کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
بعد این اخوندکهای مفتخور بی پدر مادر
این حقوقیا و کارگزاریا واونا که تو قیمت 3 سال پیش داران فروش میزنن
مفتخور و بی شرفو و بی پدر مادرند همون بیچ خارجیا
اخه بی ناموس ا دلار اومد 46
لامصبا 7 تا 7تا منفی هر روز زدید
الان بی پدرا دلار 50 است
خاک تو سر گدنا خسته نباشی پهلوون 0.1 درصد
بقیه هم همینطور
حاجیه غدیس سر تو ارواح سرگردوندون خوب 4 روز 7تا7تا 6و98 منفی زدی ابرو نداشته ملا ابی /:.yead.:/رو بردی جونت در بیاد الان دلار رو 50 است
ای تو روح مردم ازار
ای تو روح ارواحتون
لا الا الا الا
چاکر زاهدان کین جلوه در محراب و منبر میکنن چون به بدروم میروند /:.yead.:/ ان کار دیگر میکنن
از دست مفتخورا
مریض بودم
حالی برمون نذاشتن خاک تو سرا
یه مشت مفتخور با یه مشت ترسو
نمیدونن چیکار میکنن
قیمت 3 سال پیش فروش میزنن
عرضه دارن
خاک 7 عالم تو سرشون
مخلصیم
چاکر زاهدان کین جلوه در محراب و منبر میکنن چون به بدروم میروند /:.yead.:/ ان کار دیگر میکنن
از دست مفتخورا
مریض بودم
حالی برمون نذاشتن خاک تو سرا
یه مشت مفتخور با یه مشت ترسو
نمیدونن چیکار میکنن
قیمت 3 سال پیش فروش میزنن
عرضه دارن
خاک 7 عالم تو سرشون
مخلصیم
احتمالا زیاد فیلم میبینی...کمی استراحت کن و بیخیال اون فیلمها بشو...بهر حال چشمهایت ضعیف میشه...به اعصابت فشار میاد
هفته دیگه هم بازار مثبته...نگرانش نباش
چاکر حاج ملاابرام هم هستیم
احتمالا زیاد فیلم میبینی...کمی استراحت کن و بیخیال اون فیلمها بشو...بهر حال چشمهایت ضعیف میشه...به اعصابت فشار میاد
هفته دیگه هم بازار مثبته...نگرانش نباش
چاکر حاج ملاابرام هم هستیم
مخلص داش علیرضا گل@};-
نه که خیلی فیلم باحال معرفی میکنید
این داور شاه که فکر کنم هم جنس . بازه
بابا این فیلم جاده مالوند ش
این دو مثقال اشیخ تس .تس. ترونمون هم افت کرد
چیه بدرد لزا . میخوره
خدا وکیلی چار تا فیلم باحال معرفی کنید.
مخلصیم
بله، زندان هم رفتم و به علت شکنجه 55 سال است که کمرم درد میکند ولی با تو صیه پروفسور سمیعی اداره اش میکنم چون گفت من کسی با این فیزیک بدنی را عمل نمیکنم هر کسم گفت عمل میکنم بگو خودتی. خیابان شهید عراقی یک محله ایی است بتام کوی تک و پشت وزارت اطلاعات است، و آنجا همه خونه ویلاییه و هر کی میره آنجا از اطاعات میان و بهت میگن یک روز بیا آنجا من هم رفتم و فرمها را پر کردم منهای ان سابقه، بعد یک هفته دیگه آمدند و چون خودم تنها خانه بودم و مشروب خوده بودم آنها عقب رفتن که من راحت باشم وبعد گفتتند یک روز دبگه شما باید بیای آنجا، من رفتم جوان محترمی بود و بک کم بفکر فررفت و گفت ببخشید چرا آن موضوع را ننوشته ایی چون یک عده الکی مینو یسند که امتیاز بگیرند من گفتم من صلاح نمیدیدم و چون بچام زرنگند و کنکور قبول میشن بعدآ میگن بخطر کارت ایثارگری بوده و نگرفتم، گفت چرا ؟ گفنم چون اصولآ ان تفکر بتاریخ پیوست و عذر خواهی کرد و من برگشتم، این پسر من که الات کاناداست سه چرخه شو اغلب میگذاشت بیرون و من بهش غرمیزدم سزبازه از بالا گفت نگران نباش مگر کسی جرات مبکند اینجابیاد. آن کسی که منو شکنجه کرده بود دستگیرش کردند و عکس اورا در روزنامه ها چاپ کردند و منهم رفتم زندان اوین وازش شکایت کردم و زنش آمد در کارخانه گفت بچه هام را میاندازم زیر ماشینت و.......لات بازی و بگذریم.
...صبح بخیر ..استاد..شما که هم تحصیلکرده غرب بودید ...موقعیت شغلی و مالی خوبی هم داشتید ...حالا البته کلی و منظورم شمای نوعی هست ..شماها دیگه چرا انقلاب کردید .؟؟اصلا شما ها از چی ناراضی بودید اخه ...آبتون به راه نانتون به راه ..از ایران قرن نوزدهمی دهه ۲۰ و ۳۰میلادی به یه چشم برهم برزدن وارد قرن ۲۰ شدید و استانداردهای زندگیتون به شدت ارتقا پیدا کرد ..دیگه شماها که تحصیلکرده و غرب دیده بودید ..زبان بلد بودید چرا نرفتید چندتا کتاب درباره تاریخ و انقلاب ودین و ایدولوژی بخونید که ببینید حاصل انقلاب چی میشه ..اصلا بعد انقلاب که شروع شد به مصادره .هایی که شما بهتر از من می دانید چه انقلاب اقتصادی ایجاد کردند صاحبان این بنگاه ها ....آن کشتار و خشونت بالا گرفت.. از وجدان خودتون شرمنده نشدید؟؟اصلا دچار تردید و سوال شدید؟؟البته احتمالا جوابی که دارید این خواهد بود که این آن چیزی نبود که ما می خواستیم !!چرا انتظار داشتید انقلابی که پایه هایش بر مذهب و ایدولوژی چپ استوار هست نتیجه بهتری بدهد؟البته نمیخوام بی ادبی و جسارت کنم ..فقط می خوام بدونم کسی که چپ نبوده ..مذهبی نبوده و اتفاقا مقابل این ها بوده...با چه استدلال و منطقی همراه اینا کلنگ برداشته و به جان مملکت افتاده ؟؟
استاد روز بخیر ...ممنون میشم اگر نظرتون در مورد این بحث بفرمایید ...
مخلص داش علیرضا گل@};-
نه که خیلی فیلم باحال معرفی میکنید
این داور شاه که فکر کنم هم جنس . بازه
بابا این فیلم جاده مالوند ش
این دو مثقال اشیخ تس .تس. ترونمون هم افت کرد
چیه بدرد لزا . میخوره
خدا وکیلی چار تا فیلم باحال معرفی کنید.
مخلصیم
?????
حاجی فیلم خواستی از هر ژانرش بیا پیش خودم که کمتر کاربری پیدا میشه مثل من فیلم باز باشه البته اگر اسمش یادم مونده باشه
فعلا شهروند مطیع قانون رو ببین تا بعد که ببینم تو چه ژانری دوست داری
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، نسبت به «حذف جمهوریت نظام در پى اصلاح موادى از قانون انتخابات توسط مجلس» هشدار داد و این اقدام را «تشدید حرکت به سوى خودبراندازى» توصیف کرد.
----------------
نگران نباش
بیا سایت بورسی عضو شو
هنوز یه عده به اصلاح حکومت امیدوارند :D
محمد خاتمی، رئیس جمهوری پیشین ایران، نسبت به «حذف جمهوریت نظام در پى اصلاح موادى از قانون انتخابات توسط مجلس» هشدار داد و این اقدام را «تشدید حرکت به سوى خودبراندازى» توصیف کرد.
----------------
نگران نباش
بیا سایت بورسی عضو شو
هنوز یه عده به اصلاح حکومت امیدوارند :D
پزشک اطفال وزیر خارجه میشود، علوم سیاسی خوانده وزیر کار میشود؛ همینها کشور را به روز سیاه نشانده
یک نماینده مجلس در نطقی انتقادی گفت: کسی که پزشک اطفال است وزیر خارجه میشود، کسی که علوم سیاسی خوانده، وزیر کار میشود و این مشکل کل دولتها و جناحهای ما است و همین باعث شده که کشور به روز سیاه بشیند.
------------
ایضا شما هم نگران نباش
بیا سایت بورسی عضو شو /:.yead.:/
پزشک اطفال وزیر خارجه میشود، علوم سیاسی خوانده وزیر کار میشود؛ همینها کشور را به روز سیاه نشانده
یک نماینده مجلس در نطقی انتقادی گفت: کسی که پزشک اطفال است وزیر خارجه میشود، کسی که علوم سیاسی خوانده، وزیر کار میشود و این مشکل کل دولتها و جناحهای ما است و همین باعث شده که کشور به روز سیاه بشیند.
------------
ایضا شما هم نگران نباش
بیا سایت بورسی عضو شو /:.yead.:/
جناب احسانی آیا شما میدانید که این دانشگاه امام صادق شعبه هارود بودو با کمک برادر کوچک صاحبان گروه صنعتی بهشهر که MBA از هاروارد داشت ساخته شد و متاسفانه پارسال فوت کرد. شهریه اش هم 11 هزار تومان و اینترنشال هم بود، MBA میداد و مدرکش همون مدرک هاروارد بود. سال 51 که من بعد از فارالتحصلی سربازی را هم تمام کرده بودم، رفتم پیش پروفسور فردوس رییس آنجا که از هاوارد آمده بود و با او صحبت کردم در طول صحبت بمن گفت شما مثل اینکه هم شهری دکتر محمدی هستی و او دوره اول شاگرد اول شد، اگر با او ارتباط دارید شاید بهتر باشه که با او صحبت کنی و من ایشان را دیدم و مفصل صحبت کردیم و راهنمایهای لازم را کرد و قطعآ من تصمیم گرفتم که برم آنجا ولی متاسفانه بعد از یکماه برادر بزرگ من تصادف کرد و من ناچار مسیول زندگی بچه های او شدم و 5 سال همه چیز عقب افتاد و من در شرکتی که کار میکردم قرار شد که برم در شعبه آمریکا هم کار کنم و هم تحصیلات تکمبلی را ادامه دهم. ضمنآ وجه تسمیه پل مدیریت همان است. جناب احسانی غرضم ازبیان این موضوع این بود که تمام خسرانهاییکه نظام اسلام به این کشور وارد کردند با چشم خودم دیده ام، دعواها کردم و حرصها خوردم که آخرش زدم بیرون . کفش ملی ایروانی بزرگ 40 شرکت دارد. در خیابان خیام که همه شرکتها یک انبار یا یک مرکز پخش دارند، کفش ملی یک پاساژ دارد. ضمنآ کفش ملی 10000نفر پرسنل داشت. یک روز فرح با هلیکوپتر از بالای کفش ملی رد میشود و میگوید این چیه میگن کفش ملی که مال آقای ایروانی است فرح میگه چرا در مهمانیهای ما نیست بهش میگن دعوتش میکنیم ولی نمیاد. ساعت 5 صبح میرفت سرکار و دفترش از دفتر یک وزیر مجلل تر بود.
در کارخانه های ایلقانیان هم بوده ام که بعدآ برایتان تعریف میکنم. اگر حوصله بکنم و بورس بازی بگذارد شاید در این مورد کتابی بنویسم. دیروز رفتم ختم یکی از دوستان و همکارانم که اولین رییس دانشگاه کرمان بود.
درود جناب دالاهو
ممنون از مطالبی که درج کردید .
اختصاصاً برای بنده بسیار مفید بود
اتفاقاً من قبلاً با افراد زیادی که قبل از انقلاب
صاحب کسب و کار یا مدیر تا حداکثر مدیرعامل بوده اند ،
و تحصیل کرده های داخل و خارج و... مصاحبه کردم
و از جو حاکم بر آن دوران اطلاع دارم .
که با خاطرات شما کاملاً همخوانی داره
چون فرمودید سوالی داشتی بپرسید ؛
سوالی که از همه اونها می پرسم اینه که : انگیزه شما از قیام بر علیه رژیم منحوس پهلوی
و استقرار نظام اسلامی به رهبری خمینی کبیر چی بود ؟؟؟
لطفاً شما هم به این سوال جواب بدید .
شاید من هم روزی کتاب خودمو چاپ کردم ?@_@?
انگیزه قدتهای خارجی به جنگ نفتی دهه هفتاد برمیگرده
طبقه فرودست جامعه هم که با وعده پول مفت بی زحمت دهنشون آب افتاده بود
انگیزه آخوندها هم اینه که شاه گفته بود دوران مفت خوری تمام شده
طبیعی بود که وقتی معیشت خودشون رو در خطر میدیدند ،
دست به کار شدند تا دوران مفت خوری استمرار پیدا کنه .
کما روستاییها که به محبت و مهربانی معروف هستند
اما سر تقسیم آب و زمین ، چون معیشت شون به خطر می افته
ممکنه با چوب و چماق نزدیکترین برادران و فامیل خودشون رو بکُشند. فقط انگیزه قشر شما رو درک نمیکنم !!!
با این شرح حالی که از خودتون نوشتید
اگر رژیم منحوس پهلوی ادامه پیدا میکرد
مطمئناً تا حالا برای خودت یک " ایروانی " شده بود ، بسیار بزرگتر از اون .
از طرفی دلیل حرص خوردن شما رو هم درک نمیکنم
ایروانی با شاه به کوه نمیرفت که شما با خامنه ای میرید !
شاعر می فرماید :
الا ای طوطیِ گویایِ اسرار
مبادا خالیَت شِکَّر ز مِنقار
سَرَت سبز و دلت خوش باد جاوید
که خوش نقشی نمودی از خطِ یار
سخن سربسته گفتی با حریفان
خدا را زین معما پرده بردار :-B :-/
نظر