اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pournikdast
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 525

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط vion پست شده است View Post
    درود جناب اقای دکتر
    چه شباهتی بین ما و کره شمالی مشاهده کردین؟
    ایا در برابر زیاده خواهی غرب تسلیم بشیم و مانندقرار داد کنسرسیوم سال ۱۳۳۳ ، پنجاه درص عایدی نفت را مفت و مسلم به کشور های غربی واگذار کنیم و با دلارهای نفتی رفاه کاذب بیاریم ...را میپسندین..یا ان که شجاعانه و مدبرانه در برابرشون بایستیم و رفاه کاذب نفتی را فراموش کنیم و تولید محور بشیم و نو اوری ها داشته باشیم و صادر کننده غیر نفتی بشیم.....کدوم شون بهتره؟
    میدونم فورا میگین اینا شعاره...حتی به نظرم در حد شعار هم زیباست.
    در ۴۴ سال گذشته ده سال درگیر جنگ بودیم.تنها از ۶۸ تا ۸۰ تحریم نداشتیم..که اون هم در سال ۷۳ طرح داماتو اومد..که فکر میکنم اون زمان احتمالا دبیرستان را تموم نکرده بودین..
    ازسال ۸۰ به این سو به باور نیو کان ها که در رویای دست یابی به همه منابع نفت و گاز جهان هستند محور شرارت شدیم و باقی داستان ها که بهتر مبدانید
    در همه این سالها رشد کشور متوقف نشد.
    هسته ای شدیم و تولید کننده فولاد و برخی خدمات فنی ومهندسی و...صادر کننده برق و گاز و...سد ساختیم و نیروگاه ساختیم و فاضلاب مدرن شهری..مترو و اتوبان...تلفن ثابت و همراه را به سرتاسر کشور گسترش دادیم...دورترین روستاهمون هر خونه ای چند تا تحصیل کرده داره و روستا ها عموما اسفالت هستند و اب لوله کشی و برق دارند و خانه بهداشت و....
    و صد البته باید خیلی خبلی خیلی خبلی بیشتر کار کنیم و اشتغال دایم ایجاد کنیم و رفاه بیشتر....و چک سفید نه به شرق میدهیم و نه به غرب...
    و همه اینها در زمانی اتفاق افتاد که شدید ترین تحریم ها را تحمل کردیم..
    این روزا سیاست مد شده..خیلی هم مد شده..
    یادمه از ۲۰ سال پیش از انقلاب تا حدود ۱۰ سال پس از اتقلاب جنبش چپ و مارکسییت مد شده بود..هر کس شعار تند تر میداد و ...محبوب تر بود..تفنگ چی های امریکای لاتین ایده ال جوان های ما بودن..
    اگر سیاست گذار اسیر این مدها شده بود امروز البانی بودیم..
    سیاست عرصه ممکن هاست...عرصه خرد و دور اندیشی و ژرف نگری..
    هوشیار باشیم اسیر ایسم ها و خاصه فمنیسم این روزها نشیم
    و صد البته نو زایی و اصلاح و دگر دیسی را اسیر جزمیت و کوته بینی نکنیم...

ارادت
    سلام و عرض ادب دوست بزرگوارم...
    بنده عرض نکردم ایران کره شمالی است...

دو کشور را مقایسه کردم؛ که از نظر بسیاری از متغیرها و پتانسیلها شباهت دارند اما با توجه به جهت گیری عقیده و سیاست امروز وضعیت کاملا متفاوتی دارند...
    جالبه برخی مسئولان الگو را کره شمالی میدانند تا کره جنوبی؟!! چون هر از چند گاهی تهدید میکند که به آمریکا بمب اتم میزند...
    همان طور که خودتان هم حدس زدید به نظر بنده مواردی که فرمودید هم شعاری است، شعار چه زیبا چه زشت شعار است و مشکلی را در واقعیت حل نمیکند؛ تا زمانی که ملاک بحث بخواهد جاده و آب و این موارد باشد به نظر بنده راه به جایی نخواهد برد...
    شما نمیتوانید کشور را با 40 سال بعدی که رخ نداده و کاملا فرضی است مقایسه کنید!!!
    فرض کنید من بگویم من باور دارم اگر شاه می ماند امروز کشور از نظر رفاه از امارات و از نظر علمی از کره بالاتر بود؛ خب این جمله من ادعاست و هیچ مبنایی هم ندارد و درست مثل مقایسه های شما از 40 سال پیش مملکت با امروز است...
    هیچ کجای دنیا ملاک رشد مصداقهای جزئی نیست، بیابان هم بعد از 40 سال رشد خواهد کرد، باید دید با توجه به امکانات و خط پایه و سرعت قبلی رشد؛ چقدر تحول مثبت انجام شده است؟
    بنده در 4 پست مفصل که حقیقتا برای جمع آوری منابعش هم زمان نسبتا طولانی صرف کرده بودم؛ ایران را با ایران مقایسه کردم؛ با رقبای سنتی سال 57 و همسایه ها مقایسه کردم؛ بر اساس بیش از 80 متغیرهای عینی و قابل اندازه گیری و عموما آمارهای داخلی مقایسه کردم و نتیجه هم آشکار بود...

اما اینکه میفرمایید ما در این 40 سال دست انداز زیاد داشتیم از جنگ و تحریم و غیره هم حق با شماست؛ اما راجع به سبب شناسی و نحوه مدیریت تک تک اینها هم میشود بحث کرد؛ آیا این حجم از کسب هویت از طریق مثلا آمریکاستیزی و یا ایجاد فضای تنش، هشت سال جنگ، بیرون پرت کردن عقاید مخالف از قطار انقلاب و بمباران تحریمها ضروری و اجتناب ناپذیر بود؟؟؟
    آیا نمی شد با کمی انعطاف از هزینه ها کم کرد، آیا دشمنان خونی عرصه تاریخی را نمی بینید که امروز بزرگترین شرکای تجاری و سیاسی یکدیگر هستند؟؟؟
    در ضمن به زعم بنده سنگ اندازی های خارجی همه ماجرا نیست، وقتی کشوری بخش بزرگی از روسای جمهورش تا رهبر و نمایندگان مجلس و خبرگان و نگهبان و صدها پست کلیدی دیگر صرفا درس خوانده های حوزه باشند اصلا چرا باید رشد کند؟؟؟ مگر اینها در حوزه چند تخصص خوانده اند؟
    امروز اگر کسی شخص محترم مقام رهبری را در مشکلات کشور دخیل بداند و نقد جدی داشته باشد و یا حتی خواهان برکناری حقوقی این مقام باشد، کدام رسانه را در اختیار دارد؟
    از طریق کدام حزب میتواند اعتراض کند؟
    کدام نهاد بصورت واقعی و ملموس عملکرد شخص اول مملکت را اندازه گیری و اعلام میکند؟
    شما در این 40 سال یکبار شنیده اید مقام اول به عنوان مسئول ترین مسئولان به غیر از تذکر به دیگر مسئولان جایی مسئولیت اشتباه را هم پذیرفته باشد؟
    جایی عذرخواهی جدی هم کرده باشند؟
    البته مقصود از فرد اول؛ یک شخص نیست بلکه بخشی از یک سیستم است که با توجه به ماهیت فراقانونی؛ عملکرد همه سیستم را تحت الشعاع قرار میدهد...
    به گفته مقامات رسمی بیش از 200 نفر در این چند روز کشته شده اند که حداقل شروعش به خاطر قانونی به اسم گشت ارشاد بوده است که فکر میکنم از 200 کشور دنیا فقط 3 تا از آنها چنین قانونی را اینچنین اجرا میکنند؟ چرا فکر میکنیم بیشتر از دنیا میفهمیم در حالی که در عمل هم چیزی برای عرضه نداریم؟
    جواب این خونها را چه کسی میدهد؟
    جواب هزاران کشته ی کرونا را که به دلیل ممنوعیت واردات واکسن در ابتدای همه گیری از بین رفتند را چه کسی داده است؟
    جواب اینکه جوان مردم را بگیرند و با بدترین الفاظ و درست مثل یک بیمار روانی شکنجه اش بکنند چون مثلا شعار داده را چه کسی میدهد؟
    دوست عزیزم صحبت و بحث بسیار است، بله گاهی جایی برخی مشکلات معدود است میشود تحمل کرد، میشود صبوری کرد...
    اما جایی که یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان به لحاظ منابع؛ بشود خانه ی کودکان زباله گرد و مردانِ کلیه فروش و استاد دانشگاه مسافرکش؛ وقتی دختر مردم به خاطر یک تذکر اعتقادی جانش را از دست بدهد و حتی یک عذرخواهی از مردم آن کشور انجام نشود؛ دیگر وقت سکوت نیست؛ بلکه به زعم بنده سکوت در چنین شرایطی همراهی با ظالم است، جایی که ذات سیستم مشکل زاست؛ باید ساختار تغییر کند...

ارادتمند...

نظر

• vion
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 825

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
      الان مگر غیر از اینه با ۳۰ درصد تخفیف هم نفت رو نمیخرن ازتون
      همونایی که میگفتن صادرات نفت ۲.۵ برابر شده به خاطر تحریم پول نتونستن واریز کنن به حساب اوپک !!!!
      مگه کره جنوبی الان مستعمره هست یا هند یا مالزی یا هنگ کنگ و سنگاپور؟؟!!!!
      رفاه کاذب؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      سرمایه گذاریهایی که کشورهای عربی کردن خارج از کشور و تو این کشورا سرمایه ای که اومده رو جمهوری اسلامی نمیتونه به تومن تبدیل کنه مرد حسابی ...تو رویا هم نمیتونید ببینید ...تو کشور خودمون چندتا شرکت غذایی مال عرباس؟؟
      واقعا ادم حیرت میکنه از طرز فکر و نوع دیدگاه این عرزشی جماعت
      عرزشی خودتی.
      در شان من نیست جوابت را بدم.

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1713

یه سری مهملات رو از طرق مختلف چپوندن تو ذهن این جماعت ولایی و عررررزشی و انقلابی بیسواداشون که هیچی به نسبت باسواداشون میان همون خزعبلات رو بدون تفکر قی میکنن بیرون که میشه با ساده ترین مثال ردش کرد
        یکی نیست حالیشون کنه اخه نافهمای شل مغز جمهوری اسلامی که میگید اینهمه چریده کو دنبه اش؟؟
        برق و اتوبان داشتن و سوریه و کره شمالی نشدن شده برا این جماعت نمادی از پیشرفت و رفاه مردم
        یعنی سگ قضای حاجت بکنه تو اون مغزتون که اندازه یه بچه دهه نودی فهم ندارین
        مردم مغزشون پرشده از این اراجیف که پاشدن جمعش کنن

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1713

در اصل توسط vion پست شده است View Post
          عرزشی خودتی.
          در شان من نیست جوابت را بدم.
          جوابی نداری که بدی
          شانی مگه مونده براتون ؟؟!!!
          عمامه آخودتونو میپرونن شما شخصیا که هیچی با باتوم و شلوار پاره پذیرایی میشید

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3782

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
            این که مشکلاتی در قانون اساسی هست درست و باید از طریق مجلس حل بشه ولی این که کل قوانین از نو نوشته و‌ عوض بشه

کدوم کشورا هرچندوقت یکبار قانونشون رو عوض میکنن؟
            کشورای پیشرفته ای ک دم از ازادی میزنن ک قانونشون رو پادشاهشون نوشته. یا یکی مینویسه بقیه فقط تایید میکنن. این از مهد آزادیشونه. توی امریکا رو میگم، ۳۵۰سال پیش ۳۷نفر قانون اساسی رو تصویب کردن ک یک نفرشون رو هم مردم انتخاب نکرده بودن.

ما همون اول کار، از بین مردم نمایندگان انتخاب شدن ک قانون رو تدوین کردن و ب رای گذاشتن، یعنی مردم خودشون قانون رو اوکی دادن. کدوم کشور اینجوری بوده؟ اونم در بدو انقلابش؟ یعنی حدودا چهل سال پیش
            پروفسور !!شما همین مملکت آمریکا و قانون اساسی که اون زمان نوشته شده رو اگر برید دنبالش !!نه اینکه از اتاق فرمان کپی بگیرید!!مدام در حال بازبینی هست و از ان سال تا الان حدود ۲۷ الحاقیه به آن اضافه شده یعنی میانگین هر ۸سال یکی!!فقط از سال ۹۹میلادی تا الان ۲۲تا پیشنهاد در مورد اصلاح و تصویب متمم قانون اساسی در سنای آمریکا مورد بحث قرار گرفته است اون هم در حالی که هیچ کدام از اجداد آمریکایی ها بهش رای ندادند !!حالا یک عده بچه شیعه !!آمدن میگن نخیر !!چون چهل و چندسال قبل یک عده آمدن !!یک قانونی تصویب کردن ..پس دیگه قابل تغیییر و اصلاح نیست !!اما همین مایه مال ها !!یادشون نیست مقام عظما راسا و بدون همه پرسی یا بررسی و تصویب تو مجلس !!یا شورای نگهبان اصل ۴۴را به تفسیر خودش تغییر و تصویب کرد !!!

نظر

• Arian02
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1713

در باب بیسوادی این جماعت همین بس که سردار نیروی مسلحشون میفرماید :آمریکا ۵۴۰۰۰ میلیارد دلار رو صرف تبلیغات رسانه ای کرده علیه ج.ا
              ۵۴۰۰۰میلیارد دلار......
              این یا نمیدونه میلیارد چیه یا نمیدونه دلار چیه به ریالشم اگر فکر میکرد بازعدد وحشتناکی میشد !!!!
              بعد کلی پول و امکانات رو از بیت المال دادن به دست این تا بچرخونه

نظر

• pournikdast
                ستاره‌دار(2)
                • Oct 2020
                • 525

از قدیم وقتی میخواستند بگویند که آدمی فهمیده است، میدونه چه حرفی و چه زمانی بزنه، بلده چطور اوضاع رو مدیریت بکنه :
                میگفتند طرف سیاستمداره!!!
                حالا این جمله جناب حسین جلالی یکی از این به اصطلاح سیاستمداران کشور و نماینده مجلس شورای اسلامی آنهم در شرایط خطیر کنونی است :

«از طرح حجاب و عفاف عقب‌نشینی نخواهد شد این عقب‌نشینی به معنای عقب‌نشینی جمهوری اسلامی است؛ به زودی هزینه ی بی حجابی و بدحجابی را افزایش خواهیم داد!
                »
                /:.negaran.:/

نظر

• رستا
                  عضو فعال
                  • Jan 2018
                  • 481

نمیدونم چه لذتی در توهین و فحش هست که تا با نظری مخالفیم و همچون ما فکر نکرد باید نثارش کنیم.این افراد شعار دموکراسی و آزادی میدهند....
                  برای آخرین بار در این مورد با وجود تمام فحاشی ها که نشان از شخصیت نویسنده داره مطلب میذارم.
                  بنده هییچ گاه و هییچ جا نگفتم رهبر هییچ کاره و هییچ اختیاری نداره که تگر این جور بود خودم بند ۱۱۰ قانون اساسی که مربوط به اختیارات ایشون میشه نمیگذاشتم.
                  بنده گفتم در مسائل اقتصادی نقشی و پست اجرایی ندارند و مستند هم گفتم.
                  در مورد واکسن اعلام مخالفت ربطی به اختیار نداره همون طور که گفتم ایشون تذکر میدن ولی اگه انجام نشد حق دخالت مستقیم طبق قانون ندارند همان طور که تو خیلی از مسائل مخالفت خودشونو اعلام‌کردند و تاثیری نداشت.
                  این برای بار صدم....البته کسی که اغتشاگری که اتفاقا خودشون و لیدرهاشون از افراد مرفه جامعه هستند و کارگرهای روز مزد به جرم بسیجی بودن با شکنجه میکشن و با افتخار فیلمشو پخش میکنن مردم معترضی میدونه که حق دارند این چنین کنن انتظاری بیشتر از این نیست

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1471

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                    یه سری مهملات رو از طرق مختلف چپوندن تو ذهن این جماعت ولایی و عررررزشی و انقلابی بیسواداشون که هیچی به نسبت باسواداشون میان همون خزعبلات رو بدون تفکر قی میکنن بیرون که میشه با ساده ترین مثال ردش کرد
                    یکی نیست حالیشون کنه اخه نافهمای شل مغز جمهوری اسلامی که میگید اینهمه چریده کو دنبه اش؟؟
                    برق و اتوبان داشتن و سوریه و کره شمالی نشدن شده برا این جماعت نمادی از پیشرفت و رفاه مردم
                    یعنی سگ قضای حاجت بکنه تو اون مغزتون که اندازه یه بچه دهه نودی فهم ندارین
                    مردم مغزشون پرشده از این اراجیف که پاشدن جمعش کنن
                    نشخوارکننده مثل شماها هم الی ماشالله

شما رو به ما نچپونند صلوات

نظر

• pournikdast
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 525

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                      بنده گفتم در مسائل اقتصادی نقشی و پست اجرایی ندارند و مستند هم گفتم.
                      سلام؛ مگر مسائل اقتصادی از سیاست گذاری جداست؟؟؟

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1190

طرف میاد ادعا میکنه 2+2=5، بعد هزار نفر میان هزار جور دلیل و برهان میارن که نه عزیزم نه جانم 2+2=4!
                        بعد از این همه توضیح و بحث و گفتگو میاد میگه، من البته منظورم این نبود که 2+2 دقیقا میشه 5، منظورم این بود که تقریبا میشه 5!!
                        خب اینجا دیگه شما حس میکنی داره به شعورت توهین میشه. بالاخره اگر کندذهن هم بود دیگه مطلب رو گرفته بود پس مطلب چیز دیگه‌ایه. میای 4 تا لیچار بارش میکنی که بابا بیخیال!
                        همون 4 تا لیچار رو پیراهن عثمان میکنه که آقا شما چه لذتی از توهین و فحش میبرید؟!! مگه نمیگید آزادی؟ نمیگید دموکراسی؟!!
                        حالا سوال من اینه این‌ها ما رو بیشتر اسگل کردن یا خودشون رو؟!

نظر

• pournikdast
                          ستاره‌دار(2)
                          • Oct 2020
                          • 525

به نظرم بد نیست دوستان بحث و تبادل نظری هم درباره نقش سپاه در فعالیتهای اقتصادی و رشد و راندمان شرکتهای صنعتی تحت مالکیت یا نظارت سپاه هم داشته باشند، با توجه به محتوای بورسی تالار؛ میتوان از شرکتهای بورسی هم شروع کرد...

برای شروع مثلا همین عزیز دلِ ما صدرا! /:.negaran.:/

نظر

• رستا
                            عضو فعال
                            • Jan 2018
                            • 481

سلام
                            کدوم مشکل اقتصادی بابت سیاست گذاری اشتباه این مقام بوده.
                            کاش همچون فرماندهی کل قوا و بخش نظامی در قانون اساسی به این مقام در بخش اقتصادی و سیاست گذاری های مربوط بهش حق دخالت مستقیم داده میشد.
                            سالهاست که دارن فریاد می‌زنند که اقتصاد مقاومتی رو اجرا کنید
                            متکی به داخل باشید
                            تولید ملی رو تقویت کنید
                            اشتغال ایجاد کنید
                            بر اساس پتانسیل‌های استان‌ها زیرساخت ایجاد کنید
                            ولی کو گوش شنوا.
                            چقدر از کارخانه ها تعطیل شد
                            چه بخش ها که با واردات بی رویه خوابید
                            چه زمین های کشاورزی که به خاطر عدم حمایت بایر شد
                            چه دامدارانی که به خاطر عدم حمایت دولت ورشکست شدند
                            و چه و چه و....

نظر

• pournikdast
                              ستاره‌دار(2)
                              • Oct 2020
                              • 525

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post

حالا سوال من اینه این‌ها ما رو بیشتر اسگل کردن یا خودشون رو؟!
                              جسارتا فکر میکنم ما رو!!! :.thumbsupsmileyanim

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3080

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب دوست بزرگوارم...
                                بنده عرض نکردم ایران کره شمالی است...

دو کشور را مقایسه کردم؛ که از نظر بسیاری از متغیرها و پتانسیلها شباهت دارند اما با توجه به جهت گیری عقیده و سیاست امروز وضعیت کاملا متفاوتی دارند...
                                جالبه برخی مسئولان الگو را کره شمالی میدانند تا کره جنوبی؟!! چون هر از چند گاهی تهدید میکند که به آمریکا بمب اتم میزند...
                                همان طور که خودتان هم حدس زدید به نظر بنده مواردی که فرمودید هم شعاری است، شعار چه زیبا چه زشت شعار است و مشکلی را در واقعیت حل نمیکند؛ تا زمانی که ملاک بحث بخواهد جاده و آب و این موارد باشد به نظر بنده راه به جایی نخواهد برد...
                                شما نمیتوانید کشور را با 40 سال بعدی که رخ نداده و کاملا فرضی است مقایسه کنید!!!
                                فرض کنید من بگویم من باور دارم اگر شاه می ماند امروز کشور از نظر رفاه از امارات و از نظر علمی از کره بالاتر بود؛ خب این جمله من ادعاست و هیچ مبنایی هم ندارد و درست مثل مقایسه های شما از 40 سال پیش مملکت با امروز است...
                                هیچ کجای دنیا ملاک رشد مصداقهای جزئی نیست، بیابان هم بعد از 40 سال رشد خواهد کرد، باید دید با توجه به امکانات و خط پایه و سرعت قبلی رشد؛ چقدر تحول مثبت انجام شده است؟
                                بنده در 4 پست مفصل که حقیقتا برای جمع آوری منابعش هم زمان نسبتا طولانی صرف کرده بودم؛ ایران را با ایران مقایسه کردم؛ با رقبای سنتی سال 57 و همسایه ها مقایسه کردم؛ بر اساس بیش از 80 متغیرهای عینی و قابل اندازه گیری و عموما آمارهای داخلی مقایسه کردم و نتیجه هم آشکار بود...

اما اینکه میفرمایید ما در این 40 سال دست انداز زیاد داشتیم از جنگ و تحریم و غیره هم حق با شماست؛ اما راجع به سبب شناسی و نحوه مدیریت تک تک اینها هم میشود بحث کرد؛ آیا این حجم از کسب هویت از طریق مثلا آمریکاستیزی و یا ایجاد فضای تنش، هشت سال جنگ، بیرون پرت کردن عقاید مخالف از قطار انقلاب و بمباران تحریمها ضروری و اجتناب ناپذیر بود؟؟؟
                                آیا نمی شد با کمی انعطاف از هزینه ها کم کرد، آیا دشمنان خونی عرصه تاریخی را نمی بینید که امروز بزرگترین شرکای تجاری و سیاسی یکدیگر هستند؟؟؟
                                در ضمن به زعم بنده سنگ اندازی های خارجی همه ماجرا نیست، وقتی کشوری بخش بزرگی از روسای جمهورش تا رهبر و نمایندگان مجلس و خبرگان و نگهبان و صدها پست کلیدی دیگر صرفا درس خوانده های حوزه باشند اصلا چرا باید رشد کند؟؟؟ مگر اینها در حوزه چند تخصص خوانده اند؟
                                امروز اگر کسی شخص محترم مقام رهبری را در مشکلات کشور دخیل بداند و نقد جدی داشته باشد و یا حتی خواهان برکناری حقوقی این مقام باشد، کدام رسانه را در اختیار دارد؟
                                از طریق کدام حزب میتواند اعتراض کند؟
                                کدام نهاد بصورت واقعی و ملموس عملکرد شخص اول مملکت را اندازه گیری و اعلام میکند؟
                                شما در این 40 سال یکبار شنیده اید مقام اول به عنوان مسئول ترین مسئولان به غیر از تذکر به دیگر مسئولان جایی مسئولیت اشتباه را هم پذیرفته باشد؟
                                جایی عذرخواهی جدی هم کرده باشند؟
                                البته مقصود از فرد اول؛ یک شخص نیست بلکه بخشی از یک سیستم است که با توجه به ماهیت فراقانونی؛ عملکرد همه سیستم را تحت الشعاع قرار میدهد...
                                به گفته مقامات رسمی بیش از 200 نفر در این چند روز کشته شده اند که حداقل شروعش به خاطر قانونی به اسم گشت ارشاد بوده است که فکر میکنم از 200 کشور دنیا فقط 3 تا از آنها چنین قانونی را اینچنین اجرا میکنند؟ چرا فکر میکنیم بیشتر از دنیا میفهمیم در حالی که در عمل هم چیزی برای عرضه نداریم؟
                                جواب این خونها را چه کسی میدهد؟
                                جواب هزاران کشته ی کرونا را که به دلیل ممنوعیت واردات واکسن در ابتدای همه گیری از بین رفتند را چه کسی داده است؟
                                جواب اینکه جوان مردم را بگیرند و با بدترین الفاظ و درست مثل یک بیمار روانی شکنجه اش بکنند چون مثلا شعار داده را چه کسی میدهد؟
                                دوست عزیزم صحبت و بحث بسیار است، بله گاهی جایی برخی مشکلات معدود است میشود تحمل کرد، میشود صبوری کرد...
                                اما جایی که یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان به لحاظ منابع؛ بشود خانه ی کودکان زباله گرد و مردانِ کلیه فروش و استاد دانشگاه مسافرکش؛ وقتی دختر مردم به خاطر یک تذکر اعتقادی جانش را از دست بدهد و حتی یک عذرخواهی از مردم آن کشور انجام نشود؛ دیگر وقت سکوت نیست؛ بلکه به زعم بنده سکوت در چنین شرایطی همراهی با ظالم است، جایی که ذات سیستم مشکل زاست؛ باید ساختار تغییر کند...

ارادتمند...

سلام وعرض ادب و احترام

خیلی عالی و کاملا بطور علمی و مستند

سپاس از شما بزرگوار

ارادت

نظر

در حال کار...
                                X