اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

جنابان احسانی و داور و طیب و inspired

سلام

ما قرار نیست یک جور فکر کنیم

و قرار هم نیست نظر هم را عوض کنیم

برابری نژادی یک توهم است و برابری جنسیتی هم یک توهم دیگر است!!!!

زنان هرگز با مردان برابر نیستند در شیوه تفکر و ...... ( در حقوق کاملا برابرند و البته در تکالیف)

در مورد نژاد هم همینطور

جناب احسانی و داور با شما موافق نیستم

یعنی کیفیت نژاد المانی با اسپانیش برابره؟

نه عزیز اینطور نیست

من به برابر حقوق به عنوان یک لیبرال اعتقاد دارم

اما استعداد نه

شما سیاه پوستها را در نظر بگیرید به عنوان نژاد اقلیت در امریکا

و با چینی ها و ..... مقایسه کنید ان هم اقلیت در امریکا

ظلمی که به چینی ها شد چند برابر سیاه ها بوده

اتفاقا سیاه ها چون جسم قوی داشتند کمتر مورد اهانت قرار می گرفتند

ولی به چینی ها زیاد ظلم شد

اما همین چینی ها با سختکوشی و هوش و .... عقب ماندگی شون را در امریکا جبران کردند

اما سیاهان چی ؟ یا بستکبال یا سکس!!!!!

در خود اروپا نژاد ژرمن بسیار جدی و کاری تر از نژاد مدیترانه ای است

در اسیا همین طور

ضمنا دلایل سوسیالیتها با این شکل که بعضی از نزاد ها در سیکل فقر گیر کرده و چرخه فقر اجازه بروز استعداد را به انها نمی دهد بخشی از مسئله است نه تمام ان

اگر از همه مکاتب ( لیبرال - سوسیال- نژاد گرا- فاشیسم- محافظه کار - جهان وطنی-)

مطالعه کنید اوج نا برابری در استعداد را متوجه می شوید

مثال مادر ها که فرمودید که همه مادرها می گویند بچه من بهتر است به خاطر تعصب ان مقوله دیگری است

اما یک ادم بی طرف تفاوتهای بین دو بچه از دو مادر را تشخیص می دهد

مثلا برای ما بین انگلیسی و اسپانیش که تعصبی نداریم ( چون جز هیچ کدام از دو ملت نیستیم)

اما در دل قبول داریم انگلیسی ها مستعد تر هستند

نکته دیگر

اتفاقا خیلی از سواد تر ها نژاد پرست تر هستند ولی نشان نمی دهند ( به خاطر هوشان از از نتایج اعلان ان می ترسند )

باز هم می گویم حقوق شهروندی کاملا برابر است و برابر و برابر .

موفق باشید
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1253

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      مشروطه راه اتحاد

✍️ حجت کلاشی

با انقلاب ۵۷ جمهوری‌خواهان توانستند نظام پادشاهی را در ایران براندازند. آنها فزونتر از چهار دهه پیوسته کوشیده‌اند دفتر پادشاهی در ایران را ببندند و هواداران آنرا بتارانند. همه این سالها برای زدودن فکر پادشاهی پول‌های گزاف هزینه و صفحات زیادی سیاه شده است

جمهوریخواهان در پی افکندن نظم و سامان کارآمد روسیاه شده‌اند. جمهوریِ واقعا موجود در ایران نظام تباهی ازکار در‌آمده. امواج جمهوریخواهی نخست از کمون پاریس و سپس از سوسیال دموکراسی قفقاز و بعد فرانسه به ایران راه یافت و بسیاری را برای ساخت سامانی بر بنیاد عدالت و آزادی سودایی کرد.

‏آنها بی آنکه بدانند با جهلِ‌مرکب، زمینی را به آتش کشیدند که در آن بذر عدالت، دموکراسی و حکمرانی بر پایه عقل و عرف امکان روئیدن و تناور شدن داشت. هنوز می کوشند بجای فهم منطق کار تاریخی روی‌داده، مسولیت نتیجه تاریخی پدید آمده را نپذیرند. برخی از آنها در سودای انقلابی نو می سوزند

‏تاریخ دیروزشان اگر سراسر تقلیدی بود از لنین ، مائو، چگوارا و فیدل، تاریخ امروزشان تقلیدی است از گاندی، ماندلا، واتسلاو هاول و مشق آموزه‌های جین شارپ و قدرت بی قدرتان!
      برای آنها هوسی الا قمار دیگر نمانده‌ است. سرنوشت یک ملت را به زمین قمار باختن کشانده‌اند. جایی که دایره بسته است

در کنار این کارنامه سیاه جمهوری‌خواهی ایرانی، نه تنها نیروهای پادشاهی‌خواه از میان نرفته‌اند بلکه ایرانیان فکر پادشاهی را بازیافته و برای آن جانفشانی می کنند. بعد از چهار دهه جوانانی پیدا شده‌اند که به هواداری آشکار از پادشاهی به زندان می روند و رنج‌ها بر خود هموار می کنند

پس جمهوری‌خواهان با انقلاب و چهار دهه کار پیوسته نتوانسته‌اند ریشه پادشاهی خواهی برکنند، ریشه‌ای که اکنون دوباره تنه‌ای تنومند شده و شاخه‌های نو‌اش روئیده و شکوفه‌های تازه بر دمیده. پادشاهی‌خواهی از ایران رخت نبسته و آب بر آبش افزوده می شود و آن فکر و نهاد کهن،جوان و برنا می گردد

‏پادشاهی‌خواهان نیز نمی‌توانند جمهوری‌خواهی را از ایران بزدایند.این فکر، هواداران و نیروهای خود را دارد و خواهد داشت.
      آیا می توان راهی یافت که پادشاهی‌خواهان و جمهوری‌خواهان در کنار هم بایستند و آن تنش تاریخی را از میان بردارند؟ همان تنش تاریخی که برآیندش همواره پیروزی ارتجاع است

می پندارم آری می شود.مشروطه ظرف جامعی‌ست که این تنش را التیام بخشیده رفع تواندکرد. در پادشاهی مشروطه همه ارزش های جمهوری‌های سکولار دموکرات وجود دارد و درِ آن جعبه جادویی که انقلاب‌های مدام برای در هم شکستن شکل ‌های حکمرانی، می زاید بسته می شود. تحول و تکامل تدریجی سر بر می آورد

بازگشت به مشروطه نظریه‌ای ست که می تواند همه کسانی که پذیرفته‌اند امور ملی برپایه عقل و عرف اداره شود و مفاهیم و ارزش‌ها را به شکل فرو نمی‌کاهند گردهم آورد.پادشاهی، نظام کهن ملی ما در عصر جدید بر بنیادی ایستاده که نظام پاسدار تحول و نو شدن ها است .

#بازگشت_مشروطه
      دوست من

جمهوری خواهان

حتی پادشاهی پارلمانی ( به قول شما مشروطه) هم بر نمی تابند

شما از قول این نویسنده می گوییید نه پادشاهی مطلقه و نه جمهوری بلکه پادشاهی پارلمانی که ترکیبی از هر دو انهاست

اما جمهوری خواهان باز هم زیر بار نمی روند

اقای نوری علاء یک سنتز دیگر را معرفی کرده است

و ان پادشاهی ریاستی ( نه پادشاهی مشروطه یا پارلمانی )

این ترکیب دقیقا مانند بریتانیا و سوئد است با این تفاوت که نام شخصی مادام عمر دیگر پادشاه نیست اسمش رئیس جمهور است و مادام عمر و فقط نمادین

منظور این است که جمهوری خواهان کلا با نام پادشاه مشکل دارند ( خنده دار است)

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        سلام وعرض ادب واحترام

با تشکر از اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته اید

بنده نمیتونم قبول کنم که اون فرد و افرادیکه سیاه پوستان را به بردگی گرفته بودند باهوش بودند وهستند

آیا هوش اخلاقی را میشه بعنوان هوش واقعی قبول کرد ویا هوش !غیر اخلاقی را

لذت ؟! چطوری تعریف میشه آیا هوش اخلاقی بازهم در این مهم دخیل است ؟
        طیب اقا هوش اخلاقی نداریم

اگه منظور هوش احساسی است ( یکی از هوشهای 8 گانه روانشناس معروف گاردنر) است بله هوش احساسی یعنی درک کردن دیگران نشانی از هوش است

ولی کلا اخلاق در طبیعت وجود ندارد ( طبیغت نظم مکانیکی دارد)

اخلاق اختراع بشری برای تلطیف کردن زندگی است

چون زندگی ذاتا خشن است

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
          انسان با چه تعاریفی انسان است ؟

آزادی چگونه تعریف میشه ؟!

رابطه اخلاق و موارد فوق الذکر چیه ؟
          طیب برای ازادی رجوع کن به این منابع

فیلسوف ایزا برلین با ازادی مثبت و منفی او

فیلسوف کارل پوپر با جامعه باز و دشمنان او

فیلسوف رابرت دال با تکثرگرایی و ازادی او ( پلوریسم) او

فیلسوف جان لاک با تساهل و تسامح او

فیلسوف ژان ژاک روسو با قرارداد اجتماعی او

فیلسوف یورگن هابرماس از مکتب فرانکفورت با تفکر انتقادی او

فیلسوف جان رالز با عدالت لیبرالی او

فیلسوف فردریک هایک با کتاب راه بندگی او

فیلسوف جان استوارت میل با دو نکته در باب ازادی او

فیلسوف ماکس وبر با بروکراسی و ازادی او

فیلسوف نیچه و نظریه ابر انسان او

فیلسوف هانا ارنت و توتالیتاریسم او

فیلسوف برتراند راسل و جهانی که من می شناسم او

فیلسوف ویل دورانت و لذتهای فلسفه او

اما من میدانم حال خواندن ان کتاب ها را نداری

پس کتاب زیر را بخوان

تاریخ فلسفه غرب از راسل

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

تشکر بهرام نامدار در زیر پست خیلی جالب بود

خان خانان ناراحت شدی که گفتم نژادپرستی ریشه در بیسوادی داره؟!
            هرچند از شما بعید نبود ولی خیلی فرق است بین
            اون سیاستمداری که آگاهانه مباحث نژادی رو مطرح میگنه تا ازش بهره برداری سیاسی کنه (هرچند میتونه جنبه مثبت برای منانفع ملی داشته باشه)
            با اون احمقی که جدی جدی باورش شده به واسطه نژادش ، از حقوق سیاسی اجتماعی بیشتری برخورداره!!!

و شما جناب اوراسیای عزیز
            به خاطر بیاور که از بچگی به شما گفتند که ما ایرانی ها نژاد برتر در کل دنیا و اختصاصاً قومیت شما نژاد برتر در کل ایران هستید...
            اما بعدها که بزرگتر شدید و به گفته خودتون 20 سال در زمینه علوم انسانی مطالعه کردید تازه متوجه شدید که تنوع نژادپرستی اگر ابزاری برای اتحاد ملی و منافع ملی باشد پسندیده است وگرنه چیزی بیشتر از یک دعوای عوام بیسواد نیست. پس چون ژرف تر اندیشیدی فهمیدی که سایر نژادها هم از حقوق سیاسی اجتماعی مساوی برخوردارند.

تازه فهمیدی رنگ پوست بهونه و کلک سیاستمداران بود برای به بردگی گرفتن سیاه پوستان
            رنگ پوست چه ربطی داره به حقوق سیاسی اجتماعی؟!
            جناب احسانی منم به شما علاقه مندم اما این علاقه مندی نمی تونه از رک بودن با شما خودداری کنم

من گفته بودم تفاوتهای نژادی نباید سبب از هم پاشیدگی کشور شود

نگفتم که وجود نداره یا نگفتم که اشتباه کردم

شما مباحث را قاطی می کنید

و از کلکهای روانشناسی استفاده می کنید

اینجا نوشتین :

تازه فهمیدی رنگ پوست بهونه و کلک سیاستمداران بود برای به بردگی گرفتن سیاه پوستان . گرنه نژاد پرستی چیزی بیشتر از یک دعوای عوام بیسواد نیست. پس چون ژرف تر اندیشیدی فهمیدی که سایر نژادها هم از حقوق سیاسی اجتماعی مساوی برخوردارند.

جواب: اشتباه است

قوی همیشه بر ضعیف مسلطه

این قانون طبیعت است

اگر سیاهان تن به بردگی دادند پس کم هوشتر بودند

نه برعکس که شما گفتین که چون می خواستن برده شون کنند به انها القا کردند که شما احمق هستید که این حرف غلط است

دوست من این بحث را اگر موافق باشید تمام کنیم

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2102

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
              قرار شد که منبع ذکر کنی برای این مدعا که تعصبات کور، نوعی ناهنجاری روانی است. این رو من ندیدم

ولی نگرد، نیست

چون تعصب همونطور که بعدا نوشتید یک خصیصه اخلاقی/ رفتاری است، پس این اولین سوتی شما.

دوم، پس وقتی ناهنجاری روانی نیست، نمیتونه از جنس وسواس باشه که نوعی اختلال روانی هست. پس از یک جنس نیستند. این دومین سوتی
              اولاً خیلی ممنونم که مصرانه سعی میکنی اشتباهات منو بهم گوشزد کنی. باور کن کنایه نیست ، جدی میگم ، به قول کاربر تالار بورس ، دوران سس‌کلک بازی برای ما گذشته. لات بازی و معرکه گیری و پاچه گیری و کل انداختن و پوزه مخاطب رو به خاک مالوندن دیگه برا ما لطفی نداره شما خوش باش...

من از بحث سازنده استقبال کردم ولی شما انگار دعوا داری با کاربران ! وگرنه جناب اوراسیا هم با من مخالف بود ولی شیوه بحث کردن خیلی فرق داره. من البته که خدا نیستم اما ظاهراً شما خود خدایی یا این مطالب از طرف خدا بهت Inspir میشه!

ولی داداش شما خودت هم انگار یه چیزیت میشه ، برو یه فکری برا خودت بکن...

دو ساعت تایپ کردم ، حالا باید برم یکی یکی جملاتم رو نقل قول کنم که ثابت کنم منظور من هم همین بود!!!

من اگر وسواس دارم، عامل دیگری این وسط هست به نام نگرانی یا ترس که به من استرس وارد میکنه، نه اینکه مستقیما استرس به ریشه وسواس. من از ترس قضاوت دیگران و از نگرانی بابت عدم پذیرفته شدن توسط دیگران و از ده ها دلیل دیگر، دچار وسواس فکری میشوم و این فشار مضاعف، منجر به ایجاد استرس میشه. پس استرس ریشه این وسواس نیست، ترس های ماست. این سوتی سوم
              دِ لامصب اینو که دیگه برات منبع آوردم

اضطراب زیاد ، ریشه وسواس است

این نظر یک روانپزشک بود که در سایت باشگاه خبرنگاران جوان منتشر شده بود.
              من نمیدونم تحصیلات شما چیه، فرضاً اگه شما هم روانپزشک باشید برای رد نظر همکارتون احتیاج به مستندات بیشتریه
              و اگر نیستید هم من فکر میکنم نظر یک متخصص، نسبت به نظر شخصی افراد ارجحیت داره.
              (البته من خودم هم این منبع رو بعداً پیدا کردم، ولی اینکه وسواس زیادی ، ریشه در استرس داره که خیلی معروفه ، بعید میدونستم شما با این سطح اطلاعاتی که مدعی اون هستید ، ندونید!

بعد یه راست با این مقدمه مسخره که اشتباه بودن این صغری کبری چیدن ها مشخص شد، پریدی و نتیجه گرفتی که دلیل نژاد پرستی، بیسوادی است.
              در حالیکه نژاد پرستی یا به تعبیر درست تر، تبعیض نژادی یا Racism، یک ایدئولوژی است و ایدئولوژی نمی تونه از جانب افراد بیسواد باشه. اگر بود که این همه موافق پیدا نمی کرد.

این
              چهارمین سوتی

چرا که دانستیم نژاد پرستی یک عقیده است و بر مبنای یک سری استدلال ها و فکتها پایه ریزی شده (مثل سایر ایدئولوژی ها) و منطقی پشتش نهفته است، آیا نباید به عقاید دیگران، احترام بذاریم ابتدا به ساکن؟

الان این همه عقیده گوناگون و متضاد هم داریم، آیا با همشون موافقیم؟ مسحیت و اسلام و هندو و کمونیست و یهودیت و بودایی و ..... خلاصه کلی عقیده دیگر، آیا اگر همشون بشینند و فکر کنند، دست از عقایدشون بر میدارند؟ پس چرا الان دنیا تک حزبی نشده؟؟؟؟
              همه این موارد رو یک بار مفصل توضیح دادم پس خلاصه میگم :
              در مورد ژرف اندیشی ، خب نمیخوایم که اتم بشکافیم
              همینکه شخص پیش خودش فکر کنه مثلاً تفاوت رنگ پوست و چشم به چه جهت باعث حقوق سیاسی اجتماعی بیشتر میشه، کافیه... یا در طرف مقابل اگر نژاد واقعاً یک بهانه برای حقوق برتر نیست، همین سوال رو از خودش بپرسه.
              فکر کنه که کشورهای بزرگ و مطرح جهانی معمولاً مهاجرت و چرخش جمعیت بیشتری دارند و طی چند هزار سال بعید میدونم نژادی خالص مونده باشه ،
              برتری در لیاقت ، اختصاص به یک نژاد خاص نداره. همه مامانها فکر میکنند بچه خودش از همه بچه ها خوشگلتره ، همه بچه ها هم فکر میکنند مامان خودش خوشگلترین مامان دنیاست! با این وجود همه بچه ها در مدرسه از حقوق برابری برخوردار میشند. بنابراین اون محبت بین مادر و بچه بحث شخصی میشه. چشم آبی و سفیدپوست تا زمانی که مدعی حقوق برتر نشده باشه. هیچ اشکال نداره که به رنگ چشم و پوست خودش فخرفروشی کنه /:.yead.:/ اون دیگه یک بحث شخصیه.
              اگر بحث حقوق سیاسی اجتماعی مطرح نباشه ، فخرفروشی موضوع بحث من نبود. فخرفروشی رو هم میذاریم پای حساب بداخلاقی یا بی اخلاقی ،

راستی بداخلاقی فخرفروشی بدتره یا پاچه گیری ؟!

اون فیلم هم به همین قضیه اشاره داره که خب خودتون توضیح دادید ولی این نکته رو من در پستهای قبلی اضافه کردم:
              هرگاه سیاستمدار، به منظور ایجاد اتحاد و انسجام ملی (در یک جامعه با نژاد یکدست و یا با سطح آگاهی پایین) مجبور باشد از ابزار نژادپرستی استفاده کند، در این صورت هرگونه تخطئه و تمسخر و نفی نژادپرستی (از طرف رقبای سیاسی یا دشمنان ملت) امر مذمومی است و نباید مورد توجه قرار گیرد. اما با گذر زمان وقتی جامعه به بلوغ یا قدرت زیاد برسه ، خود به خود نژادپرستی را کنار میذارند چون دیگه نیازی با اون ابزار ندارند. متاسفانه در چنین مواردی شاهد هستیم که افرادی از این جامعه، فریب دشمن رو خورده و با ژست روشنفکری ، نژادپرستی را رد میکنند!!! پس نژادپرستی یک ابزار در دست سیاستمداران است که میتونند از اون استفاده مثبت یا منفی بکنند.
              نژادپرستی
              این شخص هم اگر ژرف تر بیندیشد در میابد که هر صفت یا ژن که در نژاد خودش هست :

• اولاً همه اعضای اون نژاد ، اون صفت و ژن را به یک میزان دارا نیستند.
              • بعضی افراد از نژاد خودش پیدا میشه که فاقد اون صفت خاص باشه.
              • اون صفت در سایر نژادها هم کم و بیش وجود داره.
              • ممکنه افرادی از نژادهای دیگر وجود داشته باشند که دارای اون صفت به میزان بیشتری باشه.
              • و مهمتر از همه اینکه وجود این صفت، به چه دلیل سبب داشتن حقوق سیاسی اجتماعی بیشتر میشه؟!

مثلاً چشم آبی زیباتر از چشم سیاه است فقط و فقط به این دلیل که افراد بیشتری نسبت به اون ابراز علاقه کردند ، بنابراین اگر سلیقه نسلهای بعدی تغییر کند شاید افراد بیشتری به رنگ چشم سیاه ابراز علاقه کنند، پس لابد اون موقع چشم سیاه میشه نژاد برتر.
              (کی فکرشو میکرد روزی بیاد که مردم خودشون برند بدن خودشون رو برنزه کنند ؟!!!)

ولی اگر ژرفتر بیندیشه میفهمه که وظیفه چشم ، دیدن است. چشم خوب ، چشمیه که بتونه بهتر ببینه ولی رنگش صرفاً یک سلیقه شخصی است.
              ژرف اندیشی در این حد مورد نظر من احتیاج به فیلسوف شدن نداره ، از هر آدم عادی هم بر میاد!

واقعاً کی فکرشو میکرد روزی بیاد که مردم خودشون بدن خودشون رو برنزه کنند ؟!!!

یادمه یکی پست گذاشته بود با این مضمون که بزرگترین انتقام جامعه سیاه‌پوستان از سفید پوستان راه‌اندازی سایت پورن ... است ! (در ویدئوهای پورن شیر شده در این سایت، همه مردها سیاه و همه زنها سفید هستند) یکی زیرش کامنت گذاشته بود؛ داداش باز هم که داری اشتباه میکنی قدیم مرد سفید ، مرد سیاه رو به خاطر قدرت بدنیش جهت کار در مزارع به خدمت خودش گرفته بود حالا این دفعه زن سفید ، مرد سیاه را به خاطر توانایی ممتاز جنسی، به خدمت گرفته با این تفاوت که مرد سیاه قدیم رنج میبرد ولی حالا لذت میبره. این هم یک مثال از شایستگی نژادی. قابل توجه ناصر جان
              در مرود زنان سفیدپوست که به من کنایه زدی هم همونطور که میبینی مطلب لطیفی بود از یک پست در توئیتر (یا فیسبوک اگه اشتباه نکنم) و شخص دیگری زیرش کامنت کرده بود . من فقط نقل قول کردم تا فضای تاپیک لطیف بشه.

-----------------------------------------------------------

مطمئناً انتظار نداری تا صبح بشینم سوال و جواب پس بدم
              نظرات من همین بود که گفتم ، ببخشید اگه با نظرات خداوندگار جنابتان زاویه داشت! هرچند در ظاهر سعی در تخطئه کل مطلب دارید

اتفاقاً از شما هم داره کم کم خوشم میاد ... آدم جالبی هستی
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2102

برخی خانواده ها میرن سند جور میکنند که ژن ما حداقل دست خوردگی تاریخی رو پیدا کرده. الان برخی نقاط دنیا مثل مغولستان، کره شمالی، یا بومی های استرالیا، جزء خالص ترین نژادها هستند. مناطق کمتر با دنیا مخلوط شده.
                پس اگر کسی بتونه اثبات کنه که ژنش خالصه، همچنان داخل بازی است. و چون علم ژنتیک این مدرک رو بهش داده، سند بسیار محکم و با ارزشی هم میتونه تلقی بشه
                چند سوال :
                این مغولستان و کره شمالی کجای تارک هستی درخشیده اند ؟!
                چه استفاده ای از خلوص نژادی خودشون کرده اند؟!
                اون سند بسیار! محکم و با ارزش! منگوله داره یا تکبرگ ؟!
                این سند رو ببریم در نونوایی چندتا نون بهمون میده ؟!
                نژاد خالص چطوری تا حالا خالص باقی مونده؟!
                یعنی مثلاً خواهر برادر با هم ازدواج کرده اند؟!

چرا پزشکان افراد رو از ازدواج فامیلی به شدت نهی میکنند؟!
                معروفه که باعث تولد بچه های خنگ و عقب افتاده میشه
                در حالی که همه میدونیم باارزش ترین ژن ، فقط هوشمندی(IQ) است
                این دو گزینه رو چطوری میشه با هم جمع کرد ؟!

اصلاح نژاد در گاو و گوسفند و... به چه منظور انجام میشه؟
                بالاخره اجتماع ژنهای متفاوت، ارزشمند است با بی ارزش ؟!
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2102

وگرنه مشکل اصلی بشر همیشه ما و منی بوده. تکبر
                  و همیشه دنبال راهی برای ایجاد تمایز و برخورداری از امتیاز
                  به این اظهارت دقت کنید!!!!
                  چه نیاز به داشتن ژن برتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  این یک سند معتبره برای اینکه بشر برای فخر فروشی، به هیچ چیزی احتیاج نداره، جز قدری وقاحت!!!!!
                  تکبر ، فخرفروشی و ما و منی در کلام شما اصلاً پیدا نیست ... ایضاً وقاحت

چه فرقی بین کسی که به مال خودش تفاخر میکنه یا به دارایی دیگری اعم از مادی یا معنوی؟!

شیخی به زن فاحشه ای گفت پستی
                  هرشب در آغوش کسی بنشستی
                  گفت شیخ، من آنچه گفتی بودم
                  اما تو هم آنچه مینمایی هستی ؟!
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2102

از هر 200 نفر ، یکی نوه چنگیز مغول است!

آیا می‌دانستید از هر 200 انسان کره خاکی یکی به شکل مستقیم فرزند یا نوه چنگیزخان است؟
                    آیا می دانستید از هر 20 نفر یکی ژن مغول دارد؟

چنگیزخان که با نام “تموچین” متولد شد و بین سالهای 1162 تا 1227 میلادی زیست. او با کشورگشایی‌اش بزرگترین امپراتوری تاریخ بشر از آلمان امروزی تا چین (شامل ایران) را پایه گذاری کرد. فرزندان و نوادگان او سالهای متمادی بر این کشورها حکومت کردند.

چنگیزخان معتقد بود:
                    “بزرگترین لذت مرد آن است که دشمنانش را شکست دهد، تمام آنچه دارند بگیرد، اسب‌هایشان را براند و زنان و دخترانشان را در میان بازوان داشته باشد”
                    طبق تحقیق ژنتیکی که سال 2003 انجام و در سال 2007 تایید شده و در ژورنال تخصصی ژنتیک و نشریه مرکز سلامت امریکا منتشر شد؛ مشخص گردید که حدود نیم درصد کل جمعیت جهان به شکل مستقیم حامل ژن شخص چنگیزخان هستند. به عبارت دیگر 35 میلیون نفر از کل بشر امروزی نوادگان مستقیم چنگیزخان هستند

تحقیق دیگر منتشر شده در وبسایت “اگزامینر” نشان می‌دهد که 8 درصد جمعیت امروز آسیا مستقیماً از نژاد چنگیز و حدود 350 میلیون نفر از مردم جهان دارای ژن مغولی‌اند. در این تحقیقات مشخص شد که افراد مختلف در کشورهای متفاوت بین نیم تا چهل و سه درصد حامل ژن مغولی هستند.
                    به عبارت دیگر اگر به شکل مستقیم نوه چنگیزخان نباشید، شاید نوه یکی دیگر از خان‌های مغول هستید.
                    این تحقیقات و مقالات مشابه نشان می‌دهد که پس از قرن‌ها اختلاط جمعیتی و کشورگشایی‌های عظیم از چنگیز و تیمور تا حملات امپراتوری پرشیا، اعراب مسلمان، اسکندر مقدونی و دیگران؛ باید ماجرای خلوص خون و ژن را فراموش کنیم. بشر امروزی ترکیبی گونه‌گون از نژادهای متفاوت است.

من فکر میکردم اون بزرگوار فقط آسیا رو آباد کرده
                    ولی انگار تمام دنیا رو آباد کرده
                    /:.yead.:/
                    آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2022/02/03, 20:33.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2102

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                      جناب احسانی منم به شما علاقه مندم اما این علاقه مندی نمی تونه از رک بودن با شما خودداری کنم

من گفته بودم تفاوتهای نژادی نباید سبب از هم پاشیدگی کشور شود

نگفتم که وجود نداره یا نگفتم که اشتباه کردم

شما مباحث را قاطی می کنید

و از کلکهای روانشناسی استفاده می کنید

اینجا نوشتین :

تازه فهمیدی رنگ پوست بهونه و کلک سیاستمداران بود برای به بردگی گرفتن سیاه پوستان . گرنه نژاد پرستی چیزی بیشتر از یک دعوای عوام بیسواد نیست. پس چون ژرف تر اندیشیدی فهمیدی که سایر نژادها هم از حقوق سیاسی اجتماعی مساوی برخوردارند.

جواب: اشتباه است

قوی همیشه بر ضعیف مسلطه

این قانون طبیعت است

اگر سیاهان تن به بردگی دادند پس کم هوشتر بودند

نه برعکس که شما گفتین که چون می خواستن برده شون کنند به انها القا کردند که شما احمق هستید که این حرف غلط است

دوست من این بحث را اگر موافق باشید تمام کنیم
                      من هم فکر میکنم بهتره بحث رو تموم کنیم
                      چون ظاهراً تفاهم بین ما سخته ،
                      مگه من هم نگفتم علت بردگی سیاهان ، هوش کمتر اونها بوده؟
                      خب الان باید دوباره برم پست بالا بیارم؟!

در ضمن اگر در کلام بنده ، هرنوع خشونتی رو حس کردید از شما عذرخواهی میکنم.

از سایر کاربران هم که امروز منبر رو به ما دادند و سرشونو درد اوردم ، عذرخواهی میکنم.

من هم همینجا بحث نژاد رو تموم میکنم چون حس میکنم شما و ایشون دارید حرف منو به شکل دیگری تکرار میکنید.

شب خوش

تمام .
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EURASIA
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1253

چند سوال :
                        این مغولستان و کره شمالی کجای تارک هستی درخشیده اند ؟!
                        چه استفاده ای از خلوص نژادی خودشون کرده اند؟!
                        اون سند بسیار! محکم و با ارزش! منگوله داره یا تکبرگ ؟!
                        این سند رو ببریم در نونوایی چندتا نون بهمون میده ؟!
                        نژاد خالص چطوری تا حالا خالص باقی مونده؟!
                        یعنی مثلاً خواهر برادر با هم ازدواج کرده اند؟!

چرا پزشکان افراد رو از ازدواج فامیلی به شدت نهی میکنند؟!
                        معروفه که باعث تولد بچه های خنگ و عقب افتاده میشه
                        در حالی که همه میدونیم باارزش ترین ژن ، فقط هوشمندی(IQ) است
                        این دو گزینه رو چطوری میشه با هم جمع کرد ؟!

اصلاح نژاد در گاو و گوسفند و... به چه منظور انجام میشه؟
                        بالاخره اجتماع ژنهای متفاوت، ارزشمند است با بی ارزش ؟!
                        احسانی جون باز هم اشتباه می کنید

ببخشید گفتم بحث تمام کنیم

اما تحریک شدم بیایم وسط

بله نژاد خلوص بهتر است

مثال

عربستان و عراق هر دو عرب هستند و با ویژگی های که از عرب میشناسیم

اما عربستانی ها خیلی بهتر اند چرا؟

چون خلوص نژادی دارند
                        صادق اند
                        وطن دوست
                        و .....
                        اما عراقی ها نژاد ترکیبی اند
                        پر از خیانت
                        و .....

بله نژاد خلوص بهتر است
                        ما ایرانیان نژاد قاطی داریم و پر از بی صداقتی

خلوص نژاد به همان اندازه خود نژاد مهم است

المان از فرانسه بهتر است

اما گوبینو فیلسوف نژاد پرست فرانسوی اعتقاد داشت نژادهای ترکیبی بعد از 1000 سال نژاد جدیدی تشکیل می دهند

مدیسون گرانت فیلسوف نژاد پرست امریکایی واهمه داشت که ورود لاتین تبار ها همان کاری که انقلاب فرانسه با فرانسه کرد یعنی دموکراسی کیفیت نژاد این کشور را پایین اورد در امریکا هم همینطور شود

و اتفاقا داره همین طور میشه و امریکا رو به تزلزل است

موفق باشید

نظر

• EURASIA
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1253

از هر 200 نفر ، یکی نوه چنگیز مغول است!

آیا می‌دانستید از هر 200 انسان کره خاکی یکی به شکل مستقیم فرزند یا نوه چنگیزخان است؟
                          آیا می دانستید از هر 20 نفر یکی ژن مغول دارد؟

چنگیزخان که با نام “تموچین” متولد شد و بین سالهای 1162 تا 1227 میلادی زیست. او با کشورگشایی‌اش بزرگترین امپراتوری تاریخ بشر از آلمان امروزی تا چین (شامل ایران) را پایه گذاری کرد. فرزندان و نوادگان او سالهای متمادی بر این کشورها حکومت کردند.

چنگیزخان معتقد بود:
                          “بزرگترین لذت مرد آن است که دشمنانش را شکست دهد، تمام آنچه دارند بگیرد، اسب‌هایشان را براند و زنان و دخترانشان را در میان بازوان داشته باشد”
                          طبق تحقیق ژنتیکی که سال 2003 انجام و در سال 2007 تایید شده و در ژورنال تخصصی ژنتیک و نشریه مرکز سلامت امریکا منتشر شد؛ مشخص گردید که حدود نیم درصد کل جمعیت جهان به شکل مستقیم حامل ژن شخص چنگیزخان هستند. به عبارت دیگر 35 میلیون نفر از کل بشر امروزی نوادگان مستقیم چنگیزخان هستند

تحقیق دیگر منتشر شده در وبسایت “اگزامینر” نشان می‌دهد که 8 درصد جمعیت امروز آسیا مستقیماً از نژاد چنگیز و حدود 350 میلیون نفر از مردم جهان دارای ژن مغولی‌اند. در این تحقیقات مشخص شد که افراد مختلف در کشورهای متفاوت بین نیم تا چهل و سه درصد حامل ژن مغولی هستند.
                          به عبارت دیگر اگر به شکل مستقیم نوه چنگیزخان نباشید، شاید نوه یکی دیگر از خان‌های مغول هستید.
                          این تحقیقات و مقالات مشابه نشان می‌دهد که پس از قرن‌ها اختلاط جمعیتی و کشورگشایی‌های عظیم از چنگیز و تیمور تا حملات امپراتوری پرشیا، اعراب مسلمان، اسکندر مقدونی و دیگران؛ باید ماجرای خلوص خون و ژن را فراموش کنیم. بشر امروزی ترکیبی گونه‌گون از نژادهای متفاوت است.

من فکر میکردم اون بزرگوار فقط آسیا رو آباد کرده
                          ولی انگار تمام دنیا رو آباد کرده
                          /:.yead.:/
                          این مقاله 2 تا ایراد داره

1- بزرگترین امپراطوری تاریخ امپراطوری بریتانیا بوده با 34 میلیون کیلومتر و مغول ها بعد از ان هستند

2- نه خلوص نسبی کم و بیش برقرار است و خلوص درست است

نظر

• Inspired
                            عضو فعال
                            • May 2016
                            • 494

اولاً خیلی ممنونم که مصرانه سعی میکنی اشتباهات منو بهم گوشزد کنی. باور کن کنایه نیست ، جدی میگم ، به قول کاربر تالار بورس ، دوران سس‌کلک بازی برای ما گذشته. لات بازی و معرکه گیری و پاچه گیری و کل انداختن و پوزه مخاطب رو به خاک مالوندن دیگه برا ما لطفی نداره شما خوش باش...

من از بحث سازنده استقبال کردم ولی شما انگار دعوا داری با کاربران ! وگرنه جناب اوراسیا هم با من مخالف بود ولی شیوه بحث کردن خیلی فرق داره. من البته که خدا نیستم اما ظاهراً شما خود خدایی یا این مطالب از طرف خدا بهت Inspir میشه!

ولی داداش شما خودت هم انگار یه چیزیت میشه ، برو یه فکری برا خودت بکن...

دو ساعت تایپ کردم ، حالا باید برم یکی یکی جملاتم رو نقل قول کنم که ثابت کنم منظور من هم همین بود!!!

دِ لامصب اینو که دیگه برات منبع آوردم

اضطراب زیاد ، ریشه وسواس است

این نظر یک روانپزشک بود که در سایت باشگاه خبرنگاران جوان منتشر شده بود.
                            من نمیدونم تحصیلات شما چیه، فرضاً اگه شما هم روانپزشک باشید برای رد نظر همکارتون احتیاج به مستندات بیشتریه
                            و اگر نیستید هم من فکر میکنم نظر یک متخصص، نسبت به نظر شخصی افراد ارجحیت داره.
                            (البته من خودم هم این منبع رو بعداً پیدا کردم، ولی اینکه وسواس زیادی ، ریشه در استرس داره که خیلی معروفه ، بعید میدونستم شما با این سطح اطلاعاتی که مدعی اون هستید ، ندونید!

همه این موارد رو یک بار مفصل توضیح دادم پس خلاصه میگم :
                            در مورد ژرف اندیشی ، خب نمیخوایم که اتم بشکافیم
                            همینکه شخص پیش خودش فکر کنه مثلاً تفاوت رنگ پوست و چشم به چه جهت باعث حقوق سیاسی اجتماعی بیشتر میشه، کافیه... یا در طرف مقابل اگر نژاد واقعاً یک بهانه برای حقوق برتر نیست، همین سوال رو از خودش بپرسه.
                            فکر کنه که کشورهای بزرگ و مطرح جهانی معمولاً مهاجرت و چرخش جمعیت بیشتری دارند و طی چند هزار سال بعید میدونم نژادی خالص مونده باشه ،

اگر بحث حقوق سیاسی اجتماعی مطرح نباشه ، فخرفروشی موضوع بحث من نبود. فخرفروشی رو هم میذاریم پای حساب بداخلاقی یا بی اخلاقی ،

راستی بداخلاقی فخرفروشی بدتره یا پاچه گیری ؟!

اون فیلم هم به همین قضیه اشاره داره که خب خودتون توضیح دادید ولی این نکته رو من در پستهای قبلی اضافه کردم:

ژرف اندیشی در این حد مورد نظر من احتیاج به فیلسوف شدن نداره ، از هر آدم عادی هم بر میاد!

واقعاً کی فکرشو میکرد روزی بیاد که مردم خودشون بدن خودشون رو برنزه کنند ؟!!!

در مرود زنان سفیدپوست که به من کنایه زدی هم همونطور که میبینی مطلب لطیفی بود از یک پست در توئیتر (یا فیسبوک اگه اشتباه نکنم) و شخص دیگری زیرش کامنت کرده بود . من فقط نقل قول کردم تا فضای تاپیک لطیف بشه.

مطمئناً انتظار نداری تا صبح بشینم سوال و جواب پس بدم
                            نظرات من همین بود که گفتم ، ببخشید اگه با نظرات خداوندگار جنابتان زاویه داشت! هرچند در ظاهر سعی در تخطئه کل مطلب دارید

اتفاقاً از شما هم داره کم کم خوشم میاد ... آدم جالبی هستی
                            عشقم

شما نمی فهمی چی میگی، فکر میکنی همه مثل خودت فقط اراجیف می بافند؟ اون هم بدون رعایت صغری و کبری؟

با شلوغ بازی و آسمون ریسمون بافی هم که کسی ره به جایی نبرده. بالاخره یک بار جستی دو بار جستی دفعه سوم دیگه خندیدی!!!! حالا هی گنده گازی کن

شما فرمودید که تعصب کور نوعی ناهنجاری روانی است.... که غلطه
                            بعد فرمودید که از جنس وسواسه.... که این هم غلطه

بعد ریشه هر دو رو یکی دانسته و فرمودید استرسه.... که این هم غلطه

وسواس ریشه در اضطراب داره نه استرس.... اگر تا این حد بی دقت یا بیسواد هستید که اضطراب و استرس رو یکی تصور کرده اید که باز سوتی جدیدی به سوتی های قبلی اضافه میشه

و بعد از این سه مقدمه، بدون هیچ رابطه آشکاری، یهو نتیجه گرفته اید که نژاد پرستی ریشه در بیسوادی داره.... که این هم غلطه. چرا که تبعیض نژادی یا راسیسم، یک ایدئولوژی است و در حیطه سواد و فلسفه و کسی میتونه درباره اش اظهار نظر کنه که باسواد باشه و فیلسوف نه غیر از اون

و بعد هم اون فیلم رو سند کردی که گفتم بی ربطه. چرا که امروزه میشه با پول هر گزارشی رو خرید، چه بهتر از اینکه بریم به یک مهندس ژنتیک یک سفارش بدیم برای یک سند معتبر. دنیا دنیای مدرک تراشی است. دنیا دنیای مهندسی هاست.

فکر میکنم مایکل جکسون هم برای رسوندن مطلب، کفایت میکنه. تقریبا میشه گفت از سفید پوستها هم پوستش سفید تر شد.

پس ای نژاد پرستان عزیز که این همه تلاش میکنید که برای خودتون یک تمایزی قائل بشید، فعلا پنبه اتون رو علم مهندسی ژنتیک زده، راه های کم خرج تری هم برای این فخر فروشی ها هست

به وضوح نقد من به چرندیات شما، فقط منطقی بوده و نه چیزی فراتر و اینکه کسی که سواد منطقی تو بحثش نیست، اصولا حرفهاش پشیزی ارزش نداره که بخواد روش فکر هم بشه. همین

الباقی موارد هم نیازی به توضیح بیشتر نیست

چون باز میره تو حیطه ایدئولوژی ها و من چرا باید با کسی که تا این حد عاجزه در استدلال، بحث منطقی بکنم؟ چه چیزی رو میخوام مگه اثبات کنم که مغزهای علیل رو به استمداد بگیرم؟ به قول خودتون من که خود خدا هستم و اینسپایر میشم... اینو داری میگی دیگه. آیا این ربطی به بحث و بیسوادی شما داره؟ من از خدا کمک گرفتم برای اثبات بیسوادی شما؟ که این هم یک بی منطقی دیگر که چیزی که اصلا تو بحث نیست رو وسط کشیده اید!

یعنی باز به همون دلیل فقدان قوه عاقله و ممیزه برای تشخیص سره از ناسره، داری نعل وارونه میزنی و بحث رو دچار خلط میکنی.

مهم اینه که تو یک پست 7-8 خطی، بیش از 6 سوتی داشتی و تازه به دیگران توصیه هم میکنی به تفکر. اینش خیلی جالب بود. یک بیسواد، دیگران رو به بیسوادی متهم میکنه.
                            آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2022/02/03, 21:30.
                            در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                            نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• EURASIA
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1253

نه جناب احسانی خشونتی تو صحبتهای شما نبود

ولی کل بحث نژاد برای خود غربی ها هم سخته

حتی سخت تر از دین یا جنسیت

همچنین ببخشید ما دو نفر بودیم و شما یک نفر!!!

و عدالت را رعایت نکردیم

اما یک نتیجه گیری هم بکنیم و تمام :

نظام سیاسی ایران در اینده باید از هرگونه تبعیض جنسیتی و قومیتی و طبقاتی و مذهبی و حتی سبک زندگی بیطرف باشد و برابر

حالا ویژگی فلسفی این قشربندی های نژادی و ... با اذهان خود افراد برای خودشان محترم

همه موفق و پیروز باشیم

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

هرچی فکر میکنم! ما چقد ول معطلیم که نشستیم که ثابت کنیم نژادپرستی مضموم هست!!! ببین ما دیگه کی هستیم :D

خوب در این عصری که ما داریم زندگی میکنیم ! به اتفاق! همه عقلای بشریت! بدون هیچ تبصره و استثنا و توجیهی! نژادپرستی را مضموم...بلکه بسیار مضموم و حتی بروز و ظهور اجتماعیه اون امروزه در بسیاری از کشورها جرم محسوب میشود.... این دیگه بحثی نداره!

موضوع اینه که یک ریسیست! خود را تافته جدا بافته میداند! بنابراین بدیهی است که علی رغم اختلاط بسیار بالای ژنتیکیه نفوس بشریت (مطابق فکت های علمی!) بنیان فکری اش درست نیست دیگه! از جهالت نشات میگیره!

حالا جهالت (وتعصب که بحثش رفت!) بیسوادی محسوب میشه یا نه؟!! یا در ترم های روانشناسی میشه بگیم انسان متعصب گرفتار نارسایی های روانی هم هست یا نه....دیگه خیلی تخصصیه:D

ضمن اینکه معمولا نارسایی های روانی بنوعی تعریف یا قرارداد در روانشناسی هست..که بتونن رفتار انسان رو توضیح بدهند... یک متخصص روانشناسی میتونه بحث کنه در این مورد....ولی دعوای اصلیه ما روی این چیزا نیست!

اینکه جماعت باسوادی هم در تدوین ایده نژادپرستی دست داشتند که دلیل بر چیزی نیست! بالاخره هیتلر و موسیلینی و شاگردان و دلباختگانشون! در صدر این جماعت هستند دیگه!

شما چه قضاوت انسانی روی این جماعت میکنید؟ لازم نیست ثابت کنیم اینا روانی بودند یا نبودند؟!

مگه اینکه بگید نه!!! اینا نژادپرستای واقعی نبودند!! و نژادپرستیه مد نظر شما یه چیز دیگه است!

وگرنه بهر نحوی! تعلق خاطر جاهلانه به نژاد و نیا و .... دارید که لابد برتری معنی داری در حقوق نسبت به بقیه دارد...خوب ول معطلید!

---------------------------------------------

اینم تعریف کپی شده نژادپرستی از ویکی:

نژادپرستی (انگلیسی: Racism) یا تبعیض نژادی[۱][۲] (انگلیسی: Racial discrimination)، نوعی پیش‌داوری و تبعیض، که متمرکز بر تفاوت‌های نژادی حاصل از تفاوت‌های ظاهریِ جسمی/فیزیکی و نیز تفاوت‌های فرهنگی حاصل از زبان، آداب و رسوم، دین، تاریخ و امثال آن است. ساده‌ترین مثال برای نژادپرستی، برتر دانستن انسان‌های سفیدپوست (اروپایی) بر رنگین‌پوستان است.[۳] در زبان فارسی به این مبحث نژادستیزی یا نژادگرایی[۴] نیز گفته می‌شود.

در تاریخ، نژادپرستی، نیروی محرکه‌ای برای تجارت برده و روش حکومتی آپارتاید در قرن نوزدهم، در آمریکا و در قرن بیستم در آفریقای جنوبی بود.[۵]
                                نژادپرستی نوع خاصی از تعصب است که بر مبنای استدلالات نادرست و عمومی کردن برخی خصوصیات به گروهی از انسانها، به گونه‌ای غیرقابل انعطاف، شکل می‌گیرد. تعصب[الف] از کلمهٔ لاتین «Praeiudicium» به معنای پیش داوری کردن پیش از روشن شدن حقایق، ریشه می‌گیرد.[نیازمند منبع] هرگاه فردی اجازه دهد عقاید متعصبانه اش مانع از رشد و حرکت دیگری شود تبعیض نژادی رخ داده‌است؛ و آنان که همهٔ افراد یک نژاد را از برخی مشاغل خاص، مسکن، حقوق سیاسی، فرصتهای تحصیلی یا تعاملات اجتماعی محروم می‌کنند عاملان تبعیض نژادی هستند.
                                آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2022/02/04, 00:32.
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X