اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    درود افشین جان
    فقط یک سوال :
    حدس میزنم کتاب قدرت راسل رو خونده باشی
    نظر شما در خصوص دیدگاه راسل در مورد قدرت چیه ؟
    با اون هم عقیده هستی یا مخالف ؟
    مخصوصاً در فصل : میل به قدرت

درود جناب احسانی عزیز

بله اتفاقا فکر کنم اولین بار در فروم اسم کتاب رو بردم

دروغ چرا بطور کامل آخرین بار حدود 28-27 سال قبل خوندمش . بیشتر طبقه بندی انواع قدرت یادمه مثل مذهبی، برهنه ،اقتصادی و... .خاطرم نیست . ولی اگر هم، هم نظر غزالی باشه ، خیر موافق نیستم

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4128

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
      زاویه دید و نگرش افراد به قضایا ،
      میتونه خیلی متفاوت باشه
      حتی میتونه 180 درجه باشه !
      در پست قبلی من (هر وقت تونستی...)
      یک طنز خفیفی به کار رفته بود
      شب منتظر بودم بیاند منو بندازند تو گونی ببرند
      فرداش دیدم یکی نوشته بود ابراز ارادت مشهوده
      یا اینکه میفرمایید قهرمان شما...
      درود
      عرض کرده بودم اگر اون مطلب از من بود چی میشد با توجه به دیدگاه های قبلی و قضاوتهای قبلی . حالا کمی با من هم دردی بیشتر دارید و در ارتباط با مورد قضاوت قرار گرفتن بیشتر درکم میکنید /:.rolleyessmileyani
      اتفاقا خواستم از شما دفاع کنم و بگم اینطور که فکر میکنید نیست ولی نکردم /:.coolsmiley02:./
      ابراز ارادت را من گفتم . مشهود نگفتم . نهفته گفتم و برای شما نبود

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2772

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3123

کسی که میاد میگه شغل من دیاثت است، به مراتب قابل تحمل‌تر از کسانیه که شغل‌شون بدتر از دیاثت است،
          اما وانمود می‌کنند که در حال انجام کار خیر هستند.
          و البته سختی مقابله با شر همینه که همیشه اون‌هایی که صادقند در اقلیتند، و اکثریت از گروه دومند.

یکی از نکات کنکوری قرآن درباره جهنم اینه که گناهکاران از خدا میخوان اون‌ها رو به اندازه شیطان عذاب نکنه چون صرفا فریب خوردند، و بشون اینطور پاسخ داده میشه: شما مثل همونی هستید که مدعی هستید فریبش رو خوردید!

به طور کلی تکلیف اسلام با کاراکتر شیطان خیلی شفاف نیست (معلومه واردات زیادی از فرهنگ‌های اون دوره داشته)، ولی در این دیالوگ مشخص می‌کنه که قضیه فریب رو به رسمیت نمیشناسه، و هرکس رو شخصا یک شیطان در نظر می‌گیره.

و این استراتژی درستیه، که متأسفانه به سختی میشه اون رو جا انداخت.

وقتی در جهت داعش حرکت می‌کنی، یعنی خود داعشی‌.

مهم نیست غر بزنی، مهم نیست زیر خط فقر باشی، مهم نیست از بچگی بت ظلم شده باشه، مهم نیست همه‌جا به بن‌بست خورده باشی، مهم نیست به نظر برسه هیچ چاره‌ای نداری، و مهم نیست گروگان بوده باشی‌.

بنابراین ازین دلواپس بودن، فقط هم‌جهتی با داعش درمیاد، نه هیچ منفعت دیگه‌ایه.

و نکته اون دیالوگ هم همینه، که هم‌جهت‌های شیطان دلیل هم‌جهتی‌شون رو یه سری منافع از روی نیاز حیاتی جلوه میدادند: نون نداشتیم، آواره بودم، اعصاب نداشتم، اذیت شدم، و بلا بلا بلا.

اما نه نونی دراومده بوده، نه آرامشی ایجاد شده بوده، نه چیزی نسبت به قبل بهتر شده بوده، و فقط هم‌جهتی رخ داده بوده.

پس نتیجه اینه که هم‌جهتی خود هدف بوده، و وقتی کسی هدفش هم‌جهتی با شیطانه، خود شیطانه. یک فریب‌خورده نیست.

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

رحیم توکل، نماینده مازندران در مجلس خبرگان، با بیان اینکه خامنه‌ای به کمک نیاز دارد، گفت: «ما به میدان آمده‌ایم تا اگر ترکشی وجود دارد به جای خامنه‌ای به ما بخورد.» او افزود: «ما هم از مشکلات گله داریم و اعتراض داریم اما الان وقت بیان اعتراض نیست چون حفظ اصل نظام مطرح است.»

---------
            شرمنده دیگه !خیلی ببخشید میهن مان خورد به آفتابه تان !!!

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، درباره سفر ویتنی رایت، بازیگر پورن آمریکایی به ایران، گفت که «من شخصا از سفر این فرد اطلاعی ندارم و سفرهای شهروندان دیگر کشورها از کانال وزارت خارجه انجام نمی‌شود اما شهروندان آمریکایی منعی برای سفر به ایران ندارند.»

--------

درسته
              وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دعوت را انجام داده !!!

البته اگربازیگران همجنسگرا از نوع مذکر رو دعوت میکردند ، بیشتر مد نظر ریاست سابق ارشاد گیلان جناب آقای رضا ثقتی بود و همکار ایشون بودند !!!

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، درباره سفر ویتنی رایت، بازیگر پورن آمریکایی به ایران، گفت که «من شخصا از سفر این فرد اطلاعی ندارم و سفرهای شهروندان دیگر کشورها از کانال وزارت خارجه انجام نمی‌شود اما شهروندان آمریکایی منعی برای سفر به ایران ندارند.»

--------

درسته
                وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دعوت را انجام داده !!!

البته اگربازیگران همجنسگرا از نوع مذکر رو دعوت میکردند ، بیشتر مد نظر ریاست سابق ارشاد گیلان جناب آقای رضا ثقتی بود و همکار ایشون بودند !!!

به تازگی ویدئویی از یکی دیگر از مسئولین مدعی اخلاق و ارزش‌ها منتشر شده است که او را در حال خودارضایی پشت فرمان اتومبیل در حال سکس چت با یک زن نشان می‌دهد. این شخص یاسر دقیقی فرمانده سابق پلیس امنیت عمومی آستارا و نامزد این شهر در انتخابات مجلس است.

اینها همانها هستند که مدعیان دوآتشه دین و اخلاق شده اند و زنان را در خیابان به خاطر چند تار مو می‌زنند و دستگیر می‌کنند و می‌گویند: «شما می‌خواهید لخت شوید!»
                این ذهن و روان بیمار شماست که تلقی و برداشتتان از «حق انتخاب پوشش» صرفا «لخت شدن» است. شمایی که با وجود اینهمه عقده جنسی، شده‌اید متر و معیار اخلاق برای جامعه و زندگی را به شهروندان زهر کرده‌اید.

رئیس اسبق پلیس امنیت عمومی یک شهر، انقدر قدرت کنترل شهواتش را ندارد، که پشت فرمان خودرو، خودارضایی می‌کند طنز تلخ روزگار اینجاست که زنان آزاده و فهمیده این سرزمین باید بیایند و در برابر چنین موجود پلشتی اظهار ندامت و پشیمانی کنند که چرا موهایشان را در خیابان نپوشانده‌اند.

#زن_زندگی_آزادی
                ? @masih_alinejad

نظر

• بابای یسنا
                  عضو فعال
                  • Apr 2023
                  • 689

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                  کسی که میاد میگه شغل من دیاثت است، به مراتب قابل تحمل‌تر از کسانیه که شغل‌شون بدتر از دیاثت است،
                  اما وانمود می‌کنند که در حال انجام کار خیر هستند.
                  و البته سختی مقابله با شر همینه که همیشه اون‌هایی که صادقند در اقلیتند، و اکثریت از گروه دومند.

یکی از نکات کنکوری قرآن درباره جهنم اینه که گناهکاران از خدا میخوان اون‌ها رو به اندازه شیطان عذاب نکنه چون صرفا فریب خوردند، و بشون اینطور پاسخ داده میشه: شما مثل همونی هستید که مدعی هستید فریبش رو خوردید!

به طور کلی تکلیف اسلام با کاراکتر شیطان خیلی شفاف نیست (معلومه واردات زیادی از فرهنگ‌های اون دوره داشته)، ولی در این دیالوگ مشخص می‌کنه که قضیه فریب رو به رسمیت نمیشناسه، و هرکس رو شخصا یک شیطان در نظر می‌گیره.

و این استراتژی درستیه، که متأسفانه به سختی میشه اون رو جا انداخت.

وقتی در جهت داعش حرکت می‌کنی، یعنی خود داعشی‌.

مهم نیست غر بزنی، مهم نیست زیر خط فقر باشی، مهم نیست از بچگی بت ظلم شده باشه، مهم نیست همه‌جا به بن‌بست خورده باشی، مهم نیست به نظر برسه هیچ چاره‌ای نداری، و مهم نیست گروگان بوده باشی‌.

بنابراین ازین دلواپس بودن، فقط هم‌جهتی با داعش درمیاد، نه هیچ منفعت دیگه‌ایه.

و نکته اون دیالوگ هم همینه، که هم‌جهت‌های شیطان دلیل هم‌جهتی‌شون رو یه سری منافع از روی نیاز حیاتی جلوه میدادند: نون نداشتیم، آواره بودم، اعصاب نداشتم، اذیت شدم، و بلا بلا بلا.

اما نه نونی دراومده بوده، نه آرامشی ایجاد شده بوده، نه چیزی نسبت به قبل بهتر شده بوده، و فقط هم‌جهتی رخ داده بوده.

پس نتیجه اینه که هم‌جهتی خود هدف بوده، و وقتی کسی هدفش هم‌جهتی با شیطانه، خود شیطانه. یک فریب‌خورده نیست.
                  درود. بسیارعالی فدای دست و قلم وروح روان پاکت مرد شریف@};-

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2772

وزیر ارشاد: جایزه «قلم مقدس» را به حسین شریعتمداری دادیم

به این قرومساق جایزه دستمال مقدس باید می‌دادید!!!!

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

تصویب قانون حفاظت و توسعه صنایع در سال ۵۸ تیشه به ریشه بورس و صنعت در ایران زد و بسیاری از کارخانجات مصادره و ملی شدند!

با این کار تا اوایل دهه هفتاد بورس در ایران به حاشیه رفت

? رشته مطلب تاریخچه بورس:

1 (https://t.me/BehnamSamadi_ir/12518) • 2 (https://t.me/BehnamSamadi_ir/12519?single) • 3 (https://t.me/BehnamSamadi_ir/12522) • 4 • 5 (https://t.me/BehnamSamadi_ir/12524) • 6 (https://t.me/BehnamSamadi_ir/12525)

(https://t.me/BehnamSamadi_ir/6334)@BehnamSamadi_ir ?

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 410

نقل قول

#خودرو یعنی یک نفر تو این مملکت پیدا نمیشه ، بعد از 4 سال به داد ما بدبختها برسد ، بسه دیگه ، همه رو بدبخت کردید رفت ... دیگه تا کی ؟! خدا زندگیتون رو خراب کند که زندگی همه رو ویران کردید .

نظر

• بابای یسنا
                          عضو فعال
                          • Apr 2023
                          • 689

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
                          نقل قول

#خودرو یعنی یک نفر تو این مملکت پیدا نمیشه ، بعد از 4 سال به داد ما بدبختها برسد ، بسه دیگه ، همه رو بدبخت کردید رفت ... دیگه تا کی ؟! خدا زندگیتون رو خراب کند که زندگی همه رو ویران کردید .
                          درود.شاخص جان درسته اعتقاد راسخ داریم بخدا اما این طبیعت کار است که حرف اول را میزند نظرمن اینه کاری به دیگران ندارم
                          بزرگترین دروغ هایی که تو زندگیم شنیندم بخشش اینا بوده مثلا نور برتاریکی پیروزه خون برشمشیر پیروز است خدا فلانش میکند
                          اه مظلوم چه وچه میکند همش در عمل دروغی بیش نیست پی بردن به حقیقت وتن دادن به ان شاید کمی به ادم کمک روحی بکنه وبا واقعییت
                          روبرو بشه بهتره در این صورت است میتونیم در بن بست یا راهی پیدا کنیم یا اینکه راهی برای خروج بسازیم

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

حسین شریعتمداری سردبیر روزنامه کیهان:

"حضرت آقا از وقتی گوشت گران شد، دیگه گوشت نخوردند!

..
                            ولی گویا همه چی گران شده الا خاویار و قزل الای خال قرمز !!!

نظر

• Auschwitz
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 444

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              حسین شریعتمداری سردبیر روزنامه کیهان:

"حضرت آقا از وقتی گوشت گران شد، دیگه گوشت نخوردند!

..
                              ولی گویا همه چی گران شده الا خاویار و قزل الای خال قرمز !!!
                              افشین داداش ببین آخر عمری میتونی مارو گونی به گونی بکنی.
                              نکن داداش
                              ایلمه قارداش
                              Don do that with us buddy

نظر

• بابای یسنا
                                عضو فعال
                                • Apr 2023
                                • 689

درود.اکو ایران نوشته خیز اسراییل به شهر رفح دوستان دقت کردید دیگه کلماتی از قبیل اشغالگر غاصب رژیم صهیونیستی به کار نمیبرن اگه ببرن هم از دستشون در میره تا نباشد چوب تر فرمان نبرد گاو خر

نظر

در حال کار...
                                X