اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3111

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
    درود بند آخر
    عقده ها چه جوری ایجاد می شوند
    اگر شرایط نرمال باشد عقده چرا چه كسانی مسبب وجود موجود هستند
    جواب بدهی حله
    اژدر دیگه تو رو نشناسم باید برم بز بچرونم
    مرد هزار آیدی
    هم شماره موبایل داری هم کد ملی
    تمومش کن دیگه.
    هی هی پستش رو بالا بیار که اسم من مشخص بشه/.:biggrinsmiley.:/
    عجایب خلقتی هستید شماها.

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1926

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      اژدر دیگه تو رو نشناسم باید برم بز بچرونم
      مرد هزار آیدی
      هم شماره موبایل داری هم کد ملی
      تمومش کن دیگه.
      هی هی پستش رو بالا بیار که اسم من مشخص بشه/.:biggrinsmiley.:/
      عجایب خلقتی هستید شماها.
      درود
      حالا چرا بز
      بنده اژدر نیستم
      اشتب گرفتی برو بیرون دوباره بیا تو
      الان داغ كردی می ترسم واشر بزنی laughingsmiley

یعنی اعدام می شم

من مرگ با گلوله مستقیم تانك رو دوست دارم
      اونم مستقیم تو فاصله 5 متری یا 6 متری
      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• abdollah000
        عضو فعال
        • Apr 2022
        • 1486

بنده بعضی مواقع در نشر مطالب به خاطر شرایط موجود حالت عصبی بهم دست میده و ادبیاتی دور از ادب بیان میکنم
        از دوستان فهیم خود عذر خواهی کردم نه هرکس
        گفتم فهیم

یادی کنم از جناب طیب
        علیرغم اینکه شاید در بعضی از موارد اختلاف نظر داشته باشیم ولی هیچ وقت از ایشان تندروی ندیدم مثل بعضی از همفکرانش

دوستمون حرف از اعدام دو برادر در زمان سابق بیان میکند
        ولی هیچوقت بیان نمیکنن که 67 که دیگه زمان شاه اتفاق نیفتاد
        پس ما باید خانواده های اینها رو که دست پخت چپی های انگل بودن دیدیم چه بگویم

شاه میبخشه
        شاه قلی نمیبخشه
        کیانوری و میلانی و امثالهم میگن اشتباه کردیم ایران رو عقب انداختیم
        بعد اینجا هی اسامی رو میکنن که فلانی فلان شخصیت علمی هست و از این دسته حرفها

والله من عوض اینکه از خانواده های اعدام شده زمان سابق خجالت بکشم از خانواده امثال آرمیتا باید خجالت بکشم
        یکی از دوستان من برادرش در زمان شاه تیرباران شد
        خودش میگه برادرم اغفال شد و بالا دستی ها هم که تکلیفشون مشخص
        چپها با بر خلاف ادعاشون که سر از .....نمیارن هم یک مشت جوان رو بکشتن دادن و هم ایران رو به خاک سیاه نشاندن
        آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/12/26, 09:24.

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3111

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب و ارادت...

سوال اول : اما آیا پیشگامان و به اصطلاح لیدرهای مخالفان حکومت فعلی، از لحاظ کیفی از اینها بهتر هستند و اگر هستند لطفا دلایل این برتری رو هم اعلام بفرمایید؟؟؟
          سوال دوم : آیا اینهمه اختلاف و تخریب توسط گروههای مختلف مخالفان نسبت به یکدیگر، سودی پراگماتیک و کاربردی برای پیشبرد اهداف این مخالفان خواهد داشت؟

درود جناب دکتر
          برفرض هر آنچه که شما می فرمایید درست
          مخالفان حکومت پیشین، انسانهای بسیار بسیار با سواد و کار درستی بودند، منتها شانس نیاوردند و انقلابشون دزدیده شد

این انسانهای شریف و با سواد و کتابخوان وظیفه نداشتند کتاب ولایت فقیه حضرت آیت الله خمینی(ره) رو مطالعه بکنن و مردم رو از افکار اسلامی ایشون باخبر بکنن؟

پاسخ سوال اول: از اونجایی که سواد فهم و شعور نمیاره، مهم نیست که کی باشی، مهم اینه که وطنت در اولویت چندمت باشه.مثل لیستی که شما نشر دادید، از عقده شاه افتادن بغل حضرت ایت الله. فقط میخواستن که شاه نباشه کسی به فکر وطنش نبود.
          پاسخ سوال دوم: جناب دکتر اینها معرفی دزدانیست که منتظر خالی شدن خانه هستند!!
          دزدانی که تا کاخ الیزه هم رفتند و عکس یادگاری گرفتند.

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3111

سال ۲۰۲۳ سالی بود تماما و کاملا برای شناخت ابعاد احساسی و درونی مان.
            و ما بسوی ماه کامل خرچنگ در حال حرکت هستیم که بامداد ۲۷ دسامبر اتفاق می افتد.
            احساسات ما قسمتی از وجود ما هستند که از سال ۲۰۰۸ سرکوب شده اند.
            چرا ؟؟؟؟
            چون جناب پلوتو از ۲۰۰۸ در کپریکورن روبروی خرچنگ ایستاد و خرچنگ دقیقا جایگاه امنیت احساسی ماست و ما کم کم دیگر احساس امنیت نکردیم از اینکه احساس خود را نشان دهیم و حالا که پلوتو در درجات آخر کپریکورن در حال حرکت هست به شدت احساسات سرکوب شده ما راه بیرون آمدن می‌کاوند.
            در روزهای اخیر دقیقا اتفاقاتی برای خودم افتاد که طیف وسیعی از احساسات را بیرون ریختم و برای احساساتم ارزش قائل شدم و مرزگذاری های جدی شروع کردم برای کسانی که به احساسم آسیب می رسانند.
            ماه کاملی که بسوی آن در حرکت هستیم برون ریزی احساسی بسیار بالایی به همراه خواهد داشت که البته نباید آنرا سرکوب کرد بلکه باید آنرا به بهترین شیوه بیان کرد و نشان داد و حتی باید از طریق آن به شناخت شرایط درونی و بیرونی رسید.
            ماه در حال حاضر در دوقلو ست و در دوقلو از نود درجه با سترن گذشته و البته خود این تعامل هم کوتاه کردن سخن و ارتباط با آدم هایی بود که قدر ارتباط را نمی دانند و احترام را حفظ نمی کنند.

ممکن است بسیاری از شما شروع به فیلتر کردن و پاک کردن آدم های زیادی در سوشیال مدیا و یا زندگی واقعی خود باشید.

به قول مولانا :
            خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
            مگو فاش مگو فاش ز مولی و ز مولا...‌

اما ماه کامل این انرژی را تبدیل به برون ریزی و بیان احساسی خواهد کرد.

#راشل

بریزید بیرون./.:biggrinsmiley.://:.negaran.://.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3111

مشب نگاهی به نمودار «قران زحل و مشتری» انداختم. زحل به زودی به درجه خانه هفتم در نمودار قران به افق تهران می‌رسد. اول دی‌ماه انتهای قرانی از حمل به ثور می‌رسد، زحل نیز به درجه خانه هفتم می‌رسد.

در همان زمان مشتری در ثور است و از روی «اورانوس» موضوع قران عبور می‌کند. چند روز بعد هم در همین درجه مستقیم می‌شود.

اگر ترانزیت زحل از هفتم نمودار قران دارای اهمیت باشد دی‌ماه امسال اثر عظیمی روی خواهد داشت.

تشتر

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1926

مشب نگاهی به نمودار «قران زحل و مشتری» انداختم. زحل به زودی به درجه خانه هفتم در نمودار قران به افق تهران می‌رسد. اول دی‌ماه انتهای قرانی از حمل به ثور می‌رسد، زحل نیز به درجه خانه هفتم می‌رسد.

در همان زمان مشتری در ثور است و از روی «اورانوس» موضوع قران عبور می‌کند. چند روز بعد هم در همین درجه مستقیم می‌شود.

اگر ترانزیت زحل از هفتم نمودار قران دارای اهمیت باشد دی‌ماه امسال اثر عظیمی روی خواهد داشت.

تشتر
                چی شد یه دفع زدی تو كار كواكب

نترس آخرش مرگه مرگ
                زیاد بخواهند آدم فروشی كنند فروم رو می بندیم و خلاص

كسی اصلا به اینجا كاری نداره
                نگران هیچی نباشید
                یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

جناب داور می بینم رفتی تو طالع بینی/:.Heart.:/

البته از خودت ننوشتی از جایی اوردی که البته همون هم خوب

نشان از ذهن فعال ات است

این رشته تخصصی من است

خیلی پیچیده تر از این حرفهاست

من دو سال قبل امدم که این رشته معرفی کنم که کاربر من مهدی ام کلی به من بد بیراه گفت دیگه ادامه ندادم

طالع بینی خیلی سطح بالاست

در مورد کره ماه نوشتید

ماه زیاد مهم نیست!!!

قمر در عقرب هم دوستمون ابلیس میگه زیاد مهم نیست

اینها اثرات لحظه ایی هستند

ماه در نمودار ناتال مهم است

نه در نمودار ترانزیت!
                  زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Davar
                    عضو فعال
                    • May 2017
                    • 3111

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                    چی شد یه دفع زدی تو كار كواكب

نترس آخرش مرگه مرگ
                    زیاد بخواهند آدم فروشی كنند فروم رو می بندیم و خلاص

كسی اصلا به اینجا كاری نداره
                    نگران هیچی نباشید
                    پستای قبلیش رو ندیدی؟
                    خواستم دلیل بیرون ریزی بی فور سیتی رو دوستان بدونن
                    واسه من هم اتفاق افتاده این بیرون ریزی، منتها نه اینجا و نه اینطوری!!!!!
                    -------------------------------
                    دیدی خودشی شیطون.
                    ------------------------------

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3111

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                      جناب داور می بینم رفتی تو طالع بینی/:.Heart.:/

البته از خودت ننوشتی از جایی اوردی که البته همون هم خوب

نشان از ذهن فعال ات است

این رشته تخصصی من است

خیلی پیچیده تر از این حرفهاست

من دو سال قبل امدم که این رشته معرفی کنم که کاربر من مهدی ام کلی به من بد بیراه گفت دیگه ادامه ندادم

طالع بینی خیلی سطح بالاست

در مورد کره ماه نوشتید

ماه زیاد مهم نیست!!!

قمر در عقرب هم دوستمون ابلیس میگه زیاد مهم نیست

اینها اثرات لحظه ایی هستند

ماه در نمودار ناتال مهم است

نه در نمودار ترانزیت!
                      ارادت جناب اوراسیا
                      سعی کردم که وارد بشم ولی خیلی سخت بود
                      فعلا در حد مطالعه و استفاده از دانش دیگران هست
                      چندین ساله که هوروسکوپ های راشل رو تهیه میکنم، عالیه عالی
                      مارو از دانش خودتون بی بهره نگذارید.

نظر

• vion
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 825

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                        هران- ایرنا- کربلای ۴، نام عملیات نظامی تهاجمی نیروهای ایرانی در جنگ ایران و عراق است که به فرماندهی سپاه پاسداران روز چهارشنبه ۳ دیماه سال ۱۳۶۵- برای آماده‌سازی مقدمات فتح بصره توسط نیروهای ایرانی انجام شد.به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، عملیات کربلای ۴ با رمز «محمد رسول الله» در تاریکی شب و بصورت ناگهانی در منطقه‌ای به طول ۴۰ کیلومتر در حد فاصل پاسگاه زید در شمال شلمچه تا محل پیوستن کارون به اروند به مدت سه روز آغاز شد و چهار قرارگاه این عملیات را هدایت می‌کردند.
                        هدف از این عملیات گرفتن نقطه اتکایی در ساحل غربی آبراه اروندرود بود. پس از تسخیر ساحل غربی قرار بود تهاجم تا تصرف بصره ادامه یابد اما اطلاعات عملیات کربلای ۴ توسط کشور آمریکا و منافقان در اختیار عراق قرار گرفت، به همین علت به هدف نهایی خود که تهدید شهر بصره بود نرسیدیم.
                        در عملیات کربلای چهار نیروهای ایرانی برای نخستین‌بار با گذشت از دژهای محکم آبی دشمن وارد خشکی‌های کشور عراق شدند و خسارت‌های سنگینی را به دشمن تحمیل کردند. هر چند کشور ایران نتوانست به اهداف نهایی خود که تهدید شهر بصره بود برسد اما اهمیت جزایر تصرف شده کربلای ۴ در عملیات کربلای ۵ مشخص شد، چرا که نیروهای دشمن بعد از این عملیات به مرخصی رفته و رزمندگان ایرانی بعد از ۱۶ روز عملیات کربلای ۵ را در همان منطقه آغاز کردند و توانستند به پیروزی برسند.
                        جلوگیری از پاتک های سنگین دشمن
                        سپاه پاسداران هر ساله یک عملیات بزرگ در زمستان آن سال، پس از چندین عملیات کوچک و ایذایی که بیشتر در بهار و تابستان انجام می‌پذیرفت طراحی و اجرا می‌کرد اما برای یک عملیات سرنوشت ساز در این سال لازم بود برنامه‌ریزی‌های گسترده و متنوع تری انجام شود از این‌رو برای رعایت اصل غافلگیری و مقابله با تاکتیک پاتک‌های سنگین دشمن، عملیات حمله از چندین محور پیش‌بینی شد.
                        براساس گزارش مرکز تحقیقات جنگ سپاه پاسداران، برای انجام عملیات کربلای ۴ ، ۱۵۰ گردانی که همه ساله برای عملیات‌های بزرگ تدارک می‌شد کافی نبود و دست کم به ۵۰۰ گردان نیرو نیاز بود که باید حداقل ۱۰۰ گردان آن تهاجمی می‌بود، اما به دلیل مشکلات آن روز کشور تنها نیمی از این میزان یعنی ۲۵۰ گردان آماده شد و پای کار آمد.
                        در عملیات کربلای ۴ قرار بود با عبور رزمندگان از عرض اروند در جنوب خرمشهر و مقابل آبادان «جزیره‌ ام‌الرصاص» و «ابوالخصیب» در ۱۲ کیلومتری بصره به تصرف درآید و در نهایت رزمندگان اسلام بتوانند خود را به «خور زبیر» برسانند.
                        اجرای عملیات کربلای ۴
                        محور اصلی تک (حمله) در این عملیات عبور از اروند رود بود و محور شلمچه به‌ عنوان محور تک پشتیبان در نظر گرفته شده بود. در صورت موفقیت در عملیات، امکان بازپس‌گیری بندر فاو برای بعثی ها مشکل می‌شد و فشار زیادی را به رژیم بعث صدام وارد می‌کرد. با آغاز عملیات مشخص شد که ارتش عراق در آمادگی کامل به سر می‌برد و عبور از اروند امکان ندارد. شرایط با زمان عملیات والفجر ۸ کاملاً تغییر کرده بود ضمن اینکه عراقی‌ها با پرتاب منور حساسیت خود را از عملیات نشان دادند.
                        همه چیز حکایت از لو رفتن عملیات داشت، ارتش بعثی عراق برای اینکه مانع رسیدن رزمندگان غواص خودی به آن طرف اروند شود، ساحل جنوبی اروند را زیر آتش پرحجم توپخانه گرفت و روی منطقه آتش تراش اجرا کرد. با وجودی که رزمندگان، خط اول دشمن را شکسته و در حال پیشروی بودند با آتش سنگین دشمن مواجه شدند، آرایش خط برهم خورد،بعثی ها به این هم بسنده نکرده از نیروی هوایی و بالگرد هم برای مقابله با رزمندگان اسلام استفاده کردند و مانع پیشروی نیروهای ما شدند.
                        محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پس از اطمینان از اینکه ادامه عملیات موفقیتی در برندارد، با وجود عبور دلاورانه برخی یگان‌ها از عرض اروند و تصرف بخش کوچکی از ابوالخصیب دستور به توقف عملیات داده و در بعدازظهر روز اول عملیات همه لشکرها و تیپ‌های عمل‌کننده به مواضع قبلی خود بازگشتند.
                        فرماندهان بلافاصله بعد از توقف این عملیات، عملیات بزرگ دیگری را با عنوان کربلای ۵ طراحی و در فاصله‌ای کمتر از ۲۰ روز به اجرا درآوردند که علاوه بر ارتش بعث عراق، ناظران و کارشناسان نظامی جهان را نیز غافلگیر کرد و رکورد شگفتی از نیروی ایمان و ایثار را در تاریخ جنگ‌های منظم به ثبت رسانید.
                        نقش آمریکا در کربلای ۴
                        با توجه به اینکه کشور آمریکا اطلاعات ماهواره‌ای خود را در اختیار فرماندهان عراق قرار داده بود و دشمن در حالت کمین و آماده‌باش قرار داشت، رزمندگان ایرانی موج اول حمله را شروع کردند اما آتش شدید دشمن و موانع وسیع ایجاد شده باعث شد اهداف نهایی عملیات کسب نشود و فقط مواضع تصرف شده در موج اول حمله مثل جزایر ام‌الرصاص، بوارین تثبیت شود.
                        غواصی بدون کپسول اکسیژن
                        غواصان ایرانی در نهایت مظلومیت توسط نیروهای بعثی به شهادت رسیدند. حدود ساعت ۲۲:۰۸ با خبرهای گوناگونی که رسید، فرماندهی پی برد که دشمن تک را کشف کرده‌است. اما اوضاع به سختی قابل اداره و بازگشت به شرایط قبل از حمله بود؛ و از سوی دیگر، هنوز تا اندازه‌ای امیدواری وجود داشت. از این رو، در ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه ۳ دی ماه ۱۳۶۵، رمز عملیات قرائت شد و یگان‌ها در تمام محورها عملیات را آغاز کردند. غواص‌ها باید قبل از آغاز عملیات از رودخانه عبور می‌کردند؛ آنها از ساعت ۲۱ به آب زدند اما پس از حدود ۳۰ دقیقه، در ساعت ۲۱:۳۵ دقیقه عزیز جعفری اطلاع داد دشمن با تیربار نیروها را زیر آتش گرفته‌است. این تحرک دشمن نیز مانند شب‌های گذشته عادی فرض شد، لذا دستور داده شد همه در ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه پای کار باشند اما در ساعت ۲۱:۳۸ دقیقه لشکر ۱۴ امام حسین خبر داد که دشمن روی خط، منور زیادی انداخته و داخل رودخانه نیز با تیربار به نیروها حمله کرده‌است. تمام این اقدامات دشمن داخل تنگه متمرکز شده بود. همان جایی که می‌بایستی تاکتیک ویژه عملیات انجام می‌گرفت. در ساعت ۲۲، فرمانده قرارگاه قدس اعلام کرد که لشکر ۳۱ عاشورا متوقف شده‌ است و امکان استفاده از لشکر ۴۱ ثارالله نیز وجود ندارد و تیربار دشمن در خط و روی آب، نیروها را هدف گرفته‌است. در محور قرارگاه قدس لشکرهای ۱۴ امام حسین، ۲۱ امام رضا و ۳۱ عاشورا در ساعات نخست حمله و قبل از درگیری، تلفات زیادی متحمل شدند.
                        غواصان نمی‌توانستند از کپسول اکسیژن استفاده کنند به همین دلیل آنها به صورت شناور بر روی آب با ارتفاع بیست سانت در عمق آب فرو می‌رفتند و طناب‌هایی در آب دست داشتند تا مسیر را گم نکنند. به دلیل اینکه ما باید از منطقه حساس عبور می‌کردیم ابتدا یک گروه تحت عنوان پیشتاز از سوی ما به سمت جزایر حرکت کردند تا مطلع شوند که آیا عراقی‌ها از حضور ما مطلع شدند یا خیر. در همین زمان به یکباره منطقه کاملاً روشن شد و هواپیماهای عراقی بر روی آب منور ریختند، به طوری که منطقه مثل روز روشن شد و عراقی‌ها ستون‌های ما را دیدند و آن زمان با تمام تجهیزاتی که داشتند ما را به گلوله بستند و رگباری از گلوله‌ها به ستون ما آمد. در آن زمان بسیاری از غواص‌ها شهید شدند زیرا بسیاری از گلوله‌ها به سر آنان می‌خورد. ما هیچ راهی نداشتیم، نه می‌توانستیم از اسلحه استفاده کنیم و نه راه برگشت داشتیم. بسیاری از بچه‌ها مظلومانه در این فضا شهید شدند. با اینکه در آن زمان بسیاری از افراد شهید شدند ولی ما راه خود را ادامه دادیم تا عملیات به نتیجه برسد. به بلجانیه رسیدیم و دژ اول، دوم و سوم را گرفتیم، بیشتر از آن چیزی که قصد بود انجام دهیم در آن عملیات انجام دادیم. ما در آنجا جان پناهی درست کردیم و سپس به عقب بازگشتیم که در طول مسیر مجبور بودیم به دلیل آنکه سیم خاردارهای زیادی وجود داشت به صورت سینه خیز بازگردیم. در آنجا بود که متوجه شدیم بسیاری از بچه‌های غواص در بخش‌های مختلف گروهان اسیر شدند. در این عملیات بسیاری از نیروهایی که بعد از غواص‌ها با قایق آمده بودند نیز کشته و اسیر شدند. اکثر کسانی که غواص بودند در آن عملیات به صورت دسته جمعی یا تک تک شهید شدند. ما بعدها عکس‌هایی را که عراقی‌ها در روزنامه‌هایشان منتشر می‌کردند را دیدیم که اسرای غواص ما را دست بسته تیر باران می‌کردند. در آن عملیات از ۵۰۰ نفر غواص شاید تنها ۲۰۰ نفر بازگشتند.
                        در این عملیات ابتدا حدود ۱۵ هزار نفر از نیروهای ایرانی به رهبری گروهی از تکاوران نیروی زمینی ارتش و غواصان، نیمهٔ جنوبی شط العرب (دجله) و نیمه شمالی اروندرود (کارون و دجله) را پشت سر گذاشتند و با گذر از جزیره‌های ام‌الرصاص، ام‌البابی، قطعه ۲ و سهیل (عرض این قسمت از رودخانه حدود ۴۸۰ متر و جریان آب آن آرام است و جزایر به صورت پی‌درپی در عرض رود قرار گرفته‌اند) به خاک عراق وارد شده و خط دفاعی حد فاصل سپاه سوم عراق در شرق بصره و سپاه هفتم در منطقه نزدیک شبه‌جزیره فاو را شکستند.
                        نیروهای عراقی برای نابودی نیروهای ایرانی از سلاح‌های مستقیم و توپخانه بهره بردند و نیروهای هوایی هر دو طرف نیز در آسمان درگیر بودند. در این عملیات یکی بزرگترین جابه‌جایی‌های نیروها با استفاده از بالگرد، در طول مدت کوتاهی توسط هوانیروز ارتش و قایق‌های تندرو و هاورکرافت‌های نیروی دریایی ارتش انجام شد. همچنین پشتیبانی هوایی، توپخانه‌ای و پدافندی ارتش نیز در این عملیات ادامه داشت، ولی به دلیل مشکلات اساسی در طراحی و جمع شدن نیروها در یک منطقه، موجب شکست سنگین نیروهای ایرانی شد. درگیری به مدت حدود ۲۶ ساعت ادامه داشت و در نهایت با توجه به بروز مشکلات زیاد، عملیات در ساعت ۲۳:۴۵ دقیقه ۴ دیماه متوقف شد.
                        جزیره ام‌الرصاص
                        جزیره ام الرصاص یکی از جزایر اروند رود است که شاهد چندین عملیات بزرگ در طول سال‌های جنگ تحمیلی بوده است. این جزیره که به عنوان یکی از جزایر استراتژیک عراق، همواره جزو برخی محورهای عملیاتی رزمندگان دفاع مقدس قرار می‌گرفته، شاهد شهادت بسیاری از رزمندگان بوده است.
                        عملیات کربلای۴ ، عملیات والفجر۸ و تک ایذایی والفجر۸ در منطقه ام الرصاص به عنوان بخشی از عملیات‌های آبی-خاکی جنگ، مورد توجه بوده و ام الرصاص را نیز درگیر کرده است.
                        شهدای زیادی از عملیات دو روزه کربلای ۴ تا عملیات ۷۵ روزه والفجر۸ به عنوان طولانی‌ترین عملیات هشت سال جنگ تحمیلی در این جزیره به سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اقتدا کردند و آسمانی شدند و پیکرهای مطهر برخی از آن‌ها به خاطر شرایط منطقه و درگیری شدید آنجا باقی مانده و نیروهای خودی نتوانستند آن‌ها را بازگردانند و نام این شهدا سال‌ها در شمار شهدای مفقودالاثر جای گرفت.

جنگ جنگ هست
                        مظلوم و ظالم نمیشناسه
                        اما شهدای کربلای 4 حسابشون از تمام مظلومان جنگ جداست
                        روحشان شاد
                        /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
                        یادشان گرامی
                        @};-@};-@};-

درود
                        یادشان مانا و مانا و همیشه مانا..
                        تصرف بصره در راستای پایان جنگ طراحی شده بود..جنگ برنده قطعی نداشت .. نه عراق توانست اهواز و خوزستان را تصرف کند و نه ایران توانست بصره را فتح کند.. در کربلای 5 نیز که توانایی تصرف بصره وجود داشت.. دستور عقب نشینی صادر شد .. تا در مذاکرات آتی که نهایت منجر به پذیرش قطعنامه شد برتری نسبی داشته باشیم..
                        بر روان همه شیر مردانی که رفتند تا این سرزمین اهورایی و دیرینه بماند درود و هزاران هزار درود..

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1486

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                          درود
                          یادشان مانا و مانا و همیشه مانا..
                          تصرف بصره در راستای پایان جنگ طراحی شده بود..جنگ برنده قطعی نداشت .. نه عراق توانست اهواز و خوزستان را تصرف کند و نه ایران توانست بصره را فتح کند.. در کربلای 5 نیز که توانایی تصرف بصره وجود داشت.. دستور عقب نشینی صادر شد .. تا در مذاکرات آتی که نهایت منجر به پذیرش قطعنامه شد برتری نسبی داشته باشیم..
                          بر روان همه شیر مردانی که رفتند تا این سرزمین اهورایی و دیرینه بماند درود و هزاران هزار درود..
                          درود بر شما جناب vion
                          دوست فهیم و بادانش
                          سپاس از شما و توجه دقیق شما
                          در جنگ ایران و عراق علیرغم پاکسازی ارتش و اخراج افسران ورزیده و شجاع باز هم عراق در حد و توان ایران نبود
                          منتها چون مردم ذهنیت مثبتی نسبت به نظام نداشتن از 64 به بعد نیروهای داوطلب کم و کمتر شدن که رفسنجانی به خمینی گفت که مردم از ادامه جنگ استقبال نمیکنن

نقش اروپا و امریکا و روسیه هم در جنگ غیر قابل انکار هست
                          آواکسهای امریکا در پایگاههای عربستان مستقر بودن و تمام پرواز جنگنده های ایران از سمت جنوب رهگیری و گزارش میکردن

خلاصه جنگ نابرابر و کشته شدن 1میلیون جوان رشید ثمره این جنگ خانمانسوز بود

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3048

هران- ایرنا- کربلای ۴، نام عملیات نظامی تهاجمی نیروهای ایرانی در جنگ ایران و عراق است که به فرماندهی سپاه پاسداران روز چهارشنبه ۳ دیماه سال ۱۳۶۵- برای آماده‌سازی مقدمات فتح بصره توسط نیروهای ایرانی انجام شد.به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، عملیات کربلای ۴ با رمز «محمد رسول الله» در تاریکی شب و بصورت ناگهانی در منطقه‌ای به طول ۴۰ کیلومتر در حد فاصل پاسگاه زید در شمال شلمچه تا محل پیوستن کارون به اروند به مدت سه روز آغاز شد و چهار قرارگاه این عملیات را هدایت می‌کردند.
                            هدف از این عملیات گرفتن نقطه اتکایی در ساحل غربی آبراه اروندرود بود. پس از تسخیر ساحل غربی قرار بود تهاجم تا تصرف بصره ادامه یابد اما اطلاعات عملیات کربلای ۴ توسط کشور آمریکا و منافقان در اختیار عراق قرار گرفت، به همین علت به هدف نهایی خود که تهدید شهر بصره بود نرسیدیم.
                            در عملیات کربلای چهار نیروهای ایرانی برای نخستین‌بار با گذشت از دژهای محکم آبی دشمن وارد خشکی‌های کشور عراق شدند و خسارت‌های سنگینی را به دشمن تحمیل کردند. هر چند کشور ایران نتوانست به اهداف نهایی خود که تهدید شهر بصره بود برسد اما اهمیت جزایر تصرف شده کربلای ۴ در عملیات کربلای ۵ مشخص شد، چرا که نیروهای دشمن بعد از این عملیات به مرخصی رفته و رزمندگان ایرانی بعد از ۱۶ روز عملیات کربلای ۵ را در همان منطقه آغاز کردند و توانستند به پیروزی برسند.
                            جلوگیری از پاتک های سنگین دشمن
                            سپاه پاسداران هر ساله یک عملیات بزرگ در زمستان آن سال، پس از چندین عملیات کوچک و ایذایی که بیشتر در بهار و تابستان انجام می‌پذیرفت طراحی و اجرا می‌کرد اما برای یک عملیات سرنوشت ساز در این سال لازم بود برنامه‌ریزی‌های گسترده و متنوع تری انجام شود از این‌رو برای رعایت اصل غافلگیری و مقابله با تاکتیک پاتک‌های سنگین دشمن، عملیات حمله از چندین محور پیش‌بینی شد.
                            براساس گزارش مرکز تحقیقات جنگ سپاه پاسداران، برای انجام عملیات کربلای ۴ ، ۱۵۰ گردانی که همه ساله برای عملیات‌های بزرگ تدارک می‌شد کافی نبود و دست کم به ۵۰۰ گردان نیرو نیاز بود که باید حداقل ۱۰۰ گردان آن تهاجمی می‌بود، اما به دلیل مشکلات آن روز کشور تنها نیمی از این میزان یعنی ۲۵۰ گردان آماده شد و پای کار آمد.
                            در عملیات کربلای ۴ قرار بود با عبور رزمندگان از عرض اروند در جنوب خرمشهر و مقابل آبادان «جزیره‌ ام‌الرصاص» و «ابوالخصیب» در ۱۲ کیلومتری بصره به تصرف درآید و در نهایت رزمندگان اسلام بتوانند خود را به «خور زبیر» برسانند.
                            اجرای عملیات کربلای ۴
                            محور اصلی تک (حمله) در این عملیات عبور از اروند رود بود و محور شلمچه به‌ عنوان محور تک پشتیبان در نظر گرفته شده بود. در صورت موفقیت در عملیات، امکان بازپس‌گیری بندر فاو برای بعثی ها مشکل می‌شد و فشار زیادی را به رژیم بعث صدام وارد می‌کرد. با آغاز عملیات مشخص شد که ارتش عراق در آمادگی کامل به سر می‌برد و عبور از اروند امکان ندارد. شرایط با زمان عملیات والفجر ۸ کاملاً تغییر کرده بود ضمن اینکه عراقی‌ها با پرتاب منور حساسیت خود را از عملیات نشان دادند.
                            همه چیز حکایت از لو رفتن عملیات داشت، ارتش بعثی عراق برای اینکه مانع رسیدن رزمندگان غواص خودی به آن طرف اروند شود، ساحل جنوبی اروند را زیر آتش پرحجم توپخانه گرفت و روی منطقه آتش تراش اجرا کرد. با وجودی که رزمندگان، خط اول دشمن را شکسته و در حال پیشروی بودند با آتش سنگین دشمن مواجه شدند، آرایش خط برهم خورد،بعثی ها به این هم بسنده نکرده از نیروی هوایی و بالگرد هم برای مقابله با رزمندگان اسلام استفاده کردند و مانع پیشروی نیروهای ما شدند.
                            محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پس از اطمینان از اینکه ادامه عملیات موفقیتی در برندارد، با وجود عبور دلاورانه برخی یگان‌ها از عرض اروند و تصرف بخش کوچکی از ابوالخصیب دستور به توقف عملیات داده و در بعدازظهر روز اول عملیات همه لشکرها و تیپ‌های عمل‌کننده به مواضع قبلی خود بازگشتند.
                            فرماندهان بلافاصله بعد از توقف این عملیات، عملیات بزرگ دیگری را با عنوان کربلای ۵ طراحی و در فاصله‌ای کمتر از ۲۰ روز به اجرا درآوردند که علاوه بر ارتش بعث عراق، ناظران و کارشناسان نظامی جهان را نیز غافلگیر کرد و رکورد شگفتی از نیروی ایمان و ایثار را در تاریخ جنگ‌های منظم به ثبت رسانید.
                            نقش آمریکا در کربلای ۴
                            با توجه به اینکه کشور آمریکا اطلاعات ماهواره‌ای خود را در اختیار فرماندهان عراق قرار داده بود و دشمن در حالت کمین و آماده‌باش قرار داشت، رزمندگان ایرانی موج اول حمله را شروع کردند اما آتش شدید دشمن و موانع وسیع ایجاد شده باعث شد اهداف نهایی عملیات کسب نشود و فقط مواضع تصرف شده در موج اول حمله مثل جزایر ام‌الرصاص، بوارین تثبیت شود.
                            غواصی بدون کپسول اکسیژن
                            غواصان ایرانی در نهایت مظلومیت توسط نیروهای بعثی به شهادت رسیدند. حدود ساعت ۲۲:۰۸ با خبرهای گوناگونی که رسید، فرماندهی پی برد که دشمن تک را کشف کرده‌است. اما اوضاع به سختی قابل اداره و بازگشت به شرایط قبل از حمله بود؛ و از سوی دیگر، هنوز تا اندازه‌ای امیدواری وجود داشت. از این رو، در ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه ۳ دی ماه ۱۳۶۵، رمز عملیات قرائت شد و یگان‌ها در تمام محورها عملیات را آغاز کردند. غواص‌ها باید قبل از آغاز عملیات از رودخانه عبور می‌کردند؛ آنها از ساعت ۲۱ به آب زدند اما پس از حدود ۳۰ دقیقه، در ساعت ۲۱:۳۵ دقیقه عزیز جعفری اطلاع داد دشمن با تیربار نیروها را زیر آتش گرفته‌است. این تحرک دشمن نیز مانند شب‌های گذشته عادی فرض شد، لذا دستور داده شد همه در ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه پای کار باشند اما در ساعت ۲۱:۳۸ دقیقه لشکر ۱۴ امام حسین خبر داد که دشمن روی خط، منور زیادی انداخته و داخل رودخانه نیز با تیربار به نیروها حمله کرده‌است. تمام این اقدامات دشمن داخل تنگه متمرکز شده بود. همان جایی که می‌بایستی تاکتیک ویژه عملیات انجام می‌گرفت. در ساعت ۲۲، فرمانده قرارگاه قدس اعلام کرد که لشکر ۳۱ عاشورا متوقف شده‌ است و امکان استفاده از لشکر ۴۱ ثارالله نیز وجود ندارد و تیربار دشمن در خط و روی آب، نیروها را هدف گرفته‌است. در محور قرارگاه قدس لشکرهای ۱۴ امام حسین، ۲۱ امام رضا و ۳۱ عاشورا در ساعات نخست حمله و قبل از درگیری، تلفات زیادی متحمل شدند.
                            غواصان نمی‌توانستند از کپسول اکسیژن استفاده کنند به همین دلیل آنها به صورت شناور بر روی آب با ارتفاع بیست سانت در عمق آب فرو می‌رفتند و طناب‌هایی در آب دست داشتند تا مسیر را گم نکنند. به دلیل اینکه ما باید از منطقه حساس عبور می‌کردیم ابتدا یک گروه تحت عنوان پیشتاز از سوی ما به سمت جزایر حرکت کردند تا مطلع شوند که آیا عراقی‌ها از حضور ما مطلع شدند یا خیر. در همین زمان به یکباره منطقه کاملاً روشن شد و هواپیماهای عراقی بر روی آب منور ریختند، به طوری که منطقه مثل روز روشن شد و عراقی‌ها ستون‌های ما را دیدند و آن زمان با تمام تجهیزاتی که داشتند ما را به گلوله بستند و رگباری از گلوله‌ها به ستون ما آمد. در آن زمان بسیاری از غواص‌ها شهید شدند زیرا بسیاری از گلوله‌ها به سر آنان می‌خورد. ما هیچ راهی نداشتیم، نه می‌توانستیم از اسلحه استفاده کنیم و نه راه برگشت داشتیم. بسیاری از بچه‌ها مظلومانه در این فضا شهید شدند. با اینکه در آن زمان بسیاری از افراد شهید شدند ولی ما راه خود را ادامه دادیم تا عملیات به نتیجه برسد. به بلجانیه رسیدیم و دژ اول، دوم و سوم را گرفتیم، بیشتر از آن چیزی که قصد بود انجام دهیم در آن عملیات انجام دادیم. ما در آنجا جان پناهی درست کردیم و سپس به عقب بازگشتیم که در طول مسیر مجبور بودیم به دلیل آنکه سیم خاردارهای زیادی وجود داشت به صورت سینه خیز بازگردیم. در آنجا بود که متوجه شدیم بسیاری از بچه‌های غواص در بخش‌های مختلف گروهان اسیر شدند. در این عملیات بسیاری از نیروهایی که بعد از غواص‌ها با قایق آمده بودند نیز کشته و اسیر شدند. اکثر کسانی که غواص بودند در آن عملیات به صورت دسته جمعی یا تک تک شهید شدند. ما بعدها عکس‌هایی را که عراقی‌ها در روزنامه‌هایشان منتشر می‌کردند را دیدیم که اسرای غواص ما را دست بسته تیر باران می‌کردند. در آن عملیات از ۵۰۰ نفر غواص شاید تنها ۲۰۰ نفر بازگشتند.
                            در این عملیات ابتدا حدود ۱۵ هزار نفر از نیروهای ایرانی به رهبری گروهی از تکاوران نیروی زمینی ارتش و غواصان، نیمهٔ جنوبی شط العرب (دجله) و نیمه شمالی اروندرود (کارون و دجله) را پشت سر گذاشتند و با گذر از جزیره‌های ام‌الرصاص، ام‌البابی، قطعه ۲ و سهیل (عرض این قسمت از رودخانه حدود ۴۸۰ متر و جریان آب آن آرام است و جزایر به صورت پی‌درپی در عرض رود قرار گرفته‌اند) به خاک عراق وارد شده و خط دفاعی حد فاصل سپاه سوم عراق در شرق بصره و سپاه هفتم در منطقه نزدیک شبه‌جزیره فاو را شکستند.
                            نیروهای عراقی برای نابودی نیروهای ایرانی از سلاح‌های مستقیم و توپخانه بهره بردند و نیروهای هوایی هر دو طرف نیز در آسمان درگیر بودند. در این عملیات یکی بزرگترین جابه‌جایی‌های نیروها با استفاده از بالگرد، در طول مدت کوتاهی توسط هوانیروز ارتش و قایق‌های تندرو و هاورکرافت‌های نیروی دریایی ارتش انجام شد. همچنین پشتیبانی هوایی، توپخانه‌ای و پدافندی ارتش نیز در این عملیات ادامه داشت، ولی به دلیل مشکلات اساسی در طراحی و جمع شدن نیروها در یک منطقه، موجب شکست سنگین نیروهای ایرانی شد. درگیری به مدت حدود ۲۶ ساعت ادامه داشت و در نهایت با توجه به بروز مشکلات زیاد، عملیات در ساعت ۲۳:۴۵ دقیقه ۴ دیماه متوقف شد.
                            جزیره ام‌الرصاص
                            جزیره ام الرصاص یکی از جزایر اروند رود است که شاهد چندین عملیات بزرگ در طول سال‌های جنگ تحمیلی بوده است. این جزیره که به عنوان یکی از جزایر استراتژیک عراق، همواره جزو برخی محورهای عملیاتی رزمندگان دفاع مقدس قرار می‌گرفته، شاهد شهادت بسیاری از رزمندگان بوده است.
                            عملیات کربلای۴ ، عملیات والفجر۸ و تک ایذایی والفجر۸ در منطقه ام الرصاص به عنوان بخشی از عملیات‌های آبی-خاکی جنگ، مورد توجه بوده و ام الرصاص را نیز درگیر کرده است.
                            شهدای زیادی از عملیات دو روزه کربلای ۴ تا عملیات ۷۵ روزه والفجر۸ به عنوان طولانی‌ترین عملیات هشت سال جنگ تحمیلی در این جزیره به سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اقتدا کردند و آسمانی شدند و پیکرهای مطهر برخی از آن‌ها به خاطر شرایط منطقه و درگیری شدید آنجا باقی مانده و نیروهای خودی نتوانستند آن‌ها را بازگردانند و نام این شهدا سال‌ها در شمار شهدای مفقودالاثر جای گرفت.

جنگ جنگ هست
                            مظلوم و ظالم نمیشناسه
                            اما شهدای کربلای 4 حسابشون از تمام مظلومان جنگ جداست
                            روحشان شاد
                            /:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
                            یادشان گرامی
                            @};-@};-@};-

سلام وعرض ادب و احترام

فک نمیکنم هدف از حمله در این منطقه تصرف بصره بوده باشه
                            چون هیچگونه دستوری برای تصرف شهرهای عراق صادر نشده بوده

خیلی راحت میشد شهرهای رواندوز و اربیل را تصرف کرد از منطقه حاج عمران عراق که دست نیروهای ایرانی بود و تمامی بلندی های ارتفاعات کله قندی و یال اسب و کله کدو (ارتفاعات۲۵۱۹)و کلیت خطوط پنجوین در دست نیروهای ایرانی بود

یاد تمامی شهدای جنگ تحمیلی گرامی باد روحشان شاد و قرین رحمت خداوند مهربان باد

ارادت

نظر

• EURASIA
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1253

ارادت جناب اوراسیا
                              سعی کردم که وارد بشم ولی خیلی سخت بود
                              فعلا در حد مطالعه و استفاده از دانش دیگران هست
                              چندین ساله که هوروسکوپ های راشل رو تهیه میکنم، عالیه عالی
                              مارو از دانش خودتون بی بهره نگذارید.
                              خواهش می کنم داور گرامی

سوالی داشتید خصوصی یا عمومی بپرسد/:.Heart.:/

زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3111

درود بر شما جناب vion
                                دوست فهیم و بادانش
                                سپاس از شما و توجه دقیق شما
                                در جنگ ایران و عراق علیرغم پاکسازی ارتش و اخراج افسران ورزیده و شجاع باز هم عراق در حد و توان ایران نبود
                                منتها چون مردم ذهنیت مثبتی نسبت به نظام نداشتن از 64 به بعد نیروهای داوطلب کم و کمتر شدن که رفسنجانی به خمینی گفت که مردم از ادامه جنگ استقبال نمیکنن

نقش اروپا و امریکا و روسیه هم در جنگ غیر قابل انکار هست
                                آواکسهای امریکا در پایگاههای عربستان مستقر بودن و تمام پرواز جنگنده های ایران از سمت جنوب رهگیری و گزارش میکردن

خلاصه جنگ نابرابر و کشته شدن 1میلیون جوان رشید ثمره این جنگ خانمانسوز بود
                                مستند محمود اسکندری رو حتما ببینید

اعجوبه ای به نام محمود اسکندری که بعد از جنگ به جرم شاه دوستی از ارتش اخراجش کردن.

علت اصلی آزادی خرمشهر همین محمود اسکندری بوده ولی تو هیچ فیلم مربوط به آزادسازی خرمشهر اسمی ازش نیست

پل خرمشهر رو این زد چند تا لشگر عراق تو خرمشهر گیر افتادن(به روایتی19هزار اسیر)

زدن اون پل با اونهمه ضد هوایی شاهکار بوده

اون زمان بمب‌های هدایت لیزری نبودند باید از ارتفاع مناسب و زاویه مناسب پرت میشدن

پدافند هوایی عراق مجهز به موشک‌های sam 3 شوروی بود تنها کسی که جرات کرده بره سمت پل همین شخص بود.

آمریکایی بود هالیوود صدتا فیلم ازش ساخته بود

نظر

در حال کار...
                                X