اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3124

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    درود افشین عزیز
    از خلخالی بدتر هم داشتیم....منتظری...کسی که جمهوری اسلامی رو گذاشت تو دهن خمینی و ولایت فقیه رو اصرار داشت در قانون اساسی بیاد و از همان روز ۲۲ بهمن که دیگه بختیار اعلام کرد جمهوری هم قبول میکنیم فقط آشوب نکنید و بگذارید گفتگو کنیم..همراه با خلخالی نپذیرفت و رای خمینی رو در همکاری با بختیار که مرد بسیار خیر خواه و شریفی بود زد...بنظر من منتظری از امثال خلخالی خیلی بدتر بود...چون چند تا نسل رو با نادانی نابود کرد در ایران...اون هم بعدها حصر شد...عذرخواهی هم از ملت کرد...اما چه فایده!!!
    علیرضای عزیز
    واسه اینکه کنار مردم ایستاد و بهای سنگینی پرداخت، هیچ امتیازی بهش نمی دید؟!!!!!
    اولین کسی که در خصوص کشتار دهه 60 افشاگری کرد و بعد از این افشاگری ها به این موضوع پرداخته شد، ایشون بود. مقایسه بکنید با کسی که انقلاب کرده اومده از انقلابش هم دفاع میکنه!!! میگه به بیراهه رفته!!
    وقتی نقدش کردید، چون 75 سالش بود! متهم شدیم به اسپرم پرستی!!!
    :((------------------------------------------------------------------------------:((

اگه بخوای منتظری رو اینجوری نقد بکنی، در شرایط حاضر، دیگه کی برمی گرده سمت مردم؟
    خودت رو بزار جای یکی از مسئولین حال حاضر، میپذیری؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2772

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      علیرضای عزیز
      اولین کسی که در خصوص کشتار دهه 60 افشاگری کرد و بعد از این افشاگری ها به این موضوع پرداخته شد، ایشون بود. مقایسه بکنید با کسی که انقلاب کرده اومده از انقلابش هم دفاع میکنه!!! میگه به بیراهه رفته!!
      :((------------------------------------------------------------------------------:((

اگه بخوای منتظری رو اینجوری نقد بکنی، در شرایط حاضر، دیگه کی برمی گرده سمت مردم؟
      درود
      من میام کلاه میگذارم سر یک ملت ساده لوح!!!بعد میام میگم ببخشید...عذر خواهی کنم باید پذیرفته بشه چون از این بعد این مسأله باب نشه که کسانی که همفکر و هم تراز من بودند از عذرخواهی کردن و برگشت به ملت ابایی نداشته باشند!!!!
      بنظر من که چنین افرادی رو واقعا و همه جانبه باید مردم بشناسند...تا دیگه چنین افرادی ظهور نکنند...چون خیلی ها رو دیدم وزن زیادی میدهند به اون عذر خواهی کردن و برگشتن...و این به اعتقاد بنده اشتباهه!!! باید وزن بیشتری داد به آن عملکرد اشتباه!!!

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3124

درود
        من میام کلاه میگذارم سر یک ملت ساده لوح!!!بعد میام میگم ببخشید...عذر خواهی کنم باید پذیرفته بشه چون از این بعد این مسأله باب نشه که کسانی که همفکر و هم تراز من بودند از عذرخواهی کردن و برگشت به ملت ابایی نداشته باشند!!!!
        بنظر من که چنین افرادی رو واقعا و همه جانبه باید مردم بشناسند...تا دیگه چنین افرادی ظهور نکنند...چون خیلی ها رو دیدم وزن زیادی میدهند به اون عذر خواهی کردن و برگشتن...و این به اعتقاد بنده اشتباهه!!! باید وزن بیشتری داد به آن عملکرد اشتباه!!!
        واسه ملت ساده لوح هیچ وزنی قائل نیستید؟
        جریمه ملتی که به سادگی گول می خورن پس چی میشه؟
        ملت ساده لوح یه بار نه دوبار، گول خاتمی رو خوردن! برای بار سوم گول خوردن؟
        این گول خوردنا و به فنا رفتنا همش مسیر رشد و تعالیه یه ملته
        آدمای زیادی این وسط هستند ولی فقط یکی شون در اوج قدرتش گفت که اشتباه کردم
        الان ملت خاتمی و دار دستش رو بخشیدن؟
        اگه می خواهیم چنین افرادی دیگه ظهور نکنن، باید روی خودمون کار کنیم تا دیگه گول نخوریم
        آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2023/08/16, 09:07.

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1931

قسمت قرمز رو به شدت قبول دارم
          اما حد دارد
          حد دارد
          زیاد گول بخورن دیگه گول خورده حساب نمی شوند احمق حساب می شوند دقیقاخود احمق
          یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8778

اعلام شد تا آخر سال بنزین گران نمیشه !!؟؟

نظر شما

توی تایپیک دلار میخواستم بنویسم دیدم از حیث بایگانی اینجا طبقه بندی نمیشه

لامصب بورسی یک دستورعمل هم نداده بدونیم چی را کجا بنویسیم و چی را کجا ننویسیم !!

موندیم حاج و واج

ولی مقصران اصلی مدیران بی کفایت هستند بورسی جان

چون اگر آنها کارشان را بلد بودند کسی هم نق نمیزد.

پس گرئن ما نیانداز

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2772

اگه می خواهیم چنین افرادی دیگه ظهور نکنن، باید روی خودمون کار کنیم تا دیگه گول نخوریم
              برای ملت ساده لوح هم وزن قابل هستم...اما نه اینکه فقط خلخالی رو برند ظلم در ابتدای انقلاب بدانیم...شخصی هم ردیف و چه بسا بالاتر از ایشان هیچ نامی ازش برده نمیشه...بخاطر اینکه که عذرخواهی کرده...اصلا این راه و روش رو دید مردم از تاریخ تاثیر میگذاره!!!

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1931

برای ملت ساده لوح هم وزن قابل هستم...اما نه اینکه فقط خلخالی رو برند ظلم در ابتدای انقلاب بدانیم...شخصی هم ردیف و چه بسا بالاتر از ایشان هیچ نامی ازش برده نمیشه...بخاطر اینکه که عذرخواهی کرده...اصلا این راه و روش رو دید مردم از تاریخ تاثیر میگذاره!!!
                خلخالی یكك روند بود ویك شخص كه اتفاقا هنوز هم امثال خلخالی هستند

فیلم نفوذی بار اول كه از تلویزیون پخش شد
                در مورد خلخالی یك سكانس داشت
                جالبه بعدش 100 بار دیگه پخش شد اما اون سكانس حذف شد

خوب الان چرا ما این قدر خشونت در جامعه داریم چون اكثرا فكر می كنند حق شان ضایع شده

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1931

ساده لوح عاقل شود باز هم خشمگین هست چون احساس می كنه می بایست باید حق خورده شده خودش رو احقاق حق كنه

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

درود افشین عزیز
                    از خلخالی بدتر هم داشتیم....منتظری...کسی که جمهوری اسلامی رو گذاشت تو دهن خمینی و ولایت فقیه رو اصرار داشت در قانون اساسی بیاد و از همان روز ۲۲ بهمن که دیگه بختیار اعلام کرد جمهوری هم قبول میکنیم فقط آشوب نکنید و بگذارید گفتگو کنیم..همراه با خلخالی نپذیرفت و رای خمینی رو در همکاری با بختیار که مرد بسیار خیر خواه و شریفی بود زد...بنظر من منتظری از امثال خلخالی خیلی بدتر بود...چون چند تا نسل رو با نادانی نابود کرد در ایران...اون هم بعدها حصر شد...عذرخواهی هم از ملت کرد...اما چه فایده!!!
                    درود علیرضا جان
                    خوب مرحوم آیت الله العظمی منتظری رحمت الله علیه یه اشتباه تئوریک کرد
                    ولی در عمل نشان داد وجدان دارد
                    خدا شاهده اینی که میگم خودم دیدم
                    یه پیرمرد چپی از آشنایان هست ( شما که میدونید من چقدر با چپی ها لج م ، ولی این خیلی مرد باحالیه
                    /:.rolleyessmileyaniآخه همیشه هم تلاش میکنه منو آتئیست کنه ،من هم گوش میدم با شکیبایی کامل ، ولی اخرش نمیتونه /.:biggrinsmiley.:/خدا از سر تقصیراتم بگذره ، اعتراف میکنم خیلی کیف داره مردم آزاری /:.yead.:/ )

روزی که خبر فوت منتظری را داد چشماش پر اشک بود
                    =((

بعدا فهمیدم جزو اعدامی هایی بوده که منتظری نجاتش داده

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4132

درود افشین عزیز
                      نه دیگه بی انصافی است منتظری را یا خرخالی مقایسه کنیم و حتی بگیم بدتر بود . طینت و درنده خوئی خرخالی کجا و منتظری کجا ؟
                      جمهوری اسلامی را منتظری گذاشت دهن خمینی ؟ یعنی خودش جمهوری سکولار میخواست و یکی دیگه گذاشت دهنش ؟

و به نظرم ساده کردن قضیه است که بگیم منتظری اگر نبود و از تئوری ولایت فقیه حمایت نکرده بود ، وضعیتی دیگر رقم میخورد یا مثلا خمینی مخالف بود و منتظری گذاشت دهنش
                      منتظری حامی ان بود نه الزاما واضع و دلیل اصلی و البته سالها بعد شفاف سازی کرد که منظورش چی بوده

حالا جالبه بدونیم مکارم شیرازی موافق ولایت فقیه نبوده . خب الان چی ؟ الانم نیست ؟
                      اینطور نمیشه مقایسه کرد

طینت ادم ها و وجدانشون مهم است . بالا پائین شدن نظرات طی زمان مهم است که به چه سمتی میره . بلند مدتش چطور است
                      مکارم که موافق نبود بلند مدتش نشان داد که طینت چه بوده ، و منتظری که موافق بوده میان مدتش مشخص شد و فاصله گرفت
                      کسی که وجدانش در میان یا بلند مدت بیدار میشه و شرف و طینت درونش ولو اندک هم باشد ، میتونه بطور نسبی به یاریش بیاد و از مواضع قبلی فاصله بگیره قابل بحث است و نباید در یک میزان با دیگران قیاس شود

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4132

علیرضای عزیز

موافقم
                        ...
                        و اما در مورد 75 ساله و ...
                        بحث های قبلی ارتباطی با فرد مذکور 75 ساله نداشت . در واقع بود یا نبود ایدی مزبور نقشی در نظرات نداشت
                        چون من بودم که از اسپرم و تناوب در قدرت گفتم الان حق بده به خودم بگیرم /:.yead.:/

در ضمن ایدی مزبور معلوم نبود کی بود و داستانش چی بود و به نظرم کلا سرکاری بود هم مباحثش و هم سنی که مدعیش بود
                        در جو بازار هم شک کردم به سنش . زمانی که داشت از ستاره روی پروفایل حرف میزد و منم بهش گفتم عجیبه دغدغه شما در این سن ستاره روی پروفایل باشه و ...

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2772

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                          نه دیگه بی انصافی است منتظری را یا خرخالی مقایسه کنیم و حتی بگیم بدتر بود . طینت و درنده خوئی خرخالی کجا و منتظری کجا ؟
                          جمهوری اسلامی را منتظری گذاشت دهن خمینی ؟ یعنی خودش جمهوری سکولار میخواست و یکی دیگه گذاشت دهنش ؟

و به نظرم ساده کردن قضیه است که بگیم منتظری اگر نبود و از تئوری ولایت فقیه حمایت نکرده بود ، وضعیتی دیگر رقم میخورد یا مثلا خمینی مخالف بود و منتظری گذاشت دهنش
                          منتظری حامی ان بود نه الزاما واضع و دلیل اصلی و البته سالها بعد شفاف سازی کرد که منظورش چی بوده

حالا جالبه بدونیم مکارم شیرازی موافق ولایت فقیه نبوده . خب الان چی ؟ الانم نیست ؟
                          اینطور نمیشه مقایسه کرد

طینت ادم ها و وجدانشون مهم است . بالا پائین شدن نظرات طی زمان مهم است که به چه سمتی میره . بلند مدتش چطور است
                          مکارم که موافق نبود بلند مدتش نشان داد که طینت چه بوده ، و منتظری که موافق بوده میان مدتش مشخص شد و فاصله گرفت
                          کسی که وجدانش در میان یا بلند مدت بیدار میشه و شرف و طینت درونش ولو اندک هم باشد ، میتونه بطور نسبی به یاریش بیاد و از مواضع قبلی فاصله بگیره قابل بحث است و نباید در یک میزان با دیگران قیاس شود
                          سال ۵۷ چند نفر خاص بشدت در تصمیمات خمینی موثر بودند...تا چند سال بعد هم همینطور بود...اصلا خامنه ای از اول مهره ای نبود!!!
                          یکی از اون افراد منتظری بود
                          منتظری به عنوان رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی نقش محوری در گنجاندن نظریه ولایت فقیه در قانون اساسی جمهوری اسلامی داشت و خود از نظریه‌پردازان ولایات فقیه بود. با اینحال وی دوبار در این مورد تغییر نظر داد. ابتدا در حوالی سال ۱۳۶۴ از نظریه «ولایت انتصابی فقیه»، به «ولایت انتخابی فقیه» تعییر عقیده داد
                          هزار بار دیگر دولت اصلاحات تشکیل بشه در این مملکت ...هزار تا جبهه اصلاح طلبی داشته باشیم...تا قانون اساسی تغییر نکنه فایده ندارد...خصوصا بخش ولایت فقیه...و یکی از افرادی که باعث و بانی این مسأله بود منتظری بود...بشدت هم موثر بود در این مساله...خمینی هم اول قانون اساسی بدون ولایت فقیه رو امضا کرده بود...اما باز منتظری اصرار بر این موضوع داشت....حالا بعدا خواست تغییرش بده...بعدش هم خواست حذفش کنه...بعد هم حصر شد و عذر خواهی کرد...دیگه فایده ای ندارد...همان اول باید میفهمید مرد سیاست نیست!!!این همه هم مصیبت ایشان و همفکرانشان درست نمی‌کردند که تا همین الان و حتی نسل های بعد گرفتار این ساده لوحی و کج اندیشی هستند در ایران
                          بگذریم...اختلاف نظر دارم با دوستان...احترام هم میگذارم به نظر همه دوستان...اما پذیرش نظر شما برای بنده قابل قبول نیست..بقول معروف وزن اون عذرخواهی و برگشت کجا و وزن آن عملکرد کجا در ترازوی عدالت!!!

نظر

• مگنوس کارلسن
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1641

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                            درود علیرضا جان
                            خوب مرحوم آیت الله العظمی منتظری رحمت الله علیه یه اشتباه تئوریک کرد
                            ولی در عمل نشان داد وجدان دارد
                            خدا شاهده اینی که میگم خودم دیدم
                            یه پیرمرد چپی از آشنایان هست ( شما که میدونید من چقدر با چپی ها لج م ، ولی این خیلی مرد باحالیه
                            /:.rolleyessmileyaniآخه همیشه هم تلاش میکنه منو آتئیست کنه ،من هم گوش میدم با شکیبایی کامل ، ولی اخرش نمیتونه /.:biggrinsmiley.:/خدا از سر تقصیراتم بگذره ، اعتراف میکنم خیلی کیف داره مردم آزاری /:.yead.:/ )

روزی که خبر فوت منتظری را داد چشماش پر اشک بود
                            =((

بعدا فهمیدم جزو اعدامی هایی بوده که منتظری نجاتش داده
                            معمولا چپیها....باهوشند....این که دوست دارن بحث کنن.هم برای همینه...چون میخوان به "حقیقت"برسن...ازبقیه جامعه بیشتر میفهمن...تابوها را میشکنن....باخرافات میجنگن....عدالت را میپرستند...
                            اما....مشکلشون اونجاست...که راه رسیدن به عدالت رو نمیدونن....ارزش انسان راپایین میارن....برای عدالت ازروی همه چیز باغلتک ردمیشن....عدالت ...از روی جنازه آدمهای بیشماری میگذره.....ودست آخر...ریا وتزویر....جای همه ارزشها رو میگیره....مارکس...اگه فقیرنبود...شاید فلسفه متفاوتی ازش بیرون میزد....مثال میزنم....نظریه اقتصاد دولتی کینز....که کاملا با نظریه های سرمایه داری در تضاده....اما حتی در کاپیتالیسم آمریکا...هم...نفوذ داره....یعنی اصلا الزام هست...درهمه دیدگاهها....به دخالت دولت در بازارهای مالی....اما نسبی....نمیدونم چرااصلا چپ معتدل نداریم...برعکس...فقط وفور چپ افراطی...جمهوری اسلامی...مجاهدین خلق...طالبان...وکلاسیکش...چین وکوباو روسیه....دقیقترینش هم که کره شمالی

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1317

درود افشین خان

نگفتید چرا پای 50 میلیون ایرانی را به بازار سرمایه باز کردند ؟

اونم در حالی که سرمایه 96 درصد از این 50 میلیون زیر 100 میلیون تومان است !

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

علیرضا کاملا حق با شما است

طرف یک قتل را انجام می دهد هزاران بار فامیلش به التماس می افتند متاسفانه خانواده مقتول ان را نمی بخشند که البته بخشیدن یا نه جز حقوق شون است

حالا کسانی که یک کشور را به اضمحلال و فنا بردند با کوچکترین معذرت خواهی انها را ببخشیم

در روانشناسی به این رفتار مهر طلبی می گویند و در جامعه شناسی سندروم استکهلم می گویند.

این در واقع از صعف و گدایی محبت می اید
                                پیش خودشان می گویند اینها زیادی شل و ضعیف هستند
                                تازه همون ها انقدر جدی با مردم نبودند مثل اصلاح طلبان فعلی
                                آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/08/16, 14:35.
                                زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

در حال کار...
                                X