اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

مسلمونا بهشت رو برای خودشون میخوان جهنم رو برای دیگران
    حالا با این حساب یه مسلمون با این دید چه فرقی با یک یهودی داره؟

نظر

• joey_tribbiani
      عضو عادی
      • Aug 2022
      • 64

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود و ارادت
      زاویه دلیل دارد . انحصار طلبی و عدم تعامل دلیل اصلی است
      روی یک بخش از گفته های شما زوم میکنم . سایر موارد گپ و گفت دو طرفه بود که لزومی به ادامه نیست

همچنان معتقدم بخشی از تفکرات شما و در بخش بزرگی از طیف فکری شما توهم توطئه است و بیش از حد به یه سری توهمات پر و بال میدید
      در مورد وظیفه ای هم که گفتید متاسفانه طیف فکری شما اب در اسیاب بریز خوبی هستند و این موضوع هم ناشی و متعاقب همان توهم است و کلا بحث معرفی کردن و وظیفه موضوعی حاشیه ای است
      شما کلا بجز یک فرد احدالناسی را قبول ندارید و این یعنی انحصار مطلق در نگرش و توتالیتریسم مطلق و بسیار خطرناک و همین توتالیتریسم فکری است که هراس انگیز است و منفعل کننده ، مبنی بر استبدادی نو و از جنس مدرن ترش

توهمی که فقط یک شخص منجی است و وطن را هم گره میزنید به او و هر ان کسی بجز ان شخص را میکوبید و معتقد به وطن تکه پاره پاره کن و وطن نمیدونم چی و سایر موارد معرفی میکنید . یا تعمدی یا ناشی از توهم یا ترکیبی از هر دو
      این شکل و شیوه بیشتر نبرد با اپوزیسیون است تا مخالفت با جائی دیگر و شما به نحو احسن دارید چنین میکنید

قبلا گفتم بازم میگم طیف فکری شما با این شکل و شیوه و روش ، روزی به نبرد با مخالفان برخواهد خواست و حمایت ناخواسته از سیستم

دختر اخوند یا پسر اخوند هم حق داره حرف بزنه و عقیده و مبارزه یا هر چی دلش خواست داشته باشه . ادمها سیب زمین و پیاز نیستند که صادر و وارد شوند
      از این توتالیتریسم و انحصار طلبی مطلق و زهر الود فاصله بگیرید یا حداقل کمی تلطیفش کنید

نقد افکار است نه شخصیت /:.rolleyessmileyani
      میدونم کلا بحث چیز دیگری است و علاقه ای هم ندارم به بحث طرفداران و مخالفان پهلوی وارد بشم و به نظرم در درجه اول باید با نفی حال شروع کرد و در کنارش همزمان البته(و نه مثل 57 فردای پیروزی ) برای آینده هم بحث و اتفاقا تبادل نظر کرد.....شما یک تفکر را نقد کردید که من در درستی یا نادرستیش نظری ندارم ولی من بسطش میدم به نفی حال و از متن خودتون استفاده میکنم امیدوارم ناراحت نشید.... ...ولی چه کلید واژه های بسیار خوبی برای تعریف "جمهوری اسلامی " :

عدم تعامل
      توهم توطئه (دشمن آقا همش دشمنه ..امروز رئیس جمهور یبوست هم بگیره اونم کار دشمنه)
      انحصار مطلق
      شخص منجی

تعریف از این بهتری نمیشد از جمهوری اسلامی کرد !

آخرین ویرایش توسط joey_tribbiani؛ 2023/10/23, 12:28.

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4094

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        دیروز دو تا حکم سنگین زندان به نیلوفر حامدی و الهه محمدی دادند!
        سوال!!!؟
        این دوستانی که صبح تا شب خودشون رو جر میدهند برای مظلومیت غزه کجا هستند!؟ اون اصلاح طلبانی که این چند وقت حمایت بی قید و شرط داشتند از مظلومیت غزه دیروز چرا صحبتی نکردند!؟
        حقوق بشر و دفاع از مظلوم در کشور ما صرفا گزینشی است ...فقط در حد حرف هست....میخاند نقطه ثقل توجه مردم ایران به سمت خارج باشه!!!
        نمیدونم این نقد و برخورد تند شما با ایدی های این تاپیک است یا کلی گوئی است یا کلا منظورتون سطح جامعه است ؟ /:.negaran.:/
        باید پذیرفت خبرهای داخلی زیر سایه جنگ منطقه ای به حاشیه رفت ولی در این حدی که شما میگید نیست و این بی انصافی است و برخودهای احساسی و تند با خشم و بغض که هیچ وقت فایده ای نداره
        در روزنامه های اصلاح طلب به وفور واکنش بوده

حقوق بشر در کلیت جهانی و حتی از نوع غربیش هم گزینشی است ولی خب فرق داره با موضوعی که شما مطرح کردید

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          دیروز دو تا حکم سنگین زندان به نیلوفر حامدی و الهه محمدی دادند!
          سوال!!!؟
          این دوستانی که صبح تا شب خودشون رو جر میدهند برای مظلومیت غزه کجا هستند!؟ اون اصلاح طلبانی که این چند وقت حمایت بی قید و شرط داشتند از مظلومیت غزه دیروز چرا صحبتی نکردند!؟
          حقوق بشر و دفاع از مظلوم در کشور ما صرفا گزینشی است ...فقط در حد حرف هست....میخاند نقطه ثقل توجه مردم ایران به سمت خارج باشه!!!

باید عرب باشی بهت توجه بشه

عجم باشی فایده نداره

عجم به عربی یعنی" لال" !! یعنی یه لقب تحقیر آمیز

ملتفتی که

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4094

در اصل توسط joey_tribbiani پست شده است View Post
            میدونم کلا بحث چیز دیگری است و علاقه ای هم ندارم به بحث طرفداران و مخالفان پهلوی وارد بشم و به نظرم در درجه اول باید با نفی حال شروع کرد و در کنارش همزمان البته(و نه مثل 57 فردای پیروزی ) برای آینده هم بحث و اتفاقا تبادل نظر کرد.....شما یک تفکر را نقد کردید که من در درستی یا نادرستیش نظری ندارم ولی من بسطش میدم به نفی حال و از متن خودتون استفاده میکنم امیدوارم ناراحت نشید.... ...ولی چه کلید واژه های بسیار خوبی برای تعریف "جمهوری اسلامی " :

عدم تعامل
            توهم توطئه (دشمن آقا همش دشمنه ..امروز رئیس جمهور یبوست هم بگیره اونم کار دشمنه)
            انحصار مطلق
            شخص منجی

میگید نمیخوام وارد بحث شوم ولی عیان است که موارد بولد شده احیانا ناراحت کننده بوده براتون
            کلید واژه هر جائی که میخواد باشه این نظر منه فارغ از هر جائی

و این مسائلی است که دیدم اندازه موهای سرتون و دلیل دارم براش . اصلا کیه که متوجه این موارد نشده باشه ؟ شما خودتون متوجه نشدید ؟ عجبا

دیگه عدم تعامل و انحصار طلبی مطلققققققققققققققق و توهم های گوناگون و در راستای اتهامات گوناگون به دیگران و فرد گرائی مطلق شاخ و دم میخواد ؟

در همین تاپیک تک به تک همینا که بولد کردید به وضوح هر چه تمام تر داره دیده میشه مشت نمونه خروار
            اینا نظر شخصی و اثبات نشده و همراه با اما و اگر نیست
            واقعیت های مشهود در سطح گسترده است

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط joey_tribbiani پست شده است View Post

عدم تعامل
              انحصار مطلق
              شخص منجی

نکته سنج جالبی بود @};-

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2723

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                مسلمونا بهشت رو برای خودشون میخوان جهنم رو برای دیگران
                حالا با این حساب یه مسلمون با این دید چه فرقی با یک یهودی داره؟
                انسان متدین کلا به همین شکل فکر می‌کنه... شما کمدی الهی دانته رو که مطالعه بفرمایید...با اینکه نویسنده در زمان خودش اینقدر روشنفکر بوده که کلیسا رو به فساد مالی متهم می‌کنه و چند پاپ که فوت کردند در گذشته در طبقه هشتم جهنم توصیف میکنه..پیامبر اسلام رو هم در طبقه هشتم جهنم در حال عذاب کشیدن در کتاب دوزخ توصیف می‌کنه
                شاید اون مطلبی که جناب احسانی دو روز پیش در مورد عینک هر شخص در دیدن مسایل گفتند در اینجا مصداق داشته باشه

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1626

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                  درود

شنیدید میگن بهشت پر از شراب و حوری و میکده است ؟!

راستی شراب و حوری و میکده...
                  اونجا خوبه ، پس چرا اینجا بَده ؟!

WE FOOL YOU

هیپوکراسی و دابل استاندارد...

ریا و نفاق و دورویی

یک ایدئولوژی از اساس مبتنی بر مکر و فریب و نیرنگ
                  جامعه هدف : اقوام جاهلیت (دسته کورها)

ملت ایران دست کم در 10 سال گذشته بارها و بارها خواستار رفراندوم شدند
                  جواب دوستان شما چی بود ؟ گفتند :
                  « عهه ؟!!! مگه مغز خر گوش خوردم که با دست خودم تاج و تخت رو به خطر بندازم ؟! »

احتمالاً نتانیاهو هم همین جواب رو داده !

میشه گفت ؛
                  مسلمانان ، فرزندان حضرت اسماعیل هستند.
                  یهودیان ، فرزندان حضرت اسحاق هستند.

ابراهیم ! خدا بگم چکارت کنه با این بچه تربیت کردنت !

دنیا رو برا خودت « گلستان » کردی ، برا بقیه جهنم !

.
                  این گلستان روکه ایهام داشت دوست دارم...یه باردیگه هم یه ایهام زدین از هندیها..وجاه طلبیشون...دقیق یادم نیست...اما اون از این هم قشنگتر بود...حرف نداری!

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1626

یه سوال پزشکی...تاحالا کسی از تست بوسترها استفاده کرده؟تبلیغاتشون واقعیه؟؟..وچه برندی روپیشنهادمیکنین؟

نظر

• بورسفام
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 322

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                      درود

شنیدید میگن بهشت پر از شراب و حوری و میکده است ؟!

راستی شراب و حوری و میکده...
                      اونجا خوبه ، پس چرا اینجا بَده ؟!

WE FOOL YOU

هیپوکراسی و دابل استاندارد...

ریا و نفاق و دورویی

یک ایدئولوژی از اساس مبتنی بر مکر و فریب و نیرنگ
                      جامعه هدف : اقوام جاهلیت (دسته کورها)

ملت ایران دست کم در 10 سال گذشته بارها و بارها خواستار رفراندوم شدند
                      جواب دوستان شما چی بود ؟ گفتند :
                      « عهه ؟!!! مگه مغز خر گوش خوردم که با دست خودم تاج و تخت رو به خطر بندازم ؟! »

احتمالاً نتانیاهو هم همین جواب رو داده !

میشه گفت ؛
                      مسلمانان ، فرزندان حضرت اسماعیل هستند.
                      یهودیان ، فرزندان حضرت اسحاق هستند.

ابراهیم ! خدا بگم چکارت کنه با این بچه تربیت کردنت !

دنیا رو برا خودت « گلستان » کردی ، برا بقیه جهنم !

.
                      سلام
                      گفتم بهترین راه حل برای مسأله فلسطین همه پرسیه
                      ولی این جمله چرا اینقدر مخالف دارد؟
                      چه ربطی به بهشت یا جهنم دارد؟
                      چه ربطی به اسماعیل و اسحاق و ابراهیم دارد؟

هر چند ربطی به ایران هم ندارد اما چون مطرح کردید یک سوال.
                      در سال 58در ایران رفراندوم برگزار شد از نظر شما نتیجه اون رفراندوم مثبت بود؟
                      اینجا حرفهای زیادی هست اما نظرتون در مورد اون رفراندوم چیه؟

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

سعدی » گلستان » باب دوم در اخلاق درویشان »حکایت شمارهٔ ۱۱

[COLOR=#A17A7A !important]

[/COLOR]
                        در جامع بعلبک وقتی کلمه‌ای همی‌گفتم به طریق وعظ با جماعتی افسرده دل مرده ره از عالم صورت به عالم معنی نبرده.
                        دیدم که نفسم در نمی‌گیرد و آتشم در هیزم تر اثر نمی‌کند.
                        دریغ آمدم تربیت ستوران و آینه داری در محلت کوران. ولیکن در معنی باز بود و سلسله سخن دراز.
                        در معانی این آیت که «و نَحن اَقرَبُ الیه مِنْ حَبل الورید» سخن به جایی رسانیده که گفتم:
                        دوست نزدیکتر از من به من است
                        وینت مشکل که من از وی دورم

چه کنم با که توان گفت که او
                        در کنار من و من مهجورم

من از شراب این سخن مست و فضاله قدح در دست که رونده‌ای بر کنار مجلس گذر کرد و دور آخر در او اثر کرد و نعره‌ای زد که دیگران به موافقت او در خروش آمدند و خامان مجلس به جوش.
                        گفتم ای سبحان الله دوران با خبر در حضور و نزدیکان بی بصر دور.
                        فهم سخن چون نکند مستمع
                        قوت طبع از متکلم مجوی

فسحت میدان ارادت بیار
                        تا بزند مرد سخنگوی گوی

نظر

• مگنوس کارلسن
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1626

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

سعدی » گلستان » باب دوم در اخلاق درویشان »حکایت شمارهٔ ۱۱

[COLOR=#A17A7A !important]

[/COLOR]
                          در جامع بعلبک وقتی کلمه‌ای همی‌گفتم به طریق وعظ با جماعتی افسرده دل مرده ره از عالم صورت به عالم معنی نبرده.
                          دیدم که نفسم در نمی‌گیرد و آتشم در هیزم تر اثر نمی‌کند.
                          دریغ آمدم تربیت ستوران و آینه داری در محلت کوران. ولیکن در معنی باز بود و سلسله سخن دراز.
                          در معانی این آیت که «و نَحن اَقرَبُ الیه مِنْ حَبل الورید» سخن به جایی رسانیده که گفتم:
                          دوست نزدیکتر از من به من است
                          وینت مشکل که من از وی دورم

چه کنم با که توان گفت که او
                          در کنار من و من مهجورم

من از شراب این سخن مست و فضاله قدح در دست که رونده‌ای بر کنار مجلس گذر کرد و دور آخر در او اثر کرد و نعره‌ای زد که دیگران به موافقت او در خروش آمدند و خامان مجلس به جوش.
                          گفتم ای سبحان الله دوران با خبر در حضور و نزدیکان بی بصر دور.
                          فهم سخن چون نکند مستمع
                          قوت طبع از متکلم مجوی

فسحت میدان ارادت بیار
                          تا بزند مرد سخنگوی گوی
                          چی مینویسی افشین خان...من نمیدونم چهارعمل اصلی یعنی چه...شما انتگرال میدی حل کنم تا جمع وتفریق یادبگیرم؟؟
                          طرفدارای حکومت...دودسته ان...یه دسته کلا نمیفهمند...یه دسته خودشونو میزنن به نفهمی...
                          بیشترشون البته...دسته اولند...
                          آخرین ویرایش توسط مگنوس کارلسن؛ 2023/10/23, 14:21.

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                            چی مینویسی افشین خان...من نمیدونم چهارعمل اصلی یعنی چه...شما انتگرال میدی حل کنم تا جمع وتفریق یادبگیرم؟؟
                            اتفاقا شما خیلی خوب میدونی و خیلی از دوستان دیگه

نظر

• سپهر کلهر
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 578

همچین ادمایی چوب تو لوله زنبور میکنند.
                              و باعث کشته شدن زنان و کودکان هم وطن و هم زبان فلسطینی شان میشوند.

اونوقت ما اینجا با همدیگر دعوا و مرافعه میکنیم.

نظر

• سپهر کلهر
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 578

این یکی خانواده پدریش تو اسرائیل زندگی میکنند و در امان هستند. و زیر بمباران اسرائیل کشته نخواهند شد.
                                فقط مردم فلسطین بیچاره را کردن گوشت قوربونی.

نظر

در حال کار...
                                X