اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • چلاغعلی خان خانان
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 708

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

حول ماه تامام ابانماه و
    زادروز تولد شاه شاهان
    امپراطور پارس بر تامام امت امام و
    مخصوصا امام امت و
    امیرالمومنین اعراب وافغان و املا و قیره
    خجسته باد
    نور به قبرش بباره
    جایش در بهشت برین

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2778

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      در طیف جمهوری خواه چه کسی و کجا از شخص خاصی بت ساخته ؟
      یعنی هر چی میخواهیم وارد این دو قطبی ها نشیم نمیشه که نمیشه

یعنی طیف انحصار طلب و اقتدارگرا و ... نمیگذاره
      لطفا اگر قصد بت شکنی دارید و بت سازی مکروه است ، نیم نگاهی به طرفی دیگر کنید
      نعل را دقیقااااااا وارونه میزنید
      بیفور جون...حالا یک بار اینجا گفته شد که هر شخصی با یک عینکی به نظرات طرف مقابلش نگاه می‌کنه...اما فکر میکنم شخص شما باید اون عینک رو بگذاری در آب هویج یکم نمره اش بره بالا ...چون در این پستی که ریپلای کردی من اصلا کلمه «جمهوری »نیاوردم!!! شاید اگر مطلب بعد از این رو ریپلای میکردی که یکبار کلمه جمهوری آوردم بهتر بود...شخص خودت دنبال دو قطبی سازی هستی!!!
      بحثی که بود در این ارتباط بود که اگر و تنها اگر در آینده همه پرسی برگزار شد باید رای سلطنت طلبان هم دیده بشه ولو اینکه در اقلیت باشند...این در پست بعدیش بود...یک بخشی از اون بود البته...فهم این موضوع اینقدر سخته!؟
      کدوم طیف انحصارگرا!؟ کدام انحصاری رو بنده مثلا انجام دادم!؟ یکسری نظرات و افکار و عقاید خودم هست می‌نویسم...اون کسی که مخاطب هست جواب میده...دوست هم نداشت جواب نمیده...انگار دوست داری همه مثل خودت فکر کنند...آخه روحیه تایید طلبی هم حد و اندازه ای داره!!!
      آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/10/27, 10:41.

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4153

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        بیفور جون...حالا یک بار اینجا گفته شد که هر شخصی با یک عینکی به نظرات طرف مقابلش نگاه می‌کنه...اما فکر میکنم شخص شما باید اون عینک رو بگذاری در آب هویج یکم نمره اش بره بالا ...چون در این پستی که ریپلای کردی من اصلا کلمه «جمهوری »نیاوردم!!! شاید اگر مطلب بعد از این رو ریپلای میکردی که یکبار کلمه جمهوری آوردم بهتر بود...شخص خودت دنبال دو قطبی سازی هستی!!!
        بحثی که بود در این ارتباط بود که اگر و تنها اگر در آینده همه پرسی برگزار شد باید رای سلطنت طلبان هم دیده بشه ولو اینکه در اقلیت باشند...این در پست بعدیش بود...یک بخشی از اون بود البته...فهم این موضوع اینقدر سخته!؟
        کدوم طیف انحصارگرا!؟ کدام انحصاری رو بنده مثلا انجام دادم!؟ یکسری نظرات و افکار و عقاید خودم هست می‌نویسم...اون کسی که مخاطب هست جواب میده...دوست هم نداشت جواب نمیده...انگار دوست داری همه مثل خودت فکر کنند...آخه روحیه تایید طلبی هم حد و اندازه ای داره!!!

یکبار دیگه ویرایش کن و بیشترش کن . ویرایش نشده را خوندم و سطر اخرش بازم افزوده شد . البته در همین حد برخورد و تند روی در گفتمان را رو تخم دو تا چشمام میگذارم ، دمتون گرم چاکریم و هیچ حرفی نیست چون هوامو دارید وگرنه بیشتر مورد عنایت واقع میشدم در این شک ندارم چون دیدم برخورد این طیف با دیگران چگونه است

شما هم عینک را بخوابون در اب نمک /:.rolleyessmileyani

فهم موضوع برای شما سخته که نگرفتی مطلب من در کامنت قبلی چی بود و چه داستانی داشت و همه را به خودت گرفتی در حالی که منظورم الزاما به شما نبود

قشری که مورد حمایت شماست کلا به دمکراسی و رای کوچک ترین اعتقادی ندارد سر سوزنی ، نه در عمل و نه در اندیشه و در همین تاپیک و کلا فضای مجازی و دنیای واقعی خارج از کشور که مثلا ادعای فرهنگ و دانششون میشه ... رفتار و گفتارشان اشکار است وگرنه یک شخص دمکراسی خواه مثل من معتقد به ازادی و مشارکت همه گروه هاست و همه آرا . چرا که نه ؟ بحثی در این نیست . خلط مبحث نکنید بحث چیز دیگری است

من حتی معتقدم اسلامگرا هم باید ازاد باشد مثل ترکیه . من پوست از سر کسی نمیخوام کنده شود

عرضم این بود که بت سازی را باید به وضوح و اشکار طرف دیگری جستجو کرد و شما داری وارونه جلوه میدی . بتی از اسمان فرستاده شده و نهادی که به قول خودش ( شاه سابق ) ارمغان الهی به ملت است . نهاد پادشاهی
        دو قطبی هم نعل وارونه است

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

امروز بایدن از خواب بیدار شد چند تا قرارگاه اختاپوس رو تو سوریه زدن

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

طبق اصول تائوئیسم، بدترین شکل حکومت آن است که به دست فیلسوفان اداره می‌شود؛ چرا که هر گونه سیر طبیعی را با فرضیه نابود می‌کنند و نقش آن‌ها در ایراد سخنرانی‌ها و خطابه‌های افراطی، جلوه دادن افکار و پیچیده نمودن باورها، خود علامت بی‌لیاقتی آن‌ها در عمل و فعالیت است. لائوتسه می‌گوید: «کسانی که هوشمند باشند، مبارزه و گفتگو نمی‌کنند… آن کس که سعی می‌کند با دانایی خود بر کشوری حکومت کند، آفت آن کشور است. اما آن کس که چنین نمی‌کند، نعمتی است برای کشور.»

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3778

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              امروز بایدن از خواب بیدار شد چند تا قرارگاه اختاپوس رو تو سوریه زدن
              ...برا حفظ ظاهر هست ...مهم این هست که چه خسارت و هزینه هایی ایجاد کرده باشند ..وگرنه زدن چندتا پیکاپ و چادر و شخم زدن بیابان که اهمیتی ندارد....

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2778

یکبار دیگه ویرایش کن و بیشترش کن . ویرایش نشده را خوندم و سطر اخرش بازم افزوده شد . البته در همین حد برخورد و تند روی در گفتمان را رو تخم دو تا چشمام میگذارم ، دمتون گرم چاکریم و هیچ حرفی نیست چون هوامو دارید وگرنه بیشتر مورد عنایت واقع میشدم در این شک ندارم چون دیدم برخورد این طیف با دیگران چگونه است

شما هم عینک را بخوابون در اب نمک /:.rolleyessmileyani

فهم موضوع برای شما سخته که نگرفتی مطلب من در کامنت قبلی چی بود و چه داستانی داشت و همه را به خودت گرفتی در حالی که منظورم الزاما به شما نبود

قشری که مورد حمایت شماست کلا به دمکراسی و رای کوچک ترین اعتقادی ندارد سر سوزنی ، نه در عمل و نه در اندیشه و در همین تاپیک و کلا فضای مجازی و دنیای واقعی خارج از کشور که مثلا ادعای فرهنگ و دانششون میشه ... رفتار و گفتارشان اشکار است وگرنه یک شخص دمکراسی خواه مثل من معتقد به ازادی و مشارکت همه گروه هاست و همه آرا . چرا که نه ؟ بحثی در این نیست . خلط مبحث نکنید بحث چیز دیگری است

من حتی معتقدم اسلامگرا هم باید ازاد باشد مثل ترکیه . من پوست از سر کسی نمیخوام کنده شود

عرضم این بود که بت سازی را باید به وضوح و اشکار طرف دیگری جستجو کرد و شما داری وارونه جلوه میدی . بتی از اسمان فرستاده شده و نهادی که به قول خودش ( شاه سابق ) ارمغان الهی به ملت است . نهاد پادشاهی
                دو قطبی هم نعل وارونه است
                باز هم دوباره اون حرفها..« قشر مورد حمایت شما» ...منظورت سلطنت طلبان هست!؟ ...بنده تا جایی که به یاد دارم در مورد اصلاحات ارضی و توسعه فرهنگی خود محمد رضا شاه رو هم نقد کردم...حالا شاید موارد دیگه ای هم بوده....منتها خدمات پهلوی رو هم نادیده نمیگیرم....اما سلطنت طلبان ذیل پذیرش دو مقوله...اول قدرت نظامی کاملا در اختیار پادشاه نباشه...دوم در سیستم اجرایی مداخله نکنه...میتونند حق رای داشته باشند...حتی همان اسلامگرایانی که میگی بنظر من تحت یک قانون اساسی که اسم دین و مذهبی در اون برده نشده باشه میتونند حزب داشته باشند و فعالیت حزبی داشته باشند
                بیفور...انحصار و بت پرستی و بت سازی به هر شکلی اشتباهه...حالا چه طرف جمهوری خواه باشه و چه سلطنت طلب...دوقطبی سازی جایی شروع میشه که بجای هدف قرار دادن اون انحصار کل طیف رو هدف تند انتقاد قرار میدهیم

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

لطفا منبع از این ادعای کذب و بغض الود
                  شما و 4 نفر لایکیست زیرش
                  شما همچنان .... ؟ /:.negaran.:/
                  درود

والله من هم با داور در این موضوع مخالفم

بارها هم گفتم. یکی دوبارش هم اخیرا بوده .ولی واقعا فقط یک مساله برام قابل درک نیست

اینکه شما همواره وهمیشه به کسانی که یک کامنتی رو لایک کردند هم کار داری !؟!؟واقعا عجیبه برام !!

یعنی الان من هم باید بروم به این دوستان که لایک ردن کامنت داورخان رو ،گیر بدم !؟! و اگه گیر ندم حقی ازم ضایع شده یا چی !؟!؟

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

سناتور آمریکایی به سران جمهوری اسلامی: هدف‌گیری ما خوب است، شک دارید از قاسم سلیمانی بپرسید

سناتور ریک اسکات فرماندار فعلی فلوریدا، با انتشار مطلبی در حساب ایکس نوشت: اگر رژیم اخوندی باز به منافع آمریکا حمله کند، هر چیزی که آیت الله به آن علاقه دارد مورد هدف قرار می‌گیرد و همانطور که می‌دانید هدف‌گیری ما خیلی خوب است، اگر شک دارید از قاسم سلیمانی بپرسید.

اسکات افزود: بگذارید خیلی واضح بگویم، ایالات متحده دیگر نمی‌تواند تهدیدات حامیان تروریست را بر علیه ملت خودش تحمل کند.

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

درود وقت به خیر

یک سوال دارم!

این حمله زمینی به غزه جریانش چیه؟ اگر حمله بشود چه اتفاقی می افتد اگر نشود چه میشود!؟

زیاد اخبار دنبال نمیکنم ولی هر دفعه خبری میخونم در مورد همین قضیه است. یاد فروش خودرو تو بورس کالا می افتم که دو سال تایید و تکذیب میشه یا یکم متفاوت تر در مورد

سریال هسته ای.

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

‏امروز پنجم آبان سالگرد ⁧ #فرشته_احمدی⁩ مادر این فرشتە کوچک است که در مهاباد هدف گلوله قرار گرفت!
                        ‏باوان با گریه به زبان مادری میپرسد: «مادرم کجاست؟ مادرم کجاست؟»

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

در یکی دو ماه آینده تا میتونید سهم جمع کنید. فقط منفی ها و صف های فروش را بخرید. سهامداران و فعالان بازار که سال های ریزش و رکود را تحمل کردن حق آب و گل دارن، نزارید تک خوری کنن و بازاری که طی سه سال سرکوب کردن را مفت مفت جمع کنن. در سه سال گذشته ریزش های ۶۰، ۷۰ درصدی خیلی زیاد داشتیم حتی بالای ۸۰ درصد. دو سه سال آینده بورس را از دست ندید، خیلی از سهم ها قیمتشون باید ۵ تا ۱۰ برابر بشه تا با تورم ۴، ۵ سال اخیر همراه بشن.
                          فقط با دید میانمدتی و بلندمدتی سهم های به گل نشسته را در منفی ها جمع کنید.

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1492

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                            ‏امروز پنجم آبان سالگرد ⁧ #فرشته_احمدی⁩ مادر این فرشتە کوچک است که در مهاباد هدف گلوله قرار گرفت!
                            ‏باوان با گریه به زبان مادری میپرسد: «مادرم کجاست؟ مادرم کجاست؟»
                            در شلوغی های اخیر فرانسه یا امریکا پلیس مردم رو مستقیم هدف قرار نداد و اگر کسی هم کشته شده بود اکثرا مهاجر بود که حتی حق اعتراض هم نداشتن..ولی اینجا همنوع همنوع خودشو مستقیم هدف گلوله قرار میده...مهسا امینی و نیکا شاه کرمی و امثالهم مگر باند مافیایی جنایتکار بودن که با تفنگ و گلوله جنگی بهشون حمله میشه..نمیتونستن با باتوم به دست و پاشون بزنن.....خدای بزرگ جای حق نشسته ا

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2157

من دیدم به این مجامع بین‌المللی امیدی نیست
                              وظیفه خودم دیدم که شخصاً آستین بالا بزنم
                              و مشکل ملت مظلوم فلسطین رو حل کنم /:.ph34r-smiley.:/
                              الان دارم قضيه رو آنالیز میکنم ، 2 تا موضوع داریم
                              اول جنگ قدرت و سیاست و رقابت بر سر منابع نفتی و...
                              دوم جنبه انسانی مردم مظلوم
                              برای اولی که در توان من نیست با روس و آمریکا سرشاخ بشم ، شرمنده...

اما برای کشتار بی‌گناهان...
                              واقعیت اینه که حامیان فلسطین بر خلاف چیزی که ادعا میکنند
                              اتفاقاً خواستار ادامه وضع موجود هستند یعنی کشتار مردم بی‌گناه
                              اگه واقعاً دلتون برای مردم سوخته و بحث منفعت سیاسی ندارید
                              باید این 2 میلیون نفر غزَّوی رو ببرید تو کشورهای خودتون بهشون تابعیت بدید
                              بعد در جواب میگن: نه ، اینها باید اونجا باشند که از حق حاکمیت خودشون دفاع کنند
                              اگه دنبال حکومت هستید باید همون اول زور میزدید یه قطعه از عثمانی رو برا خودتون می‌گرفتید.
                              هرکه طاووس خواهد، جور هندوستان کشد
                              هرکه حکومت خواهد ، جور جنگ و مبارزه کشد.
                              والا بنده تو کشور خودم حداکثر حق حاکمیتم شرکت در انتخابات نمایشی هست !
                              از قدیم گفتند : " فاقد شیئ ، معطی شیئ نیست "

چیزی که مشهوده اینه که هر دو طرف (روسیه و آمریکا) ،
                              مردمی رو تحت عنوان "ملت" اونجا به زور نگه داشته اند که بازی به هم نخوره
                              غربیها ، با صرف پول هنگفت ، یهودیها رو جمع کردند اونجا که سرزمین تصرف کنند
                              شرقیها هم به زور یک عده رو نگه داشتند که جلوی پیشروی غربیها رو بگیرند
                              به عبارتی ، مردم غزه ، گوشت دم توپ شده اند !
                              یعنی اگه خودشون بگن ما از حق حاکمیت خودمون گذشتیم ،
                              این به اصطلاح حامیان ، به زور اونها رو محبور میکنند بمونند و ادامه بدند و مقاومت کنند

من فکر میکنم اگه یک غزوی بخواهد از غزه فرار کنه ، حماس از پشت با تیر میزندش.
                              همچنین حدس میزنم یک یهودی اگه بخواهد به طور دائم از اسرائیل مهاجرت کنه ، براش سخت باشه.
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                                من دیدم به این مجامع بین‌المللی امیدی نیست
                                وظیفه خودم دیدم که شخصاً آستین بالا بزنم
                                و مشکل ملت مظلوم فلسطین رو حل کنم /:.ph34r-smiley.:/
                                الان دارم قضيه رو آنالیز میکنم ، 2 تا موضوع داریم
                                اول جنگ قدرت و سیاست و رقابت بر سر منابع نفتی و...
                                دوم جنبه انسانی مردم مظلوم
                                برای اولی که در توان من نیست با روس و آمریکا سرشاخ بشم ، شرمنده...

اما برای کشتار بی‌گناهان...
                                واقعیت اینه که حامیان فلسطین بر خلاف چیزی که ادعا میکنند
                                اتفاقاً خواستار ادامه وضع موجود هستند یعنی کشتار مردم بی‌گناه
                                اگه واقعاً دلتون برای مردم سوخته و بحث منفعت سیاسی ندارید
                                باید این 2 میلیون نفر غزَّوی رو ببرید تو کشورهای خودتون بهشون تابعیت بدید
                                بعد در جواب میگن: نه ، اینها باید اونجا باشند که از حق حاکمیت خودشون دفاع کنند
                                اگه دنبال حکومت هستید باید همون اول زور میزدید یه قطعه از عثمانی رو برا خودتون می‌گرفتید.
                                هرکه طاووس خواهد، جور هندوستان کشد
                                هرکه حکومت خواهد ، جور جنگ و مبارزه کشد.
                                والا بنده تو کشور خودم حداکثر حق حاکمیتم شرکت در انتخابات نمایشی هست !
                                از قدیم گفتند : " فاقد شیئ ، معطی شیئ نیست "

چیزی که مشهوده اینه که هر دو طرف (روسیه و آمریکا) ،
                                مردمی رو تحت عنوان "ملت" اونجا به زور نگه داشته اند که بازی به هم نخوره
                                غربیها ، با صرف پول هنگفت ، یهودیها رو جمع کردند اونجا که سرزمین تصرف کنند
                                شرقیها هم به زور یک عده رو نگه داشتند که جلوی پیشروی غربیها رو بگیرند
                                به عبارتی ، مردم غزه ، گوشت دم توپ شده اند !
                                یعنی اگه خودشون بگن ما از حق حاکمیت خودمون گذشتیم ،
                                این به اصطلاح حامیان ، به زور اونها رو محبور میکنند بمونند و ادامه بدند و مقاومت کنند

من فکر میکنم اگه یک غزوی بخواهد از غزه فرار کنه ، حماس از پشت با تیر میزندش.
                                همچنین حدس میزنم یک یهودی اگه بخواهد به طور دائم از اسرائیل مهاجرت کنه ، براش سخت باشه
                                .
                                همینه دقیقا

حماس نمیذاره برن

اسراییل هم شک نکن همون روزهای اول پولدار ها رفتن، بدبخت بیچاره هاش موندن

نظر

در حال کار...
                                X