اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
Collapse
+ گزینه های بیشتر
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مایکل داگلاس
    Banned
    • ۱۳۹۹ شهریور
    • 378

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

نمیدونم جنس خودکار هویدا از چی بود که قیمتش تا انقلاب ثات ماند!!

این که خودش میگه پلاستیک بالای 200 درصد افزایش داشته

نظر

• فروغ فرخ زاد
      عضو عادی
      • ۱۳۹۲ مهر
      • 106

چقدر صریح و شفاف صحبت کردید اگه امکانش هست بازم از این مطالب اقتصاد کلان بزارید ماهم استفاده میکنیم@};-

نظر

• Davar
        Banned
        • ۱۳۹۶ اردیبهشت
        • 3105

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        درود
        نگاهی گذرا تا همین کامنت داشتم باز دیدم بحث های قبلی و کهنه تازه شده
        این بحثها بین 10 تا 20 کاربر فعال در این تاپیک با دیدگاه های مشخص حاصلی ندارد و منم هر چند تمایلی نداشتم بحث کنم ولی بهتر دیدم جوابی بدهم

هنوزم نگاهی افراطی دارید دوست عزیز . اگر از مشروطه دم میزنید باید این نگاه توتالیتریسمی را بگذارید کنار .

نگاهتون بغض الود است
        . جا برای دیگران تنگ است یا اصلا جائی نیست

در حالی که همون مشروطه ای که از ان دم میزنید باید بر اساس دمکراسی و ازادی تمام احزاب باشد وگرنه دوزار ارزش ندارد

گفتید مشروطه یعنی قانون و ازادی . اوکی . ولی کی گفته فقط با پادشاهی محدود شده یا همون مشروطه به حکمرانی قانون و ازادی میرسیم ؟(پرسش شما رو تایید میکنم اینطور نیست، ولی من نظر و اعتقادم اینه و براش تبلیغ و هزینه میکنم)

در مورد چپ .... چپ نیم قرن پیش چپ انقلابی و طغیانگر بود در کل جهان . اون چپ دیگه تعدیل شده
        (تعدیل نشده مخفی شده و به اسم گلوبالیسم داره فعالیت میکنه فکر میکنید کی از نایاک حمایت میکنه؟ از مسی و اسی کی حمایت میکنه؟)

چپ یک واقعیت در کل دنیاست باید بپذیرید . اینده ایران احزاب چپ خواهند داشت بدون ذره ای تردید . هم در پارلمان و هم دولت و سایر مناصب

رئیس جمهور اسرائیل چپ است اینو میدونید ؟ در حالی که نخست وزیرش راست افراطی است

اینقدر بد و بیراه نگید لطفا.

دشمن خطاب کردن دیگران از هر نوع نگرش سیاسی و کینه توز دانستن انها ، ... در حالی است که جناب عالی و همفکرانتان هم دشمنی و کینه توزی عمیق با سایر جریانات سیاسی دارید(خیر من با کسانی که به سرزمینم خیانت کردند و هم اکنون در حال خیانت هستند دشمنی تا ابد دارم امثال مسی و اسی و مهتی)

ایا چنین پارادوکسی محلی از اعراب دارد ؟

همین حرفها را میزنید و بعد اگر یکی به شاه دوستی و این چیزا ایراد گرفت ناراحت می شید(شاه دوستم دیگه ناراحتی نداره)
        منظورم کلی است نه شخصی

زندانیان زمان شاه همشون از جنس خلخالی و لاجوردی نبودند . هزاران نفر زندانی بودند که جرمشون فقط اندیشه بود بدون کمترین ارتکاب به عملی مجرمانه(ولی خلخالی و لاجوردی و .... پست و مقام گرفتندو جنایت کردند نه بی گناهان)

مخالفان خارج را هم که به ظاهر میدونید . نهههههه مخالف فقط شاه پرستان هستند و دیگر بس و هیچ . بقیه هم به ظاهر و الکی و فلان بهمان مشکل اینه که در مخیله شاه دوستان چیزی جز خودشون نمیگنجه (بی انصافی نکن).

این مخیله را گسترش بدید (چشم سعی میکنم). راهی جز این نیست.

و اما در مورد برگشت به زمان 57 و قبل و بعد و ....
        مگر باید الزاما برگردیم به زمان قبل 57 یا ابتداش ؟

دمکراسی هدف است نه برگشت به تاریخ و برگشت به اینور و اونور . به دمکراسی میخواهیم برگردیم برای اولین بار .

دمکراسی که هیچ کجای تاریخ ایران در هیچ مقطعیش نه اینورش بوده و نه اونورش

سبزها مورد تایید است و آبی ها پاسخ و قرمزها بی انصافی
        ""یه جوری میگید که انگار تاریخ فقط خلاصه شده در قبل و بعد یه دوران مشخص ؟ یا اینکه تمام راه ها بسته شده و فقط باید بین این دو گزنیه انتخاب کرد ؟ این تفکرات از کجا نشات میگیره ؟""

دوست عزیزم
        بعضی کلمات و جمله ها هستند که فهمش برای خواننده راحتتره و توی ذهنش میمونه و از طرفی اون جمله پته خیلیها رو میریزه روی آب انگاری که نخ تنبونشون رو کشیده باشی همه چیزشون نمایان میشه مثل همینی که گفتم:

قبل و ابتدای 57!!!

الان مخالفین ج.ا در خارج از ایران میگن که انقلاب ما درست بوده و باید برگردیم به ابتدای 57 و انقلابمون رو ادامه بدیم!!!!
        از شما که آگاه هستی و ایران دوست، سوال میکنم این کلام برای کیست؟ جز خاتمی و یاران؟ دوران طلایی امام!!
        دوباره اصلاحات؟ دوباره همین نظام با ظاهری دیگر؟ دوباره چرخه معیوب حکومت اسلامی؟

یکی از دلایل اصرار بر مشروطه برای جلوگیری از همین دام ها هست.

.

نظر

• Davar
          Banned
          • ۱۳۹۶ اردیبهشت
          • 3105

در اصل توسط مایکل داگلاس پست شده است View Post
          آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

نمیدونم جنس خودکار هویدا از چی بود که قیمتش تا انقلاب ثات ماند!!

این که خودش میگه پلاستیک بالای 200 درصد افزایش داشته

فیلم قشنگیه دوستان حتما ببینن
          فقط اون درصدهایی که اول فیلم شاه اعلام میکنه، تورمی هست که شاه در خصوص اجناس خارجی و وارداتی میگه
          و میگه که به همین دلیل باید نفت رو گران کنیم منتها ج.ا صلاح دیده که این قسمتش رو شما نبیند به همین دلیل قطعش میکنه.
          اینکه شما تجزیه طلبها دشمن پهلوی هستید کاملا مشخصه ولی حداقل اندکی شخصیت داشته باشید
          اشتباه نکنم بهش میگن پرنسیو.

نظر

• Davar
            Banned
            • ۱۳۹۶ اردیبهشت
            • 3105

علیرضا 123 میبینی!؟
            این همون شخصیتی هستش که قوای نظامی ج.ا رو مسخره می کرد و مقایسه می کرد با قوای ترکیه و آذربایجان و قوای نظامی ایران رو بی خاصیت و بی عرضه معرفی کرد.
            اولش گفتم عیبی نداره از حکومت ناراضی هستش ولی بعد بحث رفت سمت کردستان و ارومیه
            به کردای تاپیک گفتش که توی ارومیه قتل عامتون می کنیم!! داغ ارومیه رو به دلتون میزاریم!!
            شاید شماها فراموش بکنید و ازش به عنوان دوست عزیز یاد بکنید! ولی من هرگز
            به خاطر همین اظهاراتش یک سالی با رفیق فابش مسدود بودند ولی باز دوباره سروکلشون پیدا شده و شماها واسش نقل و نبات ریختید
            یه بار یه جمله ای رو از من نقل قول کردی که در مورد رئیس جمهور شدن یه کرد مطلبی رو گفته بودم.
            به نظرم مربوط به همین موضوع بود هنوزم سر حرفم هستم فقط مشروطه.

نظر

• سهامدارعمده
              عضو فعال
              • ۱۴۰۰ دی
              • 1198

وحید حاجی پور

تولید بنزین کاهش یافته

مصرف بنزین افزایش یافته

دولت درحال خرج کردن از ذخایر استراتژیک بنزینه

ذخایر در حال پایانه

پولی برای واردات بنزین نیس

بحران بنزین در راهه .مثل بحران آب برق گاز

از یکی دو ماهه دیگه فیلم های هالیوودی به صورت زنده پخش خواهد شد.
              انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• afshinamin
                عضو فعال
                • ۱۳۹۲ تیر
                • 4495

اینکه دیتاسنتر داخلی برقش میره برخی فیلترشکن هم از کار می‌افته، فیه آیات للمتفکرین.

? Mohammad Keshvari

(https://twitter.com/i/status/1688282...ehnamSamadi_ir ?

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • ۱۳۹۹ شهریور
                  • 5236

شهرداری تهران ۴۰۰ «حجاب‌بان» با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون تومان برای استقرار در متروها «استخدام کرد»

نظر

• amir12
                    عضو فعال
                    • ۱۳۹۹ فروردین
                    • 703

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    شهرداری تهران ۴۰۰ «حجاب‌بان» با حقوق ماهانه ۱۲ میلیون تومان برای استقرار در متروها «استخدام کرد»
                    مردم نفرین شده ایران ، هر روز متنفر و پشیمان تر از دیروز !!!

روحت شاد روشنفکر قرن ، محمدرضا شاه !!!

نظر

• window
                      ستاره دار (1)
                      • ۱۳۹۹ آبان
                      • 242

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                      سلام و احترام

فقط قسمت نقدینگی را گفتم تکراری است و نه باقی صحبتهای شما هموطن گرامی.

این گفتم ناراحت نشوید چون فرهنگ کلی ما ایرانیان کمی زودرنج هستیم و از هم دلخور می شویم.

در منحنی فیلیپس هم درست رابطه تورم و بیکاری است

اما در واقع نوعی رابطه بین تورم و رشد اقتصادی هم هست .

من حقیقتا خودم را یک اقتصاد خوانده طرف عرضه می دونم تا طرف تقاضا

به عبارت دیگر یک کلاسیک هستم تا کینزی

البته شما بزرگوار را نمی دونم

اما باید واقف باشیم که واقعا مشکل ما دانش اقتصاد دانان نیست

همین اقای فرزین رئیس بانک مرکزی انسان دانایی است

یا همون همتی رئیس سابق بانک مرکزی

یا همون نیلی مشاور دولت روحانی

من در مجموع به دانش اقتصاددان ایرانی احترام می گذارم و تا حدود خوبی اشراف دارند بر علم شان

مشکل واقعا نظام سیاسی است

نه تنها در سیاست خارجه

حتی در سیاست داخله. مثلا سخت گرفتن در لباس و شادی های اجتماعی سبب عدم جذب توریست میشه. سبب فرار نیروی کار میشه . سبب بی انگیزگی جوانان میشه.

یا همین دست بردن در سود شرکتها شبب کاهش شدید سرمایه گذاری فعالین همین بورس خودمون میشه.

در مورد نرخ بهره بانکی چه نظری دارید ایا ان را درست می دانید؟

همین الان تو تاپیک دیگر کاربران نوشته اند که بهره بالا ( 20 و اندی درصد فعلی ) سبب رشد پول و غیره شده است و البته ان کاربران رشته شون اقتصاد نبیست و یک سری از واژه را یاد گرفته اند

خود شما چه نظری دارید البته با توجه به تورم بسیار بالا این چند سال اخیر

انشالله که همیشه سلامت باشید
                      توضیح: من علم اقتصاددانها را زیر سوال نبردم گفتم اشراف بر اعداد اقتصادی ندارند
                      توضیح: ریاضیات به قول رابرت لوکاس تنها روش آنالیز سیستم های اقتصادیست و باید بلد باشی با زبان ریاضی روان صحبت کنی
                      توضیح : سپرده های سیستم بانکی بالای 20 میلیارد را با مقداری ازاموال بانک ها تهاتر کنند سود بانکی را هم صفر کنند هیچ اثر منفی نخواد داشت و راه مبارزه با تورم بخش اصلیش همین از بین بردن سود بانکیست. (در وهله ی اول حرف من خلاف علم اقتصاد است و در بررسیهای دقیقتر، دقیقا عین علم اقتصاد است)
                      در مورد محالفت با سود بانکی بالا، زیاد نوشتم و دلایل راکامل توضیح داد ام مانند پست زیر و پست های دیگر:
                      https://forums.boursy.com/showthread...t=#post1031780
                      وقت بخیر

نظر

• Madeiniran
                        Banned
                        • ۱۴۰۱ آذر
                        • 390

دوستان اطلاع دارند در مورد میانگین دارایی ایرانی ها چقدر هست ؟
                        آمار رسمی و مشخصی در این مورد داریم ؟
                        مثلا دهک ۵ و ۶ با چقدر دارایی این دهک ها شدن ؟

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • ۱۳۹۲ تیر
                          • 4495

کنعانی: ژاپن مطالبات ایران را پرداخت می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه:
                          ?آقای امیر عبداللهیان شب گذشته وارد ژاپن شدند و و دیدرا با وزیر خارجه در اولین ساعات کاری امروز به وقت محلی انجام شد و دیدار با نخست وزیر انجام می شود، موضوعات مختلفی با ژاپن مد نظر داریم در چارچوب نگاه دولت به گسترش روابط با کشور های آسیایی در اولویت است

?مطالبات ایران از ژاپن در دستور کار وزیر خارجه است و دولت با جدیت به دنبال پیگیری مطالبات از کشورهای مختلف است و در دیدار آقای رئیسی با نخست وزیر ژاپن هم مطرح شده و در دیدار های مقامات مختلف هم مورد توجه بوده و ژاپن هم اعلام کرده به دنبال تادیه دیون خود است
                          -------------
                          کره جنوبی دیگه .. ش دراومد
                          رفتن روی مطالبات ژاپن
                          /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Madeiniran
                            Banned
                            • ۱۴۰۱ آذر
                            • 390

ثروت ایرانی ها چقدر است | سرمایه پلاس

حدود 147 هزار نفر در ایران بیش از یک میلیون دلار ثروت دارند. اگر این عدد را به خوبی بخش‌بندی کنیم، خواهیم دید 131 هزار نفر از این میان بین یک تا 5 میلیون دلار ثروت دارند. حدود 11 هزار نفر نیز ثروتشان بین 5 تا 10 میلیون دلار است. درصد ایرانیان ثروتمندی که بالای 10 میلیون دلار سرمایه دارند، کمتر از 5 هزار نفر است. در واقع، 4559 نفر ثروت بین 10 تا 50 میلیون دلاری دارند، 126 نفر 50 تا 100 میلیون دلار ثروت دارند و 97 نیز 100 تا 500 میلیون دلار سرمایه دارند. طبق گزارش سوئیس کردیت، 41 نفر از ایرانیان ثروتی بیش از 0.5 میلیارد دلار دارند.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • ۱۳۹۲ تیر
                              • 4495

مجری تلویزیون:
                              چند درصد مشکلات را بخاطر تحریم می‌دانيد؟

زاکانی: حداکثر ۲۰% مشکلات ناشی از تحریم است
                              رضوانی: بقیه ۸۰% چی؟
                              زاکانی: بی عرضگی، بی فکری، "بی غیرتی"

نظر

• Madeiniran
                                Banned
                                • ۱۴۰۱ آذر
                                • 390

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                احتمالا کمربند مشکی کاراته هم باید داشته باشه
                                اینجور طرح ها قابل اجرا نیست
                                حجاب هم رفته تو بایگانی فقط میخوان به یک عده طرفدار تندرو بگن داریم یه کاری میکنیم /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...