اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
    حاجی گالیور

چه هوائی بود امروز بهشت زهرا جات خالی

امروز دوتا از بستگان که همزمان باهم سزطان گرفته بودنند بعداز گذراندنه دوران سختی امروزهر دو به خاک سپرده شدند

انشالله روحشان قرین رحمت باشه عاقبت هممون بخیر

گورپدر هرچی بدبختی وبدهکاریه همه رو باید بزاری بری
    نگران نباش
    با این مازوت سوزی ها و بنزین های پتروشیمی و کلی عوامل دیگه ،عاقبت همه مون از نظر سرطان بخیره /:.yead.:/

سر فمار هسته ای سلامت !!

نظر

• محمد.
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 810

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
      نگران نباش
      با این مازوت سوزی ها و بنزین های پتروشیمی و کلی عوامل دیگه ،عاقبت همه مون از نظر سرطان بخیره /:.yead.:/

سر فمار هسته ای سلامت !!
      ای کاش فقط مازوت سوزی بود
      سموم بیکیفیت و خطرناک کشاورزی خصوصا محصولات گلخانه ای که به خاطر گرانی و تحریم سموم با کیفیت غربی مجبورند استفاده کنند و دوره کارنس اصلا رعایت نمیشه، چون نمیتونن خیار رو مثلا سه روز بعد جمع کنند چه برسه چهارده روز و بیست روز، کودهای فسفره و پتاسه سربه فلک زده و کشاورز استفاده میکنه از کودهای نیتراته ارزان برای جبران کاهش تولید
      آب چاه ها هم بدون تصفیه با نیترات و سایر آلودگی ها میفرستند توی لوله
      جو و ذرت با آلودگی های خطرناک به جای معدوم سازی اجازه ترخیص دادن اون هم با قیمت بالا
      دامدار ها بخاطر عدم صرفه رفتند کود مرغ دادند به دام ها و گوشت های بی کیفیت
      گران شدن تریاک و طمع قاچاق چی ها با اختلاط سرب رنده شده و برخی مواد شیمیایی و...
      آمار سرطان در بیست سال آینده به شدت بالا خواهد رفت و مقصر اصلی هم نظام هست که کشور رو از مسیر صحیح خارج کرده
      مسیولان نظام رو باید به جرم جنایت علیه بشریت صدها بار اعدام کنند
      این همه جوون مثل دسته گل هر روز در قبرستان ها به خاک سپرده میشن
      یک نفر که هشتاد میلیون نفر دعا میکنند زودتر از شرش راحت شیم سرو مور و گنده هر روز سرحال تر

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1713

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
        انشالله خداوند هممون رو به راه راست هدایت کنه وعاقبت بخیر

ازجمله خودم

من ازخداعافیت وبقای عمر برای شما خواستارم
        مطمعن باش قطعا بحث مشکل شخصی نیست کلی گفتم
        من شما رو نماینده یه نوع تفکر میدونم تو این تاپیک که ازش بیزارم که هر چی میکشیم و هر بدبختی داریم به این نوع تفکر برمیگرده
        من امثال شما رو با این طرز فکری که از خودت نشون دادی شبیه موجوداتی مثل انسیه خزعلی و معصومه ابتکار ومرجان شیخالاسلام و...میبینم ....پر از ریا و تزویر و نیرنگ و دورویی ودر ظاهر عابد و زاهد و طرف مردم ولی در عمل کاملا برعکس
        هر چی این موجودات و این دهه ۴۰ ۵۰ جماعت زودتر بمیرن این کشور و نسل باقی مونده لاقل روزهای بهتری رو تجربه میکنن تا اینجا که چیزی نبوده
        باور کنی یا نه این عاقبت بخیری رو که میگی حتی برای خودمم نمیخوام چون تو این دنیا دیگه چیزی برام ارزش نداره
        آخرین ویرایش توسط Arian02؛ 2023/02/03, 00:38.

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2156

در اصل توسط EHSANI پست شده است
          درود جناب ، این مطلب رو از کدوم کانال کپی کردی ؟ لطفاً لینک منبع رو بدید ، کارش دارم...
          دوست بسیار عزیزی که اینقدر حساس و دل‌نازک و زود رنج تشریف داری

من نه گفتم چرا کپی کردی و نه کپی کردن را تقبیح کردم،
          (چه بسا نصف پستهای فروم کپی از جایی دیگه باشه)
          من فقط گفتم آدرس بده ، اون هم نه برای تحقیق رفرنس مطالب شما
          برای کار دیگری نیاز داشتم ،
          که خب آدرس و لینک که ندادی ، فدای سرت ،
          دیگه چرا طلبکار هستی ؟!
          قبلاً هم چندین بار مستقیماً یا تلویحاً پستهای منو نقل‌قول کردی
          که خب ضرورتی به پاسخ مجادله‌آمیز ندیدم...
          در ضمن هیچ اصراری به قبول عرایض خودم ندارم...
          شاعر میفرماید:
          با مدعی نزاع و محاکا چه حاجت است !

تی بلا می سر
          ما مثل اسلامگرایان نیستیم که
          بعضاً به خون هموطن خودشون تشنه هستند
          ما همه شما مخالفین رو هم،
          مادامی که هنوز هموطن ما باشید ، دوست داریم
          نمیخوام فاز رمانتیک بردارم !
          لاکن ما هموطنان به مثابه مسافرین یک کشتی
          چه بخواهیم ، چه نخواهیم ، سرنوشتمان به همدیگه وابسته است
          البته مادامی که هموطن باقی بمونیم...
          این ویژگی در این حقیر گاهی چنان
          " از حد بگذرد که نادان گمان بد کند ! "
          و در تاپیکی دیگر مرا به شراکت دزد و رفاقت قافله متهم کردند

اما من همون شخص رو هم دوست دارم
          و اگر روزی پیروزی حق بر باطل حاصل شد ان‌شاءالله
          به صرف داشتن عقیده مخالف ،
          راضی به اعدام یا حتی تبعیض در ارائه خدمات دولتی نیستم.

خداوند همه ما را به سمت راست هدایت کند
          چون جاده دوطرفه است!
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• pournikdast
            ستاره‌دار(2)
            • Oct 2020
            • 525

میرزایی اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه علامه :

• حل مساله اقتصاد ایران هم نیاز به ۷ هزار صفحه ندارد بلکه ۷ صفحه برای آن کافی است.

• وضعیت امروز اقتصاد ایران نتیجه دو عامل مشخص یعنی مناسبات مبتنی بر ستیز و رویارویی با ارزش‌های تثبیت شده جهانی و حکم‌رانی اقتصادی نامطلوب در داخل است.

• وضعیت امروز نتیجه یک نظام سرمایه‌داری کاملا رفاقتی و فساد و تضعیف حقوق مالکیت و دولت ناکارآمد است. دیگر مشخصه‌هایی که با عنوان حکم‌رانی نامطلوب می‌توان نام برد نیز مانند نبود شفافیت و قانون‌گریزی در کشور و دیگری مناسبات نامطلوب در سطح دنیا و رویارویی با اقتصاد جهانی است.
            آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/02/03, 02:38.

نظر

• مرغ سحر
              عضو عادی
              • May 2022
              • 62

دقت کردید مخالفینی که اینجا می نویسن یا فحش ناموسی و حروم زادگی میدن یاتهمت میزنن یا آرزوی مرگ دیگران رو میکنن .تازه اینها
              مثلا روشنفکرهاشون هستن لاتهای کف خیابونشون هم دیدیم که آتش
              زدن و قمه کشیدن. حداقل یک فضیلتی از خودتون نشون بدید که ضایع نشه.

نظر

• مرغ سحر
                عضو عادی
                • May 2022
                • 62

البته از کاربرانی مانند دکترپورنیکدست و طیب و..پوزش میخوام.
                قبول کنید که بعضی دشنامها و آرزوی مرگها برای افرادی که مثل خود
                شما فعال اقتصادین ومثل شما به این آب و خاک عشق میورزن خوشایند نیست والا خود ماهم به بعضی سیاستها معترضیم و از نقد
                و دیدگاههای مختلف استقبال میکنیم.امید که دوستان رعایت کنن و
                از توهین به همدیگر که باعث واکنش احساسی طرف مقابل میشه خودداری کنن.

نظر

• جواد277
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 4925

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                  میرزایی اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه علامه :

• حل مساله اقتصاد ایران هم نیاز به ۷ هزار صفحه ندارد بلکه ۷ صفحه برای آن کافی است.

• وضعیت امروز اقتصاد ایران نتیجه دو عامل مشخص یعنی مناسبات مبتنی بر ستیز و رویارویی با ارزش‌های تثبیت شده جهانی و حکم‌رانی اقتصادی نامطلوب در داخل است.

[SIZE=5][LIST][*]وضعیت امروز نتیجه یک نظام سرمایه‌داری کاملا رفاقتی و فساد و تضعیف حقوق مالکیت و دولت ناکارآمد است. دیگر مشخصه‌هایی که با عنوان حکم‌رانی نامطلوب می‌توان نام برد نیز مانند نبود شفافیت و قانون‌گریزی در کشور و دیگری مناسبات نامطلوب در سطح دنیا و رویارویی با اقتصاد جهانی است. [/LIST]
                  [/SIZE]

نه 7هزار صفحه ونه 7صفحه بلکه خیلی حلاصه همین جمله اخر

نظر

• saheb91
                    عضو عادی
                    • Apr 2016
                    • 73

در پاسخ به دوست عزیزی که بنده رو غیر مستقیم ?مخاطب قرار دادن وظیفه دونستم چند نکته رو عرض کنم البته به دور از هرگونه بحث و مجادله و اگر متهم به زودرنج بودن نشم و صرفا برای روشن شدن مطلب:

۱-بنده اهل مازندرانم و نه گیلان
                    اصطلاحی که شما بکار بردین(تی بلا مه سر) برای مردم عزیز گیلانه

۲-شما با مطالعه چند تا پست قبل تر راحت متوجه میشین که چه کسانی آرزوی مرگ برای هموطنانشون میکنن
                    "اسلام گرایان یا غرب پرستان"

۳-مطمئن باشین اگر هم روزی پیروزی که شما گفتین(حق بر باطل) اما بنده اصلاحش میکنم (باطل بر حق) اتفاق بیفته همفکران شما منتظر نظر دل رئوف شما نمیشن و هر کسی رو که صلاح بدونن و باهاشون مخالفت کرده باشه اعدام میکنن.

۴-شما چند وقت پیش در یک مطلب بسیار بلند بالا و پر از اصطلاحات ادبی فراوان ومفصل فرموده بودین که اگر هم انگلیس و عربستان پادشاهی اداره میشن و ظالم هستن اما مردم خودشون رو راضی نگه میدارن و مردم از وضع موجود راضی ان و اعتراضی به حاکمیتشون ندارن درسته یا نه؟؟!!
                    الان هیچ نظری راجع به تظاهرات نیم میلیونی شهر لندن در اعتراضات به حکومت و وضع معیشتی که در رسانه خود ملکه هم بهش اذعان کردن و پرداختن ندارین؟؟!!

۵-در مورد منبع هم خدمتتون عرض کنم بنده برای اینکه یک مطلب رو عنوان کنم در جایی، به یک منبع بسنده نمیکنم اما در اون مورد خاص فقط بگم یکی از چند منبعی که اون مطلب رو کار کرده بودن کانال دکتر محمد عبدالهی بوده که ایشون استاد دانشگاه در مسائل سیاسی و امور بین الملل هستن

بنده هم شما رو بسیار دوست دارم و ارادتمند شما هستم??
                    پوزش بنده رو بابت اطاله کلام ببخشید
                    /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
                      شما فعال اقتصادین ومثل شما به این آب و خاک عشق میورزن خوشایند نیست والا خود ماهم به بعضی سیاستها معترضیم و از نقد
                      تو گوز کدوم کونی خایه مال ج ا ا

نظر

• saheb91
                        عضو عادی
                        • Apr 2016
                        • 73

??????
                        میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند.
                        اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.

حسین الهی قمشه‌ای
                        ???????
                        /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2776

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
                          در پاسخ به دوست عزیزی که بنده رو غیر مستقیم ?مخاطب قرار دادن وظیفه دونستم چند نکته رو عرض کنم البته به دور از هرگونه بحث و مجادله و اگر متهم به زودرنج بودن نشم و صرفا برای روشن شدن مطلب:

۱-بنده اهل مازندرانم و نه گیلان
                          اصطلاحی که شما بکار بردین(تی بلا مه سر) برای مردم عزیز گیلانه

۲-شما با مطالعه چند تا پست قبل تر راحت متوجه میشین که چه کسانی آرزوی مرگ برای هموطنانشون میکنن
                          "اسلام گرایان یا غرب پرستان"

۳-مطمئن باشین اگر هم روزی پیروزی که شما گفتین(حق بر باطل) اما بنده اصلاحش میکنم (باطل بر حق) اتفاق بیفته همفکران شما منتظر نظر دل رئوف شما نمیشن و هر کسی رو که صلاح بدونن و باهاشون مخالفت کرده باشه اعدام میکنن.

۴-شما چند وقت پیش در یک مطلب بسیار بلند بالا و پر از اصطلاحات ادبی فراوان ومفصل فرموده بودین که اگر هم انگلیس و عربستان پادشاهی اداره میشن و ظالم هستن اما مردم خودشون رو راضی نگه میدارن و مردم از وضع موجود راضی ان و اعتراضی به حاکمیتشون ندارن درسته یا نه؟؟!!
                          الان هیچ نظری راجع به تظاهرات نیم میلیونی شهر لندن در اعتراضات به حکومت و وضع معیشتی که در رسانه خود ملکه هم بهش اذعان کردن و پرداختن ندارین؟؟!!

۵-در مورد منبع هم خدمتتون عرض کنم بنده برای اینکه یک مطلب رو عنوان کنم در جایی، به یک منبع بسنده نمیکنم اما در اون مورد خاص فقط بگم یکی از چند منبعی که اون مطلب رو کار کرده بودن کانال دکتر محمد عبدالهی بوده که ایشون استاد دانشگاه در مسائل سیاسی و امور بین الملل هستن

بنده هم شما رو بسیار دوست دارم و ارادتمند شما هستم??
                          پوزش بنده رو بابت اطاله کلام ببخشید
                          یک سوال؟؟؟؟
                          جدا شما موضع حکومت فعلی و طرفدارانش رو حق میدانید؟؟؟و معترضین به این وضعیت رو باطل؟؟؟
                          بالغ بر ۱۵۰۰ نفر فقط آبان ۹۸ کشتند .یک نفر پاسخگو نشد در این مملکت..بعد شما حرف از حق میزنید...۴۰ سال منابع این مردم رو برای توسعه طلبی و تمدن سازی پوچ‌ شیعی حرام و تلف کردند و در سایه اون ته مانده اش هم اختلاس کردند بعد طرف مقابل که مخالف این موضوع هست رو غربگرا میدونید؟
                          این همه آمار فاجعه اجتماعی و اقتصادی که در این مملکت رخ داده حواله میدید به تظاهرات نیم میلیونی مردم لندن؟؟؟ما چیکار داریم به مردم لندن؟
                          خجالت نمیکشید؟شرم و حیا ندارید؟میدونی واقعا وجدان چی هست؟
                          نگید خود ما هم معترض هستیم به این وضع که دیگه مردم از این جمله تهوع آور هم خسته شدند

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2776

این عکس جدید پدر کیان پیر فلک...بچه اش رو کشتند...خودش فلج رو ویلچر افتاده...زنش هم از آموزش و پرورش بیکار کردند و گفتند نیا سر کار
                            اونوقت حرف از حق هم میزنید؟؟؟انتظار محاکمه هم ندارید؟
                            واقعا هم حیف از محاکمه...انسان رو محاکمه میکنند که قطعا موجودی است با اراده و فکر...دلیلی برای محاکمه شما نیست
                            آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/02/03, 09:35.

نظر

• مگنوس کارلسن
                              Banned
                              • Jan 2022
                              • 1647

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
                              حاجی زاده هواپیمای اوکراینی رو زد...ده هاجوان نخبه کشور رو جووری سوزوند که حتی جنازشون به حانوادشون نرسید....واقعا اگه کسی حرامزاده نباشه...به نظرت میتونه همچین عملی رو خون شویی کنه...میگن اشتباه شده...خوب نباید یک نفر حتی برای چنین جرم بزرگی محاکمه بشه....خوب...اگه دقت کنی...می بینی کسی که از این جنایت حمایت کنه طبیعتا حرامزاده است...ماهم به بعضی سیاستها معترضیم که نشد جواب...دست کم بگین...اگه کسی را به جرم اعتراض ...کشتن...یا کور کردن...ماهم معترضیم...درغیر اینصورت...چه حرامزاده باشین چه نباشین...انسان نیستین...قمه به دست!!!نیکا ومهسا وحدیث...اصلا اندازه قمه هستند؟؟؟؟
                              عجمیان رو کشتند...16 خانواده رو به خاطرش به خاک سیاه نشوندن...چه جوریه که قاتل آرتین وحدیث...پیدا نشدن.....اما اون 16 نفر وسط سیل جمعیت شناخته شدند...حرامزادگی نیست اگه بگی واقعا قاتل اونارو حکومت نتونسته پیداکنه؟...بی شرفی نیست اگه بگی دخترایی که کشته شدن قمه دستشون بوده؟...مادر کیان را به جرم اینکه گفته شوهر وپسرم را نیروهای انتظامی زدن...از کار در مدرسه منع کردن....خودت بگو ...به جای حرامزاده...چه واژه ای باید بکار ببریم برای کسانی که از این جنایتها ...حمایت می کنن...بگیم ماهم معترضیم...ولی قاتلها باید آزاد باشن...گفتن همین جمله...انسانیت روبه قهقهرا نمیبره؟....قاتلهای چهارتا بسیجی رو کمتر ازیک ماه بعد از شناسایی اعدام کردن...بعد قاتلهای معترضین ...اصلاپیدا نشدن که محاکمه بشن...اصلا ازبیخ منکرن...همشون از پشت بوم افتادن پایین....باور این مطالب حرومزادگی نیست به نظرت؟...حالا منم که این صفت روبهتون ندم...تواصل ماجرا تغییری به وجود میاد؟.....قدیما به دزدای سر گردنه میگفتن حرومی.....به نظرت باید باصفت ملایمتری خطابشون میکردن؟....
                              به واسطه دزدیها...رانتها...فسادو بی تدبیری همه عاملان ظلم نظام....اختلاف طبقاتی به بالاترین حدخودش رسیده....یه زمانی...اختلاف طبقاتی تو کشور جوری بود که ...فقیره...پیکان دولوکس سوار میشد....ثروتمنده...پیکان چراغ بنزی....به نظرت چی شد که اینهمه طبقات مردم ازهم فاصله گرفت؟....ماها که به قول شما....فعال اقتصادی بودیم....تونستیم خودمونو نگه داریم....بقیه چی؟...یه فروشنده خانم ازصبح تا اخر شب توفروشگاه لباس سرپا وایمیسه...اخرش چقدر حقوق بهش میدن؟...اصلا بیمه ش میکنن؟....به همین هم راضیه...همش میترسه رئیسش با یه بهونه بیرونش کنه....اینا خواهر ما وشما نیستن؟....با کارگر قرار داد میبندی....همش زیر کار در میره...ناراحتیم....بعد وجدانتو که قاضی میکنی...می بینی...حتی دوبرابر اون مبلغ رو هم بهش بدی ...بازم خیلی کمه....یه ماشین میخریم...سال دیگه میفروشیم....پولمون خود به خود میشه دوبرابر....حقوق دوسال یک کارگره که صبح تا شب جون میکنه....ماراهشو بلدیم....اونا که بلد نیستن باید بمیرن؟...این عدل علیه؟...این انصافه؟...این اسلامه؟....اینا فقط دزدی از قشر متوسط به پایینه جامعه به نفع حاکم واطرافیانشه...بگذریم که ماهم منتفع شدیم....اما واقعا این پولا خوردن داره؟من خودم احساس شرم می کنم...ازپولی که اینجوری درآوردم...نمیخواستم بدون تلاش پول در بیارم....اما خودش میشه....هممون همینیم...نیاز به لاپوشونی نیست....
                              حکومت فاسد اصلاح ناپذیر....چه راهی برای مردم طبقه پایین گذاشته....وقتی می خوابین...به فکر ادمای پایین شهرتون باشین....فکر همسایه تون باشین...فقط تو فکر سهام و دلارنباشین....هر تومنی که رو دلار میره...چندتا خانواده رو خوشحال میکنه....اما تعداد بیشتری از خانواده ها رو نابود میکنه....چرا بایداینجور باشه....یه نفر توقصرش...بشینه....نمایشگاه بیارن توخونش...که نره بیرون...یه وقت اوخ میشه....یه گچکار دستشو تو این سرما بکنه تو اب سرد...تا یه لقمه نون سر سفره زن وبچه ش بیاره.....ازهیچ کدوم از توهینهای به جایی که کردم پشیمان نیستم....چون همیشه گفتم....من به هیچ انسانی توهین نمیکنم....

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2156

قسمت اول

سایت جامع امام خمینی

اسلام با ملیّت مخالف است + ویدئو

" اسلام آمده است که این حرفهای نامربوط را از بین ببرد. افراد ملی به درد ما نمی‌خورند، افراد مسلم به درد ما می‌خورند. اسلام با ملیت مخالف است. معنی ملیت این است که ما ملت را می‌خواهیم، ملیت را می‌خواهیم، و اسلام را نمی‌خواهیم. اون مردِکه در خارج گفت که اول من ایرانی هستم، ملی هستم، دوم ایرانی هستم، سوم اسلام [ی‌]. این اسلام نیست، تو سوم هم اسلامی نیستی. "

منظورش از " اون مرتیکه " ، شاهپور بختیار بود.

.
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X