اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Auschwitz
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 444

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

درود
    من اگر بخام نام و نام خانوادگیم رو در ملا عام اعلام کنم دیگه اسم مستعار برای خودم انتخاب نمیکنم.
    کار بسیار زشتیه که کسی به هر دلیل اسرار دیگران را که راضی به فاش شدنش نیستند اعلام کنه.
    متاسفم از این سو رفتار
    این سبک و سیاق : نشنیدم... , من کرم... , تو چیی... واقعا مشمیز کنندس

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

نیلوفر حامدی، الهه محمدی و نسیم سلطان بیگی به دلیل همخوانی آهنگ سفرناک از پشت تلفن و از زندان اوین، ممنوع الملاقات شده‌اند.

مادر نسیم سلطان بیگی در توییتر نوشت که روز دهم دی ماه به خانواده این سه روزنامه نگار زندانی گفته شده است که تا پایان دی ماه آنها اجازه ملاقات حضوری نخواهند داشت و علت آن استفاده خارج از مقررات از تلفن زندان است.

چندی پیش این سه روزنامه نگار از زندان اوین بخشی از ترانه سفرناک را پشت تلفن همراه با خاطره حکیمی اجرا کردند که ویدئوی آن بسیار مورد توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها قرار گرفت.

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

زلزله 7.5 ریشتری در ژاپن !!

زلزله امروز ژاپن از لحاظ قدرت، تقریبا به اندازه زلزله لیسبون در ۱۷۵۵ بود. اون زلزله یکی از تکون‌های بزرگ عصر روشنگری بود. چون خدا، خانه‌های خودش در لیسبون هم خراب کرد، و ذهنیت مذهبی که «بلایای طبیعی رو خدا میفرسته تا گناهکاران را عذاب بده»، بهم ریخت. در واقع در اون حادثه یکی از ستون‌‌های مذهب فرو ریخت، چون باید برای رنج بشر توضیح جدیدی ارائه می‌شد. توضیحی که دیگه کلیسا، نداشت. مذهب همواره باید چیزی برای فروختن داشته باشه، و توضیح رنج یکی ازون‌ها بود. با از دست دادنش کالاهایی که برای فروش داشت، کم شد. بنابراین متمرکز شد روی بقیه جنس‌هایی که همچنان داشت. یکی از مهم‌ترین چیزهایی که هنوز داشت، کیفیت نفسانی بود. مخصوصا بعد از عصر روشنگری و در دوره مدن، کلیسا می‌گفت «باشه، توضیحات من درباره پدیده‌ها قدیمی شده‌اند، اما حداقل من میتونم آدم‌هایی تربیت کنم که باکیفیت‌ترند.. بیرون رو ببینید.. پر شده از آدم‌های غیرقابل اعتماد، خائن، ترسو، منفعت‌طلب، بی‌رحم، بی‌هدف».

در دوران ما، این ستون هم داره فرو میریزه. اگه کنتراستی بوجود اومده بود بین «انسان بی‌ایمانی که از مرگ وحشت دارد و در مهلکه خطر وحشی‌بازی در می‌آورد» و «انسان مومنی که مثل کوه با خطر مواجه می‌شود چون مرگ را پایان زندگی نمی‌بیند»، آموزش و تربیت علمی، کنتراستش رو از بین برد. شهروند رندوم ژاپنی، که تمام عمر تحت آموزش و تربیت علمی بوده، در مواجهه با هیولایی از زلزله، که معادلش در جای دیگه آدم‌های اونجا رو به پنیک می‌رسونه، آرامش، خونسردی، و متانتی نشون میده، که حالت پیامبرانه داره؛ در حالی که تمام ترس‌ها و استرس‌های متداول یک انسان مدرن شهری رو با خودش داره، و از قضا مرگ رو پایان زندگی می‌بینه. که این نه تنها اون رو با تصویر یک مومن برابر می‌کنه، بلکه تصویر برتری ازش میسازه. چون شجاعت کسی که مرگ رو پایان زندگی میدونه، باید بیشتر از شجاعت کسی که مرگ رو پایان زندگی نمیدونه، باشه، تا بتونه تصویر برابری با اون ایجاد کنه‌.
        این آدم‌های آموزش‌دیده، لزوما شخصیت‌های عمیقی نیستند. و همین فروریختن این ستون رو مهم‌تر می‌کنه. برای جامعه انسانی، اهداف کوچک و دست‌یافتنی، مفیدتر از اهداف بزرگ و دور از دسترسه. میلیون‌ها شهروند که آدم‌های عمیقی نیستند، اما وحشی‌بازی درنمیارن، کیفیت بالاتری ایجاد می‌کنه، تا جامعه‌ای که هزاران ساله دنبال تربیت آدم‌های ملکوتیه، و چیزی هم گیرش نمیاد.
        و این شکست کیفی داره هرروز برجسته‌تر میشه‌.

ما داخل رنسانس دوم هستیم. اما حسش نمی‌کنیم. چون فکر می‌کنیم مثل فیلم‌های سینمایی، حضور در قسمت‌های مهم تاریخ، باید حس و حال ویژه‌ای داشته باشه.

اریک

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1317

چپ جدید !!! اروپا ( ازدواج اشتراکی ! مرام کمونیستی ! کثافت خالص )

Open Marriage

Open Marriage (ازدواج اشتراکی) که به طور تحت اللفظی ازدواج باز یا اشتراکی ترجمه میشود به رابطه ای گفته میشود که دو جنس مخالف باهم پیمان ازدواج میبندند اما در این نوع ازدواج هردوطرف مجاز هستن در هرزمان با شخص ثالثی وارد رابطه شوند.

ازدواج باز انواع مختلفی دارد. یکی از انواع آن Swinging هست که مشخصا اشاره به برقراری رابطه جنسی با شخص ثالث دارد. معمولا در این نوع ازدواج مبادله همسر نیز صورت میگیرد.

البته در اینجا شخص ثالث بدین معنا نیست که فقط میتوان با شخص سومی وارد رابطه شد. بلکه تعداد این اشخاص نامحدود است و زوج ها میتوانند با هرتعدادی که بخواهند همزمان رابطه داشته باشند.
          تحقیقات نشان میدهد در کشورهای غربی بسیاری از مردم مخالف این نوع ازدواج بوده و آنرا نادرست میدانند. نگرش منفی جامعه نسبت به این ازدواج باعث شده زوج هایی که
          این نوع پیوند را بین خود بسته اند آنرا از اقوام و نزدیکان و دوستان خود پنهان نگه داشته و در نتیجه رفتارهای اجتماعیشان نیز محدود شود.
          همچنین از لحاظ قانونی نیز Open Marriage جرم محسوب میشود. حتی اگر با رضایت دو طرف همراه باشد.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

? مریم بوبانی، هنرپیشه ایرانی با انتشار مطلبی در حساب اینستاگرام درباره ترفندهای حکومت برای تحریف افکار عمومی از فساد و رانتخواری و اجرای نقشه‌های نظام نوشت:

اختلاس نجومی چای دبش تو غوغای پمپ بنزین‌های هک شده، بانتیجه یک هیچ به نفع دولت با فروش بنزین سه هزار تومنی گم شد، غوغای فروش بنزین سه هزار تومن وگاهاً ارقام بسیار بالاتر درغوغای گران شدن اینترنت و گران شدن اینترنت در غوغای غلیظ‌تر هکِ اسنپ فود گم میشه بالاخره کی باکیه؟ کی بر کیه؟ که این وسط فقط جیب ما مردم به ماهرانه ترین شکلِ طراری خالی میشه.

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1190

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
              چپ جدید !!! اروپا ( ازدواج اشتراکی ! مرام کمونیستی ! کثافت خالص )

Open Marriage

...
              همچنین از لحاظ قانونی نیز Open Marriage جرم محسوب میشود. حتی اگر با رضایت دو طرف همراه باشد.

به نظر میاد .. هر چیزی که شما ازش خوشت نیاد، کثافته! .. درسته؟

نظر

• گنجشک
                ستاره‌دار(3)
                • Jun 2022
                • 1317

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                به نظر میاد .. هر چیزی که شما ازش خوشت نیاد، کثافته! .. درسته؟
                درود دوست بیخبر

1- من که قدرتی خاصی ندارم که نظرم اصل بشه اما ...

2- نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست سایر دول چپ ! نگرش های فکری که نتوانند پایداری خودشون را حفظ کنند ( در واقعیت اصیل نباشند ) محکوم هستن به نابودی ، این وسط پیروانشان هم به گند و کثافت کشیده میشوند ! بقول از تاریخ

3- نهایتاً تهش چپ ها میگن می خوایم زندگی کنیم حتی به غلط ! خوب زندگی کنند به کتف چپ تک تک دوستان ! اما عقل سلیم حکم میکنه که با تبلیغات کثافتکارنشون مقابله بشه و انتهای راه کثافتگونشون از الان بیان بشه ، قبل از اینکه جامعه را نابود کنند
                و...

لذا چپ = کثافت خالص ، غیر اینه ؟ ( ازدواج و روابط اشتراکی و سازمانی و.... مربوط به فرهنگ چپ نیست ؟ )

پ.ن
                کمی از مزایای چپ بفرمایید بلکه ما هم چپ کردیم

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

نماینده مجلس: هر روز چندین جوان در ایلام به علت بیکاری خودکشی می‌کنند

علی اکبر بسطامی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۱۰ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت:
                  ?متأسفانه اتفاق شومی در استان ایلام هر روز رخ می‌دهد و آن خودکشی جوانان در سنین پایین است لذا واقعا ضروری است با اخطار و تذکر رئیس مجلس و دیگر مسئولان و به ویژه سازمان امور اجتماعی کشور به این پدیده شوم توجه ویژه شود بنابراین باید کارشناسان سازمان امور اجتماعی به منطقه جهت بررسی موضوع اعزام شوند.
                  ?نماینده مردم ایلام، ایوان، چرداول، مهران و ملکشاهی و سیروان در مجلس ادامه داد: عمده دلایل این خودکشی‌ها بیکاری جوانان با وجود پروژه‌های نفتی و گازی در منطقه است بنابراین قانون و عدالت اجتماعی در کشور رعایت نمی‌شود و ما شاهد بیکاری نیرو‌های بومی در شهرستان‌های مهران، ایوان و... با وجود این پروژه‌ها هستیم.
                  ?وی افزود: باید علت خودکشی‌ها در استان ایلام شناسایی و کاهش یابد چراکه هر روز چندین جوان به علت بیکاری خود را به دار می‌آویزند./ ایلنا

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

هر شکلی از اعتیاد بد است.
                    مهم نیست که مخدرش الکل باشد مرفین باشد و یا آرمان گرایی.

?کارل یونگ

------
                    یانگ روانشناس مورد علاقه بنده است

کارل گوستاو یونگ (
                    Carl Gustav Jung ) ، در سال 1875 میلادی در دهکده‌ای واقع در شمال سوئیس نزدیک آبشار معروف راین به دنیا آمد. دوره کودکی‌اش با تنهایی، جدایی، و ناخرسندی همراه بود. پدرش کشیشی بود که آشکارا ایمانش را از دست داده و اغلب تندمزاج بود. مادرش از اختلال‌های هیجانی رنج می‌برد و رفتاری غیرقابل پیش‌بینی داشت. یونگ در سال‌های اولیه زندگی یاد گرفت که به پدر و مادرش اعتماد یا اطمینان نکند، و این را به دنیای خارج نیز گسترش داد. او متوجه به دنیای درون شد؛ دنیای رؤیاها، ‌پنداره‌ها و خیال‌ها، یعنی دنیای ناهشیارش. رؤیاها و ناهشیاری - نه دنیای منطق و هشیاری- راهنمای دوران کودکی‌اش شد و همچنان در دوران بزرگسالی نیز همراه وی بود.

جالب اینکه در نظریات یانگ درمانهایی برای این موارد هست !! چقدر یانگ به درد این روزگار میخوره !!!

همینطور نظرش درباره تعالی در رنج

نظر

• ashkan zandi
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1137

طرف هزار بار خداحافظی کرده و‌قول داده اینجا بنویسه بعد طاقت نمیاره میاد میپره به این‌ و اون
                      مجبورت نکردن که قبلا هم گفتم اینا به لایک بقیه هم حسودی میکنن خب مطلبت خوب باشه بقیه اکی میدن
                      میتونید یه تایپیک دو نفره بزنید و حال کنید و‌هی همو لایک کرده و به به کنید

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1190

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                        درود دوست بیخبر
                        ...
                        کمی از مزایای چپ بفرمایید بلکه ما هم چپ کردیم
                        بسیار بعیده که اگر شبانه‌روز از مزایای چپ برای شمای نوعی گفته بشه .. به اندازه‌ی سرسوزنی تاثیر داشته .. تغییر و تجدیدنظر در طرز فکر .. دشوارتر از اونی هست که احتمالا با روحیات هیچ‌کدام از خوانندگان سازگاری داشته باشه!

مطلقا موضوع به داشتن یا نداشتن قدرت ارتباطی پیدا نمیکنه .. و بیان چنین چیزی به نظر جز با هدف به انحراف کشیدن موضوع نمی‌تونه باشه .. مگه بقیه اعضای تاپیک قدرت دارند و فقط شما جا موندید که غصه‌اش رو می‌خورید؟! .. شما به عنوان یک فرد نظراتی رو ابراز می‌کنید که قاعدتا سایرین می‌تونن به چالش بکشن (اگر فهم و شعور لازم رو داشته باشیم!)

مدت‌هاست که دائم تو این تاپیک دم به ساعت چپ رو مورد عنایت قرار می‌دهند! .. از بین این همه .. بسیار بسیار پست‌های ارسال شده .. فقط یک پست بالا بیارید .. که یک نقد واضح و مشخص به یکی از دیدگاه‌های چب داشته باشه .. فقط یک پست!

فقط واقعا امیدوارم .. تنها کاری که بلدید .. این نباشه که مثل کارشناس‌های فوتبال صرفا با دیدن نتیجه بازی رو تفسیر کنید! .. که اگه اینجوریه به نظرم خیلی اوضاع خیطه!

از نظر من تناقض‌هایی توی نوشته‌تون دیده میشه .. اگر چپ در حال نابودیه .. دیگه این همه ترستون از چیه .. چرا مثل اسفند رو آتیش بالا پایین می‌پرید؟! .. اگر صرفا آینده رو پیش‌بینی کردید .. قطعا لازمه که مبحثی مثل اصیل نبودن! بیشتر باز بشه

مقابله با تبلیغات کثافت‌‌کارانه‌شون (به زعم شما) .. عرضه می‌خواهد .. که متاسفانه همون‌طور که گفتم تا الان شاهد چنین چیزی نبودیم .. اگر منظور شما از مقابله و روشنگری .. فحاشی و دریدگی و گیر کردن سوزن روی حرف‌های تکراری و بی‌ثمره .. که خوش باشید .. ایشالا که موفق میشید!

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4149

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                          می گن چوب رو برداری گربه دزده فرار می کنه
                          توله بابا اکبر رو اضافه کنید به متوهم مریض خائن
                          قدرت؟!!!!!!!!!
                          ابراهیم کلانتر هم قدرت داشت ولی به ولی نعمت! خودش خیانت کرد.
                          بعدها هم توسط همون آقامحمد خان زجرکش شد با کثیفترین فرد تاریخ ایران همبستر شد و اسمش توی تاریخ موند.
                          قبل از اینکه درس معرفت و اخلاق رو بهت یاد بدن باید یه دوره فشرده انسانیت رو بگذرونی، هنوز نفهمیدی چیکار کردی که ارزش پاسخ دادن هم نداری
                          کسی آدم حسابت نمی کنه که بخواد جوابت رو بده
                          توله بابا اکبر خوش باش با توهمات خودت.
                          خوشحالم از سوراخ موش اومدی بیرون چون شفاف سازی کردم هدف اونی نبود که احیانا در ذهنت گیر داشت و یکی دیگه هم روی ان مانور داد ولی خب این نتیجه عکس داد . همونی که گفتم با امثال شما نرمی و ملاطفت افاقه ندارد
                          در اولین کامنت هفته قبل با اوردن مشخصاتت ، مودب تر بودی !!!
                          و در شفاف سازی که هیچ اهانت و برخورد بدی درش نهفته نبود ، باز الان رو به اهانت اوردی به شکلی فجیع
                          حتی از قدرت که اسم بردم ببین چه نتیجه گیری کری ؟ شرم اور است

اوکی .... وقتی روش افاقه ندارد فکر دیگری باید کرد

شما به خانم محمدی گفتی توله ... و الان فکر کردی من به خودم گرفتم که الان به من میگی ؟ یعنی اینقدر از مرحله پرتی ؟ کل شما شاه دوستان مرتجع را جمع کنی تار موئی از همین توله ها نمیشید و خود نیک دانید
                          جالبه از دو کوچه اون طرف تر از خودشون خبر ندارند و مدام از طرف جامعه تز میدند

کل فعالان سیاسی ، اقتصادی ، محیط زیست ، حیطه زنان ، فعالان کودک از کودک کار تا سایر مسائل ، ورزش ، فرهنگ ، هنر در همه زمینه ها از سینما تا نقاشی و ...و ادب و فلسفه و جامعه شناسی و روان شناسی ، حقوق ، پزشکی ، و و و .... داخل و خارج کشور در حد انگشتان دو دست هم شاه دوست نیستند و خواهان بازگشت چنین سیستمی نیستند . از همینه که میسوزید

صبح تا شب باید بچرخی در این سایت و اون کانال و اینجا و اونجا تا یه کلاشی یا امیر طاهری یا اریکی چیزی پیدا کنی مدل خودت فاشیست باشه و یه چیزی ازش کپی پیست کنی برای دیگران

متوهم که تیپ دیکتاتور صفت هستند از جناح خودت که شباهت به خودت دارند . توهم بازگشت کالسکه و اسب و زانو زنی و دست بوسی و قصر و از این مزخرفات ارتجاعی برای اسپرم کسی که حتی مشخص نیست تحصیلاتش چیه و کجا بوده . این مزخرفات شاه و شاه بازی اگر باقی مونده بود مثل برخی و اندک کشورهائی که هنوزم هست ، و اصلاح شده بود و دنگ و فنگاش کم شده بود بازم یه چیزی ( بجز انگلیس که هنوزم درگیر دنگ و فنگ است )
                          ولی اینکه بالا اومده باشه و دوباره بخوای بری سراغش در قرن 21 و برای کسانی که ارمانشان دمکراسی است و 117 سال برای ان خونها داده اند ، بیش از حد مسخره به نظر میرسه و توهمی بس پارانوئید است

استفراغی از اش رشته دیگه درست یا نادرست ، بالا اومده و 45 سال هم گذشته ، میشد بالا نیاد به هر دلیلی و روش های گوناگون ولی دیگه بالا اومده و گذشته
                          نخود لوبیای اش رشته بالا اورده شده را دیگه کسی برنمیداره بگذاره دهنش . گرفتی چی شد ؟

تو فاشیست از انسانیت حرف نزن که بوی گنداب را به این واژه افزوده میکنی

دست به نقد یه چزخی هم تو سایتها و کانال ها و ... اسرائیل پرست سری بزن از جمله شبکه محبوبت منو تو که خوش رقصی بر 21 هزار کشته میکند و 24 ساعته برای اسرائیلشون میماله ( چون رضاتون و رضاشون شیرجه زده دامن اسرائیل ) و ببین کجا شک کردند که این همه کودک کشته شده را کی کشته و کجا دفن شدند و از این قبیل مسائل و امارشون شاید دروغ باشه و .... و شما هم بیا کپی کن اینجا
                          سلاخی اخلاق و انسانیت و خوی دد منشی و خون اشامی و گندابی از انحصار طلبی و دیکتاتوری و ...

همین که کل هتاکان ، فحاشان و پرده دری های اینجا و جاهای دیگر در کل کامنتهای فضای مجازی در کل رسانه ها و سایتهای فارسی زبان مربوط به شما شاه دوستان است خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
                          و شماها جوابی ندارید بدید ، وقتی فحاشی و هتاکی میکنید جوابتون چی میتونه باشه ؟ حتی وقتی جوابی نداری بدی اینم میگذاری به حساب اینکه طرف را ادم حساب نکرده ببین چقدر افکار شما مریض است

جواب را ادمی منطقی میده که حداقل های اخلاق انسانی در وجودش باشه ، یا حتی اینقدر وجود داشته باشه ، نیمچه عذر خواهی هم بخاطر رفتار قرون وسطائی و عصر حجریش بکند ولی شما خود خواهان متوهم به فاحشی هاتون افتخار هم میکنید !!! برو رو همین نوار افتخارات و کمش نکن

از زمین و زمان طلبکارید و چنین پارنوئید شما را فرا گرفته که باید زمین و زمان از شما عذر خواهی کند نه شما از دیگران بخاطر فحاشی هاتون

به فحاشی ها روز به روز افزون کن و افتخار تا اخرش هم برو ....
                          برو با همین فرمون
                          /:.rolleyessmileyani

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4149

یک شفاف سازی دیگر در مورد وازه قدرت . خطاب شخصی و انحصاری به فرد مورد نظر یا فرد خاصی نیست . شفاف سای کلی است

در اون کامنت من گفتم یعنی من اینقدر قدرت داشتم و خبر نداشتم ؟ عطایش به لقا میبخشم
                            منظورم این نبود که من قدرت دارم

این جمله کنایه امیز بود چون یکی اومد از ادم فروشی حرف زد و اینطور مسائل و اتهام و قضاوت نادرست
                            منم به کنایه چنین گفتم نه اینکه دارای چنین قدرتی هستم

و منظور از عطا به لقا این نبود که دارای چنین قدرتی هست ولی خواهانش نیستم
                            منظور این نبود

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

نوجوان بودیم. جکی چان برای خیلی‌ها باحال‌ترین قهرمان سینمایی بود. یه روز با همون خودنمایی‌های متواضعانه‌ش موتور کنترل بدنش رو اینطور به رخ طرفدارها کشید که هر دو دستش رو آورد جلو، و با یکیش یک دایره تو هوا رسم کرد، و با اون یکی دست، یک مربع.‌ کاری که در عین سادگی هیچ‌جوری نمی‌تونستیم انجام بدیم. ما خیلی شبیه همیم. و خیلی فرق داریم. بعدها فهمیدم من می‌تونم همزمان به دو چیز فکر کنم، و جکی چان یکیش رو هم نمیتونه، و وقتی یه موضوع جدی در میونه مهمل میبافه. هرچند اون کاری که اون می‌تونست براش پول ساخت، و کاری که من می‌تونم باعث شد نتونم تمرکز کنم، نتونم کار دقیق انجام بدم، و نتونم سرم رو از فکر خالی کنم.
                              حیات درباره کادو دادن تو به کسی نیست. جهان تو رو بالا میاره. بعدش به عهده خودته که با چیزی که هستی چطور خوش بگذرونی. اگه زوم اوت کنی، بیشتر ازینکه دارک باشه، بامزه‌ست.

سال نو مبارک.

اریک

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1492

امام خمینی
                                میزان رای ملت هست

خاندان پهلوی رو رو اکثریت ملت فریاد میزنن
                                تو استادیوم
                                بازنشستگان
                                مردم عادی

بعد یک عده میگن فعالان محیط زیست...هنرمند...ورزشکار ...در خارج رضا پهلوی رو قبول ندارن
                                اولا غلط زیادی میکنن نظر میدن..هر وقت اومدن داخل ایران و همدوش مردم سختی کشیدن حق اظهار نظر دارن
                                یک مشت متوهم مرتجع و تجزیه طلب و چپ چوس نشستن تو خارج در مورد آینده ایران نظر میدن
                                گوه زیادی میخورن کثافتای نفهم
                                45 سال در امنیت خورد و خوابیدن بعد برای مردم هم تعیین تکلیف میکنن امثال مهتدی...علی افشاری ..اسماعیلیون و ....همه یک حق رای دارن نه اینکه خط فکری منحرف خودشون رو به مردم منتقل کنن
                                امثال اسماعیلیون و افشاری یا هر چپ چوس دیگه ای که مرتکب خطایی نشدن چرا به ایران نمیان و مخالفت خودشون رو نشون نمیدن
                                دوستانی که ادعای فهیم بودن دارن خودشون میدونن باید به رای مردم احترام گذاشت
                                حالا من چپ و راست بگم که چون شاه فضای سیاسی رو بسته بود شاه بذ بود حتما پسرش بیاد همونه این درست نیست
                                عذر میخوام یارو دزد و کلاهبردار بود فردا انگ بچسبونن به پسرش که مثل باباش
                                این چه توجیهی هست
                                به حرف من و امثال من چیزی عوض نمیشه...
                                انتظار داشتن رضا پهلوی عوض اسراییل بره روسیه عبادتگاه چپ چوسها

بحث بیفایده هست
                                چون هر کسی فکر منیکنه خودش درست میگه...چشم بینا داشته باشیم و واقعیت های جامعه رو ببینیم همه چی حله
                                انسانها متاسفانه اکثریت خودخواه هستن

زمانی که مجلس برجام رو 20 دقیقه تصویب کرد در میدان شهدا دوستان مذهبی من اعتراض کردن
                                گفتم چرا اعتراض میکنید مگر امام نگفت مجلس در راس امور هست خوب مجلس تصویب کرده
                                ساکت شدن
                                آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/01/02, 10:48.

نظر

در حال کار...
                                X