پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
یا خدا
ببین کیا دم از دمکراسی میزنن
این کلمه لمپنیسم هم سال 57 افتاد تو دهن چپی ها به هر کسی که مخالفشون هم حرف بزنهاین کلمه رو بکار میبرن
این کلمه لایق همون چپها و طرفدارشون هست که روزگار مردم رو سیاه کردن و دم از ازادی و دمکراسی میزنن
اصلا فرض بر این بگیرین خانم سپهری یک بار هم از رضا پهلوی حرف نزده
خدا به همه ما گوش و چشم داده
نمیشنوید همه جا اسم رضا پهلوی رو فریاد میزنن
خیلی خیلی دوست دارم روزی رفراندم در ایران انجام بشه و از هر طیفی چه چپ و چه مخالف و موافق کاندید بشن
اون موقع میزان تنفر ملت از چپهای کثافت از صنندوقهای رای بیرون میاد
باز هم میگم دست جمهوری اسلامی درد نکنه حق چپی های نمک نشناس و خائن به ملت ایران رو گذاشت کف دستشون
حالا تا صبح از رودکی ....تراهنی مثال بزنید
یکی نیست به اون جودکیه بگه اگر مردم فرقی نکردن دستپخت همون چپی هاس که با خیانت به یک ملت فرهنگ یک کشور رو بر باد دادن
وقتی سال 57 چپی ها میگفتن که کارتر با فرح میخوابه شاه با زن کارتر
این اسمش فرهنگ بود
بی فرهنگی از همین چرت و پرتهایی که تو مملکت رواج دادن شروع شد
یا میگفتن هویدا همجنس بازه
همینطور به فرخزاد
کلمه قلمبه سلمبه رو از دهانتون بیرون بیارید و با چشماتون واقعیتهارو بخونید و بشنوید
من فکر میکنم اکثریت ملت ایران حتی دانشمند و فهیم و نخبه چپی هارو نمیخوان چون اعمال گذشته اینها ثبت شده
چند شب پیش اسفندیار منفرزاده که احترام زیادی برای اثرهای هنریش دارم در شبکه پارس با جناب توفیقی مصاحبه میکرد
میگفت در زمان شاه آزادی اجتماعی بود ولی اگر یک مقدار و فقط یک مقدار ازادی سیاسی بود اصلا انقلاب نمیشد
به خاطر یک مقدار ازادی سیاسی که بختیار خدا بیامرز گفت شاه رفته هرچی میخواید بنویسید .کشور رو نابود کردن
مثل این میمونه یک خانه ای یک گوشه دیوار رطوبت داره
یک ادم روانی میزنه کل خونه رو میکوبه که اون یک مقدار رطوبته از بین بره
ادم نرمال همون رطوبت رو ترمیم میکنه
مثال کشور ما شده
اینقدر در فیس بوک و ایسناگرام بعد از 45 سال به این چپی ها فحش و بدترین کلمات رو نثار میکنن حد و حساب نداره.
بله درسته در تاپیک باید کنترل کنم خودم رو و از بکار بردن ادبیاتنی که زشت هست پرهیز کنم و از دوستان عذر میخوام
کلماتی که در مورد گروهای که نام بردم لایقش هستن
یا خدا
ببین کیا دم از دمکراسی میزنن
این کلمه لمپنیسم هم سال 57 افتاد تو دهن چپی ها به هر کسی که مخالفشون هم حرف بزنهاین کلمه رو بکار میبرن
این کلمه لایق همون چپها و طرفدارشون هست که روزگار مردم رو سیاه کردن و دم از ازادی و دمکراسی میزنن
اصلا فرض بر این بگیرین خانم سپهری یک بار هم از رضا پهلوی حرف نزده
خدا به همه ما گوش و چشم داده
نمیشنوید همه جا اسم رضا پهلوی رو فریاد میزنن
خیلی خیلی دوست دارم روزی رفراندم در ایران انجام بشه و از هر طیفی چه چپ و چه مخالف و موافق کاندید بشن
اون موقع میزان تنفر ملت از چپهای کثافت از صنندوقهای رای بیرون میاد
باز هم میگم دست جمهوری اسلامی درد نکنه حق چپی های نمک نشناس و خائن به ملت ایران رو گذاشت کف دستشون
حالا تا صبح از رودکی ....تراهنی مثال بزنید
یکی نیست به اون جودکیه بگه اگر مردم فرقی نکردن دستپخت همون چپی هاس که با خیانت به یک ملت فرهنگ یک کشور رو بر باد دادن
وقتی سال 57 چپی ها میگفتن که کارتر با فرح میخوابه شاه با زن کارتر
این اسمش فرهنگ بود
بی فرهنگی از همین چرت و پرتهایی که تو مملکت رواج دادن شروع شد
یا میگفتن هویدا همجنس بازه
همینطور به فرخزاد
کلمه قلمبه سلمبه رو از دهانتون بیرون بیارید و با چشماتون واقعیتهارو بخونید و بشنوید
من فکر میکنم اکثریت ملت ایران حتی دانشمند و فهیم و نخبه چپی هارو نمیخوان چون اعمال گذشته اینها ثبت شده
چند شب پیش اسفندیار منفرزاده که احترام زیادی برای اثرهای هنریش دارم در شبکه پارس با جناب توفیقی مصاحبه میکرد
میگفت در زمان شاه آزادی اجتماعی بود ولی اگر یک مقدار و فقط یک مقدار ازادی سیاسی بود اصلا انقلاب نمیشد
به خاطر یک مقدار ازادی سیاسی که بختیار خدا بیامرز گفت شاه رفته هرچی میخواید بنویسید .کشور رو نابود کردن
مثل این میمونه یک خانه ای یک گوشه دیوار رطوبت داره
یک ادم روانی میزنه کل خونه رو میکوبه که اون یک مقدار رطوبته از بین بره
ادم نرمال همون رطوبت رو ترمیم میکنه
مثال کشور ما شده
اینقدر در فیس بوک و ایسناگرام بعد از 45 سال به این چپی ها فحش و بدترین کلمات رو نثار میکنن حد و حساب نداره.
بله درسته در تاپیک باید کنترل کنم خودم رو و از بکار بردن ادبیاتنی که زشت هست پرهیز کنم و از دوستان عذر میخوام
کلماتی که در مورد گروهای که نام بردم لایقش هستن
نظر