اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2726

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

اگر این استاندارد دو گانه در ظلم ستیزی نیست...پس چیه!!!؟
    کودک فلسطینی مظلوم...دختری که کور میشه ..کشته میشه...بهش تجاوز میشه تقصیر جریانهای بیرون کشور!!!

اصلاحات رو روتوش نکنید...بوی گند اصلاحات از تاریخ معاصر ایران پاک نمیشه...در مقابل روباه فریبکاری مثل خاتمی...صد هزار بار به ابراهیم رئیسی درود میفرستم

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3028

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      اگر این استاندارد دو گانه در ظلم ستیزی نیست...پس چیه!!!؟
      کودک فلسطینی مظلوم...دختری که کور میشه ..کشته میشه...بهش تجاوز میشه تقصیر جریانهای بیرون کشور!!!

اصلاحات رو روتوش نکنید...بوی گند اصلاحات از تاریخ معاصر ایران پاک نمیشه...در مقابل روباه فریبکاری مثل خاتمی...صد هزار بار به ابراهیم رئیسی درود میفرستم
      سلام وعرض ادب و احترام

علیرضای عزیز

باید از زوایای دیگری هم نگاه کرد

آیاآقای بایدن با ترامپ فرق دارند ؟ خب هردو نظام آمریکا را قبول دارند ولی در نگرش ادامه گری فرق دارند وهر دو طیف هوادارانی دارند و به دیده احترام به همدیگه مینگرند وگاهی مواقع از دیوار مجلس هم بالا می‌روند ? ولی نمی‌گویند که من در قبال روباهی مثل بایدن به ترامپ درود می‌فرستم ?

بررسی تمامی دوران ها و رسیدن به پیشرفت نیازش دقیقا همین نگرش هاست

فدات شم بنده با وجود اینکه دقیقا قبول دارم این ساختارهای فعلی با توجه به خروجی آن بهیچوجهی قابل قبول نیست ولی برای پویایی تمامی جوامع بشری نگرش های متفاوت لازم و ضروری است هر نگرشی کامل و جامع نمیتونه باشه و می‌تونه ایرادات و یا نواقصاتی داشته باشه وچون در بستر زمان و مکان قرار گرفته حتما تغییراتی خواهد داشت

ارادت
      آخرین ویرایش توسط طيب؛ 2023/11/07, 00:50.

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4096

مشکلی با کسانی که مثل اصلاح طلب جماعت صحبت میکنند ندارم...اما اگر اونها از عبارات و نقد و حقایقی( از نظر خودم) که بنده میگم ناراحت میشند !!! بنده رو ایگنور کنند تا پیامهای بنده رو نبینند
        نعل وارونه نزن تو مرا ایگنور کن تا از دستت راحت بشم . روش شما تغئیر ناپذیر است و ماه هاست همین رویه است و بارها شده هر حرفی زدم همین رویه بوده
        حرفی اگر هست باید نقل قول شود و با ادله و گفتگو برخورد شود نه با این روش تکراری و اتهام و قضاوت و متلک و ... از منبر خود شیفتگی و خود برتر بینی و انحصار طلبی پیاده شوید کسی تخم دو زرده نیست

من برای حضرتعالی و مشابهان نمی نویسم . این فروم خواننده زیاد داره ولی 10 نفری بیشتر نیستند که مینویسند . نوشته ها لزوما برای این 10 تا ایدی عمدتا شبیه به هم نیست

هر چند هیچ لزومی نداره حرف من کسی را دلخور هم بکنه یا نکنه . توهین به کسی که نیست ، اظهار نظر است و ازاد ، اصلا به درک که کسی خوشش نیاد . مسلما افرادی لبریز از عقده و بغض و کینه و سرشار از خوی دیکتاتوری و استبداد و اقتدارگرائی و کمترین تمایل به ازادی و دمکراسی خوششون نمیاد . خب نیاد . کسانی که صبح تا شب در حال بدگوئی و غر زدن هستند ولی خودشون عین استبداد هستند
        ظرف تحمل لبریز شود دیگه نمیشه با جونم و قربون حرف زد

ولی با اینحال اینقدر درکش هست که قبل از کامنتم نوشتم امیدوارم کسی دلخور نشه ....

....
        یعنی اگر کسی بخشی از گفته هاش یا یه بخشیش تشابه با اصلاحات داشت لزوما همراه انهاست ؟؟؟؟؟؟ /.:blinksmiley.:/ /.:blinksmiley.://:.weirdsmiley.:/
        یعنی ازادی خواه و مبارز و مخالف و همه چی درست که شماها باشید در این خلاصه میشه که شماها میگید ؟ اهان حالا فهمیدم ... یعنی هر حرفی میخوای بزنی باید ببینی یه وقت یه نفر اصلاح طلب قبلش نزده باشه و دیگه تکرارش نکنی تا متهم نشی ؟
        واقعا درک شما از سیاست همین است و اینقدر اولدروم بولدرم و ادعا دارید و هر کی کوچکترین حرفی خلافتون زد مورد هجمه قرار میدید ؟

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2083

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
          مردم ایران 45 سال فقط کلمه اسلام و دشمن شنیدن....هر وقت چه در زمینه اقتصادی و اجتماعی کم میارن شما این دو کلمه رو میشنوی.....گلپایگانی رییس دفتر رهبر گفته مردم قبل از انقلاب اتوبان ندیده بودن ما اتوبان ساختیم.....این چه حرف بچه گانه ای هست....شاه فقید قرار بود تا سال 1362 پنجمین ارتش قوی دنیا رو درست کنه بعدش نمیتونست یک اتوبان بسازه....اگر شاه تا امروز بود شک نکنیدایران بعد از امریکا بهترین کشور دنیا میشد از هر لحاظ....باختیم بد باختیم
          درود و ارادت
          چند سال پیش در بیان دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی گفته بودند
          زمان شاه هیچ کس موبایل نداشت !!!
          ولی الان 90 میلیون سیمکارت داریم
          بیش از جمعیت ایران !!! /:.yead.:/

اولین موبایل جهان سال 1362 ساخته شد و 74 وارد ایران شد
          بعضاً بیش از یک میلیون اون زمان قیمت داشت
          به تناسب سکه 40 هزار تومنی ، یعنی معادل 750 میلیون الان قیمت داشت

پس اگه رژیم منحوس پهلوی ادامه می‌یافت
          با توجه به عدم ضرورت جنگ و تحریم و...
          مطمئناً همون دهه 60 موبایل وارد ایران میشد
          و شاید با قیمتی ارزانتر .
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3028

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            نعل وارونه نزن تو مرا ایگنور کن تا از دستت راحت بشم . روش شما تغئیر ناپذیر است و ماه هاست همین رویه است و بارها شده هر حرفی زدم همین رویه بوده
            حرفی اگر هست باید نقل قول شود و با ادله و گفتگو برخورد شود نه با این روش تکراری و اتهام و قضاوت و متلک و ... از منبر خود شیفتگی و خود برتر بینی و انحصار طلبی پیاده شوید کسی تخم دو زرده نیست

من برای حضرتعالی و مشابهان نمی نویسم . این فروم خواننده زیاد داره ولی 10 نفری بیشتر نیستند که مینویسند . نوشته ها لزوما برای این 10 تا ایدی عمدتا شبیه به هم نیست

هر چند هیچ لزومی نداره حرف من کسی را دلخور هم بکنه یا نکنه . توهین به کسی که نیست ، اظهار نظر است و ازاد ، اصلا به درک که کسی خوشش نیاد . مسلما افرادی لبریز از عقده و بغض و کینه و سرشار از خوی دیکتاتوری و استبداد و اقتدارگرائی خوششون نمیاد . خب نیاد . کسانی که صبح تا شب در حال بدگوئی و غر زدن هستند ولی خودشون عین استبداد هستند
            ظرف تحمل لبریز شود دیگه نمیشه با جونم و قربون حرف زد

ولی با اینحال اینقدر درکش هست که قبل از کامنتم نوشتم امیدوارم کسی دلخور نشه ....

....
            یعنی اگر کسی بخشی از گفته هاش یا یه بخشیش تشابه با اصلاحات داشت لزوما همراه انهاست ؟؟؟؟؟؟ /.:blinksmiley.:/ /.:blinksmiley.://:.weirdsmiley.:/
            یعنی ازادی خواه و مبارز و مخالف و همه چی درست که شماها باشید در این خلاصه میشه که شماها میگید ؟ اهان حالا فهمیدم ... یعنی هر حرفی میخوای بزنی باید ببینی یه وقت یه نفر اصلاح طلب قبلش نزده باشه و دیگه تکرارش نکنی تا متهم نشی ؟
            واقعا درک شما از سیاست همین است و اینقدر اولدروم بولدرم و ادعا دارید و هر کی کوچکترین حرفی خلافتون زد مورد هجمه قرار میدید ؟
            سلام و عرض ادب و احترام

ببخشید بنده میان مباحث دو بزرگوار وارد میشم ?

در کلیت با این نوشته شما بزرگوار موافقم ولی با طرز نوشتنش مقداری گلایه دارم البته گله کردن هم آزاد است ?

احترام قلم خیلی خیلی زیاد است ولی اگر تند و تیز باشد عمرش کوتاه است و چندان کارساز نیست مخصوصا در حیطه نیستان

قربانت

??

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4096

جناب طیب صبر اندازه دارد و در همان کامنت اشاره شد به این موضوع و تا ابد نمیشه با جونم و قربون حرف بزنی و در عوض نتیجه اش معکوس باشد . گرایش فکری اقتدارگرا و استبداد زده عملا و رسما هیچ گفتمانی را بجز خود نمیپذیرد و دلیل اصلی من از نقد ان ماه هاست همینه و خوشبختانه دارید واضح و عیان نمونه کوچکی از انرا می بینید اینجا

صبر از متلک گوئی و ریشخند و اتهام و نگرش خود مچکری و طلبکاری از دیگری و سایر موارد که در کامنت قبلی بهش اشاره شد ، مگه تا ایستگاه فضائی میتونه ادامه دار باشه ؟
              چه احترامی به چه قلمی اینجا می بینید ؟
              و دلم از این میسوزه که این کشور هیچ وقت به دمکراسی نخواهد رسید

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3028

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                درود و ارادت
                چند سال پیش در بیان دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی گفته بودند
                زمان شاه هیچ کس موبایل نداشت !!!
                ولی الان 90 میلیون سیمکارت داریم
                بیش از جمعیت ایران !!! /:.yead.:/

اولین موبایل جهان سال 1362 ساخته شد و 74 وارد ایران شد
                بعضاً بیش از یک میلیون اون زمان قیمت داشت
                به تناسب سکه 40 هزار تومنی ، یعنی معادل 750 میلیون الان قیمت داشت

پس اگه رژیم منحوس پهلوی ادامه می‌یافت
                با توجه به عدم ضرورت جنگ و تحریم و...
                مطمئناً همون دهه 60 موبایل وارد ایران میشد
                و شاید با قیمتی ارزانتر .
                سلام و عرض ادب و احترام

جناب احسانی بزرگوار

اختراع تلفن چه زمانی بود و استفاده عموم سایر کشورها چه زمانی بود و اکثر مردم ایران از چه زمانی از این تلفن استفاده کردند ؟
                در این حیطه ها تطهیر درست نیست چون بعضی ها سنشون در حدی است که این موارد را با چشمان خویش دیده اند

آب که اینو خودمون داشتیم ولی لوله کشی آب از چه زمانی شروع شده بود و در کشورهای توسعه یافته چه زمانی ؟!

در اکثر خانه ها نه آبیاری وجود داشت ونه بهداشت درست و حسابی

تطهیر نکنیم پاسبانی که برای دوتومان قهوه ای رنگ هر گزارشی می‌نوشت

بهروز نانوا دست راست اشرف پهلوی حدودا ده سال پیش از زندان اتریش آزاد شده که جرمش قاچاقچی بین المللی بود و باج بگیر کاباره ها وووووو

شاهپور وووو بماند نمی‌خوام قلم و حیطه آن تند و تیز باشد

منکر خدمات عالی رضا شاه نبوده و نیستم ولی با پسرش ?

البته پسرش هم خدماتی داشته ولی در کلیت خروجی سیستم قابل قول نبود چون ساختارها تک محوری وبتبع آن استبداد

از دانش حضرتعالی و سایر دوستان عزیز استفاده کرده ام و طبق وظیفه سپاسگزارم

ارادت

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2726

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  جناب طیب صبر اندازه دارد و در همان کامنت اشاره شد به این موضوع . گرایش فکری اقتدارگرا و استبداد زده عملا و رسما هیچ گفتمانی را بجز خود نمیپذیرد و دلیل اصلی من از نقد ان ماه هاست همینه و خوشبختانه دارید واضح و عیان نمونه کوچکی از انرا می بینید اینجا

صبر از متلک گوئی و ریشخند و اتهام و نگرش خود مچکری و طلبکاری از دیگری و سایر موارد که در کامنت قبلی بهش اشاره شد ، مگه تا ایستگاه فضائی میتونه ادامه دار باشه ؟

و دلم از این میسوزه که این کشور هیچ وقت به دمکراسی نخواهد رسید
                  حقیقتا هم با وجود آدمهای دم دمی مزاجی مثل جنابعالی هیچوقت به دموکراسی نمی‌رسه/:.yead.:/
                  یک نگاهی به نوشته های خودت بنداز بعد ببین کی اینجا اقتدارگرایانه رفتار می‌کنه...بهر حال اگر موضوع سر این هست بنده شما رو ایگنور کنم و یا شما...بنده همین الان با کمال میل این کار رو انجام میدم

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3028

این گل ها تقدیم شما بزرگواران

خاک پای همه شما هستم

????????????

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4096

ایگنور کن ترول اینترنتی
                      تمام عقده های زندگیشون را اوردند اینجا خالی کنند سر دیگران
                      دمدمی توئی که در چند پیام خصوصی صمیمانه ترین احترام و ارادت را نثار کردم و افاقه نکرد و عاقبت همونی که بودی . من اخلاقم به گونه ای است که به ادمها میدون میدم و صبوری میکنم تا خوب خالی کنه خودشو و عاقبت جائی که نتیجه بگیرم خیر فایده نداره تصمیم دیگری میگیرم

این فضا ملک شخصی نیست . مدیریت سایت لطف داشته ایجادش کرده ولی سند نزده به نام یه گرایش خاص انحصار طلب

من ایدی دیگری نبودم که در عین حالی که کمترین بی احترامی به کسی نداشت ولی بهش بگی گوزوووو ولو اینکه من یا دیگری باهاش مخالف باشیم ، منم اگر نا شناخته بودم یا کمتر شناخته شده ( از نظر مجازی ) قطعا منم شامل همین ادبیات بودم یا شاید خیلی خود خوری میکنید که کاش رومون میشد به اینم همینم بگیم

اگر بنا بر اسیب از ساختار سیاسی باشد و این همه تند خو و عقده ای شویم ، از من بیشتر اسیب ندیدید

من عقده و بغض و کینه ها را کتف بسته بیخ تا بیخ سر بریدم چون با اون نگرش جسم و روانم نابود میشد
                      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2023/11/07, 01:49.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2726

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                        سلام وعرض ادب و احترام

علیرضای عزیز

باید از زوایای دیگری هم نگاه کرد

آیاآقای بایدن با ترامپ فرق دارند ؟ خب هردو نظام آمریکا را قبول دارند ولی در نگرش ادامه گری فرق دارند وهر دو طیف هوادارانی دارند و به دیده احترام به همدیگه مینگرند وگاهی مواقع از دیوار مجلس هم بالا می‌روند ? ولی نمی‌گویند که من در قبال روباهی مثل بایدن به ترامپ درود می‌فرستم ?

بررسی تمامی دوران ها و رسیدن به پیشرفت نیازش دقیقا همین نگرش هاست

فدات شم بنده با وجود اینکه دقیقا قبول دارم این ساختارهای فعلی با توجه به خروجی آن بهیچوجهی قابل قبول نیست ولی برای پویایی تمامی جوامع بشری نگرش های متفاوت لازم و ضروری است هر نگرشی کامل و جامع نمیتونه باشه و می‌تونه ایرادات و یا نواقصاتی داشته باشه وچون در بستر زمان و مکان قرار گرفته حتما تغییراتی خواهد داشت

ارادت
                        درود
                        نگرش یک اصلاح طلب پر است از ضد و نقیض...از سر دسته اونها فکت آوردم و گذاشتم...دقیقا قراره چطور به پویایی جامعه ما کمک کنند!؟ با تقدیر و تشکر از کشتار ۱۵۰۰ نفر؟خوب دفاع نمیکنی از مظلوم از ظالم هم تقدیر نکن
                        بعد همین مظلوم مردم غیر نظامی غزه باشند ..بدو بدو بیانیه صادر میکنند
                        شما جامعه ایران رو با جامعه آمریکا مقایسه میکنید؟؟؟...با کلینتون بخاطر رسوایی جنسی چطور برخورد شد؟؟؟ با مدیر درجه سه ایرانی چطور برخورد شد؟ ایران در هیچ زمینه ای وجه تشابهی با آمریکا ندارد.
                        ارادت

نظر

• afshinamin
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 4495

?روزنامه دنیای اقتصاد: زمان در جنگ نمی‌ایستد اما برای اقتصاد ایران ایستاده است!

?رشد اقتصادی ایران از سال ۱۳۹۰ تا ابتدای امسال بر اساس آنچه مرکز آمار ایران منتشر کرده، متوسط سالانه ۱.۵ درصد بوده است. زمان برای اقتصاد ایران ایستاده است. این وضعیت را با رشد کشورهای همسایه مقایسه کنید. ترکیه متوسط ۵.۸ درصد، امارات ۳.۶ درصد، عربستان ۳.۵ درصد و قطر ۳.۴ درصد رشد داشته است.

?‍♂@Aghaye_Eghtesad

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

درود
                            نگرش یک اصلاح طلب پر است از ضد و نقیض...از سر دسته اونها فکت آوردم و گذاشتم...دقیقا قراره چطور به پویایی جامعه ما کمک کنند!؟ با تقدیر و تشکر از کشتار ۱۵۰۰ نفر؟خوب دفاع نمیکنی از مظلوم از ظالم هم تقدیر نکن
                            بعد همین مظلوم مردم غیر نظامی غزه باشند ..بدو بدو بیانیه صادر میکنند
                            شما جامعه ایران رو با جامعه آمریکا مقایسه میکنید؟؟؟...با کلینتون بخاطر رسوایی جنسی چطور برخورد شد؟؟؟ با مدیر درجه سه ایرانی چطور برخورد شد؟ ایران در هیچ زمینه ای وجه تشابهی با آمریکا ندارد.
                            ارادت
                            خیلی دوست دارم بدونم حامیان اصلاحات نظرشون درباره این دو نوشتار و گفتار محمد خاتمی چی هست!!!
                            ضمن ادای احترام /حرمت بی پایان به/ برای خون هر بی‌گناهی از هر نژاد و عقیده ای
                            مسالتن:
                            آیا خون عرب رنگین هست وخون ایرانی آب حساب میشه یا چی ؟!!؟!!

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

مونا فرجاد، بازیگر سینما تئاتر و تلویزیون، در حساب کاربری خود در اینستاگرام از حمله مرگبار با قمه به خود و همراهانش با هدف خفت‌گیری خبر داد.

خانم فرجاد روز دوشنبه ۱۵ آبان ضمن انتشار عکسی از خود در بیمارستان، نوشت که شب گذشته مقابل یک رستوران مردی با کلاه مشکی و ماسک با قمه به او، خواهرش و یکی از دوستان آن‌ها به قصد سرقت تلفن همراه حمله کرده است.

این بازیگر در ادامه گفته است: «هیچ‌گاه برق‌ِ لبه‌ی قمه را که از کنار شاهرگِ گردن دوستم گذشت، فراموش نمی‌کنم.»

مونا فرجاد در ادامه گفته است که وقتی به بیمارستانی حوالی محل حمله مراجعه کرده، فهمیده است: «هفته‌ای ۲۰ بار در آن خیابان دزدی و خفت‌گیری می‌شود.»

او در ادامه افزوده است: «امروز معنای حقیقی نداشتن امنیت را حس کردم.»
                              @VahidHeadline

ساعتی پیش "مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ" اعلام کرد:
                              "برابر بررسی دقیق صورت گرفته، انتشار خبر در خصوص سرقت با سلاح سرد از یکی از بازیگران سینما و تئاتر کشور کاملا کذب و دروغ است."

احتمالا منظورشون این بوده که خود خبر کذب است ولی در یک عبارت بی‌معنی نوشتند "انتشار خبر" کذب است!
                              نگفتند هم به ما گزارش نشده، شکایت نشده یا سرقت ناموفق بوده یا هرچیز دیگر گفتند دقیق بررسی کردیم دیدیم خبر کاملا کذب و دروغ است!

"پلیس تهران همچنین درباره تصاویر منتشرشده از این بازیگر زن بر روی تخت بیمارستان نیز اعلام کرد:‌ « این دروغ پراکنی با سوءاستفاده از تصویر این بازیگر در زمان مراجعه به یکی از مراکز درمانی صورت گرفته است.»"
                              خودش این عکس رو با اون شرح گذاشته توی صفحه‌اش! کی سوءاستفاده کرده: monafarjad

عجیب‌تر اینکه ایسنا در ادامه خبر تکذیب، نوشته امروز مونا فرجاد در حساب اینستاگرامش اعلام کرد کسی قصد داشته ازشون سرقت کنه بعد در ادامه خود ایسنا باز نوشته: این بازیگر در حساب اینستاگرام خود ادعایی مبنی بر اینکه مورد سرقت واقع شده مطرح نکرده است! isna_farsi

? @VahidOnline

نظر

• afshinamin
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 4495

حمله به مونا فرجاد یه مشکل هست
                                ولی مشکل بزرگتر حملات وحشتناک به حقیقت در یکی دو پا راگراف آخر است !!!!

نظر

در حال کار...
                                X