اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5633

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
    درود جناب احسانی

یک مشکل شخصی دارم ، البته خصوصی پیام نمی دهم شاید سایر دوستان هم راهنمایی داشتن

واقعیتش اینکه کیفیت کارم خوب نیست ( نه اینکه از عمد باشه ها ، بعضا تلاش هم می کنم عمیقا که کار را خوب در بیارم اما نمیشه )

و یک رئیس دارم که کلاً شاکی هست و میگه تو (گنجشک) دیوانه ای و احمق و فلان و ... خلاصه هرچی از دهنش درمیاد به ما میگه ، بعضا بخاطر نوع خاص قراردادی هم که داریم سر برج چیزی به ما نمیده

از اون طرف به پزشک و روان پزشک هم مراجعه کردم میگن نه ، شما ( گنجشک ) خیلی هم خوبی به به اصلا تعریف سلامت عقل یعنی شما و این حرفا !

چه کنیم این وسط ؟ این پزشک که باید بگه تو از کار افتاده شدی ، میگه خیلی هم سالمی

اون رئیسمون که باید بگه به به چه کارمند با کیفیت من چقدر خوشبختم که تو رو دارم و اینا حرفا مارا میکشه سینه فحش و میگه دیوانه ای و استرس حقوق آخر برج و...

چه کنیم ؟

================

یکم جدی تر

گواهینامه رانندگی یعنی چی ؟

چرا من با گواهی نامه تصادف کنم کمتر مقصر بدون گواهی نامه بیشتر ؟

چرا اون افسری که بنده گواهینامه داده را نمیارن به سیخ داغ بکشند وقتی من تصادف یا خلاف می کنم ؟

وجود اون فرد ( افسر ) چه فایده ای داره پس ، وقتی تایید یا عدم تایید باز تصادف افرین هست !

ایضاً این پزشکی که نامه میده من سلامتم ، فردا روز من خودکشی کردم پاسخگو هست که چرا گفت من سلامتم ؟ !
    داشتن گواهی نامه شرط لازم برای رانندگیه اما شرط کافی نیست.
    وقتی به شما گواهی نامه میدن یعنی شما فقط (حداقل های لازم) برای رانندگی رو دارید و نه الزاما حداکثرها رو ، اما اگر خلاف آیین نامه راهنمایی و رانندگی ،رانندگی کنید مشکل شخص شماست نه پلیس.

حالا یه سوال ،اگه شما پلیس بودید و می خواستید گواهی نامه بدید چه کار می کردید؟

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1918

بله كلاف سر درگم اقتصاد فاشیستی و مردم گریز

كسب ثروت از راههای دلالی و احتكار و تورم

و از محل فقیر كردن مردم هست

نكته طلایی اینجاست
      ثروت ایجاد شده و می شود اما نه از محل تولید و كسب و كار
      ویا ایجاد ارزش افزوده
      و یا ساختن زیر ساختها

ثروت اجاد می شود اما از محل رانت از محل احتكار از محل گرانی
      از محل سوبسید بدون برنامه
      از محل امتیاز فروشی
      و .......................... والسلام
      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• گنجشک
        ستاره‌دار(3)
        • Jun 2022
        • 1307

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
        وقتی به شما گواهی نامه میدن یعنی شما فقط (حداقل های لازم) برای رانندگی رو دارید و نه الزاما حداکثرها رو ، اما اگر خلاف آیین نامه راهنمایی و رانندگی ،رانندگی کنید مشکل شخص شماست نه پلیس.

درود سید

لازم و کافی دیگه چیه ،

حالا یکی مقدار لازمش را داشته باشه مقدار کافیش را نداشته باشه چی میشه ؟ مسئولیتش با کیه ؟ اگر می دیدن طرف مقدار کافیش را نداره همون لازمش را هم بهش نمی دادن دیگه ! چه بدردش می خوره پس

الکی یک پول دزدک و زدن جیب مردمه ! وقتی سودی نداشته باشه

====

من یا گواهینامه نمی دادم به کسی یا تام بهش میدادم ! یه چیزی شبیه به حکم قضات ، مثلا مامورین امنیتی

که ممکنه بیگناه هم بکشن ! بعد تهش بگن وسط دعوا حلوا خیرات نمی کنند

وسط خیابون پر ماشین هم حلوا خیرات نمی کنند ! پیش میاد حادثه بوده در حین رانندگی ممکنه چهارتا تصادف هم بشه ، ممکنه چهار نفرم زیر گرفته بشن و...

پیش میاد دیگه ، حلوا که خیرات نمی کنند.

@};-/:.Heart.:/

======

لازم و کافی

لازمه که به کسی که برای شما کار می کنه حقوق پرداخت بشه

ولی لازم نیست این حقوق کافی باشه ،

مثلا طرف هزینه مسکن و خورد و خوراک و رفت و آمد و پوشاکش از جیب بده بعنوان حقوق هم بهش به اندازه یک پیاز حقوق بدیم که موقع غذا اشتهاش باز بشه ! کمک هزینه هست دیگه !

نظر

• fanos
          ستاره دار(1)
          • Jul 2013
          • 209

[پیش از این] مرگ را تجربه ای مرزی خواندم که قادر است فرد را از وجه روزمره ی ذهنی به وجه هستی شناسانه برساند(وجهی از بودن که در آن از بودنِ خویش آگاهیم)، وجهی که در آن دگرگونی بسیار میسرتر است. «تصمیم» نیز تجربه مرزی دیگری است. نه تنها ما را با مرحله ای رودررو می کند که در آن خود را می آفرینیم، بلکه ما را با محدود بودن چاره ها نیز آشنا می سازد. گرفتن یک تصمیم ما را از دیگر چاره ها محروم می کند. انتخاب یک زن، یک حرفه یا یک مکتب به معنی چشم پوشی از سایر احتمالات است. هرچه بیشتر با محدودیتهایمان مواجه شویم، بیشتر ناچار خواهیم شداز اسطوره خاص بودن، استعدادهای بی پایان، زوال ناپذیری و مصونیت خود در برابر قوانین محتوم زیستی دست برداریم. اروین دیوید یالوم
          عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• گنجشک
            ستاره‌دار(3)
            • Jun 2022
            • 1307

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post

اسپم میشه
            اما

فرض کنیم شما می خواید رانندگی کنید ،
            به شما میگن اینجوری نیست که ! باید بری گواهینامه بگیری !
            میری اونجا ! میگه پوشه روغنی بنفش ، 12 قطعه عکس و فلان و بهمان وردار بیار ( شما فقط می خواستی رانندگی کنی ! که هیچ ربطی به پوشه نداشت ! ولی چشم )
            فلان مقدار بریز برای کلاس آموزشی
            کتبی شفاهی تئوری تعمییرات و...
            بعدم هم افسر میاد رانندگی شما را می بینه و تایید میکنه ، این تایید شدن و پوشه روغنی و اینا یعنی چی ؟ چیزی که شما می خواستی و این همه چشم گفتی و پول پر ارزش از جیب مبارک دادی برای چی ؟

برای اینکه بتونی رانندگی کنی دیگه

حالا می فرمایید اینا فقط لازم بوده و کافی نیست ؟

البته قبلش باید سربازی هم بری ، و احتمالا پیش مدیر گیلانی و.... تا کافی باشه ؟

لازم چی ؟ کافی چیه ؟ شما فقط می خواید رانندگی کنید ، و شهردار شاید بخواد شهرش نظم داشته باشه ، راننده ها راهنما بزنند و... در واقع این مشکل شهردار هست نه شما

و شهردار باید این هزینه ها را پرداخت کنه

شهردار کیه ؟ کسی که اکثریت بهش رای دادن و اون اکثریت خواهان نظم در شهر هستند و هزینه نظم در شهر را هم همین اکثریت باید پرداخت کنند

پول اون 12 قطعه عکس هم باید با همونایی باشه که شهردار را انتخاب کرند ، و باید هزینه های شهر را پرداخت کنند اگر می خوان شهر بر طبق میلشون اداره بشه

من فقط می خوام رانندگی کنم فعلا

شاید بعدا دیدم بدون نظم نمیشه رانندگی کرد و منم هزینه نظم را پرداخت کردم که سهیم بشم

اما اگر نظم کس دیگری تعریف کرد

اگر من را حذف کرد از رانندگی در شهر

این یعنی چی ؟ هم حذف بشم هم پول بدم هم بگم بله چشم ؟ ! ( کت بده و کلاه بده دو قرون و نیم هم روش بده ! ) خوبه والا

نظر

• Davar
              عضو فعال
              • May 2017
              • 3069

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              این بخش پته رو اب را فراموش کردم جواب بدم
              پته ی چی رو اب ریخته شده ؟
              هر کی دم از جمهوری خواهی میزنه پته اش رو اب است ؟ اگر بنا بر پته روی اب باشه که پته ها را خیلی بیشتر باید نزد طیف همفکر شما جستجو کرد و برای ارامش تاپیک از ذکر مصیبتها خود داری میکنم

اصلا شما در یک دنیای دیگری سیر میکنید اینو جدی میگم
              و عرض کردم این مدل استدلال شامل طیفی میشه که البته انچنان گسترده نیست

ما دمکراسی میخواهیم . شما به نظرم میرسه نمیخوای . یه دمکراسی خواه در این حد بینی و اتهام زنی نداره
              مخالفت به وضعیت فعلی که به تنهائی ملاک نیست دوست خوب
              باید بدونیم چی میخواهیم

اینکه یه خروار اینجا حرف بزنیم و کامنت ارسال کنیم که مهم نیست . من یا شما یا دیگری فرقی نداره
              فحوای کلام مهم است . باید محتوای گفتارمون نشانی از به رسمیت شناختن تکثر و عقاید و آرا و خلاصه کلام دمکراسی طلبی را عیان کند

به نظر شما از کامنتهای شما چنین برداشتی میشه داشت ؟
              ظاهرا هنوزم معتقدید کرد نباید رئیس جمهور شود یا مقامی عالی رتبه . خب همین تز و نظر کافیه برای اثبات گفته هام

وقتی هم میگم افکار توتالیتری ، میگید بی انصافی کردم یا فلان ...
              چاره ندارم بجز چنین برداشتی
              بازگشت به مشروطه به معنای برقراری قانون اساسی مشروطه تا روز رفراندوم و انتخابات مجلس موسسان هست که کشور بدون خلا قانونی نماند
              کشور حتی یک روز هم نمی تواند بدون قانون اساسی بماند پس تا روز رفراندوم و انتخابات مجلس موسسان و ...
              یا باید قانون اساسی مشروطه باشد یا جمهوری اسلامی. این رو قبول دارید؟

باند اصلاحات می خواهد در دوران گذار از قانون اساسی ج .ا استفاده کند و با حذف ولایت فقیه بدنه اصلی قدرت جمهوری اسلامی را حفظ کند! این را نسرین ستوده پیشتر حتی پنهان نکرده بود و علنی گفته بود.

می گید نه! اینطور نیست قسمتی از بیانیه هاشم خواستار رو که از زندان مشهد!!!! منتشر کرده رو بخونید:

""
              حقوق بشر و از جمله سازمان ملل این حق را به ملت‌ها داده که حتی با مبارزه مسلحانه چنین رژیم‌های خونریز و دیکتاتور و جنایتکاری را سرنگون کنند، اما جوامع مدرن و از جمله ملت قهرمان ایران این را خوب فهمیده‌اند که با تجمع و اعتراض و نافرمانی مدنی و مسالمت‌آمیز همانطوری که رژیم مستبد سلطنتی را در سال ۵۷ به زباله‌دان انداختند، این رژیم فاسدتر از آنرا نیز به زباله‌دان بفرستند""

بازی رو می دونی چیه؟
              بازی اینه: باند اصلاح طلب غرب گرای کنونی، بدنبال گرفتن قدرت در فردای ایران است
              با حذف ولایت فقیه همان سیستم قبلی رو به همراهی قسمتی از سپاه ادامه خواهد داد
              بازیگران داخلی و خارجی این طرح کیا هستند؟

هیچ موقع مسی علینژادی که از جانب نایاک حمایت میشه نمیاد بگه که من اصلاح طلب هستم
              نایاکی که توسط باند جواد ظریف ساخته و پرداخته شده نمیاد بگه که من اصلاح طلب هستم
              خاتمی از داخل طرح رفراندوم واسه حجاب درخواست می کنه و نسرین و نرگس از زندان! بیانیه میدن بر علیه ج.ا
              یعنی از داخل زندان، به خارج از ایران، در فلان کنفراس ضد ج.ا بیانیه می دن!!!!
              مسی علینژاد و حامد خان و مهتدی در خارج طرح سیستم جمهوری مطرح می کنن.

همشون در یک راستا حرکت میکنن و همشون از طرف غرب و گلوبالیسم جهانی حمایت میشن
              بازی سر رفتن ج.ا نیست!! بازی سر گرفتن قدرت، از عوامل روس هست و دادنش به عوامل غرب.
              همشون خودشون رو پشت سیستم جمهوری قایم کردن و همگی مخالف پهلوی و مشروطه.

اون چیزی که پته همشون رو روی آب می ریزه سیستم مشروطه هست.
              حالا شما از من می پرسید: آیا در فردای ایران یک کرد میتواند رئیس جمهور شود!!!
              ولی من میگم: بازگشت به ابتدای 57 یا قبل از 57 ؟؟؟
              .

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3069

پاسخ اینکه چرا قانون اساسی مشروطه برای دوران گذار مناسب است.
                امیر طاهری

نظر

• Madeiniran
                  Banned
                  • Dec 2022
                  • 390

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                  بازگشت به مشروطه به معنای برقراری قانون اساسی مشروطه .....
                  .
                  منظورت این قانون است ؟

اصل اول :مذھب رسمي ايران اسلام و طريقه جعفريه اثني عشريه است بايد پادشاه ايراندارا و مروج اين مذھب باشد.
                  اصل دوم :مجلس مقدس شوراي ملي که به توجه و تایید حضرت امام عصر عجل االله فرجه و بذلمرحمت اعلیحضرت شاھنشاه اسلام خلداالله سلطانه و مراقبت حجج اسلامیه کثراالله امثالھم و عامهملت ايران تاسیس شده است بايد در ھیچ عصري از اعصار مواد قانونیه آن مخالفتي با قواعد مقدسهاسلام و قوانین موضوعه حضرت خیرالانام صلي االله علیه و آله و سَلم نداشته باشد ومعین است کهتشخیص مخالفت قوانین موضوعه با قواعد اسلامیه بر عھده علماي اعلام ادام االله برکات وجود ھمبوده و ھست
                  اصل ھیجدھم :تحصیل و تعلیم علوم و معارف و صنايع آزاد است مگر آنچه شرعا ممنوع باشد
                  اصل بیستم :عامه مطبوعات غیر از کتب ضلال و مواد مضره به دين مبین آزاد و ممیزي در آنھاممنوع است ولي ھرگاه چیزي مخالف قانون مطبوعات درآنھا مشاھده شود نشردھنده يا نويسندهبرطبق قانون مطبوعات مجازات مي شود
                  اصل سي و پنجم :سلطنت وديعه ايست که به موجب الھي از طرف ملت به شخص پادشاهمفوض شده.
                  اصل سي و ھفتم :ولايت عھد با پسر بزرگتر پادشاه که مادرش ايراني الاصل* باشد خواھد بوددر صورتي که پادشاه اولاد ذکور نداشته باشد تعیین ولیعھد برحسب پیشنھاد شاه و تصويب مجلسشوراي ملي به عمل خواھد آمد مشروط برآنکه آن ولیعھد از خانواده قاجار نباشد ولي در ھر موقعيکه پسري براي پادشاه بوجود آيد حقاً ولايت عھد با او خواھد بود.
                  اصل سي و ھفتم - ولايت عھد در صورت تعدد اولاد به پسر اکبر پادشاه که مادرش ايراني الاصل وشاھزاده باشد میرسد و درصورتیکه براي پادشاه اولاد ذکور نباشد اکبر خاندان سلطنت با رعايتالاقرب فالاقرب به رتبه ولايت عھد نايل مي شود و ھرگاه در صورت مفروضه فوق اولاد ذکوري برايپادشاه به وجود آيد حقاً ولايتعھد به او خواھد رسید.

نظر

• EURASIA
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1253

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                    سلام و ارادات
                    با تشكر از شما
                    در مورد حجم نقدینگی دولت و اقتصاد دانهای وابسته رانت خوار و جیره خوار مانور زیادی می دهند

و گرنه كل نقدینگی ایران به 10 ملیارد دلار هم نمی رسه كه تازه اونهم ععدی نیست در تراز و اقتصاد جهانی

مشكل اصلی وعمده حكومت حاكم
                    و كاسبان تحریم
                    این هست كه از محل دلالی و احتكار و تورم

ثروتمند شدند حالا از احتكار و انبار گردن پوشك بچه بگیر تا زمین و مسكن وخودرو

مشكل اینجاست
                    زالوهای اقتصادی ثروت خود را نه ا زمحل تولید و ایجاد اشتغال بلكه از محل دلالی واحتكار ورانت و بی شرفی و بی غیرتی بسیاری از .................. تصمیم گیران نهایی كسب كرده اند
                    پس دوست ندارند رویه مذكرو تغییر پیدا كند
                    سلام بر رئیس علی دلواری

کلیات مطالبتون درست است به جز عدد نقدینگی

نه نقدینگی 10 میلیارد دلار نیست

حدود 150 تا 170 مبلیارد دلار است

که کاملا طبیعی است

نرخ واقعی دلار هم بین 40 تا 50 هزار است.
                    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

عکس جدیدا منتشر شده مهسا امینی توسط مادرش در اینستاگرام
                        آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/08/08, 13:28.

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3069

در اصل توسط Madeiniran پست شده است View Post
                          منظورت این قانون است ؟

اصل اول :مذھب رسمي ايران اسلام و طريقه جعفريه اثني عشريه است بايد پادشاه ايراندارا و مروج اين مذھب باشد.
                          اصل دوم :مجلس مقدس شوراي ملي که به توجه و تایید حضرت امام عصر عجل االله فرجه و بذلمرحمت اعلیحضرت شاھنشاه اسلام خلداالله سلطانه و مراقبت حجج اسلامیه کثراالله امثالھم و عامهملت ايران تاسیس شده است بايد در ھیچ عصري از اعصار مواد قانونیه آن مخالفتي با قواعد مقدسهاسلام و قوانین موضوعه حضرت خیرالانام صلي االله علیه و آله و سَلم نداشته باشد ومعین است کهتشخیص مخالفت قوانین موضوعه با قواعد اسلامیه بر عھده علماي اعلام ادام االله برکات وجود ھمبوده و ھست
                          اصل ھیجدھم :تحصیل و تعلیم علوم و معارف و صنايع آزاد است مگر آنچه شرعا ممنوع باشد
                          اصل بیستم :عامه مطبوعات غیر از کتب ضلال و مواد مضره به دين مبین آزاد و ممیزي در آنھاممنوع است ولي ھرگاه چیزي مخالف قانون مطبوعات درآنھا مشاھده شود نشردھنده يا نويسندهبرطبق قانون مطبوعات مجازات مي شود
                          اصل سي و پنجم :سلطنت وديعه ايست که به موجب الھي از طرف ملت به شخص پادشاهمفوض شده.
                          اصل سي و ھفتم :ولايت عھد با پسر بزرگتر پادشاه که مادرش ايراني الاصل* باشد خواھد بوددر صورتي که پادشاه اولاد ذکور نداشته باشد تعیین ولیعھد برحسب پیشنھاد شاه و تصويب مجلسشوراي ملي به عمل خواھد آمد مشروط برآنکه آن ولیعھد از خانواده قاجار نباشد ولي در ھر موقعيکه پسري براي پادشاه بوجود آيد حقاً ولايت عھد با او خواھد بود.
                          اصل سي و ھفتم - ولايت عھد در صورت تعدد اولاد به پسر اکبر پادشاه که مادرش ايراني الاصل وشاھزاده باشد میرسد و درصورتیکه براي پادشاه اولاد ذکور نباشد اکبر خاندان سلطنت با رعايتالاقرب فالاقرب به رتبه ولايت عھد نايل مي شود و ھرگاه در صورت مفروضه فوق اولاد ذکوري برايپادشاه به وجود آيد حقاً ولايتعھد به او خواھد رسید.

https://m-hosseini.ir/mashrot/articles-3/278.pdf
                          اتفاقا قانون مشروطه بارها و بارها توسط نمایندگان مورد بازبینی و تغییرات قرار گرفته و خواهد گرفت
                          قوانین مشروطه وحی منزل نیست که کسی نتونه تغییرش بده
                          این قانون ج.ا هست که وحی منزله و هیچ تغییری نمی پذیره.
                          تازمانی که اصل ولایت فقیه هست همه قوانین کشکه.
                          اینها سایتهایی هست که فیلتر نشده و می تونید ببینید.

تغییرات اعمال شده در قانون اساسی مشروطه؛ اصلاح یا تخطی؟

تغییرات قانون اساسی در دوره پهلوی

متمم قانون اساسی مشروطه

مجلس مؤسسان دوم ایران

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3069

اوضاع جهان در دوران #پهلوی!

وقتی #رضاشاه تاجگذاری کرد

در همسایه شمالی ما نوع هولناکی از استبداد حاکم بود
                            در آلمان و ایتالیا هم نازیسم و فاشیسم حکمرانی میکرد
                            ده سال پس از تاجگذاری رضاشاه در قلب انگلیس دمکرات ادرواد هشتم (دوک ویندوز ) ناچار شد برای ازدواج با ‌‌الیس سیمپسون از سلطنت کناره گیری کند
                            در آمریکا نوشیدن مشروبات الکلی قدغن بود و...

محمدرضاشاه_پهلوی که آمد

هنوز سیاهان در آمریکا حق رای نداشتند

کمیته مک فارلین در آمریکا هر هنرمندی را که تشخیص میداد ممنوع الکار ‌‌میکرد

درفرانسه قوانینی برای محدود کردن مطبوعات وجود داشت

وقتی فروغ فرخزاد تحت حمایت قوانین پادشاهی مشروطه ایران از همسرش طلاق گرفت و به ایتالیا رفت

کارلو پونتی کارگردان معروف ایتالیا نمیتوانست بخاطر قوانین ایتالیا از همسرش جداشده و با سوفیا لورن ازدواج کند

درسوییس زنان حق رای نداشتند

ایران آنروزها ‌‌احتمالا نوعی از آزادی زوریخ سال 2021 میلادی را تجربه نمی کرد

اما هرگز در روزگار خودش یک کشور استبدادی نبود

البته همانطورکه در فرانسه 2019 شریف شیخات تروریست را وسط خیابان با گلوله می کشند

پادشاه سپر بلای ایران بود سدی بود در برابر ویرانی ایران که شبه روشنفکران آنزمان بدنبال آن بودند

اینها را وقتی فهمیدیم که ازدستش دادیم

تصویر ایده آل از دنیا خوب و قابل دفاع است

اما اگر ارتباط تصویر ایده آل با دنیای واقعی قطع شود

چیزی درحد یک فانتزی وخیال باقی خواهد ماند.

.
                            آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/08/08, 13:46.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2718

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                              سلام بر رئیس علی دلواری کلیات مطالبتون درست است به جز عدد نقدینگینه نقدینگی 10 میلیارد دلار نیستحدود 150 تا 170 مبلیارد دلار استکه کاملا طبیعی استنرخ واقعی دلار هم بین 40 تا 50 هزار است.
                              درود بر شما
                              یک سوالی برای بنده پیش اومده ...یک فاکتور مهم برای قیمت ارز عدد نقدینگی است...اما سرعت چرخش نقدینگی هم خیلی مهمه...یعنی سرعت چرخش نقدینگی گاهی اوقات باعث میشه مثلا دلار با فاصله ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت واقعی خودش قیمت گذاری بشه در بازار...ما سیاست های انقباضی و انبساطی خاصی نداریم که حجم نقدینگی فعال خیلی کنترل بشه در اقتصاد...یعنی اصلا بانک مرکزی مستقلی نداریم که این سیاست ها رو درست و کامل دنبال کنه...حالا سوالی که دارم این هست که سرعت چرخش نقدینگی چطور محاسبه میشه؟

نظر

• Madeiniran
                                Banned
                                • Dec 2022
                                • 390

براساس عهدنامه ترکمنچای، رودخانه ارس به‌عنوان مبنا و ملاک اصلی برای تشخیص مرز ایران و روسیه تزاری تعیین شده بود. اما از آنجا که در هنگام انعقاد عهدنامه ترکمنچای، روسیه تزاری بر کوه آرارات بزرگ و منطقه موسوم به ایگدیر(در غرب قلمرو ایران در منطقه آرارات کوچک) نیز حاکمیت داشت و در این منطقه هم رود ارس جاری نبود، نهر قره‌سو از سرچشمه تا اتصال به رود ارس به‌عنوان ابتدای خط مرزی ایران و روس تعیین شد و پس از التقای قره‌سو به ارس، در مابقی مرز، رود ارس به‌عنوان خط مرزی تعیین شد. یک سال پس از انعقاد عهدنامه ترکمنچای، پروتکل مرزی این عهدنامه نیز تنظیم شد و براساس این پروتکل، علائم مرزی نصب شد. اما بنا به ادعای اقبال‌السلطنه ماکویی، حاکم ماکو، در هنگام نصب علائم مرزی، ماموران ایرانی از پست مرزی (پاسگاه) بورآلان بالاتر نمی‌روند و در اثر این کوتاهی، ماموران روسیه سوءاستفاده کرده و بخش مهمی از منطقه قره‌سو در حد فاصل میان آرالیق تا محل اتصال قره‌سو به ارس در محل «شرور» را به تصرف درمی‌آورند. به هر روی، تصرفات روس‌های تزاری در منطقه قره‌سو از هنگام انعقاد عهدنامه ترکمنچای در تاریخ ۱۸۲۸ تا فروپاشی امپراتوری روسیه تزاری در ۱۹۱۷ ادامه یافت.در ۲۶ اسفند ۱۲۹۹ / ۱۶ مارس ۱۹۲۱، دولت شـوروی، با رئیس مجلس ترکیـه، در مسکو، معاهده دوستی امضا کرد. این معاهده، در ۲۲ شهریور ۱۳۰۰ / ۱۳ سپتامبر ۱۹۲۱، در قارص نیز مورد تایید و تبادل رسمی قرار گرفت و به عهدنامه قارص مشهور شد. براساس عهدنامه قارص، دولت شوروی مناطق آرتوین، اردهان، قارص، ساریقمیش و ایگدیر را به ترکیه واگذار کرد. اقبال‌السلطنه، در فروردین ۱۳۰۲،به کارگزاری وزارت امورخارجه ایران و والی آذربایجان نامه نوشته و خواهان اقدام دولت برای پاسداری از مالکیت ایران بر قره‌سو در برابر تجاوزات احتمالی ترکیه شد. به‌دنبال این نامه، وزارت امورخارجه، در مکاتبه‌ای با«معتمدالوزاره کمیسر سرحدی ایران در ماکو»، خواهان اطلاعاتی در مورد منطقه قره‌سو شد. معتمدالوزاره، در تاریخ ۱۸ فروردین ۱۳۰۲، نامه‌ای به اقبال‌السلطنه نوشت و هشت سوال در مورد منطقه قره‌سو از او پرسید. درتاریخ ۴ اردیبهشت ۱۳۰۲، اقبال‌السلطنه، گزارش مفصلی درباره دلایل مالکیت ایران بر قره‌سو، به معتمدالوزاره ارائه کرد و در این گزارش به پرسش‌های هشت‌گانه او پاسخ داده و به نام شش روستا در منطقه قره‌سو، جمعیت این روستاها، نوع محصولات آنها، سابقه تصرف روس‌ها در این منطقه، حضور عشایر ایرانی در قره‌سو، مساله مالکیت منطقه و مالکان آن، نظرات عثمانی در مورد این منطقه، و ادعا‌های عثمانی‌ها برای مالکیت قره‌سو اشاره کرد.
                                ... از زمان نخست وزیری رضاخان، موضوع تثبیت مالکیت قره‌سو دوباره پیگیری شد. با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، رضاخان به امیر لشکر عبداالله‌خان امیرطهماسبی تاکید کرده که: «قره‌سو را از دست ندهید» ولی در پایان سال ۱۳۰۲ش.، به یکباره تغییر موضع داد. وی در نامه‌ای، در تاریخ هفتم اسفند ۱۳۰۲، به امیر طهماسبی به‌طور ضمنی، دستور مختومه شدن پیگیری موضوع مالکیت ایران بر قره‌سو را صادر کرد. رضاخان در این نامه عنوان کرد، روستا‌های قره‌سو از هنگام عهدنامه ترکمنچای، متعلق به روسیه بوده است. به‌دنبال دستور رضاخان به امیر طهماسبی، دیگر موضوع مالکیت ایران بر منطقه شمالی قره‌سو پیگیری نشد و به‌دنبال آن ترکیه این منطقه را اشغال کرد و در قرارداد مرزی سال۱۳۱۰ش. ایران و ترکیه، مالکیت ترکیه بر منطقه یاد شده به‌طور رسمی مورد تایید دولت ایران قرار گرفت... خلاصه، با هر دلیل و توجیهی که بود، آرارات کوچک از خاک ایران جدا شد و خط مرزی جدید ایران و ترکیه ترسیم و اختلافات دو کشور نیز خاتمه یافت. در این میان، یک نکته مهم و قابل تامل است و آن اینکه ایران از مساعدت با ترکیه در سرکوب‌شورشیان کرد ترکیه در آرارات منفعتی به‌دست نیاورد و در برابر همکاری خود چیزی جز زیان عاید ایران نشد.

نظر

در حال کار...
                                X