اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
    سکانس اول

دوشنبه رفتم بانک صادرات شعبه 22 بهمن کرمانشا بلوار نوبهار

مبلغ حق تقدم یکی از از شرکتها را بریزم به حساب. به کارمند مرذ ابله خاک بر سر گفتم گفتم کد ملی من را به عنوان شناسه واریز قید کن و گرنه پول برگشت می خوره.

اولا با بی میلی و .... رفتار کرد

بعد که کاغذ چاپ کرد دیدم شناسه خالی است و کد ملی در ان قید نشده و له کارمند ابله گفتم که قید نشده و به دروغ گفت اره اره قید شده و ولی کد ملی چاپ نشده و .....

تا اینکه بعد دوباره پول برگشت خورد به حساب من.

سکانس دوم

پنج شنبه یعنی امروز دوباره همون بانک و همون شعبه

این دفعه کارمند زن احمق مدام با همکار بغلی خود که ان زن بوده در حال مدام صحبت بود و شماره هم نمی خواند

تا اینکه به زور شماره خواند و نوبت من شده با نوبیت 152

دوباره گفتم مبلغ را واریز کنید و شماره ملی ام را به عنوان شناسه وارد کنید این زن کم عقل هم به که مدام با همکارش صحبت می کرد ( انگار نوجوان نه ادم بالغ)

اخر دیدم باز کد ملی ام را قید نکرد و گفتم پول برگشت می خوره ( و اتفاقا هم برگشت خورد ولی عصر برگشت خوزد )

گفتم مگر تذکر ندادم که کد ملی ام قید به عنوان شناسه

و بعد مثل ابله ها مثل اشغال ها می گه فکر کردم گفتی با کد ملی وارد شو!!!! ( اخه من چکار به شکل وارد شدن شما به حسابم داره حالا با کد ملی یا شماره حساب چه ربطی برای من داره )

اخر می گه نمی دانستم که کد ملی همون شناسه واریز است ( حاک بر سرت )

الان هم دوباره پول برگشت خورده و فقط شنبه اخرین روز مهلت ان است.

الیته سایت ذینفعان هست ولی چون مبلغش طوری بود که در چند روز باید ورود می کردم گفتم برم بانک بهتر است.

حالا چند نکته!!!

کارمندها بی مسئولیت هستند!

کارمندهای بانک .......... هستند!!

کارمنهای بانک صادرات هم که دیگر تنبل ترین و بی مسئولیت ترین هستند و بی خود نیست بانک صادرات را در بورس کسی تحویل نمی گیرد بابا کارمندانش خیلی شوت و در عین حال مغرور و باز هم در عین حال تنبل هستند!!!!!

شهر هم بی تاثیر نیست مثلا در استان خود من خوزستان کارمندان خون گرم و مهربان هستند و به خاطر عیال فعلا در کرمانشاه هستم به خوبی مردم خوزستان نیستند نه اهل مطالعه هستند و نه اهل خونگرمی. البته ادم های بدی نیستند ولی حس خوبی در این شهر در مجموع ندارم.
    مشکل از خودت بوده!
    اصلا چرا حق تقدم میخری که چندین ماه سرمایه ات گرو بمونه! یه ۲-۳ درصد بیشتر حق رو به سهم تبدیل کن برادر من

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2151

دوران پهلوی مقارن شد با جنگ جهانی دوم
      بعد از اون ، موج چپگرایی را در جهان رواج دادند
      در ایران هم این قاعده مستثنی نبود
      لاکن چپ برای ایران یک جنیش اصیل نبود
      تحصیل‌کرده‌های از فرنگ برگشته از یک طرف
      و همسایگی شوروی کمونیستی از طرفی دیگر تاثیرگذار بودند
      توی شهرها و روستاها نفر به نفر صحبت میکردند و وعده میدادند
      منظور اینکه چپ از درون رعایا جوشش نکرد ، از بیرون بهش تلقین شد
      حق رای زنان هم در اون مقطع زمانی ، خواسته اصیل زنان نبود ، تلقین شده بود...

شما اگه جای شاه بودید در برابر این جو چپگرایی چکار میکردید؟؟؟
      یا در برابر موج جهانی مقاومت میکردی
      یا در پاسخ به خواست جامعه ، دست به اصلاحات سوسیالیستی میزدی

فرض کن قراره پرولتاريا انقلاب کنند ، حکومت شاه رو سرنگون کنند
      بعد زمینها رو بین زارعین و کارخانه‌ها را بین کارگران تقسیم کنند !!!
      خب شاه همین کار رو با دست خودش کرد
      هم به خواست جامعه پاسخ بده و هم حکومتش حفظ بشه.
      ولی ظاهراً افزایش درآمدهای نفتی باعث شد زیاده روی کنه ، از اون طرفِ بام افتاد !

فقط نمیدونم چرا در عربستان هنوز پادشاه مطلقه داریم و کسی اعتراض نمیکنه ؟!
      چرا کسی دموکراسی ، نه حتی مشروطه هم نمیخواد ؟!
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

و اینکه چرا عربستان اینقدر پیشرفت میکنه
        و اینکه کسی زیرابش رو نمیزنه!؟
        دیروز دنیای اقتصاد مقاله ایی زده بود که عربستان تا ۶ سال دیگر ۱۰ میلیارد درخت میکارد! و ایران تبدیل به بیابان و عربستان سر سبز خواهد شد
        مردم دیوونه اند مگه اعتراض کنند
        نردم معاش شون تامین بشه کفایت میکنه

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2151

در فیلم " چه کسی امیر را کشت"
          امیر ، سابقاً روشنفکر چپی بود که مردم رو به شرکت در تظاهرات دعوت میکرد
          ولی بعدها خودش کارخانه‌دار شده بود !!!

رضا (با بازی مرحوم آتیلا پسیانی ) یک لات کفترباز بود
          که حین کفتربازی روی پشت بام ، خواهر امیر رو تو حیاط میبینه و عاشقش میشه
          امیر براش در مورد پرولتاريا و خلق ستم کشیده صحبت میکنه
          دایالوگهاش خیلی جالب بود...
          حتی نمی‌تونست پرولتاريا رو تلفظ کنه ، میگفت پرتقالی‌ها /:.yead.:/
          بابای امیر فرش فروشی داشت،
          می‌گفت:
          انبار فرش طبقه دوم بود ولی ما جامعه بدون طبقه میخواستیم ، رفتیم طبقه دوم رو آتیش زدیم ، خواهر امیر که روش کراش داشتم ، اونجا بود ، سوخت و مرد ، . از این شکست عشقی یک قلب تیر خورده خالکوبی کرد روی بازوش و از اون به بعد از امیر متنفر شدم و کم‌کم نقشه قتلشو کشید...

وقتی داشت در مورد پرولتاريا صحبت میکرد ، 10 مدل غذا روی میزش بود
          (پرولتاریا یا دستمزد بگیران اگه یک روز سر کار نروند ، اون شب باید گرسنه بخوابند)

-----------------------------------

خب این البته فیلم بود ولی حقیقتی که میخواست به تصویر بکشه
          این بود که چطوری مردم فریب وعده های توخالی رو خوردند
          با طناب اینها رفتند توی چاه ! و هزینه دادند

البته اینکه مبلغین ، بیسوادها رو اغفال کنند تا به جنبش بپیوندند
          فقط مختص مبلغین چپی نبود ، مبلغین اسلامی از اونها چیز تر بودند
          مسلمین هم هزینه دادند که اسلام زنده بماند !
          الان خودشون دارند میگن فرزندان ما به کلی بی‌اعتقاد شده اند !!!
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2151

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
            و اینکه چرا عربستان اینقدر پیشرفت میکنه
            و اینکه کسی زیرابش رو نمیزنه!؟
            دیروز دنیای اقتصاد مقاله ایی زده بود که عربستان تا ۶ سال دیگر ۱۰ میلیارد درخت میکارد! و ایران تبدیل به بیابان و عربستان سر سبز خواهد شد
            مردم دیوونه اند مگه اعتراض کنند
            نردم معاش شون تامین بشه کفایت میکنه
            =D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

آفرین ، تمام بحث من ، همینه
            امنیت و معیشت دو رکن تاریخ تمدن بشری

انقلاب می‌کنند که امنیت و معیشت‌شان از وضع بد و غیرقابل‌تحمل به وضع بهتر برسه
            نه اینکه مدل حکومت شیک و باکلاس بشه !
            فرق ملت عاقل و احمق اینجا مشخص میشه

فرضاً وضع کنونی خیلی هم خوب نباشه
            ولی در مقایسه با همسایگان با شرایط یکسان ،
            اگر به وضع موجود راضی و قابل تحمل باشد ،
            مگر مغز خر خورده اند که اونو به هم بزنند به امید وعده‌های بهتر ؟؟؟!!!
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• بابای یسنا
              عضو فعال
              • Apr 2023
              • 689

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
              گاهی وقت ها پیش خودم می گیم چرا نفت استان من بره تو شکم استان های دیگر!!!!!!

دقت کنید الان در وضعیت عصبانی هستم و با من کل کل نکنید

که ان موقع وحشی می شوم!!!!
              درود.انشاءالله که شوخی میفرمایید اگه منظورتون استان های سپاه بسیج حوزه هزاران مفت خور
              وغیره غیره........ است حق با شماست

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                در فیلم " چه کسی امیر را کشت"
                امیر ، سابقاً روشنفکر چپی بود که مردم رو به شرکت در تظاهرات دعوت میکرد
                ولی بعدها خودش کارخانه‌دار شده بود !!!

رضا (با بازی مرحوم آتیلا پسیانی ) یک لات کفترباز بود
                که حین کفتربازی روی پشت بام ، خواهر امیر رو تو حیاط میبینه و عاشقش میشه
                امیر براش در مورد پرولتاريا و خلق ستم کشیده صحبت میکنه
                دایالوگهاش خیلی جالب بود...
                حتی نمی‌تونست پرولتاريا رو تلفظ کنه ، میگفت پرتقالی‌ها /:.yead.:/
                بابای امیر فرش فروشی داشت،
                می‌گفت:
                انبار فرش طبقه دوم بود ولی ما جامعه بدون طبقه میخواستیم ، رفتیم طبقه دوم رو آتیش زدیم ، خواهر امیر که روش کراش داشتم ، اونجا بود ، سوخت و مرد ، . از این شکست عشقی یک قلب تیر خورده خالکوبی کرد روی بازوش و از اون به بعد از امیر متنفر شدم و کم‌کم نقشه قتلشو کشید...

وقتی داشت در مورد پرولتاريا صحبت میکرد ، 10 مدل غذا روی میزش بود
                (پرولتاریا یا دستمزد بگیران اگه یک روز سر کار نروند ، اون شب باید گرسنه بخوابند)

-----------------------------------

خب این البته فیلم بود ولی حقیقتی که میخواست به تصویر بکشه
                این بود که چطوری مردم فریب وعده های توخالی رو خوردند
                با طناب اینها رفتند توی چاه ! و هزینه دادند

البته اینکه مبلغین ، بیسوادها رو اغفال کنند تا به جنبش بپیوندند
                فقط مختص مبلغین چپی نبود ، مبلغین اسلامی از اونها چیز تر بودند
                مسلمین هم هزینه دادند که اسلام زنده بماند !
                الان خودشون دارند میگن فرزندان ما به کلی بی‌اعتقاد شده اند !!!
                10مدل غذا رو گفتیدیاد حرف عمویم افتادم که همیشه از کتاب بازگشت از شوروی آل احمد نقل به مضمون می‌کنه
                برابروخ برادروخ یدی جوره چورک وار !!!
                برادریم برابریم ولی ۷ جور نان مختلف هست در شوروی !!
                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/11/10, 12:22.

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
                  درود.انشاءالله که شوخی میفرمایید اگه منظورتون استان های سپاه بسیج حوزه هزاران مفت خور
                  وغیره غیره........ است حق با شماست
                  سلام حالتون چطوره خوب هستی

بترانس داری ومهان چی ان را داری

دیدی حواسم چقدر جمع است !!!

نه والله منظور خود استان های ایران هم هست خیلی به خوزستان ظلم شده.

اما در کل تمام ایران متاسفانه اوضاع خوبی ندارند و مردم هم حالشون خوب نیست.

نمی دونم حکومت چه فکر اساسی می خواد بکنه

هر روز بحران هر روز یک حادثه یک بار فلسطین یک با اتم یک بار ...

این طور نمیشه

بابای یسنا ایران باید 10 تا 15 میلیون بشکه نفت بفروشه ان با سرمایه گذاری های عظیم 5 ساله در چاه های نفت.

بعد اوردن منابع ان در بخشهای مولد از توریسم تا فولاد و پترو

اما این حکومت کار کشانده به پول های ناچیز در حد 6 میلیارد دلار ... که اصلا پولی نیست برای یک کشور.

جمعیت هم داره پیر می شود و هزار تا بحران دیگر.
                  زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4140

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    مواردی بوده که اینجا بنده خشونت کلامی هم داشتم...هیچگونه دفاعی هم نمیکنم...اما مثلا در برابر شخصی بوده که میگفته« فکر نمیکنه اشخاصی اینجا باشند که غیرتشون قبول کنه ناموسشون حجاب نداشته باشه» ...باز هم تاکید میکنم این دلیلی برای اینکه بنده خشونت کلامی داشته باشم نیست
                    اما اینجا قرار نیست تا وقتی فردی رو تایید میکنیم رفتارش در قبال ما خوب باشه...از کوچکترین نقدی و یا مخالفتی چنان برآشفته بشه که اصلا همه چیز رو فراموش کنه و هر چی دوست داره بگه...آخه نمیشه که همه تو رو تایید کنند!!! کار رو به جایی رسانده که بقول جناب داور...قلب قرمز رو میبینن اما خط قرمز رو نمی‌بینه
                    دو ماه پیش در تاپیک زنجان با چند نفر بحثش شد و خداحافظی کرد..چه موقع هجرتش و چه زمان رجعتش در تاپیک جو بازار بهش خوش آمد گفتم و خوشحال بودم از برگشتن و نوشتنش...یک چیزهایی باید جلو چشم اش باشه ..این نمیشه که اینقدر رویکردش تهاجمی باشه...والله من هنوز دو نفری ندیدم اینجا که کاملا سر هر موضوعی اتفاق نظر داشته باشند...خود بنده مخالف نظرات جناب طیب و ویون هستم...اما میبینم در اوج همین مخالفت ...چیزهایی هست که از این دو عزیز یاد میگیرم...یا مثلا با جناب داور سر مسائلی اختلاف نظر داشتیم و بحث کردیم و غیره...اما نمیدونم چرا اصلا بر نمی‌تابد کسی کوچکترین نظر مخالفی داشته باشه...یک فضای تعامل آرمانی در ذهنش هست..خدشه ای به اون وارد بشه چنان برآشفته میشه که چشم رو روی همه چیز می‌بنده...اصلا کاری به بنده نداره...طرف اومده بهش میگه « اگر بهم برچسب نمیزنی من یک نقدی دارم» ..خوب چرا باید جو اینطوری باشه...ذهنیتش این هست اینجا ده تا آی دی هست و مافیا تشکیل دادند...چه منطقی آخه پشت این حرف هست؟
                    بگذریم...این بحث های شخصی زیاد کش دار نشه بهتره.. نه بنده حوصله دارم و نه جمع و نه خود ایشان..بنده همین الان هم دلخوری از هیچ شخصی ندارم...امیدوارم بحث و تبادل نظر چه از طرف بنده و چه از طرف دوستان هدف دار تر پیش بره
                    ارادتمند همه دوستان
                    اینو الان دیدم نمیشه ازش گذشت
                    این کامنت نه در جواب ایشون است بلکه کلی گوئی است ، چون امیدوارم واقعا ایگنور کرده باشد و دنبال کش دادن نباشد
                    میگه مرا تائید کرده و خوش امد گفته ؟ این نتیجه صمیمانه ترین پیام های ارادت و محبت من به شما بود و خودت خوب میدونی چی میگم و شما هم جواب دادید . اشفتگی از نقد هم نهل وارون است و اتفاقا شما نمک دان شکستی چون ضمیمانه ترین و دوستانه ترین ارادت ها را نثار شما داشتم در چند پیام خصوصی و خوب میدونی چی میگم و الان مزدش را گرفتم

مهم نیست نمیخوام شاکی یا طلبکار باشم
                    ولی وقتی یه چیزی به کسی میگید که دقیقا در مورد خودتون صدق کامل میکنه ، این دیگه زور داره

مثل طرف که میگه من شیزوفرنی هستم و باید روانپزشک مراجعه کنم و الان میگه در موردم پیش داوری کردی ، اون وقت خودش اون داوری در مورد مرا از کجا اورده ؟؟؟؟؟ نعل وارونه و وارونه تا کجا ؟

از چند ماه قبل بنده با این کاربر مورد نقل قول مطلقااااا هیچ صنمی نداشتم و حتی کامنتهای مرا در فروم دیگری از این سایت با کنایه و متلک اینجا جواب میداد . از جمله چند ماه قبل و موضوع پرهیز از خشونت
                    این تو هستی که مدام در حال گیر دادن به منی و فقط من مورد هجمه تو نیستم

نعل وارونه ... هر کی اینجا دهان باز میکنه و حرفی میزنه باب میلت نیست اولین نقل قولها و متلک و اهانتها و نیش و کنایه ها از طرف توست

چند کامنت از فلسطین و غزه داشتم ، کی بود که نتونست مرا تحمل کنه ؟؟؟؟ 10 تا نیش و کنایه از خود تو شنیدم بقیه به کنار ، اون وقت من کوچک ترین نظر مخالفی را بر نمیتابم ؟؟؟
                    چند نظر دراین ارتباط داشتم به انضمام مطالبی در مورد چپ ، کی بود نتوسنت مرا تحمل کنه ؟ و با حالتی تمسخر امیز گفت برو یه تاپیک بزن ازت استفاده ببریم

من دنبال تائید نیستم غلط میکنم چنین باشم . اخه اینجا سود و فایده ای داره کسی تائید بکنه یا نه ؟ ولی اهانت را هورا کشیدن و لایک کردن دارای بحثی دیگر میدانم
                    امیدوارم ایگنور کرده باشه

اتفاقا بحث های اخیر خوب بود بگذار تکلیف این عدم تحمل ها و پریدن به دیگران و متلک و مسائل حاشیه ای روشن شود و شاید کمی باعث تعدیل شود

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4140

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                      =D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

آفرین ، تمام بحث من ، همینه
                      امنیت و معیشت دو رکن تاریخ تمدن بشری

انقلاب می‌کنند که امنیت و معیشت‌شان از وضع بد و غیرقابل‌تحمل به وضع بهتر برسه
                      نه اینکه مدل حکومت شیک و باکلاس بشه !
                      فرق ملت عاقل و احمق اینجا مشخص میشه

فرضاً وضع کنونی خیلی هم خوب نباشه
                      ولی در مقایسه با همسایگان با شرایط یکسان ،
                      اگر به وضع موجود راضی و قابل تحمل باشد ،
                      مگر مغز خر خورده اند که اونو به هم بزنند به امید وعده‌های بهتر ؟؟؟!!!
                      درود
                      صرفنظر از اینکه اگر من این کامنت را ارسال میکردم قطعا مورد هجمه بودم و چندین نقل قول و غیره ... و برچسب های متعدد

چقدر خوب شد تمام بحث را گفتید . مدتها بود عرضم این بود که بن مایه حرفهای ما اینجا چیه و از چند ده یا چند کامنت چی میخواهیم بگیم
                      الان شفاف تر شد

البته که امنیت و اقتصاد و معیشت حرف اول است در این بحثی نیست ولی خیلی چیزها این وسط مغفول می مونه . برای قشر متوسط از نظر سطح سواد و فرهنگ اجتماعی ، احتمال بالا همین کافی است
                      ولی ... قشر نخبه یا حتی نخبه هم نه ، کمی بالاتر از متوسط ، حتی جوانان اونا چی ؟ ایا اونا هم فقط امنیت و معیشت است ؟

پس مسائل حقوق بشری ، توسعه اجتماعی و ازادی بیان و توسعه فرهنگی و بخصوص توسعه سیاسی از ازادی احزاب تا تشکلات و سندیکا و مشارکت کلیه گروه ها در مدیریت و سیاست و ... چی میشه ؟ خلاصه کلام دمکراسی تملیفش چیه
                      مثلا شمای نوعی اگر از امنیت و معیشت رضایت داشتید ولی به دلیل نگرش خود به اجتماع و سیاست ، در تضاد با حکومت بودی و رانده شدی ، و اگر کمی پافشاری هم داشتی تازه بدتر از رانده شدن باید تاوان هم بدی ، در عین حالی که توانائی و لیاقت حضور و بروز در جامعه و ارکان مدیریتی را داری ، اینجا تکلیف چیه

منظورم از ذکر این موارد هرگز به دوره خاصی نیست و مثلا منظورم به رژیم گذشته نیست . بطور کلی میگم

خب با این اوصاف که میگید در مورد همین سیستم فعلی
                      امنیت فردی را بگذاریم کنار که وضعیت خوبی ندارد
                      شما بخوای نیم ساعت به دوست یا اشنا سر بزنی وقتی درب ماشین قفل کردی احتمالا بازم تردید میکنی و یه نگاه میکنی ببینی واقعا قفل شده ؟ یا حتی قفل فرمون یا پدال هم میاد در ذهن بسته به منطقه و زمان و مکان
                      بری مسافرت گوشه ذهنت درگیر امنیت منزل است

ساعت 2 نیمه شب بخوای در هوای خوب قدمی در محله ای خلوت بزنی و بخصوص خانم باشی که دلت میلزره
                      از این بگذریم ...

ولی امنیت در مرزها بد نیست . از نظر قومی و استانی و درگیری های داخلی هم وضعیت مدیریت شده است و انصافا مشکلی نیست
                      و اتفاقا سیستم هم به همین موضوع امنیت زیاد اشاره داره

در مورد معیشت ... فرض کنیم این وضعیت اسفبار تورمی مهار شد و بهتر شد که بسیار بعید است . فقط فرض کنیم
                      با این اوصاف این دو گزینه براورده میشه ، پس این جو نارضایتی در سطح جامعه و حتی همین تاپیک برای چیه ؟
                      اعتراضاتی که پیشرو ان جوانان هستند بی ارتباط با امنیت و معیشت نیست ولی قطعا دلائل بزرگ تری دارد

نظر

• TARGET
                        عضو فعال
                        • Nov 2014
                        • 2282

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        درود
                        صرفنظر از اینکه اگر من این کامنت را ارسال میکردم قطعا مورد هجمه بودم و چندین نقل قول و غیره ... و برچسب های متعدد

چقدر خوب شد تمام بحث را گفتید . مدتها بود عرضم این بود که بن مایه حرفهای ما اینجا چیه و از چند ده یا چند کامنت چی میخواهیم بگیم
                        الان شفاف تر شد

البته که امنیت و اقتصاد و معیشت حرف اول است در این بحثی نیست ولی خیلی چیزها این وسط مغفول می مونه . برای قشر متوسط از نظر سطح سواد و فرهنگ اجتماعی ، احتمال بالا همین کافی است
                        ولی ... قشر نخبه یا حتی نخبه هم نه ، کمی بالاتر از متوسط ، حتی جوانان اونا چی ؟ ایا اونا هم فقط امنیت و معیشت است ؟

پس مسائل حقوق بشری ، توسعه اجتماعی و ازادی بیان و توسعه فرهنگی و بخصوص توسعه سیاسی از ازادی احزاب تا تشکلات و سندیکا و مشارکت کلیه گروه ها در مدیریت و سیاست و ... چی میشه ؟ خلاصه کلام دمکراسی تملیفش چیه
                        مثلا شمای نوعی اگر از امنیت و معیشت رضایت داشتید ولی به دلیل نگرش خود به اجتماع و سیاست ، در تضاد با حکومت بودی و رانده شدی ، و اگر کمی پافشاری هم داشتی تازه بدتر از رانده شدن باید تاوان هم بدی ، در عین حالی که توانائی و لیاقت حضور و بروز در جامعه و ارکان مدیریتی را داری ، اینجا تکلیف چیه

منظورم از ذکر این موارد هرگز به دوره خاصی نیست و مثلا منظورم به رژیم گذشته نیست . بطور کلی میگم

خب با این اوصاف که میگید در مورد همین سیستم فعلی
                        امنیت فردی را بگذاریم کنار که وضعیت خوبی ندارد
                        شما بخوای نیم ساعت به دوست یا اشنا سر بزنی وقتی درب ماشین قفل کردی احتمالا بازم تردید میکنی و یه نگاه میکنی ببینی واقعا قفل شده ؟ یا حتی قفل فرمون یا پدال هم میاد در ذهن بسته به منطقه و زمان و مکان
                        بری مسافرت گوشه ذهنت درگیر امنیت منزل است

ساعت 2 نیمه شب بخوای در هوای خوب قدمی در محله ای خلوت بزنی و بخصوص خانم باشی که دلت میلزره
                        از این بگذریم ...

ولی امنیت در مرزها بد نیست . از نظر قومی و استانی و درگیری های داخلی هم وضعیت مدیریت شده است و انصافا مشکلی نیست
                        و اتفاقا سیستم هم به همین موضوع امنیت زیاد اشاره داره

در مورد معیشت ... فرض کنیم این وضعیت اسفبار تورمی مهار شد و بهتر شد که بسیار بعید است . فقط فرض کنیم
                        با این اوصاف این دو گزینه براورده میشه ، پس این جو نارضایتی در سطح جامعه و حتی همین تاپیک برای چیه ؟
                        اعتراضاتی که پیشرو ان جوانان هستند بی ارتباط با امنیت و معیشت نیست ولی قطعا دلائل بزرگ تری دارد
                        جوانها می روند خارج درس میخوانند بر میگردن خدمت می کنند
                        نم نم‌ فرهنگ در جامعه توسعه می یابد
                        اقتصاد و معیشت پایه همه چیز است
                        البته که لازمه اون معیشت و اقتصاد خوب دیکتاتوری نیست! در واقع درهای باز هست، گفتگو است
                        معیشت و اقتصاد جز دستاوردهای بالاتر است پس از آزادی پس از امنیت پس از هزاران چیز!
                        یعنی نمیشد خفگان باشد نماینده و وزیر دزد باشد اختلاس باشد ولی معیشت و اقتصاد هم درست!!!

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4140

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                          جوانها می روند خارج درس میخوانند بر میگردن خدمت می کنند
                          نم نم‌ فرهنگ در جامعه توسعه می یابد
                          اقتصاد و معیشت پایه همه چیز است
                          البته که لازمه اون معیشت و اقتصاد خوب دیکتاتوری نیست! در واقع درهای باز هست، گفتگو است
                          معیشت و اقتصاد جز دستاوردهای بالاتر است پس از آزادی پس از امنیت پس از هزاران چیز!
                          یعنی نمیشد خفگان باشد نماینده و وزیر دزد باشد اختلاس باشد ولی معیشت و اقتصاد هم درست!!!
                          جوانان که در حال فرار و بی بازگشت هستند . اصلا میروند که برنگردند وگرنه برای تحصیلات عالی که فعلا در کلیه رشته ها کمابیش کلاس درس و استاد هست ، پس میروند که بروند
                          حالا فرض هم بکنیم برگردند ، کدام خدمت ؟

کار از جوانان گذشته و به رانندگان کامیون و پرستار و کلا کادر درمان و سایر موارد هم رسیده که امارش روز به روز بیشتر میشه در حال خروجند
                          همین امسال اکثر مشاغل بجز مزد بگیر های دولتی و بعضا خصوص های پر در امد ، بیقه در گل مانده اند و تا زانو تپیده اند . از همین بورسش بگیر که بازدهیش از اول سال صفر است تا اه و ناله بقیه

منم عرض کردم امنیت و معیشت رکن بالائی دارد منکر نیستم ولی لازمه و شالوده اش را خودتون گفتید

مثال عربستانی که شما زدید در جای خود باید مورد بحث بیشتری واقع شود
                          عربستان جامعه مدنی ندارد
                          ضمن اینکه همون دو رکن امنیت و معیشت ، بیشترین خواسته جوامع حوزه خلیج فارس است . ایران متفاوت است

ما در کشورمون 117 سال پیش یکی از مترقی ترین مجالس شورا را داشتیم که در پی انقلاب مشروطیت تاسیس شد با خواسته های مترقی در زمان خودش
                          زمانی که پیشروهای نهضت مشروطه اغاز گر و استارتر مدرنیته با شرایط زمانی خودش را در ایران زدند ، خواستار کاهش قدرت شاه بودند و تاسیس عدالت خانه ، عربستان هنوز بصورت قبیله ای و فوق بدوی و حتی چادر نشینی ، تحت سلطه عثمانی بود و حتی یک نفر روشن اندیش و اینده نگر نداشت

ایران با عربستانی که 90 سال است به شکل کشور اداره میشود زمین تا اسمان تفاوت دارد
                          اینکه عربستان چقدر پیشرفت داشته یا قبلا کجا بود و الان کجاست و ما کجائیم و اینطور مقایسه ها بحثی دیگر است و نباید با هم قاطی شود

منظورم از ان مقایسه مطرح کردن موضوع نژادی و برتری جوئی نبود چون نیک دانید با نژاد پرستی مخالفم
                          مقایسه جامعه مدنی و خواسته ها را گفتم

نظر

• TARGET
                            عضو فعال
                            • Nov 2014
                            • 2282

———

نظر

• TARGET
                              عضو فعال
                              • Nov 2014
                              • 2282

دردها بسیار است!
                              مرحمی نیست!
                              اختلاف طبقاتی بشدت بالا رفته
                              فساد و اختلاس ویرانگر شده
                              همین بورس را ببینید دولتمردانی که ادعای پاکدستی داشتند ۱۷ اردیبهشت چه بلایی سرش آوردند!
                              آن مصوبه کذایی اجرا نشد ولی بورس دیگر بورس نشد! اعتمادها رفته!

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

از نمایندگان مجلس الک شده و تصفیه شده خودشون هم
                                هر کسی دو کلمه حرف مخالف زده رد صلاحیت شده
                                نوری قزلجه ،
                                پزشکیان، رحیمی جهان آبادی، بیگی و منادی سفیدان

همه فقط و فقط باید صبح تا شب پاچه خواری رهبر و جبهه پایداری را کنند مگر نه رد صلاحیت می شوند

نوری قزلجه: رد صلاحیت‌ها تعجب آور است/ پروژه خالص سازی بی پرده در حال رخ دادن است | پایگاه خبری جماران

نظر

در حال کار...
                                X