اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3776

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
    از نمایندگان مجلس الک شده و تصفیه شده خودشون هم
    هر کسی دو کلمه حرف مخالف زده رد صلاحیت شده
    نوری قزلجه ،
    پزشکیان، رحیمی جهان آبادی، بیگی و منادی سفیدان

همه فقط و فقط باید صبح تا شب پاچه خواری رهبر و جبهه پایداری را کنند مگر نه رد صلاحیت می شوند

نوری قزلجه: رد صلاحیت‌ها تعجب آور است/ پروژه خالص سازی بی پرده در حال رخ دادن است | پایگاه خبری جماران
    ..احتمالا چند روز مانده به انتخابات اینارو تایید صلاحیت کنند برا گرم کردن بازار انتخابات ....
    مثلا وقتی تو مجلس بودند چه گلی به سر ما زدند ؟؟

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2020
      • 1969

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
      نخست وزیر هند با رهبر دینی ۱۰۸ ساله آلت پرستان هند دیدار و به آلت وی ادای احترام کرد.

چاکریم
      داشم قشنگ توضیح نمیدی
      ملا با ای کیو منفی 85- حالیم نمیشه
      این که گفتی یعنی
      خداشون سالاره
      یا سالارشون خدایه
      بعد مال مردا پرستش میکنن
      یا مال خانما هم...
      عجب دینیه
      لباس هم نمیپوشن
      لباس مجلسیشون لختی و ک.ون برهنه
      جالبه حاجیشون 108 سالشه مثل 65 ساله است...
      حاجی ما هم 65 سالش بود رفت دیدار خدا...
      چی بگم والا
      دارم فکر میکنم دینم رو عوض کنم
      [URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

احمدخاتمی، امام جمعه تهران گفت: «خوف آن را دارم که کم‌کم فراموش شود که بی‌حجابی گناه است.»
        او گفت بی‌حجاب‌ها هم به دین اهانت می‌کنند و هم به متدینین. او خطاب به زنان بی حجاب گفت: « اگر با دین کاری نداری، خانواده شهدا هم‌وطن شما که هستند؛ بی‌حجابی شما، دهن‌کجی به این‌هاست.»
        او اضافه کرد: «البته این صحبت‌ها را که مطرح می‌کنیم، بعضی‌ها در فضای مجازی فحش‌باران‌مان می‌کنند؛ البته اشکالی ندارد چون بدن ما دیگر مَلَس شده است.»
        -----------------

منظورش از ملس ، لمس هست

یعنی کرخت و سِر و بی حس شده ایم

امام جمعه پایتخت کشور فارسی بلد نیست:.thumbsupsmileyanim

بیخود نیست مملکت به این حال و روز افتاده

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1190

در اصل توسط vion پست شده است View Post
          این که دموکراسی را ناقص و سرتاسر ایراد میبینم و اسیر عوام زدگی.‌و اریستوکراسی و ساختار نخبه گرایی را میپسندم به دلیل ایراداتی است که در دموکراسی در لفاف زیبایی و سادگی ان پنهان است..پیش از انقلاب روسیه روشنفکرانی چون تولستوی با نزدیکی به هرم قدرت خواهان تغییر بودند اما موج راست افراطی و چپ افراطی همه این اندیشه های اصلاح گر را به قهقرا برد..و ماحصلش شد عوام گرایی چپ و..که بهتر میدونین سرنوشتش چی شد..در المان و فرانسه و ایتالیا نیز فجایع مشابه اتفاق افتاد..اما چرا خرد بربتانیایی از این امواج عوام زدگی دور ماند؟
          قبلا هم خدمتتون عرض کردم .. آریستوکرات‌تر از روحانیون نداریم! .. علاوه بر اینکه به تمام مسائل دنیوی اشراف دارند! .. به علوم ماوراءالطبیعه هم مسلط هستند .. و نه تنها دنیای فانی و زودگذر بلکه آخرت جاویدان را هم برای من و شما و مردم آباد خواهند کرد .. پس به نظر میرسه با دیدگاه شما حکومت فعلی بهترین حکومت ممکن در جهان است .. شاد و پیروز باشید

سوالی که برام مطرحه اینه که یعنی شما اعتقاد دارید که تو انگلیس دموکراسی نداریم؟! .. هرچند دموکراسی نسبیه .. ولی در مقایسه با سایر کشورها

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            قبلا هم خدمتتون عرض کردم .. آریستوکرات‌تر از روحانیون نداریم! .. علاوه بر اینکه به تمام مسائل دنیوی اشراف دارند! .. به علوم ماوراءالطبیعه هم مسلط هستند .. و نه تنها دنیای فانی و زودگذر بلکه آخرت جاویدان را هم برای من و شما و مردم آباد خواهند کرد .. پس به نظر میرسه با دیدگاه شما حکومت فعلی بهترین حکومت ممکن در جهان است .. شاد و پیروز باشید

سوالی که برام مطرحه اینه که یعنی شما اعتقاد دارید که تو انگلیس دموکراسی نداریم؟! .. هرچند دموکراسی نسبیه .. ولی در مقایسه با سایر کشورها
            درود و ارادت
            اریستوکراسی حکومت نخبه گان است بر مردم.دموکراسی حکومت مردم است بر مردم.
            بزارین براتون اریستوکراسی را روشن کنم.در ساختار دموکراسی یک با یک برابراست.اما موارد متعددی میتوان مثال آورد که یک با یک برابر نیست..مثلا در حاکمیت شرکتی..وزن رای سهام دارن حسب میزان سهام متفاوت است..چرا که سهام دار عمده اهداف حاکمیتی دارد و سهام داران خرد اهداف دیگری دارند..
            درساختار دموکراسی ..هر شهر یک یا چند نماینده در پارلمان دارند..این نماینده ها صرفا نماینده اصناف اون شهر نیستند..چرا ان که از دل اصناف انتخاب نشده اند..مثلا در برخی شهر ها و روستاهای ایران اکثر مردم کسب و کازشون یک یا چند محصول کشاورزی یا صنعتی است..ایا اینها نماینده خودشون را در پارلمان دارند؟..
            ایا ما که تو بورس فعالیت میکنیم یک یا چند نماینده در پارلمان داریم؟
            پاسخ این است ..نه؟
            چرا ؟چون ساختار انتخابات صنفی نیست..در ساختار صنفی ..اعضای صنف مربوطه ..بهترین و نخبه ترین هاشون را انتخاب میکنن و راهی پارلمان میکنن..این جوری اگر اون نماینده از صنف مربوطه دفاع نکرد..اعضای صنف در میانه یا پایان دوره برکنارش مبکنن..این ساختار نخبه گرایانه است..اما در مدلی که الان داریم
            .هیچ یک از اصناف نمایندگان تخصصی خودشون را ندارند..نماینده مروطه اصلا خبر ندارد که برای حل مشکل اب در کشاورزی چه باید کرد..چرا که نه تجربه ابن کار را دارد و نه ...
            پیشنهاد اریستو کراسی است.در اریستو کراسی بهترین ها از انتخاب اعضای مرتبت انتخاب میشوند و به تدبیر امور مبپردارند..
            مثلا پزشکان از بین خودشون نماینده مرتبط را انتخاب میکنند و به پارلمان میفرستند.و سایرین نیز همین طور..

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

اریستو کراسی فقط اونجاش که اریستوکرات ، فرق ملس و لمس رو نمیدونه :.thumbsupsmileyanim
              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/11/10, 22:31.

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                نه فقط در انقلاب 57 ، حتی در جنبش اصلاحات 76 هم
                دیدیم مردم با چه اشتیاقی استقبال کردند
                و حالا همون قدر که خیلی از پنجاه و هفتی ها خودشون رو سرزنش میکنند
                همون قدر هم توده های سال 76 ، امروز خودشون رو سرزنش میکنند
                حرف همه شون اینه که ما بازیچه سیاستمداران قرار گرفته بودیم
                اتفاقاً لیدرها ، به همه خواسته های خود رسیدند و راضی هستند
                ولی کسی که همیشه سرش بی کلاه می مونه ، توده مردم است
                مردم که ماشاالله همیشه پشیمونن! .. این که هیچ

ولی اینکه می‌فرمایید <لیدرها، به همه خواسته‌های خود رسیدند> بسی عجیبه! .. یه سریشون تو زندان .. و یه سریشون فرار به خارج .. چطور به خواسته‌هاشون رسیدند؟! .. یاللعجب!

اونی هم که سرش بی‌کلاه میمونه .. وقتی داریم از توده مردم صحبت می‌کنیم .. خود کرده را تدبیر نیست .. چه ۵۷ و چه ۷۶ .. اونجاییکه باید حاضر می‌شدند، نشدند .. و میدون رو خالی کردند .. پس هر بلایی که سرشون اومده حقشون بوده .. البته شاید از طرفی هم حق دارند .. یه شوری میاد و میره .. دیگه اونقدر انرژی واسشون نمی‌مونه که بخواهند پای کار وایستن

مردم دمدمی مزاج و فراموشکاری که بعد از دوره دوم خاتمی از اصلاحات ناامید شدند .. و دوباره بعد از احمدی .. به سفارش همون اصلاحاتی‌ها میان سراغ روحانی!!! .. از چنین مردمی چه توقعی میشه داشت؟ .. هر چند توده، توده است دیگه .. کاریش نمیشه کرد .. ولی تا وقتی که توده، تو مدل ایرانیه خودش بمونه .. همینه که هست .. هر چیم سرش بیاد حقشه .. هر موقع توده شعورش رسید و به توده‌های کشورهای مترقی‌تر تبدیل شد .. اون موقع شاید کمتر کلاه سرش بره

سال 76 همه دنبال اصلاحات بودند
                اما کسی نپرسید اصلاحِ چی ؟
                اگه میپرسیدند چی ؟ بعد میگفتند چگونه ؟
                نمیدونم شما با کیا و کجا هم‌صحبت بودی .. اتفاقا کسانیکه طرفدار جدی اصلاحات بودند .. هم می‌پرسیدند و هم می‌دونستند .. که می‌خواهند چی اصلاح بشه .. که حتی به بعضی‌ از خواسته‌هاشون نزدیک هم شدند .. برای مثال قطعا فضای باز رسانه‌ای به هیچ عنوان قابل مقایسه با قبل نبود

وقتی حکومت بر اساس دین تعریف شده
                وقتی دین در 1400 سال پیش تعیین شده
                وقتی دین قابل تغییر نیست
                در اینجا ، اصلاح چه معنی میده ؟؟؟!!!
                این دیگه چه جور نتیجه‌گیری سطحی و بی‌منطقیه آخه؟!! .. میگید: <دین ۱۴۰۰ سال پیش تعریف شده و قابل تغییر نیست و چون حکومت بر اساس دین تعریف شده .. اون هم تغییرناپذیره>؟!! .. یا خدا!!

اولا از خود همون دین هم هزار جور خوانش و تفسیر مختلف وجود داره و حتی بین کسانی که بهش اعتقاد دارن هم به ندرت دو نفر پیدا میکنی که دیدگاه کاملا یکسانی در موردش داشته باشن .. دیگه حکومتی که بر اساس دین تعریف شده باشه که هیییییییییچ .. قطعا امکان اصلاح توش وجود داره

اگه سیستم اوکی بود که نیاز به اصلاح نبود
                این جمله دیگه واقعا خارج از درک و فهم من عوامه

پس منِ نوعی اگه عقل میداشتم همون سال 76
                باید حدس میزدم ته این داستان قرار چی گیر توده های مردم بیاد
                نه داداش .. از این عقل‌ها فقط شما داشتید و دارید .. ما بی‌عقل‌ها اصولا هر جایی که ببینیم داره حرکتی انجام میشه .. ترجیح میدیم به جای نشستن و فلسفه‌بافی .. حتی اگه ته دلمون خیلی هم به نتیجه کار امیدوار نباشیم .. پاشیم و ما هم سهم خودمون رو ایفا کنیم! .. که حداقل پیش وجدانمون آسوده باشیم که ما تلاشمون رو کردیم ولی نشد .. فقط نمیدونم چرا ته داستان‌های گذشته برای همه واضح و مشخصه!! .. ولی ته داستان‌های آینده رو هیچ‌کس نمی‌تونه بخونه!

نظر

• vion
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 825

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                  اریستو کراسی فقط اونجاش که اریستوکرات ، فرق ملس و لمس رو نمیدونه :.thumbsupsmileyanim
                  ????

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

به گزارش کانال 12 اسرائیل، ارتش اسرائیل تخمین می زند: جنگ در غزه یک سال طول خواهد کشید

کانال جنگاوران

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

? آمار جالب سهم صادرات کشورهای دنیا به اسراییل

?چین با ۱۴٪ در رده اول و بالاتر از آمریکا با ۱۱٪

?آلمان ۷.۷ ٪ و سوییس با ۶.۶٪. در رده‌های بعدی قرار دارند.

?ترکیه نیز با ۶.۲ ٪ در رده پنجم قرار داد.

کانال آقای اقتصاد?‍♂ (https://t.me/Aghaye_Eghtesad)

شعار های چین و ترکیه هم در نوع خودش جالبه !!

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1190

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                        درود و ارادت
                        اریستوکراسی حکومت نخبه گان است بر مردم.دموکراسی حکومت مردم است بر مردم.
                        بزارین براتون اریستوکراسی را روشن کنم.در ساختار دموکراسی یک با یک برابراست.اما موارد متعددی میتوان مثال آورد که یک با یک برابر نیست..مثلا در حاکمیت شرکتی..وزن رای سهام دارن حسب میزان سهام متفاوت است..چرا که سهام دار عمده اهداف حاکمیتی دارد و سهام داران خرد اهداف دیگری دارند..
                        درساختار دموکراسی ..هر شهر یک یا چند نماینده در پارلمان دارند..این نماینده ها صرفا نماینده اصناف اون شهر نیستند..چرا ان که از دل اصناف انتخاب نشده اند..مثلا در برخی شهر ها و روستاهای ایران اکثر مردم کسب و کازشون یک یا چند محصول کشاورزی یا صنعتی است..ایا اینها نماینده خودشون را در پارلمان دارند؟..
                        ایا ما که تو بورس فعالیت میکنیم یک یا چند نماینده در پارلمان داریم؟
                        پاسخ این است ..نه؟
                        چرا ؟چون ساختار انتخابات صنفی نیست..در ساختار صنفی ..اعضای صنف مربوطه ..بهترین و نخبه ترین هاشون را انتخاب میکنن و راهی پارلمان میکنن..این جوری اگر اون نماینده از صنف مربوطه دفاع نکرد..اعضای صنف در میانه یا پایان دوره برکنارش مبکنن..این ساختار نخبه گرایانه است..اما در مدلی که الان داریم
                        .هیچ یک از اصناف نمایندگان تخصصی خودشون را ندارند..نماینده مروطه اصلا خبر ندارد که برای حل مشکل اب در کشاورزی چه باید کرد..چرا که نه تجربه ابن کار را دارد و نه ...
                        پیشنهاد اریستو کراسی است.در اریستو کراسی بهترین ها از انتخاب اعضای مرتبت انتخاب میشوند و به تدبیر امور مبپردارند..
                        مثلا پزشکان از بین خودشون نماینده مرتبط را انتخاب میکنند و به پارلمان میفرستند.و سایرین نیز همین طور..
                        خب اکی ..

فرمودید <دموکراسی حکومت مردم است بر مردم>
                        این جمله برام مفهوم نیست .. قاعدتا مردم که نمیتونن حکومت کنند .. مردم صرفا می‌تونن حاکمان رو انتخاب کنند

اگر در مورد نمایندگان مجلس در حال حاضر هم می‌فرمایید که اطلاعات مرتبط ندارند .. که این بندگان خدا کلا از چیزی اطلاع ندارند .. این‌ها که اصلا منتخبین مردم نیستند .. صرفا توانایی بالایی در خودفروشی و چاپلوسی داشتند

ولی توصیفی که شما از آریستوکراسی ارائه کردید .. با اون چیزی که من در ذهن داشتم کاملا متفاوته .. احساس من این بود که در آریستوکراسی، لااقل باید گزینشی صورت بگیره .. تا صرفا نخبه‌ها! امکان رسیدن به جایگاه‌های حاکمیتی رو داشته باشند .. و هرکسی نتونه به اون جایگاه دست پیدا کنه .. ولی اون چیزی که شما گفتید .. میگید هر صنفی باید نماینده مخصوص به خودش رو داشته باشه .. همون‌طور که مثلا در حال حاضر ما نماینده اقلیت‌ها رو داریم .. شما میگید در مورد اصناف مختلف باید چنین روندی باشه .. خب اکی .. من فکر کنم ترجیح میدم این رو نوعی دموکراسی بدونم .. چون در این حالت هم .. در واقع طبقه‌ی حاکم توسط مردم انتخاب می‌شوند .. ولی هر فردی صرفا میتونه در انتخاب نمایندگان صنف خودش نقش داشته باشه .. و به نظرم چنین چیزی با محدود شدن حاکمیت در اختیار گروهی خاص (تحت عنوان نخبگان) تفاوت زیادی داره

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2156

مَلَس

در عربی به معنی نرم و هموار
                          وقتی در فارسی میاد معانی دیگری هم بهش نسبت داده میشه
                          مثل خوشگوار (ترش و شیرین) و دلنشین

« مَلوس » صیغه مبالغه آن است به معنی بسیار نرم و هموار

در حالت متعدی « املاس » به معنی هموارسازی

در فارسی و در اصطلاح عامه
                          وقتی میگن فلانی کتک خورش ملسه
                          یعنی جون میده برا کتک خوردن

فوحش خورش ملسه ، یعنی جون میده برا فوحش خوردن !
                          یعنی هرکس نگاهش میکنه ، دلش میخواد بهش فوحش بده
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2156

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            درود
                            چقدر خوب شد تمام بحث را گفتید . مدتها بود عرضم این بود که بن مایه حرفهای ما اینجا چیه و از چند ده یا چند کامنت چی میخواهیم بگیم
                            الان شفاف تر شد
                            درود
                            پاسخ شما را بعداً میگم ولی فعلاً اینو بگم :

گاهی شخصی در اثر مطالعه و تجربه به دستاوردی میرسه
                            بعد اینو برای بنده نوعی تشریح میکنه ، من هم چیزی یاد میگیرم
                            گاهی لازم میشه مطالعات و تجربیات خودمون رو بازنگری کنیم
                            در مورد « بحث کردن » هیچ بحثی ندارم

ولی گاهی اختلافات بر اثر اختلاف ایدئولوژی و جهان بینی افراد است
                            عقیده ، مثل نخ نازکی است که گره کوری خورده باشه
                            باز کردن این گره ، کار غیرممکنی است
                            شما در اثر عواملی که روزگار بر سر راهتان قرار داده ،
                            گره نخ شما در جای دیگری زده شده است
                            و ایضاً برای بنده به همین علت ، در نقطه دیگری گره زده شده است

دو نفر که اختلاف ایدئولوژیک با هم دارند ،
                            نمیتونند در مورد مسائل عمومی به توافق برسند
                            چون همه نظراتشون ، متاثر از عقاید ایدئولوژیک اونهاست

به عنوان مثال
                            پزشکی برای بیمار مسلمانی ساعتها توضیح میدهد
                            که فرضاً مصرف مشروبات الکلی فلان خاصیت رو داره
                            و شما باید اونو در برنامه خودت قرار بدی

بعد از ساعتها توضیحات پزشک ،
                            بیمار مسلمان در جواب میگه
                            من اعتقاد دارم خدای تبارک و تعالی که بدن ما رو آفریده
                            بهتر از یک پزشک که نهایتاً یک انسان است ، میدونه که
                            مصرف الکل برای بدن من ضرر داره
                            چه بسا علم پزشکی شما ، چند قرن دیگه بهش برسه !
                            من از علم پزشکی اطلاعی ندارم
                            ولی به حقانیت این تعلیمات دینی ایمان دارم
                            و به صداقت انبیا و عالمان دینی هم ایمان دارم
                            لذا اگه همه پزشکان و مقالات دانشگاهی الکل رو توصیه کنند
                            محاله که من لب بزنم !

خب فکر میکنید این بحث کردن به جز وقت تلف کردن ، اثری داره ؟!

عموم ما انسانها باورهایی داریم که خط قرمز ماست و روش انعطاف نداریم

مثلاً اگر من به شما بگم اون حقوق بشر که شما مرتب تکرار میکنی رو بنداز دور
                            شما پشت کامپیوتر چند تا فوحش به من میدید
                            و میگی طرف وحشی است ، از پشت کوه اومده ! و احتمالاً منو بلاک میکنید

ولی یک لحظه ... فقط یک لحظه در دلت شک راه نمیدی که ممکنه حق با من باشه .

این یعنی شما به حقوق بشر عقیده راسخ داری
                            حالا ما چطوری میتونیم روی اختلافات عقیدتی خودمون بحث کنیم ؟!

پینوشت :
                            این مثال پزشک و الکل و مسلمان ... و نیز حقوق بشر
                            رو صرفاً برای فهم منظورم طرح کردم
                            خودم میدونم پزشک توصیه به مصرف مداوم الکل نمیکنه
                            باز کسی نیاد بگه این مثال فلان بود...
                            منظور از عقیده ، همه باورها بود نه صرفاً باورهای دینی .
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3072

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                              علیرضای عزیز یکی از ایرادات فضای مجازی و بحث در این فضا اینه که:
                              شما نمی تونید حالات روحی یا لحن گفتار مطلبی که نوشته اید رو توی پست خودتون بگنجونید

از طرفی برداشت آدما از مطلب شما، با توجه به حالات روحی که در اون لحظه دارن متفاوت هست
                              من خودم برداشتم از مطالب دوستان رو همیشه با شخصیتی که باهاش طرف هستم مرتبط می کنم(موقع اختلاف)
                              یعنی اگه افشین خان بیاد اینجا فحشم بده!! میگم که داره کنایه میزنه منظورش من نیستم.
                              اما این دوستمون همیشه حالش خوب نیست! همیشه ناراحته! همیشه کوچکترین گوشه کنایه هارو واکنش شدید نشون میده.
                              مگه قراره اینجا ج.ا رو براندازی کنیم؟ مگه قراره حکومت اسپرمسیونیسم تشکیل بدیم؟ وا بده بابا شل کن عضلات مغزتو.
                              من گفتم: قبلی ها رفتن سطل آشغال(یعنی واسم بی اهمیت و بی ارزش شدن).
                              اینو به خودش گرفت که تو هم رفتی سطل آشغال/:.hmmsmiley.:/(شایدم من بد نوشتم/:.wacsmiley.:/)
                              فکر کنم در جواب بیست باری از کلمه سطل آشغال استفاده کرد/:.hmmsmiley.:/.

به هر حال تنها حسن این اختلاف این بود که بدونیم توی موارد اختلاف باید شخصیت طرف مقابل رو هم در نظر بگیریم.
                              نمیشه به روحیات نویسنده و خواننده پی برد مخصوصا وقتی که داری با حب و بغض مطلب رو می خونی.
                              نمیشه مطلب مد نظر رو بدون اینکه سوء تفاهمی پیش نیاد به طرف مقابل فهموند (مگر اینکه ملاقلم باشی)
                              تا اینکه کار به جای باریک بکشه و رسمی بی حرمتی و بی احترامی شروع بشه.

این کاربر ملاقلمه هم اینجوری بود!! البته اون قدیما.
                              بهش گفتم بابا کوتاه بیا داریم بحث دوستانه می کنیم، هرچی لایق خودش بود به ما گفت بعد که رفت دوره تراپیش رو گذروند الان بهتر شده /.:biggrinsmiley.:/
                              سلام و عرض ادب و احترام

ببخشید اکثر نوشته های شما (فقط نوشته ها)بار علمی ندارد و اکثرا با توهین به دگراندیشان شروع میشه!

هر کسیکه با نظام پادشاهی مخالفت کرده فورا شما تهمت را شروع کرده آید

واما منابعی که کپی پیست انجام میدهید جسارتا یا بیسوادند و یا مغرض مثل همین آقای رضا براهنی برادر آقای رسول براهنی

خود چپگرا ها هم نظریات آقای مرحوم رضا براهنی را هم قبول نداشتند و دلیلش طرفداری ایشون از روش تروتسکی بود که میگفتند روش انحرافی است ولی خدمات این خانواده در سایر سطوح و مخصوصا برادر ایشون در سطوح آموزش قابل تقدیر است و درستکار یشون زبانزاد عام و خاص است
                              همانطوریکه‌ تفاسیر زیادی از ادیان داریم که منجر به بوجود آمدن ده ها و صدها و هزاران مذاهب شده در چپ‌گراها هم همینطوری است !!
                              از نظر بنده باید انصاف را رعایت کرد نه سیستم شاه درست عملکرد و نه احزاب و گونه های چپ

مثل الان که میبینیم
                              قصد جسارت نبود صرفا در مرحله اول با دوستان مقداری بعد از چندین ماه و یا چندین سال ویا گهگاهی کم ملاحظه می‌نویسم

ارادت
                              آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2023/11/11, 00:55.

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2156

سعدی » گلستان » باب هشتم در آداب صحبت » حکمت شمارهٔ ۳۰

همه کس را عقل خود به کمال نماید و فرزند خود به جمال.

یکی یهود و مسلمان نزاع می‌کردند
                                چنان که خنده گرفت از حدیث ایشانم

به طیره گفت مسلمان: گر این قبالهٔ من
                                درست نیست ، خدایا یهود میرانم

یهود گفت: به تورات می‌خورم سوگند!
                                وگر خلاف کنم همچو تو مسلمانم

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد
                                به خود گمان نبرد هیچکس که نادانم

.
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...