اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    ..دکتر جان ...درد همینه !!در وصف سطح سواد و دانش اپوزیسیون وقت همین بس که یکی مثل سنجابی رفت چارزانو نشست پیش خمینی !!این همه دکتر مهندس و دانشجوی به قول شما با سوادمی رفتن مثل بز اخفش پای منبر یکی مثل شریعتی می نشستن و لاطایلاتش روتبدیل به کتاب و نوار می کردن !!
    ..سواد و دانش داشتن .بله .ولی دریک کلمه خلاصه کنم شعور نداشتند !!!!
    درود

همه جای دنیا
    اول علوم انسانی در راس ان فلسفه است
    بعد علوم پایه
    بعد علوم مهندسی و پزشکی

اینجا در ایران برعکس هستیم ، مثلا من مهندس نوعی خودم را عقل کل میدونم ، و برای فلسفه ارززشی قائل نیستم .

اونها هم در رشته خودشون وارد بودند نه در تاریخ و فلسفه و مملکت داری

و وقع ما وقع

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3098

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      موضوعی را مطرح میکنم

متاسفانه قشر روشنفکر جامعه ما در اکثرا در عزلت بوده و کنار مردم نبوده

اون روشنفکری که در زمان شاه به روستاها نرفته بود و در بطن زندگی اکثریت جامعه نبود خب خروجی درکش میشه اینکه رفاه زمان شاه خوب و مورد قبول بود ویا آزادی در سطح مورد قبولی بود و زندانیان سیاسی از اکثریت سطوح مردم نداشتیم ������������������������و خارجی ها در زندان های شاه بودند نه دانشجویان و روشنفکران

الان همینطوری است عوامل حکومت در کاخ های که درست کرده اند زندگی میکنند همراه با آقازاده هاشون وووو و امر به قبولی ساختارهای فعلی میکنند و اکثر منابع کشور در اختیار این افراد است و براشون اهمیتی نداره که مردم در چه سطحی زندگی میکنند و این یعنی تا خواسته کاشتن بذر تغییرات در دیدگاه مردم
      متاسفانه درد زیاد است ولی بنده به آینده امیدوارم
      شما بارها و بارها این ادعاها رو مطرح کردید و پاسختون رو هم گرفتید
      ولی پاسخی به سوالات نمی دید و تکرار مکررات.
      تنها توفیرش اینه که استدلالات بیشتری از طرف دوستان مطرح میشه.

نظر

• pournikdast
        ستاره‌دار(2)
        • Oct 2020
        • 525

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        درود جناب پورنیکدست
        یه مثال از جامعه موفقی که چپ ها مدیریت می کنند میشه نام ببرید؟
        دنیا فهمیده که قابل اجرا نیست این بی انصافی نیست که مردم این سرزمین مجدد سیستم غیر قابل اجرا رو تست بکنن؟
        صد البته که نمی گن ما چپ هستیم می گن جمهوریخواه هستیم دنبال فدرالیسم و حقوق برابر هستیم و هزار ایسم دیگه.
        سلام و عرض ادب جناب داور عزیز...
        البته که عرض کردم اطلاعات بنده راجع به این موضوعات بسیار سطحی و ابتدایی است...
        اما تا جایی که میدونم سوسیال دموکراسی کشورهای اسکاندیناوی مبتنی بر مالیات های سنگین و خدمات برجسته؛ مثالی موفق از برخی نظریان منشعب از چپ هستند... هر چند که در سالهای اخیر بیشتر از این نگرش فاصله گرفته اند...
        اینکه عرض کردم قابلیت اجرایی ندارد نظریات اصیل اولیه است که به نظرم برای در دنیای جدید هیچ کشوری شدنی و اجرایی نیست...
        البته تاکید میکنم اصلا منظورم این نبود که این نظریات مثلا برای ایران به درد بخور هستند، فقط عرض کردم نسبت به برخی مفاهیم آن کشش درونی دارم...
        ارادت...
        آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2023/11/07, 13:30.

نظر

• Dexterous
          ستاره‌دار(35)
          • May 2012
          • 694

تهوع

یعنی هرچی بگی
          تهش در جواب یه سری جفنگ قاطی «عرض ارادت» و «خروجی سیستم» و «مردمی بودن» و غیره میکنه، میریزه توو میکسر، میده بیرون

باور کن اگه خودشم بفهمه چی میگه

کارکرد این هله پله ها هم قرار نیست چیزی بیش از «ماله» باشه

میزان تحمل و ادب و احترامی که اینجا صرف همچین موجودات رقت انگیزی میشه، گاهی تهوع آوره

Dexter is to kill killers
          DEXTEROUS too
          من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• بابای یسنا
            عضو فعال
            • Apr 2023
            • 680

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            خیلی دوست دارم بدونم حامیان اصلاحات نظرشون درباره این دو نوشتار و گفتار محمد خاتمی چی هست!!!
            ضمن ادای احترام /حرمت بی پایان به/ برای خون هر بی‌گناهی از هر نژاد و عقیده ای
            مسالتن:
            آیا خون عرب رنگین هست وخون ایرانی آب حساب میشه یا چی ؟!!؟!!
            درود. افشین جان این مردک روبه صفت داره اش مالی میکنه پست و ریاست بگیره دلش به حال هیچ کی نمی سوزه ادم حقه باز تمام عیاریه

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1630

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
              اما تا جایی که میدونم سوسیال دموکراسی کشورهای اسکاندیناوی مبتنی بر مالیات های سنگین و خدمات برجسته؛ مثالی موفق از برخی نظریان منشعب از چپ هستند...
              اینکه عرض کردم قابلیت اجرایی ندارد نظریات اصیل اولیه است که به نظرم برای در دنیای جدید هیچ کشوری شدنی و اجرایی نیست...
              البته تاکید میکنم اصلا منظورم این نبود که این نظریات مثلا برای ایران به درد بخور هستند، فقط عرض کردم نسبت به برخی مفاهیم آن کشش درونی دارم...
              ارادت...
              ایسم ها...فقط نظریه هستند...ادیان هم نظریه اند...استفاده از نقاط قوت وبرائت از نقاط ضعف هرنظریه ای...برای کار عملی مقبول است....تعصب وتک محوری...آفت است وآسیب رسان

نظر

• بابای یسنا
                عضو فعال
                • Apr 2023
                • 680

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                بحث موبایل و اتوبان و... نیست
                روح تجدد‌خواهی ، از مشروطه شروع شد
                و با پهلوی به اوج خودش رسید
                چیزی که به گواه تاریخ ، آخوندها همواره با اون مخالفت میکردند !
                پس هر چیزی در زمان آخوندها وارد ایران شد
                اگر رژیم منحوس پهلوی استمرار می یافت ،
                احتمالاً چند سال زودتر وارد میشد

الان اتوبان تهران شمال رو ببینید
                چند دهه طول کشید ولی هنوز تکمیل نشده
                در رژیم منحوس پهلوی جاده چالوس
                با امکانات اون زمان با چه مشقتی ساخته شد
                رضاشاه ملعون با دست خالی و بدون پول نفت و گاز و...
                طی فقط 2 سال اون جاده رو ساخت
                و تونل کندوان هم با امکانات یک قرن پیش ، فقط 2-3 سال زمان برد

الان آزادراه تهران شمال
                میتونه یک جاده ترانزیتی بسیار مهم برای توسعه منطقه باشه
                هم مبادلات تجاری بین المللی و هم برای محصولات کشاورزی
                و هزار مورد دیگه
                در کنار اون مسیری برای تفریحات مردم از طبیعت شمال

بعد از انقلاب گفتند پهلوی چون خودش شمالی بود
                کارگر رو به ستم مجبور میکرد سنگ بکنه
                تا زادگاه خودشو آباد کنه
                (مازندران همین الان هم هنوز توسعه نیافته و میشه محروم حسابش کرد)
                فرح هم دخترهای دبیرستانی رو میبرد اردو شمال ، کلی گناه یادشون میداد !
                جایی خوندم یکی از علل بی توجهی دولتهای مختلف به تکمیل آزادراه شمال
                اینه که این راه به عنوان « جاده گناه » شناخته میشه !
                در مقایسه با مسیرهای مذهبی :
                اتوبان تهران - مشهد
                اتوبان حرم تا حرم
                اتوبان تهران - قم

منظور « نگرش متحجرانه » در اداره کشور بود

حالا آخوند اومده میگه
                کسی نمیدونست اتوبان چیه ! ما براتون اتوبان ساختیم !
                خب البته راست میگه ، اتوبان های زیادی ساخته شده
                ولی مطمئناً اگه پهلوی یا یک حکومت ثالت میبود هم
                با روزی چند میلیون بشکه نفت 100 دلاری
                همین اتوبان رو زودتر میساخت
                درود. انشاءالله چشمشونو بگیره که این همه خدمات و جانفشانی را نمی تونن ببینن انگار همه جای دنیا بهشت بود غیر از ایران انقدر کینه توز هستن حاضر نیستن مقایسه کنن با کشورهای اطرافمون ما چه بودیم انها چه بودن والان بعد از 45سال ما کجاییم وانها کجا
                آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2023/11/07, 13:45.

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

ه گزارش خبرنگارایرنا از نیویورک، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل گفت: کابوس غزه فراتر از یک بحران انسانی است.این یک بحران بشریت است.گوترش تاکید کرد: تشدید درگیری در غزه جهان را تکان می دهد، منطقه را متلاطم و از همه غم انگیزتر، بسیاری از زندگی های بی گناه را نابود می کند. نباید اهمیت جلوگیری از گسترش درگیری در منطقه را فراموش کنیم. اکنون شاهد تشدید تنش از لبنان و سوریه به سوی عراق و یمن هستیم و این تشدید باید متوقف شود.وی تصریح کرد: عملیات زمینی نیروهای دفاعی اسرائیل و بمباران مداوم، غیرنظامیان، بیمارستان‌ها، اردوگاه‌های پناهندگان، مساجد، کلیساها و تأسیسات سازمان ملل را هدف قرار می‌دهند. هیچ کس در امان نیست
                  .
                  دبیر کل سازمان ملل همچنین گفت: «در عین حال، حماس و دیگر شبه نظامیان از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند و همچنان به پرتاب بی رویه راکت به سمت اسرائیل ادامه می دهند.»گوترش افزود: «من بار دیگر اقدامات تروریستی شنیع حماس را کاملا محکوم می کنم و درخواست خود برای آزادی فوری، بدون قید و شرط و ایمن گروگان‌هایی که در غزه نگهداری می‌شوند را تکرار می‌کنم. هیچ امری نمی تواند شکنجه، کشتن، مجروح کردن و ربودن عمدی غیرنظامیان را توجیه کند.»
                  https://www.irna.ir/news/85283085/%DA%AF%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%DB%B1-%DB%B2-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%84%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D8%BA%D8%B2%D9%87

نظر

• بابای یسنا
                    عضو فعال
                    • Apr 2023
                    • 680

کپی پیست از کانالهای درب و داغون تلگرام.

درباره سمت درست تاریخ دکلمه می‌خونند برای ما.

میخوای سمت درست تاریخ رو پیدا کنی کافیه بری خیابون و درست خلاف احساسات مردم شعار بدی.

در یک کشور اسلامی برو بیرون و روی پلاکارد بنویس «ستیز با اسراییل را بس کنید»
                    ببین چه اتفاقی برای مهره‌های کمرت و کاسه چشمت میفته.

بعد برو تل‌آویو و روی پلاکاردت بنویس «با فلسطینی‌ها سازش کنید». صدنفر دیگه هم میان کنارت.
                    یکی که نوشته بود «نتانیاهو رو میدیم گروگان‌ها رو پس بدید».
                    لازم نیست از سیمولاتور استفاده کنی، طرف این کار رو کرده آلردی.

عین این جمله رو تو یه کشور اسلامی بنویس و داغدار شدن مادرت رو ببین.

فکر کردن ما از لج اسلام افتادیم بغل یهودیت!
                    انگار نمی‌دونیم پسرعموی همدیگه هستند، و تازه اون اوریجینال‌تر هم است.
                    به یهودیت بود که ارتودکس‌شون هرروز برای کل شهرهای پر از مسجدتون بمب اتم تجویز می‌کنه.

یه سری ارزش‌های غربی هست که اون ارتودکس روانی رو مهار کرده، که چون ما نداریم، تو جامعه اسلامی مهار نشدن.
                    ما سمت درست تاریخ رو از مهارکننده‌ها تشخیص میدیم، نه با تصاویر کودکان آش و لاش شده، نه با اختلافات مرزی.

اختلاف مرزی رو ایران و عراق هم داشتن، و دیدیم دو طرف باهمدیگه چه کردند. دو مسلمانی که هیچ مهاری نداشتند.

«عا.. اگه اسراییل مهار داشت این وضعیت برای غزه بوجود نمی‌اومد»... خفه شید، بی‌وجودهای دروغگو.

اگه جای اسراییل، جمهوری اسلامی بود توی لوله آب پنتاکسید آرسنیک میریخت.
                    اگه جای اسراییل روسیه بود الان مردم غزه باید روسی صحبت می‌کردند و گرنه بازداشت می‌شدند.
                    اگه جای اسراییل چین بود تا الان باید دین‌شون رو عوض می‌کردند و گرنه زن‌شون دزدیده میشد.
                    اگه جای اسراییل، ترکیه بود، الان مردم قاهره هم باید دنبال آب و دارو می‌گشتند. فکر کردید با جیغ و داد و هیاهو قدرت تشخیص‌مون رو از دست میدیم؟

خیلی ساده و شفاف: برید به درک.
                    درود.هزاران بار فدای فکربکر ودست و قلمت چقدر زیبا چقدر رسا خدا حفظتون کنه

نظر

• بابای یسنا
                      عضو فعال
                      • Apr 2023
                      • 680

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                      بدون شرح...

درود. اوردم جلوتر ارزششو داشت دمت گرم سلامت باشی

نظر

• Davar
                        عضو فعال
                        • May 2017
                        • 3098

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post
                        درود.هزاران بار فدای فکربکر ودست و قلمت چقدر زیبا چقدر رسا خدا حفظتون کنه
                        سالار بزن بر بدن
                        طرف اصل جنسه

نظر

• abdollah000
                          عضو فعال
                          • Apr 2022
                          • 1482

سلام و عرض ادب...
                          بزرگوارید، جناب عبدالله عزیز در مورد سیاست تنها چیزی که میفهمم اینه که انقدر پیچیده است که حداقل بنده از آن چیزی نمیفهمم...
                          از طرفی میدونم که نگرش چپ یا راست هم دهها و یا صدها انشعاب با تفاوتهای نظری و عملکردی بسیار متفاوت دارند...
                          اما در کل و فقط در حد یک تئوری از نظریات چپ لذت میبرم و احساس میکنم به (شرط اجرایی بودن که کاملا بعید میدونم) نظریات بدی نیستند...
                          یک نکته دیگه که برام جالبه سطح سواد و دانش اپوزیسیون قبل از انقلاب است، انصافا آدم زندگینامه برخی از اونها رو میخونه تعجب مبکنه...
                          و کاش امروز هم در قشر مخالف امثال اینها بیشتر بودند...
                          ارادت...
                          سلام
                          در مورد سیاست کسی اینجا عقل کل نیست و حرفش قطعی نیست
                          مگر به منبع موثق وصل باشید
                          همه دوستان نظر خود رو بیان میکنن
                          دوستان منطقی و دلسوز وطن هستن

تو فضای فرهنگی که زمان شاه فقید ایجاد شده بود همچین افرادی اپوزیسیون که شما اشاره کردید پرورش پیدا کرده بودن
                          واقعا چپهایی بودن کار درست منتها اقلیت
                          مثلا همین مرحوم اسماعیل خویی شاعر و کار درست بود و در مقطعی به گفته خودش راه رو اشتباه رفت

نظر

• Dexterous
                            ستاره‌دار(35)
                            • May 2012
                            • 694

سالار بزن بر بدن
                            طرف اصل جنسه

https://t.me/anarchonomy
                            جای خوشحالیه که صحیح و سلامته و برگشته
                            Dexter is to kill killers
                            DEXTEROUS too
                            من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3098

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
                              جای خوشحالیه که صحیح و سلامته و برگشته
                              اینی که شما میگی ما هم می دونیم ولی
                              مهم تاثیره کلامه نه حذف
                              مهم شناخت افکاره شناخت آدما
                              نمیشه که فحشش بدیم
                              همه که مثل شما زبردست نیستند
                              یه قرص ضد تهوع میل کنید و به مطالعه ادامه بدید و هرازگاهی هم بنوازید.

نظر

• Davar
                                عضو فعال
                                • May 2017
                                • 3098

اما تا جایی که میدونم سوسیال دموکراسی کشورهای اسکاندیناوی مبتنی بر مالیات های سنگین و خدمات برجسته؛ مثالی موفق از برخی نظریان منشعب از چپ هستند... هر چند که در سالهای اخیر بیشتر از این نگرش فاصله گرفته اند...
                                ارادت...
                                همگی پادشاهی مشروطه دارن.

نظر

در حال کار...
                                X