اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4145

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

هورا کش های مفت خور و اجاره ای همچنان یک مرحله دیگر تحت اجاره باقی خواهند ماند
    همه چیز ریا و تظاهری از جنس بوی گنداب

نظر

• شروع مجدد
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 918

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      از باختشون هم چیزی گیر من و شما نمیاد. امیدوارم به سختی و جان کندن ببرن تا یاد بگیرن حریف رو نباید دست کم گرفت
      بالاخره به جان کندنی بود ، بردن. امیدوارم درس خوبی گرفته باشن و مقابل تیم با برنامه ای مثل ژاپن هوشیارانه تر بازی کنن.
      آنکه نامخت از گذشت روزگار
      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

سلام بر همه رفقا

انگلستان در حال بررسی خدمت سربازی اجباری است

غرب خیلی جدی گرفته قضیه جنگ را

مرتب با سال 1914 و 1939 قیاس می کنند

میگن ان موقع با ائتلاف سه دیکتاتوری المان و ایتالیا و ژاپن در مقابله بودیم

و الان با سه دیکتاتوری روسیه و چین و ایران
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

تتت

سه سرباز کشته شده امریکایی هر سه سیاه پوست بودند

دو تا مرد و یک زن

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
            سلام بر همه رفقا

انگلستان در حال بررسی خدمت سربازی اجباری است

غرب خیلی جدی گرفته قضیه جنگ را

مرتب با سال 1914 و 1939 قیاس می کنند

میگن ان موقع با ائتلاف سه دیکتاتوری المان و ایتالیا و ژاپن در مقابله بودیم

و الان با سه دیکتاتوری روسیه و چین و ایران
            درود
            به نظرتون جنگ عملی هست؟
            از یاد نبریم که در جنگ سرد کسینجر با نزدیکی به چین سبب انزوای روسیه شد..ایا جمهوری خواه بعدی میتواند با نردیکی به روسیه انزوای چین را سبب شود؟

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط vion پست شده است View Post
              درود
              به نظرتون جنگ عملی هست؟
              از یاد نبریم که در جنگ سرد کسینجر با نزدیکی به چین سبب انزوای روسیه شد..ایا جمهوری خواه بعدی میتواند با نردیکی به روسیه انزوای چین را سبب شود؟
              سلام

خود غربی ها شرایط امروز را به هیچ شکل با دوران جنگ سرد که شما دوست عزیز مثال زدید مقایسه نمی کنند.

انها به شدت اعتقاد دارند دوران جنگ سرد در قیاس با امروز دوران ارامی بوده و دو بلوک اصلی بیشتر لاف مبارزه را می زدند و بیشتر ایدئولوژی بازی می کردند تا دعوای واقغی ولی امروز بسیار دولتها خشن شده اند.

خود من 3 ویژگی مشترک با دوران جنگ جهانی هم اول و هم دوم می بینم که در زمان جنگ سرد نبود

1- افزایش ناسیونالیسم : که سبب دوری کشورها از هم و بدبینی و عدم تساهل با یکدیگر شده است. خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و قدرت گرفتن احزاب راست افراطی در بیشتر کشورها نشانه های ان است.

2- جنگ در نقاط مختلف کره زمین و به صورت همزمان : در اروپای شرقی و خاورمیانه و در حد ضعیفتر در افریقا و احتمال گسترش ان در مکان های دیگر. در زمان جنگ اول و دوم هم دقیقا همین طوری بوده

3- کاهش میزان نفوذ قدرت اول دنیا : جنگ اول و دوم جهانی به دلیل افول قدرت بریتانیا به اغاز شد و دولتهای مدعی برای جانشینی بریتانیا به جان افتادند و در نهایت امریکا قدرت مسلط شد. امروز هم امریکا در حال افول است و قدرت های متخاصم سعی در تغییر نظم فعلی دارند.

حقیقتا نمی تونم بگم جنگ می شود و یا نه

اما می دونم از زمان جنگ سرد خیلی قوی تر است. در زمان جنگ سرد ناسیونالیسم ضعیف بود. و روحیه همکاری وجود داشت.

و بعد اینکه جنگ ها یک دفعه به وجود نمی ایند و یواش یواش بزرگتر می شوند.
              آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2024/02/01, 00:05.

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

اینجور که از حرف های آرش ارامش و فرداد فرحزاد در همین لحظات از شبکه ایران اینترنشنال من میشنوم احتمال زدن اهدافی در داخل خاک ایران خیلی زیاده !!!

کله پدر اون دانشگاه امام سارق و خیک خوک خراسان با این دولت قلابی و بی همه چزش که هم اقتصاد رو و هم مردم رو و حالا هم جان سربازان این مملکت رو داره به فنا میده بخاطر نقشه های شوم خودشون

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                  اینجور که از حرف های آرش ارامش و فرداد فرحزاد در همین لحظات از شبکه ایران اینترنشنال من میشنوم احتمال زدن اهدافی در داخل خاک ایران خیلی زیاده !!!

کله پدر اون دانشگاه امام سارق و خیک خوک خراسان با این دولت قلابی و بی همه چزش که هم اقتصاد رو و هم مردم رو و حالا هم جان سربازان این مملکت رو داره به فنا میده بخاطر نقشه های شوم خودشون
                  طالبان که هفت سرباز ایرانی را کشت سردار کوثری گفت با طالبان یک خانواده ایم!!
                  حال باید دید درصورت وقوع اتفاق مشابه (که احتمالش رو خیلی کم میدونم)عرازشه خانواده جدید پیدا میکنند یا خیر !!؟البته بر خلاف طالبان اینها قاعدتاً باید خیلی دقیق گناهکاران رابزنند نه سربازان و مردم را
                  آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/02/01, 02:17.

نظر

• دکترزیبایی عروق
                    ستاره‌دار(9)
                    • Sep 2020
                    • 631

موسی جلودارست و نیل اندر میان است/:.yead.:/
                    [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                      سلام

خود غربی ها شرایط امروز را به هیچ شکل با دوران جنگ سرد که شما دوست عزیز مثال زدید مقایسه نمی کنند.

انها به شدت اعتقاد دارند دوران جنگ سرد در قیاس با امروز دوران ارامی بوده و دو بلوک اصلی بیشتر لاف مبارزه را می زدند و بیشتر ایدئولوژی بازی می کردند تا دعوای واقغی ولی امروز بسیار دولتها خشن شده اند.

خود من 3 ویژگی مشترک با دوران جنگ جهانی هم اول و هم دوم می بینم که در زمان جنگ سرد نبود

1- افزایش ناسیونالیسم : که سبب دوری کشورها از هم و بدبینی و عدم تساهل با یکدیگر شده است. خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و قدرت گرفتن احزاب راست افراطی در بیشتر کشورها نشانه های ان است.

2- جنگ در نقاط مختلف کره زمین و به صورت همزمان : در اروپای شرقی و خاورمیانه و در حد ضعیفتر در افریقا و احتمال گسترش ان در مکان های دیگر. در زمان جنگ اول و دوم هم دقیقا همین طوری بوده

3- کاهش میزان نفوذ قدرت اول دنیا : جنگ اول و دوم جهانی به دلیل افول قدرت بریتانیا به اغاز شد و دولتهای مدعی برای جانشینی بریتانیا به جان افتادند و در نهایت امریکا قدرت مسلط شد. امروز هم امریکا در حال افول است و قدرت های متخاصم سعی در تغییر نظم فعلی دارند.

حقیقتا نمی تونم بگم جنگ می شود و یا نه

اما می دونم از زمان جنگ سرد خیلی قوی تر است. در زمان جنگ سرد ناسیونالیسم ضعیف بود. و روحیه همکاری وجود داشت.

و بعد اینکه جنگ ها یک دفعه به وجود نمی ایند و یواش یواش بزرگتر می شوند.
                      درود و ارادت
                      پس از بحران اقتصادی سال۲۰۰۸ برخی از متفکرین خطر ناسیونالیسم و پس از آن جنگ بزرگ مشابه دو جنگ اول و دوم را هشدار دادند.
                      این هشدار با اتفافاتی که پس از ۲۰۰۸ به این سو افتاد همسو است.
                      کرونا در نوع خودش بک جنگ جهانی بود..که امکان تکرار وقایع مشابه آن در آینده وجود دارد.
                      سخنان چند روز پیش رییس فعلی سیا مبین آن است که ایالات متحده و شرکا برای برخورد های سخت تر با چین آماده میشوند و ابن قدرت را تنها قدرتی میدانند که توان زور آزمایی با بلوک غرب را دارند.
                      این که جنگ در خواهد گرفت یا به درگیری های محدود منطقه ای بسنده خواهند کرد..چندان روشن نیست.
                      بهای انس و نوع الگوی در حال شکل گیری نشان خواهد داد اینده به کدام سوی است.

نظر

• Davar
                        Banned
                        • May 2017
                        • 3132

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                        سعدی » گلستان » باب ششم در ضعف و پیری »
                        حکایت شمارهٔ ۷
                        توانگری بخیل را پسری رنجور بود. نیکخواهان گفتندش: مصلحت آن است که ختم قرآنی کنی از بهر وی یا بذل قربانی. لختی به اندیشه فرو رفت و گفت: مصحف مهجور اولیتر است که گله دور.
                        صاحبدلی بشنید و گفت: ختمش به علت آن اختیار آمد که قرآن بر سر زبان است و زر در میان جان.
                        دریغا گردن طاعت نهادن
                        گرش همراه بودی دست دادن
                        به دیناری چو خر در گل بمانند
                        ور الحمدی بخواهی صد بخوانند
                        ملّت نئجه تاراج اولور- اولسون، نه ایشیم وار؟دشمن‌لره محتاج اولور- اولسون نه ایشیم وار؟
                        بزار ملت هر طور که تاراج میشه تاراج بشن به من چه! محتاج دشمن بشن به من چه!

قوی من توخ اولوم اؤزگه‌لرایله نه‌دی کاریم!دونیا و جهان آج اولور- اولسون نه ایشیم وار؟
                        اجازه بده من سیر باشم با دیگران چیکار دارم جهان اگه گرسنه بود به من چه

سس سالما،‌ یاتانلار آییلار، قوی هله یاتسین، یاتمیشلاری راضی دگولم، کیمسه اویاتسین،
                        سر و صدا نکن کسانی که خوابیدن بیدار شن اجازه بده که بخوابن راضی نیستم کسانی که خوابیدن رو بیدار بکنید

تک تک آییلان وارسادا، حق دادیمه چاتسین، من سالم اولوم جمله جهان باتسادا باتسین،
                        اگه تک و توکی بیدار هست خدا به داد من برسه من سالم باشم اگه همه دنیا هم نابود بشه مهم نیست نابود بشه

ملّت نئجه تاراج اولور- اولسون، نه ایشیم وار؟ دشمن‌لره محتاج اولور- اولسون نه ایشیم وار؟

سالما یادیما صحبت تاریخ جهانی، ایام سلفدن دئمه سؤز بیر ده فلانی،
                        تاریخ جهان رو یاد من ننداز و فلانی! دیگه از ایام گذشته نگو

حال ایسه گتیر میل ائله‌ییم دولمانی، نانی، مستقبلی گؤرمک نه گرک،‌ عمردو فانی،
                        الان میخواهی دلمه و نان رو بیار میل کنم دیدن آینده چه فایده ای داره توی این عمر دو روزه.

ملّت نئجه تاراج اولور- اولسون، نه ایشیم وار؟ دشمن‌لره محتاج اولور- اولسون نه ایشیم وار؟

اولاد وطن قوی هله آواره دولانسین، چرکاب سفالتله الی، باشی بولانسین،
                        فرزندان وطن اجازه بده آواره بگردن و توی دنیای بی خبری سرگرم باشن

دول عورت ایسه سائله اولسون، اودا یانسین، آنجاق منیم آوازه‌ی شانیم اوجالانسین،
                        اجازه بده زن بیوه هم گدایی بکنه و اون هم بسوزه ولی آوازه شأن و شکوه من بالا بره

هر ملّت ائدیر صفحه‌ی دنیاده ترقی، ائیلر هره بیر منزل و مأواده ترقی،
                        هر ملتی در صفحه روزگار در حال ترقی وپیشرفت هست و هر کسی توی هر زمینه ای در حال ترقی هست

یورغان دوشه‌گیمده دوشه گر یاده ترقی، بیز ده ائده‌ریک عالم رؤیاده ترقی،
                        توی لحاف و تشک اگر به یاد ترقی افتادم من هم میرم توی عالم رویا ترقی میکنم

شاعر: میرزا علی اکبر صابر(هوپ هوپ نامه)متولد ۱۰ خرداد ۱۲۴۱، درگذشت ۲۲ تیر ۱۲۹۰

پ.ن: دکتر پورنیک دست عزیز لطفا به لیستتون اضافه بنمایید.
                        @};-

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3769

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post

دعوای زن و شوهریه !!!جدی نگیرید ..این رسانه ها اگه پیاز داغش رو زیاد نکنن و آب و تابش ندن که مخاطب پیدا نمی کنن..

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

ویکتوریا نولند معاون وزیر امور خارجه آمریکا :

اوکراین می تواند سامانه پدافند هوایی اس-400 روسیه را از ترکیه دریافت کند

ترکیه همیشه نقش دلال رو بازی میکنه
                            الان پوتین هم از ک.و.ن سوزش گرفته هم از چشم

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                              ملّت نئجه تاراج اولور- اولسون، نه ایشیم وار؟دشمن‌لره محتاج اولور- اولسون نه ایشیم وار؟

قوی من توخ اولوم اؤزگه‌لرایله نه‌دی کاریم!دونیا و جهان آج اولور- اولسون نه ایشیم وار؟
                              اجازه بده من سیر باشم با دیگران چیکار دارم جهان اگه گرسنه بود به من چه

سس سالما،‌ یاتانلار آییلار، قوی هله یاتسین، یاتمیشلاری راضی دگولم، کیمسه اویاتسین،
                              سر و صدا نکن کسانی که خوابیدن بیدار شن اجازه بده که بخوابن راضی نیستم کسانی که خوابیدن رو بیدار بکنید

تک تک آییلان وارسادا، حق دادیمه چاتسین، من سالم اولوم جمله جهان باتسادا باتسین،
                              اگه تک و توکی بیدار هست خدا به داد من برسه من سالم باشم اگه همه دنیا هم نابود بشه مهم نیست نابود بشه

سالما یادیما صحبت تاریخ جهانی، ایام سلفدن دئمه سؤز بیر ده فلانی،
                              تاریخ جهان رو یاد من ننداز و فلانی! دیگه از ایام گذشته نگو

حال ایسه گتیر میل ائله‌ییم دولمانی، نانی، مستقبلی گؤرمک نه گرک،‌ عمردو فانی،
                              الان میخواهی دلمه و نان رو بیار میل کنم دیدن آینده چه فایده ای داره توی این عمر دو روزه.

اولاد وطن قوی هله آواره دولانسین، چرکاب سفالتله الی، باشی بولانسین،
                              فرزندان وطن اجازه بده آواره بگردن و توی دنیای بی خبری سرگرم باشن

دول عورت ایسه سائله اولسون، اودا یانسین، آنجاق منیم آوازه‌ی شانیم اوجالانسین،
                              اجازه بده زن بیوه هم گدایی بکنه و اون هم بسوزه ولی آوازه شأن و شکوه من بالا بره

هر ملّت ائدیر صفحه‌ی دنیاده ترقی، ائیلر هره بیر منزل و مأواده ترقی،
                              هر ملتی در صفحه روزگار در حال ترقی وپیشرفت هست و هر کسی توی هر زمینه ای در حال ترقی هست

یورغان دوشه‌گیمده دوشه گر یاده ترقی، بیز ده ائده‌ریک عالم رؤیاده ترقی،
                              توی لحاف و تشک اگر به یاد ترقی افتادم من هم میرم توی عالم رویا ترقی میکنم

شاعر: میرزا علی اکبر صابر(هوپ هوپ نامه)متولد ۱۰ خرداد ۱۲۴۱، درگذشت ۲۲ تیر ۱۲۹۰

پ.ن: دکتر پورنیک دست عزیز لطفا به لیستتون اضافه بنمایید.
                              @};-

بسیار زیبا بود داور جان

ساغول

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

کیهان و دلار

‏کیهان ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷: اگر ⁧ #برجام ⁩ را آتش می‌زدیم دلار ۷۲۰۰ تومان نمی‌شد!
                                ‏کیهان: ۲ تیر ۱۴۰۱: رئیسی بدون ⁧ #ارزپاشی ⁩ بازار ارز را مدیریت و آرام کرد.
                                کیهان ۱۰ بهمن ۱۴۰۲: مگر چه اتفاقی افتاده قیمت ⁧ #دلار ⁩ بالا رفته؟ نرخ دلار را همپالگی‌های آمریکا در داخل کشور افزایش داده‌اند.
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/02/01, 15:08.

نظر

در حال کار...
                                X