اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد277
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 4921

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در آستانه نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۴ و در پی رد صلاحیت دو داوطلب اصلاح‌طلب انتخابات، آیت‌الله خامنه‌ای از شورای نگهبان خواست که در بررسی صلاحیت محسن مهرعلیزاده و مصطفی معین تجدید نظر کند.

احمد جنتی، دبیر این شورا پس از تایید صلاحیت این دو در نامه‌ای به آیت‌الله خامنه‌ای نوشت: "پس از وصول نامه جنابعالی جلسه‌ی فوق‌العاده شورای نگهبان جهت تجدیدنظر تشکیل گردید و از آنجا که حضرتعالی مطلوب را آن دانسته‌اید که همه افراد کشور از صاحبان سلایق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آزمایش بزرگ انتخاب را بیابند، در امتثال نظر ولایی آن مقام شریف صلاحیت آقایان مصطفی معین و محسن مهرعلیزاده اعلام می‌گردد."

این دو نامزد در کنار مهدی کروبی، نامزدهای اصلی اصلاح‌طلبان بودند که هیچکدام نتواستند به دور دوم راه یابند. در آن انتخابات محمود احمدی نژاد و اکبر هاشمی رفسنجانی به دور دوم راه یافتند که نهایتا آقای احمدی‌نژاد با رای بیشتر پیروز و رئیس جمهور ایران شد.

نظر

• Madeiniran
      Banned
      • Dec 2022
      • 390

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post

همه جا دخالت میکند اصلا کل مشکل و ویرانی ایران در این است که مسئول اصلی کاره ای نیست فلان ایت الله ویا فلان شحص در سایه دستور میدهد عروسکهای خیمه شب بازی که ما داریم میبینم به عنوان رییس جمهور وزیر وووو اجرا میکنند انها کار را خراب میکنند تقصیرها میافتد گردن انها که به ظاهر کاره ای هستند این را بعد 43 سال همه فهمیده اند
      ما همیشه دنبال مقصر میگردیم و همیشه به دلایل فرهنگی دنبال ناجی و منجی و فرشته نجات هستیم
      مثلا شما اسامی ریاست بانک مرکزی از ابتدا تا به حال را ببینید
      همه تحصیلکرده حالا یکی دانشگاه خوب یکی دانشگاه بد یکی خارج از کشور یکی داخل کشور
      اقتصاد دو دو تا چهار تا است مشکل اقتصاد ایران اقتصادی نیست مشکل سیاسی است
      الان عربستان ۱۰ میلیون بشکه نفت روزانه میفروشه با کمتر از نصف جمعیت ایران رشد اقتصادی خوب و مثبت اما ایران با اونا فرق داره
      درگیری غرب با ایران در ۷۰ سال اخیر واقعیتی است که نمیشه بگیم وجود نداره که با تغییر حکومت هم درست نشد و درست نخواهد شد
      میگن نفت بفروش از ما کالا بخر
      یک نمونه کوچک اینکه کره جنوبی به جای پول بدهی به ایران لوازم خانگی بده
      فقط با پول نفت نمیشه ایران را حرکت داد عرب ها با توجه به جمعیت داستان کاملا متفاوتی دارند
      الان ایران احتیاجی به سامسونگ و ال جی نداره قبلا مجبور بود و احتیاج داشت الان دیگه احتیاج نداره چکار کنیم برای اینکه اونا راضی باشن تولید نکنیم و بریم وارد کنیم ما نمیتونیم مثل عرب ها خودرو تولید نکنیم و فقط وارد کنیم
      خلاصه اینکه اگر آمریکا چند تا پایگاه نظامی در ایران داشته باشه برای مقابله با چین و روسیه مشکلتون حل میشه یا اینکه با زور یه جوری انقدر قوی بشید که دیگه تو عمل انجام شده قرار بگیرن ، دنبال مقصر نگردید که این آدم مقصر است یا اون آدم مقصر است
      آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2022/12/24, 19:58.

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1467

در آستانه نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۴ و در پی رد صلاحیت دو داوطلب اصلاح‌طلب انتخابات، آیت‌الله خامنه‌ای از شورای نگهبان خواست که در بررسی صلاحیت محسن مهرعلیزاده و مصطفی معین تجدید نظر کند.

احمد جنتی، دبیر این شورا پس از تایید صلاحیت این دو در نامه‌ای به آیت‌الله خامنه‌ای نوشت: "پس از وصول نامه جنابعالی جلسه‌ی فوق‌العاده شورای نگهبان جهت تجدیدنظر تشکیل گردید و از آنجا که حضرتعالی مطلوب را آن دانسته‌اید که همه افراد کشور از صاحبان سلایق گوناگون سیاسی فرصت و مجال حضور در آزمایش بزرگ انتخاب را بیابند، در امتثال نظر ولایی آن مقام شریف صلاحیت آقایان مصطفی معین و محسن مهرعلیزاده اعلام می‌گردد."

این دو نامزد در کنار مهدی کروبی، نامزدهای اصلی اصلاح‌طلبان بودند که هیچکدام نتواستند به دور دوم راه یابند. در آن انتخابات محمود احمدی نژاد و اکبر هاشمی رفسنجانی به دور دوم راه یافتند که نهایتا آقای احمدی‌نژاد با رای بیشتر پیروز و رئیس جمهور ایران شد.
        خداقوت دلاور

جواد امروز خوب فعال شدی

سهامهات ترکنده ازسکه وبازارچه خبر

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

قبلا در پستی، اشاره مختصری به بیهوده بودن! و چه بسا مضر بودن گفتگو با دو سه کاربر معلوم الحال! را عرض کرده بودم.

البته که این یک تاپیک در این سایت بورسی جهت گفتگو در باب همه چیز باز شده است.

ولی قرار است که رفقای بورسی اگر سخنی خارج از بورس هم داشتند اینجا به اشتراک بگذارند.

نه اینکه اینجا محفلی باشد برای بیهوده گویی های دو سه کاربر! ول کن هم نیستند..آقا فهمیدیم دیگه!...نظام پربرکت شما در دنیا سرآمد است! و اروپا و آمریکا و بقیه دنیا (به غیر از ونزئولا و کره شمالی!) کلهم اجمعین در ضلالت و گمراهی و افول!!! :D

---------------------------------------------------------
          سخنی دارم با مدیریت محترم!

فعالیت این کاربران در این سایت که صرفا! در این تاپیک خلاصه شده است!! به چه معناست؟ چه فایده ای دارد؟

سوال من این است که وجود این حضرات! چه کمکی و چه فایده ای برای کاربران و سایت وزین شما دارد؟

شما از ایشان چند مطلب که در راستای اهداف سایت است دیده اید؟

بالاخره امثال این مخلص بیش از 10سال است که عضو این سایت هستیم با افتخار! و انتظار داریم که لطفا رسیدگی کامل و اکمل بفرمایید

ممنون.
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• عمرانی
            Banned
            • Oct 2022
            • 57

این بنده خدای گردن آرتروز گرفته از اون اصلاح طلب های ۲۴ عیار هست که بعد انتخابات ریاست جمهوری و جارو خاک انداز شدن اصلاح طلبان نزدیک به ۳ چهار ماه دپرس و دچار افسردگی شدیدی شده بود و به نوعی از میرزا نویسی و انشا های ۳۲ صفحه ای فاصله گرفته بود الان هم آمده سند جزیره تالار را به اسمش بزنند .

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1467

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
              قبلا در پستی، اشاره مختصری به بیهوده بودن! و چه بسا مضر بودن گفتگو با دو سه کاربر معلوم الحال! را عرض کرده بودم.

البته که این یک تاپیک در این سایت بورسی جهت گفتگو در باب همه چیز باز شده است.

ولی قرار است که رفقای بورسی اگر سخنی خارج از بورس هم داشتند اینجا به اشتراک بگذارند.

نه اینکه اینجا محفلی باشد برای بیهوده گویی های دو سه کاربر! ول کن هم نیستند..آقا فهمیدیم دیگه!...نظام پربرکت شما در دنیا سرآمد است! و اروپا و آمریکا و بقیه دنیا (به غیر از ونزئولا و کره شمالی!) کلهم اجمعین در ضلالت و گمراهی و افول!!! :D

---------------------------------------------------------

فعالیت این کاربران در این سایت که صرفا! در این تاپیک خلاصه شده است!! به چه معناست؟ چه فایده ای دارد؟

سوال من این است که وجود این حضرات! چه کمکی و چه فایده ای برای کاربران و سایت وزین شما دارد؟

بالاخره امثال این مخلص بیش از 10سال است که عضو این سایت هستیم با افتخار! و انتظار داریم که لطفا رسیدگی کامل و اکمل بفرمایید

ممنون.
              سلام وعرض ادب

ازشما توقع نمیرفت به دیکتاتوری روی اورید

عده ای اینجا روخونه خودشون میدوند وتوحریم منزل خودشون باهم اختلاط میکنند

هیچکس هم انها رو به زور وجبر برای ادامه بحث بین خودشان وادارننموده

این تقاضای شما بوی دیکتاتوری میده که این روزها برسرزبانهاست وظاهرا شما باان مخالفید

ارادت
              آخرین ویرایش توسط dornaa؛ 2022/12/24, 20:36.

نظر

• Madeiniran
                Banned
                • Dec 2022
                • 390

[B]...... دو سه کاربر معلوم الحال! ...
                کاش اسم میبردی که معلوم الحال چه کسانی هستند که صفت مناسب و شایسته و در شان خودتون تقدیم حضورتون کنن
                یکی از نقاط ضعف جمهوری اسلامی کیفیت آموزش و پرورش بوده
                آخرین ویرایش توسط Madeiniran؛ 2022/12/24, 20:40.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2718

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                  سلام وعرض ادب

ازشما توقع نمیرفت به دیکتاتوری روی اورید

عده ای اینجا روخونه خودشون میدوند وتوحریم منزل خودشون باهم اختلاط میکنند

هیچکس هم انها رو به زور وجبر برای ادامه بحث بین خودشان وادارننموده

این تقاضای شما بوی دیکتاتوری میده که این روزها برسرزبانهاست وظاهرا شما باان مخالفید

ارادت
                  شما اگر می‌فهمیدید دیکتاتوری چی هست که عکس خمینی رو تو ماه نمی‌دیدید و بعد هم ۴۰ سال یوغ بندگی به گردن نمیداختید
                  مرد حسابی تمام تریبون‌های این مملکت در اختیار طیف همفکر و هم عقیده شماست...حالا این بنده خدا یک درخواستی داشت اسمش شد دیکتاتوری

نظر

• saheb91
                    عضو عادی
                    • Apr 2016
                    • 73

مگر شما نمیگویید رهبر در کارها دخالت نمیکند مگر روحانی نمیخواست برجام 2 را قبل از پایان ریاست جمهوری امضا کند چه کسی جلوی امضای ان را گرفت ؟
                    کاری به این ندارم ایا برجام 2 با رییس جمهور امریکا بایدن خوب بود ویا بد که اگر بد بود باید روحانی جواب میداد فقط میخواهم بدانم کی جلوی امضا واجرای ان را گرفت

جدای از هر طرز فکر و یا سوای از قضاوت این موضوع که آیا برجام 2 خوب بوده یا نبوده تا جایی که بنده یادم میاد اون موقع خود من خیلی \یگیر خبر برجام بودم اما طرف آمریکایی هیچ قدم مثبتی رو برای این توافق برنداشت و حتی تحریم های جدیدتری رو هم اضافه کرده بود که نهایتا به عمر دولت روحانی قد نداده بود که برای این موضوع مذاکره ای انجام بدن(بنده واقعا منتظر خبرها وبسیار \یگیر بودم البته اگر هم اشتباه میکنم بنده رو راهنمایی کنین به سمت خبر درست تر)
                    /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1189

ممنون.
                      رسیدگی کامل و اکمل بشه به این کاربران، خطر بسته شدن در سایت به صورت کامل و اکمل وجود نداره؟!!

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1467

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                        شما اگر می‌فهمیدید دیکتاتوری چی هست که عکس خمینی رو تو ماه نمی‌دیدید و بعد هم ۴۰ سال یوغ بندگی به گردن نمیداختید
                        مرد حسابی تمام تریبون‌های این مملکت در اختیار طیف همفکر و هم عقیده شماست...حالا این بنده خدا یک درخواستی داشت اسمش شد دیکتاتوری
                        ماداریم اینجا باهم تمرین ازادی میکنم

غیرازاینه ایا مخالفی؟

نظر

• Bikhabar
                          ستاره‌دار(22)
                          • Sep 2020
                          • 1189

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                          ماداریم اینجا باهم تمرین ازادی میکنم

غیرازاینه ایا مخالفی؟
                          کساییکه با آزادی موافقند (با دیکتاتوری مخالفند) حق اعتراض دارند ولی کسی که خودش طرفدار دیکتاتوریه، چرا باید به حرف‌های دیکتاتوری سایرین اعتراض کنه؟!
                          جالبه که پیشنهاد دیکتاتور گونه یک کاربر رو خوب و سریع متوجه میشید و اعتراض می‌کنید ولی به چهل سال دیکتاتوری تو مملکت نه اعتراضی دارید و نه اصلا متوجه میشید!
                          آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2022/12/24, 22:18.

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

کاربر Madeiniran بخاطر توهین به سایرین موقتا مسدود شد.
                            کاربر جوگیرخان بخاطر کنکاش بی مورد در مطالب سایرین و از بین بردن انگیزه کاربران قدیمی موقتا مسدود شد.

با توجه به اینکه برخی کاربران جدید با سبک و سیاقی متفاوت با فروم بورسی مطلب درج میکنند، اگر بحث و جنجال یا اختلاف و توهینی رخ دهد، با ملاک قدمت و سابقه فعالیت در مورد کاربران تصمیم گیری خواهد شد.

لطفا رعایت کنید.

سلام
                            من به کی توهین کردم ؟
                            فضای عمومی درست کردی لاقل بنویس اونجا که به کی توهین کردم
                            یک بار کاربری بنده رو بستی اینم دومی /.:biggrinsmiley.:/
                            من به کسی توهین نکردم
                            موفق باشید

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1307

گند زدن به اینترنت یکساعته می خوام فایل آپلود کنم وسطش قطع میشه باز از اول میزنم آپلود حجم اینترنت فقط الکی میسوزه

یک داستانی در مورد بورس انگلستان هست که میگه :

طرف یک پولی کمک میکنه به فرانسه و فرانسوی ها هم تحویلش می گیرن بعد یک مقدار پول بیشتر هدیه به چنتا ژنرال فرانسوی و مخ اونا رو هم میزنه و زمان جنگ با انگلیس بهشون پیشنهاد میده شل کنن تا شاه بمیره و خودشون بقدرت برسن

در حالی که همه شانس پیروزی را با فرانسه میدونستن

از اون طرف وسط جنگ پا میشه میاد لندن و آدم مایه دار و معتبری هم بوده و میگه جنگ را از فرانسه باختیم و تمام سهام خودش رو کف قیمت صف فروش میکنه !

بقیه هم خودشونو خیس می کنن و به قیمت ناچیز سهام میفروشن ( اما از اون طرف نفرات همین سهام کف قیمت جمع می کردن !!! )

چند روز بعد خبر میاد که انگلیس جنگ رو برده ! و طرف با یک زیر رو کشیدن تمام صنایع انگلیس را دست میگیره

و....

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8514

انگار صحبت اینترنت ملی هست از فردا پس فردا

علی برکت الله

نظر

در حال کار...
                                X