کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
صبح همگی به خیر وشادی
/:.yead.:/همه چیز درهمه اینجا/:.yead.:/
[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
بدری حسینیخامنهای طی نامهای سرگشاده که در دو نسخه فارسی و انگلیسی در حساب توییتر پسرش دکتر محمد مرادخانی تهرانی منتشر شده است، از برادرش علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، برائت جست و با مادران عزادار جنایات رژیم جمهوری اسلامی اعلام همدردی کرد.
او در این نامه نوشت: «وقتی که دختر من را با خشونت دستگیر میکنند، مشخص است که هزاران برابر خشونت بر دختران و پسران مظلوم دیگران اعمال میدارند.»
همسر علی تهرانی، در این نامه ضمن بیان اینکه خانوادهاش از بدو تاسیس نظام جمهوری اسلامی با نظام ولایت فقیه مخالف بوده، از اینکه برادرش راه خمینی را در پیش گرفت ابراز تأسف کرد. او همچنین بیان کرد که با برادرش قطع رابطه کرده است.
خانم بدری خامنهای از پاسداران خواست که پیش از آنکه خیلی دیر بشود سلاح خود را زمین گذاشته و به مردم بپیوندند.
او همچنین نوشت: «برادرم صدای مردم ایران را نمیشنود و به نادرستی صدای مزدوران و جیره خوارانش را صدای مردم ایران میشمارد و آنچه برازنده خودش میباشد را به مردم غيور و ستمدیده ایران اطلاق میکند.»
خانم شیخ علی تهرانی
همون که در جنگ ایران و عراق در رادیو بغداد علیه ایران صحبت می کرد
? مرتب توی رسانه ها به مردم ما میگن: شما غمگین هستید، شما بدبختید، بیچاره اید، همش توی غم و غصه هستید، شادی و آزادی ندارید..
فقط مقایسه آمار خودکشی ایران و آمریکا را ببینید?
آمریکا از شدت آزادی و رفاه، رتبه ۲۴ جهان تو خودکشیه!
و ایران از شدت بدبختی و نبود آزادی، رتبه ۱۳۰ جهانه! ✌️??
اونا چقدر شادن؛ ما چقدر غمگینیم :))
اگر امار واقعی خودکشی در ایران اعلام شود مطمئن باشید رتبه اول برای ایران خواهد شد همانطور که اگر امار واقعی قتل ودزدی در ایران را اعلام کنند رتبه ایران در صدر جدول خواهد بود امار ما مثل چین و روسیه است در چین میگویند کمتر از 20 هزار نفر بر اثر کرونا مرده اند ولی ایا کسی باور میکند ؟
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
فقط یک مورد از دروغهای حاکمیت میگوم همه اعضای مجلس خبرگان مجلس شورای اسلامی رییس جمهورهای چند دوره این 43سال همه وزرا ووووو همه وهمه دم از دفاع از مستضعفین وعدالت میزنند 43 سال دروغ ولی خانه ومحل زندگی همه انها در گرانترین مناطق تهران است
پوتین برای بازدید از پل کریمه، یک کاپشن از برند «لورا پیانا» ایتالیایی را پوشید. این کاپشن ۲۶۰۰ پوند یعنی حدود ۱۲۰ میلیون تومان قیمت دارد.
اعتماد آنلاین: پوتین برای بازدید از پل کریمه، یک کاپشن از برند «لورا پیانا» ایتالیایی را پوشید. این کاپشن ۲۶۰۰ پوند یعنی حدود ۱۲۰ میلیون تومان قیمت دارد.
ولادیمیر پوتین کت ۲۶۰۰ پوندی لورا پیانا خود را در حالی که از روی پل نیمه تخریب شده کریمه رانندگی می کرد و کارهای تعمیری در حال انجام را بررسی می کرد، پوشید.
ز اين رو بر بنى اسرائيل مقرر داشتيم كه هر كس كس ديگر را نه به قصاص قتل كسى يا ارتكاب فسادى بر روى زمين بكشد، چنان است كه همه مردم را كشته باشد. و هر كس كه به او حيات بخشد چون كسى است كه همه مردم را حيات بخشيده باشد. و به تحقيق پيامبران ما همراه با دلايل روشن بر آنها مبعوث شدند، باز هم بسيارى از آنها همچنان بر روى زمين از حد خويش تجاوز مىكردند
این یعنی مفهوم جامعه
اینکه ارزش یک تک نفر با ارزش کل جامعه برابری میکنه
هرکدام از ما یک تک نفر بودیم ! با قدرت و قابلیت های محدود و بعد پذیرفتیم که در ازای برخورداری از امکانات جامعه ، منفعت جامعه را بر منفعت شخصی ترجیح بدیم ، حالا اگر کسی دبه کنه چی میشه ؟
یا بقیه جامعه اون شخص را تحریم می کنند و اون شخص مجبوره یک نفره زندگی کنه
یا اینکه بقیه جامعه بی تفاوت هستن و کم کم منفعت های زندگی جمعی کاسته میشه و هر فرد در جهت منفعت شخصی خودش گام بر میداره و جامعه به مرور زمان نابود میشه
اساس وجودی جامعه منفعت جمعی هست اگر منفعت جمعی نباشه دیگه جامعه معنایی نداره ، (جامعه ای که بخواد منفعت فردی یا نهایتا منفعت خودش و پسرخاله هاش در نظر بگیره قطعا دچار کراش میشه
=======================
درس اخلاق و کرسی شعر نیست ، جامعه و منفعت جمعی از بین بره و منفعت شخصی بیاد رو کار ، شما برای من تبدیل میشی به 2 تا کلیه تر و تازه که داره رو زمین راه میره و من برای نفع شخصی باید شکارش کنم (قرار نیست من منفعت جمعی را انتخاب کنم وقتی شما منفعت فردی را انتخاب کردی )
======================
سوال
1-موضوع منفعت جمعی در برابر منفعت شخصی تا کجا اجازه ورود در زندگی فردی ما را داره ؟ و اگر منفعت جمعی به این نتیجه برسه که شما را پخ پخ کنه آیا با کمال میل و رضایت شخصی حاضر هستید همکاری کنید ؟ (فرض کن داستان حضرت یونس و قرعه دریا )
2- اگر برای جامعه اتفاقی رخ بده هر شخص چقدر وظیفه و مسولیت داره در قبال اون موضوع ؟
اول اینو بگم که من برای تمامی سوالاتی که مربوط به جامعست دو تا جواب دارم، یکی اینکه نظر من چیه (من چه پاسخی به سوال دارم) و دیگری اینکه چه چیزی در عمل باید پیاده بشه. این دو تا خیلی با هم فرق داره. اگه من بگم اون چیزی که نظر منه حتما باید در جامعه پیاده بشه، همونجا میشه دیکتاتوری و تمام. پس من یک نظری دارم که به عنوان یک فرد از جامعه حق دارم نظر خودم رو بیان کنم ولی چنانچه نظر من در اقلیت باشه (هرچند کاملا مطمئن باشم که نظرم عالیه و به صلاح جامعست و اصلا عقیده من هیچ منفعت شخصی نداره و منفعتش برای تمامی افراد جامعست باز هم) باید به نظر اکثریت احترام بذارم و به اون تن بدم. پس این 2 سوال هم استثناء نیستند و اونچه باید در عمل پیاده شه باید برخاسته از نظر اکثریت باشه ولی نظر شخصی من در پاسخ به این دو سوال چیه:
1- تا بالاترین حدی که جمع راضی به انجام اون باشه، اجازه ورود داره. همین الان هم مثلا در مورد خدمت سربازی همینطوره. جمع به خودش اجازه میده که فرد رو مجبور کنه تا جونش رو به خطر بندازه و بره از منافع جمع دفاع کنه ولی اینکه آیا با کمال میل و رضایت شخصی حاضر به همکاری باشیم خب یه مسئله دیگست و تا وقتیکه واقعا تو اون موقعیت قرار نگیری، هر جوابی هم بدم سطحی خواهد بود و شاید دور از واقعیت.
2- اگر جامعه بر اساس دموکراسی باشه، همه بالاترین حد از وظیفه رو دارن و در غیراینصورت خیر. ولی در عمل هر فرد، زمانی به وظیفه و مسئولیت خودش عمل میکنه که از حضور در اون جامعه، رضایت داشته باشه و جامعه رو لایق بدونه. البته این موضوع قاعدتا به فرهنگ افراد جامعه هم مربوط میشه. مثلا به نظرم مردم آلمان یا ژاپن حاضرند بالاترین حد ازخودگذشتگی رو برای جامعشون داشته باشن ولی توی خیلی از جوامع دیگه بعید میدونم این میزان ازخودگذشتگی وجود داشته باشه.
درود
بسیار عالی پاسخ دادید
حالا یک جمع 5 نفره را در نظر بگیرید که یک نفرش پراید داره 4 تای دیگه هیچی ولی با هم به سازشی رسیدن و جامعه 5 نفری را تشکیل دادن
3- نفر پراید دار به واسطه پرایدش میگه صبح به صبح وظیفه دارن همه بیان دست بوسی و جامعه 5 نفره هم اینو پذیرفته ، اسم این را دیکتاتوری میذارید ؟ یا چون یک جامعه 5 نفری پراید دار بهتر از یک جامعه 4 نفره بدون پراید هست اکیه ؟
4- حالت برعکسش 4 نفر بی پراید چون اکثریت آرا را دارند حکم بدن که نفر پرایدی موظفه هر روز پرایدش در اختیار یکی از اعضا بذاره و دست طرف بی پراید را هم ببوسه اکیه؟
بنظرم بستگی داره به عرف ذهنی نفرات جامعه
مثلا وقتی میریم سر یخچال پدرمون ، هرچی بخوایم برمیداریم بدون اینکه کارت بکشیم
ولی سر یخچال سوپری سر کوچه که میریم کارت میکشیم ! ( چه پدرمون چه سوپری هردو برای اجناس از جیب پول دادن )
پ.ن
در واقع مهمتر از پراید یا اکثریت بنظرم باید عرف جامعه را دید عرف جامعه اس که میگه اکثریت آرا خوبه یا بد عرف جامعه اس که میگه داشتن پراید بهتره یا نداشتنش !
عزیزان ما همه هم وطن هستیم.عزت و سربلندی این کشور افتخار همه ی ماست.منافع ما و سختی ما مشترکه
ما همچون خیلی از مسئولین بی لیاقت و خائن و دروغگو خونه و زندگی و خانواده امون اور دنیا نیست.خوشی و ناخوشی ما بند همین وطنه.
جناب گالیور دردهایی که اشاره کردین درد همه ی ماست.
کاربر محترم جواد حرف های شما حرف ما هم هست.
همه ی ما از به کار اومدن دولت ها و مسئولینی که با پشتوانه این ملن بالا اومدن صاحب قدرت و مقام شدن و پشت پا زدن به همه چیز خسته ایم.
البته باید در انتخاب مسئولی که قراره صدای ما باشه دقت بیشتری کنیم.
ولی راهکار برون رفت از این وضع حمایت از شرایطی که اکنون به وجود اومده و حامیان اصلی آن همون افرادی هستند که رحم به بچه های سرطانی ما نکردند و اگر قدرت آن را داشتند همان بلای سوریه و افغانستان سر این مردم میاوردند ،نیست.
وضع حاصل نتیجه عملکرد وزاری دولت ها نمایندگان مجلس و کسانی است که قدرت اجرایی داشتند و گند زدن به همه چیز.
در مورد دولت فعلی هم به نظرم با توجه به زیرساخت داغون از دولت های قبل و بدهی کلان دولت روحانی باید فرصت و زمان داد.با این که ایراداتی در این دولت هست ولی بنده امیدوارم به زودی نتیجه زحمات در بخش زیرساخت ها در ظاهر زندگی مردم هم خودشو نشون بده.
جناب رسا
در نوشته هایم متبلور است که امید به سازندگی و اصلاحات و تعالی دارم.
������عده ای میگن:
ما به رئیسی رأی دادیم و الان با این وضع موجود بقیه دارن به ما فحش میدن چون خیلی ها رو هم ترغیب کردیم به رای دادن
الان خودمون هم از رأی دادن بهش پشیمان شدیم
������میخوام یه کم باهم رو راست و رک حرف بزنیم
������وضعیت موجود ما بر میگرده به حرف گوش ندادن مردم کشور نسبت به رهبر
������جامعه اسلامی برای رشد باید به بلوغ سیاسی و بلوغ تصمیم گیری برسه
������بارها رهبر فرمودن که مواظب انتخاب خود باشید که اگر اون انتخاب بد باشه سیلی خواهید خورد
������از اول انقلاب به نگاه به انتخابهای رنگارنگ خودمون بکنیم
������از بنی صدر تا رجایی و هاشمی و خاتمی و احمدی نژاد و روحانی و رئیسی
������یه زمانی به کسی رای میدیم که نوکر مردمه مثل رجایی
یه زمانی به کسی رای میدیم که نفوذی دشمنه مثل بنی صدر
������یه زمانی به هاشمی رای میدیم که تبعات منفی بیچاره کردن کارگران تا الانه که الانه گریبان همه کارمندا و کارگرا رو گرفته
������یه زمانی بخاطر آزادی بیشتر به خاتمی رای میدیم که تهاجم فرهنگی تا الان داره بیداد میکنه
و هر چی باگ امنیتی داریم مال اون زمانه
������یه زمان دوباره یادمون میفته که باید یه نوکر رو برای ریاست جمهوری انتخاب کنیم
میریم احمدی نژاد رو انتخاب میکنیم
الحق و الانصاف خوب دوید ولی سیاستهاش ایراداتی داشت
������بعدش فکر میکنیم اگر غش کنیم تو بغل آمریکا مشکلاتمون حل میشه
اونوقت به روحانی رای میدیم که حتی آب خوردنمون رو هم گره زده بود به مذاکره
اینقدر ادای اربابا رو برای مردم درآورد که زخم بستر گرفت از بس نشست تو اتاقش
������و بعدش با یه چرخش ١٨٠ درجه ای باز به کسی رای میدیم که قصد نوکری برای مردم رو داره
������یه عده میگن اینا رو شورای نگهبان تایید کرده
چرا نمیگیم چندین نفر دیگه رو هم شورای نگهبان تایید کرد چرا به اونا رای ندادیم
چرا سعی میکنیم انتخاب بدمون رو گردن یکی دیگه بیندازیم
������این وسط هر چی که آقا فریاد میزد تولید ملی
فریاد میزد حمایت از کار ایرانی
داد میزد جهش تولید
������فریاد میزد مذاکره سمه ولی مردم به کسی دو دوره رای دادن که عاشق کدخدا بود
فریاد میزد با توجه به پتانسیل داخلی اشتغال زایی کنید ولی کو گوش شنوا
������فریاد میزد باید قوی بشیم ولی کو گوش شنوا
������درست کردن نواقص تمام این ادوار هم کار یکروز دو روز نیست
������دشمن رسانه داره
نفوذی داره
مقاومت میکنه در برابر اصلاحات
������دولت جدید هم داره تمام تلاشش رو میکنه که حرف حضرت رهبری رو عملیاتی کنه
������از طرفی داره تو سیاست خارجی عالی عمل میکنه
������بهتون قول میدم تا قبل از عید اتفاقاتی در عرصه سیاست خارجی ما بیفته که درآمد ما از صادرات غیر نفتیمون از صادرات نفتمون هم بیشتر باشه
������سه تا سیاست حضرت آقا داره عملیاتی میشه
������اولی ازاله آمریکا از منطقه و تجزیه داخلی امریکا
������دومی عدم وابستگی به پول نفت
������سومی هم انزوای غرب وشکستن سروری دلاره
������اینها عالی خواهد بود
بهتون قول میدم به زودی زود تحریمها از بین میره و بلا اثر میشه
������چون جوری داریم جلو میریم که تحریمها رو باید خود آمریکاییها بردارن و الا بیچاره میشن
������این از سیاست خارجی خوب ما
همه اینها در اقتصاد داخلی ما هم تاثیر گذار خواهد بود
������از طرفی دولت داره کارهای زیربنایی خوبی رو در زمینه اقتصاد انجام میده
������اینها زمان بر هست.
اصلاحات نیاز به زمان داره
������درسته الان تو فشار هستیم اینها تبعات اصلاحات هست
ولی اینها حل میشه
������باید مواظب باشیم امیدمون از بین نره
������ما این راه رو باید بریم چه با امید و چه بی امید
ولی باید قوی شد
راهی که الان داریم میریم اول راه قوی شدنه
جناب رسا این حرفها واسه فاطی تمبون نمیشه.
منتظر اصلاحات و تعالی هستیم.
فرقی ندارد بالا کی به کیه
چی به چیه.
صرفاً نتیجه مهمه که خود را به صورت رفاه نسبی در جامعه نمایان سازد.
اگر امار واقعی خودکشی در ایران اعلام شود مطمئن باشید رتبه اول برای ایران خواهد شد همانطور که اگر امار واقعی قتل ودزدی در ایران را اعلام کنند رتبه ایران در صدر جدول خواهد بود امار ما مثل چین و روسیه است در چین میگویند کمتر از 20 هزار نفر بر اثر کرونا مرده اند ولی ایا کسی باور میکند ؟
با این استدلال و استنتاج احمقانه !!کاربر رستا ....الان کره شمالی لابد شادترین ومرفه ترین کشور جهان هست /:.yead.://:.yead.:/البته استبعادی هم ندارد به هرحال اونجا هم رهبری عاقل و حکیم و فرزانه بر راس امور هست !
ز اين رو بر بنى اسرائيل مقرر داشتيم كه هر كس كس ديگر را نه به قصاص قتل كسى يا ارتكاب فسادى بر روى زمين بكشد، چنان است كه همه مردم را كشته باشد. و هر كس كه به او حيات بخشد چون كسى است كه همه مردم را حيات بخشيده باشد. و به تحقيق پيامبران ما همراه با دلايل روشن بر آنها مبعوث شدند، باز هم بسيارى از آنها همچنان بر روى زمين از حد خويش تجاوز مىكردند
این یعنی مفهوم جامعه
اینکه ارزش یک تک نفر با ارزش کل جامعه برابری میکنه
هرکدام از ما یک تک نفر بودیم ! با قدرت و قابلیت های محدود و بعد پذیرفتیم که در ازای برخورداری از امکانات جامعه ، منفعت جامعه را بر منفعت شخصی ترجیح بدیم ، حالا اگر کسی دبه کنه چی میشه ؟
یا بقیه جامعه اون شخص را تحریم می کنند و اون شخص مجبوره یک نفره زندگی کنه
یا اینکه بقیه جامعه بی تفاوت هستن و کم کم منفعت های زندگی جمعی کاسته میشه و هر فرد در جهت منفعت شخصی خودش گام بر میداره و جامعه به مرور زمان نابود میشه
اساس وجودی جامعه منفعت جمعی هست اگر منفعت جمعی نباشه دیگه جامعه معنایی نداره ، (جامعه ای که بخواد منفعت فردی یا نهایتا منفعت خودش و پسرخاله هاش در نظر بگیره قطعا دچار کراش میشه
=======================
درس اخلاق و کرسی شعر نیست ، جامعه و منفعت جمعی از بین بره و منفعت شخصی بیاد رو کار ، شما برای من تبدیل میشی به 2 تا کلیه تر و تازه که داره رو زمین راه میره و من برای نفع شخصی باید شکارش کنم (قرار نیست من منفعت جمعی را انتخاب کنم وقتی شما منفعت فردی را انتخاب کردی )
======================
سوال
1-موضوع منفعت جمعی در برابر منفعت شخصی تا کجا اجازه ورود در زندگی فردی ما را داره ؟ و اگر منفعت جمعی به این نتیجه برسه که شما را پخ پخ کنه آیا با کمال میل و رضایت شخصی حاضر هستید همکاری کنید ؟ (فرض کن داستان حضرت یونس و قرعه دریا )
2- اگر برای جامعه اتفاقی رخ بده هر شخص چقدر وظیفه و مسولیت داره در قبال اون موضوع ؟
دنیای اقتصاد: ثبت یک عکس در قاب عکاسها در مرحله یکهشتم نهایی جامجهانی ۲۰۲۲ قطر، حسابی سروصدا کرد و بهشدت مورد توجه قرار گرفت. این تصویر به خصوص در ایران بازتاب زیادی داشت. موضوع به رفتار سرمربی تیم ملی ژاپن در پی حذف این کشور برابر کرواسی مربوط میشود. ساموراییها که با پیروزی برابر آلمان و اسپانیا به عنوان صدرنشین گروه مرگ راهی یکهشتم نهایی شده بودند، در این مرحله نیز بازی پایاپای و سزاوارانهای برابر کرواسی انجام دادند.
مسابقه به تساوی یک-یک انجامید، اما کرواتها در ضربات پنالتی بهتر عمل کردند و بازی را بردند. عملکرد ژاپن تا همینجا هم عالی بود و واقعا نمیشد به دلیل حذف در ضربات پنالتی بر آنها خرده گرفت، اما کاری که هاجیمه موریاسو انجام داد باعث شد حذف آنها حتی زیباتر از صعودشان شود. او مقابل تماشاگران تا زانو تعظیم کرد و از آنها بابت حذف تیم ملی عذرخواهی کرد. همه دنیا این حرکت را دیدند و ستودند، اما طبیعی بود که موضوع در ایران معنا و مفهوم بیشتری پیدا کند؛ جایی که تیم ملی با بدترین شکست تاریخش از قطر برگشت، اما نهتنها هنوز هیچکس یک عذرخواهی خشک و خالی هم نکرده، بلکه برخی مواضع آقایان بوی طلبکاری میدهد. نکته تاسفبارتر این است که چنین داستانی فقط محدود به فوتبال هم نمیشود. متاسفانه فرهنگ نپذیرفتن خطا و عذرخواهی نکردن، ریشههای عمیقتری در کشور ما دارد و خیلی اوقات در رفتار مسوولان دولت هم به چشم میخورد. بسیار به ندرت دیدهایم که کسی خطا کند و حاضر باشد ضمن پذیرش آن، به جبران مافات بپردازد. نخستین گام اصلاح مشکلات، پذیرفتن کم و کاستی است و زمانی که شما این گام را برندارید، عملا روند بازسازی آغاز نخواهد شد. طعنهآمیز اینکه در مورد مصداق خاص تیم ملی فوتبال، آن اوایل تصور میکردیم این ما هستیم که میتوانیم از رفتار حرفهای کارلوس کیروش الگو بگیریم، اما گویا این او بود که رفته رفته شبیه خیلی از ما شد!
نظر