اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
    یکی از دوستان سوالی کرد که چرا حکومت از مظلومان دیگر در جاهای دیگر حمایت نمی‌کند
    دلیل این هم برمی‌گرده به اینکه اونها خودشون مبارزه را نمیخواهند مثل تشکیلات محمود عباس و... البته قطعا دلایل دیگه هم هست
    بنابراین اگر کسی مایل به مبارزه نباشه حکومت کسی را نمیتونه تحریک کنه .
    ۱- شما چطور متوجه شدید که مثلا مسلمانان میانمار یا حتی هند یا ... که به فجیع‌ترین شکل ممکن (به مراتب ناگوارتر و دردناک‌تر از غزه) مورد قتل و غارت و جنایات وحشیانه قرار گرفتن خواهان مبارزه نیستند؟

۲- حمایت حکومت از مردم غزه، چه دردی از اون‌ها دوا کرده؟ .. جز اینکه فقط تو آتیش جنگ و کشتار دمیده

۳- مگه حمایت فقط به معنی تحریک برای جنگه؟!! .. از این همه سروصدا و شلوغ‌کاری بیخودی که برای فلسطین راه انداخته .. یک صدمش رو برای مظلومان مسلمان دیگه انجام داده .. اصلا خواسته تا صدای اون‌ها باشه .. و برای دفاع از اون‌ها تلاشی بکنه .. به خصوص در مورد مسلمان‌ها دارم میگم .. تا بدونیم مسئله فلسطین برای این حکومت .. هیچ ربطی نه به ظلم و کشتاری که اونجا میشه داره .. و نه هیچ ربطی به دین و اسلام و این حرف‌ها داره .. این صرفا یک مسئله سیاسیه و تمام

ما زمانی می‌تونیم خیلی بیشتر اسراییل رو در این جریان مقصر بدونیم .. که طرف مقابل خواهان صلح باشه .. ولی اسراییل سر باز بزنه
    جالبه تو همین برنامه‌های صدا و سیما .. چند باری که دیدم با مردم اسراییل و غزه مصاحبه‌هایی انجام شده بود .. مردم اسراییل به مراتب بیشتر نسبت به صلح تمایل نشون میدادن

اینکه اسراییل ابتدا اومد و اشغال کرد .. دیگه تموم شد .. باید امروز رو دید .. و بر اساس شرایط امروز قضاوت کرد .. و امروز بر اساس همون مصاحبه‌هایی که تو صدا و سیما دیدم .. مردم غزه بسیار بیشتر جنگ‌طلب بودند (البته قطعا این قضاوت درست و دقیقی نیست و من واقعا نمیدونم نظر اکثریت مردم به چه صورت هست ولی بر اساس همون اطلاعات محدود)

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1189

در اصل توسط vion پست شده است View Post
      اسلام هراسی نوین با رمان معروف سلمان رشدی شروع شد..تقریبا دو سه سالی مانده به فروپاشی شوروی.غرب میدانست شوروی رو به انتهاست..اسلام سیاسی را دشمن شناسایی کرد و بیش از سه دهه است با آن درگیر است...به نظر میرسد دارد به پایان میرسد و دشمنان جدید از راه خواهند رسید.
      شما کاملا ادبیات حکومتی دارید .. و میگید اصلا طرفدار حکومت نیستید .. جالبه
      دشمن کیه؟!

نظر

• vion
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 825

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
        شما کاملا ادبیات حکومتی دارید .. و میگید اصلا طرفدار حکومت نیستید .. جالبه
        دشمن کیه؟!
        درود و ارادت
        من مغرور تر از این حرفهام که در یک تشکیلات جای بگیرم.عرض کردم غرب اسلام سیاسی را در انتهای شوروی سابق دشمن شناسایی کرد.وانگهی آن قدر ساده لوح نیستم که طرف غربی را دوست بدانم و ان قدر بی تجربه نیستم که به طرف شرقی چک سفید امضاء بدهم.

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          درود مجدد
          ممنون بابت پاسخ و زمانی که برای آن صرف کردید
          در ضمن بابت شوخی عصر هم عذرخواهی میکنم

پس می فرمایید به تعداد افراد جهان ، عینکها و نگرشهای متفاوتی داریم
          لاکن آنها را به دلیل شباهت بعضی ریشه ها و منشأت میشه گفت
          میتونیم نگرشها رو دسته بندی کنیم
          همه مسلمانان ... همه بچه ها ، همه کشاورزان ، همه آفریقایی ها و...
          گرچه عینکهای مشابهی ندارند
          ولی به دلیل اینکه عینکهایشان توسط یک عینک ساز مشابه ساخته شده
          احتمال دارد از یک زاویه خاص مشابه هم باشند
          یا در یک قضیه موضع گیری مشابه داشته باشند
          میشه بهش گفت نگاه صنفی یا موضع گیری صنفی
          اما چی میشه که همه افراد در یک صنف ، یک دید مشترک به یک قضیه پیدا میکنند ؟!

اگر کسی به من سهم معرفی کنه و سود کنم میگم طرف تحلیلگر خوبیه
          وقتی میفهمم طرف با طالع بینی و رمالی که من بهش اعتقاد ندارم سهم معرفی میکنه
          میگم طرف دروغ میگه ، داره رازشو از من پنهان میکنه چون به طالع بینی اعتقاد ندارم
          ولی اگر ده ها و صدها بار با طالع بینی سهم معرفی کرد و من سود کردم (تکرارپذیر)
          نگرشم تغیییر میکنه ، دیگه برام مهم نیست از چه روشی تحلیل کرده

مهم اینه که من سود میکنم
          من به این سود میگم نفع شخصی

پس اون چیزی که نگرش افراد رو تشکیل میده و تغییر میده ، نفع شخصی است
          برای ارزیابی یک تحلیل ، هیچ معیار تجربی ای ، دقیقتر از این نفع شخصی نیست

شما یک تحلیل تکنیکال بذار توی تاپیک ، دوستان تکنیکال می آیند اونو نقد میکنند
          که مثلاً فیبو رو اشتباه زدی و پایه چنگال رو جای نامناسب گذاشتی و...
          ولی من که از این چیزها سر در نمی آورم ، فقط منتطر نتیجه می مانم
          اگر این تحلیل تکنیکال به من سود رساند و این سود تکرارپذیر بود
          کم کم نگرش بنده نسبت به رتبه تحلیلگری شما تغییر میکنه
          میگم شما درست میگید و اونهایی که انتقاد کردند اشتباه میکنند
          دقت کنید من اصلاً تکنیکال بلد نیستم ولی در مسند قضاوت علم تکنیکال شما نشسته ام
          چیزی که برای این قاضی برهان قاطع است و دهان همه را می بندد ، نفع شخصی است

برای ارزیابی یک علم ، یک ایدئولوژی ، یک موضع گیری سیاسی و...
          نیاز نیست که بنده فوق تخصص اون کار رو داشته باشم
          فقط کافیه ببینم اون چیز میتونه به من نفع برسونه یا نه . همین !
          من میگم دکتر فلانی پزشک جراح خوب یا بدی هست
          من کی هستم که بدون علم پزشکی به خودم اجازه میدم پزشک رو ارزیابی کنم ؟
          مهم اینه که ببینم و حس کنم که زودتر و راحتتر درد منو معالجه کرده

پس چیزی که نگرشها رو میسازه یا تغییر میده ، نفع شخصی است

اما این نفع شخصی هم نیاز به بررسی داره
          افراد بصیر دنبال نفع شخصی بزرگتر و بلند مدت و با دوام و تکرارپذیر و... هستند
          افراد کوتاه بین ، دنبال نفع شخصی ظاهری و کوتاه مدت و... هستند

میزان بصیرت افراد باعث میشه گاهی از بسیار منافع ظاهری انصراف بده
          تا بتونه به منافع بزرگتر و بادوام تر و تکرارپذیر برسه .

امنیت و معیشت اساسی ترین نیاز بشر و قاعده هرم مازلو
          دو رکن اصلی تاریخ تمدن بشری هستند

همه میدونند تامین امنیت به صورت جمعی بهتر از فردی مقدور است
          لاکن زنده ماندن یک شخص ، مسلماً یک منفعت شخصی است.

همه میدونند تامین معیشت به صورت جمعی بهتر از فردی مقدور است
          لاکن سیر شدن شکم یک شخص ، مسلماً یک منفعت شخصی است.

پس منفعت جمع ، همون منفعت فردیِ هر شخص است ، که برای منفعت فردی بیشتر ، با هم متحد شده اند
          در واقع « جمع » نقش دستگاه آمپلی فایر Amplifier تقویت کننده را برای منافع فرد داره.

اجتماعات هم بر اساس منافع شخصی افراد تشکیل شده است
          اما این بحث به قدری جزئیات داره که در حوصله این تاپیک نیست
          سلام و عرض ادب، بزرگوارید اختیار دارید...
          بله منفعیت شخصی هم از جمله برانگیزاننده های رفتار آدمی است اما همان طور که عرض کردم قصه بسیار پیچیده تر از این حرفهاست که بتوان این مدل چندوجهی را به روابط مستقیم و خطی تقلیل داد...
          گاهی من یاد گرفته ام که لایق نیستم و منفعت شخصی من در این است که همواره جلوی منافعی که به من میرسد بایستم!
          گاهی من انقدر در بی اعتمادی غوطه ورم که حتی وقتی منفعتی من را در آغوش میکشد حس میکنم کاسه ای زیر نیم کاسه است!
          گاهی میل به غریزه مرگ و تخریب خود بر غریزه زندگی چیره میشود و تنها منفعت زندگی را در آن میبینم!
          مادری که برای نجات فرزندش به آب میزند و خود می میرد گاهی به جای فداکار بودن تنها منفعت خود را در این دیده که او نباشد که فقدان عزیز را تحمل کند و این رنج عظیم را به فرزند خود محول میکند!
          خلاصه اینکه همان طور که عرض کردم به زعم بنده هیچ دلیل واحد و یا حتی برتری برای رفتارهای انسان نمیشناسم...
          اما راجع به عینکهای مشابه :
          البته به شخصه اعتقاد و علاقه چندانی به مباحث تیپ شناسی و دسته بندی های گروهی ندارم، اما در همین حد میدانم که عینک ساز یکسانی هم نداریم، شاید شباهت هایی باشد اما حتما تفاوتهایی هم هست...
          بسیار از مصاحبت با شما لذت بردم اما همان طور که خودتان هم فرمودید این مباحث انصافا گسترده تر از آن است که بشود با چند خط راه به جایی برد...
          ارادتمند...

نظر

• بورسفام
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 322

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
            البته من به دنبال پاسخ هستم...نه توجیه...
            اینی که شما یاد دادین...ماهی گیری نیست که...مارگیریه..اونم با دست خالی...وسط جهنم...نتیجه اش ...نیش زهردار مارهای سمی...به تن ضعیف اهالی غزه...(واقعا نمی بینین...یا جوردیگه ای می بینین)
            فرمودین افتخارمبارزه...منظورتون...کشتن زن وبچه هاست...یادزدیدن زن وبچه دشمن(البته دشمنی که شمارو ازخونه خودتون بیرون کرده)....حالا این افتخارکه فرمودین...توی اون دنیاست...یا توهمین دنیا؟...
            برای اینکه چرا نمیرین با صهیونیستهای جهانخوار هم نمیجنگین..هم توجیه آوردین که فقط پشتیبانیشون(تحریکشون)می کنین...اونا خودشون مفتخربه مبارزه میشن...ولی ما حتی حزب الله روهم فعلا راه ننداختیم...شاید امیدی باشه...ببینیم چی میشه...
            اوکی...ازنظرمن برای توجیه جنایت...کلمات قشنگ به کاربردن مثل افتخار...مبارزه...ظلم ستیزی...راهی بسیار زشت تر از خودجنایته...
            ارادت
            منظور از ماهی گیری در عرف اینجا این میشه که خودشون مقابله با دشمن را تا حدودی یاد گرفتند اما شما کلمه مار گیری را به کار بردید این کلمه جواب کدوم مطلب بنده است؟
            آیا مار سمی که به تن ضعیف مردم بی دفاع افتاده اسرائیل نیست؟ اگر کسی خونه شما را غصب کنه و شما دفاع کنید میشید مار سمی؟
            افتخار مبارزه با صهیونیست را دارند و اونی که زن و کوک میکشه اسرائیله
            گفتید: «کلمات قشنگ به کاربردن مثل افتخار...مبارزه...ظلم ستیزی...راهی بسیار زشت تر از خودجنایته...»خوب دیگه شما هم اونجا که به نفعتونه از این کلمات استفاده نکنید. چون بسیاری موارد مبارزه با ظلم با خیلی چیزها همراهه.

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

منظور از ماهی گیری در عرف اینجا این میشه که خودشون مقابله با دشمن را تا حدودی یاد گرفتند اما شما کلمه مار گیری را به کار بردید این کلمه جواب کدوم مطلب بنده است؟
              آیا مار سمی که به تن ضعیف مردم بی دفاع افتاده اسرائیل نیست؟ اگر کسی خونه شما را غصب کنه و شما دفاع کنید میشید مار سمی؟
              افتخار مبارزه با صهیونیست را دارند و اونی که زن و کوک میکشه اسرائیله
              گفتید: «کلمات قشنگ به کاربردن مثل افتخار...مبارزه...ظلم ستیزی...راهی بسیار زشت تر از خودجنایته...»خوب دیگه شما هم اونجا که به نفعتونه از این کلمات استفاده نکنید. چون بسیاری موارد مبارزه با ظلم با خیلی چیزها همراهه.
              مگه وقتی مردم تو خیابون با ساچمه کور میشوند ، کسی که کور شده جنایت کرده که ما دیگه نباید ازین کلمات استفاده کنیم ؟!؟!

فقط یه چیزی یاد گرفتید همه چی رو مثل زمان کودکی ما میگید "آیینه آیینه " !!
              (مثلا کسی میگه چرا اختلاس هست میگید زمان روحانی هم بود !!! و میگید خودت خودت !!)

اینا همون تکنیکهای رسانه هست که دائم میگید و کمی یادتون دادند ولی همون هم ناقص و دست و پا شکسته ست و در حد گول زدن 4 تا پیرمرد پیرزن بیسواد
              ولی خیلی جاها این فرمول بسیار ساده و بدون نیاز به فکر کردن ، و آکبند نگهدارنده مغز ، جواب نمیده !!

نظر

• بورسفام
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 322

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                ۱- شما چطور متوجه شدید که مثلا مسلمانان میانمار یا حتی هند یا ... که به فجیع‌ترین شکل ممکن (به مراتب ناگوارتر و دردناک‌تر از غزه) مورد قتل و غارت و جنایات وحشیانه قرار گرفتن خواهان مبارزه نیستند؟

۲- حمایت حکومت از مردم غزه، چه دردی از اون‌ها دوا کرده؟ .. جز اینکه فقط تو آتیش جنگ و کشتار دمیده

۳- مگه حمایت فقط به معنی تحریک برای جنگه؟!! .. از این همه سروصدا و شلوغ‌کاری بیخودی که برای فلسطین راه انداخته .. یک صدمش رو برای مظلومان مسلمان دیگه انجام داده .. اصلا خواسته تا صدای اون‌ها باشه .. و برای دفاع از اون‌ها تلاشی بکنه .. به خصوص در مورد مسلمان‌ها دارم میگم .. تا بدونیم مسئله فلسطین برای این حکومت .. هیچ ربطی نه به ظلم و کشتاری که اونجا میشه داره .. و نه هیچ ربطی به دین و اسلام و این حرف‌ها داره .. این صرفا یک مسئله سیاسیه و تمام

ما زمانی می‌تونیم خیلی بیشتر اسراییل رو در این جریان مقصر بدونیم .. که طرف مقابل خواهان صلح باشه .. ولی اسراییل سر باز بزنه
                جالبه تو همین برنامه‌های صدا و سیما .. چند باری که دیدم با مردم اسراییل و غزه مصاحبه‌هایی انجام شده بود .. مردم اسراییل به مراتب بیشتر نسبت به صلح تمایل نشون میدادن

اینکه اسراییل ابتدا اومد و اشغال کرد .. دیگه تموم شد .. باید امروز رو دید .. و بر اساس شرایط امروز قضاوت کرد .. و امروز بر اساس همون مصاحبه‌هایی که تو صدا و سیما دیدم .. مردم غزه بسیار بیشتر جنگ‌طلب بودند (البته قطعا این قضاوت درست و دقیقی نیست و من واقعا نمیدونم نظر اکثریت مردم به چه صورت هست ولی بر اساس همون اطلاعات محدود)
                سلام
                از غزه حمایت میکنه میگید چه دردی دوا کرده از میانمار حمایت نمیکنه میگید چرا حمایت نمیکنه بالاخره مبناتون چیه؟

حمایت کردن از یک جریان مقدماتی نیاز داره مثلا نیازه که او جریان در اون کشور دارای تشکیلاتی باشه که بشه باهاشون ارتباط گرفت و ...
                خیلی وقتها مردمی مظلوم واقع میشن اما به زودی فراموش میشه یعنی خودشون هم نمیخوان ادامه بدن و یک جریان در قالب مقاومت شکل نمیگیره.

اینکه فرمودید فلسطینی‌ها جنگ طلبترند اولا این را به دوستانی بگید که میگن فلسطینی ها خواهان مبارزه نیستند دوما طبیعه بنده خانه شما را اشغال کنم این شما هستید که به تقلا می‌افتید تا پس بگیرید.

حمایت به معنی تحریک نیست این مطلب را در پاسخ یکی از دوستان گفتم که موضوعیت پیدا کرد

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2731

اگر با خشونت تونستید یک سانتی متر مربع از خاک اسرائیل رو بگیرید! یا به نفع شرایط زندگی مردم همین غزه کاری انجام بدهید اونوقت این دوستانی که یقه جر میدهند برای دفاع از حقوق مظلوم بیاند ادعا داشته باشند!!!
                  ۴۰ ساله دارید همین حرفا رو میزنید...کجاست کارنامه درخشان اون!؟
                  شما در اداره کردن این مملکت با این منابع ثروت و نیروی انسانی و غیره.‌...دچار هزار تا بحران هستید...مردم هم گرفتار کردید...غزه دیگه پیش کش!!!
                  با استانداردهای چند گانه هم در سیاست خارجی و هم داخلی کاری از پیش نمیبرید

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                    اگر با خشونت تونستید یک سانتی متر مربع از خاک اسرائیل رو بگیرید! یا به نفع شرایط زندگی مردم همین غزه کاری انجام بدهید اونوقت این دوستانی که یقه جر میدهند برای دفاع از حقوق مظلوم بیاند ادعا داشته باشند!!!
                    ۴۰ ساله دارید همین حرفا رو میزنید...کجاست کارنامه درخشان اون!؟
                    شما در اداره کردن این مملکت با این منابع ثروت و نیروی انسانی و غیره.‌...دچار هزار تا بحران هستید...مردم هم گرفتار کردید...غزه دیگه پیش کش!!!
                    با استانداردهای چند گانه هم در سیاست خارجی و هم داخلی کاری از پیش نمیبرید

همینو میخواستم بگم
                    تو این 45 ساله یه سانتی متر ازاد کردید از خاک فلسطین؟؟!!

بسم الله

بگید ببینیم کجاست ؟!!

والله اون کرانه باختری رو هم همین میانه رو های فلسطینی آزاد کردن که دستشون هم درد نکنه نه شماها و تندروها !!(الان هم کشور فلسطین مشروعیت پیدا کرده در اذهان همه جهانیان نه فقط مسلمانان- نمونه ش خیلی شرکتهای عمرانی اروپایی و امریکایی ، تجهیزات و ماشینهای سنگین رو برای اسراییل تحریم کردند چون شهرک سازی های غیر قانونی میکنه. این هم سالهاست شروع شده نه اخیرا - اتحادیه اروپا و خود آمریکا با شهرک سازی های غیر قانونی مخالفند . چیزی که 30 سال قبل تصورش هم محال بود )

نظر

• بورسفام
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 322

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                      مگه وقتی مردم تو خیابون با ساچمه کور میشوند ، کسی که کور شده جنایت کرده که ما دیگه نباید ازین کلمات استفاده کنیم ؟!؟!

فقط یه چیزی یاد گرفتید همه چی رو مثل زمان کودکی ما میگید "آیینه آیینه " !!
                      (مثلا کسی میگه چرا اختلاس هست میگید زمان روحانی هم بود !!! و میگید خودت خودت !!)

ولی خیلی جاها این فرمول بسیار ساده و بدون نیاز به فکر کردن ، و آکبند نگهدارنده مغز ، جواب نمیده !!
                      خلاصه حرفهای شما اینه که حماس با مبارزه ای که داره میکنه باعث شده از طرف اسرائیل جنایت اتفاق بیفته و این جنایت را متوجه حماس میدونید.

کسی حمله کرده خانه شما را اشغال کرده شما مقاومت می‌کنید مقاومت شما باعث میشه فرزندتون آسیب ببینه، مقصر شمایید؟ یا اونی که خانه شما را اشغال کرده؟ آیا این مبارزه افتخار آمیز نیست؟ آیا این ظلم ستیزی مشکلی داره؟ آیا شما دارید کاری بدتر از جنایت می‌کنید؟

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

خلاصه حرفهای شما اینه که حماس با مبارزه ای که داره میکنه باعث شده از طرف اسرائیل جنایت اتفاق بیفته و این جنایت را متوجه حماس میدونید.

کسی حمله کرده خانه شما را اشغال کرده شما مقاومت می‌کنید مقاومت شما باعث میشه فرزندتون آسیب ببینه، مقصر شمایید؟ یا اونی که خانه شما را اشغال کرده؟ آیا این مبارزه افتخار آمیز نیست؟ آیا این ظلم ستیزی مشکلی داره؟ آیا شما دارید کاری بدتر از جنایت می‌کنید؟

نه

عرایضم ابتدا به ساکن در مورد ایران هست و این که ما نباید کلمات رو استفاده کنیم

بقیه ش فرع ماجراست

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2731

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          همینو میخواستم بگم
                          تو این 45 ساله یه سانتی متر ازاد کردید از خاک فلسطین؟؟!!

بسم الله

بگید ببینیم کجاست ؟!!

والله اون کرانه باختری رو هم همین میانه رو های فلسطینی آزاد کردن که دستشون هم درد نکنه نه شماها و تندروها !!(الان هم کشور فلسطین مشروعیت پیدا کرده در اذهان همه جهانیان نه فقط مسلمانان- نمونه ش خیلی شرکتهای عمرانی اروپایی و امریکایی ، تجهیزات و ماشینهای سنگین رو برای اسراییل تحریم کردند چون شهرک سازی های غیر قانونی میکنه. این هم سالهاست شروع شده نه اخیرا - اتحادیه اروپا و خود آمریکا با شهرک سازی های غیر قانونی مخالفند . چیزی که 30 سال قبل تصورش هم محال بود )
                          حالا اصلا کل فلسطین رو آزاد کردید و یهودیان هم رفتند پی کارشون...مثلا چه گلی اینجا به سر ما زدید که قراره حماس به سر فلسطینی ها بزنه!!!؟
                          این جناب آدولف خوشبین اومده بود دو سه روز پیش نوشته بود «هیتلر نباید یک تعدادی از یهودیان رو میکشت..باید همه رو می‌کشت»...خوب حالا به فرض الان یهودی در دنیا نبود...قرار بود مثلا چی بشه؟
                          جمع کنید اقااا این حرفا راااا...سرمون رو گرم کردند با این حرفاااا...مظلوم الان تو سیستان و بلوچستان هست با اون شرایط زندگی که ما یک روز هم نمیتونیم تحمل کنیم

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

ای برادران حزب اللهی منتظر چه نشسته اید به جبهه های جنگ و جهاد بشتابید که در مرز غزه با اسراییل دختران باکره نازپستان چشم آبی مو بلوند ارتش اسراییل منتظرتان هستند تا شما را به درجه رفیع شهادت نائل آوردند.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              حالا اصلا کل فلسطین رو آزاد کردید و یهودیان هم رفتند پی کارشون...مثلا چه گلی اینجا به سر ما زدید که قراره حماس به سر فلسطینی ها بزنه!!!؟
                              این جناب آدولف خوشبین اومده بود دو سه روز پیش نوشته بود «هیتلر نباید یک تعدادی از یهودیان رو میکشت..باید همه رو می‌کشت»...خوب حالا به فرض الان یهودی در دنیا نبود...قرار بود مثلا چی بشه؟
                              جمع کنید اقااا این حرفا راااا...سرمون رو گرم کردند با این حرفاااا...مظلوم الان تو سیستان و بلوچستان هست با اون شرایط زندگی که ما یک روز هم نمیتونیم تحمل کنیم
                              بالای 200 نفر دیروز در زاهدان دستگیر شدند

با استفاده از هیاهوی اسراییل و غزه

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1630

این مثالی که شما میزنید ومدام تکرار میکنید...انگار که دیگر حرفی برای دفاع درگوشه رینگ ندارید....اصلا مصداق عینی ندارد...لااقل بگین..یه نفر باکلاهبرداری..منزل شماراکه قرار بوده بیفته برخیابون...ازشماخریده..بعدهافهمیدین که چه کلاه گشادی بوده...این مثال به واقعیت کمی نزدیکتره

نظر

در حال کار...
                                X