اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عطارد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 414

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
    فکر نکنم وزیر خارجه پزشکی اطفال خونده باشه:D
    امیر عبدالهیان منظورش بوده
    منظورش ولایتی بوده.

نظر

• عطارد
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 414

فکر نکنم وزیر خارجه پزشکی اطفال خونده باشه:D
      امیر عبدالهیان منظورش بوده
      منظورش ولایتی بوده.

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3753

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        درود جناب دالاهو
        ممنون از مطالبی که درج کردید .
        اختصاصاً برای بنده بسیار مفید بود
        اتفاقاً من قبلاً با افراد زیادی که قبل از انقلاب
        صاحب کسب و کار یا مدیر تا حداکثر مدیرعامل بوده اند ،
        و تحصیل کرده های داخل و خارج و... مصاحبه کردم
        و از جو حاکم بر آن دوران اطلاع دارم .
        که با خاطرات شما کاملاً همخوانی داره

چون فرمودید سوالی داشتی بپرسید ؛

سوالی که از همه اونها می پرسم اینه که :
        انگیزه شما از قیام بر علیه رژیم منحوس پهلوی
        و استقرار نظام اسلامی به رهبری خمینی کبیر چی بود ؟؟؟

لطفاً شما هم به این سوال جواب بدید .
        شاید من هم روزی کتاب خودمو چاپ کردم ?@_@?

---------------------------------------------------------

انگیزه قدتهای خارجی به جنگ نفتی دهه هفتاد برمیگرده
        طبقه فرودست جامعه هم که با وعده پول مفت بی زحمت دهنشون آب افتاده بود
        انگیزه آخوندها هم اینه که شاه گفته بود دوران مفت خوری تمام شده
        طبیعی بود که وقتی معیشت خودشون رو در خطر میدیدند ،
        دست به کار شدند تا دوران مفت خوری استمرار پیدا کنه .
        کما روستاییها که به محبت و مهربانی معروف هستند
        اما سر تقسیم آب و زمین ، چون معیشت شون به خطر می افته
        ممکنه با چوب و چماق نزدیکترین برادران و فامیل خودشون رو بکُشند.
        فقط انگیزه قشر شما رو درک نمیکنم !!!

با این شرح حالی که از خودتون نوشتید
        اگر رژیم منحوس پهلوی ادامه پیدا میکرد
        مطمئناً تا حالا برای خودت یک " ایروانی " شده بود ، بسیار بزرگتر از اون .

از طرفی دلیل حرص خوردن شما رو هم درک نمیکنم
        ایروانی با شاه به کوه نمیرفت که شما با خامنه ای میرید !

شاعر می فرماید :

الا ای طوطیِ گویایِ اسرار
        مبادا خالیَت شِکَّر ز مِنقار

سَرَت سبز و دلت خوش باد جاوید
        که خوش نقشی نمودی از خطِ یار

سخن سربسته گفتی با حریفان
        خدا را زین معما پرده بردار :-B :-/

ترجیح میدم ادامه بحث به تاپیک درهم منتقل بشه
        درود ...ما هم همین سوال رو ازیشون مطرح کردیم حالا یا قابل ندیدند یا مصلحت ندونستن که جواب بدن ..

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          درود ...ما هم همین سوال رو ازیشون مطرح کردیم حالا یا قابل ندیدند یا مصلحت ندونستن که جواب بدن ..
          درود .یه بنده خدایی یه بار بهم گفت برای تفریح ش بود
          میگفت اون موقع 16-15 سالمون بود میرفتیم سرکوچه شعار میدادیم
          گزینه بقول امروزیا " برای فان ش " رو هم اضافه کنی بد نیست امید خان

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3753

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            ..برای فانش یه مملکت و یه ملت رو به خاک دادن ...الان ..سه تا از اعضای خانواده رو دارم کارهای مهاجرتشون رو انجام میدم اونم کانادا ..که اینجا سفارت نداره ..حالا حساب کن برای تافل و جی ار یو ..هربار باید بلندشن برن ترکیه با کلی هزینه ...وکیل بگیر ...وقت سفارت بگیر..مدارک ردیف کن ..همه اینا در حالی هست که پذیرش دارند از دانشگاه ...همه اش استرس و فشار روانی .وهزینه ..سورس پول تعریف کن ...اون وقت امثال این دوست عزیز ما تشریف میبرند اون ور خیابون تو ده دقیقه پذیرش و ویزا و اجازه می گیرند..ناراضی هم بوده اند !!!

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2741

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              توهین نباشه به ایشان...یک همسایه داریم که چریک فدایی بوده قبل از انقلاب و در دوره انقلاب هم حضور فعال داشته...بعد از انقلاب هم زندان رفته و بچه هاش هم همه مهاجرت کردند سالها پیش...یکبار همین سوال رو ازش پرسیدم...یک فکری کرد...گفت اصلا عقلانیتی نبود اون موقع...نقل قول میکنم این جمله رو که می‌گفت: « عین یک بزغاله مست بودیم»

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3753

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                توهین نباشه به ایشان...یک همسایه داریم که چریک فدایی بوده قبل از انقلاب و در دوره انقلاب هم حضور فعال داشته...بعد از انقلاب هم زندان رفته و بچه هاش هم همه مهاجرت کردند سالها پیش...یکبار همین سوال رو ازش پرسیدم...یک فکری کرد...گفت اصلا عقلانیتی نبود اون موقع...نقل قول میکنم این جمله رو که می‌گفت: « عین یک بزغاله مست بودیم»
                باز گلی به جمالش که شهامت این اعتراف رو داشت ...

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

بدون اینکه من سوال کنم خودش از خودش شاکی بود /.:biggrinsmiley.:/
                  میگفت اصلا نمیفهمیدیم داستان چیه
                  یه شعار میدادیم اونا هم سرکوچه دو تا هوایی در میکردن
                  میخندیدیم در می رفتیم

وقتی موتور بنز بذاری رو ژیان همین میشه دیگه

البته درک مردم در حد ژیان هم نبود

بقول امید خان طرف میرفت توریستی ویزا میگرفت
                  پاش می رسید پاریس
                  پذیرش از سوربن میگرفت !!

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

به نظرم دلیل انقلاب به خصلت ما ایرانیا برمیگرده
                    مفت خوری
                    از یه اصفهانی پرسیدند شیرین ترین چیز ی که تا حالا خوردی چی بوده گفت یه کاسه ترشی مفت
                    مفت برای همه ما ایرانیا مزه داره
                    صفوف نذری نیگاه کنید با پرادو میان اش میگیرن نه یه کاسه دو کاسه سطل میارن اش میبرن
                    می پرسی میگن نذری امام ... خوردن داره
                    حالا اگر نذری شمر بود نمی اومدن
                    مال مفت و پیدا کردن نقطه ضعف ایرانیا از سوی امام راحل نکته کلیدی انقلاب بود
                    اب وبرق مجانی اتوبوس مجانی همه میخواستند حتی پولدارا
                    نکته این بود
                    الان هم ساندیس مجانی میدن
                    نمیرید بگیرید
                    حالا شعار هم میدید
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1632

مفت خوری
                      از یه اصفهانی پرسیدند شیرین ترین چیز ی که تا حالا خوردی چی بوده گفت یه کاسه ترشی مفت
                      صفوف نذری نیگاه کنید با پرادو میان اش میگیرن نه یه کاسه دو کاسه سطل میارن اش میبرن
                      نکته این بود
                      نمیرید بگیرید
                      حالا شعار هم میدید
                      همش درسته...ولی اون طرفی که گفتین اصفهانی نبوده...اشتباه فرمودین

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2741

مفت خوری
                        نکته این بود
                        نمیرید بگیرید
                        حالا شعار هم میدید
                        حرفت درسته غیر اون جمله که از اصفهانی ها گفتی...آقا این حرفا رو برای ما اصفهانیها در آوردند...آدم خسیس و دست و دل باز در همه قومیت ها هست...عجبببببب

نظر

• M.DALAHOO
                          ستاره‌دار (2)
                          • Apr 2022
                          • 598

...صبح بخیر ..استاد..شما که هم تحصیلکرده غرب بودید ...موقعیت شغلی و مالی خوبی هم داشتید ...حالا البته کلی و منظورم شمای نوعی هست ..شماها دیگه چرا انقلاب کردید .؟؟اصلا شما ها از چی ناراضی بودید اخه ...آبتون به راه نانتون به راه ..از ایران قرن نوزدهمی دهه ۲۰ و ۳۰میلادی به یه چشم برهم برزدن وارد قرن ۲۰ شدید و استانداردهای زندگیتون به شدت ارتقا پیدا کرد ‌..دیگه شماها که تحصیلکرده و غرب دیده بودید ..زبان بلد بودید چرا نرفتید چندتا کتاب درباره تاریخ و انقلاب ودین و ایدولوژی بخونید که ببینید حاصل انقلاب چی میشه ..اصلا بعد انقلاب که شروع شد به مصادره .هایی که شما بهتر از من می دانید چه انقلاب اقتصادی ایجاد کردند صاحبان این بنگاه ها ....آن کشتار و خشونت بالا گرفت.. از وجدان خودتون شرمنده نشدید؟؟اصلا دچار تردید و سوال شدید؟؟البته احتمالا جوابی که دارید این خواهد بود که این آن چیزی نبود که ما می خواستیم !!چرا انتظار داشتید انقلابی که پایه هایش بر مذهب و ایدولوژی چپ استوار هست نتیجه بهتری بدهد؟البته نمیخوام بی ادبی و جسارت کنم ..فقط می خوام بدونم کسی که چپ نبوده ..مذهبی نبوده و اتفاقا مقابل این ها بوده...با چه استدلال و منطقی همراه اینا کلنگ برداشته و به جان مملکت افتاده ؟؟
                          امید جان سلام و شب شما بخیر؛
                          در خصوص مظالبی که نوشته ایی ، متاسفانه باید عرض کنم خیلی عامیانه است و........بهر حال نظر شماست. من چون فردا باید ساعت 2:30 بیدار شوم و طبق معمول بروم کوه. فعلآ چند نکته مستند تاریخی از بنیان گذار اسلام برایت مینویسم تا بدانی خیلی بهتر از شما اسلام ، پیشوایش و.......میشناسم.
                          1- باستناد تاریخ بیهقی، بعد از جنگ جمل که مسلمانها پیروز میشوند و بیشتر آنها را قتل عام میکنند بجز دختران و زنان خوشگل که در بین اینها دختر زیبایی بوده که پیغمبر او را زیر نظر میگیرد و در یک جایی دستور میدهد که خیمه را بپا کنید تا کار این دختر را تمام کنم!!!!! خیمه را برایش برپا میکنند و تشریف میبرد تو و با کمال خشونت کار دختر اسیر پدر و مادر کشته شده را تمام میکند، و وقتی سر بلتد میکند و میخواهد بیرون بیاید میبیند که یکی از محافظین ابله اش دم چادر است ازش می پرسد برای چی اینجایی که اون ابله میگوید من پدر و مادر این دختر را کشتم تا شما، بله........و نگران بودم که نکند شما را بکشد!!!!!

جلد دوم تاریخ اجتمایی ایران بقلم مرتضی راوندی؛
                          راجع به ازدواج پیغمبر با زینب، زن پسر خوانده خود ( زید) راوندی می نویسد که پیغمبر ناگهان چشمش بر او افتاد و محبت ( بخوان شهوت) او در درونش گرفت و گفت: سبحان الله خالق انور و تبارک الله احسن الخالقین. ( تمجید بر خدایی باد که قلوب را منقلب و دگر گون می سازد.) زینب تمجید او را شنید وبه زید گفت. زید فورآ پی به مطلب برد و از نزدیکی و مصاحبت با او نفرتی در دلش پدید آمد. نزد پیغمبر آمد و گفت میخواهم زن خود را رها کنم. حضرت علت را پرسید. گفت: جز نیکویی چیزی از او ندیده ام ولی او اجل از مقام من است. حضرت گفت: زن خود را برای خودت نگاهدار، بنابراین زید در حالی که خواهش خود را از او بر آورده بود، اورا مطلقه نمود ، و عده او سر آمد . جمله ( ما او را به ازدواج تو در آوردیم، یعنی این ازدواج به فرمان خدا صورت گرفته است.)
                          امید خان این شیادیها را من موقعیکه شما بچه بودی خوانده ام . حالا از آنجا بگیر بیا تا کشتار پشت بام مدرسه رفاه و دهه 60 و...........مهسا و حالا و.........زود نتیجه گیری عوامانه نکن، و.......بعدآ مفصل تر مسایل تاریخی و جنایتهای مسلمانان در ایران برایتان مینویسم. فعلآ شب بخیر.

آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/14, 21:36.

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3048

؟!??

جنگ جمل ?و پیامبر ?

انقلاب برای مفت خوری؟! و دلایل علمی و منطقی انقلاب ؟!?

قشر روشنفکر ?
                            واقعا متاسفم ???

نظر

• M.DALAHOO
                              ستاره‌دار (2)
                              • Apr 2022
                              • 598

...صبح بخیر ..استاد..شما که هم تحصیلکرده غرب بودید ...موقعیت شغلی و مالی خوبی هم داشتید ...حالا البته کلی و منظورم شمای نوعی هست ..شماها دیگه چرا انقلاب کردید .؟؟اصلا شما ها از چی ناراضی بودید اخه ...آبتون به راه نانتون به راه ..از ایران قرن نوزدهمی دهه ۲۰ و ۳۰میلادی به یه چشم برهم برزدن وارد قرن ۲۰ شدید و استانداردهای زندگیتون به شدت ارتقا پیدا کرد ‌..دیگه شماها که تحصیلکرده و غرب دیده بودید ..زبان بلد بودید چرا نرفتید چندتا کتاب درباره تاریخ و انقلاب ودین و ایدولوژی بخونید که ببینید حاصل انقلاب چی میشه ..اصلا بعد انقلاب که شروع شد به مصادره .هایی که شما بهتر از من می دانید چه انقلاب اقتصادی ایجاد کردند صاحبان این بنگاه ها ....آن کشتار و خشونت بالا گرفت.. از وجدان خودتون شرمنده نشدید؟؟اصلا دچار تردید و سوال شدید؟؟البته احتمالا جوابی که دارید این خواهد بود که این آن چیزی نبود که ما می خواستیم !!چرا انتظار داشتید انقلابی که پایه هایش بر مذهب و ایدولوژی چپ استوار هست نتیجه بهتری بدهد؟البته نمیخوام بی ادبی و جسارت کنم ..فقط می خوام بدونم کسی که چپ نبوده ..مذهبی نبوده و اتفاقا مقابل این ها بوده...با چه استدلال و منطقی همراه اینا کلنگ برداشته و به جان مملکت افتاده ؟؟
                              امید جان سلام و شب شما بخیر؛
                              در خصوص مظالبی که نوشته ایی ، متاسفانه باید عرض کنم خیلی عامیانه است و........بهر حال نظر شماست. من چون فردا باید ساعت 2:30 بیدار شوم و طبق معمول بروم کوه. فعلآ چند نکته مستند تاریخی از بنیان گذار اسلام برایت مینویسم تا بدانی خیلی بهتر از شما اسلام ، پیشوایش و.......میشناسم.
                              1- باستناد تاریخ بیهقی، بعد از جنگ جمل که مسلمانها پیروز میشوند و بیشتر آنها را قتل عام میکنند بجز دختران و زنان خوشگل که در بین اینها دختر زیبایی بوده که پیغمبر او را زیر نظر میگیرد و در یک جایی دستور میدهد که خیمه را بپا کنید تا کار این دختر را تمام کنم!!!!! خیمه را برایش برپا میکنند و تشریف میبرد تو و با کمال خشونت کار دختر اسیر پدر و مادر کشته شده را تمام میکند، و وقتی سر بلتد میکند و میخواهد بیرون بیاید میبیند که یکی از محافظین ابله اش دم چادر است ازش می پرسد برای چی اینجایی که اون ابله میگوید من پدر و مادر این دختر را کشتم تا شما، بله........و نگران بودم که نکند شما را بکشد!!!!!

جلد دوم تاریخ اجتمایی ایران بقلم مرتضی راوندی؛
                              راجع به ازدواج پیغمبر با زینب، زن پسر خوانده خود ( زید) راوندی می نویسد که پیغمبر ناگهان چشمش بر او افتاد و محبت ( بخوان شهوت) او در درونش گرفت و گفت: سبحان الله خالق انور و تبارک الله احسن الخالقین. ( تمجید بر خدایی باد که قلوب را منقلب و دگر گون می سازد.) زینب تمجید او را شنید وبه زید گفت. زید فورآ پی به مطلب برد و از نزدیکی و مصاحبت با او نفرتی در دلش پدید آمد. نزد پیغمبر آمد و گفت میخواهم زن خود را رها کنم. حضرت علت را پرسید. گفت: جز نیکویی چیزی از او ندیده ام ولی او اجل از مقام من است. حضرت گفت: زن خود را برای خودت نگاهدار، بنابراین زید در حالی که خواهش خود را از او بر آورده بود، اورا مطلقه نمود ، و عده او سر آمد . جمله ( ما او را به ازدواج تو در آوردیم، یعنی این ازدواج به فرمان خدا صورت گرفته است.)
                              امید خان این شیادیها را من موقعیکه شما بچه بودی خوانده ام . حالا از آنجا بگیر بیا تا کشتار پشت بام مدرسه رفاه و دهه 60 و...........مهسا و حالا و.........زود نتیجه گیری عوامانه نکن، و.......بعدآ مفصل تر مسایل تاریخی و جنایتهای مسلمانان در ایران برایتان مینویسم. فعلآ شب بخیر.

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1712

حرفت درسته غیر اون جمله که از اصفهانی ها گفتی...آقا این حرفا رو برای ما اصفهانیها در آوردند...آدم خسیس و دست و دل باز در همه قومیت ها هست...عجبببببب
                                قبلنا یعنی وقتی نوجوان بودم این چیزا رو میشنیدم ولی باورش کمی سخت بود تا اینکه چندتایی از این هموطنهای اصفهانی به تورمون خورد ......عجییییییییب !!!/.:biggrinsmiley.://:.yead.://.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X