اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    رئیس مرکز تحقیقات سرطان در دانشکاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به سوالی درباره اینکه از مقامات کشور کسی برای درمان سرطان از کشور خارج می‌شود، گفت: من ندیدم. اخیراً هم شنیده شد که آقای نیری (حسینعلی نیری، معاون سابق دیوان عالی کشور) برای درمان به آلمان رفتند که معلوم شد اشتباه بود، چند روز قبل هم خودم همسر یک وزیر را جراحی کردم.

محمد اسماعیل اکبری درباره بیماری مرحوم آیت‌الله شاهرودی که رئیس قوه قضائیه بود، ادامه داد: ایشان اول رفتند سراغ دکترهای گیاهی، بعد به ما مراجعه کردند، قرار گذاشتیم که عمل کنیم اما ایشان عمل نکردند، سه سال بعد حال‌شان بدتر شد، مراجعه که کردند برنامه این شد که شیمی درمانی و جراحی کنیم، بار اول که مراجعه کرده بودند شیمی درمانی هم نمی‌خواست. داماد ایشان گفت که در خارج با داروی غیرپزشکی درمان را پیگیری کنند، پیشنهاد چین را داده بودند، برای طب سوزنی در چین استخاره کردند که بد آمد اما در مقابل طب سوزنی آلمان خوب آمد، به آلمان رفتند و سه روز و نصفی آلمان بیشتر نماندند، چراکه آن دکتر در آلمان گفته بود با کار ما نمی‌شود برای این بیماری اقدامی کرد.

او درباره اینکه آیا ایشان در بیمارستان دکتر سمیعی بستری نشدند، افزود: خیر بستری نشدند. بعد از طب سوزنی چون‌که ویزای ایشان برای خارج شدن از آلمان مشکل داشت، پروفسور سمیعی ایشان را بردند بیمارستان و بعد از یکی دو روز برگشتند ایران، وقتی ایران برگشتند به من مراجعه کردند اما من دیگر عمل نکردم چراکه نتیجه‌ای نداشت، گفتند چه‌کسی عمل می‌کند ارجاع دادم به دکتر فاضلی که پزشک قابل احترام و از من ۱۰ سال جوان‌تر است.

برای طب سوزنی چین نرفته!!!رفته آلمان..بعد هم ویزا مشکل پیدا کرده و دو روز رفته اتراق کرده بیمارستان دکتر سمیعی!!!!

لابد میخواست بنز و آئودی هم وارد کنه میرفت چین /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

?کمک‌رسانی کیک با ویدئوی فیک

دروغ میگن! هیچکس از ارگان های دولتی برای نجات مردم گرفتار در سیل دشتیاری سیستان و بلوچستان نرفته! و اگر چندساعتی رفتن برای عکس یادگاری بوده.

این ویدئویی هم که خبرگزاری میزان وابسته به قوه قضاییه و سایر خبرگزاری ها که چندساعتی هست با سرعت زیادی در حال انتشارش هستند، مربوط به العین و مال ۴ سال پیش هست. ویدئو اصلی با صدای اصلی رو خودتون ببینید.
      farzinkadkhodae (https://twitter.com/farzinkadkhodae/...90550257942547)
      @mamlekate

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

? اگر هو شدن یک جراح در خدمت حاکمیت، مانند سمیعی توسط جماعتی که اساسا برای تخلیه هیجان در یک مکان حاضر شده‌اند، «فرهنگ مقابله با علم» است، حذف، اخراج و تعلیق ۱۳۰ استاد دانشگاه تنها در دو سال چه نام دارد؟!

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1920

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
          ? اگر هو شدن یک جراح در خدمت حاکمیت، مانند سمیعی توسط جماعتی که اساسا برای تخلیه هیجان در یک مکان حاضر شده‌اند، «فرهنگ مقابله با علم» است، حذف، اخراج و تعلیق ۱۳۰ استاد دانشگاه تنها در دو سال چه نام دارد؟!
          دوست عزیز بر حسب مورد و این که سمعیی خوب می کند تصمیم می گیرند
          خلاصه برای مانور خبری هم بد نیست می شه مثلا 4 روز باهاش مانور خبری داد
          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1920

گاردین: ایران تا سال ۱۴۱۵ از نظر اقتصادی ورشکسته خواهد شد
            405 البته

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1920

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              رئیس مرکز تحقیقات سرطان در دانشکاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به سوالی درباره اینکه از مقامات کشور کسی برای درمان سرطان از کشور خارج می‌شود، گفت: من ندیدم. اخیراً هم شنیده شد که آقای نیری (حسینعلی نیری، معاون سابق دیوان عالی کشور) برای درمان به آلمان رفتند که معلوم شد اشتباه بود، چند روز قبل هم خودم همسر یک وزیر را جراحی کردم.

محمد اسماعیل اکبری درباره بیماری مرحوم آیت‌الله شاهرودی که رئیس قوه قضائیه بود، ادامه داد: ایشان اول رفتند سراغ دکترهای گیاهی، بعد به ما مراجعه کردند، قرار گذاشتیم که عمل کنیم اما ایشان عمل نکردند، سه سال بعد حال‌شان بدتر شد، مراجعه که کردند برنامه این شد که شیمی درمانی و جراحی کنیم، بار اول که مراجعه کرده بودند شیمی درمانی هم نمی‌خواست. داماد ایشان گفت که در خارج با داروی غیرپزشکی درمان را پیگیری کنند، پیشنهاد چین را داده بودند، برای طب سوزنی در چین استخاره کردند که بد آمد اما در مقابل طب سوزنی آلمان خوب آمد، به آلمان رفتند و سه روز و نصفی آلمان بیشتر نماندند، چراکه آن دکتر در آلمان گفته بود با کار ما نمی‌شود برای این بیماری اقدامی کرد.

او درباره اینکه آیا ایشان در بیمارستان دکتر سمیعی بستری نشدند، افزود: خیر بستری نشدند. بعد از طب سوزنی چون‌که ویزای ایشان برای خارج شدن از آلمان مشکل داشت، پروفسور سمیعی ایشان را بردند بیمارستان و بعد از یکی دو روز برگشتند ایران، وقتی ایران برگشتند به من مراجعه کردند اما من دیگر عمل نکردم چراکه نتیجه‌ای نداشت، گفتند چه‌کسی عمل می‌کند ارجاع دادم به دکتر فاضلی که پزشک قابل احترام و از من ۱۰ سال جوان‌تر است.

برای طب سوزنی چین نرفته!!!رفته آلمان..بعد هم ویزا مشکل پیدا کرده و دو روز رفته اتراق کرده بیمارستان دکتر سمیعی!!!!
              طفلک ما که می رویم امامزاده روستا

نظر

• b1saeed
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 303

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                درود بر شما

من به شما اطمینان می دهم اگر لبنان با خاک یکسان شود بیشتر از حمایتی که ایران از غزه و حماس کرد ! از حزب الله و لبنان نخواهد کرد ! یعنی جنگ غزه علی رغم قساوت اسراییل وکشتار این همه بیگناه ! حداقل یک منفعت جهانی (و داخلی برای مردم ایران )داشت ! و آن اینکه ایران فقط بلوف میزند و جرات درگیری ندارد ! بنابر این این الدرم بولدرم ها فقط مصرف داخلی دارد . "راستی خط قرمزهای امیر عبدالهیان را یادتون هست " که در ابتدای درگیری حماس واسراییل !!! خط قرمزما ورود اسراییل به غزه است !!!

دلار 60 تومانی را برای امسال تثبیت شده بدانید ! و تورم سال آتی هم که کمتراز امسال نخواهد بود بنابراین دلیلی برای نگرانی دربازار بورس فعلی وجودندارد .

ار
                قساوت اسراییل وکشتار این همه بیگناه توسط اسراییل

منفعت جهانی استخراج کردید
                آخرین ویرایش توسط b1saeed؛ 2024/03/05, 15:44.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

در اصل توسط b1saeed پست شده است View Post
                  ار

مطلب من را نگرفتید !
                  دراینکه اسراییل وحشی وجنایتکار است من هیچ شکی ندارم . اما جنگ اخیر یک سری روابط را باز تعریف خواهد کرد .
                  حماس ، حزب الله ، حوثی ها و حشدشعبی اگر تا قبل از جنگ اخیر غزه فکر میکردند ایران ممکن است در صورت بروز چنین جنگی از آنها حمایت مستقیم خواهد کرد ! الان دیگه دریافتند که ازاین خبرها نیست ! پس اتفاقی که می افتد این است که اونها مجبور خواهند شد در استراتژیهایشان تغییر اساسی ایجاد نمایند ! وگرنه مقبولیت مردمی خودرا از دست خواهند داد.
                  به نظر شما منافع و دستاوردهای کشتن 2 هزار نفر اسراییلی ارزشش را داشت!؟ بیش از 30 هزار نفر مردم غزه کشته شوند و خساراتی که به غزه وارد شد حتی با کمک سایرکشورها ممکن است 5 تا 10 سال طول بکشد تا دوباره به قبل از جنگ برگردد .
                  واقعیات را باید پذیرفت با خوش خیالی نمی توان به رویاها دست یافت . اسراییل غده است نامشروع است و...هر چی است مورد حمایت قدرتهای غربی و اعضای شورای امنیت است .حتی روسیه و چین ! پس مشخص است که ادامه وضعیت موجود غیر از ضرر وزیان بیشتر چیزی عایدمردم نگون بخت فلسطین و غزه نخواهد کرد .
                  در اقتصاد یک اصطلاحی وجود دارد در تعادل عمومی به نام second best مفهومش این است اگر بهترین گزینه در دسترس نبود بروید سراغ دومین گزینه!!!
                  بنابراین درشرایط فعلی شاید پذیرفتن راه حل دو کشوری که مورد حمایت جامعه بین الملل نیز است همان second best باشد در شرایط سیاسی ! بلکه ان مردم هم از این همه جنگ و بدبختی رها شوند
                  منفعت جهانی هم یعنی همین! اگر در منطقه یک جنگ کمتر شود منفعتش برای کشورهای منطقه خواهد بود به جای رفتن به سمت تسلیحات بیشتر به فکر رشد و شکوفایی اقتصادهایشان خواهند بود.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2729

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

هزینه باورنکردنی اجاره موتورسیکلت / اجاره ۶ ماه به ۳۶ میلیون رسید

?سایت‌های مجازی پر است از آگهی‌هایی که خبر از بازار داغ اجاره موتور سیکلت می‌دهند.
                      نرخ اجاره از روزی ۱۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان در نوسان است.
                      ?در یک آگهی اجاره روزانه موتورسیکلت ۲۵۰ هزار تومان و ماهانه ۷.۵ میلیون تعیین شده و در یکی دیگر این نرخ به روزانه یک میلیون تومان هم می‌رسد.
                      ?آگهی‌ دیگری درباره شرایط اجاره یکی از ارزان‌ترین انواع این وسیله نقلیه یعنی یک هوندا ۱۲۵ ساده مدل ۹۳، ماهیانه ۶ میلیون تومان به عنوان اجاره است و تاکید دارد. یعنی ۳۶ میلیون برای نصف سال.
                      ?شرایط اجاره این دوچرخ‌های نان‌آور نیز معمولا شامل یک برگ چک با امضای ضامن، سفته به نرخ روز موتور سیکلت، اجاره نامه محل سکونت فرد متقاضی و داشتن گواهینامه موتور است.

?‍♂ کانال آقای اقتصاد (https://t.me/+H0tLVqAaa6xlZWVk)

-----
                      اینها همه زنگ خطر فقر و فحشا و سرقت و زورگیری هستنند

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

لابد میخواست بنز و آئودی هم وارد کنه میرفت چین /.:biggrinsmiley.:/

شاهد از غیب رسید . اولین آئودی وارداتی از آلمان
                        /.:biggrinsmiley.:/
                        ---------------
                        (فیلم)
                        ماشین از آلمان وارد کردن صلوات میفرستن براش /.:biggrinsmiley.:/

homayonii (https://twitter.com/homayonii/status...65530094419990)
                        @mamlekate

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

نصیر حسینی، نماینده خامنه‌ای در استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت که «به چشم خود پول‌پاشی را در برخی از صندوق‌ها دیدم و اگر می‌خواستند کسی را بگیرند باید چندین و چند اتوبوس افراد را می‌گرفتند.»

او افزود: «از آنچه در زمان انتخابات در استان اتفاق افتاد ناراضی و نگران هستیم.»
                          -----------------------

حاج آقا چرا ناراضی و نگران !!؟

مگه سیرک بدون شعبده بازی هم میشه
                          :D
                          آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/03/05, 21:46.

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1129

در اصل توسط b1saeed پست شده است View Post
                            ار

همه حرفارو زده که همین تیکه جا بده بخدا تو‌ مغز اینا من موندم
                            اصلا دارن؟
                            بولاه کلمه مزدور حیفه

نظر

• سپهر کلهر
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 578

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
                                همه حرفارو زده که همین تیکه جا بده بخدا تو‌ مغز اینا من موندم
                                اصلا دارن؟
                                بولاه کلمه مزدور حیفه
                                اگر روی سخنت با من است من مودبانه جوابت را می دهم ! باید بگم احتمالا همه مطلب را نخوانده ای . درضمن هیچ آدم با وجدانی از جنایات غزه نه تنها خوشحال نیست صدالبته بسیار ناراحت وغمگین هم هست . اما بحث من چیز دیگری است من می گویم اگر مسئولین به طور واقعی توان حمایت ازفلسطین را ندارند چرا این بدبخت هارا به کشتن میدهند . در زمانی که می بایست قاطع حمایت می کردند پا پس کشیدند و این نامردی است وتاوانش را هم 30 هزار انسان بیگناه تا کنون داده اند .خوب شما نمی توانی بشین کنار تا خودشان راه حلی برای مشکلات وبدبختی های خودشان پیدا کنند .چرا اعراب مداخله نمی کنند ؟ چون میدانند زورشان به غرب نمی رسد و تقابل یعنی نابودی همه آنچه دارند . الان مثلا شما بگویید دستاورد جنگ اخیر برای فلسطینیان خصوصا غزه چی بود؟؟
                                من فکر می کنم مسئولین حماس وحزب الله احتمالا رویکردشان درروابط با ایران تغییر خواهد کرد .

نظر

در حال کار...
                                X