اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    Banned
    • Jan 2022
    • 1647

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

نه جناب بیفور...من دیدگاه خاصی نسبت به هیچ حزب وگروهی ندارم....درمورد شرم اور بودن نگاهم هم صحبتی ندارم...اما کلا به هرکس که انقلاب کرده...حتی اگه ادم شریفی باشه...نظر خوبی ندارم...اگه عذرخواهی نمیکنه از نسل بعد...دستکم...طلبکار نباشه....خودش بدونه چیکار کرده...کافیه....نگاه امید جان هم گمونم به من نزدیکه....بقیه حرفهارو کاری بهش ندارم....اگه خودمن...پدرم...یا ....از نزدیکانم...کسی درگیر انقلاب بود....بابت جنایتی که به نسل بعدی کرده بود...چه صحیح چه نادرست....شب خواب به چشمم نمیومد...حتی اگه چیز دیگه ای فکر میکردو چیز دیگه ای شده بود....نمیشه که با دوتا جمله...مثلا ادمهای خوبی بودن...یا گول خوردن...یا اشتباهکردن...از زیر بار گناهشون...شونه خالی کنن...تو خیزش اخیر هم...دوباره به نسل بعدیشون خیانت کردن...به اسم قشر خاکستری....
    ارادت

نظر

• M.DALAHOO
      ستاره‌دار (2)
      • Apr 2022
      • 637

،وزیر خارجه بلژیک: دعوت از زکانی، چهره بروکسل را ( کثیف ) کرد!
      ببینید که این قاتل دها دانشجو و دزد که در کشورهای آزاد جهان هم این چهره منفور را میشناسند.
      بعد از این موضوع شهردار بروکسل مجبور به استعفا مبشود. اینست دمکراسی که تا بحال میلیونها انسان شریف و شایسته بخاطرش جانهای عزیزشان را از دست داده اند. که متاسفانه در ایران یک عده هنوز، ایران را شایسته دمکراسی نمیدانند و میخواهند آخوند ویا توله ها ی بی سواد و بی خاصیت بعد از پدران مستبد و خون خوارشان، با وجود هزارها انسان شریف و وطن پرست، با بالا ترین مدارک تحصلی از معتبرترین دانشگاهای دنیا و توانا و مدیر ومدبر، در عصر رباطها، میخواهند فقیه یا شاه داشته باشند!!!!!؟؟؟؟؟ متاسفانه در همه تاریخ بیشعوری انسانها انتها نداشنه و ندارد.

پ.ن این قاتل منفور رخصت خواسه که بمن اجازه بدید تا ظرف یک هفته مساله حجاب را حل کنم، البته با شیوه خودم ( بخوان کشتار دسته جمعی دختران وزنان ایران زمین )
      آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/19, 08:47.

نظر

• Davar
        Banned
        • May 2017
        • 3132

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        ای بابا باز رسیدیم به این کامنت . ما را باش داشتیم از احترام متقابل حرف میزدیم
        این نگاه افراطی و سراسر بعض و کینه اگر دردی از کسی دوا میکند بگید تا روشن بشیم . دقیقا چه دردی جز نفرت پراکنی و افزودن به بغض و کینه ها ؟

دیگه شورش را دراوردید اقا
        خب سلطنت طلبی همینه که شما نمایش خوبی دادید و خارج از کشور هم به خوبی در حال نمایش است . بازگشت استبداد و حکمرانی تفکرات فاشیستی

بوی فایشست محض میده این نگاه و لایک های زیرش . لایک شدنش دیگه واقعا ... چی بگم والا . شرم اور و مایه ننگ است زیر چنین مطالبی را لایک کردن
        دمکراسی و حقوق بشر و عدالت اجتماعی و کوفت و زهر مار های خوش اب و رنگ و شعارهایی که سر داده میشه با این نوع نگاه میخواد بیاد ؟ ننگ به این دمکراسی

دیگه در این جستار شبه فاشیستی مطلبی ندارم ( شبه را بخاطر این گفتم که به همه برنخوره )
        درود بیفور عزیز

داداش اگه برگردی و پستهایی که توی این چند روز ارسال کردی رو دوباره نگاه بکنی

دقیقا نگاه افراطی و سراسر بغض و کینه از نظام مشروطه یا پادشاهی رو به خوبی توش پیدا میکنی.
        جالبه که طرفدار مصدقی ولی فراموش کردی که مصدق به قانون مشروطه سوگند خورده بود.

دوست خوبم
        آنچنان بی رحمانه به دوستان ملی خودتون تاختید که عنصر تجزیه طلب و جیره خور علیف این سایت،

پست شما رو بالا آورده و از شما تمجید کرده!!! وامصیبتا

گاهی وقتا باید برگردی و به پشت سرت نگاه کنی بینی چیکار کردی و ماحصلش چی بوده

بارها و بارها خشم خودت از پادشاهی خواهان رو بیرون ریختی و با الفاظی ناشایست اونها رو مورد خطاب قرار دادی
        بعد صحبت از احترام متقابل میکنی؟!
        اینکه تعداد اندکی در خارج یا در داخل عملی رو انجام میدن که مورد خوشایند شما نیست دلیل نمیشه که همه رو مورد خطاب قرار بدی

حضرات خارج نشینی فاند بگیر نایاک ناپاک هستند نباید باهاشون برخورد بشه؟
        مسیح علی نژاد رسما اعلام کرد:" نایاک از گذشته خودش پشیمان هست و باید بهش فرصت داد"!!!!!!
        به نظرت باید در مقابل این جمله سکوت کرد؟ نایاکی که کارش لابی گریست
        امروز موافقان رو لابی میکنه فردا مخالفان رو.

پادشاهی خواهان چیکار کنن وقتی اکثریت اپوزیسیون خارج نشین در برابر همچین خبرهایی سکوت میکنن؟

این بحث رو جناب دالاهو به میان کشید و در گسترش آتش افتاده هیزم فراوان ریخت
        نتیجه چه بود؟

استقبال و خوشحالی و لایک تجزیه طلبان/:.nono.:/
        ناراحتی و جدایی ایران دوستان:.thumbsdownsmileyan

من هیچکدام از پستهات رو نمیخواستم بالا بیارم ولی باید یه نقطه پایان روی این بحث بزاریم.
        میدونی خیلی دوست دارم ولی اینجا همه چیز درهمه.

نظر

• amir12
          عضو فعال
          • Apr 2020
          • 709

هیات حماس به ریاست هنیه وارد تهران شد

جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که هیاتی از رهبران این جنبش به ریاست اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد امروز (دوشنبه) به دعوت جمهوری اسلامی ایران وارد تهران شده است.

++++++++++++++++++++++++++

منتظر افزایش برنامه ریزی شده دلار هستیم ، برادرانشان در حماس پول لازم دارند !!!

نظر

• SARDAR_S
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 507

در اصل توسط amir12 پست شده است View Post
            هیات حماس به ریاست هنیه وارد تهران شد

جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که هیاتی از رهبران این جنبش به ریاست اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد امروز (دوشنبه) به دعوت جمهوری اسلامی ایران وارد تهران شده است.

++++++++++++++++++++++++++

منتظر افزایش برنامه ریزی شده دلار هستیم ، برادرانشان در حماس پول لازم دارند !!!
            به محض اینکه مقداری از منابع مالی ایران ازاد شد سر و کله لاشخورها پیدا شد

نظر

• مگنوس کارلسن
              Banned
              • Jan 2022
              • 1647

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
              عجب نکته سنجی هستین شما!....به این نکته توجه نکرده بودم...

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                ستاره‌دار(1)
                • Sep 2020
                • 2057

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
                پولی ازاد نشده
                اگه بشه دارو وغذا
                بوی کباب اومد
                ولی خر داغ میکنن/:.yead.:/
                ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• مگنوس کارلسن
                  Banned
                  • Jan 2022
                  • 1647

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                  پولی ازاد نشده
                  اگه بشه دارو وغذا
                  بوی کباب اومد
                  ولی خر داغ میکنن/:.yead.:/
                  ازکجا میدونین دوست عزیز...تمام مطالبی که روزنامه ها میگن یا گمانه زنیه یا خالی بندی...هیچ سندی امضانشده

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                    ازکجا میدونین دوست عزیز...تمام مطالبی که روزنامه ها میگن یا گمانه زنیه یا خالی بندی...هیچ سندی امضانشده
                    خب همین میگم
                    اینا اگه دو زار ازاد شه
                    گوش فلک پر میکنن
                    ده شاهی هنوز ازاد نشده
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• دکترزیبایی عروق
                      ستاره‌دار(9)
                      • Sep 2020
                      • 631

واکنش مجید عشقی به ریزش های اخیر بورس | دولت هیچ گونه دخالتی در بازار سهام ندارد

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار به برخورد جدی با مدرسان قلابی در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: دولت به هیچ عنوان دستکاری در بازار نداشته است، یکی از مراقبت‌های ما این بوده تا دولت دخالتی در بازار نداشته باشد که در این زمینه موفق عمل کردیم.
                      [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (2)
                        • Apr 2022
                        • 637

در اصل توسط دکترزیبایی عروق پست شده است View Post

واکنش مجید عشقی به ریزش های اخیر بورس | دولت هیچ گونه دخالتی در بازار سهام ندارد

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار به برخورد جدی با مدرسان قلابی در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: دولت به هیچ عنوان دستکاری در بازار نداشته است، یکی از مراقبت‌های ما این بوده تا دولت دخالتی در بازار نداشته باشد که در این زمینه موفق عمل کردیم.
                        بله، درست میگه چون موضوع فراتر از این چیزهاست و آن بی پولی دولته و بانک مرکزی کماکان مشغول چاپ پوله
                        من فکر میکنم خریدن مواد غذایی فاسد نشدنی و شوینده ها و چیزهای دیگه که مورد نیاز خانواده ها است در این مقطع بهتر از بعضی سهام باشه.
                        کسانی هم که از بانک رفاه حقوق میگیرند و دسته چک صیادی دارند، میتوانند تا سقف 30 میلیون تومان هرچی میخواهند شش ماهه بدون بهره بخرند.
                        آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/19, 19:10.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2780

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                          بله، درست میگه چون موضوع فراتر از این چیزهاست و آن بی پولی دولته و بانک مرکزی کماکان مشغول چاپ پوله
                          من فکر میکنم خریدن مواد غذایی فاسد نشدنی و شوینده ها و چیزهای دیگه که مورد نیاز خانواده ها است در این مقطع بهتر از بعضی سهام باشه.
                          کسانی هم که از بانک رفاه حقوق میگیرند و دسته چک صیادی دارند، میتوانند تا سقف 30 میلیون تومان هرچی میخواهند شش ماهه بدون بهره بخرند.
                          درود
                          شما دیگه چرا این صحبت رو میکنید.؟؟؟ ..زیاد از مصرف بخریم که چی بشه!!!
                          بازار با کمبود مواد شوینده و غذایی مواجه بشه و حتما همسایه من گرونتر بخره یا اصلا نباشه که بخره!!!

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2780

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            توافق همون‌طور که اون طرف میخاست داره پیش می‌ره...یعنی « توقف در برابر توقف» الان یک توافق ضمنی میکنند...یک دوره ۳ یا ۶ ماهه برای راستی آزمایی...بعد دوباره وارد مرحله بعد میشند
                            البته من فکر کردم شما مطلب در مورد توافق هسته ای زدید و به اشتباه مطلب بالا رو گفتم
                            تفاهم غیرمکتوب ایران و امریکا، شکل جدید همان توافق جامعی است که مشاور امنیت ملی بایدن از ابتدا دنبال آن بود
                            رحمان قهرمانپور، کارشناس بین‌الملل گفت: با اتکا به آن چیزی که تا الان می‌دانیم به‌واقع می‌توان گفت که ایران و آمریکا در تلاش برای یک تفاهم غیرمکتوب برای محدودکردن تنش هستند. در ابتدا تصور می‌شد که این تفاهم درباره مسئله‌ی هسته‌ای است؛ اما به‌مرور اخباری که بیرون آمدنشان داد که این تفاهم نانوشته ایده‌ای در آغاز دولت بایدن بود که رسیدن به یک توافق جامع با ایران را دنبال می‌کرد و مسئلة هسته‌ای بخشی از آن بود. موضوعاتی مانند فعالیت‌های منطقه‌ای و مباحث موشکی و تبادل زندانی و.. را نیز می‌خواستند در آن چارچوب مطرح کنند. این تفاهم غیرمکتوب جدید، شکل جدیدی از توافق جامع است که آقای سالیوان از ابتدا دنبال آن بود؛ اما باید منتظر باشیم تا در آینده ادامه‌دار بودن آن را ببینیم.

این هم خبر و تحلیلش...بر سر مسائل منطقه ای هم علاوه بر هسته ای داره مذاکره میشه...بنظرم این توافق اگر مکتبوب بشه بعدا ماندگارتر خواهد بود..اما اینکه بشکل فراگیر دارند مذاکره میکنند جالبه...برادران عرزشی بعدا چطور این مذاکرات رو فارغ از هر نتیجه ای یک پیروزی قرار هست به حساب بیاورند!!!!
                            آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2023/06/19, 19:53.

نظر

• M.DALAHOO
                              ستاره‌دار (2)
                              • Apr 2022
                              • 637

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              درود
                              شما دیگه چرا این صحبت رو میکنید.؟؟؟ ..زیاد از مصرف بخریم که چی بشه!!!
                              بازار با کمبود مواد شوینده و غذایی مواجه بشه و حتما همسایه من گرونتر بخره یا اصلا نباشه که بخره!!!

من مشخصآ در مورد اقلام مورد نیاز خانواده ها عرض کردم. خب وقتی برنج گستان ظرف دوسال از کیلویی 29000 تومان میرسه به 150000 تومان و شما مصرف یومیه دارید، خب این عاقلانه است که مصرف یکسال آینده ات را الان بخری. این چه ایرادی داره؟ ضمنآ مناسفانه بعلت افزایش فوق العاده قیمت مواد خوراکی طی این دو سال، خریدار خیلی کم شده و همین موضوع باعث شده که فروشگاهای زنجیره ایی رفاه ناچار به فروش مدت دار بدون بهره شده برای پرداخت هاش، که چکهایش برگشت نخوره.

آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/19, 20:54.

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

سلام
                                خرید مواد غذایی و روزانه بیش از نیاز کاملا اشتباه است

به این دلایل:

1- خودش سبب تورم اضافه می شود ( در اقتصاد به ان می گوییم تورم ناشی از فشار تقاضا که با تورم ناشی از حجم پول و همچنین تورم ناشی از فشار هزینه که دولت مقصر اصلی ان است کاملا متفاوت است)

2- گیرم برای چند ماه ذخیره کردی خوب بعدش چی؟ ذخیره کردن برای حالتی منطقی است که مشکل موقتی باشه نه در زمانی که با نظامی سرکار دارید که تورم های دائمی دارد

3- مهمتر از همه به نظر اخلاقی هم کاملا غلط است یعنی من دستم می رسد ذخیره کنم ان که فقیره نه

به خصوص شما که چپ سوسیالیسم بودی دیگه چرا؟ شما که ادعای جامعه بی طبقه داشتید
                                ببینید در عمل پایبند نیستید!
                                من که لیبرال هستم دلم نمی یاد حتی بهش فکر کنم چه برسه به عمل.
                                شما که چپ بودید خیلی بیشتر باید به این مسائل پایبند باشید
                                زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

در حال کار...
                                X