اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
-
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Postدرود ناصر خان بزرگوار
باور بفرمایید این حکومت بیش از حرفهای شما به اسلام ضربه زده
زمان شاه فقید بنده نام 12 امام رو بترتیب یاد گرفتم ولی امروز از هر جوانی بپرسی نمیتونه بگه
نه اینکه اعتقاد دارم خیر
من بجز خدا به کسی دیگه کار ندارم
حکومت خودش داره به ما و بچه هامون کمک میکنه که در آینده یک کشور سکولار داشته باشیم
خدمتی که اینا کردن در کمرنگ کردن اسلام در ایران کردن شاه نمیتونست انجام بده
در ضمن حرف شما شاید حرف میلیونها نفر دیگر باشد ولی کسی اوقات خودشو تلخ نمیکنه
جسارت منو ببخشید عزیز
در ضمن قبلا میگفتید که بعضی مواقع عصبانی میشوید و من فکر میکنم دیشب از اون روزا بود سرور گرامی@};-@};-
انسانهای ذات پاک مثل شما کمیاب هستن
بزرگوار هستید جناب عبدالله نازنین
لطف دارید
@};-
حق با شماست اوقات خودمون را نباید تلخ کنیم
البته همین تاپیک همه چیز در همه ادم را تحریک می کند
به خصوص که مرتب اما ر اختلاس و عقب گرد کشور در همه زمینه ها هم میاد.
از سکولار شدن عبدالله اقا گذشته و دشمن دین شدند
در سکولاریسم دین را زیاد جدی نمی گیرند و فقط یک رابطه با پروردگار می دانند
ولی حرمت ان را هم نگه می دارند
اما الان حس بدی به دین پیدا کردند و خیلی فراتر از سکولاریسم.
در زمان فعلی یک سری پروژه تو زندگی شخصی ام را دارم جلو می برم اگر موفق بشوم به مرحله عمل برسانمشون همین جا عنوان می کنم ( البته خیلی شخصی نیستند ).
من هم ارزوی موفقیت برای همه دارمزنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت
نظر
-
درود.فدات شم محمد بوقی نازنین بخدا ته عشقی دورت بگردم هزاران بار دمت گرم
نظر
-
علیمحمد بشارتی، وزیر کشور دولت هاشمی رفسنجانی ضمن تاکید بر حجاب اجباری به سایت خبری جماران گفت: «در رسانهها میبینیم که سینههای زنان در کشورهای غربی خیلی باز است.»
او افزود: «من شدیدا با کسانی که میگویند بگذارید مردم آزاد باشند، مخالف هستم. اسلام و انقلاب چارچوب دارد.»
---------
خوب شماها هرزه هستید ملت دنیا چه کنند ؟!؟
مگر شماها و باجناق هاتون هم پشت شلوارتون تو خیابون بازه که آن کارها رو با هم میکنید :Dآخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/12/11, 14:45.
نظر
-
بابای یسنا اصل قضیه چای دبشه، محمد بوقی هم خوبه.
مسعود پزشکیان: مبارزه با فساد امکان پذیر نیست
وقتی FATF از آن سر دنیا متوجه میشود پول چگونه جابهجا شده آن وقت در این مملکت چطور میشود پول گم شود؟
ریشه مشکلات امروز نبود سیستم اطلاعاتی درست است
ما انقلاب کردیم که بگوییم، فساد و رانت نباشد و بخور و بخور نباشد و عدالت و آزادی باشد، اما این کار را نکردیم!
آنهایی که {فساد واردات چای} را انجام دادند از حزب اللهیها نیز حزب اللهیتر هستند، اما به راحتی رانتها را میگیرند و میخورند
نماینده تبریز در مجلس به خبرنگار جماران گفت: میگویند اگر ما زیر پرچم FATF برویم متوجه میشوند که چقدر ارز به کجا رفته است؟ وقتی FATF از آن سر دنیا متوجه میشود پول را چگونه جابهجا شده است، آن وقت در این مملکت چطور میشود ۱۰ هزار یا ۱۰۰ هزار میلیارد پول گم شود؟
اگر راست میگویند هر کسی که مقصر است و خورده و برده است را بگیرند و دادگاهی کنند.
شما بر اساس داده و اطلاعات طرف مقابل را بگیرید و بگویید شما این پول را گرفتی یا خوردی و حالا باید جواب پس بدهی!/ جماران
نظر
-
در اصل توسط afshinamin پست شده است View Postعلیمحمد بشارتی، وزیر کشور دولت هاشمی رفسنجانی ضمن تاکید بر حجاب اجباری به سایت خبری جماران گفت: «در رسانهها میبینیم که سینههای زنان در کشورهای غربی خیلی باز است.»
او افزود: «من شدیدا با کسانی که میگویند بگذارید مردم آزاد باشند، مخالف هستم. اسلام و انقلاب چارچوب دارد.»
---------
خوب شماها هرزه هستید ملت دنیا چه کنند ؟!؟
مگر شماها و باجناق هاتون هم پشت شلوارتون تو خیابون بازه که آن کارها رو با هم میکنید :D
پرونده و سمت هایش از اول انقلاب به عنوان شنکنجه گر هم بخوانید
نظر
-
در اصل توسط Davar پست شده است View Postبابای یسنا اصل قضیه چای دبشه، محمد بوقی هم خوبه.
مسعود پزشکیان: مبارزه با فساد امکان پذیر نیست
وقتی FATF از آن سر دنیا متوجه میشود پول چگونه جابهجا شده آن وقت در این مملکت چطور میشود پول گم شود؟
ریشه مشکلات امروز نبود سیستم اطلاعاتی درست است
ما انقلاب کردیم که بگوییم، فساد و رانت نباشد و بخور و بخور نباشد و عدالت و آزادی باشد، اما این کار را نکردیم!
آنهایی که {فساد واردات چای} را انجام دادند از حزب اللهیها نیز حزب اللهیتر هستند، اما به راحتی رانتها را میگیرند و میخورند
نماینده تبریز در مجلس به خبرنگار جماران گفت: میگویند اگر ما زیر پرچم FATF برویم متوجه میشوند که چقدر ارز به کجا رفته است؟ وقتی FATF از آن سر دنیا متوجه میشود پول را چگونه جابهجا شده است، آن وقت در این مملکت چطور میشود ۱۰ هزار یا ۱۰۰ هزار میلیارد پول گم شود؟
اگر راست میگویند هر کسی که مقصر است و خورده و برده است را بگیرند و دادگاهی کنند.
شما بر اساس داده و اطلاعات طرف مقابل را بگیرید و بگویید شما این پول را گرفتی یا خوردی و حالا باید جواب پس بدهی!/ جماران
ولی گذشته از شوخی
ممد بوقی
تتلو
مرگ اکبر کوسه
پلاسکو
هر چیز دیگه ای رو هم علم کنن نمیتونه این فساد به این بزرگی رو پوشش بده
حالا منتظر فساد از این بزرگتر هم باشیم
سالی که نکوست از بهارش پیداستآخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/12/11, 15:11.
نظر
-
در اصل توسط EURASIA پست شده است View Postنه موافق نیستم
اولا تعداد شان کم است
دوم اینکه با سکوت شان اعلام رضایت می کنند
من با تعدادی زیادی از این ها دصحبت کردم
ته دل شون از حکومتا راضی هستند
چرا نباشند؟
طرف یک ادم معمولی است
10 بار به کربلا رفته
( با دلار سوبسیدی از منابع من )
جز حکومت نیست می دونم
اما ته دلش دوست دارد این وضع بمونه
به قیمت نابودی ما
از همه اینها گذشته
وقتی دینی که این ها به ان اعتقاد دارند
حتی اگر با دولت نباشند
داره به من ازار می رسانه
چرا اعلام برائت نمی کنند
چرا تظاهراتی انجام نمی دهند
حالا حرف من بهخ انها برخورد؟
خوب به درک برخورد
به درک
جناب اوراسیا خیلی تند میری و این از شما بعید است
مکه و کربلا و مشهدووو رفتن موارد شخصی هر فرد است و به هیچکسی هم مربوط نیست و بطور کلی عقائد و باورهای مردم به خودشون مربوط است
واما خیلی خیلی زیادن و باید هم مورد احترام باشند البته نه بخاطر زیاد بودنشان و فقط بخاطر اینکه تمامی انسان ها در داشتن هر نوع عقیده ای آزاد هستند
ارادت
نظر
-
نه این طور نیست
با سوبسید من می روند
یادمه زمانی دلار 3200 بود
البته قیمت واقعی حدود 7 تومن بود
انها با دلار زیز 1000 بارها به کربلا می رفتند
با پول شخصی و دلار واقعی بره
نه با سوبسید من
یعنی اینها در داخل کشور با سبک دلخواه شون زندگی کنند
بعد دلار ارزان من هم بروند
در حالی که ما از هر دو سرمون کلاه برود.
دیگه این بحث را ادامه ندهیم
چون شما پرسیدید جواب دادمزنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت
نظر
-
واقعا تسمه تایم پاره نمیکنند بابت این هم تناقض؟!
واردات ۲ تا ۳ میلیارد دلار خودرو به صلاح کشور نیست اما تخصیص ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار به چای دبش به صلاحه؟
از کدوم صلاح صحبت کردن آقای منظور؟
مونتاژ کارهای چینی؟
ایران خودرو و سایپا؟
آیفون: ارز نداریم
خودرو: ارز نداریم…
برای شیرخشک ارز نداریم!
برای دارو ارز نداریم!
نظر
-
در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Postدرود.فدات شم محمد بوقی نازنین بخدا ته عشقی دورت بگردم هزاران بار دمت گرمآخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/12/11, 16:22.
نظر
-
بنده فکر میکنم ظرفیت نوشتن در این تاپیک رو واقعا ندارم دیگه...این چند وقت از دوستان عزیز بسیاری آموختم...جنابان طیب .. پورنیکدست .. احسانی .. ناصر خان .. بیخبر ..افشین .. گنجشک ..امید آزاد ..اقا عبدالله وبابای یسنا و رئیسعلی و دیگر دوستان
آرزوی موفقیت دارم برای همه دوستان
نظر
-
درود. داورجان دورت بگردم فرمایشتون کاملا متینه برای حواص پرتی مردم به این حیله ها متوسل میشن ولی توجه بفرمایید ادم فکرشو میکنه این اقدامات بیشتر مردمو ناراحت ومنزجر میکنه در ظاهر به نفعشون نیست به نظر حقیر این کارها از روی استیصال نیست شاید دارن قدرت شیطانی واهریمنیشونو به روخ میکشن مثالی که میگن طرف خونو با خون میشوره اینا دیگه احتیاجی به واکنش مردم و نظر مردم ندارن چنان ملتو ذلیل کردن اون سرش ناپیدا بازم عرض کنم درود به شرف صادق
نظر
-
در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postبنده فکر میکنم ظرفیت نوشتن در این تاپیک رو واقعا ندارم دیگه...این چند وقت از دوستان عزیز بسیاری آموختم...جنابان طیب .. پورنیکدست .. احسانی .. ناصر خان .. بیخبر ..افشین .. گنجشک ..امید آزاد ..اقا عبدالله وبابای یسنا و رئیسعلی و دیگر دوستان
نظر
-
در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Postبنده فکر میکنم ظرفیت نوشتن در این تاپیک رو واقعا ندارم دیگه...این چند وقت از دوستان عزیز بسیاری آموختم...جنابان طیب .. پورنیکدست .. احسانی .. ناصر خان .. بیخبر ..افشین .. گنجشک ..امید آزاد ..اقا عبدالله وبابای یسنا و رئیسعلی و دیگر دوستان
نظر
نظر