اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2077

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    سید محمدکاظم موسوی بجنوردی

ویدئو : پیرِ خام و جوانِ پخته !

دوستانی که میخواهند از واقعیتهای فضای قبل از انقلاب مطلع بشوند ، این ویدئو را ببینند

تاریخ آنلاین - برنامه خشت خام

مصاحبه حسین دهباشی تاریخ نگار با سید محمدکاظم موسوی بجنوردی

ویدئو

تک تک جملاتش حیرت انگیز و عبرت آموز است !
    طرف در سن 19 سالگی با رویکرد مبارزه مسلحانه ، تشکیل حزب رسمی میده !
    وقتی دستگیر میشه ، افسر ازش امضاء و شعر یادگاری میگیره !
    شاه میره مشهد ، نظر علما براش بسیار محترم بود...
    چون از خانواده علما بوده ، اعدام نشد !
    توی زندان چقدر بهش خوش میگذره !
    " البته نمیشه گفت رشو ، حق الزحمه بود ! "
    از تو زندان پول و خون میفرستادند برای فلسطین...
    میگه خودم هم احتمال نمیدادم پیروز بشیم...

شاه واقعاً مرد سیاست نبوده
    سیاس میخوای ؟ فقط آخوند !
    اگر اینها حاکم بودند ، به محض دستگیری
    به جرم محاربه با خدا ، اعدام میشد و تامام !

.
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
      حالا یك سوال چرا در عربستان تورم مسكن 48 ساله زیر صفر هست
      چرا اونها احمق هستند
      پاسخ می تواند خیر باشد
      آنها سرمایه را خرج ساختن زیر ساختها می كنند و به اینده توجه می كنند
      اینجا هر كس در حال ساختن كاخ خود می باشد
      كه صد البته روزی لشكر گرسنگان چنان بزنن زیرش تو تاریخ بنویسند
      اندكی صبر كن خودم به وقتش تیرآهنهای شهرك باستی هلیز را با دندان خرد می كنم البته اگر عمری باشه
      اگه ۴۰ سال پیش به یکی میگفتی به زودی اسطوره و آرزومون میشه عربستان، احتمالا با یه نگاه عاقل اندر سفیه با خودش میگفت: "این دیگه چه اسگل چرت و پرت گوییه"

ایران جان، ویران جان به کجا چنین شتابان؟!

نظر

• ریسعلی دلواری
        عضو فعال
        • Dec 2022
        • 1918

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        دوستانی که میخواهند از واقعیتهای فضای قبل از انقلاب مطلع بشوند ، این ویدئو را ببینند

تاریخ آنلاین - برنامه خشت خام

مصاحبه حسین دهباشی تاریخ نگار با سید محمدکاظم موسوی بجنوردی

ویدئو

تک تک جملاتش حیرت انگیز و عبرت آموز است !
        طرف در سن 19 سالگی با رویکرد مبارزه مسلحانه ، تشکیل حزب رسمی میده !
        وقتی دستگیر میشه ، افسر ازش امضاء و شعر یادگاری میگیره !
        شاه میره مشهد ، نظر علما براش بسیار محترم بود...
        چون از خانواده علما بوده ، اعدام نشد !
        توی زندان چقدر بهش خوش میگذره !
        " البته نمیشه گفت رشو ، حق الزحمه بود ! "
        از تو زندان پول و خون میفرستادند برای فلسطین...
        میگه خودم هم احتمال نمیدادم پیروز بشیم...

شاه واقعاً مرد سیاست نبوده
        سیاس میخوای ؟ فقط آخوند !
        اگر اینها حاکم بودند ، به محض دستگیری
        به جرم محاربه با خدا ، اعدام میشد و تامام !

.
        البته درآن زمان یك نفر یا چند نفر محدود با برنامه قدرتهای بزرگ برای آینده خاورمیانه انتخاب شده بودند تا ایفای نقش كنند

اما الان سركوب غاریض و امیال اولیه نسل جوان كوه را از جا خواهد كند باید بود باید دید چنان زیر و زبر شوند
        یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1918

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
          اگه ۴۰ سال پیش به یکی میگفتی به زودی اسطوره و آرزومون میشه عربستان، احتمالا با یه نگاه عاقل اندر سفیه با خودش میگفت: "این دیگه چه اسگل چرت و پرت گوییه"

با تلاش و كوشش آگاهانه می سازیم دوباره

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1189

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
            با تلاش و كوشش آگاهانه می سازیم دوباره
            وقتی پرهامون رو بریدن ... دست و پاهامون رو بستن ... چه جوری می‌سازیم؟
            دو راه بیشتر نداری:
            ۱- یا اگه عرضه‌اش رو داشته باشی و وجدانش رو نداشته باشی! ... میدزدی و میزنی به جیب!
            ۲- یا میتمرگی سر جات و صدات هم در نمیاد!

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1918

وقتی پرهامون رو بریدن ... دست و پاهامون رو بستن ... چه جوری می‌سازیم؟
              دو راه بیشتر نداری:
              ۱- یا اگه عرضه‌اش رو داشته باشی و وجدانش رو نداشته باشی! ... میدزدی و میزنی به جیب!
              ۲- یا میتمرگی سر جات و صدات هم در نمیاد!
              با تشكر میدونم چی می گی
              اما چاره ای نیست شده با چنگ ودندان وطن را دوباره می سازیم
              اشكالی نداره این دروه سیاه هم تمام خواهد شد

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1755

با شماره 6375 تماس بگیرید و اعتراض خود را به این وضعیت بیان کنید ضرر ندارد

نظر

• Samk
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 447

كمك دوستان
                  كوشي سامسونك من اتفاقي تمام اطلاعاتش باك شد.
                  كسي ميداند جطور ميتوانم ريكاورش كنم
                  ديروز تمام علااادين را كشتم انجام نشد
                  ممنون إز راهنمايى تان

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1626

شاخص به چوخ رفت...

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3023

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                      شاخص به چوخ رفت...

نه

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

موسسه علمی فرهنگی گاج تعطیل شد!

سوالاتی که باعث تعطیلی گاج شد:
                        ?انتشارات گاج به اتهام جهت گیری و طرح سئوالات تحریک آمیز در جریان اعتراض های سال گذشته تعطیل شده است. بخشی از نمونه سوالاتی که گفته می شود، عامل تعطیلی این موسسه کنکوری بوده سال گذشته منتشر شده بود. این نمونه سوالات از اشعار کتب درسی برگزیده شده است
                        ?به طور مثال یکی از اشعار فرخی یزدی در این سوالات آمده که از کتاب های درسی انتخاب شده است.
                        ?پافشاری پی حق خود اگر ملت داشت /مال او غارت یک دسته عیاش نبود
                        ?پول تصویبی مجلس نبد از ماه به ماه /گرد آن کهنه حریف این همه کلاش نبود
                        ?معنی دولت قانونی اگر این باشد /نامی از دولت و قانون به جهان کاش نبود

?‍♂@Aghaye_Eghtesad

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

این طرز فکر و حرف زدن «رئیس دانشکده ادبیات تهران»شونه :
                          دانشکده هنرهای زیبا یک مشت رقاص هستند.
                          Netvand (https://twitter.com/netvand/status/1...x6ZSSjG5w&s=19)

������پس از آنکه عبدالرضا سیف، مشاور رئیس دانشگاه تهران، در یک جلسه رسمی «دانشکده هنر‌های زیبا» را «دانشکده رقاص‌ها» و و دانشجویان هنر را «رقاص بیکار» خواند،

---------

بابا کرم!
                          محمد نوری زاد- جولای 8, 2014

دیشب افطار مهمان انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران بودم. خیلیها بودند در آن جمع. جمع فراوانی از دانشجویان و استادان، و خیلی ها که میشناختم و خیلیها که نمیشناختمشان. آنچه که من از دیشب به خاطر سپرده ام، علاوه بر محبت ها و مهرها، خاطره ای است که دو تن از حاضرین برای من تعریف کردند. من متعمدانه اسم این دو نفر را پنهان می دارم اما اگر یک وقتی بیت رهبری مایل به استناد این خاطره داشت، اعلام بفرمایند تا در اختیارشان بگذارم بشرطها و شروطها.

و اما آن خاطره:
                          دو تن از حاضرین مجلس، یک به یک، قسمت هایی از این خاطره را برای من باز گفتند. این که: ما با آقای مطهری و جمعی از مهندسان و تحصیلکردگان، یک محفل مذهبیِ هفتگی داشتیم. یک شب دیدیم آقای مطهری، یکی از میهمانان مشهدیِ خود را به محفل ما آورده. این میهمان مشهدی، مرتب چپق (پیپ) چاق می کرد و مرتب چپق می کشید. میهمان مشهدی که از لحنی خوش برخوردار بود، تازه از زندان مرخص شده بود. آقای مطهری آن شب رشته ی کلام را به سخنورِ مشهدی سپرد. و او، بسیار غرّا به وادیِ سخن پای نهاد. این که: عصر کنونی، عصر مدارا ست. عصر همدلی است. خصوصیتِ این عصر این است که با عصبیت و اخم و توهین کسی جذب ما نمی شود. باید مهربان بود. باید جوشید. با که؟ با قشر جوان بویژه. باید جوان گریز پای را از هر کجا با زبان خوش به معرکه ی دین کشاند و حساسیت های دینی را با وی در میان نهاد. باید زحمت کشید آقایان.

سخنورِ مشهدی دست بُرد پیپی چاق کرد و یکی از خاطرات زندان خود را برای ما تعریف کرد. این که:
                          من در سلولم تنها بودم. یک روز جوانی را آوردند و انداختند داخل سلول من. این جوان، دو روز تمام ساکت بود و دم بر نمی آورد. جوری که من هر چه تقلا کردم راهی برای ارتباط و سخن گفتنِ با وی پیدا کنم نتوانستم. روز سوم، نوازش ها و سخنان نرم و دوستانه ی من مؤثر افتاد و جوان سر از زیر پتو بیرون آورد و بر جای نشست و چشم در چشمِ من پرسید: تو کی هستی؟ محکم گفتم: من آخوندم. جوان پرسید: آخوند کی هست و چه کاره است؟ به شوخی اما محکم گفتم: همه کاره. با تردید پرسید: همه کاره؟ محکم تر گفتم: بله همه کاره. باز با تردید پرسید: یعنی هرچه بگویم می کنی؟ گفتم: امتحان کن. جوان گفت: دلم خیلی گرفته، بلند شو برایم بابا کرم برقص.
                          سخنور مشهدی گفت: بی معطلی برخاستم و برایش بابا کرم رقصیدم. اخم های جوان کم کم وا شد و گل از گلش شکفت. شروع کرد به کف زدن. او کف می زد و من بابا کرم می رقصیدم. بعدش گفت: برایم آواز بخوان در دستگاه دشتی. برایش آواز خواندم در دستگاه دشتی. با همین ترفند، جوان نرم شد. دوست شد. مرید شد. جوری که این اواخر در سلول، آب می خواست بخورد اجازه می گرفت از من.

سخنور مشهدی از این خاطره نتیجه گرفت: بله، یک جاهایی برای جذب یک جوان باید بابا کرم هم برایش رقصید . نوری زاد رو به بیت رهبری می ایستد و می گوید: آقا جان، راستش را بخواهید ما آن سخنورِ مشهدی را بیشتر دوست می داریم. احساس خوشی نسبت به او داریم. احساسی که به ما می گوید: سخنور مشهدی از جنس خودمان است. جوری که با هر غم و غصه ای که آوارمان شده، می توانیم به او اعتماد کنیم و سر از زیر پتو بدر آوریم و با او همراهی کنیم و برایش کف بزنیم. سخنور مشهدی آنقدر شیرین و خواستنی است که آدمها را به خودی و غیرخودی تقسیم نمی بندد. برایش مسلمان و کمونیست فرقی ندارد.

http://shamazad.blogspot.com/2014/07...post_8503.html

نظر

• Madeiniran
                            Banned
                            • Dec 2022
                            • 390

البته همون موقع 40 50 سال پیش هم ایرانی ها میرفتن کویت کارگری

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3073

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                              موسسه علمی فرهنگی گاج تعطیل شد!

سوالاتی که باعث تعطیلی گاج شد:
                              ������انتشارات گاج به اتهام جهت گیری و طرح سئوالات تحریک آمیز در جریان اعتراض های سال گذشته تعطیل شده است. بخشی از نمونه سوالاتی که گفته می شود، عامل تعطیلی این موسسه کنکوری بوده سال گذشته منتشر شده بود. این نمونه سوالات از اشعار کتب درسی برگزیده شده است
                              ������به طور مثال یکی از اشعار فرخی یزدی در این سوالات آمده که از کتاب های درسی انتخاب شده است.
                              ������پافشاری پی حق خود اگر ملت داشت /مال او غارت یک دسته عیاش نبود
                              ������پول تصویبی مجلس نبد از ماه به ماه /گرد آن کهنه حریف این همه کلاش نبود
                              ������معنی دولت قانونی اگر این باشد /نامی از دولت و قانون به جهان کاش نبود

������‍♂@Aghaye_Eghtesad
                              افشین داداش مافیای کنکور همین موسسه بود و سود هنگفتی هم رسوند

حالا چی شده؟ با یه سوال همه اون خونها شسته شد؟

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1626

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                افشین داداش مافیای کنکور همین موسسه بود و سود هنگفتی هم رسوند

حالا چی شده؟ با یه سوال همه اون خونها شسته شد؟
                                تومقدمه یکی از کتابهای گاج...موسس گاج با بچه ها درد دل میکنه...ای ...اگه این کتابم بگیره....یه شاسی بلند!!!براخودم میخرم...یکی واسه داداشم....بعد سیلی میزنه به خودش ...که بلند شو بقیه کتابو بنویس...از رویا بیا بیرون...اجاره موسسه عقب افتاده....
                                خدائیش...گمون نکنم...پول وپارتی داشتند....روخوب نقطه ای پا گذاشته بودند...دقیقا همونجایی که باید....
                                اگه الان مافیا هستند....ازهنر خودشون بوده....

نظر

در حال کار...
                                X