اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
-
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
از من بیسواد به همه شما تازمانی که نگرش و نحوه رفتار و حل مسایل جامعه این گونه باشه آش همین آش و کاسه همین کاسه هست اصلا بگو ایران بشه سوریه یا مثل عراق آمریکا و متحدانش بیان ۲۱ روزه ایران رو فتح کنند اصلا فردا جنگ خیابانی و بیابانی بشه مهم و مهم تفکر حاکم هست تفکر حاکم که البته تو جامعه های مثل ایران بیشتر توسط حکومتها به مردم مدلایزه و دیکته می شه این هست منقعت طلب و محتاط و ترسو و پنهانگر و دروغگو ....باش تا موفق شوی و پایدار بمانی تا زمانی که این فکر حاکم هست ۲ میلیون بمب اتم از آسمان بریزه مایین بازم همون چند نفر باقی مانده همین کار قبلیها را می کنند و بعد لز مدتی از الان بدتر خواهد شد شک داری صبوری کن یا امتحان کنیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
طیب جان هنوز صد را رو داری یک روز یک دلار می شود اما کی می دونه کی شاید ۱۰۰ سال دیگهیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
همین امروز ۷ صبح بنزین بشه لیتری ۷۰ هزار تومان نهایت ۳ روز اعتراض بشه و در نهایت همه به خاطر منفعت طلبی سکوت می کنند حاضرم قسم بخورمیَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ
نظر
-
در جواب دوستی که افراد را تشویق به شورش مسلحانه میکند باید بگویم تفکرتان اشتباه است وقتی تاریخ هند را میخوانیم تا قبل از گاندی تقریبا در هند 3بار شورش مسلحانه علیه حکومت شد وهر 3بار توسط انگلیسیها این شورشها سرکوب شدن و افراد شورشگر کشته وشکست خوردن تنها کسی موق شد پیروزی را برای هندوستان بیارود گاندی بود شعارش وعملش این بود کالای هند شرقی را هرچه ارزان هم باشد نخرید برای هند شرقی هر چه دستمزد بالایی هم بدهد کار نکنید با حداقل زندگی کنید کار بجایی رسید که انگلیس مجبور به قبول شکست در هند شد
ما مردم در ایران وقتی میتوانیم پیروز شویم که خودخواهی و منفعت طلبی خود را کنار بگذاریم خودرو را به علت کفیت پایین وقیمت بالا نخریم طلا نخریم دلار نخریم وووووووووووخرید ارزاق عمومی خود را به حداقل برسانیم برای کارهای حکومتی حتی با حقوق بالا کار نکنیم واستعفا بدهیم اگر اکثریت جامعه این تفکر را میداشتن من به شما قول میدهم کمتر از 2سال این حکومت با این روش حکمرانی سرنگون خواهد شد ولی تا وقتی که اکثریت دنبال منفعت شخصی باشند کاری از پیش نخواهیم برد
نظر
-
در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Postدرود دیدی حای یک نفر یک نفر حتی لایک هم نکرد میدونی چرا چون جامعه بشدت منفعت گرا و ترسو شده همه دوست دارند تو سایه بشننیند و یهو معجزه ببینند اینجا و جاهای دیگر هم طرف از ترس یا عاقبت اندیشی حتی یک خطا هم انجام نمی دهد چرا چون که .
رییس جان من 3 روز نبودم
مگر میشه حرف حق رو لایک نکرد
در ضمن اگر ملت محتاط و ترسو شدن به حوادث 45 سال اخیر نگاه کن از مو سر گرفته تا یک مثقال تریاک طرف رو کشیدن بالای دار
تو میدان التحریر مردم مصر بیرون ریختن
به نظر شما غیر از سرکوب که حتی در امریکا هم وجود داره اتفاق ناگواری مثل ساچمه زنی و غیر در این کشورها بود؟
برادر من
اگر میبینی مردم محتاط شدن طرف میگه من کشته شدم خانوادم از گرسنگی میمیرن کسی حمایت نمیکنه
روشهایی هست برای تغییر شرایط منتها گفتنی نیست
شرایط مردم ایران رو حتی با پاکستان هم مقایسه نکنید
نظر
-
در اصل توسط دقیق پست شده است View Postبا سلام پیرو پست بالا
نوع نگرش انسان باید درست شود و این چیزی است که ما در آموزشهایمان به آن نپرداخته .و دین را بیشتر از احکام گفته آیم.
طبق قرآن یکسری افراد با نگرش هذا لی (مال من) زندگی میکنند.مثال ماشین من خونه من کار من صورت من تن من که در ادامه داریم که اگر چیزی به آنها برسد میگویند خودم کار کردم مال من است واگر چیزی از آنها گرفته شود میگویند خدا نداده ومقصر خداست (خلاصه مطلب اینکه از دین فقط اون چیزی که به نفعشان هست رو میخوان و اون چیزی که به ضررشون هست رو کلا قبول ندارند.
نگرش دوم کسانی هستند که میگویند انا لله و انا الیه راجعون
همه چیز از خداست و ما به سوی او میرویم. این چنین نگرشی تحمل میکند سختی ها را به خاطر خدا و رفاه را هم به خاطر خدا دوست دارد
دوستان مطالب زیادی را مطرح کردن که دیگه نیاز به تکرار من نیست...
قبلاً در بحثی که با جناب دکتر پورنیکدست داشتم
گفتیم عوامل بسیار زیادی در ساختن نگرش افراد تاثیرگذار است.
ولاکن تغییر نگرش ، فرمایشی و دستوری نیست.
در زمانه ما ، حکمرانی دستوری ، نه در اقتصاد و نه در هیچ جای دیگر کار درستی نیست.
معمولا نتیجه اینطوریه که میاد ابرو رو درست کنه ، چشم رو کور میکنه!
نگرش افراد در اثر تجربیات و مشاهدات و احساسات و... تغییر میکنه
همانطور که دوستان اشاره کردند
الان در ایران به هرکس بگی نگرشتو الهی کن تا سختی ها را تحمل کنی...
میگه این فلان فلان شده ها با همین حرفها 45 سال همه ما رو فریب دادند ، ولی دیگه خر نمیشیم !
ما رو سرگرم تعلیمات دینی و اخلاقی کردند
از اون طرف خودشون میلیاردها دلار خوردند و بردند و چاپیدند و قاپیدند
ما را به نان خشک و لنگ بستن توصیه میکنند
خودشون در خانه های سوپر لاکچری زندگی میکنند
بچه هاشون اون سر دنیا با ثروت من و شما در حال عشق و حال با حوریان زمینی هستند...
الان حتی قشر متدین و مذهبی نیز طرفدار حکومت دینی نیستند
به واسطه اینکه فساد و دزدیهای اینها به پای اونها نوشته میشه
و بعضاً در فوحشها و لعن و نفرینها شریک حاکمیت هستند.
خلاصه بگم ؛ دیگه حنا تون رنگ نداره !
.نگرش ، همه چیز است .
نظر
-
درود...
اگر یک صدم قاطعیت و خشونت نظام فعلی در برخورد با مخالفان رو رژیم سابق داشت ..چیزی به نام انقلاب رخ نمیداد ..
واگر یک صدم تساهل و ملایمت رژیم سابق رو نظام فعلی در برخورد با معترضین به خرج میداد...تا الان ده بار نظام عوض شده بود..
البته در اون دوره شرق و غرب ..مستقیم و غیر مستقیم رودروی نظام و پشت معترضین و مخالفین بودند ..الان هم برعکس ..مردم صرفا با نظام طرف نیستن .. تو این دوره غرب و شرق مسقیم و غیر مستقیم پشت نظام و رودرروی مردم هستن ...
اون زمان مخالفین رو با پول و اسلحه و لجستیک علیه نظام وقت تجهیز می کردن الان مخالفین الان رو با قاقا لی لی صلح نوبل !!تجهیز می کنن...
نظر
-
در اصل توسط Davar پست شده است View Post
میگن مسئولین خوب کار نمی کنند و فلان و بهمان
این خانم های نسبتاً محترم خودشان و فرزندانشان الان در چه شغلی و با چه درآمدی خدمتگزار ملت شریف ایران هستند ؟ ! در چه منازل و مناطقی ساکنند؟
برای اسلام و حفظ بیت المال اسلحه دست گرفتند یا برای دست اوردن خانه های خاص در مناطق خاص ؟
نظر
-
در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Postدرود...
اگر یک صدم قاطعیت و خشونت نظام فعلی در برخورد با مخالفان رو رژیم سابق داشت ..چیزی به نام انقلاب رخ نمیداد ..
واگر یک صدم تساهل و ملایمت رژیم سابق رو نظام فعلی در برخورد با معترضین به خرج میداد...تا الان ده بار نظام عوض شده بود..
البته در اون دوره شرق و غرب ..مستقیم و غیر مستقیم رودروی نظام و پشت معترضین و مخالفین بودند ..الان هم برعکس ..مردم صرفا با نظام طرف نیستن .. تو این دوره غرب و شرق مسقیم و غیر مستقیم پشت نظام و رودرروی مردم هستن ...
اون زمان مخالفین رو با پول و اسلحه و لجستیک علیه نظام وقت تجهیز می کردن الان مخالفین الان رو با قاقا لی لی صلح نوبل !!تجهیز می کنن...
حکومت با خشونت به چه دردی میخوره؟
اگر الان شاه بود و یک صدم خشونت فعلی هم برقرار بود باز هم من و شما مثل الان نظام شاهنشاهی رو محکوم میکردیم
شاه باید میرفت
حرمت که شکسته شد دیگه مثل سابق نمیشه
اگر 57 هم نمیرفت دو سال بعد با یک توطئه دیگر مرد وطن پرست رو آزرده خاطر میکردن
اتفاقات 57 چند فاکتور داشت
1گنده گوزی چپهای گوزو به اصلاح روشنفکر
2اشتباهات سیاسی شاه فقید
3فقر فرهنگی مردم
چاره کار ملت داخل کشور هست حتی بدون دخالت خارجی
کره شمالی هم تحریم هست هم بشدت پلیسی برخورد میکند ولی حکومت برقراره
هیچ وقت خشونت بدون پشتوانه مفید نبوده... هیچ مضر هم بودهآخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2023/12/23, 11:30.
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postدیندار احمق کیست؟!
وقتی روستایی بهداشت و حمّام و مدرسه ندارد و تو به آنجا بروی و مسجد بسازی؛ تو یک دیندار احمقی!!!!
وقتی مردمی گرسنه و بیکار باشند و به نان شب محتاج و تو آنها را شب و روز نصیحت به تقوا و پرهیزکاری و قناعت کنی، تو یک دیندار احمقی !!!!
وقتی عدهای از دختران و زنان جامعه ما به سبب فقر اقتصادی یا فرهنگی، تن فروشی میکنند و تو اصلاً رگ غیرتت نمیجنبد، ولی اگر روسری آنان در خیابان کمی از سرشان عقب برود، رگ گردنت کلفت میشود و عَربده میکشی، تو یک دیندار احمقی !!!!
اگر مدارس ما در سیستان و بلوچستان ، کرمان ، خراسان جنوبی و هرمزگان بعداز گذشت ۴۳ سال از عمر انقلاب هنوز سرویس بهداشتی ندارند، وسیله سرمایش و گرمایش ندارند و حتی معلم ندارند ولی تو فقط به فکر فرستادن یک روحانی برای تبلیغ دین به آنجا هستی؛ تو یک دیندار احمقی!!!!
وقتی سنّ فحشا در دختران جامعه به ۱۳ سال رسیده و تو نگران نیستی و کاری نمیکنی، ولی ناراحت میشوی از اینکه دختران و زنان برای نگاه کردن مسابقه فوتبال به استادیوم بروند، تو یک دیندار احمقی!!!!
اگر به این همه حجم دزدی، اختلاس و رشوه و فساد اقتصادی در میانِ مسئولین ریز و درشت در این کشور، اعتراضی نمیکنی، ولی تحمّل آب بازی بچّههای نوجوان و جوان در پارکهای شهر را نداری و یا از برگزاری کنسرتِ موسیقی در شهرها غصه میخوری، واقعاً غصّه بخور چون تو یک دیندار احمقی!!!!!
اگر به کارگرانی که ۶ماه بیحقوق مانده و دانشجویان و معلّمان و هر کس دیگری که مشکلِ صنفی دارند اجازه یک فریاد یا اعتراض ساده را به بهانه تشویش اذهان عمومی یا تضعیف امنیّت ملّی نمیدهی، ولی به اعتراض های سیاسی و اجتماعی مردم آن سوی دنیا حق میدهی و حمایت میکنی، تو یک دیندار احمقی!!!
وقتی از ورشکسته شدن صنایع داخلی بخاطر تورم و گرانی دلار و قوانین دست و پا گیر در ورود مواد اولیه صنایع بیخبری ، از طرف دیگر میلیارد میلیارد ورود کالاهای قاچاق و اتومبیلهای لوکس در روز روشن از مرزهای مجاز کشور تو را تحریک نمی کند؛ تو یک دیندار احمقی!!!!
اگر کودکان سرزمینمان در فقر و فلاکت غوطهور هستند و در سرما و گرما زیر کپرها و سیاه چادرها زندگی میکنند و تو به طلاکاری قبور ائمه ساده زیست کمک میکنی، تو یک دیندار احمقی!!!!
وقتی برخی از منتقدان دلسوز ، مشکلات کشور را اگر چه با زبانی تند یادآور می شوند ، و فقر و فلاکت مردم مظلوم را فریاد می زنند و تو سخن به حق آنان را توهم می خوانی و به آن ها انگ فراری و جاسوس سرویس بیگانه می زنی ، تو یک دیندار احمقی!!!!
وقتی تو می بینی که میان حکومت عدل علی و حاکمیت کنونی کشور ، فرسنگ ها فاصله است ، و هرگز از بی توجهی های مسئولان کشور نسبت به مردم ، در حکومت علی اثری نبود ، اما تو هم چنان این حکومت را تداوم حکومت عدل علی و متصل به ظهور امام زمان می پنداری ، تو یک دیندار احمقی!!!!
اگر خود با ارتکاب چندین معصیت، اقدام به نهی دیگران از معاصیشان را می کنی، تو یک دیندار احمقی!!!!
وقتی ذهنت قادر به اولویت بندی مسائل نیست و اصول دین را فروع و فروع دین را اصول می بینی، تو یک دیندار احمقی!!!!
یک لحظه تفکر بهتر از صد سال عبادت !
درود
بسیار عالی و متکی بر مصداق های دقیق بود @};-
نظر
-
علی خامنهای درباره اهمیت انتخابات در ایران گفت: «انتخابات جلوی دیکتاتوری و هرجومرج و ناامنی را گرفته است.»
او افزود: «عدهای برای انتخابات در جمهوری اسلامی اشکالتراشی میکنند و میخواهند مردم را دلسرد کنند.»
----------
علی خامنهای روز سهشنبه ۲۹ فروردین در دیدار با جمعی از افراد که «دانشجو» معرفی شدند گفت: «کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟»
-----------
یه نفرسه شنبه 29 فروردین برای انتخابات اشکال تراشی کرده و مردم را دلسرد کرده . لطفا رسیدگی فرمایید !!!
نظر
نظر