پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
تا چندی قبل طرفدار نطفه کسی که 43 سال است به خاک سپرده شده , و به دلیل اینکه نطفه محبوبش طرفدار حمله نظامی به ایران نیست حالا بدش اومده ازش !!!! می بینید میزان سنجش را ؟ چون رضا پهلوی طرفدار حمله نظامی نبود ازش بدش اومده
حالا شده طرفدار یکی دیگه . خانم جو گیر 45 کیلوئی
جواب های هوی است . نمیخوام با این ادبیات جواب بدهم ولی جواب های چیزی جز هوی نیست . جانم و قربان سودی ندارد
اگر زمانی تغئیری قرار باشد صورت گیرد داخلی ها اندازه کافی هستند . هم هزینه داده اند و هم مانده اند پای همه چیز . فرای های خارج از کشور اب در هاون میکوبند
قبلا هم گفتم ایران ، مثل افغانستان 2001 نیست که ادم از خارج کشور به دلیل قحط الرجال بردارند بیارند به قدرت برسانند
من اقای پور نیکدست نیستم که با جانم و قربان زیر سیبیلی رد کنه
این بار فرق فوکوله
تا یکی مورد علاقشون حرف میزنه میریزند لایک بازی و نقل قول بازی .... شلوغ کاری و ....
و تا می بیننند هوا پس است میزنند به کر گوشی
من گرایشم به چپ نزدیک است
باید جواب بدید اقای محترم تا تکلیف هرزه و ولنگار و متجاوز و تجاوز دوست روشن شود
اینجا شده دخمه هتاکی و ترولیسم مجازی
تا چندی قبل طرفدار نطفه کسی که 43 سال است به خاک سپرده شده , و به دلیل اینکه نطفه محبوبش طرفدار حمله نظامی به ایران نیست حالا بدش اومده ازش !!!! می بینید میزان سنجش را ؟ چون رضا پهلوی طرفدار حمله نظامی نبود ازش بدش اومده
حالا شده طرفدار یکی دیگه . خانم جو گیر 45 کیلوئی
جواب های هوی است . نمیخوام با این ادبیات جواب بدهم ولی جواب های چیزی جز هوی نیست . جانم و قربان سودی ندارد
اگر زمانی تغئیری قرار باشد صورت گیرد داخلی ها اندازه کافی هستند . هم هزینه داده اند و هم مانده اند پای همه چیز . فرای های خارج از کشور اب در هاون میکوبند
قبلا هم گفتم ایران ، مثل افغانستان 2001 نیست که ادم از خارج کشور به دلیل قحط الرجال بردارند بیارند به قدرت برسانند
من اقای پور نیکدست نیستم که با جانم و قربان زیر سیبیلی رد کنه
این بار فرق فوکوله
تا یکی مورد علاقشون حرف میزنه میریزند لایک بازی و نقل قول بازی .... شلوغ کاری و ....
و تا می بیننند هوا پس است میزنند به کر گوشی
من گرایشم به چپ نزدیک است
باید جواب بدید اقای محترم تا تکلیف هرزه و ولنگار و متجاوز و تجاوز دوست روشن شود
اینجا شده دخمه هتاکی و ترولیسم مجازی
نظر