اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2093

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    قبلا بارها گفتم ، اصلا روشنفکری و بحث و گفتگو و
    جهان بینی و فلسفه و ادبیات و شعر و ... را چپ بنیان نهاد .
    با سواد زمان قدیم یعنی چپ .
    اینکه طرف انقلاب بود و نتیجه بد شد بحثی دیگر است
    کسی یا گروهی دیگه بجز چپ اهل مطالعه نبود .
    نویسنده شاعر انجمن های ادبی ... همگی اینها با میل یا حتی به اجبار طرف چپ بودند
    درود بیفور جان ، وقت به خیر

یک پیشنهاد بشردوستانه دارم برات
    این مطالبِ بسیار شنیدنی شما
    واقعاً حیفه که لابه لای صفحات این تاپیک گم بشه
    توصیه میکنم یک تاپیک اختصاصی برا خودت درست کن
    که مطالبت همگی اونجا مجتمع بشه
    دسترسی برای عموم کاربران به سادگی مقدور باشه
    یک وبلاگی، کانالی ، چیزی... هم درست کن ،
    که اگه این فروم مثل تالار بورس منهدم شد
    ما بتونیم از مطالب شما استفاده کنیم

ارادت
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3098

تخلیه غزه و احتمال معامله بزرگ قرن
      ✍️«عیسی یگانه»

از روزهای نخست آغاز عملیات غافل‌گیرانه حماس در غزه، در تحلیلی که ارائه کردیم رد پای ۱۱ سپتامبر دیگری را در قضیه غزه ترسیم نمودیم.

ظواهر امر نشان می‌دهد: ارتش ۵۰ هزار نفری اسرائیل با عقبه قوی دیپلماسی و انجام برخی مانورهای نظامی آمریکا و اروپا توانست به تدریج آثار عملیات برق‌آسای حماس را جمع و جور نماید. در حال حاضر تحت کنترل درآوردن غزه توسط ارتش اسرائیل هنوز ادامه دارد.

از همان شروع عملیات یاد شده به صورت کاملاً مشکوکی با اهداف پشت پرده با اعلام برخی از رهبران و سخنگویان حماس به نوعی می‌خواستند پای ایران را نیز به دخالت نظامی آشکار به ماجرا کشانده شود. روسیه به گسترش این جنگ در خاورمیانه و نیز حضور ایران در درگیری با اسرائیل نیاز مبرمی داشت! اما ایران دخالت نکرد و حتی هرگونه دخالت و باخبر بودن خود را به شدت انکار نمود و با هوشیاری از دام و تله‌ی جنگ رهایی یافت.

در شرایط فعلی، براساس اخبار منتشره یکی از پشت‌پرده‌های احتمالی و مهم این بازیi خطرناک آشکار می‌شود چون که برخی محافل از انجام معامله اسرائیل با برخی کشورهای اسلامی و عربی سخن می‌گویند!

برخی گمانه‌ها این است:
      ۱- تخلیه ۲/۵ میلیون فلسطینی از نوار غزه و پخش ساکنان غزه در کشورهای عربی و واگذاری آن به اسرائیل، در قبال دادن امتیازات مالی از سوی اسرائیل به این گونه کشورها و بخشودگی بدهی‌های این کشورها ...! حتی رقم‌های آن نیز مشخص است. (رقم آن در حدود ۳۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود!) در صورت توافق کشورهای اسلامی و عربی، بر حماس فشار وارد خواهد شد تا شکست را بپذیرد و دست از مقاومت بردارد.

۲- حل مسئله فلسطین با اعلام به رسمیت شناختن کشور فلسطینی در نوار غربی رود اردن به رهبری محمود عباس ... توسط اسرائیل و کشورهای اروپایی و آمریکا ... !
      در صورت تحقق چنین امری و انجام معامله بزرگ قرن، اسرائیل امنیت و رسمیت خود را از سوی اغلب کشورهای اسلامی و عربی تضمین خواهد کرد. کشورهای عربی نیز با حل مسئله ۷۰ ساله فلسطین به ثبات و امنیت نسبتاً پایداری دست خواهند یافت.

در صورت اکتیو شدن چنین سناریوهایی و عملی شدن توافقات پشت پرده، برخی کشورها به خاطر هزینه‌هایی که در این راه تحمل کرده‌اند به شدت متضرر خواهند شد و از نفوذ آنان در منطقه کاسته خواهد شد. در مقابل، برخی کشورها و احتمالاً ترکیه نفع زیادی خواهند برد، چون این کشور با هر دو طرف ماجرا به نوعی ارتباط داشته و راه‌های نفوذ و چانه‌زنی و امتیازگیری را خوب بلد است!

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2093

یکی میگفت مادرِ خدابیامرزِ من ، بهترین آشپز دنیا بود ،
        اصلاً آشپزی را مادر من بنیاد نهاد . آشپز زمان قدیم یعنی مادر من .
        حالا اینکه در تمام طول عمر یک وعده غذای خوب و سالم به ما نداد
        و همیشه غذاهاش یا سوخته بود و یا مضر و... بحثی دیگر است .
        کسی یا گروه دیگری اهل آشپزی نبود . هرکس توی عمرش غذا خورده ،
        به میل یا به اجبار ، مدیون هنر مادر منه !!!

بهش گفتند خب ما چون غذاهای مادر مرحوم شما رو ندیدیم نمیتونیم در موردش اظهارنظر کنیم

اما از همین مطلبی که گفتی ، فهمیدیم شما خیلی ... !

همه مادرها معتقد هستند بچه خودشون ، خوشگل ترین بچه دنیاست
        همه بچه ها هم معتقدند ، مادر خودشون مهربون ترین مادر دنیاست
        بسیاری از اظهارنظر افراد ناشی از حب و بغض درونی است
        هرچند در ظاهر خلاف اونو ادعا میکنند...
        و چه حبی در جهان بالاتر از حب فرزند و مادر !!!
        این در جای خود قابل احترامه

ولی این سطح از کوته فکری شما هم خیلی عجیبه !

فکر میکنی بقیه مادرها ، کاه و بونجه میریختند جلو بچه هاشون !
        باز خوبه حتی یک وعده غذای خوب هم بهت نداده ، وگرنه چی میگفتی...

این نظر شما یا از حُبّ مادر و فرزندی نشأت گرفته

یا اینکه شما به قدری گرسنه بودی که هر آشغالی جلوت مینداختند رو ستایش میکردی !

.
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2093

غرب و شرق برای سلطه بر کشورهای نفتی
          یک عده رو مامور کردند که زمینه رو آماده کنند
          اینها کتاب میدادند و یه عده دیگه اون کتابها رو میخوندند و
          هر جا میرفتند چهارتا لغت قلمبه سلمبه بلغور میکردند

بیا خودمون رو گول نزنیم
          منِ نوعی چون خودم بی سواد بودم
          حرفهای چپی ها رو با دهانی باز از فرط تعجب ، گوش میکردیم
          وقتی لغات پرولتاریا و بورژوا و... میشنیدیم
          با دهن باز میگفتیم ااااا ه ه ه ه ه ه
          والله قسم که شما چپی ها باسوادترین آدمهای دوران هستی

بعد ، یه عده هنوز هم تو همون مرحله گیر کرده اند !!!

یعنی با خودم نگفتم :
          این همه چریده ، پس کو دنبه اش ؟!

پینوشت :

شیخ اگر کفر است آنچه گفته ام
          کفر ماها را تو در می آوری
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• pournikdast
            ستاره‌دار(2)
            • Oct 2020
            • 525

درود جناب پورنیکدست
            اتفاقا سیاست را خوب میفهمید
            سیاست یعنی همین . یعنی حلاجی مسائل . یعنی چشم باز و سیال بودن تفکر

در مورد چپ ... دوستان اینجا یه چیزی از چپ تو ذهنشون نقش بسته از جپ انقلابی طغیانگر و رادیکال دهه های 40 تا 70 میلادی که جهان شمول بود و مد فکری اون زمان بود و فکر میکنند چپ یعنی همین
            بعد در مورد پادشاهی ، از استبدادیش حرفی نمیزنند و میگن مشروطه

در واقع پادشاهی را نوعی دیگری مینگرند و از رادیکال مطلقه اش رسیدند به مشروطه و تفاوت قائل میشوند که البته تفاوت هم هست
            ولی چپ را همون رادیکال سابق دنیای 60-70 سال پیش در نظر میگیرند و تفاوت قائل نمیشوند !!!!

جسارت نباشه اصلا یه مقاله یا متن و مطلبی در مورد سوسیالیسم نمیدونند یا نخوندند یا مایل نیستند بدانند و مثال از کشورهای اسکاندیناوی که زدید دقیق زدید به هدف

قبلا بارها گفتم ، اصلا روشنفکری و بحث و گفتگو و جهان بینی و فلسفه و ادبیات و شعر و ... را چپ بنیان نهاد . با سواد زمان قدیم یعنی چپ . اینکه طرف انقلاب بود و نتیجه بد شد بحثی دیگر است
            کسی یا گروهی دیگه بجز چپ اهل مطالعه نبود . نویسنده شاعر انجمن های ادبی ... همگی اینها با میل یا حتی به اجبار طرف چپ بودند

چندی قبل دکتر رضا براهنی را بهش اشاره داشتم . ایشون انقلابی کف خیابان و دار و دسته و حربی نبود . تفکرش متمایل به چپ بود و البته از انقلاب حمایت هم میکرد . رئیس انجمن قلم کانادا بود تا چند سال قبل از فوتش
            یه فحش گرفتند دستشون و فلان چپی ها ... و عمدتا این تیپ فکری که نیک دانیم از چه ابشخوری است ، نوعی پوپولیسم گرا است و جسارت نباشه کم دانش

بنویسید بزرگوار
            اینجا اندازه کافی از بدی های سیستم فعلی گفته شده و اندازه کافی بد و بیراه و غر و لند شده . دیگه بیشترش چه فایده ؟
            اتفاقا نیاز مبرم به نگاه رو به اینده است و گفتمانی بی پرده و به قول جناب طیب تنوع نگرش ها

اینکه عده ای مطلق نگر قصد بیرون راندن دیگری داشته باشند چه سود برای خودشون یا دیگران ؟
            هیچ نگرشی مطلق نیست
            من همینو میخوام
            بحث و گفتمان و نگاه رو به جلو
            سلام و عرض ادب جناب بیفور عزیز...
            بله درست میفرمایید اگر رشدی باشد از تضادها شکل خواهد گرفت، خطوط موازی کمکی به رشد همدیگر نمیکنند...
            فکر میکنم درست زمانی که گمان کنیم حقیقت را تمام و کمال فهمیده ایم و سند شش دانگ آن را به نام ما زده اند؛ از مسیر رشد خارج شده ایم...
            در بحث رواندرمانی که سالهاست کار میکنم بدون تعارف فکر میکنم هنوز دانش آموز هستم، اونهم از نوع تنبل و تا رسیدن به مرحله جستجوی دانش (دانشجو شدن) سالها فاصله دارم...
            دیگه تکلیف مابقی زمینه ها و مدعی بودن در اونها حداقل برای بنده روشنه...
            اگر هم گهگاه مطلبی مینوسم حداقل برای بنده ابتدا بعد لذت و سرگرمی است و بعد هم صرفا جنبه ی یادگیری از دوستان؛ که در اطلاعات اندک خود راکد نباشم...
            بزرگوارید...

نظر

• afshinamin
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 4495

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
              برادر عجمیان: دو نفری که اعدام شدند جرم شان محاربه بود؛ ربطی به قتل برادرم نداشت

روزنامه اعتماد با سید حسین عجمیان برادر روح‌الله عجمیان در باره روز حادثه، مطالبات این خانواده از دستگاه قضایی و... مصاحبه کرده است.

برادر عجمیان می گوید:

مساله این است فردی که با لگد به برادرم ضربه زده و دست چپ برادر مرا شکسته، یک (ضربه) چاقو هم به پهلوی برادرم زده است، در ادامه چند سانت آن را به جگر برادرم فرو کرده و با این ضربه باعث مرگ برادر من شده، اعدام نشده است. چرا؟ در واقع این آقا برادر من را به قتل رسانده است. اما چون پولدار و دکتر است، روابط زیادی دارد و.... کسی با او برخوردی نکرده است.

برخی افراد و جریانات با نفوذ از مقام خود سوءاستفاده کرده و مسیر پرونده را تغییر دادند. در صورتی که این افراد و جریانات اگر به فکر نظام و کشور بودند، باید زور خود را می‌زدند تا یک نفر از معترضان هم آزاد نشود. در صورتی که برعکس عمل کرده‌اند.

ما از دستگاه قضایی می‌خواهیم تا مطابق قانون برخوردهای لازم را صورت دهند. ما نمی‌خواهیم رفتار غیرقانونی صورت بگیرد؛ فقط می‌خواهیم این فرد و همسرش مطابق قانون اعدام شوند.

در این پرونده دو نفر آدم بی‌خانواده را اعدام کردند (این ادعایی است که البته توسط مسوولان قضایی رسما تکذیب شده است) اما فرد اصل کاری را که دکتر بود، اعدام نکردند.
              چرا ‌در پرونده شهید عجمیان حکم اعدام فقط برای ۲ متهم صادر شد؟ | خبرگزاری فارس

کاملا دروغ هست..حکم دو نفر برای قتل بوده !!!لینک بالا

گیریم دکتر قره حسنلو قاتل هست
              بنابراین اون دو نفری که اعدام کردید به قتل رسیدند . قاتلشون کی هست ؟!!

دلیل نمیشه کسی تحصیلکرده شده و من نشدم
              کسی ثروتمند شده من نشدم
              بخوام بکشم ش که
              آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/11/08, 14:21.

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1630

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                چرا ‌در پرونده شهید عجمیان حکم اعدام فقط برای ۲ متهم صادر شد؟ | خبرگزاری فارس

کاملا دروغ هست..حکم دو نفر برای قتل بوده !!!لینک بالا

گیریم دکتر قره حسنلو قاتل هست
                بنابراین اون دو نفری که اعدام کردید به قتل رسیدند . قاتلشون کی هست ؟!!

دلیل نمیشه کسی تحصیلکرده شده و من نشدم
                کسی ثروتمند شده من نشدم
                بخوام بکشم ش که
                حرفهای زیادی داشت این ماجرا
                مثلا نقش آقای ولایتی در قوه قضائیه مستقل!!!چه بوده؟؟؟...غیراز اینکه...ایشون پیام آور رهبری بوده باشند...یعنی دخالت مستقیم رهبری در سیستم قضایی...
                اگه دونفری که اعدام شدند ...قاتل نبودند پس برای چی کشته شدند؟؟؟؟....

نظر

• afshinamin
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                  حرفهای زیادی داشت این ماجرا
                  مثلا نقش آقای ولایتی در قوه قضائیه مستقل!!!چه بوده؟؟؟...غیراز اینکه...ایشون پیام آور رهبری بوده باشند...یعنی دخالت مستقیم رهبری در سیستم قضایی...
                  اگه دونفری که اعدام شدند ...قاتل نبودند پس برای چی کشته شدند؟؟؟؟....
                  خیلی دلشون میخواست دکتر قره حسنلو را هم اعدام کنند
                  ولی کارهای خیریه بی شمارش مانع شد
                  دهها میلیارد تومان کمک خیریه کرده در زندگی ش

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

جزئیات تکان‌دهنده از پرونده عجمیان؛ گفت‌وگو با برادر حمید قره‌حسنلو

۱۷/آذر/۱۴۰۱

حمید قره‌حسنلو در دومین جلسه رسیدگی به پرونده قتل روح‌الله عجمیان

ارسال نسخه چاپی

سه جلسه دادگاه ظرف شش روز و احکام اعدام و زندان‌های طولانی‌مدت برای ۱۶ نفر به اتهام محاربه و«نقش داشتن» در قتل یک بسیجی «با ضربات چاقو».
                    سه نفر از این ۱۶ نفر، زیر ۱۸ سال سن دارند و دکتر حمید قره‌حسنلو، متخصص رادیولوژی در کرج، یکی از پنج نفری است که قوه قضاییه اعلام کرد به اعدام محکوم شده‌اند.
                    او و همسرش، فرزانه قره‌حسنلو پس از شرکت در مراسم چهلم حدیث نجفی، از جانباختگان اعتراضات بعد از جانباختن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، در منزل شخصی خود بازداشت شدند.
                    فرزانه قره‌حسنلو به «۲۵ سال حبس نفی بلد در اهواز» محکوم شده «به نحوی که تحت مراقبت بوده و با هیچ کس معاشرت و ملاقات نداشته باشد.»
                    حسن قره‌حسنلو، برادر حمید قره‌حسنلو در گفت‌و‌گو با رادیوفردا جزئیاتی تکان‌دهنده از روند بازداشت، محاکمه، صدور احکام سنگین و فشار بر خانواده‌ها در این پرونده می‌گوید و اینکه آنها به شدت شکنجه شده‌اند و اجازه داشتن وکیل انتخابی هم نداشته‌اند.
                    حمید قره‌حسنلو، رادیولوژیست ۵۳ ساله در حال حاضر در بیمارستان بستری است و فرزانه قره‌حسنلو کارشناس علوم آزمایشگاهی، ۴۶ ساله در زندان کچوئی زندانی است.

جزئیات تکان‌دهنده از متهمان پرونده عجمیان در گفت‌وگو با برادر حمید قره‌حسنلو

by رادیو فردا

The code has been copied to your clipboard.

The URL has been copied to your clipboard

No media source currently available

0:00
                    22:000:00

لینک مستقیم

بازکردن در پنجره جدید

آقای قره‌حسنلو، حکم صادر شده آیا به برادر شما ابلاغ شده است؟
                    به همه متهمینی که درگیر این پرونده بودند روز سه‌شنبه ابلاغ شده ولی برادر من عمل جراحی خیلی سنگین داشت و ساعت ۱۲ شب، حکم اعدام به او ابلاغ شده در حالتی که تازه هوشیاری‌اش را به دست آورده بود.
                    نماینده دادستان به بیمارستان آمده بود و خواهرم در بیمارستان کلی اصرار کرد که برادرم ناراحتی قلبی دارد و تازه عمل سختی انجام داده. این حکم را به من به عنوان نماینده‌اش بدهید. قبول نکردند. گفتند باید به خودش بدهیم و به خودش ابلاغ کردند.
                    الان وضعیت برادر شما به چه صورتی است؟ بعد از ابلاغ حکم، خبری از ایشان دارید؟
                    چند روز گذشته یعنی بعد از دادگاه و بعد اینکه محسنی اژه‌ای اعلام کرد که حکم می آید و بعد از آنکه سخنگوی قوه قضائیه حرف زد، جو داخل بیمارستان و بخشی که برادرم دو هفته بستری است خیلی امنیتی شد. سربازان زیادی آنجا بودند و به هیچ عنوان اجازه ملاقات نمی‌دادند. امروز خواهرم موفق شده از پشت پنجره او را ببیند و دیده برای اینکه نیرویش را به دست بیاورد دارد خیلی آرام با عصا قدم می‌زند.
                    به چه دلیلی در بیمارستان بستری است؟ برخی مقامات تکذیب کرده‌اند و در دادگاه هم به برادر شما گفتند که شما سالم هستید.
                    کسی که چنین حرفی زد آقای ملایی، وکیل مدافع برادرم بود. دو روز قبل از دادگاه، وکیلش به اصرار ما رفت و در بیمارستان، برادرم را ملاقات کرد. روی حساب همان نیم ساعت ملاقات، بدون هیچ نظر کارشناسی، پزشکی قانونی و پزشک معالج برادرم، توی دادگاه گفت که شما بیمارستان را برای خودت حالت وی‌آی‌پی کرده‌اید و شما نه شکنجه شده‌ای و نه مشکل جسمی داری. هیچ مشکلی نداری. به خاطر همین، برادرم، لباس هایش را در دادگاه درآورد که نشان دهد تیوب‌هایی که به او وصل است. که نشان دهد جاهایی که شکنجه شده. عکس‌هایش را ما داریم. قاضی هم یک دقیقه سکوت داد و برادرم، لباس‌هایش را پوشید.
                    تا جایی که ما می‌دانیم موقعی که آمدند از خانه با ضرب و شتم برده‌اند همان جا گویا یکی از دنده‌هایش می‌شکند. دو روز بعد برده‌اند بیمارستان البرز کرج و پزشک آنجا سرسری نگاه می‌کند و با توجه به عکسی که می‌گیرد و توی عکس هم می‌فهمد که یکی از دنده‌ها شکسته، ولی باز هم به بازداشتگاه برمی‌گردانند برای اینکه بازجویی‌ها را ادامه دهند. در این بازجویی‌ها، به شدت شکنجه می‌شود و ۵ دنده سمت چپش می‌شکند. هیچ رسیدگی در ده روز اول نمی‌شود. از طرفی شکسته شدن یکی از دنده‌ها باعث می‌شود که ریه سمت چپش هم آسیب ببیند و ریه‌اش خونریزی داخلی بکند.
                    همین رسیدگی نکردن باعث می‌شود که وقتی بعد از دو هفته به بیمارستان می‌برند می‌بینند که وضعیت خیلی وخیم است و ۳۰ آبان اولین عمل را انجام می‌دهند برای اینکه خون‌هایی که داخل ریه است را تخلیه بکنند. ششم آذر دومین عمل را انجام می‌دهند که چهار روز بعد، وقت دادگاه بود. روز اول دادگاه که او را نبرده بودند.
                    پزشکی قانونی می‌گوید که در دادگاه نمی‌تواند حضور داشته باشد و حتی ویدئو-کال هم نمی‌تواند داشته باشد. با این‌حال روز دوم به دادگاه می‌برند. یک مقدار خون داخل ریه باقی مانده و لخته شده بود و این عمل آخر که ۱۵ آذر انجام شد عمل سختی بود مثل عمل قلب باز چون باید دنده‌ها را باز کنند که بتوانند لخته‌های ریه را تخلیه بکنند.
                    در واقع ایشان را از بیمارستان به دادگاه آورده بودند. درست است؟
                    بله. مستقیم از بیمارستان به دادگاه برده بودند. با وجود اینکه یک روز قبل، پزشکی قانونی معاینه کرده و گفته بود که نمی‌تواند در دادگاه حضور داشته باشد.
                    اتهام بسیار سنگینی به برادر شما منتسب شده و حکم بسیار سنگینی هم صادر شده. ممکن است توضیح دهید که قضیه چی بوده؟
                    برادر من برای چهلم حدیث نجفی به بهشت سکینه رفته بود. توی راه، اتوبان به خاطر ترافیک، بسته می‌شود. از ماشین پیاده می‌شوند که پیاده بروند. نیروهای امنیتی همه جا بوده‌اند و اینها به یک شکلی هدایت شده‌اند و از یک مسیری رفته‌اند که شهید عجمیان آنجا بوده. سر آن صحنه اینها حضور داشته‌اند ولی فعلی انجام نداده‌اند. فرزانه قره‌حسنلو سعی کرده جلوی بقیه را بگیرد که بیشتر نزنند و توی فیلم‌ها معلوم است که دست هایش را می‌گیرد که نزنند. ولی اینکه فعلی انجام داده باشند یا ضربه‌ای زده باشند نبوده و مدرکی هم در این زمینه نیست نه به شکل فیلم و نه به شکل عکس. هیچ چیزی نیست.
                    تنها فعلی که انجام داده‌اند این بوده که همانطور که گفتم فرزانه سعی کرده جلویشان را بگیرد. که از این هم علیه فرزانه استفاده کرده‌اند. کار دیگری هم که کرده‌اند برادرم مثل هر شخص دیگری که در تجمعات هستند، نه در این صحنه که عجمیان بوده بلکه قبل از آن، جمعیت بزرگی جمع شده بودند و شعار می‌دادند، برادرم یک فیلم گرفته.
                    بعد از اینکه از صحنه‌ای که عجیمان کتک می‌خورده رد می‌شوند، در فیلم‌ها هم مشخص است که رد می‌شوند، یک مقدار جلوتر، یک آخوندی مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود برادرم به عنوان وظیفه پزشکی‌اش او را معاینه می‌کند و به بقیه افرادی که آنجا بودند اطلاع می‌دهد که علائم حیاتی دارد و به بیمارستان برسانید.
                    عکس‌های این آخوند به اسم یاسر اسماعیلی ساکن نظرآباد، هم موجود است که خونین بوده. او را به بیمارستان می‌رسانند و زنده می‌ماند. الان هم زنده است. ما با او تماس گرفتیم. تأیید کرد که یادش می‌آید که یک نفر بالای سرش گفته پزشک است و او را معاینه کرده. بعد که ما از او خواستیم بیاید شهادت دهد، با رؤسای خود تماس گرفت و امتناع کرد.
                    این تمام ماجرا بود. ترافیک که راه می‌افتد سوار ماشین می‌شوند. به خانه می‌روند. ساعت ۱۲ شب می‌خوابند و ساعت ۲ نصف شب، تعدادی مأمور با لباس شخصی در را می‌شکانند و وارد می‌شوند و با ضرب و شتم، خودش و همسرش را می‌گیرند و می‌برند.
                    با توجه به توضیحی که درباره وکیل برادرتان دادید، برادر شما وکیل انتخابی نداشته و وکیل تسخیری هم در دادگاه علیه او حرف زده. درست است؟
                    دقیقاً. به ما گفتند وکیل ماده ۴۸ باید باشد. یعنی وکلای مورد تایید. ما با چند نفر از اینها صحبت کردی. قرارداد نوشتیم. پول کلانی از ما خواستند. پول را تهیه کردیم و بردیم. حتی پول را یورو از ما خواستند و ما یورو هم تهیه کردیم. ولی لحظه آخر با توجه به تهدیدی که از سمت سازمان قضا شده بودند پا پس کشیدند و قرارداد را به صورت یکطرفه ملغی کردند. همین باعث شد که در نهایت تنها چاره ما همین وکیل تسخیری،‌آقای ملایی باشد.
                    برادرم علیرغم همه شکنجه‌هایی که شده هیچ اقرار ی نکرده نه در دادگاه و نه در بازجویی. اما وکیل در دادگاه گفته تو دروغ می‌گویی، تو ضربه زده‌ای این کار و آن کار را کرده‌ای و تو در سلامت کامل جسمی هستی و شکنجه نشدی. چیزهایی گفته که به نظر می‌آید فضای رعب و تهدیدی که دادستان و قاضی در حال انجامش بوده‌اند این‌ها هم به شدتش اضافه کرده بود. به طوری که برادرم بعد از دادگاه گفت که بیشتر وکیل مهاجم بود و سعی می‌کرد به موکلش هجوم بیاورد به جای اینکه دفاع کند.
                    گفتید برادرتان هیچ اقرار و اعتراف اجباری انجام نداده و هیچ چیزی از او ندارند. ولی از همسر برادرتان اقراری داشتند که در دادگاه هم به آن استناد کردند.
                    فرزانه قره‌حسنلو دو روز اول تحت شکنجه‌های شدید بود. در این شکنجه‌ها به او می‌گفتند اقرار کن که حمید اینکار را کرده. حتی از او نمی‌خواستند اقرار کند خودش یک کاری کرده. از او می‌خواستند که اقرار کن حمید سه ضربه زده. این چیزی است که بعد از اینکه به زندان کچوئی رفت به ما زنگ زد و گفت.
                    روز اول مقاومت کرده. روز دوم به او گفته‌اند که ما می‌دانیم پسرت در خوابگاه دانشگاه تبریز است و اگر تا امشب اقرار نکنی که حمید ضربه زده، پسرت را بازداشت می‌کنیم و همین شکنجه‌هایی که تو می‌شوی، او هم می‌شود و ممکن است کشته شود. چنین تهدیدی کرده بودند. نه تنها شکنجه جسمی کرده بودند بلکه شکنجه روحی هم شده. در نهایت گفته که کاری به پسرم نداشته باشید من اقرار می‌کنم که یک ضربه زده. نمی‌گویم سه ضربه، می‌گویم که یک ضربه زده.
                    روز بعد که به زندان کچوئی می‌آید و می‌تواند با خانواده تماس بگیرد اولین کاری که می کند کتبا می‌نویسد و می‌فرستد و ما داریم که نوشته کتبا تکذیب می‌کند و تحت شکنجه بوده و قابل استناد نیست.
                    در دادگاه هم آن اقرار را رد کرد درست است؟
                    بله. ولی تنها و تنها و تنها مدرکی که علیه حمید قره‌حسنلو دارند همین است. یکسری مسائل دیگر عنوان کردند مثل اینکه کفشت خونی بوده. در صورتی که هیچ مدرکی دال بر اینکه کفش خونی بوده اعم از عکس و فیلم و هیچ چیز دیگری وجود ندارد. یا گفته‌اند که شما دستت صدمه دیده و گفتند یکی از متهمان گفته که با چاقو دو ضربه زده ضربه اول به کتفش خورده و ضربه دوم به کسی که از کتف او(عجمیان) را گرفته بود خورده. گفتند چون دست تو یک مقدار زخمی شده پس تو از کتف گرفته بودی. در صورتی که این هم قابل استناد نیست و با توجه به شکنجه‌هایی که شده ممکن بود اتفاقات بدتری بیفتد.
                    حتی شخصی که گفته دو ضربه زده نگفته که حمید، او(عجمیان) را گرفته بود.
                    الان وضعیت همسر برادرتان، فرزانه قره‌حسنلو به چه صورتی است؟
                    وضع جسمی‌اش که ما خبر نداریم. الان یک مدت است اجازه ملاقات نداده‌اند و ما فقط تلفنی با او در تماس هستیم که زنگ می‌زند. از لحاظ روحی به شدت در شرایط بدی است. چون هم حکم خودش به او داده شده و هم اینکه در دادگاه شنیده که از آن اقرار ی که کرده علیه همسرش دارند استفاده می کنند. اینها باعث شده که از لحاظ روحی در شرایط خیلی بدی باشد.
                    گفتید که هیچ مدارک و شواهدی وجود ندارد و تمام اتهامات را رد می کنید. برادرتان و همسر برادرتان هم در دادگاه رد کرده‌اند. چرا برادر و همسر برادر شما را به این پرونده ربط داده‌اند؟
                    من واقعا نمی‌دانم چرا اینکار را می‌کنند. ولی چیزی که می‌دانم این است که مسلما، هدفمند اینکار را انجام می‌دهند. خودشان هم می‌دانند که همین باعث ایجاد رعب و وحشت می‌شود. یعنی اینکه همه قشرها می‌توانند درگیر این مسائل شوند از دکتر گرفته تا بچه ۱۵ و ۱۶ ساله. ربطی ندارد که شما از چه قشری هستید، درگیرتان می‌کنیم.
                    می تواند این باشد که چهار هفته است ۵ خانواده درگیر این مساله هستند و کاری که اینها دارند می کنند ایجاد فضای رعب و وحشت برای خانواده‌ها است. از طرفی فضای وعده و عید. همه به خاطر اینکه از نظر ذهنی ما را مشغول نگهدارند. وعده و وعید که رسانه‌ای نکنید خبرهای خوبی در راه است تا یک هفته یا دو روز دیگر. یک روز وعده و وعید می‌دهند، یک روز تهدید می‌کنند. اینها برای این است که خانواده‌ها در یک حالت برزخی باشند. من فکر می‌کنم که می خواهند یک ضرب شصتی نشان دهند و خانواده‌ها را درگیر کنند.
                    به برادر من گفته‌اند که شما لیدری می‌کردی. در صورتی که حتی برای این مساله هم هیچ مدرکی ندارند و صرفا به خاطر یک فیلمی که برادرم از اعتراضات گرفته می‌گویند تو لیدری می‌کردی. حتی اعتراضات توی کردستان و بلوچستان را هم می‌خواستند بگویند که شما لیدری می‌کردی.
                    درباره حکم فرزانه قره‌حسنلو، همسر برادرتان ممکن است بگویید دقیقا چه حکمی به او ابلاغ کرده‌اند؟
                    ۲۵ سال حبس نفی بلد در زندان اهواز به نحوی که تحت مراقبت بوده و با هیچ کس معاشرت و ملاقات نداشته باشد.
                    برادر شما و همسرشان جزو معترضان بودند حتی برمبنای صحبت‌هایی که خودشان در دادگاه گفته‌اند، جزو معترضان بودند. درست است؟
                    در چهلم حدیث نجفی به صورت کاملا مسالمت آمیز شرکت کرده‌اند. بله.
                    با توجه به اینکه این احکام بدوی است آیا شما اعتراض خواهید کرد؟ با توجه به کیفیتی که در ارتباط با وکیل گفتید چه اقدامی خواهید کرد؟
                    ما مسلماً اعتراض خواهیم کرد. با چند وکیل داریم صحبت می‌کنیم. امیدواریم وکیل خوبی گیر ما بیاید. ولی مسلماً سنگ‌اندازی می‌کنند. ما ۲۰ روز فرصت داریم که به دیوان عالی کشور اعتراض کنیم. خیلی خیلی امیدوار هستیم که حکم‌ها را عوض کنیم. چون براساس هیچ منطقی نیست. هیچ ادله‌ای نیست. داخل پرونده هم هیچ مدرکی نیست.
                    علیه فرزانه قره‌حسنلو هم هیچ مدرکی نیست. هیچ چیزی نیست که مستحق ۲۵ سال زندان انفرادی باشد. فقط امیدواریم به شکلی که دادگاه بدوی را برگزار کردند دادگاه بعدی نباشد و بتوانیم حداقل در چارچوب خود قوانین قوه قضائیه خود ایران، حتی خود آن قوانین،‌اجازه دهند و سنگ‌اندازی نکنند مثل دفعه پیش که سنگ‌اندازی کردند و تهدید کردند. امیدواریم اینجا این اتفاق نیفتد.
                    علاوه بر شرایط سختی که خودشان داشتند، شکنجه‌هایی که شدند، فضای رعب و وحشتی که برای خانواده‌ها راه انداخته بودند، من مطئن هستم که برای خانواده‌هایی که درگیر این قضیه هستند این فضا است. به خاطر همین خیلی از خبرها اصلا بیرون نمی‌آید. اینکه افراد حرف نزنند و واقعیت‌ها را بروز ندهند.
                    مورد دیگری که باید بگویم این است که برادرم از نظر جسمی کسی نیست که بتواند کسی را بزند و بکشد. از نظر روحی هم همینطور. خیلی از اینها را من خودم نمی‌دانستم و وقتی داشتیم مدارک جمع می‌کردیم متوجه شدیم.

برادر من بانی احداث ۴ مدرسه در مناطق محروم بوده در کرمان و سیستان و بلوچستان که مدارکش است. از سال ۸۹ در مرکز کهریزک البرز،‌ هفته‌ای یکبار، رایگان ویزیت میکرده. در همان مرکز در سال ۹۵ یک دستگاه سونوگرافی به صورت کاملا رایگان اهدا کرده. در مطب خودش افراد سالمند،‌ معلولین جسمی- حرکتی و اوتیسمی را رایگان خدمات می‌داده. در یکسری درمانگاه‌ها، منجمله درمانگاه امام حسن مجتبی که درمانگاه سپاه کرج هم است می‌رفت و زیر تعرفه مصوب ویزیت می‌کرد.
                    ج
                    زو خیرین با کارت طلایی در کمیته امداد امام خمینی بوده. کارت طلایی یعنی خیلی باید کمک کرده باشی و به خانواده‌های مختلفی کمک کرده باشی که بتوانی کارت طلایی بگیری. منظورم این است که از نظر روحی و عاطفی هم آدمی نیست که بخواهد به کسی آسیبی برساند. با هیچ عقلی جور درنمی‌آید.

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

واکنش‌ها
                      هزار و صد پزشک ایرانی با امضای بیانیه‌ای خواستار آزادی و صدور منع تعقیب برای حمید قره‌حسنلو و همسرش فرزانه قره‌حسنلو شدند.[۱۸] در این بیانیه که خطاب به رئیس سازمان نظام پزشکی ایران نوشته شده، گفته شده آقای قره‌حسنلو از پزشکان خوش سابقه کشور است و درخواست شده جهت متقاعد کردن نهادهای ذیربط و صدور منع تعقیب یا وثیقه برای آزادی او اقدام شود تا «در فضای آرام و عادلانه براساس موازین شرعی و حقوقی و توأم با عدالت توسط دستگاه قضایی و رعایت حق انتخاب وکیل رسیدگی شود».
                      گروهی از پزشکان در اعتراض به حکم اعدام او در ۱۸ آذر ۱۴۰۱ در مقابل زندان اوین با پلاکاردهای «نه به اعدام» تجمع کردند.[۱۹]
                      احمدرضا نیاورانی، پزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با انتشار ویدیویی از حمید قره‌حسنلو و همسرش حمایت کرد و گفت «به مخیله‌ام هم خطور نمی‌کند که آنها کوچک‌ترین آسیبی به کسی برسانند.» او همچنین به برخی فعالیت‌های نیکوکارانه قره‌حسنلو مانند مدرسه‌سازی، اهدای دستگاه‌های پزشکی و کار داوطلبانه در مراکز بهزیستی اشاره کرد.[۲۰]
                      افشین جعفرزاده، فوق تخصص بیهوشی بیمارستان امام خمینی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در حمایت از او و همسرش با انتشار ویدیویی قره‌حسنلو را انسانی خیر و انسان‌دوست خواند و از سیستم قضایی ایران درخواست کرد که عادل باشد و برای تجدید نظر در حکم اعدام او و همسرش، کمیته حقیقت‌یابی ایجاد کند.[۲۱]
                      مائده بهبهانی، پزشکی عمومی و از همکلاسی‌های او با انتشار یک پیام ویدیو، از صدور حکم اعدام برای حمید قره‌حسنلو اظهار ناباوری کرده و گفته‌است فردی با این ویژگی‌های او نمی‌تواند به کسی آسیبی رسانده باشد.[۲۲]
                      سازمان جهانی پزشکان در نامه به ابراهیم رئیسی، حکم صادره علیه حمید قره‌حسنلو و همسرش را محکوم کرد و آن را نشانه ظلم فاحش نامید.[۲۳]
                      شماری از پزشکان در مقابل وزارت بهداشت در اعتراض به بازداشت او تجمع کردند. اما شمار زیادی از آنان با ۳ تا ۴ مینی‌بوس بازداشت و به کلانتری جنت‌آباد منتقل شدند که پس از دادن تعهد، آزاد شدند.[۲۴]
                      روسای انجمن‌های علمی پزشکی ایران در نامه‌ای به غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه خواستار بررسی عادلانه پرونده او شدند. آنها در این نامه گفته‌اند «اقرار اولیه خود یا همسر ایشان در بازجویی و بدون حضور قاضی به استناد ماده ۱۶۹ قانون مجازات اسلامی فاقد اعتبار و مستوجب تحقیق و بررسی دوباره است، زیرا اقاریر نامبردگان در دادگاه با اتهامات وارده هم‌خوانی ندارد.»[۱۷]

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

اژدر جان کجایی داداش ؟؟

زلزله اومده گویا سمت شما

آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/11/08, 15:31.

نظر

• joey_tribbiani
                          عضو عادی
                          • Aug 2022
                          • 64

کسی که برای سرکوب هموطن هاش رفته بیرون و کشته شده و خودش جزو حامیان قاتلین هست حالا به خاطر مرگش چندین جوون را اعدام کردند و تازه با کمال پررویی هم میگند هنوز کمه و بازم خون میخواند در حالی که هنوز قاتل های کیان و مهسا و کلی انسان با شرف دیگه پیدا که نشده هیچ حتی هیچ تلاشی برای پیدا کردن هم انجام نشده و چه بسا قاتلین ارتقا درجه گرفتند ...نیرو و طرز فکری که هیچ برخوردی با هیچ اقدامیش نشه و از مصونیت کامل برخوردار باشه نتیجه اش هم میشه اینکه حالا در آخرین نمونه هم شاهد قتل آرمیتا بودیم...

تف تو ذات تمامی مسببین و هر کسی که به هر نوعی از این حرومزاده ها حمایت میکنه !!

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2729

حمله و فحاشی رئیس دانشکده علوم‌اجتماعی دانشگاه تهران به دانشجویان +فیلم - تابناک | TABNAK

عجببب!!!

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4097

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                              درود بیفور جان ، وقت به خیر

یک پیشنهاد بشردوستانه دارم برات
                              این مطالبِ بسیار شنیدنی شما
                              واقعاً حیفه که لابه لای صفحات این تاپیک گم بشه
                              توصیه میکنم یک تاپیک اختصاصی برا خودت درست کن
                              که مطالبت همگی اونجا مجتمع بشه
                              دسترسی برای عموم کاربران به سادگی مقدور باشه
                              یک وبلاگی، کانالی ، چیزی... هم درست کن ،
                              که اگه این فروم مثل تالار بورس منهدم شد
                              ما بتونیم از مطالب شما استفاده کنیم

ارادت
                              درود
                              به درود و ارادتی که نوشتید بگم دم خروس یا به متلک و تحقیر روشن و اشکار ولی نهفته و غیر مستقیم در کلامتون ؟

اخه چرا این روش همیشگی را تموم نمیکنید برادر ؟ مشخصه قصد تحقیر داری اخه چرا ؟ مگه چی گفتم که در این حد نفرت دارید ؟ بجای تحقیر و متلک حرف بزن . بگو اشتباه میگی به این دلیل و توضیح بده
                              اخه این روش چه سودی داره ؟ یا مثلا ایدی دیگری که دیشب به جناب طیب توهین کرد . چه چیزی را عوض میکنه ؟ چرا یک بار برای همیشه این موضوع را برا خودمون روشن نمیکنیم ؟

چرا مایل نیستید کسی دیگر بجز 10 ایدی از جمله خود جنابعالی چیزی دیگه اینجا بنویسه ؟
                              شما مایل نیستی مرا همینجا تحمل کنی برادر ، میگی برم وبلاگ بزنم یا تاپیک شخصی و استفاده کنی ؟ بزار لا بلا گم بشه مهم نیست . گم بشه یا نشه این فروم قرار نیست چیزی را عوض کنه یا اتفاق خاصی بیفته اینقدر سخت نگیر . اینجا یه فضای مجازی است و این حرفهای ما هم طوفان الاقصی نیست

من گورمم گم کنم بازم همینه و فایده نداره . شما 10 تا تبدیل به 20 تا هم بشید بازم همونه

یه سوال را راست و حسینی یا همینجا یا به وجدانت جواب بده ، قبلا هم اشاره ای بهش داشتم ، فرض کنیم این فروم کلهم اجمعین بشه خالص خالص از همین 10 ایدی مشابه یکیش جنابعالی و چند ایدی دیگر ، کاملا هم سو و شیک و مجلسی که هر کی هر چی نوشت باب میل 100% دیگری باشد . این چه لذتی داره براتون ؟ فکر نمیکنی بعد از مدتی خسته کننده بشه ؟

خدا وکیلی و وجدانی و شرافتی کمی با خود خلوت کن ببین ایا لذت بخشه ؟ چه چیزی تغئیر میکنه ؟

حالا من همینو به جناب عالی بگم و یکی از کامنتهات را بیارم بالا و با برخوردی کاملا تحقیر نهفته بگم برو یه تاپیک بزن و 10 نفر مشابه دیگر خودتم برید اونجا و بقیه چیزائی که گفتی ... خوبه ؟ نمیتونم اینو بگم ؟ شاید بیشتر حق با من باشه که اینو بگم اینطور نیست ؟

حالا مطالب من به قول شما شنیدنی که تحقیر نهفته دارد ( شما بخونید از منظر خودتون حرفهای به درد نخور ) ...
                              شما در ده ها و صد ها کامنت چی گفتی تا حالا ؟
                              این سوال را بارها پرسیدم و بی جواب مونده

از دیگری و دیگری ... و الان از شما
                              کامنتهای شما چی داشته برای گفتن ؟ مطالب هر کسی در کل یه پیامی ، مطلبی ، یه کوفتی باید توش باشه . از شما چی بوده تا حالا ؟
                              از دمکراسی دفاع کردی ؟ از عدالت گفتی ؟ از اخلاق و انسانیت گفتی ؟ مطابق با تفکر بسیار زیبای جناب طیب ، از تنوع نگرش که لازمه توسعه اجتماعی است دفاع کردی ؟ حس مدارا و دفاع از ازادی احزاب را ستایش کردی ؟ دقیقا چی ؟؟؟

حالا مطالب من شنیدنی !!! دیگه بدتر از صغری کبری چینی و داستان حسین کرد و مثال های بی ربط برای توجیه اشغال گری که نیست ؟؟؟؟

بگذریم ادامه کامنت بعد ...

نظر

• Dexterous
                                ستاره‌دار(35)
                                • May 2012
                                • 694

سلام فرمانده

به درود و ارادتی که نوشتید بگم دم خروس یا به متلک و تحقیر روشن و اشکار ولی نهفته و غیر مستقیم در کلامتون
                                ...
                                الی آخر

درود و عرض ادب و احترام خدمت دوست گرامی
                                خواستم برادرانه نصیحتی خدمتتون عرض کنم
                                اگر کمی از این حالت تهاجمی که دارید بکاهید فکر میکنم اعصاب خودتون راحت تر باشه اینو دوستانه میگم . غلظت تهاجم شما بطور کلی بالاست اینم با حسن نیست میگم بد برداشت نکن
                                با سپاس از حسن توجه حضرتعالی

Dexter is to kill killers
                                DEXTEROUS too
                                من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

در حال کار...
                                X