اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دکترزیبایی عروق
    ستاره‌دار(9)
    • Sep 2020
    • 632

خرمای درجه یک کیلویی ۱ میلیون ۲۰۰ گلابی کیلویی ۲۵۰ هزار تومان قارچ کیلویی ۳۵۰ هزار موز کیلویی ۱۸۰ هزار تومان هلو انجیری شلیل کیلویی ۱۵۰ هزار تومان برنج درج یک کیلوی ۳۵۰ هزار.
    خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی رو نگر دار
    [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2850

مصداق بارز عوام فریبی و سایه مالی هستند این جناب جبرائیلی!!!!
      حالا مثلا در این ۴۰ سال که کشاورزی محدود نبود چه گلی به سر زیست بوم ایران زدید...منابع آبی رو نابود کردید...چه سرمایه گذاری کردید؟ کدام اشتغال؟
      زمین خدا که بوده...آب های زیرزمینی هم آماده غارت کردن ...برید بزنید نابود کنید که مملکت امام زمان هست

شاه سال ۴۴ دو سال بعد از اصلاحات ارضی قانون و مقررات ۱۳ بندی رو امضا کرد مبنی بر اینکه اگر سطح تراز آب های زیر مینی یک منطقه پایین تر از حد معمول باشه حق حفر و یا حتی استفاده از چاه های کشاورزی که قبلاً حفر شده رو کشاورزان ندارند!!! کارخانه هم می‌ساخت که این افراد در کارخانجات مشغول به کار بشوند...بعد از انقلاب حکومت نایب امام زمان گفت شاه غلط کرد...هر چی دوست دارید بهره‌برداری کنید...این شد که برای یک کیلو گندم ۵ متر مکعب آب برداشت کردیم ...و دشت ها رو خشک کردیم...ریز گرد ها و فرونشست ها شاهکار توسعه کشاورزی فشل و سنتی و عقب مانده در چهل سال گذشته هست

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1546

رفتار خارج از عرف کاظم غریب آبادی با خانوم‌های دیپلمات !

🔸یک دیپلمات زن غربی به سایت ایران‌وایر گفت: «کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی در هنگام مکالمه مدام به سینه‌ی زنان حاضر خیره می‌شود.
        من این را به چشم خودم دیده‌ام و بارها از دیپلمات‌های دیگر هم همین را شنیده‌ام.»

🔸به گفته این دیپلمات زن غربی که سال‌ها با هیئت‌های مختلف ایرانی در تعامل بوده، «کاظم غریب‌آبادی بی‌نزاکت‌ترین و چشم‌چران‌ترین دیپلمات ایرانی است.»

🔸او به ایران‌وایر گفت: «من در طول زندگی‌ام به بیش از صد کشور سفر کرده‌ام و با هزاران دیپلمات مرد ملاقات کرده‌ام. به یقین می‌توانم بگویم که غریب‌آبادی تهوع‌آورترین دیپلماتی است که تا به‌حال دیده‌ام.»
        به گفته این دیپلمات، غریب‌آبادی به زنان به دیده تحقیر و به‌عنوان شهروند درجه دو نگاه می‌کند، یعنی «ترکیب زشتی از زن‌ستیزی و چشم‌چرانی.»

نظر

در حال کار...
        X