اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • saheb91
    عضو عادی
    • Apr 2016
    • 73

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    بعنوان شخصی که همیشه رحما و بینهم بوده پیشنهاد اینه که جنگ اول بهترین کاره چون زود تموم میشه و واقعا تموم میشه اون موضوع

رحما بینهم بودن باعث میشه هر دو طرف متوقع بشن من توقع دارم طرف بیاد عذر خواهی کنه بگه درود بشرفت تو چقدر فرهیخته و گلی : ))

اونم ممکنه بگه این طرف احمقه یا شل گرفته شاید واقعا مشکلی نداره !!! و این قصه ادامه دار میشه و نمی دونم من ادم کینه ای هستم یا نه مشکل از اوناس بعد از یک جایی خیلی بد میزنه بیرون چون ناخوداگاه شب روز به این فکر می کنم که چطور به طرف ضربه بزنم ( و معمولا خیلی بد هم از کار در میاد اخرش طرف میاد میگه ما جنگمون در این ابعاد نبود داشتیم 4 تا فحش باد هوا میدادیم چرا نفت ریختی رو سرم بچه ام و کبریت کشیدی ؟ !!! )

پیشنهاد همون جنگ اوله همیشه جواب داده در تمام دوران ها با هر سبک ادمی

laughingsmileylaughingsmiley
    /:.Heart.:/آینده ای بساز که گذشته ات جلویش زانو بزند./:.Heart.:/

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

عاملان مسمومیت دانش‌آموزان آزادند؛ پلیس به‌دنبال رقصندگان اکباتان است

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

در اصل توسط Lida2020 پست شده است View Post
        سلام
        خیلی جالب بود
        مطالب عنوان شده اگر در روزنامه یا نشریه ای چاپ میشد قطعا خشم گروهی خاص را برمی انگیخت و منتشر کنندگان به اعدام محکوم می شدند
        ایات شیطانی رشدی در این حد نبود ولی عکس العملها شدید بود یا کاریکاتور پیامبر یا....
        مرسی جالب بود
        همیشه برام سوال بود 124هزار پیامبر واقعی بودند یا تخیل و.... بشرها
        اخه هیچکدومشون عادی نیست
        شکم نهنگ
        شترصالح
        حرف زدن با حیوانات
        کشتی نوح که دوستی اشاره کرد و...
        شکافتن دریا
        ولی دوستی گفت زمانی که دوربین اختراع شد
        و وقایع ثبت شد
        دیگر هیچ پیامبر و..... ظهور نکرد اینم جالبه نه؟؟؟؟؟؟؟

آقاجان! شما مگه نشنیدی :نقل کفر که کفر نیست!

ما همه اینجا اهل طریقت و حقیقت هستیم

من که همینجا اعلام میکنم حق یکی است..آن هم مذهب حقه شیعه اثنی عشریه.

مباحثه میکنیم که ایمان مون محکم شه :D

شما هم خیلی نترس! یک سری بزنید به سایر فضاهای مجازی. این نقدها که فراوان هست

اینا که چیزی نیست... خیلی قاطع تر از این نقدها در همه جا این روزها مطرح میشه....

اگر سطح فحاشی به مقدسات رو فقط ببینید پس چه میفرمایید!

وگرنه ما که چیزی نگفتیم....نهایت یک سوال برامون پیش میاد اینجا مطرح کردیم. رفقا هم رفتن فکر کنن حتما جوابش رو میدن :D

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/03/10, 23:46.
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2726

در اصل توسط saheb91 پست شده است View Post
          از نظر بنده هر رفتار و حرفی که در اون توهین به ساحت یک انسان دیگه بشه کار غلط و نادرستیه
          (البته ممکنه بنده خودم نتونم این کاری رو که میگم در مقابل توهین های زشت و ناپسند انجام بدم...!!)
          یکم فکر کردم به حرف شما...بنظرم کاملا درست می فرمایید...ساحت یک انسان قطعا نباید هجمه هیچگونه توهینی باشه...به عقاید انسانها باید احترام گذاشت...اما انسان بودن هم فقط به ظاهر انسان داشتن نیست...داریم اشخاصی که ظاهر انسان دارند و لباسی میپوشند که ادعا میکنند لباس پیامبر هم هست...اما جانی و قاتل هستند...بنظر من کسی که به این قسم به اصطلاح انسانها و عقاید این جماعت احترام میگذاره به شعور خودش توهین می‌کنه...هر اعتقادی و از هر شخصی قابل احترام نیست...انسان بودن تعریف داره

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            یکم فکر کردم به حرف شما...بنظرم کاملا درست می فرمایید...ساحت یک انسان قطعا نباید هجمه هیچگونه توهینی باشه...به عقاید انسانها باید احترام گذاشت...اما انسان بودن هم فقط به ظاهر انسان داشتن نیست...داریم اشخاصی که ظاهر انسان دارند و لباسی میپوشند که ادعا میکنند لباس پیامبر هم هست...اما جانی و قاتل هستند...بنظر من کسی که به این قسم به اصطلاح انسانها و عقاید این جماعت احترام میگذاره به شعور خودش توهین می‌کنه...هر اعتقادی و از هر شخصی قابل احترام نیست...انسان بودن تعریف داره
            هیچ اعتقاد..و هیچ باوری لزوما قابل احترام نیست ! ولو اینکه بلحاظ عقلایی کاملا درست و منطقی هم باشد!

لفظ احترام! یعنی بستن فضای نقد! بدینگونه است که تفکر نقاد فرصت بروز و ظهور نمی یابد.

ولی همه انسانها...به شدت قابل احترام ند!

و درست ترش این است که این انسان است که صاحب حقوق است و قابل احترام. و نه عقاید انسانها!

و این حقوق اولیه در میثاق نامه حقوق بشر هم تدوین شده....

وگرنه اگر شما بگویید باید به عقیده ای احترام گذاشت...یعنی عملا آن عقیده را از گزند هر گونه نقد بیرون کرده اید! و این خیلی خطرناک و مضر و .... بیخوده خلاصه :D

الان در هند جماعتی موش را مقدس میدانند. خوب شما با یک هندوی موش پرست مواجه شدید چه باید بکنید؟ فقط نباید به موش بد و بیراه بگویید و مثلا مودبانه میشود چرند بودن تقدس موش را گوشزد کرد؟؟ چون هرچه بجز ثنای موش و موش پرستی بگویید ، آن عزیز موش پرست را آزرده کرده اید!

اگر بپذیریم عقیده قابل احترام است...مرز این احترام را چگونه و چه کسی باید مشخص کند! مرز توهین کجاست! چه کسی مشخص میکند تا چه حد نقد کنید توهین شده است!!
            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/03/11, 00:49.
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1189

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

خوب شما با یک هندوی موش پرست مواجه شدید چه باید بکنید؟ فقط نباید به موش بد و بیراه بگویید و مثلا مودبانه میشود چرند بودن تقدس موش را گوشزد کرد؟؟ چون هرچه بجز ثنای موش و موش پرستی بگویید ، آن عزیز موش پرست را آزرده کرده اید!

مرز توهین کجاست! چه کسی مشخص میکند تا چه حد نقد کنید توهین شده است!!
              به نظرم نقد و توهین دو تا مقوله‌ی جدا از هم هستند و شما هر اندازه نقدهای تند و سرسخت و شدیدی هم داشته باشید دلیلی نداره که منجر به توهین بشه. تفاوتی که من بین اون‌ها می‌بینم، توی نقد ما با منطق سروکار داریم، یعنی یک مطلبی، مقوله‌ای، چیزی رو از لحاظ منطقی زیر سوال می‌بریم. ولی توهین هیچ ربطی به منطق نداره. حالا یا شخص روی خودش کنترل نداره یا عمدا میخواد طرف مقابل رو در موضع ضعف قرار بده یا هر دلیل دیگه‌ای که داشته باشه، این اصلا نقد نیست و نباید این دو تا رو بهم ربط داد.
              در مورد عزیز موش‌پرست هم، هیچ اهمیتی نداره که اون آزرده میشه یا نمیشه. چیزی که حائز اهمیته دلیل آزرده شدن اونه. اگر آزرده شدن اون به واسطه نقد باشه، خب بشه، همینه که هست /.:biggrinsmiley.:/. ولی اگر آزرده شدنش به واسطه توهینه، اگر بزنه خشتک توهین کننده رو بکشه سرش هم، من بهش حق میدم! خود ما اگه کسی به خانوادمون توهین کنه، هرجوری که از دستمون بر بیاد دهنش رو آسفالت نمی‌کنیم؟!

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3026

تجربیات

هر طوری رفتار کنی چه خوب و چه بد نتیجه اش به خودت برمیگردد این قانون خلقت است

مالکیت از هر نوعش چه قدرت و چه اموال وووومفهومی ندارد صرفا امانتداری است

سفیه و نادان است کسیکه فکر می‌کنه قدرتمند است و می‌تونه هر کاری بکنه ویا با پول هر شکری بخوره

انسان آگاه نه وابسته میشه و نه وابسته می‌کنه فرقی نمیکنه هر چیزی

از هر دست بدی از همون دست خواهی گرفت واین قطعی است

دوست داشتن و مهر ورزیدن نشانی از انسانیت است

نظر

• ققنوس14
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1544

دوست خوبم!
                  شاید حق با شما باشد! و در یک شرایط ایده آل اجتماعی همچون منی! باید برای رد عقیده ای ولو اینکه معتقدم کاملا غلط است، بسیار ملاطفت به خرج دهم مبادا که احساس مخاطبی (که دست کم هم وطنی هستید که هزار رشته پیدا و پنهان از اشتراکات ما را به هم متصل میکند) آزرده خاطر شود و ....
                  .......
                  زنجیره غذایی را که قبول دارید! آقاجان زنجیره غذایی که دیگر نظریه داروین نیست بگیم در غرب رد شده! جانوران زنده همگی همدیگر را میخورند تا زنده بمانند....

بفرمایید....روشنمان کنید:D
                  شيشه قلب من اي دوست به بال مگسي
                  شكند نيست نيازي كه خورد سنگ كسي

آنچنان نازك و ترد است كه گاهي به مثل
                  به نگاهي شكند با غضب هم نفسي

سلام و درود
                  در خصوص تفاوت در جهان بيني فرموديد بنظرم بايستي به تبعات آن نيز احترام گذاشت نه به اجبار و نه از روي ترحم بلكه يك الزام مدني
                  عدم مطالعه گذشته ما را مجبور به تكرار گذشته مي نمايد
                  هم بند بودن روحانيون و انديشمندان انقلابي با توده ايها منجر به برداشتي كمونيستي از اسلام گرديد
                  ايدئولوژي اسلامي كه در اين ايدئولوژي حركت توده ها توقفي هم نمي توانند داشته باشند چون هدف آمال آرزوهاست و دوردست
                  اين جمله كه پرچم را به دست صاحبش خواهيم داد ناشي از چنين نگرشي است

به شخصه از شما كه وقت و انرژي خوبي در اين تايپيك مي گذاريد سپاسگزارم
                  از باب افتخار آشنائيت هر چند مجازي خدمتتان عرض مي كنم كه نمي بايست تمام پلهاي پشت سر را خراب كرد
                  در جشن تولد 80يا90 سالگي راسل كسي از او پرسيد آقاي راسل اگر مرديد و رفتيد ديديد خدائي آنجا نشسته به او چه مي گوئيد؟
                  راسل پاسخ داد مي گويم چرا اينقدر نشانه هاي شما در زمين كم بود كه من پي به وجود شما نبردم!
                  يعني براي مواجه شدن با چيزي كه سراسر عمر خود را صرف نبودن آن خرج كرده بود هم آماده است
                  و اگر من جاي خدا بودم و وجود داشته باشم چقدر زاز او خوشم مي آمد!
                  بنظر من خدمتي كه راسل با عمق بخشيدن به بحثهاي ديني نمود 1000 تا عالم ديني هم نكرده اند.

اينكه نوح چگونه توانست چنين كاري بكند و اصلا جغرافياي پديده نوح چقدر بود
                  و اين پديده بصورت درست و منطقي قابليت وجود دارد يا خير بگذاريم براي وقت ديگري
                  ولي درس بزرگ من از نوح و خدايش حتي اگر فقط داستاني در كتابهاي داستان باشد
                  احترام به حيوانات و نگهداري و مراقبت از آنها مي باشد كه بنظرم حداقل در غرب توجه بيشتري به آن مي شود
                  خدائي كه قرار است بدها را از بين ببرد حواسش به حيوانات نيز مي باشد اين شايد درسي از اين داستان باشد.

ارادت
                  آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                    شيشه قلب من اي دوست به بال مگسي
                    شكند نيست نيازي كه خورد سنگ كسي

آنچنان نازك و ترد است كه گاهي به مثل
                    به نگاهي شكند با غضب هم نفسي

سلام و درود
                    در خصوص تفاوت در جهان بيني فرموديد بنظرم بايستي به تبعات آن نيز احترام گذاشت نه به اجبار و نه از روي ترحم بلكه يك الزام مدني
                    عدم مطالعه گذشته ما را مجبور به تكرار گذشته مي نمايد
                    هم بند بودن روحانيون و انديشمندان انقلابي با توده ايها منجر به برداشتي كمونيستي از اسلام گرديد
                    ايدئولوژي اسلامي كه در اين ايدئولوژي حركت توده ها توقفي هم نمي توانند داشته باشند چون هدف آمال آرزوهاست و دوردست
                    اين جمله كه پرچم را به دست صاحبش خواهيم داد ناشي از چنين نگرشي است

به شخصه از شما كه وقت و انرژي خوبي در اين تايپيك مي گذاريد سپاسگزارم
                    از باب افتخار آشنائيت هر چند مجازي خدمتتان عرض مي كنم كه نمي بايست تمام پلهاي پشت سر را خراب كرد
                    در جشن تولد 80يا90 سالگي راسل كسي از او پرسيد آقاي راسل اگر مرديد و رفتيد ديديد خدائي آنجا نشسته به او چه مي گوئيد؟
                    راسل پاسخ داد مي گويم چرا اينقدر نشانه هاي شما در زمين كم بود كه من پي به وجود شما نبردم!
                    يعني براي مواجه شدن با چيزي كه سراسر عمر خود را صرف نبودن آن خرج كرده بود هم آماده است
                    و اگر من جاي خدا بودم و وجود داشته باشم چقدر زاز او خوشم مي آمد!
                    بنظر من خدمتي كه راسل با عمق بخشيدن به بحثهاي ديني نمود 1000 تا عالم ديني هم نكرده اند.

اينكه نوح چگونه توانست چنين كاري بكند و اصلا جغرافياي پديده نوح چقدر بود
                    و اين پديده بصورت درست و منطقي قابليت وجود دارد يا خير بگذاريم براي وقت ديگري
                    ولي درس بزرگ من از نوح و خدايش حتي اگر فقط داستاني در كتابهاي داستان باشد
                    احترام به حيوانات و نگهداري و مراقبت از آنها مي باشد كه بنظرم حداقل در غرب توجه بيشتري به آن مي شود
                    خدائي كه قرار است بدها را از بين ببرد حواسش به حيوانات نيز مي باشد اين شايد درسي از اين داستان باشد.

ارادت

خوب با این شعری که از لطافت شیشه قلب نازنیتان گفتید که ... ما ول معطلیم

ولی کماکان خواندن فرمایشات شما ناچار بی حیایی!! را در این مخلص برمی انگیزد که فریاد و فغانی بکنم! باشد که اندک تفکری در شما برانگیزد...

دست کم اندازه عذاب وجدانی که در خود مخلص ایجاد میکند چنین سخن گفتن با شمایان دوستان هم وطن نازنین تر از جان! :D

فدایتان!

آنچه روحانیون و خائنین توده ای را به هم ارتباط داد و میدهد و خواهد داد عمیق تر از هم بند شدن چهار تا از آن نابکاران در زندان است! هر دوی این جماعت ایدئولوگ بودند! و این ریشه آن تباهی است!

فرد ایدئولوگ فرقی نمیکند قبله اش مسکو باشد یا مکه! مهم این است که میپندارد تمام حق پیش اوست! طوری که مو لای درزش نمیرود! غرق در ایده آلهای متوهمانه هپل هپویی خودش هست!

فدایی اسلامی دنبال توحید است....چپول طرفدار طبقه کارگر دنبال جامعه بی طبقه! و التقاطی این دو تباهی یعنی فدایی خلق! یا مجاهد خلق! دنبال جامعه بی طبقه توحیدی !!!! از آن سرش تا این سرش یک حرف است....اشتراکشان ریشه در باورهایشان دارد برادر من :D
                    ---------------------------------------------

آن حکایت راسل بزرگ یعنی تفکر نقاد! معلوم است که آمادگی داشت! معلوم است که آمادگی دارم!!! حالا شما فکر نکن ما از همان جهالت جوانی بر این صراط گمراهی بودیم!!! نه برادر....نمازمان هم قضا نمیشد:D

راسل چه عمقی داد بابا جان! ... موضوع این است که وقتی دکان دکانداران مسیحیت به خطر افتاد خوب بیکار که نمینشینند! شروع میکنند با ابزار فلسفه و کلام دست و پا زدن که این بیزنس را نجات بدهند!! معلوم است که زورشان را زده اند...ولی شما این زور زدن این جماعت را عمق دادن به دین میپندارید!

اگر عمق دادن بود پس چرا نتیجه اش بی دینی بیشتر شده!!

فقط که راسل نبود.....بزرگان عصر روشنگری برگ مرخصینامه خداوندشان مسیح را امضا کردند....منتهی چون نبود که بدهند دستش! دویست سیصد سالی طول کشیده که کامل دوزاری ها بیفتد :D چند صد سال در عمر تاریخ هیچی نیست! ولی صد سال دیگر نوادگان ما نگاهشان به این باورهای حضرتعالی بهتر از نگاه امروز ما به خدای زئوس و پرومته و والهالا ! نخواهد بود دوست عزیز

------------------------

و در باب کشتی حضرت نوح به نظرم اصلا نگذاریم برای وقت دیگری!!! بیخیالش بشوید سنگین تریم دوست عزیز!

مگر قصه شنگول و منگول را تعریف کرده که شما از آن درس اخلاقی و دوستی با حیوانات اقتباس کنید و دلتان را به این همه نیک نهادی حضرت نوح و باریتعالی خوش کنید!!!

قصه یوسف...قصه نوح....قصه ادریس نبی و ......قصه کشتی نوح....و باقی قصص قرآن (که کپی برابر اصل در تورات هم هست!) نامشان قصه است....ولی امر واقع هستند!! تاریخ هستند...نه قصه و داستان!

یعنی واقعا واقعا رخ داده! نه که قصه باشد که تمثیل کرده باشند برای برداشتهای اخلاقی!!

اصلا گیرم حق با شماست!

قبول آقا! تمثیله ...قصه هست....

آخه بی انصاف! طرف زده کل نسل یک گونه جانوری را به فنا داده بجز یک جفت!!!! بعد شما از این قضیه محبت بی مثال به جانوران برداشت میکنی؟؟؟

همه جانوران رو به فنا داده با سیل! بعد حواسش به چی بود اونوقت!!!! این حیوونای زبان بسته تقصیرشون چی بود ...خوب زندگیشون رو میکردن!

بابا ای ول:D

نظر

• ققنوس14
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1544

كاربر عزيز و محترم manmehdiam

من عاجزانه از جنابعالي خواهشمندم نسبت به تفكرات اشتباه اين حقير فغان و فرياد نكنيد و خود شريفتان را آزار ندهيد.

نوع نگرش جنابعالي با اين حقير مسكين بسيار متفاوت است.

اگر لطف بفرمائيد مطالب اينجانب را بلاك بفرمائيد تا به اندازه بال مگسي در شما ناراحتي پيش نيايد.

اگر هم بلاك نمي فرمائيد بنده ديگر در اينجا مطلب نزنم چون دوست ندارم شما آزرده خاطر بشويد.

با سپاس از شما.
                      آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2023/03/11, 11:38.
                      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3026

خوب با این شعری که از لطافت شیشه قلب نازنیتان گفتید که ... ما ول معطلیم

ولی کماکان خواندن فرمایشات شما ناچار بی حیایی!! را در این مخلص برمی انگیزد که فریاد و فغانی بکنم! باشد که اندک تفکری در شما برانگیزد...

دست کم اندازه عذاب وجدانی که در خود مخلص ایجاد میکند چنین سخن گفتن با شمایان دوستان هم وطن نازنین تر از جان! :D

فدایتان!

آنچه روحانیون و خائنین توده ای را به هم ارتباط داد و میدهد و خواهد داد عمیق تر از هم بند شدن چهار تا از آن نابکاران در زندان است! هر دوی این جماعت ایدئولوگ بودند! و این ریشه آن تباهی است!

فرد ایدئولوگ فرقی نمیکند قبله اش مسکو باشد یا مکه! مهم این است که میپندارد تمام حق پیش اوست! طوری که مو لای درزش نمیرود! غرق در ایده آلهای متوهمانه هپل هپویی خودش هست!

فدایی اسلامی دنبال توحید است....چپول طرفدار طبقه کارگر دنبال جامعه بی طبقه! و التقاطی این دو تباهی یعنی فدایی خلق! یا مجاهد خلق! دنبال جامعه بی طبقه توحیدی !!!! از آن سرش تا این سرش یک حرف است....اشتراکشان ریشه در باورهایشان دارد برادر من :D
                        ---------------------------------------------

آن حکایت راسل بزرگ یعنی تفکر نقاد! معلوم است که آمادگی داشت! معلوم است که آمادگی دارم!!! حالا شما فکر نکن ما از همان جهالت جوانی بر این صراط گمراهی بودیم!!! نه برادر....نمازمان هم قضا نمیشد:D

راسل چه عمقی داد بابا جان! ... موضوع این است که وقتی دکان دکانداران مسیحیت به خطر افتاد خوب بیکار که نمینشینند! شروع میکنند با ابزار فلسفه و کلام دست و پا زدن که این بیزنس را نجات بدهند!! معلوم است که زورشان را زده اند...ولی شما این زور زدن این جماعت را عمق دادن به دین میپندارید!

اگر عمق دادن بود پس چرا نتیجه اش بی دینی بیشتر شده!!

فقط که راسل نبود.....بزرگان عصر روشنگری برگ مرخصینامه خداوندشان مسیح را امضا کردند....منتهی چون نبود که بدهند دستش! دویست سیصد سالی طول کشیده که کامل دوزاری ها بیفتد :D چند صد سال در عمر تاریخ هیچی نیست! ولی صد سال دیگر نوادگان ما نگاهشان به این باورهای حضرتعالی بهتر از نگاه امروز ما به خدای زئوس و پرومته و والهالا ! نخواهد بود دوست عزیز

------------------------

و در باب کشتی حضرت نوح به نظرم اصلا نگذاریم برای وقت دیگری!!! بیخیالش بشوید سنگین تریم دوست عزیز!

مگر قصه شنگول و منگول را تعریف کرده که شما از آن درس اخلاقی و دوستی با حیوانات اقتباس کنید و دلتان را به این همه نیک نهادی حضرت نوح و باریتعالی خوش کنید!!!

قصه یوسف...قصه نوح....قصه ادریس نبی و ......قصه کشتی نوح....و باقی قصص قرآن (که کپی برابر اصل در تورات هم هست!) نامشان قصه است....ولی امر واقع هستند!! تاریخ هستند...نه قصه و داستان!

یعنی واقعا واقعا رخ داده! نه که قصه باشد که تمثیل کرده باشند برای برداشتهای اخلاقی!!

اصلا گیرم حق با شماست!

قبول آقا! تمثیله ...قصه هست....

آخه بی انصاف! طرف زده کل نسل یک گونه جانوری را به فنا داده بجز یک جفت!!!! بعد شما از این قضیه محبت بی مثال به جانوران برداشت میکنی؟؟؟

همه جانوران رو به فنا داده با سیل! بعد حواسش به چی بود اونوقت!!!! این حیوونای زبان بسته تقصیرشون چی بود ...خوب زندگیشون رو میکردن!

بابا ای ول:D
                        سلام وعرض ادب و احترام

آقا مهدی عزیز جسارت بنده را ببخشید

خیلی خود بزرگ بین شدی و فکر می‌کنی تمامی فرمایشاتتون درسته !!!!

در تمامی نظرات امکان خطا را باید مد نظر قرار داد

همه چپ و راست و ادیان و فلاسفه را با یک چوب میرانی !!! که تا حالا بزرگترین اندیشمندان اینکار را انجام نداده اند

البته شما بزرگوار در بعضی موارد نظرات خوبی دارید که بنده هم از نظرات شما بزرگوار استفاده میکنم

واما در مورد کشتی حضرت نوح

عزیز اون واقعه در یک منطقه رخ داده نه در کل جهان ومرکزیتش درشهر کوفه بوده و جمع آوری حیوانات هم مختص همون منطقه است حالا با سایر موارد کاری ندارم که در تمثیلات و ایما و اشاره هدف فقط تقرب اذهان است و هیچگونه مناقشه در این موضوع جایی ندارد

در همه جا ودر همه احزاب بلا استثنا آدم های خوب بوده و هست و خواهد بود چون انسانیت اصل است و هر تفکری که انسان را به حدودهای انسانیت که کمال است برساند قابل احترام است

ارادت
                        آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2023/03/11, 12:07.

نظر

• عابد - زاهد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 333

با درود وسلام
                          مطالب مفید وبامحتوایی در پیدایش هستی دراین مدت از طرف اساتید وبزرگان ارائه گردید که به نوبه خود تشکرمی کنم
                          بالاخره به یک نقطه از وجود رسیدیم.... عده ای با دلیل وبرهانهای مختلف به ذره پلانک ( بدون ابعاد ویا با ابعاد ) رسیدند .... عده ای آنرا آفریدگار وخالق نامیدند وعده ای خلق آنرا به خدا نسبت دادند ..... بگذریم ... شکلی از وجودرا به ماده نسبت داده می شود ... که در حال حاضر در کره خاکی ما فعلا حدود 109تا 110 عنصرشناسایی شده که ازترکیب آنها موجوداتی بوجود امده اند که به دو دسته جاندار وبی جان تقسیم می شوند .....از صاحبنظران تقاضا می شود درموردتفاوت موجودات جاندار وبی جان واینکه چه عاملی باعث زنده فرض کردن موجودات می شود توضیح داده شود.... ممنون از همه

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

نظر

• amir12
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 698

رفتند سفارت عربستان رو اشغال کردند و پاداش میلیاردیشون هم گرفتند و ... ، نتیجه چی شد 7 سال مردم تاوان حرکت ابلهانه و احمقانه یک عده قلیل رذیل رو دادن و حالا هم از از فرط شادی توافق با عربستان با دمشون گردو میشکونن !!!

===================

در روایتی پیامبر اکرم صلی الله و علیه وآله فرموده‌اند:
                              کیفر سه گناه به قیامت نمی‌ماند (یعنی در همین دنیا مجازات می‌شود.)

۱ - عاق پدر و مادر

۲ - ظلم و تجاوز به مردم

۳ - ناسپاسی در مقابل احسان و نیکی. (بحار الانوار، ج ۷۴، ص ۷۴)

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                                استقبال کیهان از<<توافق>> ایران و عربستان با چاشنی حمله به <<اصلاح‌طلبان>>! + تصویر - خبرآنلاین

مثل اینکه فرزندان ابولهب ،یک شبه شدند فرزندان اسماعیل نبی /.:biggrinsmiley.:/
                                آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/03/11, 15:10.

نظر

در حال کار...
                                X