اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3098

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
    روایت شده عایشه گفته بود :
    چقدر خدا این پیامبرشو دوست داره که هروقت زنی رو بخواد بگیره ، آیه‌اش رو هم براش نازل میکنه !
    (فکر میکنم اون بزرگوار ، حس ششم زنها رو دست کم گرفته بود ! )
    تلگرام تازه راه افتاده بود یه فیلمی بود که پدری میخواست از خواب دخترش فیلم بگیره
    دختره از خواب بلند میشه میگه: میخوای از لخت من فیلم بگیری بیشعور!
    کلا زنها حس ششم خوبی دارن.

نظر

• همیشه گمراه
      ستاره‌دار(11)
      • Oct 2020
      • 485

درسهایی از قرآن

شأن نزول آیه 36 سوره احزاب

منبع : سایت دانشنامه اسلامی - تفسیر سوره احزاب - آیه 36

خدا یک لیست از اسم زنهایی که پیامبر باید بگیره رو بهش داده بود
      و اون اسم زنهایی که باید تا آخر عمر به مرور زمان بگیره رو میدونست !
      یکی از اونها زینب دختر حجش بود که زنی زیبارو و با اصل و نسب
      از اشراف قریش و دخترعمه پیامبر بود .

حضرت خدیجه یک برده زشت کریه المنظر به نام زید ابن حارثه داشت
      که اینو به پیامبر بخشیده بود ، بعد از اسلام آوردن ، اونو آزاد کرد
      ولی چون قبیله اش اونو قبولش نکردند ، پیامبر ، زید به فرزندخواندگی گرفته بود

وقتی موقع ازدواج زید شده بود
      پیامبر ، با اینکه میدونست که خدا
      زینب رو توی لیست زنان آینده خودش قرار داده !
      و با اینکه میدونست یک زن زیبای اشراف زاده
      هیچ سنخیتی با برده آزاد شده زشت نداره
      میره زینب رو برای زید خواستگاری میکنه
      که در همون جا فوراً جواب منفی میگیره

خدا هم عصبانی میشه و فوراً این آیه نازل میکنه
      که خلاصه اش اینه :

« اگه خدا و رسول امر به کاری کنه ، هیچ زنی مومنی حق انتخاب نداره »

در نتیجه ، زینب مجبور میشه با زید ازدواج کنه
      ولی چون هم کفو همدیگه نبودند زینب مرتب با زید دعوا میکرد
      زید هم میره پیش پیامبر میگه دیگه به اینجام رسیده !
      نمیتونم باهاش زندگی کنم و مجبورم طلاقش بدم .

« ...پیامبر هم براى جبران وهنى كه در اثر اطاعت امر پيامبر بر بيت آن زن وارد شده بود !!!
      و تبديل آن به افتخار دخول در امّهات اهل ايمان !
      او را به عقد خودش در آورد !!! »
      (تفسیر روان جاوید - ثقفی تهرانی )

و بالاخره اسم زینب رو هم توی اون لیستی که خدا به دلش انداخته بود ، تیک زد !

روایت شده عایشه گفته بود :
      چقدر خدا این پیامبرشو دوست داره که هروقت زنی رو بخواد بگیره ، آیه‌اش رو هم براش نازل میکنه !
      (فکر میکنم اون بزرگوار ، حس ششم زنها رو دست کم گرفته بود ! )
      درووووووووووووووود
      منظورتان چی هست
      فکر میکنید از عمد زینب را برای زید خواستگاری کرد
      فکر میکنی از اول نمیتوانست مستقیم با زینب ازداج کند
      متوجه منظور شما نشدم
      https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• امیدازاد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 3750

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        درود
        همون اول کامنت گفتم شما را خطاب قرار میدم و سخنی کلی ، یعنی تمام مطالب الزاما مرتبط با شما نیست . کل مطلب را خواستم در یک کامنت بگم نه اینکه لزوما همه موارد خطاب به شما باشد
        خوبه گفتم و الان باید بازم توضیح بدم !!!

باز ارتباط چی با چی؟ یعنی زن و بچه ایشون را باید مقایسه کرد و جسارت امیز سخن گفت ؟ ( منظورم به شما نیست ) اصلا منظور من مقایسه بود ؟ جل الخالق !!! من گفتم رنگ چشمای دختر 9 ساله رنگین تر از دیگران است ؟
        پس با این اوصاف رنگ چشم ها را باید مقایسه کرد و سپس ... حداقل انتظارم این بود که الان بگی این درست نیست که وقتی خصومتی با یکی داریم به زن و بچه بی گناهش جسارت کنیم ولی همینم نگفتید !!!!! /.:blinksmiley.://:.nono.:/

ظاهرا خبر ندارید و اخبار را سال گذشته خوب رصد نکردید

اولین نفری که زد زیر میز همون پهلوی عزیز شما بود و دلیلش هم جسارت نباشه تند روی هائی دقیقا از جنس تفکرات شبیه به شما و البته خیلی خیلی تند و افراطی تر از شما بود که چنان حمله کردند و گفتند و گفتند تا زد زیر میز و اولین نفری بود که گفت لزومی نداره با گروه و عده ای خاص باشم ، در ضمن شفاف سازی اسماعیلیون هم همه چیز را عیان کرد

در مورد تائید و لایک کردن هم منظورم الزاما به شما نبود

اصلا بحث زودیاک و روان پریش که از مرگ دیگران خوشحال میشه منطور نیست و نبوده . نقد بر افکار و منش و تفکرات است . چه ربطی به زودیاک و روان پریش داره ؟

حرفی از بخشش نزدم . گفتم کینه و نفرت ها جسم و روان و افکار را داغون و پریشان میکنه . قضاوت که مشکلی نداره . منم قضاوت میکنم و این موضوع هیچ مشکلی نداره ولی هیچ وقت نگفتم همه چی اوکی بوده و نظرم بر اینه که نباید همگان را با یه چوب 57 ای از خود راند

ولی شما قضاوت نمیکنید . حکم از پیش مشخص شده را همواره صادر کرده و میکنید و خواهید کرد و روی همین نوار ثابت است

نشل جدید کاری به این حرفها نداره . نسل جدید نگاهش رو به جلو است . این نسل میانه سال به بالاست که سوزنش گیر کرده

گفتید انقلابی که بنیان ها و دلائلی قابل فهم نداشت . ظاهرا شما از خود شاه هم کاتولیک ترید

شخص اول مملکت خودش اومده داره میگه صدای انقلاب شما را شنیدم و به ظلم و فساد در سیستمش اعتراف میکنه و بار تکرار میکنه و وعده میده که ظلم و فساد از بین برود ، اون وقت شما میگید بنیان و دلیل نداشت ؟ اصلا منم میگم نداشت اوکی ؟ خوبه ؟ شخص اولی که انقلاب بر علیهش در جریان است داره خودش اعتراف میکنه

شما بطور کلی این انقلاب را همینجوری یهوئی الکی بیخودی میدونید . هیچ دلیلی هم به نظرتون نبوده . مگه میشه انقلاب بی دلیل باشه ؟ نتیجش را ول کن . ولی دلیل وجود داره که انقلاب میشه و شما کلا منکر هستی

نسل جدید دنبال عداوت و خصومت نیست . نسل هم سن من و شما و بالاتر است که گیر کرده در تاریخ . کلا و مطلقا شما همه چیز را گره زدید به تاریخ
        بابا تاریخ به تاریخ پیوسته . و شما تصور میکنید که کل کشور نشسته دادگاه تشکیل بده که انقلاب درست بود یا نبود و تک به تک کسانی که در اون انقلاب شرکت داشتند الزاما باید بیان بگن غلط کردیم . این توقعی خود خواهانه است و درمان درد نیست

شما میگید الزاما باید شفاف سازی صورت گیرد . چه الزامی به این کار است ؟ اصلا چه لزومی داره ؟ مگه ما قرار است با گذشته زندگی کنیم ؟

انقلابی که دلیل داره مگه میشه همه بیان عذر خواهی کنند ؟ اصلا چه کاریه ؟ چه گره ای را حل میکنه ؟ اخه که چی بشه ؟ که تائیدیه به حکومت پادشاهی باشد ؟ عده ای میکنند و عده ای نمیکنند و بر این باورند که انقلاب دلیل داشته و خب داشته و اتفاقا این اصرار شما گره به گره ها می افزاید و شما حواستون به این موضوع نیست

همانظور که شما طرفدار حکومت مقتدر و احیانا پادشاهی هستید ، دیگری هم به جمهوریت و ازادی احزاب معتقد است . چنین فردی به حکومت پادشاهی معتقد نیست . این که جرم نیست ؟ و شما این حق را برای دیگری قائل نیستید و میگید حتما باید بقیه مطابق با انچه من میپسندم باید اقرار و اعتراف داشته باشند .

ضمن اینکه عذر خواهی نکردن به مفهوم تائید همه جانبه از اون انقلاب نیست و هیچ تائیدی بر الان نیست . اینها را باید جدا کرد
        آقاجان ...هرکی به زن و بچه هر کسی توهین کرده برید یقه خودشو بگیرید ...اینجا که مهد کودک نیست به کسی بگیم فلان کارو بکن و فلان کارو نکن ...همه از ما باسواد تر و عاقل تر هستن ..
        بحث مقایسه هم نبود این اقای حامد اسماعیلیون صرفا و در درجه اول به دنبال دادخواهی خانواده خودش هست ...ازین بابت نه قابل سرزنش هست نه هیچی ...قابل احترام هست و همدردی ..
        مساله اینجاست که میان نعل وارونه می زنن و دست پیش می گیرند که پس نیفتن "ما نمی توانیم با کسانی کار کنیم که جه میدونم اون انقلاب و مردمی که در جستجوی عدالت ووازادی بودن رو زیر سوال می برن..نقل به مضمون .."ما که با ایشون خصومتی نداریم ..اصلا نه دستمون بهش میرسه نه با هم ثنمی داریم ..از بابت رنج و اندوهی هم که متحملش شدن متاسفیم ..ولی مسوولش که ما که نبودیم ..وقتی داره اون انقلاب رو ..اون ادما رو تایید می کنه . بعد انقلاب که مملکت رو کمپلت دادن دست همین مردمی که ایشون ستایشش می کنه ..
        ایشون ادعا می کنن دنبال عدالت و ازادی بودن ....همین آقایونی که امروز راس کارند و خیلی های دیگه تو این سیستم ..همونایی هستند که اون دوره هرکدام به شکلی به دنبال عدالت و ازادی بودن ..!!یکی ترور می کرد ..یکی ..تو خیابون ادم می کشت ..یکی تو سینما ..ادم آتیش میزد ..!!.یا میریختن بانک و ماشین و خونه مردم رو آتیش میزدن !!اونایی هم که دستشون به جایی بند نبود یا شعار مرگ بر این و ان میدادن یا هر جا که براشون ممکن میشد یکی رو لینچ می کردن ..
        خود ایشون از دست همون سیستم و ادمایی که خواهان عدالت وازادی بودن ....فراری شده ..وبه کسایی که به این جریان معترضند هم میتازند...
        اما باز برگردیم به این جریان انقلاب ...اقا اصلا انقلاب کردید ..خیلی کار خوب و جایی کردید ...خیلی هم آرمان های خوب و متعالی داشتید ...همه هم آدم های خوب و شریف و فهمیده و باسوادی بودید ..دیگه مملکت رو دو دستی تحویلتون دادن ...چیزی رو که میخواستید ساختید ؟؟؟نشد ؟؟اشکال نداره ...تواین پنجاه ساله چرا نساختید ؟؟؟نذاشتن ؟نمی شد ؟مگه میشه ؟؟دیگه شماها شاه رو با جلال و جبروتش شش ماهه سروته کردید تو زباله دادن تاریخ ...چطوره پنجاه ساله در خم یه کوچه ماندید ؟؟دیگه یا سیستم جدید همون چیزی بود که می خواستید ...یا اینکه کلا اون بحث عدالت و ازادی در کار نبود و حاصل یه هیستری جمعی بود که نمیدونستید جطور جمعش کنید ...اما برا اینکه بیایید نتیجه رو توجیه کنید اومدید براش یه سری علل موجهه و موجبه ساختید که شرمنده وجدان تاریخی و جمعی خودتون نشده باشید !!حالا خطابم کلی به اون انقلابیون هست شما به خودتون نگیرید !!

هرچی که لزوم و حقانیت اون انقلاب رو توجیه می کرد ...بعد انقلاب که با شدت و حجم زیادتری حاکم هست ...الان چرا انقلاب نمی کنید ؟؟بسم اله نه افتاب ازین داغ تر میشه نه غلام ازین سیاه تر
        دیگه یه سری اتفاقات دیگه افتاده امر برتون مشتبه شده که بعله ملت قیام کردن و انقلاب کردن و خلاصه ما آنیم که رستم پهلوان بود !!!
        نه عزیزم ..اگر شاه شاه بود اگر ساواک ساواک بود ..اگر سرکوب و خفقان ..به معنای واقعی سرکوب و خفقان بود ...همین الانش هم پرچم مملکت عکس شیر و خورشید داشت ....همون موقع به مردم دروغ گفته شد و فریبشون دادن ...هم الان مجددا همون دروغ ها رو به مردم می گن
        همین امروز هم ورق برگرده ..قبل اینکه اینارو از تیر اویزون کنن ..میرن سر وقت کسانی مثل اقای اسماعیلیون که ازاون انقلاب و اون مردم تجلیل می کنن ..واون انقلاب رو توجیه می کنن .بعد می فرمایید که این مسایل دیگه برا مردم اهمیتی نداره!!
        ببخشید اگر بحث یه نمه شخصی شد ...و لحن تندی پیدا کرد ...
        آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2024/02/15, 21:08.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4097

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
          اما ادامه بحث ..من فکر نمی کنم مقایسه بین بورس و بازار ۹۹با اون انقلاب چندان معنایی داشته باشه ...ببینید اینکه با هر توجیه و دلیلی که در بورس ۹۹ فردی هشدارها رو ندیده باشه ...توجه نکرده باشه یا در عالم هپروت سیر کرده باشه ...پول خودش رو به باد داده باشه یا نه به خوودش مربوطه ...اما اگه همین تصمیم و انتخابش باعث بشه پول یه عده دیگه دود بشه ...منزل خانوادگی رو بفروشه ...یا از کسی کسایی پول بگیره و با وعده چندبرابر شدن اغفالشون کنه...مثلا از کارشون بیان بیرون ..طلاهای خانومشون رو بفروشن ..یا طوری ورشکست بشه که مثلا زن و بچه اش اواره خیابون بشن ..طوری که هفت نسل بعدشم نتونن کمر راست کنن ...چی بهش میگین ؟؟
          ازش می پذیرید که نیت بدی نداشته و فقط میخواسته سرمایه گذاری کنه ..وبرا اینده بقیه اینکارو کرده ..‌حالا هم اگه طوری شده که زندگی زن و بچه و اطرافیانش به هم ریخته ...پول این و ان رو به باد داده ...برادر و پدرشو بیچاره کرده ..جوری که حاصل زحمات و ثروت یه عمرشونو به باد داده ..و دیگه هم جبران پذیر نیست ..به نظرتون پسرش حق اعتراض داره بهش که بابا من که ازت نخواسته بودم اینکارا رو بکنی ...حالا که کردی ..فحش و بدو بیراهت چیه ؟؟
          من که الان بهت اعتراض می کنم به خاطر این خاکی که تو سر ما کردی ...چرا بهم فحش میدی که فلان فلان شده تو که اونجا نبودی پس اعتراضت چیه ،؟؟اصلا اگه راست میگی بیا خودت برو اون پولا رو زنده کن ببینم می تونی ؟؟
          می پذیرید همچی ادمی بی گناه و بی تقصیر بوده ؟؟نیت بدی که نداشته ؟؟ولی هیچکاری نمی کرد برا خودش و بقیه بهتر نبود ؟؟
          نظرتون راجع بهش وقتی طلبکارانه برخورد می کنه و بقیه رو بی عقل می دونه چی ؟؟وقتی سعی می کنه بگه حالا تقصیر یکی دیگه بود چون این بورس قرار بود تا ثریا بالا بره ...می پذیرید ازش ؟؟
          حالا ...گیرم قبول کنید که دیگه کار از کار گذشته و اب رفته به جو برنمی گرده ...ولی بازم می پذیرید که همونطور طلبکار و بی ادبانه و عاقل اندر سفیه باهاتون برخورد کنه ؟؟؟
          اگر قرار به مقایسه ۹۹ و بورس با ۵۷ و انقلاب باشه ..شاید این تشبیه و تمثیل بهتری باشه ...نظرتون چیه در این مورد ؟؟
          ببینید الان اونایی که تو انقلاب نقش و تاثیر نداشتن حق دارند از اونایی که نقش و تاثیر داشتن به خاطر اون عملکرد و وضعیتی که گریبانگیر نسل بعد شد سوال بپرسن ؟؟حق دارند سرزنششون کنن ؟؟حق دارند یقه شون رو بگیرن ؟؟
          درود
          قصدم از مثال بورس 99 ، مقایسه همه جانبه نبود
          شما و دیگران مدام بخش بزرگی از انقلابی ها را میکوبید که چرا رفتند سمت خمینی و یا چرا نتونستند تشخیص بدهند یا چرا اعتماد کردند و از این قبیل ..

من عرضم این بود که شما چرا با وجود تمام شواهد از روز روشن تر ، مرداد 99 نتوستید تشیخص بدید و یا یا چرا فریب اون بامبول بازی و جو سازی ها را خوردید ؟ البته فریبی جمعی بود نه الزاما شما و به قول شما شخصی است
          اصلی ترین عاملش طمع بود
          حتی با احتمال اینکه تونسته باشی تشخیص هم بدی ولی طمع کردی

خب انقلابی ها هم احیانا تونسته باشند تشخیص تا حدی بدهند ولی طمع قدرت قطعا بخشی از آروزها بوده
          دنیای سیاست حرف اولش قدرت است

من مدعی نیستم که هدف انقلابی ها لزوما دمکراسی و ازادی و عدالت بوده . از طیف تا طیفی دیگر متفاوت است

استثنائی ترین رهبران یک قرن گذشته در خیزش ها و دگرگونی ها ، گاندی و ماندلا بودند که به نظر من تا ابد بی تکرار خواهند بود . گاندی که قبل از چشیدن قطعی و واقعی رهائی از استعمار ، از جان مایه گذاشت و رهبری کاملا مردمی بود . ماندلا هم به وضوح ثابت کرد هدفش قدرت نبود

همین الان در دمکرات ترین کشورها هم احزاب ، برنامه هاشون را ارائه میدهند ولی بازم هدف اصلی امدن در قدرت است ولی مولفه های قدرتمند و قانون مبتنی بر دمکراسی ، این قدرت را محدود به زمان مشخصی میکند
          پس اگر طمع مال و ثروت بود که مرداد 99 من و شما و دیگری را مسخ و مبهوت کرد و رسما فریب داد ، میشه اینو به نوعی به 57 هم مرتبط دانست . البته نه بصورت همه جانبه . هدف از این قیاس ، قدرت تشخیص ، تصمیم گیری به موقع و

و اما در مورد اینکه عده ای دیگر اسیب مالی ببینند ... خلاصه اش میکنم
          شما از اغفال نام بردید . اگر هدف اغفال باشد که قطعا هم میشه سرزنش کرد و هم یقه گرفت و هم اینکه اگر سند و مدرک یا راهکاری باشد حتی از طریق قانون شاکی هم شد . چرا که نه ؟
          ولی در 57 ایا موضوع اغفال بصورت جمعی وجود داشت ؟ یعنی همه گروه ها یا تک به تک افراد دانه درشت هدفشون چنین بود ؟ خیر شامل بخش بسیار بزرگی نمیشه

سطر اخر کامنتتون
          سوال که قطعا باید پرسید . هیچ مشکلی نیست
          سرزنش و یقه گیری با چه راه و روشی باشد . با چه زبان و بیانی باشد . در چه حیطه استدلالی باشد ؟ با در نظر گرفتن چه شرایط زمانی و مکانی باشد . چقدر خصومت و بغض همه جانبه در ان نهفته یا اشکار باشد . کلا یقه گیری با چه هدفی باشد ؟

یه موقع هست شما میخوای سرزنش یا انتقاد یا یقه گیری کنی ولی به قول معروف فقط شما حرف نمیزنی . حرف طرف مقابل هم میشنوی
          با توپ پر نیامدی که فقط با غلطت صاف کنی . فقط تخریب کنی اونم بعضا با پشت سر گذاشتن مرزهای ادبیات کلامی و کلا حکم را از قبل صادر کردی . همچون دادگاه های یک طرفه و نمایشی

این دیگه اسمش دادگاه نیست . اسمش سرزنش و یقه گیری نیست . این انتقام گیری است با بغض و کینه و خصومت و حکمی از پیش مشخص شده

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4097

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
            درود بیفور جان

یک سوال یکی دو سه خطی ازجنابتان دارم ، امیدوارم در یکی دو سه خط پاسخ فرمایید .

نظرتان در موش چی هست ؟ ( موش های فاضلابی ) در داخل منزل ، یا چه می دونم مار عقرب و این چیزا ؟

یک ضرب المثلی هست میگه مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید وحشت داره ! ( حافظه تاریخی )

شما را مار که بار اول میزنه ! نهایت یک ماه ازش کینه میگیرید ، بعدش دوباره دعوت اش میکنید داخل منزل ؟ دوباره که نیشتون زد ، یک ماه قهر می کنید ، بعد دوباره بر می گردید ؟!!!

============
            صرفاً جهت افزایش اطلاعات عمومی

زوال عقل،
            خِرَدسودگی
            یا دمانس (به انگلیسی: Dementia ) در پزشکی و روان‌پزشکی، اختلال مزمن و گاهی حاد فرایندهای روانی و زوال عصبی پیشرونده بوده
            که با تغییر شخصیت و موقعیت‌ناشناسی و اختلال در حافظه و داوری و اندیشه همراه است.
            شایع‌ترین نوع آن، زوال عقل سالخوردگی یا بیماری آلزایمر است.
            درود
            گفتید در دو سه خط جواب بدم . اوکی خلاصه اش میکنم
            قصد جسارت نیست شما مباحث را با مثال های بی ربط به حدی تنزل میدید و انرژی منفی تزریق میکنید که رمقی برای جواب نیست
            موش و مار و عقرب ، بدون نیش و بدون اسیب هم کسی در خانه راه نمیدهد و منتظر نمی ماند تا اسیبی بیند و کینه بگیرد . از اول تکلیف روشن است . کینه از مار چه کوفتی است ؟

اقا من دارم بحث دیالکتیک تاریخی و استدلالی میکنم . اینا چیه مینویسید شما ؟
            من نمیدونم این چه اصراری است شما در مباحث از یک دری وارد شوید که ره به هیچ نقطه روشن و مشخصی ندارد . در ادبیاتتون تنگ ترین زاویه و تاریک ترین نقاط مبهم و مجهول را انتخاب میکنید

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4097

امروز تکلیف شرعی اینه که مردم باید در انتخابات شرکت کنند

پینوشت:
              باز هم خدا رو شکر که نظام سلطنتی برافتاد
              و امروز دوستان ما در اینجا ،
              از عطر دموکراسی و مردم سالاری بهره مند شده اند
              اینم یکی دیگه اش
              به اجبار باید با جناب بی خبر همراهی کنم .... اقا حرفی داری بیا درست بزن
              کدوم فلان فلان شده ای گفته الان عطر دمکراسی و مردم سالاری است ؟ یعنی درک شما از گفته های من در همین حد است ؟ اگر نمیتونی درک کنی حرف رایگان و اتهام ممنوع
              دمکراسی خیلی اعصابتون را ازار میده ؟ برو یقه همه کشورهای دمکراتن را بگیر و بگو فلان فلان شده ها برید انقلاب کنید و تاج و تخت بیارید

چرا شما شاه دوستان اینقدر نایس و گوگولی هستید ؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2729

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                آقاجان ...هرکی به زن و بچه هر کسی توهین کرده برید یقه خودشو بگیرید ...اینجا که مهد کودک نیست به کسی بگیم فلان کارو بکن و فلان کارو نکن ...همه از ما باسواد تر و عاقل تر هستن ..
                بحث مقایسه هم نبود این اقای حامد اسماعیلیون صرفا و در درجه اول به دنبال دادخواهی خانواده خودش هست ...ازین بابت نه قابل سرزنش هست نه هیچی ...قابل احترام هست و همدردی ..
                مساله اینجاست که میان نعل وارونه می زنن و دست پیش می گیرند که پس نیفتن "ما نمی توانیم با کسانی کار کنیم که جه میدونم اون انقلاب و مردمی که در جستجوی عدالت ووازادی بودن رو زیر سوال می برن..نقل به مضمون .."ما که با ایشون خصومتی نداریم ..اصلا نه دستمون بهش میرسه نه با هم ثنمی داریم ..از بابت رنج و اندوهی هم که متحملش شدن متاسفیم ..ولی مسوولش که ما که نبودیم ..وقتی داره اون انقلاب رو ..اون ادما رو تایید می کنه . بعد انقلاب که مملکت رو کمپلت دادن دست همین مردمی که ایشون ستایشش می کنه ..
                ایشون ادعا می کنن دنبال عدالت و ازادی بودن ....همین آقایونی که امروز راس کارند و خیلی های دیگه تو این سیستم ..همونایی هستند که اون دوره هرکدام به شکلی به دنبال عدالت و ازادی بودن ..!!یکی ترور می کرد ..یکی ..تو خیابون ادم می کشت ..یکی تو سینما ..ادم آتیش میزد ..!!.یا میریختن بانک و ماشین و خونه مردم رو آتیش میزدن !!اونایی هم که دستشون به جایی بند نبود یا شعار مرگ بر این و ان میدادن یا هر جا که براشون ممکن میشد یکی رو لینچ می کردن ..
                خود ایشون از دست همون سیستم و ادمایی که خواهان عدالت وازادی بودن ....فراری شده ..وبه کسایی که به این جریان معترضند هم میتازند...
                اما باز برگردیم به این جریان انقلاب ...اقا اصلا انقلاب کردید ..خیلی کار خوب و جایی کردید ...خیلی هم آرمان های خوب و متعالی داشتید ...همه هم آدم های خوب و شریف و فهمیده و باسوادی بودید ..دیگه مملکت رو دو دستی تحویلتون دادن ...چیزی رو که میخواستید ساختید ؟؟؟نشد ؟؟اشکال نداره ...تواین پنجاه ساله چرا نساختید ؟؟؟نذاشتن ؟نمی شد ؟مگه میشه ؟؟دیگه شماها شاه رو با جلال و جبروتش شش ماهه سروته کردید تو زباله دادن تاریخ ...چطوره پنجاه ساله در خم یه کوچه ماندید ؟؟دیگه یا سیستم جدید همون چیزی بود که می خواستید ...یا اینکه کلا اون بحث عدالت و ازادی در کار نبود و حاصل یه هیستری جمعی بود که نمیدونستید جطور جمعش کنید ...اما برا اینکه بیایید نتیجه رو توجیه کنید اومدید براش یه سری علل موجهه و موجبه ساختید که شرمنده وجدان تاریخی و جمعی خودتون نشده باشید !!حالا خطابم کلی به اون انقلابیون هست شما به خودتون نگیرید !!

هرچی که لزوم و حقانیت اون انقلاب رو توجیه می کرد ...بعد انقلاب که با شدت و حجم زیادتری حاکم هست ...الان چرا انقلاب نمی کنید ؟؟بسم اله نه افتاب ازین داغ تر میشه نه غلام ازین سیاه تر
                دیگه یه سری اتفاقات دیگه افتاده امر برتون مشتبه شده که بعله ملت قیام کردن و انقلاب کردن و خلاصه ما آنیم که رستم پهلوان بود !!!
                نه عزیزم ..اگر شاه شاه بود اگر ساواک ساواک بود ..اگر سرکوب و خفقان ..به معنای واقعی سرکوب و خفقان بود ...همین الانش هم پرچم مملکت عکس شیر و خورشید داشت ....همون موقع به مردم دروغ گفته شد و فریبشون دادن ...هم الان مجددا همون دروغ ها رو به مردم می گن
                همین امروز هم ورق برگرده ..قبل اینکه اینارو از تیر اویزون کنن ..میرن سر وقت کسانی مثل اقای اسماعیلیون که ازاون انقلاب و اون مردم تجلیل می کنن ..واون انقلاب رو توجیه می کنن .بعد می فرمایید که این مسایل دیگه برا مردم اهمیتی نداره!!
                ببخشید اگر بحث یه نمه شخصی شد ...و لحن تندی پیدا کرد ...
                اصلا رفتند انقلاب کردند...البته اگر بشه اسمش رو انقلاب گذاشت...هیچ ملاحضه ای هم قبل از انقلاب کردن در نظر نگرفتند...حالا ورود نمیکنم به اینکه چه ملاحضه ای....بقول خودشون رژیم ستم شاهی بود باید سرنگون میشد...شاه هم که رفت ..این مصیبت بود که یک عده تحصیل کرده و دنیا دیده رفتند سر گذاشتند به ته خمینی!!!! خوب احمق ها بختیار دیگه چه ایرادی داشت...حداقل پشت بختیار که هم کلام و همراه خودتون بود می‌ایستادید...نه اینکه پشت سر یک آخوند دوزاری راه بیافتند که حرف یومیه اش هم نمیتونست بزنه!!!! این یک مورد که دیگه کاری به شاه و
                بقول خودشان رژیم ستم شاهی نداشت.متن های مذاکرات و صحبت های سفیر آمریکا در فرانسه با خمینی که همین آقای یزدی ترجمه میکرده موجوده...کاملا شفاف تاکید می‌کنه به جمهوری اسلامی و حکومت اسلامی...کتاب ولایت فقیه خمینی سال ۴۸ نگارش میشه و ۴۹ چاپ میشه!!! یعنی اینها هیچکدوم اصلاع نداشتند!!!؟
                آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2024/02/16, 00:45.

نظر

• ریسعلی دلواری
                  عضو فعال
                  • Dec 2022
                  • 1920

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  درود
                  شما را خطاب قرار میدم و سخنی کلی ...
                  از این خشم و کینه چه حاصل شما شده است ؟ اینکه میگم چه حاصل ، منظور این نیست که انقلاب درست بود یا برداشتی از این قبیل هرگز منظورم این نیست . دیگه کیست ندونه چه نتیجه ناگواری داشت
                  فقط این خشم بی پایان ، از منظر روان شناختی چه اثار مخربی بر جسم و روان ما دارد ؟

چرا نتونستید تشخیص بدید مرداد 99 و شاخص 2 میلیونی حباب محض است ؟ دلیل ماندن چه بود ؟ اظهر من الشمس بود 20 برابر شدن شاخص کل و 10 تا 150 برابر شدن سهام بصورت گله ای اونم با دلاری که فقط 7 برابر شده بود دیگه داشت فریاد میزد اقا حباب است حباب
                  از اول تیرماه تمام کارشناسان بخصوص خارج از کشور فریاد میزدند مواظب باشید حباب است . چی شد که ما بازم ماندیم و فریب خوردیم ؟ این که دیگه 45 سال پیش نیست

الان باید یقه خودمون را بگیریم دیگه ؟
                  بارها به خودمون تف و لعنت فرستادیم که چرا ماندیم . ولو اینکه مدام نقد و سهم شدیم و با کلیت نماندیم ولی به هر حال ماندیم و خاک علالم بر سر کردیم

خب اولی را نتونستیم
                  چرا نیمه اردیبهشت نتونستیم تشخیص بدیم که این یکی دیگه فرصت دوم است و باز این فرصتم از دست دادیم
                  الان خودمون باید یقه گیری سلفی کنیم یا یکی دیگه یقه مون را بگیره ؟ خودمون این بلا را سر خودمون اوردیم جز اینه ؟ در 45 ماه گذشته چه بر سر ما امد ؟ شما خودتون یک بار اثار مخرب و ویرانگر این استرس و بار روانی وحشتناکش را تست کردید . منم همینطور

یکی از دوستان مرا همسرش یقه گیری کرد بعد از سالهای سال دیگه لبریز شد و ولش کرد و رفت . عاقبت زندگیش متلاشی شد مردی بالای 50 سال عاقبت شکست و نابود شد . اون دیگه هم ماند و هم کامل سهم ماند و هم رو سهام بنجل ماند
                  پول کمتر از یک سوم و عقب ماندگی از تورم هم مزید ، ارزش پولش شده یک دهم !!!! نابود شد

فارغ از هر دیدگاهی . تاکید میکنم فارغ از هر دیدگاهی ، اگر اصول اخلاقی و انسانی را مطلقا برای افکار خودپسندانه خود سر ببریم ولو اینکه فکر کنیم 100% من درست فکر میکنم و دیگری غلط !!!!! و با این روش هیچ مرزی قائل نباشیم ، قطعا به جائی نخواهیم رسید
                  باید اول از خود شروع کرد
                  من این کنترل خشم و گذشت را در خودم می بینم و ثابت هم کردم
                  نهایت خشم و دلخوری و یه چیزی تو مایه های کینه و اینجور چیزها را بیشتر از یک ماه نگهداری نمیکنم و بارها هم گفتم با کسی مشکلی ندارم ولی شک ندارم همگان چنین نیستند . من در دنیای حقیقی هم چنین هستم و صد البته جلوه رفتار ما در مجازی همان ائینه تمام نمای دنیای حقیقی ماست

باید اول از خودمون شروع کنیم

تضاد افکار داریم اوکی ...
                  ولی تخطئه زن و بچه ؟ چرا ؟
                  زن و بچش کباب شدند ؟؟؟
                  واوووووووو
                  همه چیزو بگذاریم کنار . تف به سیاست و این دنیا خوبه ؟

به چشمای اون دختر 9 ساله نگاه کردید ؟ از شست پا تا اخرین سلولهای کاسه سر را مور مور میکنه . چطور دلتون میاد این حرفارو بزنید و تائید کنید ؟
                  باید اول از خودمون شروع کنیم
                  ترویج نفرت و کینه و این مدل مسائل در این حد و وسعت ، اختراع دوباره چرخ است . با رفتن یکی و امدن دیگری چیزی درست نمیشه
                  سلام بدون ارادت خشم و کینه تا یک جای کار درست خشم و کینه هست اما منشا و محل پیدایش آن کجاست خوب وقتی امیال و آرزوهای فردی در جامعه سرکوب می شه و هزینه داشتن اونها بالا می رود مثل هزینه تشکیل خانواده هزینه سفر هزینه کار هزینه فرزند آوری هزینه مسکن هزینه خورد و خوراک و هزینه هزینه دوست داشتن و چرا در سال ۶۷ همه اعدام در سال ۷۸ هنه کشتار و مابقی ستاره دار که البته خود بنده یکی از ستاره دا ر ها در سال ۸۸ سرکوب در ۹۸ سرکوب و بِا آمار رسمی و غیر رسمی ۱۵۰۰ کشته در سال ۱۴۰۱ و..‌‌‌‌‌بماند حالا فرض بگیریم که مثلا این خبر که حکومت برای بقا از آمریکا تاییدیه چند ساله گرفته باشه درست باشه اما تا کی ببینم داستان اون بچه یتیم رو شنیدی که تمام مردم شهر با پرتاب سنگ از شهر اخراجش می کنند رو شنیدی یانه اون پسر بعد از ۳۰ ساله می شه پادشاه یک کشور بعد از جنگهای متعفد می رسه پشت دروازه همون شهری که با پرتاب سنگ ازش اخراجش کردن می دونی چه کار می کنه دستور می ده کل شهر رو با تمام مردمش آتش بزنند خواستم بگم ایجاد ترس و خفقان تا یه حدی لازم هست و جواب می دهد اما از حد که بگذره طرف مورچه هم باشه تلافی می کنه و اتفاقا هر چه دیرتر بدتر چون انباشته می شه
                  یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• afshinamin
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 4495

سید محمد خاتمی :اصلاح طلب واقعی با حاکمیت قهر نمیکند

------

زیباکلام : اصلاح‌طلبان مثل مداحان کفن و دفن در انتخابات هستند و بعد از انتخاباتی پی کارخود می روند با این تفاوت که مداحان دستمزد میگیرند اصلاح‌طلبان ناسزا!!!

...
                    جالبه خاتمی و اطرافیانش این همه سال از رهبر و اطرافیانش فحش شنیدن هنوز هم کمبود فحش دارند!!!
                    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2024/02/16, 00:49.

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1920

ذکر یک نکته که دلم نمی خواست بگم فرق اعتراضات سال ۴۰۱ با بقیه سالها سالهی قبل خوب اعتراض بود کشتار بود و ....‌‌‌‌ اما سال ۴۰۱ دیدن طرف وقتی کتک می خوره تا جواب نده ول نمی کنه می دونی مثل چی می مونه مثل اینکه با یکی دعوات بشه اگه چک اول خوردی و جواب ندادی طرف حمله بیشتری می کنه اما اگه چک اول خوردی و و در جواب دو تا زدی طرف برقش از سه فازش می پره آره برای همین هست که بنزین رو تا الان گرون نکردن خللصه اونی که سرکوب می کنه از کره ماه نیامده که تو همین جاها دارل زندگی می کنه

نظر

• ریسعلی دلواری
                        عضو فعال
                        • Dec 2022
                        • 1920

مهاجرت با بهانه تحصیل طرفند جدید برای ماست مالی فرار از ایران اونم با ثروت ایران و ایرانی

نظر

• ریسعلی دلواری
                          عضو فعال
                          • Dec 2022
                          • 1920

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                          سید محمد خاتمی :اصلاح طلب واقعی با حاکمیت قهر نمیکند

------

زیباکلام : اصلاح‌طلبان مثل مداحان کفن و دفن در انتخابات هستند و بعد از انتخاباتی پی کارخود می روند با این تفاوت که مداحان دستمزد میگیرند اصلاح‌طلبان ناسزا!!!

...
                          جالبه خاتمی و اطرافیانش این همه سال از رهبر و اطرافیانش فحش شنیدن هنوز هم کمبود فحش دارند!!!
                          خوب همه از یک خزانه دارند حقوق می گیرند دیگه

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

قرار بود حوثیها ناو جنگی آمریکا را غرق کنند ولی برق نگاه مقدس این مجاهدین فی سبیل الله گویا کمونه کرد خورد به ناو روسیه در دریای سیاه اون غرق شد!!!

نظر

• EHSANI
                              ستاره‌دار(3)
                              • Sep 2020
                              • 2094

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post
                              درووووووووووووووود
                              منظورتان چی هست
                              فکر میکنید از عمد زینب را برای زید خواستگاری کرد
                              فکر میکنی از اول نمیتوانست مستقیم با زینب ازداج کند
                              متوجه منظور شما نشدم
                              درووووود

بسم‌الله ... بسم‌الله ... بسم‌الله ... لعنت بر شیطون

هدف من تعلیم داستانهای قرآنی به کاربران تاپیک است ، فقط همین.

همه ما وظیفه داریم در جهت ترویج علوم قرآنی کوشا باشیم.

اهمیتی نداره منِ گوینده چی فکر میکنم
                              مهم اینه که شمایِ مخاطب ، چه برداشتی بکنید
                              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• گنجشک
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jun 2022
                                • 1307

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                                اصلا رفتند انقلاب کردند...البته اگر بشه اسمش رو انقلاب گذاشت...هیچ ملاحضه ای هم قبل از انقلاب کردن در نظر نگرفتند...حالا ورود نمیکنم به اینکه چه ملاحضه ای....بقول خودشون رژیم ستم شاهی بود باید سرنگون میشد...شاه هم که رفت ..این مصیبت بود که یک عده تحصیل کرده و دنیا دیده رفتند سر گذاشتند به ته خمینی!!!! خوب احمق ها بختیار دیگه چه ایرادی داشت...حداقل پشت بختیار که هم کلام و همراه خودتون بود می‌ایستادید...نه اینکه پشت سر یک آخوند دوزاری راه بیافتند که حرف یومیه اش هم نمیتونست بزنه!!!! این یک مورد که دیگه کاری به شاه و
                                بقول خودشان رژیم ستم شاهی نداشت.متن های مذاکرات و صحبت های سفیر آمریکا در فرانسه با خمینی که همین آقای یزدی ترجمه میکرده موجوده...کاملا شفاف تاکید می‌کنه به جمهوری اسلامی و حکومت اسلامی...کتاب ولایت فقیه خمینی سال ۴۸ نگارش میشه و ۴۹ چاپ میشه!!! یعنی اینها هیچکدوم اصلاع نداشتند!!!؟
                                درود علیرضا

بافت غالب جامعه اعتقادات مذهبی داشتن ( حتی خود محمدرضا ) در نظر عوام آسید روح الله خیلی بالاتر و قابل اعتمادتر از بختیار بوده

تحصیل کرده ها ، هم شاید می خواستن مفت از این پتانسیل مذهب استفاده کنند و بنظرشان یک مذهبی هیچی ادعای حکومتی مطلقه ای نمی تونسته داشته باشه ( نهایتا بعنوان مقام ناظر بخواد یک نظارتی داشته باشه ! )

ولی بعد چیزای بیشتری متوجه شدن ! (دیانتشان همچو سیاست شان !!! )

========

البته ج ا بنظرم زیاد بد نبوده ! تا سال 84 که مملکت بچوخ رفت و دیگه هم درست نشد (مملکت افتاد دست چوپون ها )

تا جایی که رفسنجانی قدرت داشت و بعدش هم زنده بود ، مملکت باز یک در و پیکری داشت ، اگر دزدی هم میشد چهارتا خواصش میدزدیدن !!! الان جز ترین بیشعورها هم برای خودش حق دزدی کلان قائلن ( ری ده شده تو فرهنگ و جامعه )

====
                                خانمی اومد تو نونوایی 3 تا نون بربری کارت کشید ، بعد دیدم نون ها را پایین بالا میکنه و دنبال برشته می گرده ! 5 تا نان برداشت بره که نانوا حواسش جمع بود گرفت نون های اضاف رو

برای 3000 تومن !
                                آخرین ویرایش توسط گنجشک؛ 2024/02/16, 04:01.

نظر

در حال کار...
                                X