اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    درود
    مثل همیشه نکات خیلی خوبی اشاره میکنی
    مصر خیلی شیک گفت ما به نتانیاهو گفته بودیم. ولی نتانیاهو تکذیب کرد. این دفعه سناتور های امریکایی گفتن و دیگه نتانیاهو لال شد چون اگه دوباره تکذیب میکرد حتما مصر اسناد رو میکرد و اون موقع خانواده های قربانیان و اسرای اسرااییلی تکه تکه ش میکردن و دیگه جنازه ش هم سالم به دادگاه نمیرسید
    علاوه بر تروریستهای حماس نتانیاهو هم باید اعدام بشه به خاطر این جنایتی که در حق مردم هردو طرف کرد و با حمله حماس به موقع مقابله نکرد . و گذاشت همه چی طبیعی ادامه پیدا کنه!!
    هدفش هم فقط مظلوم نمایی بعد حمله بود
    فعلا فعلا 10 هزار نفر غیر نظامی از دو طرف کشته شدند !!

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

فیلمی از یک فرد ساکن غزه منتشر شده که تانکهای اسراییلی درخیابان صلاح الدین(که دقیقا وسط غزه است ) حضور دارند

قرار بود اگر یک متر در غزه پیشروی کنند ، بعضیا /:.yead.:/بروند غزه !!

چی شد پَ !!!؟!!!
      آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/10/30, 19:26.

نظر

• pournikdast
        ستاره‌دار(2)
        • Oct 2020
        • 525

اهنگ زیبای دستاتو مشت کرده از هیچکس...

چند قطره اشک بریزیم شاید هم کمی سبک شدیم...

سالها پنجره وا بود و نمیدانستیم ..... یار همسایه ی ما بود و نمیدانستیم
        گریه کردیم، سبکتر شده ایم از پرِ کاه ..... گریه هم عقده گشا بود و نمیدانستیم

دانلود آهنگ هیچکس دستاشو مشت کرده ( کیفیت اصلی + متن )

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2146

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
          درود. باسپاس فراوان از شما احسانی عزیز وفهیم بهتر از بنده میدونید پلیس جنایت کار به حبس ابد محکوم شد و دیه پرن استار معلوم الحال که عاغا هم دفاع جانانه ای ازش کردن مبلغ 28 ملیون دلار نا قابل بود قابل توجه ساندیس خوران البته جدا خیار جاشو گرفته
          درود بزرگوار
          تازه اون خبرنگاری که فیلمشو منتشر کرد رو بهش جایزه دادند
          بعد اینجا گفتند همه اینها یک شو تبلیغاتی رقبای ترامپ بود
          یعنی گفتند الکی بزرگش کردند که ترامپ رو زمین بزنند !
          ما خودمون سالی چندین نفر میکشیم آب از آب تکون نمیخوره

طنز قضیه اونجاست که ارزش جان یک مسلمان رو بیشتر از کفار میدونند
          دیه مسلمان هم بیشتر از کافره

میگم توی کشور ما هم شو تبلیغاتی زیاده
          ولی از این شوهای ما ، خیری به متوفی نمیرسه
          همه‌اش رو حزب حاکم تک‌خوری می‌کنه

در ضمن ، متوجه منظورتون نشدم ولی قسم در حین خشم و عصبانیت ، باطل است /:.ph34r-smiley.:/ شما به بزرگی خودتون ببخشید @};-
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

..................

نظر

• بابای یسنا
              عضو فعال
              • Apr 2023
              • 689

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
              درود بزرگوار
              تازه اون خبرنگاری که فیلمشو منتشر کرد رو بهش جایزه دادند
              بعد اینجا گفتند همه اینها یک شو تبلیغاتی رقبای ترامپ بود
              یعنی گفتند الکی بزرگش کردند که ترامپ رو زمین بزنند !
              ما خودمون سالی چندین نفر میکشیم آب از آب تکون نمیخوره

طنز قضیه اونجاست که ارزش جان یک مسلمان رو بیشتر از کفار میدونند
              دیه مسلمان هم بیشتر از کافره

میگم توی کشور ما هم شو تبلیغاتی زیاده
              ولی از این شوهای ما ، خیری به متوفی نمیرسه
              همه‌اش رو حزب حاکم تک‌خوری می‌کنه

در ضمن ، متوجه منظورتون نشدم ولی قسم در حین خشم و عصبانیت ، باطل است /:.ph34r-smiley.:/ شما به بزرگی خودتون ببخشید @};-
              درود. باعرض پوزش از شما عزیز بزرگوار موضوع قسم به اعتقاد شخص خودم برمیگرده که نباید کلی میگفتم شما بنده را ببخشید فدات

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2146

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب و احترام

اینکه در کشور ما ظلم داره بیداد می‌کنه و اکثر مردم در خط فقر و یا زیر خط فقر هستند مثل روز روشن است و ننگی است برای صاحبان قدرت که با داشتن حدودا ۹درصد منابع دنیا مردم به این شکل زندگی کنند و در صورت اعتراض بطور وحشیانه سرکوب شوند و عامل دشمن!!!محسوب شوند ووووو همه اینا درست ولی نمیشه از نسل کشی در غزه توسط نتانیاهو که کودک کش و سفاکترین فرد این برهه زمانی است در گذشت و حتی باید بطور گسترده محکوم کرد و از سازمانهای بین المللی در جهت اقدام عملی در این راستا اقدام کرد

وحشیت در هر کجا باشه محکوم است

ارادت
                درود جناب طیب عزیز
                راهکار عملی و منطقی و بلندمدت شما برای نجات مردم مظلوم غزه
                از این شرایط اسفناک که هرچندسال تکرار میشه چیه ؟

بنده نیز جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را " به شدت محکوم میکنم"

پینوشت :

این عبارت "به شدت محکوم کرد" را در گوگل سرچ کنید
                گزینه هایی از سالهای قبل با موضوعات متنوع پیدا میکنه
                ببینید امروز نتیجه این محکومیتها چه بوده ؟!

به شدت محکوم کرد
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

کلیه هزینه های درمان تمام بیماریها برای تمامی شهروندان عربستان بصورت مادام العمر رایگان شد

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2146

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۴

شاه سعودی اقدامات وحشیانه اسرائیل را به شدت محکوم کرد

ایسنا نوشت: پادشاه عربستان اقدامات رژیم صهیونیستی در بیت المقدس و خشونت‌ها در اطراف مسجدالاقصی را به‌شدت محکوم کرد.

به گزارش میدل ایست نیوز، ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان اقدامات رژیم صهیونیستی در بیت المقدس و خشونت‌ها در اطراف مسجدالاقصی را به‌شدت محکوم کرد.

براساس خبرگزاری رسمی عربستان، پادشاه عربستان این اظهارات را در تماسی تلفنی با عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان، مطرح کرده است.

ملک سلمان در این تماس تلفنی تأکید کرد که عربستان در کنار ملت فلسطین می‌ایستد تا آنان به حقوق مشروع خود دست یابند.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2146

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۴

شاه سعودی اقدامات وحشیانه اسرائیل را به شدت محکوم کرد

ایسنا نوشت: پادشاه عربستان اقدامات رژیم صهیونیستی در بیت المقدس و خشونت‌ها در اطراف مسجدالاقصی را به‌شدت محکوم کرد.

به گزارش میدل ایست نیوز، ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان اقدامات رژیم صهیونیستی در بیت المقدس و خشونت‌ها در اطراف مسجدالاقصی را به‌شدت محکوم کرد.

براساس خبرگزاری رسمی عربستان، پادشاه عربستان این اظهارات را در تماسی تلفنی با عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان، مطرح کرده است.

ملک سلمان در این تماس تلفنی تأکید کرد که عربستان در کنار ملت فلسطین می‌ایستد تا آنان به حقوق مشروع خود دست یابند.
                      تازه این عربستان ، گاو شیرده جهان اسلام بود
                      که می‌تونست با بستن شیر نفت ، غرب رو تحت فشار بذاره

ایران که تیتر اول اخبار خوش اون ،
                      آزادسازی 6 میلیارد دلار تحت نظارت قطر است
                      چه اهرمی برای تهدید غرب داره ؟!
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4137

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                        من از این قلبا واسه خیلی ها گذاشتم، ولی شما قلب قرمز رو دیدی، خط قرمز رو ندیدی؟
                        قبل از تو هم بودند هم زبانانی که الان توی سطل آشغالن! فقط به خاطر همون خط قرمزه.
                        چی شد؟ پرسیدم دروغ بیمارستان رو قبول کردی یا نه؟ از ساده لوحی خودت ناراحت نشدی؟
                        واسه غزه، مثنوی غم نوشتی ولی واسه آرمیتا نیم خط!!! متن من اینقدر تند بود که ترسیدم و خصوصی فرستادمش بعد من متهم میشم به لب و دهن؟ تو میشی جمهوری خواه ضد نظام!! و طرفدار مردم مظلوم غزه!!!(جرات نداری بگی طرفدار حماسی؟)
                        این داستان تکراری هست که وقتی کم میاری میزنی به دری وری گفتن ...، چه تو صفحات اقتصادی و چه اجتماعی.
                        دسته ای که توش هستی اظهر من الشمسه فقط جرات بیانش رو نداری.
                        .
                        سطل اشغال ابدی جای تو و هم پیاله های تندرو از فاشیستی ترین بخش سطلنت طلب هستند از جمله تو که فاشیست ترین ایدی این سایت هستی
                        من گالیور نیستم که پیچیدی به پر و پای اون بنده خدا

سوء تفاهم نشه، هر گرایش سیاسی قابل احترام و در دسته بندی های رفراندوم میتونه باشه . مشروطه خواهی با امیال دمکراسی طلبانه منظورمه که لزوما دمکراسی بدون کم و کاست مد نظرش باشه . این بحثش جداست . اینو گفتم که کسی فکر نکنه با کلیتش مخالفم
                        با بخش فاشیستی و ضد بشری و اقتدار گرائی و خون اشام از تفکراتی شبیه تو مشکل بوده و خواهد بود

بازم میگم منظورم از سطل اشغال ، مطلقه و تاج پرستان اقتدار گرا و فاشیست های تمام عیار از جمله تو و اندکی هم پیاله دیگر در خارج کشور است که توهم تاج و تختی و استبدادی دیگر در سر دارند و با دمکراسی 100% بیگانه و تشنه خون و انتقام هستند

در مورد بیمارستان از اول هم گفتم باید دید و صبر کرد و هرگز و با یقین نگفتم کار کی بوده و فقط ابهامات را عنوان کردم و دیگر هیچ

لب و دهن هستی چون حالا که خودتم گفتی از ترس ... و البته لب و دهنی تو کلی گوئی بود نه الزاما ترس از اون مطلبی که حذف کرده بودی
                        لب و دهنی چون فقط وراجی در فضای مجازی اخرین حد بروز و ظهور تو است و دیگر هیچ

برای ارمیتا اشک ریختم تو اینکارو کردی ؟ به تو متوهم نباید اینجا چیزی ثابت کنم
                        این سایت هزاران فعال داره مگر چند نفرشون اینجا مطلب در مورد ارمیتا داشتند ؟ یعنی برای هیچ کدام مهم نبود ؟ یعنی من باید خودمو به تو فاشیست استبداد طلب و تشنه خون ثابت کنم ؟

قضاوت در مورد کسی که چندین بار بخاطر مطالب سیاسی اجتماعی در تالار بورس سابق مسدود شد و سالهاست با مطالبش اشنائی ....
                        حتی سال گذشته همین موقع و در همین فروم چقدر نوشتم ....

صد بار دیگه هم بگم نگاه من رو به جلو و اینده است و یه خروار در این زمینه حرف زدم . تو در این سایت چی تا حالا نوشتی که به در دبخور باشه ؟
                        یه کامنت که بوئی از انسانیت و اخلاق و دمکراسی و این مسائل بدهد داری ؟

دیگه مرثیه خوانی های تکراری و غر زدن را کار ایده الی نمیدونم . ایا این دلیل بر چیزی است ؟
                        حالا منم بیام روزی 10 تا کامنت از مشکلات اقتصادی سیاسی حقوق بشرذی اینجا نشر بدهم ... تکرار مکرررات است . نگاه رو به اینده باید باشه

شبها خواب تاج پادشاهی ببین و به قول خودت روزی 3 وعده سیاست پلو از جنس زانو زدن و دست بوسی شاهان را ببین
                        استبدادی دیگر در این کشور هرگز رخ نخواهد داد و عاقبت فاشیست ها هم باید به دمکراسی تن بدهند . عاقبت باید تسلیم بشی و از توهم در بیای که زانو زنی و 90 درجه خم شدن و دست بوسی و رژه رفتن و سان شاه و شاه بازی دیدن تمام شده

دوران شاه بعنوان پدر مهربان ودیعه الهی به مردم یا همون رعایا تموم شده

چقدر ادم باید .... نقطه چین باید چی باشه ؟
                        من همان روزهای اول گفتم حماس ستیزه جوست و رهبراشون نشستند هتل های لاکچری و ....
                        چقدر ادم باید .... بذار بگم ... پست باشه که اینقدر تحریف واقعیت کنه

منم تا کمتر از یکسال پیش توهمات تو را داشتم و حتی در دسته تو بودم البته نه در حد فاشیستیش بلکه میانه و مشروطه اش ، در واقع برام جمهوری و مشروطه فرقی نداشت ولی به مرور و اتفاقا با حضور و بروز افرادی از دسته تو در کلام و عمل و سایر موارد ... ، دوزاریم افتاد و فاصله گرفتم
                        همه چیز داخل ایران رقم میخوره و خواهد خورد
                        آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/10/31, 00:06.

نظر

• سپهر کلهر
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 578

چقدر ادم باید کثیف باشه. چقدر ادم باید بی همه چیز باشه.
                          این همه زن و بچه و کودک و پیر مرده اند.
                          اونوقت یارو اومده میگه فقط 3 میلیارد

روزنامه کیهان:

اسرائیل در جنگ اخیر ۶۰ میلیارد دلار و غزه فقط ۳ میلیارد دلار خسارت دیده!

روزنامه کیهان نوشت: برآوردهای وزارت دارایی و بانک مرکزی رژیم صهیونیستی حاکی است، خسارت این رژیم از عملیات طوفان الاقصی و به تبع آن تجاوز نظامی به نوار غزه به 38 میلیارد دلار برسد که با مجموع زیان‌ها و هزینه‌ها به نزدیک 60 میلیارد دلار خواهد رسید.

اعتمادآنلاین |
                          روزنامه کیهان خسارت‌های مالی که اسرائیل در جنگ اخیر با غزه خورده را بررسی کرده است.
                          به گزارش کیهان، برآوردهای وزارت دارایی و بانک مرکزی رژیم صهیونیستی حاکی است، خسارت این رژیم از عملیات طوفان الاقصی و به تبع آن تجاوز نظامی به نوار غزه به 38 میلیارد دلار برسد که با مجموع زیان‌ها و هزینه‌ها به نزدیک 60 میلیارد دلار خواهد رسید.

این روزنامه افزوده است: گزارش‌های تحقیقی رسانه‌های عبری‌زبان و همچنین غربی‌ها، ‌از ضربه عملیات مقاومت به اقتصاد رژیم صهیونیستی در بخش‌های مختلف از جمله امنیت غذایی، تولید و سرمایه‌گذاری‌های خارجی، حکایت دارد. این در حالی است که خسارت بخش خصوصی نوار غزه از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه فقط سه میلیارد دلار برآورد شده است.

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4137

توضیح اینکه ؛

1 - آمریکا اگه اسرائیل رو حمایت میکنه
                            و نیز در سراسر جهان خرابیهای متعددی به بار میاره
                            سودش میره توی جیب آمریکا و مردم آمریکا
                            و در نهایت به اونجا میرسه که آمریکا ، آمریکایِ فعلی شده !
                            طوری که همه چپی‌ها و حزب‌اللهی‌ها و اسلامگرایان و...
                            و در کل همه مدعیان مبارزه با امپریالیسم آمریکای جهانخوار
                            دست آخر ، همون آمریکا رو برای مهاجرت خود و خونواده خودشون انتخاب کردند.

2 - تبلیغات حقوق بشری از رسانه‌های غربی
                            که اینطور شما رو مسحور خودش کرده
                            دقیقاً شبیه وعظ آخوندها بر سر منبرهاست ،
                            هم در ماهیت و هم در کاربرد ، هیچ فرقی نداره !

3 - اگه به اونهایی که در آمریکا مخالف سیاستهای آمریکا شعار دادند
                            بگید آمریکا را ترک کنید و به یک کشور که حامی مستضعفین باشه بروید
                            با اطمینان میگم حتی یک نفر قبول نمیکنه از آمریکای جنایتکار ، دل بکنه !

4 - با وجود اینکه اسرائیل ، خط قرمز آمریکاست
                            به گفته شما خیلیها در اونجا بر علیه سیاستهای دولت ، صداشون در اومده
                            یعنی آزادی در حدی که میتونی بر علیه خط قرمزهای نظام حاکم آزادانه شعار بدی

5 - اگه کسی در آمریکا علیه جنایات اسرائیل شعار میده
                            مطمئن باش ، هزار برابر اون از هموطن خودش دفاع کرده
                            جایی که وطن خودش مطرح بود ، تمام دنیا براش بی‌اهمیت میشه.
                            هنوز چندسال نگذشته که پلیس آمریکا یک پورن‌استار سیاه‌پوست مجرم رو دستگیر کرد و سهواً کشته شد
                            مردم آمریکا با اطمینان از اینکه عمل پلیس برای تامین امنیت خودشون بوده
                            ولی دیدیم چطوری خشتک دولت رو روی سرش کشیدند
                            چقدر عذرخواهی کردند و غرامت دادند
                            روی انتخابات ریاست‌جمهوری تاثر گذاشت
                            مقایسه کن جریمه اون پلیس و جایزه اون عکاس با رخداد مشابه در ایران !!!

صدا و سیمای ایران گزارش داد در کنگره برای جورج فلوید زانو زدند

زانو زدن پلوسی و دموکرات‌های کنگره به یاد جورج فلوید

------------------------------

باز هم کاملاً دوستانه و برادرانه توصیه میکنم شما وارد سیاست نشو ،
                            روح و روانت و حتی جسمت آسیب می‌بینه ، ارزش نداره

میدونم که خیلی از من متنفر هستی و این باعث عذاب‌ وجدان منه ،
                            بارها خواستم پستهای شما رو جواب بدم ، صرفاً به خاطر ملاحظه حال شما منصرف شدم
                            بعد این جواب ندادن رو حمل بر بی‌ادبی مخاطب کردی
                            دیگه چی بگم آخه ؟!

میگم منو بذار چشم‌پوشی ولی خودت اصرار به ادامه بحث داری!

باز هم عذرخواهی میکنم که مطالب من ، همیشه باعث رنجش شما میشه @};-

روز خوش
                            زدی صحرای کربلا
                            گفتم یهودی های امریکا اعتراض دارند منظورم این نبود که دمکراسی و ازادی و جرج فلوید و ... را بکشی وسط
                            عرضم این بود که خود یهودی ها دارند انتقاد میکنند ، چرا انتقاد کسی را در این سایت نمی پذیری ؟

شما دمکراسی و ازادی بیان و جرج فلوید و پلیس و کنگره و صدا سیما و ... بهشون بگی خاک را ترک کن ولی ترک نمیکنند و ... را مطرح کردی . اخه اینا چه ربطی به بحث من داشت خب اینارو که منم قبول دارم . حرف من چیزی دیگری بود . یعنی واقعا فکر میکنی من اینارو نمیدونم ؟
                            حالا خوبه من صدها کامنت اینجا نوشتم و اینطور قضاوت میکنی وای به حال کسی که از راه برسد و حرفی بزند دیگه با او چه میکنید ؟

من چندی قبل از اساس نامه و قانون اساسی امریکا نوشتم . بیان گزاران امریکا را شرح دادم همراه با اسامی شون و مسئولیتشون و از خود گذشتگی ها گفتم .... حالا شما میخوای به من بگی امریکا چه شکلی است و مثال از زادی بیان و جرج فلوید میزنی گویا من نمیدونم ؟

کامنتها را شما کامل نمیخونی ؟ اصلا میدونید از بدو تاسیس این تاپیک من چه چیزائی و در چه زمینه ای نوشتم ؟
                            یه مسائلی مطرح کردید که گویا با ادمی نا اگاه طرفی ؟ چرا به خودت اجازه میدی اینطور در مورد دیگران فکر کنی که گویا به بچه طرفی ؟

چرا دسته بندی قائل میشی ؟ خب منم میتونم دسته بندی برای شما قائل شوم . و اتهامات و متلک های فراوان ولی دوری میکنم در این حد ولی شما کماکان متلک ، اتهام ریشخند
                            از ساده لوح و کمی تحصیل کرده یا پول گرفته تا بنویسه و تحت سلطه پروپاگاندا و چیز خور شدند و کسی که وطن دوست نداره و مردم براش مهم نیستند و برده ذهنی و ... اینارو از کجا اوردی ؟ فقط بخاطر حمایت از مردم فلسطین ؟ همین ؟ !!!!!

هنوز جواب درست درمانی ندادی فقط زدی به صحرای کربلا که در بالا توضیح داده شد و .... اینکه که من از شما متنفرم ... خیر اینطور نیست . جواب ندارید صحرا را بی خیال بشید
                            من 12 سال پیش تاوان دادم متوجه میشی منظورم چیه ؟ و قبلا هم گفتم ، حالا من تحت تاثیر تبلیغاتم ؟ پس بن مایه فکری و منش خودم چی میشه ؟

15 سال است مطلب دارم شما چقدر منو میشناسی که توصیه برادرانه میکنی و مسند قضاوت مینشینی ؟

یا مدام تکرار میشه کسی که مشکلات کشور را نمی بینه
                            از مشکلات همه جوره اش خروار حرف زدم ...
                            خودم با انبوه مشکلات بزرگ شدم . من هنوزم مشکلات مادی و مالی دارم . سرمایه دار نیستم

از مشکلات برای من میگید ؟
                            دو المپیاد ریاضی شرکت داشتم . نفر دوم در رتبه علمی دبیرستانمون بین 300 دانش اموز بودم برای 3 سال متوالی ... ولی نتیجه اش را ندیدم . با تمام سلولهای بدنم بدبختی و مشکلات را لمس کردم و هنوزم در ان هستم
                            فکر میکنید من سوپر میلیاردر بی درد هستم ؟ یا برام مهم نیست ؟

در دو استخدام دولتی رد شدم بخاطر مسائل عقیذتی و تراشیدن ریش !!! این دقیقا عین جمله ای بود که فرد گزینش کننده به من گفت . ریشت هم که با تیغ میتراشی ؟
                            دست بردارید از این قضاوتها و خجالت بکشید و شرم کنید
                            برای معدود دفعات در زندگیم ناچارم بگم امیدوارم روزی چنان قضاوت شوید که یاد ایدی من بیفتید و از این قضاوت خسران ببینید شک نکنید چنین خواهد شد ، اینو دیگه ناچارا باید بگم بر خلاف میلم ، این سایت را دیگه میخوام رها کنم و کلا فضای مجازی اینجا و اونجا و هر جاش را ببوسم بگذارم کنار بسه دیگه هر عایدی داشت بسه

این قضاوتها در زندگی شخصی هم رسوخ میکنه و زندگی را ویران میکنه

دست از این روش و منش بردارید برادر
                            نه بخاطر این فضای مجازی
                            این مجازی چه اهیمیت داره ؟ من بطور کلی دلم میسوزه برای کشورم که با این روش و منش اینده ای ندارد از این دلم میسوزه
                            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/10/31, 01:16.

نظر

• بابای یسنا
                              عضو فعال
                              • Apr 2023
                              • 689

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                              لعنت به اسرائیل و لعنت به حماس که دود جنگشون به چشم مردم غزه میره
                              لعنت به امریکا و لعنت به روسیه که دود جنگشون به چشم مردم ایران میره
                              هم مردم ایران و هم مردم غزه هر دو قربانی و مقصرن.
                              درود. وهمین طور لعنت به سر مار که بانیه تمام این گرفتاری هاست اهریمن های کودک کش جنایت کار تازه به دوران رسیده دزدان غارت گر. ادم خوارهای گران فروش حتی به بیماران هم رحم نمی کنن دیگه باید از این به بعد حتی یه قید دارو دکتر را زد پزشکان از اینا هم کثیفتر شده 200هزار تومان ویزیت معاینه کمتر از 30ثانیه

نظر

• بابای یسنا
                                عضو فعال
                                • Apr 2023
                                • 689

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                                چقدر ادم باید کثیف باشه. چقدر ادم باید بی همه چیز باشه.
                                این همه زن و بچه و کودک و پیر مرده اند.
                                اونوقت یارو اومده میگه فقط 3 میلیارد

روزنامه کیهان:

اسرائیل در جنگ اخیر ۶۰ میلیارد دلار و غزه فقط ۳ میلیارد دلار خسارت دیده!

روزنامه کیهان نوشت: برآوردهای وزارت دارایی و بانک مرکزی رژیم صهیونیستی حاکی است، خسارت این رژیم از عملیات طوفان الاقصی و به تبع آن تجاوز نظامی به نوار غزه به 38 میلیارد دلار برسد که با مجموع زیان‌ها و هزینه‌ها به نزدیک 60 میلیارد دلار خواهد رسید.

اعتمادآنلاین |
                                روزنامه کیهان خسارت‌های مالی که اسرائیل در جنگ اخیر با غزه خورده را بررسی کرده است.
                                به گزارش کیهان، برآوردهای وزارت دارایی و بانک مرکزی رژیم صهیونیستی حاکی است، خسارت این رژیم از عملیات طوفان الاقصی و به تبع آن تجاوز نظامی به نوار غزه به 38 میلیارد دلار برسد که با مجموع زیان‌ها و هزینه‌ها به نزدیک 60 میلیارد دلار خواهد رسید.

این روزنامه افزوده است: گزارش‌های تحقیقی رسانه‌های عبری‌زبان و همچنین غربی‌ها، ‌از ضربه عملیات مقاومت به اقتصاد رژیم صهیونیستی در بخش‌های مختلف از جمله امنیت غذایی، تولید و سرمایه‌گذاری‌های خارجی، حکایت دارد. این در حالی است که خسارت بخش خصوصی نوار غزه از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه فقط سه میلیارد دلار برآورد شده است.
                                درود. جریانشو که میدونی چیه میگن عاقلان دانن حسن مفنگی روانی پسر چه قیافه کریه المنطری داره کفتار

نظر

در حال کار...
                                X