اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2155

پاسخ : امام وسط بازان

دیشب یکی تو پمپ بنزین مرتب فوحش های بد میداد...
    سوال کردم گفتند
    این تازه الان فهمیده ذخیره بنزین توی کارت حذف شده !

موقعی که میخواستم حساب کنم اون هم اومد
    گفت یک سال صرفه جویی کردیم که تعطیلات عید بریم مسافرت

-------------------------

از 540 تا 360 میشه 180 لیتر
    اختلاف 1500 میشه 270 هزار تومن ضرر
    تا وقتی سوار شد رفت ، هنوز داشت فوحش میداد

خلاصه که مسئولین عزیز ، بدانید و آگاه باشید که ملت اعصاب معصاب ندارند
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2776

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

رسانه‌ها در ایران از دستگیری راننده خودروی پژو که «با حمله به پاکبان شهرداری تهران، ‌او را از روی پل به پایین پرتاب کرده و کشته بود» خبر دادند. بر اساس تحقیقات اولیه تیم بازپرسی جنایی تهران، انگیزه قتل ممانعت از «سرقت پرچم‌های کنار اتوبان» عنوان شده است.

روزنامه ایران درباره قتل یک مرد جوان که ساعت ۲ بامداد جمعه بیستم بهمن در اتوبان نیایش تهران اتفاق افتاده، به نقل از یکی از شاهدان نوشته است: «با پیمانکار شهرداری کار می‌کنیم و شب حادثه مشغول شستن و نظافت دیواره‌های روگذر اتوبان نیایش بودیم. ناگهان یک خودروی پژو پرشیای مشکی مقابل‌مان توقف کرد. راننده ‌با عصبانیت از خودرو پیاده شد و به سمت‌مان حمله کرد. بدون هیچ مقدمه‌ای با همکارم گلاویز شد و بعد او را از بالای پل به پایین انداخت. می‌خواستم او را بگیرم که فرار کرد.»

بر اساس این گزارش، در ادامه تحقیقات پلیس، راننده خودروی پژو پرشیا دستگیر شده و درباره انگیزه قتل گفته است: «در حال عبور از روی پل نیایش بودم که مقتول و دوستانش را دیدم. فکر کردم آنها می‌خواهند پرچم‌های کنار اتوبان را سرقت کنند. با این تصور ابتدا به پلیس زنگ زدم و بعد هم به سمت آنها رفتم و درگیر شدم. قصدم قتل نبود و تصور نمی‌کردم آنها کارگر شهرداری باشند و قصد نظافت داشته باشند.»

اما روایتی که همشهری‌آنلاین به نقل از متهم به قتل منتشر کرده اندکی متفاوت است: «پرچم‌ها به مناسبت ۲۲ بهمن برافراشته شده بود و من فکر کردم مقتول قصد اهانت به پرچم ها را دارد و می خواهد آن را از بین ببرد. حتی به پلیس هم زنگ زدم و موضوع را گزارش کردم. با این حال نتوانستم آرام بنشینم، از ماشین پیاده شدم و پس از درگیری با مقتول وی را هل دادم که پرت شد پایین و جان باخت....بسیار پشیمانم و عذاب وجدان دارم.»

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
        رسانه‌ها در ایران از دستگیری راننده خودروی پژو که «با حمله به پاکبان شهرداری تهران، ‌او را از روی پل به پایین پرتاب کرده و کشته بود» خبر دادند. بر اساس تحقیقات اولیه تیم بازپرسی جنایی تهران، انگیزه قتل ممانعت از «سرقت پرچم‌های کنار اتوبان» عنوان شده است.

روزنامه ایران درباره قتل یک مرد جوان که ساعت ۲ بامداد جمعه بیستم بهمن در اتوبان نیایش تهران اتفاق افتاده، به نقل از یکی از شاهدان نوشته است: «با پیمانکار شهرداری کار می‌کنیم و شب حادثه مشغول شستن و نظافت دیواره‌های روگذر اتوبان نیایش بودیم. ناگهان یک خودروی پژو پرشیای مشکی مقابل‌مان توقف کرد. راننده ‌با عصبانیت از خودرو پیاده شد و به سمت‌مان حمله کرد. بدون هیچ مقدمه‌ای با همکارم گلاویز شد و بعد او را از بالای پل به پایین انداخت. می‌خواستم او را بگیرم که فرار کرد.»

بر اساس این گزارش، در ادامه تحقیقات پلیس، راننده خودروی پژو پرشیا دستگیر شده و درباره انگیزه قتل گفته است: «در حال عبور از روی پل نیایش بودم که مقتول و دوستانش را دیدم. فکر کردم آنها می‌خواهند پرچم‌های کنار اتوبان را سرقت کنند. با این تصور ابتدا به پلیس زنگ زدم و بعد هم به سمت آنها رفتم و درگیر شدم. قصدم قتل نبود و تصور نمی‌کردم آنها کارگر شهرداری باشند و قصد نظافت داشته باشند.»

اما روایتی که همشهری‌آنلاین به نقل از متهم به قتل منتشر کرده اندکی متفاوت است: «پرچم‌ها به مناسبت ۲۲ بهمن برافراشته شده بود و من فکر کردم مقتول قصد اهانت به پرچم ها را دارد و می خواهد آن را از بین ببرد. حتی به پلیس هم زنگ زدم و موضوع را گزارش کردم. با این حال نتوانستم آرام بنشینم، از ماشین پیاده شدم و پس از درگیری با مقتول وی را هل دادم که پرت شد پایین و جان باخت....بسیار پشیمانم و عذاب وجدان دارم.»

یه عده حرومی مثل خوک هار افتادند به جان مردم

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3769

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post

یه عده حرومی مثل خوک هار افتادند به جان مردم
          الان دیگه سال ۵۷ نیست همه چی با عکس و تصویر ضبط میشه ..روزش که برسه ..همین پرچم ها رو تو آستین این ها جا می کنن ..حالا هی برند راهپیمایی و شعاردادن و خودشیرینی ...واین جور دستمال کشی و مایه مالی ...

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2776

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            الان دیگه سال ۵۷ نیست همه چی با عکس و تصویر ضبط میشه ..روزش که برسه ..همین پرچم ها رو تو آستین این ها جا می کنن ..حالا هی برند راهپیمایی و شعاردادن و خودشیرینی ...واین جور دستمال کشی و مایه مالی ...
            طرف داشته دست به پرچم می‌زده...سوال هم ازش پرسیده نشده..مستقیم طرف رو از بالای پل پرت کرده پایین...مفهومش این هست یک عده وحشی و داعشی هستند در این مملکت..که هر لحظه ممکنه هر کسی رو به قتل برسانند یا کور و فلج و معلول!!!!
            نزدیک قله هستیم!!!!! تمدن اسلامی هم تاسیس کردیم!!! امنیت هم که تا دلت بخواد در این مملکت هست

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

طرف داشته دست به پرچم می‌زده...سوال هم ازش پرسیده نشده..مستقیم طرف رو از بالای پل پرت کرده پایین...مفهومش این هست یک عده وحشی و داعشی هستند در این مملکت..که هر لحظه ممکنه هر کسی رو به قتل برسانند یا کور و فلج و معلول!!!!
              نزدیک قله هستیم!!!!! تمدن اسلامی هم تاسیس کردیم!!! امنیت هم که تا دلت بخواد در این مملکت هست
              سه تا سور زدند به داعش

داعش اقلا یه دادگاه الکی برگزار میکرد

صد رحمت به ابوبکر البغدادی لعنت الله علیه

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 4495

از اینکه به رقابت با آقای رئیسی رفته‌اید، چه احساسی دارید؟

انجام وظیفه بود؛ دیدم اگر نروم انتخابات آنجا برگزار نخواهد شد، پرشور نخواهد بود. جهت انجام وظیفه به آنجا رفتم. با اینکه معلوم است که من رأی نمی‌آورم، ولی گفتم سهم کوچکی داشته باشم در قدردانی از نعمتی که انقلاب و نظام برای ما داشته و دنیا و آخرت ما را آباد کرد.

---------

گفتند یک سیرکی هست میمون کم دارد، گفتم من می‌آیم.

#ترجمه_به_فارسی

اریک

رهبر انقلاب :کسانی که در میدان انتخابات وارد می‌شوند از بددهنی و توهین و سیاه‌نمایی اجتناب کنند.

---

میمون‌ها مراقب باشند وقتی حرکات آکروبات انجام می‌دهند روی کمر همدیگر نیفتند. اریک

نظر

• amir12
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 706

طرف صد در صد یک پسر ..... با پدری مجهول بوده که با این اظهارات خواسته خودش را محبوب و مدافع نظام جا بزند و .... !!!

متاسفانه ....

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

• علاء دراغمه و ایمان عریقات
                    • شغل,بی‌بی‌سی عربی، رام الله
                    • ۳ ساعت پیش

کمال کراجه دو دخترش را در مقابل آتشی که در حیاط پشتی خانه‌اش افروخته، نگه‌ داشته است. زینت، ۳ ساله، یک ژاکت دیزنی با طرح «فروزن» (کارتون دیزنی) پوشیده است.

کمال پیش از این از کار در کارگاه‌های ساختمانی در اسرائیل ماهانه ۳۵۰۰ دلار درآمد داشت که زندگی خوبی را برای یک فلسطینی در کرانه غربی اشغالی فراهم می‌کرد.

اما پس از حمله حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر، و حملات هوایی تلافی‌جویانه و تهاجم زمینی اسرائیل به نوار غزه، مجوز کار او لغو شد.
                    ---------------

بی بی سی فارسی
                    -----------

3500 دلار میشه 200 میلیون تومان به پول ما
                    :.thumbsupsmileyanim

مهندس و سر مهندس هم نیستا !!کارگره !! اون هم کارگر فلسطینی ، نه اینکه از خود اسراییلیها باشه !!!

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

• علاء دراغمه و ایمان عریقات
                      • شغل,بی‌بی‌سی عربی، رام الله
                      • ۳ ساعت پیش

کمال کراجه دو دخترش را در مقابل آتشی که در حیاط پشتی خانه‌اش افروخته، نگه‌ داشته است. زینت، ۳ ساله، یک ژاکت دیزنی با طرح «فروزن» (کارتون دیزنی) پوشیده است.

کمال پیش از این از کار در کارگاه‌های ساختمانی در اسرائیل ماهانه ۳۵۰۰ دلار درآمد داشت که زندگی خوبی را برای یک فلسطینی در کرانه غربی اشغالی فراهم می‌کرد.

اما پس از حمله حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر، و حملات هوایی تلافی‌جویانه و تهاجم زمینی اسرائیل به نوار غزه، مجوز کار او لغو شد.
                      ---------------

بی بی سی فارسی
                      -----------

3500 دلار میشه 200 میلیون تومان به پول ما
                      :.thumbsupsmileyanim

مهندس و سر مهندس هم نیستا !!کارگره !! اون هم کارگر فلسطینی ، نه اینکه از خود اسراییلیها باشه !!!

از دختربچه‌ای پرسیدم ایرانی‌ای که عیدیش ۲ میلیون تومنه و دلواپس فلسطینی با ماهی ۲۰۰ میلیون تومن درآمده، چندتا سلول تو مغزش داره؟
                      گفت سه تا.

اریک

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

ناجی امام خمینی چرا به اعدام محکوم شد؟

حسن پاکروان دومین رئیس ساواک بعد از انقلاب ایران، در ۲۸ فروردین ۱۳۵۸ با حکم صادق خلخالی اعدام شد.

یکی از اقدامات مهم پاکروان تلاش برای لغو حکم اعدام آیت‌الله خمینی در سال ۴۲ بود.

امام به او قول داده بود که دیگر در سیاست دخالت نکند اما ۱۵ سال بعد توسط انقلابیون اعدام شد.

مستند جدید روزها را اینجا ببینید:

https://youtu.be/_Ht1fFn_YFc?si=Flk-nI31wvYFftMt

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3769

ناجی امام خمینی چرا به اعدام محکوم شد؟

حسن پاکروان دومین رئیس ساواک بعد از انقلاب ایران، در ۲۸ فروردین ۱۳۵۸ با حکم صادق خلخالی اعدام شد.

یکی از اقدامات مهم پاکروان تلاش برای لغو حکم اعدام آیت‌الله خمینی در سال ۴۲ بود.

امام به او قول داده بود که دیگر در سیاست دخالت نکند اما ۱۵ سال بعد توسط انقلابیون اعدام شد.

مستند جدید روزها را اینجا ببینید:

https://youtu.be/_Ht1fFn_YFc?si=Flk-nI31wvYFftMt
                          ...شاه با تغییر تیمور بختیار ..اشتباه بزرگی کرد ..هیچ کدام از روسای بعدی ساواک جنم‌ و شخصیت بختیار را نداشتند ..
                          ولی خوب نمیشود این گونه اقدامات را تخطئه کرد ..!!!!

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3769

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
                            طرف صد در صد یک پسر ..... با پدری مجهول بوده که با این اظهارات خواسته خودش را محبوب و مدافع نظام جا بزند و .... !!!

متاسفانه ....
                            الان تو دادگاه به استناد همین صحبت ها ..حکم به غیر عمد بودن و نهایتا شبه عمد بودنش میدن و با یه دیه سروته قضیه رو هم میارند
                            جرم اهانت به پرچم هم به قوانین جزایی مملکت افزوده شد

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

?جواد ظریف : برخی فکر می‌کنند اگر مهاجرت کنند آنجا بهشت برین است. خارج از کشور باید زن و شوهر صبح تا شب کار کنند یک آپارتمان ۶۰ متری قسطی هم نمی‌توانند بخرند.
                              -------
                              ▫️اگر یک زوج در شهری در ایالت کالیفرنیا، باهم هفته‌ای ۹۶ ساعت با میانگین حقوق سالانه ۴۸۰۰۰ دلار کار کنند (یعنی هر کدام هفته‌ای ۴۸ ساعت کار کنند) توانایی خرید یک خانه با قیمت میانگین آن شهر را دارند. یعنی برای مهاجران متخصص ایرانی، با حقوق دریافتی بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار دلار در سال در آمریکا، نیازی به زوج بودن هم ندارند.
                              LINK (https://www.hireahelper.com/lifestyl...afford-a-home/)

▫️در آمریکا ودیعه‌ی اجاره خانه برابر است با قیمت ماهانه‌ی اجاره‌ی آن خانه. یک کارگر ساده با یک دوم یا سوم درآمدش می‌تواند یک سوئیت اجاره کند، و فقط لازم دارد یک برابر ودیعه بپردازد. این هزینه در ایران کل درآمد کارگر است و ۲۰ تا ۱۰۰ برابر ودیعه. امان از دروغ
                              Sanjaribaf (https://twitter.com/Sanjaribaf/statu...54898866016416)

▫️با فرض درست بودن این دروغ، باز ایران بدتره: اگر یک نماینده محترم مجلس کل حقوق یک ماه خودشان (همین ۲۵ میلیون تومان روی کاغذ) را هر ماه پس انداز کنند بعد از ۲۰ سال خواهند توانست یک آپارتمان ۶۰ متری در تهران بخرند. (با فرض محال ثابت ماندن قیمت مسکن در تهران و تورم صفر درصد در ۲۰ سال آینده جمهوری اسلامی!)
                              Ahad1304 (https://twitter.com/Ahad1304/status/1758954352293658703)

▫️بیشرف اونجا توی کارتن هم بخوابن لااقل صبج که بیدار میشن چیزی تغییر نکرده... ارزش پول ثابته... زندگی سخت تر نمیشه...
                              3dtile (https://twitter.com/3dtile/status/1758965696112009383)

▫️آدرس فعلی پسرش «مهدی ظریف» در آمریکا
                              RKOT (https://twitter.com/RKOTOfficial/sta...13165182935040)

▫️دکتر مهران ابطحی از قربانیان شلیک موشک‌های جمهوری اسلامی به #پرواز۷۵۲ (که همین زباله‌ی سخن‌گو فعالانه دنبال علاج جنایتش بود (https://t.me/mamlekate/82846)) درباره مهاجرت نوشته بود: «کاش ایران ایران بود. کاش حتی برای یک دوره کوتاه مجبور نبودم بروم به دورِ دور. برای آن‌ چیزی که میشد در ایران من هم باشد. مگر انتظار من از زندگی چقدر است؟ قدری آب و نان.»

https://t.me/mamlekate/46417

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

روزنامه وطن امروز، از رسانه‌های حامی جمهوری اسلامی، گزارش داد در حالی که ۱۱ روز تا برگزاری انتخابات مجلس باقی مانده، آخرین نظرسنجی‌هایی که دهه اول بهمن انجام شده، نشان می‌دهد ۵۲ درصد مردم از زمان برگزاری انتخابات اطلاع ندارند.

------------
                                اوضاع خیلی خیطه

طوری که

در مقایسه با 52 درصد مردم ، من ساندیسخور درجه یک هستم که از 3 ماه قبل میدونم 11 اسفند انتخاباته
                                :D

نظر

در حال کار...
                                X