اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1478

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    قطعا شما هم مثل من اون زمان بچه بودید و یادتون نمیآد
    ولی حتما شنیدید که همین صدام حروم زاده توی سردشت چه جنایتی کرد
    اون زمان همین عربای فلسطینی واسه صدام شیرینی و گوسفند کشون راه انداخته بودند و کسی از مردمان اون سرزمین به شخمش هم نبود که بچه کشته شده یا غیر نظامی یا نظامی
    والا به خدا مملکت خودم اوجب واجبات هست گور پدر حماس و اسرائیل
    واسه بچه هایی که در یه سال گذشته کشته شدن هم محنتی داشتید یا بهتون اجازه داده نشده بود؟
    تا دیروز که شیرینی پخش می کردید و ته دلتون قنج می رفت
    اون موقع سکوت پیشه کرده بودید؟ بچه یهودی بچه نبود؟
    چی شده یه دفه ای همتون مدافع حقوق بشر شدید؟
    .
    .
    طبق معمول بسیار زیبا......وقتی من از کشته شدن بچه های ایرانی در جنگ مینویسم بعضی ها تز روشنفکری میدن بیرون....واقعا من به چشمهای خودم خیلی چیزها از این فلسطینی ها دیدم...اگر یکی از مدافعان غزه ای ها سند یا فیلمی به من نشون بده که زمان جنگ بچه های ما کشته میشدن و فلسطینی ها فقط یک تظاهرات آرام علیه صدام برگزار کرده باشن به جان بچم قسم فردا میرم کمک غزه ای ها.....لطفا فتو شاپ هم نباشه چون خودم سر و ته فیلم رو میشناسم.....در ضمن حرفای من به قصد حمایت از اسراییل نیست...گور باباشون....من فقط دوست دارم بچه های وطن خودم شاد و سلامت باشن وسلام

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1478

در اصل توسط zess پست شده است View Post
      تحلیل های دوزاری و آب دوغ خیاری به کار مغزهای پوسیده و متوهم خودتان میخوره.

پنتاگون هم حمله اسرائیل به بیمارستان را تایید کرده
      ارام انسان....ارام انسان......تند نرو....نمیشه هر کی دو روز سر از تخم در اورد اظهار نظر کنه....ادب خوب چیزی هست ...انتقاد کن ولی سعی کن شخصیت اجتماعی خودتو نشون ندیدی

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3081

در اصل توسط zess پست شده است View Post
        تحلیل های دوزاری و آب دوغ خیاری به کار مغزهای پوسیده و متوهم خودتان میخوره.

پنتاگون هم حمله اسرائیل به بیمارستان را تایید کرده
        پنتاگون؟
        منبع خبر رو منتشر کن ببینیم متوهم کی هست.

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2178

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
          روحت شاد هیتلر تو قوم یهود را بهتر شناخته بودی

امت مسلمان ، گاو گوسفند های مافیا و فرزند خوانده های حضرت مسیح هستند ، قوم یهود خوکهایشان . دکتل شریعتی

نظر

• shahin
            عضو فعال
            • May 2011
            • 2178

همه این کثافت کاریها از حداقل سه چهار هفته قبل در نمودار طلا علامت گذاری شده . پیدا کنید پرتقال فروش / پرتقال فروشان را

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

پاسخ : جــــو بــــازار

مردم ایران بخصوص سهامدارن بیش از هرکسی ظلم و ستم به مردم غزه را درک میکنن.
              اگر خوب بنگیرم حماس و اسرائیل هر دو عامل این ظلم و کشتار در غزه هستن.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2721

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
                روحت شاد هیتلر تو قوم یهود را بهتر شناخته بودی
                سطح فکر رو دارید!!!؟
                همه شما عرزشیها یک دیکتاتور بی رحم در ذهن و روح خودتون پرورش دادید!!!

نظر

• abdollah000
                  عضو فعال
                  • Apr 2022
                  • 1478

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                  سطح فکر رو دارید!!!؟
                  همه شما عرزشیها یک دیکتاتور بی رحم در ذهن و روح خودتون پرورش دادید!!!
                  جالبه بعضی از دوستان ادعای مطالعه هم دارن به امثال من میگن شما افکار تندرو و متعصب دارید....زیاد نباید به این چرندیات بها داد....بالاخره اینا هم باید حرف بزنن...اشکالی نداره خوبی دمکراسی و ازادی همینه نه اینکه یکی دو خط بیشتر خونده فکر کنه گنده دماغه....از این خبرا نیست

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4093

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                    دوستانی که در زمان جنگ ایران و عراق بودن و جنگ شهر ها رو دیدن بخوبی میدونن موشکها چه از نوع اسکاد و نوع دیگر علاوه بر این که بندرت پیش میاد هدف رو دقیق بزنه احتمالا خطا یا انحراف موشک هم وجود داره.....حماس موشک زده خطا رفته و انحراف پیدا کرده خورده به بیمارستان.....عزیزان اسراییل هم اشتباه میکنه و اعمال و رفتارش مورد تایید نیست اما حماس لجن که صد در صد بایذد نابود بشه...دقت کنید گفتم حماس فردا دوستان انگ نزاد پرستی نزنن...در ضمن اسراییل اگر میخواست بیمارستان بزنه با اف 35 رادار گریز راحت میزد احتیاجی به موشک نداشت
                    موشک اسکاد در هدف گیری خطا داره اونوقت این چه موشکی است که سرش گیج رفته و دلش خواسته صاف بخوره به بیمارستان ؟
                    حالا خوبه جنگ ایران عراق را دیدی و اینو میگی برادر
                    خطا مطا نداره

هر کی زده تعمدی زده

یعنی حماس مست بوده یا شیشه زده یا توهم که سر موشک را به جای اونوری بگیره رو بیمارستان ؟ حتی اگر بگیره رو خودش و بیمارستان هم عملی نیست . موشک کاغذی نبوده که پرتش کنی بالا و برگرده یه سمت دیگه . موشک ویرانگر بوده
                    اصلا چطور ممکنه از داخل شهری موشک دور برد را بزنی صاف به یه نقطه از همون شهر با فاصله ای اندک اونم با خطا ؟ تعمدی و با هدف است کار هر کی باشه

خطا یعنی چی دقیقا میشه یکی بگه چطور ممکنه ؟ مگر اینکه موشک از نقطه ای دیگر از اون حوالی شلیک شده باشد و با هدفی کاملا تعمدی نه خطا

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4716

پاسخ : جــــو بــــازار

اگر این یکی دو روز جنگ متوقف نشود!احتمالاجبهه جدیدی ازجنگ گشوده خواهد شد !!!! خدا به مردم خاورمیانه رحم کند.

پایگاه عین الاسددرعراق
                      محلاستقرارنیروهایآمریکاییهدفقرارگرفت.
                      آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2023/10/18, 11:28.

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1478

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        موشک اسکاد در هدف گیری خطا داره اونوقت این چه موشکی است که سرش گیج رفته و دلش خواسته صاف بخوره به بیمارستان ؟
                        حالا خوبه جنگ ایران عراق را دیدی و اینو میگی برادر
                        خطا مطا نداره

هر کی زده تعمدی زده

یعنی حماس مست بوده یا شیشه زده یا توهم که سر موشک را به جای اونوری بگیره رو بیمارستان ؟ حتی اگر بگیره رو خودش و بیمارستان هم عملی نیست . موشک کاغذی نبوده که پرتش کنی بالا و برگرده یه سمت دیگه . موشک ویرانگر بوده
                        اصلا چطور ممکنه از داخل شهری موشک دور برد را بزنی صاف به یه نقطه از همون شهر با فاصله ای اندک اونم با خطا ؟ تعمدی و با هدف است کار هر کی باشه

خطا یعنی چی دقیقا میشه یکی بگه چطور ممکنه ؟ مگر اینکه موشک از نقطه ای دیگر از اون حوالی شلیک شده باشد و با هدفی کاملا تعمدی نه خطا
                        هر چی شما بگید درسته....من حرفی ندارم

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3081

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                          هر چی شما بگید درسته....من حرفی ندارم
                          فیلمش هست که موشکی شلیک میشه و قسمتی از موشک توی هوا منفجر سپس انفجار عظیمی در پایین(ظاهرا بیمارستان) رخ میده
                          توی فضای مجازی فیلمش رو ببینید
                          اسرائیل ادعا کرده مکالمه سران حماس در خصوص خطا رفتن موشک رو داره.
                          .
                          .

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1478

فیلمش هست که موشکی شلیک میشه و قسمتی از موشک توی هوا منفجر سپس انفجار عظیمی در پایین(ظاهرا بیمارستان) رخ میده
                            .
                            .
                            ظاهرا زاغه مهمات پشت بیمارستان داشتن

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3081

.
                              .
                              مگه چند روز پیش ادعا نشده بود که اسرائیل ساکنانی که می خواستند از غزه بیرون برن رو مورد حمله قرار داده؟
                              فیلمش در اومد که خودرویی اون وسطا منفجر شده و کار خود حماس بوده.
                              دقت کنید ببیند حماس رو به کدوم قبله نماز میخونه! انوقت کاراش واستون کاملا آشنا میشه.

نظر

• shahin
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 2178

.
                                .

هم فیلمش قابل ساخته و هم اصل ماجرا .
                                مگه دوران سینما رکسه آفتابه بنزین هواپیما بدن دست کعبلی زاده محل کار مادرش به آتیش بکشه

نظر

در حال کار...
                                X