اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریشنا
    عضو فعال
    • Dec 2015
    • 1097

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

به نکته بسیار خوبی اشاره کردین اکثر ما مردمان ایران متاسفانه داریم تاوان همین نمک نشناسی را سالهاست پس میدهیم

واقعیت امر همین نکته مورد اشاره شماست ما مردمان نمک نشناسی هستیم

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    کریشنا عزیز مگر میشه خدمات خاندان ایرانساز پهلوی رو در جای جای ایران دید و طرفدارش نبود...فوقش خاندان پهلوی 15 درصد خطای رفتاری داشتن 85 درصد رو انسان نمیتونه نبینه...البته انسانهای نمک شناس

نظر

• بورسفام
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 322

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      خوب...راه حل "علمی"...اینه که عرض میکنم...
      مردم غزه..باید بی سر وصدا..مثل دزدها...از دیوار اسراییل رد بشن....یه تعدادی اسراییلی رو بکشن...یه چندتایی زن وبچه رو هم بدزدن بیارن اینور....یه چندباری این کارو تکرار کنن...تعداد کشته های اسراییل میره بالا..اینجوری تعدادگروگانهاشون هم زیاد میشه....
      بعدهرگروگان را با یک متر زمین عوض کنیم...اینجوری...انشاالله تعالی...تا25 سال آینده...که فرزانه فرمودن...ریشه اسراییل خشک میشه...
      البته...ایرانیها هم تواین مبارزه مقدس...نباید پشت فلسطین رو خالی کنن...براشون...اسلحه وتجهیزات تهیه کنیم...این کمکها نباید داوطلبانه باشه...حتما باید از بیت المال تامین بشه تا مافیای اسلحه بتونن ازش کسب درآمد داشته باشن.....اما سرباز نفرستیم...چون ممکنه بهشون آسیب برسه....ولی مرگ براسراییل در تمام شهرهای ایران باصدای بلند فریاد بشه....یه سردیس بزرگ هم ساخته شده از طلای 24عیار بسازیم....بفرستیم بعدها درمیدان اصلی شهر تل آویو نصب بشه....اگه وقت شد ...ازون طرف یه سری هم بزنیم آمریکا...کاخ سفید رو حسینیه کنیم....
      این قطعانتیجه یه بحث جامع وکامل علمی خواهد بود....
      لطف بفرمایین...شماهم نظرتون رو بفرمایین تا تواتاق فکر تاپیک بادوستان دیگه بررسی کنیم...اون یکی رو که بهتره انتخاب کنیم....
      ببخشید نمیدونستم این پیشنهاد باعث برآشفتگی شما خواهد شد.
      همیشه افرادی هستند که با شلوغ بازی اجازه نمی‌دهند حرف درست شنیده شود یا پیشنهادی معقول مطرح شود. چون منفعت خود را در به هم ریختگی می‌بینند
      گفتم بهترین راه حل مسأله فلسطین بازگشت آوارگان و همه پرسی است این چه ایرادی دارد که این همه باعث برآشفتن شده؟

فرض کنید در برگه امتحان دانشگاهی این سوال پرسیده بشه که به نظرتون راه حل مسأله فلسطین چیست؟
      من هم در پاسخ این مطالب را که شما نوشتید را بنویسم!!! شما باشید نمیخندید

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

راه‌حل مسئله فلسطین در نگاه مقام معظم رهبری نهایتا به مسئله همه‌پرسی و انتخابات ختم می‌شود.
        https://www.mehrnews.com/news/4930678/%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%84%D9%87-%D9%81%D9%84%D8%B3%D8%B7%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%B9%D8%B8%D9%85-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA-%D9%81%D9%84%D8%B3%D8%B7%DB%8C%D9%86%DB%8C

-------------

رهبر جمهوری اسلامی امروز در دیدار با جمعی از دانشجویان با برگزاری همه‌پرسی برای تصمیم‌گیری در مسائل مختلف مخالفت کرد. او گفت: «مسائل گوناگون کشور مگر قابل رفراندوم است؟ کجای دنیا این کار را می‌کنند؟ مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟Farvardin 29, 1402 AP

----------------

در ایران همه پرسی واقعی برگزار بشه در اسراییل و فلسطین هم
        اصلا دراسراییل و فلسطین جای نتانیاهو واسماعیل هنیه ، فرشته بیاد هم قبوله یزید بن معاویه هم بیاد قبوله !!

/:.yead.:/
        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/22, 15:46.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
          ببخشید نمیدونستم این پیشنهاد باعث برآشفتگی شما خواهد شد.
          همیشه افرادی هستند که با شلوغ بازی اجازه نمی‌دهند حرف درست شنیده شود یا پیشنهادی معقول مطرح شود. چون منفعت خود را در به هم ریختگی می‌بینند
          گفتم بهترین راه حل مسأله فلسطین بازگشت آوارگان و همه پرسی است این چه ایرادی دارد که این همه باعث برآشفتن شده؟

فرض کنید در برگه امتحان دانشگاهی این سوال پرسیده بشه که به نظرتون راه حل مسأله فلسطین چیست؟
          من هم در پاسخ این مطالب را که شما نوشتید را بنویسم!!! شما باشید نمیخندید

شما اگه قراره بود بخندی به چنین راه حلی که منطقا تو این 45 ساله باید روده بر میشدید از خنده ناشی از سیاستهای حکومت که کم و بیش همییی بوده که مگنوس اشاره کرد

تازه سردیس
          سید الشهدا العصر/.:biggrinsmiley.:/ صدام یزید کافر
          رو جا انداخت

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3098

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            درود
            داور جان

بعضا دیدم خیلی هارو صادراتی دونستی که به نظرم صحیح نیست
            ولی حداقل در این یک مورد خاص ، سوژه داره با آدم حرف میزنه !!مثلا

ایشون کاندیدای جالبی برای سندروم استکهلم هست /:.yead.:/
            داداش، هرجاش که صحیح ندونستی بگو تصحیحش کنم/.:biggrinsmiley.:/
            مثل سری قبل کل کل می کنیم نهایت قبول میکنی دیگه./:.Heart.:/
            مخلصیم.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              داداش، هرجاش که صحیح ندونستی بگو تصحیحش کنم/.:biggrinsmiley.:/
              مثل سری قبل کل کل می کنیم نهایت قبول میکنی دیگه./:.Heart.:/
              مخلصیم.

پایه م :.thumbsupsmileyanim@};-

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1481

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                به نکته بسیار خوبی اشاره کردین اکثر ما مردمان ایران متاسفانه داریم تاوان همین نمک نشناسی را سالهاست پس میدهیم

واقعیت امر همین نکته مورد اشاره شماست ما مردمان نمک نشناسی هستیم
                یک خواننده مثل ستار قدردان خاندان پهلوی هست بعد یک خواننده نمک نشناس مثل داریوش توده ای میشه مخالف پهلوی

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3098

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                  یک خواننده مثل ستار قدردان خاندان پهلوی هست بعد یک خواننده نمک نشناس مثل داریوش توده ای میشه مخالف پهلوی
                  ارادت جناب عبدالله
                  داریوش علنا گفته که مخالف ج.ا هست و کلی آدم بهش نگاه میکنن به نظرم این مهمتره تا اینکه بیاییم مخالفتش با پهلوی رو بلد کنیم.
                  مگه قراره پنج تا انگشت شبیه هم باشه؟

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1481

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                    ارادت جناب عبدالله
                    داریوش علنا گفته که مخالف ج.ا هست و کلی آدم بهش نگاه میکنن به نظرم این مهمتره تا اینکه بیاییم مخالفتش با پهلوی رو بلد کنیم.
                    مگه قراره پنج تا انگشت شبیه هم باشه؟
                    درود جناب داور گرامی....بله گفته ...با جناب کریشنا بحث سر 57 و قدر نشناسی انسانها بود...داریوش و رفقاشون بگن مخالف ج.ا. هستن یا نیستن دیگه بحال ملت فرقی نداره...کلی ادم 5 هزار نفر بیشتر نیستن....مگه جلوی سازمان ملل فراخوان نداد...5 هزار نفر اومدن

نظر

• بورسفام
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 322

شما اگه قراره بود بخندی به چنین راه حلی که منطقا تو این 45 ساله باید روده بر میشدید از خنده ناشی از سیاستهای حکومت که کم و بیش همییی بوده که مگنوس اشاره کرد

تازه سردیس
                      سید الشهدا العصر/.:biggrinsmiley.:/ صدام یزید کافر
                      رو جا انداخت
                      سلام

نظر بنده چه ربطی به حکومت داره
                      مطالب قبل را نخوندی. گفتم بهترین راه حل بحران فلسطین همه پرسیه ایشون برآشفته شد و همانطور که میبینید مطالب متعددی که ارتباط به موضوع نداشت را نوشت. گفتم اگر من به جای شما این جواب را نوشته بودم خندتون نمی‌گرفت؟
                      این موضوع چه ربطی به سردیس داره
                      یا چه ربطی به صدام داره
                      چه ربطی به حکومت داره؟

این راه حل چه ایرادی داره که اینطور....
                      آخرین ویرایش توسط بورسفام؛ 2023/10/22, 17:15.

نظر

• بورسفام
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 322

----------------

در ایران همه پرسی واقعی برگزار بشه در اسراییل و فلسطین هم
                        اصلا دراسراییل و فلسطین جای نتانیاهو واسماعیل هنیه ، فرشته بیاد هم قبوله یزید بن معاویه هم بیاد قبوله !!

/:.yead.:/
                        سلام
                        در ایران اگر همه پرسی جواب میداد یک بار در دنیا برای اولین و آخرین بار اتفاق افتاد
                        شما مطالب همین صفحه را بخون
                        دارند از پهلوی قدرشناسی می‌کنند
                        آیا در پهلوی همه پرسی وجود داشت؟

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1630

سلام

مطالب قبل را نخوندی. گفتم بهترین راه حل بحران فلسطین همه پرسیه ایشون برآشفته شد و همانطور که میبینید مطالب متعددی که ارتباط به موضوع نداشت را نوشت. گفتم اگر من به جای شما این جواب را نوشته بودم خندتون نمی‌گرفت؟
                          یا چه ربطی به صدام داره
                          چه ربطی به حکومت داره؟

نه داداش...ازچی برآشفته شدم...شما یا واقعا آدم صاف وصادقی هستین...یادارین نقش یه آدم ساده رو بازی میکنین...مگه شما نگفتین...مبارزه افتخار داره...من درقالب طنز همون مبارزه وافتخارش رو بازسازی کردم...نکته خیلی واضح بود...اما شما به تمسخر گرفتین...یعنی در واقع شما به دیدگاه خودتون خندیدین...بالاخره آنچه من نوشتم...دقیقا دیدگاه طرفداران مبارزه با اسراییل هستش...بی کم وکاست...اگر خنده داره...بخندین...
                          اما یه بحث دیگه رو پیش کشیدین که نشدنی و غیر عملی...گفتین رفراندوم...درحالیکه در پست بعدی(پست بعداز اینی که من جواب دادم)...شما مخالفتتون روبا رفراندوم...نشون دادین...البته که انتظار دیگه ای هم نبود...
                          اما این راه حل کذایی بازگشت پناهندگان به فلسطین....آخه این که دیگه خودش سوژه خنده س...
                          میگن غزه از تراکم جمعیت داره میترکه...جای خودشونم نیست...شما میگین یکی دومیلیون دیگه اضافه کنیم؟....نظرت چیه بریم از اسراییل زمین بگیریم؟؟؟...
                          احساس میکنم...با این نوع بحث یا فرافکنی...نه به نتیجه مطلوب میرسم ونه چیزی به داشته هام اضافه میشه...بنابراین...ابتدا با احترام...اگر جوابیه ای دارین میشنوم...وبحث رو ادامه نمیدهم....انشاالله...درموارد دیگر بیشتر ازمطالبتون استفاده خواهم کرد...

نظر

• بورسفام
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 322

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                            نه داداش...ازچی برآشفته شدم...شما یا واقعا آدم صاف وصادقی هستین...یادارین نقش یه آدم ساده رو بازی میکنین...مگه شما نگفتین...مبارزه افتخار داره...من درقالب طنز همون مبارزه وافتخارش رو بازسازی کردم...نکته خیلی واضح بود...اما شما به تمسخر گرفتین...یعنی در واقع شما به دیدگاه خودتون خندیدین...بالاخره آنچه من نوشتم...دقیقا دیدگاه طرفداران مبارزه با اسراییل هستش...بی کم وکاست...اگر خنده داره...بخندین...
                            اما یه بحث دیگه رو پیش کشیدین که نشدنی و غیر عملی...گفتین رفراندوم...درحالیکه در پست بعدی(پست بعداز اینی که من جواب دادم)...شما مخالفتتون روبا رفراندوم...نشون دادین...البته که انتظار دیگه ای هم نبود...
                            اما این راه حل کذایی بازگشت پناهندگان به فلسطین....آخه این که دیگه خودش سوژه خنده س...
                            میگن غزه از تراکم جمعیت داره میترکه...جای خودشونم نیست...شما میگین یکی دومیلیون دیگه اضافه کنیم؟....نظرت چیه بریم از اسراییل زمین بگیریم؟؟؟...
                            احساس میکنم...با این نوع بحث یا فرافکنی...نه به نتیجه مطلوب میرسم ونه چیزی به داشته هام اضافه میشه...بنابراین...ابتدا با احترام...اگر جوابیه ای دارین میشنوم...وبحث رو ادامه نمیدهم....انشاالله...درموارد دیگر بیشتر ازمطالبتون استفاده خواهم کرد...
                            سلام
                            بنده در مطالب قبلی دیدگاه طرفدران مبارزه با اسرائیل را گفتم
                            اما در نهایت نظر خودم را گفتم که مخالف این کارم چون به نفع منطقه نیست.
                            مسأله مبارزه تموم شد
                            سوالی مطرح شد که راه حل مسأله فلسطین چیه؟ گفتم رفراندوم
                            شما این مطلب را با مطالب قبلی قاطی کردید.
                            چرا همه پرسی در فلسطین نشدنیه؟
                            شاید دلیلش این باشه که چون غرب چنین چیزی را نمیخواد و با موجودیت اسرائیل در تعارض باشه.

با رفراندوم مخالفت نکردم بلکه گفتم نگاه کنید به مطالبی که در همین صفحه قبل داره نوشته میشه
                            دارند از پهلوی تقدیر می‌کنند آیا ساختار پهلوی با رفراندوم سازگاری داشت؟ چطور میشه هم از پهلوی تقدیر کرد هم طرفدار همه پرسی بود؟
                            من هم از مطالب شما و هم از مطالب همه دوستان استفاده می‌کنم.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

سلام
                              در ایران اگر همه پرسی جواب میداد یک بار در دنیا برای اولین و آخرین بار اتفاق افتاد
                              شما مطالب همین صفحه را بخون
                              دارند از پهلوی قدرشناسی می‌کنند
                              آیا در پهلوی همه پرسی وجود داشت؟
                              درود

رهبر اومده برای یک موضوع واحد دو نسخه 180 درجه متفاوت پیچیده !!
                              الان این تقصیر پهلویه !؟!
                              یعنی پهلوی حواس رهبرو پرت کرده ، یا روی ذهن رهبر کار روانی کرده که ذهنش منحرف شده یا چی ؟!!
                              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/22, 19:45.

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

سلام

یا چه ربطی به صدام داره
                                چه ربطی به حکومت داره؟

درود

اولا شما یه نشانه برآشفته شدن ایشونو نشون بده ، بنده و سایر حضار هم یاد بگیریم !!

ثانیا من مطالب ده درصد مربوط به بحث رو هم میرم تو نت میخونم . یه نمونه ش هم همین دیروز بود که تو تاپیک هست .

ثالثا جواب م کاملا متناسب و مرتبط بود

نظر

در حال کار...
                                X