اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pournikdast
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 525

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    درود جناب دکتر ، عرض ادب و احترام دارم خدمتتون
    با احترام به نظر همه عزیزان
    اتفاقاً نگرش بنده نیز
    دقیقاً کپی برابر اصل جناب گنجشک است
    با این تفاوت که ایشون با هوش بسیار بالایی که دارند
    دریایی از مضامین را در یک جمله نیم‌خطی میگه
    و من با هوش اندک همون مضمون رو توی 10 - 20 پست طولانی باید تشریح کنم تا منظورمو بگم .
    حتی توی همین چند صفحه اخیر میتونم چندین مورد رو مثال بزنم

-----------------------------

اون مطلب از هوگو نقل شده بود
    د لامصب ما حتی در مُردن هم با هم برابر نیستیم !
    لاکن برابری نسبی ، شاید محتمل باشد.
    عرص ادب و احترام جناب احسانی عزیز...
    بله کاملا درست میفرمایید، نه تنها برابری بلکه شاید هر ارزشی در عمل تنها بصورت نسبی در دسترس بوده و خواهد بود...
    اما برای همین که کمی این طیفهای پیوستاری در طول تاریخ تکانی بخورند، اندیشه ها و عمل های بسیاری همکاری کرده اند...
    اما فوتبالیست :
    رونالدینیو، زیدان
    ماشین :
    ایمپالا ۷۴، بنز w126 500se
    خواننده :
    بنان، تاج اصفهانی
    عاشق :
    جوونی های خودم
    خلاصه از همه چی فسیلش رو عشقه!
    /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1190

در ضمن عربستان رو من مثال زدم
      گفتم تنها نظام پادشاهی مطلقه زمانه ماست
      که مردمش هم باهاش مشکلی ندارند
      یک نفر اون بالا نشسته داره حکومت میکنه !
      خب وقتی شهروند عربستانی میبینه امنیت و معیشتش تامین شده و شکمش سیره
      مگه مرض داره بیاد سیستم رو به هم بزنه و
      اون یک نفر رو به زیر بکشه انقلاب کنه ؟!

شما فرض بفرمایید توی عربستان انقلاب شد
      شاه رفت و مجلس در رأس امور قرار گرفت !
      خب سوال اساسی اینجاست که
      این مجلس قراره چه تحولی در زندگی مردم به وجود بیاره ؟
      غیر از اینه که قراره امنیت و معیشت مردم رو تامین کنه
      خب وقتی همین الان یکی هست که به تنهایی اینها رو تامین میکنه
      و خروجی اش در سطح توقع و رفع نیاز مردم هست
      چرا باید یک دستگاهی که فعلاً خروجی مقبولی داره رو تعویض کنیم ؟!
      آن هم با دستگاهی که معلوم نیست چه خروجی خواهد داشت !

خاشقچی میخواست چه خدمتی به مردم عربستان بکنه ؟!
      تهِ تهش میخواست مثل خمینی ، مردم رو از یوغ استبداد طاغوت رهایی ببخشه
      ببخشیدا ولی چه مزخرفاتی!!
      حقیقتا تو رنگ و لعاب دادن به یه سری مهمل و خزعبل استادی

===========================================
      و اما مردم عربستان .. از کی تا حالا مردم عربستان شدند معبود و قبله‌ی آمال ما که خودمون خبر نداشتیم؟!

مثال مردم عربستان که شما می‌زنید .. مثل یه آدم (شکمی!) می‌مونه .. که یه ظرف میوه جلوشه .. و با موزی! که تو دستشه خوشحال و شنگوله

اون یکی (عاقل) میاد میگه .. بیا بریم به درخت‌ها رسیدگی کنیم .. آدم (شکمی) میگه من که با این ظرف میوه، مست و ملنگم .. چرا باید به درخت‌ها رسیدگی کنم .. حالا اون بنده خدا (عاقل) بگه .. باید دو روز دیگه رو هم دید .. نخیر افاقه نمیکنه!

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1933

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        ببخشیدا ولی چه مزخرفاتی!!
        حقیقتا تو رنگ و لعاب دادن به یه سری مهمل و خزعبل استادی

===========================================
        و اما مردم عربستان .. از کی تا حالا مردم عربستان شدند معبود و قبله‌ی آمال ما که خودمون خبر نداشتیم؟!

مثال مردم عربستان که شما می‌زنید .. مثل یه آدم (شکمی!) می‌مونه .. که یه ظرف میوه جلوشه .. و با موزی! که تو دستشه خوشحال و شنگوله

اون یکی (عاقل) میاد میگه .. بیا بریم به درخت‌ها رسیدگی کنیم .. آدم (شکمی) میگه من که با این ظرف میوه، مست و ملنگم .. چرا باید به درخت‌ها رسیدگی کنم .. حالا اون بنده خدا (عاقل) بگه .. باید دو روز دیگه رو هم دید .. نخیر افاقه نمیکنه!
        سلام و درود یعنی می گوید ما اومدیم این دنیا فقط سختی بكشیم و تلاش و كوشش كنیم تا پاره شویم و در نهایت به هیچی نرسیم

خوب كدوم منطق گفته خودت رو جر بده تا خدای نكرده آدم شكمی نشوی

جالبه دلار دارد 60 هزار تومان رد می كند

و مردم هر روز فقیرتر
        اونوقت دغدغه آقایون انتخاب و انتخابات هست

یا آدرس رو بهت اشتباه دادن یا میسر را داری اشتباه میروی

انسان اومده به این دنیا تا ثابت كنه اشرف مخلوقات هست و بدون آسیب زدن به طبیعت و خودش با مفكر و مغز و اراده و نگرش و كوشش و تلاش هدفمند زندگی بهتری داشته باشه

عربستان فقط یك مثال هست

گفتم باز م می گم اولویت اول در هر حكومتی میبایست تامین نیازهای اولیه تك تك افراد اون جامعه باشه و بعد بر آوردن كردن نیازهای جانبی

این كه مردم را به امان خدا بسپاری و خودت با پول فورش نفت و مالیات زندگی سوپر لاكچری داشته باشی كه هنر نیست

هنر را پادشاه عربستان می كند خودش و خانددانش در ثروت و رفاه غرق مابقی هر جوری تونستند گلیم خودشان را از آب بكشند بیرون

اگر نیازهای اولیه مرمد هر كشوری تامین باشد
        مگر مغز خر خورده اند كه به سیاست فكر كنند

می نشینند یك گوشه و گذران عمر می كنند

اما وقتی طرف نمی تونه نیازهای خودش را تامین كنه

جامعه دچار تلاطم می شه
        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1933

جامعه دچار تلاطم این جوری هست كه تحلیل گر اقتصادی می آید تو تلویزیون یا رسانه اما چون غم نان داره مجبور هر چی می گویند اطلاعت كنه پس می رود جلو دوربین می گه بنزین در ایران اارزان هست
          واصلا به قیمت دلار و كاهش ارزش پول ملی فكر هم نمیكنه و حتی اگر فكر هم بكنه جرات نداره به زبان بیاره

و اصلا هم به حقوقها اشاره نمی كنه و نسبت قیمت بنزین به دریافتی و درآمد

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1933

جامعه متلاطم شاعر می سازه هنرمند می سازه مهندس می سازه
            دكتر می سازه تحلیل گر اقتصادی می سازه

اما در 99 درصد موارد

هیچكدام از این بالایی ها سالم نیستند و سالم فكر می كنند می پرسید چرا
            چون /////////////....... بدونید چی گفتم 100 سال عزاداری می كنید حالا بده 6

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1933

و سالم فكر نمی كنند

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4140

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                ..درود..
                کار ما شده ..این که شب تا صبح در گروه های بورسی با آمریکا بجنگیم ومواضع دست به دست شده رو حفظ کنیم !!..
                اول صبح ها هم جنگ داخلی با بی فور سیتی عزیز رو ادامه بدیم !!
                بی فور جان ..بالاخره ...شاه باید می ماند نمی ماند ..بدون شاه که زمین از مدارش خارج نمیشد !!ولی بدون شاه دیدن نه نمیشه !!گز نکرده پاره کردن و الان موندن چطور بایدجمعش کنن...
                حالا ما نمیخوایم روح مرحوم صدیقی رو در گور بلرزونیم ولی مگه دفاع از مملکت اما و اگر و شرط و شروط میخواست ؟اینا مگر جبهه ملی نبودن ...کشور باید براشون مهم‌تر می بود یا راحتی کار ؟؟
                یا همین طور باقی اون جبهه ملی و نهضت ملی ...بعد سال ها به ارزوشون رسیدن و انتقام‌مصدق رو از شاه گرفتن ولی بعدش چی ؟؟
                دیدن نه بابا ...اینجوری ها هم نیست ..این دموکراسی و ازادی با اون دبکتاتوری و استبداد تومنی صنار توفیرشه "اینجه اونجا نیه !!"اینام اونا نیستن !!ما هم‌که اینجاشو نخونده بودیم !!اول کنیم بریم ..شاه رو که بیرون کردیم ..انتقام مصدق و کودتا رو هم گرفتیم‌..عکسامون رو برا ثبت در تاریخ گرفتیم‌..یه جمهوری هم تاسیس کردیم ..
                ازین به بعدش دیگه به ما ربطی نداره ...مگه این مملکت فقط واس ماس!!هرکی هم هرچی گفت میندازیم گردن مرحوم شاه !!و میگیم حالا جو عمومی و ذهنیت غالب این بود ..به پیر به پیغمبر..ما اینو نمیخواستیم‌..اصلا قرار نبود این طور بشه ...حالا هم که شده زیاد بد نشده ..
                میدونید ایراد کار چی بود ؟؟اساسا این نیروهایی انقلابی درصد خیلی محدودیشون درد دموکراسی داشتن ‌...مابقی دموکراسی رو در خدمت ایدلوژیشون میخواستن ..خواسته و مطالبه اصلیشون انتقام و تخریب و تصاحب بود ..اینو تو شعارهاشون بببینید ...آزادی مطبوعات و محدودیت ساواک و ازادی سیاسی میخواستن ‌.میخواستن شاه نباشه ..خوب بختیار که اینارو براشون تامین کرد ...دردشون اینا نبود ...
                حالا بگید عوام راضی نمیشدن ..خواص عاقل !!و روشنفکر چرا افسارشون رو دادن دست اینا ....
                یکبار هم نشد این ها بیاییند مسولیت کاری رو که انجام دادن بپذیرند !!همه اش حاشا .‌همه اش فرافکنی ...بعد انتظار دارند بعد نیم قرن افکار عمومی طور دیگری قضاوتشان کند ...
                امام فرمود منافقین از کفار بدترند !!!به نظر من البته هم گناه جبهه ملی و نهضت آزادی از چپ ها و مذهبی ها بیشتر بود ..
                درود
                جنگی نداریم داریم بحث میکنیم
                بدون شاه را برای مرداد 32 گفتم . زمانی که رفت و برگشت . همون موقع بستری مناسب بود هر چند انتظار یک جمهوری دمکراتیک تمام عیار نمیرفت ولی خب به نظرم به اسلامیش ختم نمیشد ولی وقتی برگشت و 25 سال گذشت موضوع متفاوت شد
                شاه دیگر جوان سابق نبود و در ضمن تجربه مملکت داری و البته با روش اقتدار را کسب کرده بود و ارکان قدرت نظامی امنیتی دست به سینه و تحت فرمان فقط شخص شاه بودند
                برای این دو نهاد سخت بود بپذریند که زین پس تحت فرمان نخست وزیر باشند کما اینکه یکی از دلائل و البته اشتبتاه مهلک محاسباتی ارتش این بوده که خمینی و بخیتر هر دو به دنیال جمهوری هستند و لزومی نیست دست به کودتا بزنند
                ولی این کجا و اون کجا ؟

برای راحتی کار نیست ، قطعا او پیچش موئی را دیده در اون مقطع ، من فکر میکنم دکتر صدیقی اون موقع اینطور تشخیص داده که ممکلتی که از بعد از مرداد 32 شاه حرف اول و اخر را میزده و ارتش و ساواک با شاه معنا پیدا میکنند و بدون او ممکنه حتی متلاشی شوند ، شاه را برای حفظ وضعیت موجو.د لازم دیده . البته قطعا با اینکه طبق روال سابق باشد و مملکت شخص محور باشد مخالف بوده

شاید نظرش این بوده که شاه بماند و رفته رفته بریم به سمت مشروطه
                بجز دکتر صدیقی ، دکتر علی امینی هم پیشنهاد بعدی بوده که اونم میگه شاه بماند . حتی از واژه اعلی حضرت استفاده میکنه
                ولی شاه خودش تصمیم داشته برود

این چرا که شما میپرسید به گونه ای دیگر هم میشه پرسید . چرا شاه نماد ؟
                بله منم منکر نیستم که نیروهای انقلابی همشون به دنبال دمکراسی نبودند . دمکراسی اولین بار بطور جدی از سوی بختیار مطرح شد و این واژه به تازگی داشت رواج می یافت . هنوزم بخشی از اپوزیسیون فعلی به دنبال دمکراسی نیستند . پس توقع را باید بر اساس مقطع زمانی تنظیم کرد

بختیار ازادی مطبوعات و محدودیت ساواک حتی انحلال ساواک ، ازادی زندانیان سیاسی را رقم زد ولی قبول کنید دیگه دیر شده بود . اتوبوسی با هیجانات با دوز بالا کل کشور را فرا گرفته بود
                عرض کردم بختیار باید یک سال قبل می امد
                مابقی مواردی که مطرح میکنید همراه با گمانه زنی هاست . با نیم نگاهی بغض الود است
                من و شما در اون مقطع نبودیم

نمیشه با چراهای مختلف در این حد و اندازه انها را کوبید . بله منم منکر اشتباهات صورت گرفته نیستم ولی اینم در نظر بگیرید که جو غالب رفت سمت و سوی مذهبی ها و خمینی بود که رهبر کاریزماتیک شد . دیگه مقاومت در برابر او کار ساده ای نبود
                خیلی زود و سریع اتفاقات رخ داد و این شدت اشتباهات را بسیار بالاتر میبرد این مورد را هم نباید از نظرها دور داشت

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

رویترز:۱۹۰ نفر از کارکنان اونروا عضو حماس و جهاد اسلامی هستند!!!
                  ..
                  بهتر نیست دست از سرسپاه بردارید سازمان ملل رو سازمان تروریستی اعلام کنید!!!

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4140

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    خیر دوست عزیز...من فکر نمی کنم اینجا کسی با دموکراسی و ازادی و مفاهیم و اصول حقوق بشر مشکلی داشته باشه ..
                    مشکل دیدگاه شماست ..اینجا کسی از دموکراسی نفرتی نداره ..ازین متنفر هست که قلم رو از جیب مبارک درمیارید ..عکس مار می کشید بعد ادعا می کنید این قرار نبود مار باشه حالا هم شده یه کم سر و ته اش رو بزنیم بشه بلبل !!هرچی هم بگیم دوست عزیز ..این بیشتر شبیه مار هست ها!!می فرمایید نه !!شما چشاتون چپ هست !!
                    می گیم بفرما این عینک ..عینک هم زدم ها ..شاکی میشید که نه شما از رنگ پر و آواز بلبل خوشتون نمیاد !!
                    الانم هرچی ما می گیم ..بابا جان من ...نه شاه اون هییولایی بود که تصویرش کردن بود نه مصدق علیه اسلام بود نه کودتایی در کار بود ..نه این انقلابی ها مطالبه و دردشون دموکراسی و ازادی بود نه ثمره این انقلابشون همین مفاهیم بود.
                    می فرمایید خیر !!شما مرتجعین!! با اصول دموکراسی و ازادی بیان و اینا مخالفید !!وگرنه چه دلیلی داره اون انقلاب عالی و متعالی رو زیر سوال ببرید!!
                    شما تا وقتی عکس مار رو بکشید و این انقلاب رو محصول دیکتاتوری شاه !!و رشد عقلی !!!وتاریخی !!انقلابیون ودغدغه شون برای استقرار دموکراسی و ازادی بدونید !!به اسم و رسم سیستم بیشتر از عملکرد و محتواش بها بدید ..انتظار نداشته باشید صحبتاتون قابل پذیرش باشه
                    از شما می پرسم ...اصلا دولت و حکومت برا چی هست ؟؟غیر ازین هست معیشت و امنیت و آینده شهروندانش رو تامین کنه ؟؟ازادی و حقوق اجتماعی و اقتصادی و به تبع اون سیاسیشون رو تامین کنه ؟؟
                    مدام هم مردم عربستان رو تحقیر می کنید که بله ما ۱۰۰سال قبل مشروطه داشتیم اونا تو بیابون شتر میچراندند!!بله ما ۲۵۰۰سال قبل هم صاحب امپراطوری بودیم ولی الان کجایی کاریم !!
                    داور عزیز به نکته خوبی اشاره کردن برید ببینید اون کشورای عربی که چنددهه هست صاحب پارلمان و جمهوری هستن ...حال وروزشون بهتره یا اونایی که کماکان زیر یوغ نظام پادشاهیشون هستن ..
                    مساله یه بار دیگه میگم محتوا و عملکرد سیستم هست نه شعار و اسم و رسم
                    در جواب اون کامنت مفصل و طرح چندین موضوع و توضیح و تفسیر مفصل از جهات محتلف ، این جواب شما بود ؟ البته اون کامنت خطاب به جناب احسانی بود ولی خب شما هم نقل قول کردید
                    من متوجه نشدم چند سطر اول حرفاتون چیه و به چه منظوری

باز برمیگردیم خونه اول . عجب مکافاتی داریم /:.ohno-smiley.:/
                    من کجا گفتم شاه هیولا بود ؟ کجا گفتم مصدف علیه السلام بود ؟ گفتم شما مرتجعین ؟ کجا گفتم اون انقلاب عالی و متعالی بود ؟؟؟ همین چند روز قبل گفتم با توجه به نتیجه ای که رخ اشتباه محض بود . شکلک کندن موی سر نداره اینجا ؟ /.:blinksmiley.:/
                    عرضم اینه که شما حکومتی مد نظرتون است که اقتدار گرائی را سر لوحه قرار بدهد و امنیت و معیشت فراهم کند ، بدون در نظر گرفتن مولفه های دمکراتیک و لازم برای یک جامعه پویا ، ولی این شکل و شیوه مطلوب شما با جامعه ایران نمیخونه و مفصل هم توضیح دادم . از مشروطه گفتم
                    استارت نارضایتی از شاه و به قول معروف تو روی شاه ایستادن و شکوه از قدرت لایزال شاه ، از 72 سال قبل از 57 خورد

اگر بنا بر یقه گیری است باید یقه گیری را از مشروطه خواهان شروع کنید . اونا بودند که درست یا نادرست یه چیزشون میشد . البته نظر من اینه که هدف و نظر انها خیر بود و با حسن نیت ولی خب در طول و روند چند دهه بعدی این اهداف نه محقق شد و نه به راه درستی هدایت شد به دلائل مختلف

دمکراسی را برای اینده میگم نه اینکه لزوما بگم هدف همه انقلابی ها 45 سال قبل دمکراسی بود
                    انقلابی ها و بخصوص در بخش مذهبیش دنبال کدام دمکراسی بودند که من چنین غلطی بکنم و مدعی ان باشم ؟ یا چپ افراطی به همین شکل . یا مجاهیدن خلق . قطعا اینها دنبال دمکراسی نبودند
                    عکس مار دیگه چیه . دارم بحث تاریخی و استدلالی میکنم . عکس شما چیست ؟ عقرب گونه نیست ؟

به اسم و رسم اهمیت نمیدم اتفاقا تمام هم و غم من محتواست
                    صحبت های من قابل پذیرش نباشه مهم نیست . اصلا فرض کن دارم با خودم حرف میزنم برای دل خودم
                    مگر من اینجا گفتم لزوما باید حرف من قابل پذیرش باشد ؟

بله معیشت و امنیت اصلی ترین وضیفه حکومت هاست ولی این موضوع در دنیای امروزی برای جوامعی که جامعه مدنی و تحصیل کرده قوی مثل ایران دارد به تنهائی کافی نیست . فک درد گرفتم از بس براش توضیح اوردم
                    حداقل به جای این مدل بحث ها ، جواب من اونجائی که میگم جامعه ایران با فلان جا فرق دارد یا مدل حکومتی فقط امنیت و معیشت در ایران جواب نمیده ، شما بگید نه فکر نمیکنم جامعه ایران اونطوری که شما فکر میکنید باشد و برای گفته و ادعاتون دلیل بیارید
                    شکل و شیوه حکومت باید همه گرایش های سیاسی اجتماعی متنوع را ارضا و اغنا کند

مردم عربستان 117 سال قبل را گفتم نه الان . من به شدت با نژاد پرستی مخالفم . الان هم تومنی هفت سنار با ایران فرق دارند . این فرق تحقیر نیست
                    جامعه عربستان جامعه پویا از منظر سیاسی اجتماعی نیست و صد پله از این منظر از جامعه ایران پائین تر است . این یک واقعیت محض است . این تحقیر نیست . از منظر خواسته های سیاسی اجتماعی و مدنی و شهروندی دارم میگم
                    عربستان قبله گاه شما شده حالا و قابل دفاع و من تحقیر کننده ؟

در پایان ... باز کشورهای عربی دیگر را با ایران مقایسه میکنید . عزیز جان هر کشوری یه شرایط خاصی برای خودش دارد
                    به جای این ضغری کبری چینی ها اون دو مورد را که مطرح کردم جواب بدید . از اونجایی که نوشتم اوکی ... و بعدش دو مورد مطرح کردم

شما اشکارا مطلوبتون یه نظام شاهی است با اقتدار و قدرت و امنیت و اقتصاد پویا بدون ذره ای در نظر گرفتن هیچ موضوعی دیگر . همینو تامین کنه و بقیش به درک بعد میگی به دمکراسی هم اعتقاد دارم و سلطنت طلب نیستم ؟
                    خواهان پادشاهی هم که باشید ، به دمکراسی هم که معتقد نباشید نظر شخصیتون است ولی اینکه انکار میکنید جالب است

به کدام دمکراسی شما معتقد هستید که در هیچ بندی از گفته هاتون مشهود نیست ؟
                    اون نظام مطلوب شما که در کشورهای عربی منطقه جستجوش میکنید و حسرتش را میخورید ،به اون شکل و شیوه ، منتقد خودش را پوست از سر میکنید و به صلیب و گردن زنی با شمشیر میبرد . در سفارت خانه اش اسنان زنده را قصابی میکند . شما اینو میخواهید ؟
                    در چنین نظامی تکلیف من نوعی چیه ؟ بازم زندان و اعدام ؟

حداقل از مشروطه اش بگید . حسرت و آرزو برای حکومتی شبیه به منطقه عربی خلیج فارس جسارت نباشه نوعی خود تحقیری است و در شان ما ایرانی ها نیست ، نشان از عدم شناخت عمیق از جامعه مدنی و نخبگان ایران است که بارها بهش اشاره داشتم

اگر موافق باشید من بحث را با شما دوست نازنین پایان یافته اعلام کنم

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4140

درود جناب b4city
                      ببین عزیزم ما زیاد بحث کردیم ولی به دلیل اختلاف نگرش شدید ،
                      به این نتیجه رسیدم که هرگز به نتیجه نخواهیم رسید !!!

بی خیال ... بگذریم...

راستش من متوجه شدم شما حتی در اوج خشم و عصبانیت
                      همیشه عفت کلام را رعایت میکنید و
                      بسیار مودبانه بحث رو پیش میبرید
                      که نشان دهنده نجابت و اصالت خانوادگی شماست
                      (قبلا پرسیدم کجایی هستی ؟ جواب ندادید)
                      این ویژگی فی نفسه ارزشمند است
                      هرچند با هم 180 درجه اختلاف دیدگاه داریم !
                      کما دو برادر که مرتب با هم دعوا میکنند
                      ولی هرگز به همدیگه فوحش نمیدند
                      و در نهایت سر یک سفره با هم غذا میخورند.

-------------------------------------

در آخر یک نظرسنجی فوتبالی دارم که خواهش میکنم جواب بدید :
                      دارم رو یه قضیه دیگه پژوهش میکنم...
                      سوالم اینه :
                      نظرتون در مورد کریستیانو رونالدو چیه ؟
                      اونو به عنوان یک ستاره فوتبال قبول دارید یا نه ؟
                      از صفر تا بیست ، نمره چند بهش میدی ؟

خواهش میکنم به این سوال جواب بده
                      درود
                      اتفاقا منم به همین دلیل است که اینقدر بر دمکراسی تاکید دارم تا درصورت به نتیجه نرسیدن ها ، ازادی اندیشه ها و بیان ها مورد تکریم باشد و یکی بر دیگری غلبه نیابد و با به قدرت رسیدن ها ، دیگری را با غلطت صاف کند
                      در بخشی از گفته هاتون به بنده لطف داشتید . سپاسگزارم . این وظیفه است . تا حد امکان در اوج اختلاف نظرها هم بهتر است از رعایت ادب دور نشویم
                      در مورد اصالت و کجائی بودن ... چند بار گفتم پدرم ذوب اهنی بود

اصالت اجدادی از حدود 2 قرن پیش و حدود اوایل قاجار ، به ایل قشقائی برمیگردد ولی خب از پدر پدر بزرگم تا خودم در منطقه اصفهان ( منظور خود شهر اصفهان نیست ) به دنیا امده ایم
                      بله همینطور است دعوا نداریم . دعوا برای چه و چه سود ؟
                      بصورت مقطعی دلخوری هائی هست ولی من نه کینه ای هستم و نه خصومت طلب و نه انتقام جو

مسائلی هم که قبلا پیش اومد بیشتر به دلیل هجمه سنگینی بود که روی چپ بود
                      یه جورائی با این گرایش هم ذات پنداری میکردم و اون هجمه اتهام و سایر موارد را دیگه نتونستم تحمل کنم . منظورم از هم ذات پنداری ، لزوما به چپ و بخصوص افراطی انقلابیش نیست . اون قابل نقد است . حالت کلی میگم

در حال حاضر هم هیچ بغض و کینه ای از احدی ندارم
                      در دنیای حقیقی کسانی که با من معاشرت دارند ، به گونه ای نبوده که باعث دوری انها از خود شوم . حمل بر خودستائی نباشد بیشتر برعکسش رخ داده است
                      خیلی از موارد شاید به قول معروف خاک از دیوار بریزه ولی از من نریزه /:.rolleyessmileyani مسائل انسان دوستانه و عاطفی در زندگیم جایگاه بالائی دارد

در هر صورت ارادتمند شما و دیگر دوستان هستم
                      در مورد سوال فوتبالی که پرسدید ، رونالدو

اونقدرا شناخت از ایشون ندارم ولی خب چون یک سلبریتی و فوق ستاره جنجالی جهان است به هر حال باعث میشه خبرهائی از او شنیده باشیم یا در رسانه ها بصورت فیلم و خبر دیده باشیم
                      بله من در کل ایشون را قبول دارم و نمره 17 میدم

گلزن حرفه ای و مهاجم سطح اول است ولی اتفاقا ایشون از نظر تکنیکی در حد سطح اول و بی رقیب جهان نبوده و نیست
                      نگاهم صرفا فوتبالی نیست ، مسائل انسان دوستانه اش بد نیست . بخصوص در سفرش چند ماه قبل به ایران هم اینو ثابت کرد

فقط یک نکته انتقادی هست
                      فکر میکنم ایشون با همسرشون یا بهتر است بگم دوست دخترشون !!! سالهاست زندگی میکند ولی ظاهرا ازدواج ثبت نشده است و احیانا اگر پیش داوری نکرده باشم به دلیل عدم مشارکت مالی همسرش در دارائی هاش باشد که قابل نقد است

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 412

دولت لاshi زانوتو از گردن بورس بردار.

نظر

• عابد - زاهد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 333

گفتم چشمم. گفت که جیحون کنمش
                          گفتم که دلم. گفت که پر خون کنمش

گفتم که تنم . گفت در این روزی چند
                          رسوا کنم واز شهر بیرون کنمش .... مولانا

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

موقع فروش کتاب شون به ایرانی ها به زور شمشیر

1400 سال بعد از فروش نفت شون به آمریکا و اروپا و درست کردن تمدن مصنوعی
                            در صورتیکه تمدن بصورت مصنوعی ساخته نمیشه

هخامنشیان تخت جمشید رو بدون پول نفت ساختن با عشق ساختن

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

ادعاش طبق‌طبق؛ سوادش ...!
                              میگه «ساواک اجازه ورود اقبال لاهوری به ایران را نمی‌داد! دستگاه امنیتی شاه اجازه نمی‌داد!»
                              اقبال لاهوری ۱۳۱۷ در زمان رضاشاه درگذشت!
                              محمدرضا شاه ۱۳۲۰ به سلطنت رسید!
                              ساواک ۱۳۳۵ تاسیس شد!

دور، دور اینهاست؛ یه مشت ...

? Mohammad Hasan Najmi (@mhnajmi64) (https://twitter.com/i/status/1752078620607017244)

نظر

• naderi1
                                ستاره‌دار(26)
                                • Sep 2020
                                • 792

...
                                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

در حال کار...
                                X