اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4149

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
    درود آقای دکتر
    چپ سوسیال دمکرات در اروپا برای رفاه مردمانش هر چقدر جواب داده باشه ولی در ایران چاییده

این چند وقت بیشترین حرف من چپهای متوهم و بدرنخور ایران بود با ان خیانتهای تاریخیشان
    طرف یک جوری از چپهای ایران دفاع میکرد که انگار براهنی عموش و یا کیانوری داییش هست

ایشالله هر اتفاقی برای ایران پیش می آید فقط خیر باشه

ملت ایران 45 سال چوب ندانم کاری یک گروه خودشیفته رو خوردن

ارادت دکتر جان
    به قول شما طرف ... هرگز دفاع بی چون و چرا نداشت و همواره با نگاهی خاکستری به قضایا نگریست . طرف نهایت سعیش را کرد برای گفتگو و نشد که نشد چون گفتگو اهلش را نیازمند است
    از براهنی فقط مثال زدم مبنی بر اینکه کسی که رئیس انجمن قلم کانادا میشه ، اونی نیست که شما فکر میکنید و یه ریز فاحشی میکنید
    از کیانوری هم هیچ حرفی نزدم

من هرگز از کسی در این کره خاکی از احدالناسی در هیچ زمینه ای نه فقط سیاسی بلکه همه ارکان زندگی و اجتماع ... بت نمیسازم و نخواهم ساخت و نخواهم ساخت و نخواهم ساخت
    چون برای بار چندم و اخر میگم در این دنیا محبت و عشق و ارادت به ادمها فقط و فقط مختص به پدر و مادر و فرزند است و لاغیر
    در وهله دوم هم خواهر برادر و همسر و دوستی فابریک که بتونی روش حساب باز کنی . خلاص شد و رفت

افراد نامبرده دائی و عموی من نبودند ولی جسارت نباشه فرح پهلوی هم فکر نمیکنم عمه یا خاله شما باشد و پسرش پسر عمه یا پسر خاله تون . هوم ؟؟؟

و نیک بنگری مشخص است طیف فکری شما تعصب فردی دارد . در این فروم هیچ جمهوری خواهی انگشت روی هیچ شخص خاصی ننهاد . شاه دوستان هستند که تعصب فردی و خانوادگی برای دیگری دارند
    من کعبه امال و امامزاده قابل پرستش از ادمها در این دنیا ندارم و نخواهم داشت

همه پلها را نمیشه یکی پس از دیگری خراب کرد . چیدمان همه تخم مرغها در یک سبد شاید عاقبت این شد که سبد را دزد برد یا افتاد تو دریا یا طوفان با خودش برد یا ...

قبلا نیز گفتم پادشاهی در ایران اگر برای اینده ای نامعلوم قرار بر برگشت باشد ، یعنی رضا پهلوی و دیگر هیچ

خاندان جدید که بعید است دوباره قرار باشد کشف و یافت و معرفی شود ؟ مادرش هم سالخورده است و زمان هم نامعلوم . دختراش هم که اصلا در ایران به دنیا نیامده و فارسی بلد نیستند و بعید است قانون این اجازه را بدهد کسی که متولد ایران نیست بشه ملکه ایران !!! /.:blinksmiley.:/

چیدن همه تخم مرغها در سبد فقط یک شخص و یک انسان ریسکش بالاست درسته ؟ ادمیزادی که از فردای خود خبر ندارد . یا ادمیزادی که حتی میتونه یه روزی از خواسته هاش و ارمانهاش دست بکشد یا خسته شود یا هر دلیلی دیگر

نمیخوام بگم از این امید و ارزو و حمایت دست بردارید . هرگز
    نمیخوام بگم پادشاهی و بازگشتش برای زمانی نامشخص در اینده غیر ممکن است یا این حرفها . هرگز

فقط طوری عمل کنید که حداقل یک پل برای بازگشت باشد . منظورم به شما نیست . کلی میگم خطاب به کل شاه دوستان ایرانی داخل و خارج

و مورد اخر ...
    ارزوی همه ماست . خیر و نیگی و ابادی و سربلندی برای ایران عزیز

برای شما و سایر دوستان سلامتی و لبی خندان و زندگی بی دغدغه از منظر مالی و ارامش روان ارزو دارم
    من کلا از این سایت انصراف میدهم

بدورد

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1492

ارزوم بود فرح عمه یا خاله من باشه
      و رضا پهلوی پسر عمه یا پسرخالم باشه

باید براهنی با صداقت تعریف میکرد که رو پنکه بمن تجاوز شده تا ببینم باز هم ریاست انجمن قلم کانادا رو به ایشون میدادن یا میفرستادنش تیمارستان

اگر میبینید بعضی مواقع امثال بنده تند حرف میزنیم به خاطر عکس العمل دور از اخلاق طرف مقابل هست
      اینجا با جناب طیب و همفکرانش که بسیار باسواد و با معلومات هستن بحث میکنیم فقط احترام دیدیم و احترام گذاشتیم
      مگر روزهای اول من علیرغم تندی یا بقول خودشون اقتدارگر طرف مقابل رو دوست گرامی و برادر خطاب نمیکردم؟

متاسفانه حرمتهای یکدیگر رو نگه نداشتیم و شخصی ترین مسایل هم رو هم بازگو کردیم و این رفتار برای کسی که ادعای چپ بودن رو داره دور از انتظار بود

من انسان کینه ای و تندرو نیستم اتفاقا خیلی هم کند رو هستم/.:biggrinsmiley.:/
      ولی وقتی به براهنی میگم متوهم نباید به کسی بر بخوره
      همانطور که امثال دکتر فریبز دانا به رضا پهلوی توهین میکنه و دوستان ذوق میکنن

در این تاپیک علیرغم مخالف بودن نظرات یکدیگر ولی باز هم همه رو برادر بزرگتر خودم میدونم چه موافق و چه مخالف

آرزوی سلامتی و سعادت برای همه دوستان باسواد خودم دارم@};-@};-@};-
      منجمله شما دوست منتقد گرامی
      آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/01/04, 17:03.

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

مدتی است روسیه به ایران اجازه برداشت از "میدان گازی سردار جنگل" را نداده و ایران نتوانسته از ۸ حلقه چاه خود در این میدان گاز برداشت کند.
        رئیس انجمن CNGکشور گفته یکی از علل ناترازی گاز همین است!
        چندی پیش هم ایران میدان گازی آرش را از دست داد.

? marziye mahmoodi (@marziyemahmoodi) (https://twitter.com/i/status/1742491328548573563)

عوض ش استقلال داریم !!!

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

/:.Heart.:/سلام بر همه دوستان گرامی و نازنین

تو این 10 روز انلاین نمی شدم اما مباحث را می خوندم

موافقید یک نکته غیر سیاسی بگیم!

به نظرتان در یک الکتروموتور جریان متناوب 3 فاز القایی

اگر هم زمان

ولتاژ را 2 برابر کنیم

فرکانس هم 2 برابر کنیم

و تعداد قطب های ان را هم 2 برابر کنیم

سرعت ان چند برابر می شود؟

اما از اینترنت سرج نکنید حدس بزنید/:.Heart.:/
          زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1936

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
            /:.Heart.:/سلام بر همه دوستان گرامی و نازنین

تو این 10 روز انلاین نمی شدم اما مباحث را می خوندم

موافقید یک نکته غیر سیاسی بگیم!

به نظرتان در یک الکتروموتور جریان متناوب 3 فاز القایی

اگر هم زمان

ولتاژ را 2 برابر کنیم

فرکانس هم 2 برابر کنیم

و تعداد قطب های ان را هم 2 برابر کنیم

سرعت ان چند برابر می شود؟

اما از اینترنت سرج نکنید حدس بزنید/:.Heart.:/
            ارادت ۱۶ برابر د....
            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
              ارادت ۱۶ برابر د....
              سلام به رئیس علی دلواری گرامی

نه اشتباه است

البته از اینترنت هم سرج کنید اشکال نداره چون کسانی که رشته برق تحصیل نکردند طبعا نباید بدونند

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8853

16 برابر بشه که موتور منفجر و پودر میشه.

احتمالاً فرقی نمیکند.

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                  16 برابر بشه که موتور منفجر و پودر میشه.

احتمالاً فرقی نمیکند.
                  سلام به اقا گالیور عزیز

کاملا درست گفتید

سرعت ثابت می می ماند

چرا؟

اگر فرکانس 2 برابر بشود سرعت الکتروموتور جریان متناوب چه سه فاز و چه تکفاز 2 برابر می شود چون میدان دوار سیم پیچ استاتور ان با 2 برابر سرعت خواهد چرخید. مثلا فرکانس ایران که 50 هرتز است یعنی در یک ثانیه 50 بار میدان دوار الکتریکی ان خواهد چرخید

از طرف دیگر اگر قطب های موتور 2 برابر گردد سرعت موتور هم نصف می شود چرا که با افزایش قطب ها نسبت تبدیل فرکانس الکتریکی به فرکانس مکانیکی یا همون چرخش به نیم تبدیل می شود

ولتاژ هم برای رد گمی گذاشتم چرا که ولتاژ الکترکی بر توان و قدرت موتور موثر است و نه سرعت

پس:

2 * 1/2*1 = 1

یعنی سرعت ثابت خواهد ماند

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

خوب دیگه بورس از شنبه مثبته داعش قبول کرد بین آخوندا و عزرائیل میانجه گری کنه

نظر

• سعید سعیدی
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 248

چند وقتیه اینجا بحث چپ و نگرش چپ مطرح هست که البته به نظر میرسه منظور دیدگاه کمونیستی هست تا احیانا طیف های دیگر. راستش اینجا می خوام به فردی اشاره کنم که در دورانی عضو حزب کمونیست ایران بوده ولی از نظر من متفاوت از به اصطلاح چپی های دهه چهل و پنجاه بوده ایشون.

" محمد میرزا فرخی یزدی "

اقای فرخی یزدی شاعر و روزنامه نگار و نماینده مجلس بوده و نهایتا زمانی که در زندان قصر زندانی بوده کشته میشه. بعدها پزشک احمدی و سرپاس مختاری رو به اتهام‌ قتل ایشون محاکمه کردن که وکیل این دو‌ نفر هم احمد کسروی بوده.

البته به این نکته هم اشاره کنم که چپی هم چپی های قدیم، و الا این چپی های دوران دهه چهل و پنجاه که واقعا مایه ننگ هستن و مشخصا مصداق بارز پیوند ارتجاع سرخ و سیاه محسوب میشن.

یکی از سروده های فرخی یزدی واقعا عالی هست و هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه و شخصا باهاش خاطره دارم. شهرام ناظری سالها پیش این شعر رو خوندن و خیلی هم عالی خوندن. متاسفانه جمهوری اسلامی همونطوری که همه چیز رو مصادره کرده این شعر رو هم مصادره کرده و سالها پخش میشد و بعنوان یه سرود انقلابی ازش اسم میبردن. ولی موضوع اینه که چند نفری که این رو خوندن یکی دو بیت از این شعر رو حذف میکنن که خدای نکرده به شیوخ حاکم بر نخوره. متن شعر و لینکی از سرود با صدای ناظری رو در زیر میارم.

آن زمان که بنهادم سر به پای آزادی
                      دست خود ز جان شستم از برای آزادی

تا مگر به دست آرم دامن وصالش را
                      می‌دوم به پای سر در قفای آزادی

با عوامل تکفیر صنف ارتجاعی باز
                      حمله می‌کند دایم بر بنای آزادی

در محیط طوفان‌زا ماهرانه در جنگ است
                      ناخدای استبداد با خدای آزادی

شیخ از آن کند اصرار بر خرابی احرار
                      چون بقای خود بیند در فنای آزادی

دامن محبت را گر کنی ز خون رنگین
                      می‌توان تو را گفتن پیشوای آزادی

فرخی ز جان و دل می‌کند در این محفل
                      دل نثار استقلال، جان فدای آزادی

به غیر از بیت اخر، بیت سوم و بیت پنجم رو شهرام ناظری نخونده. بویژه برای اینها بیت پنجم مسئله است.

دانلود آهنگ آزادی شهرام ناظری: آن زمان که بنهادم سر به پای آزادی ، دست خود ز جان شستم از برای آزادی ، تا مگر به دست آرم دامن وصالش را ...

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

به نامِ زن، به نامِ زندگی
                        رها شویم ز طوقِ بندگی
                        شبِ سیاهِ ما سحر شود
                        تمامِ تازیانه‌ها تبر شود

روایت خانم «رویا حشمتی» از اجرای شلاق به‌‌خاطر حجاب را بخوانیم تا ببینیم زنان ایران چگونه برای احیای حقوق انسانی خود در مقابل این قوم متحجر و ظالم ایستاده‌اند و مقاومت و مبارزه می‌کنند و هزینه می‌دهند:

امروز صبح از اجرای احکام تماس گرفتن برای اجرای حکم ۷۴ ضربه شلاقم با وکیلم تماس گرفتم و با هم رفتیم دادسرای ناحیه ۷ از گیت ورودی رد شدیم و حجابم رو برداشتم رفتیم شعبه ی ۱ اجرای احکام.

کارمند شعبه گفت: «روسریت رو سرت کن که دردسر نشه»
                        گفتم: «اومدم بابت همین شلاقم رو بزنید سر نمی‌کنم»
                        تماس گرفتن و مامور اجرای حکم اومد بالا گفت: «حجابت رو سرت کن و دنبالم بیا»
                        گفتم: «سر نمی‌کنم گفت پس که نمی‌کنی؟ جوری شلاقت رو بزنم که بفهمی کجایی برات یه پرونده ی جدید هم باز می‌کنم هفتاد و چهارتای دیگه‌م مهمونمون باشی».

باز سر نکردم.

رفتیم پایین چند تا پسر دیگه رو بابت شرب خمر آورده بودن مرد با تحکم تکرار کرد: «مگه نمیگم سر کن؟» نکردم دو تا زن چادری اومدن و روسری رو کشیدن رو سرم باز درش آوردم و این کار چند بار تکرار شد بهم از پشت دستبند زدن و روسری رو کشیدن رو سرم رفتیم طبقه‌ی زیر همکف یه اتاق بود ته پارکینگ قاضی و مامور اجرای حکم و زن چادری کنارم وایساده بودن.
                        زن هی آه می‌کشید و می‌گفت: «میدونم میدونم»
                        قاضی معمم تو روم خندید یاد مرد خنزر پنزری بوف کور افتادم روم رو ازش برگردوندم.

در آهنی رو باز کردن دیوارای اتاق سیمانی بود به تخت ته اتاقک بود که جای دستبند و پابند آهنی دو طرف تخت بود به وسیله‌ی آهنی شبیه پایه‌ی بوم نقاشی کمی این طرفتر بود.
                        یه اتاق شکنجه‌ی قرون وسطایی بود.

قاضی پرسید: «خانم حالت خوبه؟ مشکلی نداری؟»
                        انگار که وجود نداره جوابش رو ندادم گفت: «خانم با شمام» باز جواب ندادم.
                        مرد اجرای حکم گفت: «پالتوت رو در بیار»
                        پالتو و روسریم رو از پایه‌ی بوم شکنجه آویزون کردم گفت: «روسریت رو سر کن»
                        گفتم: «نمیکنم. قرآنت رو بذار زیر بغلت و بزن»
                        زن اومد و گفت: «خواهش می‌کنم لجبازی نکن» و شال رو کشید رو سرم.
                        قاضی گفت: «خیلی محکم نزن»
                        مردک شروع کرد به زدن شونه‌هام کتفم پشتم باسنم رونم ساق پام باز از نو تعداد ضربه ها رو نشمردم زیر لب می‌خوندم به‌نام زن به‌نام زندگی دریده شد لباس بردگی شب سیاه ما سحر شود تمام تازیانه ها تبر شود.

تموم شد اومدیم بیرون نذاشتم فکر کنن حتی دردم اومده حقیرتر از این حرفان رفتیم بالا پیش قاضی اجرای حکم دم در روسریم رو در آوردم زن گفت: «خواهش می‌کنم سرت کن» سرم نکردم و باز کشید رو سرم توی اتاق قاضی.
                        اضی گفت: «ما خودمون خوشحال نیستیم از این قضیه ولی حکمه و باید اجرا بشه» جوابش رو ندادم.
                        گفت: «اگر میخواید طور دیگه‌ای زندگی کنید می‌تونید خارج از کشور باشید»
                        گفتم: «این کشور برای همه‌ست»
                        گفت: «بله ولی باید قانون رو رعایت کرد»
                        گفتم: «قانون کار خودش رو بکنه ما به مقاومت‌مون ادامه میدیم» از اتاق اومدیم بیرون و باز روسریم رو انداختم.

@Hosseinronaghi

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1492

/:.rolleyessmileyani
                          سلام به اقا گالیور عزیز

کاملا درست گفتید

سرعت ثابت می می ماند

چرا؟

اگر فرکانس 2 برابر بشود سرعت الکتروموتور جریان متناوب چه سه فاز و چه تکفاز 2 برابر می شود چون میدان دوار سیم پیچ استاتور ان با 2 برابر سرعت خواهد چرخید. مثلا فرکانس ایران که 50 هرتز است یعنی در یک ثانیه 50 بار میدان دوار الکتریکی ان خواهد چرخید

از طرف دیگر اگر قطب های موتور 2 برابر گردد سرعت موتور هم نصف می شود چرا که با افزایش قطب ها نسبت تبدیل فرکانس الکتریکی به فرکانس مکانیکی یا همون چرخش به نیم تبدیل می شود

ولتاژ هم برای رد گمی گذاشتم چرا که ولتاژ الکترکی بر توان و قدرت موتور موثر است و نه سرعت

پس:

2 * 1/2*1 = 1

درود جناب اورسیای بزرگوار
                          مسایلی رو مطرح فرمایید که عام هم بتونن مشارکت کنن
                          برای من همچین مسله ای خیلی سنگینه/:.rolleyessmileyani

ممنون از شما

نظر

• گالیور
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 8853

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            خوب دیگه بورس از شنبه مثبته داعش قبول کرد بین آخوندا و عزرائیل میانجه گری کنه

واله این ویدیویی که من دیدم کار یک بمب معمولی 4 کیلویی نمیتونه باشد.

باید کنترلها و نظارتها در چنین جمعیتهایی یک مقدار افزایش یابد.

طرف با یک بقچه 10 کیلویی وسط مردم میچرخیده !!! از قرار معلوم دوتا بقچه در حال چرهش بوده اون وسطها !!

غریزه گرگ دریدن است، این چوپانه که میبایست مراقب گله و گوسفندانش باشد.

هر مورد مشکوکی میبایست بررسی شود. در تمام شهرها و گردهمایی ها.

چطوریاست که همه را به امان خدا رها کردند!!

شرمنده یک گردهمایی مخالف میشه 100 تا نیروی امنیتی میریزه دور و ورشون برای نظارت و کنترل وسطشون هم مبمبی نمیترکه
                            ولی اینجا هم بمب میترکه و هم هیچ نیروی امنیتی و حفاظتی احتمالاً آتش نشانی هم وجود نداشته.

هنوز اندرخم یک کوچه هستیم هرچند اونطرفیها ما را خیلی گنده کردند !!!

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8853

سلام به اقا گالیور عزیز

کاملا درست گفتید

سرعت ثابت می می ماند

چرا؟

پس:

2 * 1/2*1 = 1

حدس میزدم که همدیگر را خنوی کنند چون موتور مول قلب میمونه ضربان و نبض دارد.

خدا رحمت کند نیکولا تسلا را

من برق نخوندم و راستش با این تعریف و استدلالی هم که توضیح دادی اشنایی ندارم.

ولی کلاً فیزیک موتورها طوری طراحی شدند که برای سرعتهای خاصی باشند.

توانشان مشخصه. اگر بیش از توانشان کار کنند به سرعت مستهلک و خراب میشوند.

الان موتوژن دیگه سر بوشهاش هم دریچه تزریق روغن را حذف کرده .

کلاً دنیا نامرد شده. اسمشه میگویم صهیونیستها بد هستند در همین کشور خودمان خیلی از خط مشهای صهیونیسمی چه در صنایع و دانشگاه و ادارات عیناً انجام میگیرد.

هیچکس هم نیست بپرسه چرا !!!!

بگذریم.

در هر صورت توان طوری طراحی شده که نباید به موتور فشار بیاد.

به موتور خودرو هم فشار بیاورید سیلندر گشاد میکنه و به روغنسوزی میوفته.

اینطوری نیست که توان زیاد کنید یا مکمل توش برزید.

توان ورودی میبایست با توان فیزیکی موتور همسو باشد.

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8853

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                                /:.rolleyessmileyaniدرود جناب اورسیای بزرگوار
                                مسایلی رو مطرح فرمایید که عام هم بتونن مشارکت کنن
                                برای من همچین مسله ای خیلی سنگینه/:.rolleyessmileyani

ممنون از شما

دستت درد نکنه دیگه ما را عوام کردی فرستادی بیخ دیفال !!!

نظر

در حال کار...
                                X