اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید سعیدی
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 248

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    من اینطور فکر نمیکنم جناب سعیدی
    نویسنده اون مقاله مشخص نشده تا کنون و سند و مدرک یا اعترافی براش ارائه نشده
    راستش این موضوعی رو که نوشتم، ظاهرا حدس و گمان هست. و اسم این فرد به نام شعبانی بعنوان نویسنده گفته شده. ولی به قول شما کل مطلب خیلی جای سوال داره. اما اگه واقعا می خواستن برخورد کنن میتونستن کل ماجرا رو جمع کنن. ولی متاسفانه اراده ای برای جمع کردن ماجرا نداشتن.

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

مهمترین دستاورد بهمن امسال
      دعوت نظام از یک خانم پورن استار آمریکایی بود.
      که اومد مقابل سفارت اسبق آمریکا در تهران از اسرائیل اعلام انزجار کرد.

اینکه ج.ا ، از رفسن جانی و لاری جانی اومده رسیده به عمو جانی
      اگه دستاورد نیست ، پس چیست؟

کاظم نادر علی

نظر

• vion
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 825

درود
        دلائل انقلاب و چپ و غیره را کاری ندارم . شما زمان را خیلی به عقب بردید . سوالم بر اساس بررسی ریشه ای و کلی نیست
        یک راهنمائی میکنم /:.smilingsmiley.:/ اینکه میگم راهنمائی میکنم لزوما به مفهوم درستی نظر من نیست . فقط بر اساس ذهن خودم میگم
        منظورم اونجائی است و تاریخی است که نام خمینی بولد شد و استارت انقلاب به شکل اعتراض های خیابانی را زد
        اتفاقا باید به خیلی عقب برگردیم.همان گونه که جنبش ۱۴۰۱ و زنان ریشه تاریخی داره و به مشروطه و انجمن نسوان برمیگرده.در مقطع انقلاب اقای خمینی جدی ترین مخالف مذهبی سلطنت بودن.بعد از شکست جنبش ملی گرایی ارام ارام جنبش مذهبی با شهری شدن جامعه ایران و به حاشیه رانده شدن قشر کثیری از روستاییان به دلیل شتاب در صنعتی سازی کشور و اصلاحات اراضی با محاسبات نادرست.. شکل گرفت.این قشر تازه شهری شده قطعا نمیوانستند امکانات برابر با سایر قشر متوسط شهری داشته باشن و موتور محرک انقلاب با ریشه های مذهبی شدن.
        مساجد که در نقش احزاب سیاسی عمل میکردن در جرقه انقلاب نام آقای خمینی را تبلیغ میکردن..و این سبب مقبولیت عام در اون مقطع برای ایشون شد..همان گونه که در حنبش ۱۴۰۱..رضا پهلوی سعی کرد از این موج استفاده کند..و در این مقطع رسانه ها این بستر ترویجی را برای ایشون ایجاد کردند...
        در مجموع این که چگونه جرقه زده شد اهمیتی ندارد..مهم چگونگی شکل گیری بستر ها و مصالح است که روندی تدریجی و زمان بر است و در اثر اشتباهات حکمرانی و محاسبات نادرست تولد یافته،رشد میکند و به بلوغ میرسد و نهایت در نقطه ای تاریخی به انفجار میرسد.
        در پایان این را اضافه کنم و ختم کلام.جامعه ایران و حتی ج.ا.از اسلام سیاسی که منجر به انقلاب ۵۷ شد گذر کردند..در واقع عمر اسلام سیاسی با فروپاشی جنبش چپ به پایان رسید.
        ان چه امروز شاهدیم تلاشی در راستای بقاء با محاسباتی گاه نادرست و عجولانه و بد سلیقگی در فهم مناسبات جهانی است.

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

پاسخ : جــــو بــــازار

?دیوید کامرون در مصاحبه‌ای که در شماره امروز، یکشنبه ۴ فوریه نشریه بریتانیایی «ساندی‌تایمز» منتشر شد، گفته است: «با امیرعبداللهیان گفت‌وگوی بسیار محکمی داشتم و گفتم که این افراد نیابتی شما هستند، شما نمی‌توانید مسئولیت خود را در قبال آنها سلب کنید. شما می‌توانید ادعا کنید که آنها مقدار مشخصی از استقلال دارند، اما شما آنها را ایجاد کردید، حمایت کردید، تامین مالی کردید، مسلح کردید و در نهایت به خاطر کاری که انجام می‌دهند پاسخگو خواهید بود.»
          @VahidHeadline (https://t.me/VahidHeadline/141543)
          ---

چه طنزی شده
          دیوید کامرون که گرگی هست در سیاست و نخست وزیر انگلیس هم بوده ، با امیرعبداللهیان پروفسور جلسه میذاره
          /:.weirdsmiley.:/

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

دولت فخیمه ایالات متحده

دیدی وقتی می‌گفتم در دنیا فقط جناب شما ارتش داری، و آن جانوران خفاش‌خور، ان‌ قلت می‌آوردند، و حالا که در نیم ساعت هشتاد و پنج نقطه را کوبیدی، گوشه‌ای از واقعیت دستگیرشان شد؟ حالا نکات آموزشی بیشتری از قوای قهریه شما خواهند دید انشاء‌الله.. ولی جسارتا حرفی در خلوت می‌خواستم عرض کنم خدمت شریف‌تان.
            وقتی پس از پیغام و پسغام فراوان دم و دستگاه اوباش عراق و سوریه را میزنی و هدف مدنظر یک ساعت تمام می‌سوزد و فوران آتش همه‌جا را می‌گیرد، یعنی انبار مهمات‌شان مورد عنایت قرار گرفته. و این سوال را ایجاد می‌کند که اگر می‌دانستی انبارشان کجاست چرا زودتر ازین‌ها اقدام ننمودی تا در آتش‌افروزی فلج شوند؟ وقتی جوابی برای این سوال‌ها تحویل خلق‌الله نمی‌دهی اینطور می‌شود که از پشت هر بته‌ای نظریات توطئه بیرون می‌زند و بعد می‌آیند می‌گویند جمهوری اسلامی تخم طلای آمریکاست!
            برخلاف شیعیان که مواظبند آسیبی به شما نرسد، من نگران سلامت شما نیستم. ولی خواستم عرض نمایم وقتی خودت لحاف و تشک برای نظریه توطئه پهن می‌کنی، نیا بگو تیک‌تاک را باید داغ زد، فیسبوک را باید فلک کرد، و فلان.
            باز هم عارضم جسارت بنده را حمل بر بی‌ادبی نکنید.

اریک

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

با صحبت های امروز بلینکن و سفرهای فرداش به سه کشور منطقه و صحبت های دیوید کامرون و سکوت مشکوک نتانیاهو احتمال زدن پادگان ها و زاغه های مهمات در داخل خاک خیلی بالا رفته
              الان که نه مردم برای حکومت مرده و زنده اش ارزش داره و نه چیزی از اخلاق و انسانیت در حکومت مانده و بکلی اقتصاد ورشکست شده و نیروی انتضامی برای هر اجتماع اعتراضی یک راست میره سراغ نیروهای تا دندان مسلح ضد شورش و دادستان ها هم که در دادن احکام عجیب و غریب بازداشت قلم به دست گرفتند

یعنی بازی مردم و حکومت اسلامی تبدیل به نظام مافیای و تروربستی مانند داعش و عده ای مردم قلابی طرفدارش بنام عرزشی و مابقی مردم تبدیل به قلک یا به عبارت اسلامی انفال حکومت شدند.

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3763

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                با صحبت های امروز بلینکن و سفرهای فرداش به سه کشور منطقه و صحبت های دیوید کامرون و سکوت مشکوک نتانیاهو احتمال زدن پادگان ها و زاغه های مهمات در داخل خاک خیلی بالا رفته
                الان که نه مردم برای حکومت مرده و زنده اش ارزش داره و نه چیزی از اخلاق و انسانیت در حکومت مانده و بکلی اقتصاد ورشکست شده و نیروی انتضامی برای هر اجتماع اعتراضی یک راست میره سراغ نیروهای تا دندان مسلح ضد شورش و دادستان ها هم که در دادن احکام عجیب و غریب بازداشت قلم به دست گرفتند

یعنی بازی مردم و حکومت اسلامی تبدیل به نظام مافیای و تروربستی مانند داعش و عده ای مردم قلابی طرفدارش بنام عرزشی و مابقی مردم تبدیل به قلک یا به عبارت اسلامی انفال حکومت شدند.
                دیگه به این شوری هم که می فرمایید نیست ..اینا اگر بزن بودن ..همون ساعت اول تلافی می کردن ...ایران دندون های بایدن رو شمرده ..عیار دستش اومده ..میدونه هم میتونه بزنه هم دربره ...

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

همانطور که مشخص نشد یا گفته نشد که اون متن صدای انقلاب را شنیدم نوشته و پیشنهاد چه کسی بود ، اون مقاله هم مشخص نشد کار کی بود
                  رشیدی مطلق یک نام مستعار و فیک بود

و ماه ها بعد به این نتیجه رسیدند که اون مقاله بود که استارت را زد و حتی به کله گنده هائی از قبیل هویدا و شهردار تهران یا یکی از افسران بلند پایه ارتش شک برده شد . و اتفاقا همین افراد هم اون اواخر بازداشت شدند . دلیل بازداشتشون لزوما این نبود ولی بی تاثیر هم نبود

17 دی ماه 56 در روزنامه اطلاعات بی دلیل و به قول معروف یهوئی یه مقاله با ستون ریز نوشته میشه و در ظاهر رنگ و بوی ارادت بسیار به شاه و سلطنت دارد ولی در باطن با قصد و غرض ورزی بوده به نظر من
                  تا قبل از اون مقطع خبری نبود . به هر حال ظاهر امر اینطور بود . اعتراض های خیابانی نبود

در اون مقاله اولش از انقلاب شاه و ملت میگه ( انقلاب سفید ) و تعریف و تمجید و بعد حمله میکنه به چپ ها و مذهبی ها و از ارتجاع میگه و یه سری بد و بیراه و وسطش میرسه به نام خمینی و با ادبیاتی که برای ان زمان بسیار تحریک کننده بوده و اهانت امیز بوده ایشون را خطاب میکنه

جالبه که در اون مقاله و اون مقطع زمانی انقلابی در کار نبوده ولی میگه گروه های مخالف خمینی را برای رهبری انقلاب برگزیده اند !!!
                  یعنی رهبر و انقلاب را در همون مقاله میندازه در دهان ها

و 2 روز بعد اعتراض های خیابانی به دلیل اهانت به خمینی در قم و تعدای کشته
                  40 روز بعد اربعین کشته های قم در تبریز و بازم تعدادی کشته
                  بعد یزد و اصفهان و ...

چه لزومی داشت اون مقاله نوشته شود و اینقدر تحریک امیز باشد
                  اینطور گفته میشه که عاقبت مشخص نشذد اون مقاله کار که بود

اون انقلاب ریزه کاری زیاد داره . به همین دلیل است که میگم در قضاوت ها باید منصف باشیم
                  به نقل از رئیس تشریفات دربار شاهنشاهی حسن نصر و شخص دیگری به زور اون متن رو دست شاه دادند و شاه با اکراه اون متن رو خونده بود !! صحبت های اون جناب رئیس تشریفات در غالب یک مصاحبه طولانی در اینترنت هست

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4124

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                    به نقل از رئیس تشریفات دربار شاهنشاهی حسن نصر و شخص دیگری به زور اون متن رو دست شاه دادند و شاه با اکراه اون متن رو خونده بود !! صحبت های اون جناب رئیس تشریفات در غالب یک مصاحبه طولانی در اینترنت هست
                    بعید میدونم زور و اکراه باشد . شاه ممکلت از رئیس تشریفات که در واقع پادوئی بیش نیست باید به زور و اکراه متنی را بخواند ؟ من نمیتونم بپذیرم
                    بله متن مورد اشاره را منتسب به نصر میدانند ولی اینم به اثبات نرسیده
                    نصر اکنون 90 ساله است و هنوز در قید حیات و در امریکاست

من فکر میکنم شاه بدون مطالعه قبلی اون متن را خواند با اعتماد به اطرافیان . بعید است به اجبار باشد

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4124

و اما در مورد این خانم پورن استار
                      این خانم مشخص نیست چه زمانی به ایران امده ؟ چرا امده ؟ دعوت شده ؟

اگر دعوت شده که باید به افق خیره شد
                      جای جرج فلوید خالی بوده و دست در دست هم می امدند بهتر بود و زیبنده تر . حتما یه سرچی هم کردند و ویدئوها و هنر نمائی های این خانم قهرمان و جوان را تماشا کردند و لذت بردند

بخاطر چهار تار مو ، مهسا و آرمیتا را به قتل برسانی ، ولی برای بقا دست به دامان قهرمانان فیلم سکسی شوی . بازم باید به افق خیره شد با زاویه ای بسته تر

برای رای جمع کردن دست به دامان تتلو بشی ولی چند سال بعد ....

طالبان تغئیر کرد و شما دگم اندیشان تاریخ 8 هزار ساله هنوزم ...

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

گوشی جدید خریدم
                        سوال در مورد فعال سازی گوشی جدید:
                        کد یک بار مصرف میزنم imei رو هم وارد کردم میگه برای این شماره که معرفی کردید دستگاه قانونی است و فعال شد
                        الان دیگه محدودیتی نداره هرچی سیم کارت به اسم خودم باشه یا دیگران روی گوشی بذارم؟

الان دو تا سیم کارت دارم سیم کارت اول مال خودمه دوم برای مادرم
                        یا مثلا سیم کارت خودم و شخص دیگری روی یک گوشی باشه چطور؟

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2133

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
                          سلام
                          ببخشید من با شما مخالفم‌. شما یه جا میفرمایید که عامل انقلاب قدرتهای خارجی بودن، و اینجا هم این فرد رو با برشمردن شرایط بوجود اومده در ایران قدرتمند می دونید. درسته ایشون با انقلاب و در راس نشستن از قدرت بهره مند شد‌، ولی توانی برای براندازی رژیم گذشته نداشت، طبق فرمایش خودتون. افرادی هستن که در تنهایی و در مواقعی که کسی دور و برشون نیست ترسو هستن. همین افراد اگه دور و برشون پر باشه و امکاناتی در اختیارشون قرار بگیره، خدا رو بنده نیستن. ایتجا یه سایته عمومی هست و من دوست ندارم بعضی مطالب رو اینجا بنویسم. من خاطره ای دارم از ملاقات یکی از اعضای خانوادمون با این فرد در عراق در دهه 40 و ترس این فرد باصطلاح قدرتمند که شما میفرمایید.

انقلاب و دگرگونی در ایران رخ داد و شاه به هر علت کشور رو ترک کرد. همون فرد با اون مشخصات در راس قرار گرفت. انتظار داشتید چه شرایطی رو بببنید. از قدرت بوجود اومده در عین بیرحمی استفاده کرد. همین‌.
                          مابقی مطالبی رو که فرمودید بر میگرده به خصوصیات ملتی نادان، بیسواد، جو گیر، غرق در خرافات مذهبی، دارای خصوصیات رفتاری که بیش از حد افراط و تفریط درش وجود داره. در چنین کشوری هر اخوند دیگری هم روی کار میومد این امت با این مشخصات، یک شخصیت کاریزماتیک ازش میساختن، حتی اگه اون فرد دارای چنین شخصیتی نبود. که واقعا هم نبود.
                          درود جناب سعیدی
                          ممنون از توجه شما به پست بنده

علل طولی
                          فرض کنید توی وزارت خونه تهران تصمیم میگیرند
                          مثلاً روی فلان رودخونه سد بسازند
                          این تصمیم در وزارتخونه تهران گرفته شده
                          ولی برای تعیین پیمانکار ، در همون شهرستان مناقصه برگزار میشه
                          و از بین پیمانکاران شرکت کننده ،
                          یکی که بهتر میتونه کار رو تحویل بده انتخاب میشه
                          اگه قراره بودجه در اختیار پیمانکار قرار بدیم ،
                          در اختیار کسی قرار میدیم که اهداف ما رو بهتر پیاده کنه

از زمان باستان تا کنون همه حکومتها یک سری مدعی حکومت داشته اند
                          با این تفاوت که قبلی ها همگی سلطنت مطلقه بوبد
                          و مدعیان بر سر تاج و تخت رقابت میکنند
                          اما در قرن بیستم ، مدعیان بر سر نوع حکومت مطبوع خودشون رقابت میکردند
                          بعد از دهه 30 شرایطی پیش اومد که مدعیان حکومت حس کردند شانس بیشتری دارند
                          با طرح مدلهای جدید حکومت ، مردم رو بر علیه سیستم قبلی شوراندند
                          مثلاً من نوعی میگم اگه قراره فقط شخص سلطان عوض بشه ، همین فعلی خوبه
                          اما اگه قراره جمهوری بشه یا مثلا حکومت دینی بشه ، نظرم تغییر میکنه

در گذشته افراد زیادی بودند که
                          می‌تونستند مسئولین یا رهبران خوبی برای ایران باشند
                          لاکن چون بی جا و بد موقع اعتراض کردند ،
                          عموماً اعدام، زندانی یا تبعید شدند و از دایره حذف شدند
                          ولی یک بازیگر حرفه ای با تاکتیک
                          بلده کجا عربده بکشه ، کجا باید سکوت کنه
                          کجا باید خواهش کنه ، کجا باید تهدید کنه
                          کجا باید تعظیم کنه ، کجا باید چکار کنه
                          تا مسیر رسیدن به هدف را به سلامت طی کنه

میگن در دنیای موسیقی و هنر میان یه نفر رو پیدا میکنن که یه ته مایه هایی داشته باشه. روی اونها سرمایه گذاری و کار میکنن. اندکی مثلا رو صدا، طرز لباس پوشیدن، حتی رو چهره. تبلیغات میکنن و براش هوادار دست و پا میکنن. ترانه و اهنگ خوب. یه مدت میاد و می خونه و پولسازی میکنه و گروهی که این رو اوردن از منافع بهره مند میشن و درصد زیادی از پول رو میگیرن و میرن. طرف رو هم ول میکنن و میرن. بعد از مدتی معلوم میشه طرف چیزی تو چنته نداشته. و همش تبلیغات و جذب ادمهای سطحی بوده.
                          چرا نیومدند روی بنده سرمایه گذاری کنند ؟؟؟
                          کی بدش میاد کلید خزانه رو در دست بگیره ؟

پس ظاهراً خیلی هم اختلاف نظر نداریم ...

سلام جناب اقای پور نیکدست
                          جامعه و فرهنگ المانی با جامعه ایران متفاوت هست. هیتلر مراحلی رو طی کرد و به اون جایگاه رسید. اما مردم ایران بر خلاف فرمایش شما تحت تاثیر تبلیغات بسیار وسیع شیفته فردی شدن که عکسش رو هم حتی تو ماه میدیدن. فردی که درصد بسیار زیادی از مردم اصلا تا اون زمان نمی شناختنش. اما تحت تاثیر تبلیغات وسیع انچنان توجهات به این فرد جلب شد که براحتی تونست رهبر این کشور بشه. جناب اقای احسانی در خصوص تفاوت افراد مشهور و سلبریتی مطلب خوبی رو در چند صفحه قبل اورده. که یک قسمتش رو اینجا میارم.

"دستهٔ اول توجه جلب می‌کردند، ولی توجه دلیل وجودی دستهٔ دوم بود."

به نظرم هیتلر تونست در اون زمان توجهات رو به خودش جلب کنه و به اون جایگاه برسه. ولی اینجا در ایران توجه مردم دلیل وجودی روی کار اومدن خمینی بود.
                          توی یک جاده رو در نظر بگیرید
                          دو تا خودرو با سرعت ثابت در حرکت هستند
                          لذا فاصله اونها هم ثابت میمونه
                          اگه بخواهیم فاصله اینها زیاد بشه باید چکار کنیم ؟
                          یا باید خودرو اولی کمی بیشتر پدال گاز رو فشار بده
                          یا باید دومی کمی کمتر پدال گاز رو فشار بده
                          باز اگه میخواهیم فاصله خیلی زیاد بشه
                          بهتر خودرو عقبی کمی به ترمز فشار بیاره

جامعه ایران رو با آلمان مقایسه کردید
                          بهتر بود با قرون وسطی مقایسه کنید
                          400 سال کلیسا بر ذهن مردم ایران تسلط پیدا کرده بود
                          آخوند در بین مردم نفوذ ، بلکه سلطه داشت
                          حاصل این سرمایه گذاری 400 ساله این بود که
                          مردم چشم بسته ، اختیار سرنوشت خودشون رو به اینها دادند

شما منکر قدرت معنوی و تاثیر بر عقاید در خمینی هستی ؟
                          این قدرت رو تشکیلات حوزه در طی چند قرن به دست آورده بود
                          خمینی یا غیر خمینی ، بالاخره یه آخوند اگه میشد رهبر جنبش
                          مردم بهتر بهش سرسپردگی میدادند تا یک روشنفکر مدرن

همونطور که تحریمهای آمریکا باعث میشه صنعت ما فروپاشی بشه
                          بعد یه آمریکایی میاد به طعنه میگه شما صنعت نداشتید...
                          اینجا هم 400 سال مغز مردم رو شستشو دادند
                          بعد یکی میاد میگه شما هرگز ملت دانایی نبودید !
                          (تو اروپا هم تجربه قرون وسطی را داشتیم
                          بعدش دو قرن عصر روشنگری طول کشید)

قدرتهای خارجی و جریانهای داخلی واقعیت داره
                          اما چیزی که همه ما بر سر آن توافق داریم اینه که
                          ما هرگز ملت آگاه و دانایی نبودیم
                          دموکراسی ، یعنی قدرت در دست مردم
                          لاکن قدرت ماهیتاً چیزیه که هرکس داره
                          خودش دودستی سفت میچسبه و به کسی نمیده
                          مگر اینکه قدرت برتری بیاد اونو به زور ازش بگیره
                          دموکراسی یعنی مردم در اثر انفجار آگاهی به سطحی از قدرت برسند
                          که بتونند قدرت رو از قبلی ، به زور پس بگیرند

در این زمینه بحث زیاد هست
                          لاکن من هم مثل شما محدودیتهایی دارم
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2133

سلام
                            به نظرتون اگه طرف مثلا 30 سالش بود و خیلی هم سرحال، طرف مثل همون پیرمرد 70 80 بهش حمله میکرد؟ و طبق فرمایش شما تا سر حد مرگ میزدش؟! اگه در 88 سالگی رهبر نبود و هنوز تو نجف بود باز هم فتوای قتل سلمان رشدی رو میداد؟!

نکته مهم اینه که نباید یک مقطع خاص رو برای تحلیل شخصیت این فرد در نظر گرفت. باید چنین افرادی رو در شرایط مختلفی که درش بودن و در زمانهای متفاوت تحلیل کرد. در چند پست قبلتر هم نوشتم بعضی ها اگه در مواقعی احساس قدرت کنن رفتار متفاوتی دارن با مواقعی که در موضع ضعف هستن. این دو تا مورد که شما اشاره کردید نشون دهنده نقاط قوت قهرمان شما نیست، بلکه با بررسی بهتر نشون دهنده چیز دیگریست.
                            زاویه دید و نگرش افراد به قضایا ،
                            میتونه خیلی متفاوت باشه
                            حتی میتونه 180 درجه باشه !
                            در پست قبلی من (هر وقت تونستی...)
                            یک طنز خفیفی به کار رفته بود
                            شب منتظر بودم بیاند منو بندازند تو گونی ببرند
                            فرداش دیدم یکی نوشته بود ابراز ارادت مشهوده
                            یا اینکه میفرمایید قهرمان شما...
                            این قضیه پیرمرد 80 ساله
                            من نگفتم ، قرائتی تو تلویزیون گفت
                            اون حواسش نبود که نشان دهنده چیز دیگریست

ولی منظور من اینه که روحیه قدرت طلبی و جاه طلبی از جوونی داشته
                            نگارش کتاب ولایت فقیه ... یعنی مدتها در مورد به حکومت رسیدن یک آخوند فکر کرده بود
                            حتی در قضیه کسروی هم دیده میشد (یک تبریزی بی سر و پا... )
                            آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2024/02/05, 05:06.
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2133

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                              البته ..این طور نبود که خمینی بتواند این انقلاب را به سرانجام برساند...مثلا بره ادم جمع کنه..گروه تشکیل بده .چه میدانم خودش لابی کنه..کتاب یا تزی بده که جلب توجه کنه ....در جای درست به هر نحوی سوار موج شد یا سوارش کردن ...ولی سوال اصلی اینجاست اگر فرض کنیم کاریزما داشت چه ویژگی هایی داشت که مورد اقبال واقع شد ؟؟؟مگر چند نفر از این انقلابیون خود خودش رو دیده بودند باهاش ارتباط داشتن؟؟اصلا نوشته هاش رو خونده بودن...بعد از انقلاب چرا تا این حد هواخواه داشت ؟؟
                              درود امید جان . حالت چطوره ؟

فقط یک کلمه : « توانست »

او تونست ، دیگری نتونست . همین

چطوری ؟ کی کمکش کرد ؟ هدفش چی بود ؟
                              نمیدونم
                              ولی بالاخره یه چیزی در اون بوده که در دیگری نبود

من هرچه بیشتر تحقیق میکنم بیشتر مطمئن میشم
                              که هزاران عامل دست به دست هم دادند تا این اتفاق افتاد
                              شرایط چه بلندمدتی 400 ساله و که کوتاه مدتی 20 - 30 ساله
                              شرایط طوری پیش رفت که راه برای روی کار اومدن یک آخوند باز شد
                              از بین آخوندهای اون زمانه ، این از بقیه زرنگتر بود
                              از فرصت استفاده کرد و کار تمام شد

راستش بحث زیاده . با چند پست چند خطی ، حق مطلب ادا نمیشه
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2133

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                                یه بحثی از جناب احسانی مطرح کردند درباره آیت الله خمینی
                                واقعیت اینه که بحث تقدیس قدرت سابق تاریخی دارد. مثلا در جهان اسلام برمیگردد به امام محمد غزالی که قدرت بنی عباس ظالم و ستمگر را هم؛ به عنوان عربی بخوام بگم " قدرت فی نفسه" یا مثلا " قدرت بما هو قدرت "(یعنی نفس قدرت منهای هرگونه آثار مثبت و منفی آن ) ستود !! قبلا هم مطالب در این رابطه عرض کرده ام خدمت دوستان .
                                به نظر من قدرت فی نفسه ارزشی ندارد مگر برای برقرار ساختن عدالتی در جهان

به تعبیر امام اول شیعیان قدرت از آب بینی بز هم کم ارزش تر است مگر اینکه به کمک آن عدالتی را برقرار سازم

فلذا بنده با تعابیر جناب احسانی و برخی دوستان در این رابطه موافق نیستم

پ.ن: مفهوم و کانسپت فوق در واقع چپ هست !!آن هم چپ خالص و سره !!! ولی جالبه برخی دوستانی که شاید در ظاهر ذهنیت هم چپ هم داشته باشند ناخواسته و ناخودآگاه در برابر قدرت شاید( البته عرض میکنم شاید ) سر تعظیم فرود می آورند !!!
                                درود افشین جان
                                فقط یک سوال :
                                حدس میزنم کتاب قدرت راسل رو خونده باشی
                                نظر شما در خصوص دیدگاه راسل در مورد قدرت چیه ؟
                                با اون هم عقیده هستی یا مخالف ؟
                                مخصوصاً در فصل : میل به قدرت
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X