اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3090

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

‏یک مسئله و یک نامسئله؛

تشخیص این مسئله که اگر این بزنگاه تاریخی را با وجود رهبری نجیب و ایراندوست چون شاهزاده رضا پهلوی باختیم هیچ امکان دیگری برای ‎ایران باقی نمی‌ماند نباید کار سختی باشد.

این را جبهه ایران‌ستیز به درستی فهمیده است و تمام سربازان پیدا و پنهانش را علیه ایشان بسیج کرده است.

آنها می‌دانند که پس از ایشان عملا امکان رهبری ملی منتفی است و زمین ایران جولانگاه تروریست‌ها خواهد شد.

به صراحت عرض کنم که ''نیروی سیاسی میانی که خود را در رقابت با دیگر نیروهای میانی می‌بیند نیروی تباه و خطرناکی است''.

و اما نامسئله اینکه اگر ما با شاهزاده باختیم از دل هیچ نیروی سیاسی لااقل موجودی، رهبر ملی در نخواهد آمد؛

چرا که تولید سرمایه اجتماعیِ حامی و فداکار با تبلیغ و نشست سیاسی و ایجاد کمپین‌های شبه ستادی-انتخاباتی ممکن نیست،
    که اگر بود جریان ۵٧ که جریان دلارهای دشمنان ایران و رسانه‌های فارسی ضد ایرانی را پشت خود دارد تا کنون یک اتوبوس رهبر ساخته بود.

مگر اینکه تعداد لایک شبکه‌های اجتماعی کسی را دچار توهم رهبری کند و این یعنی ملت ایران را نشناخته‌ایم.

این ملت روایت پهلوی را در سینه خود زیر آوار ٧٠ ساله سمپاشی علیه این خاندان، با خود به امروز آورده است و در همان سینه قلبی دارد که رهبری را با آن قلب حس می‌کند و می‌سازد و نه با چشمهایش در شبکه‌های اجتماعی.

اگر قرار است کسی برای ایران کاری کند که در فردای ایران شرمسار نباشد

کنار شاه در تبعید بایستید و امانت لحظه فروپاشی را به او بسپارد.

مهدی حاجتی نماینده پیشین شورای شهر شیراز.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2726

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
      یک سئوال از محسن "چریک" دیروز...

جناب محسن خان مخملباف شما که تا دیروز به زعم خودتان در نظام سلطنت طاغوتی "چریک" بودی و برای درمان عقده ها و هیجانات خویش به مامور شهربانی حمله می‌کردی و با توسل بر زبان چاقو می‌خواستی او را خلع سلاح کنی و از آن سلاح بر علیه شخص طاغوتی دیگری استفاده کنی، امروز و در مقابل نظام ولایی دقیقن چه ... میخوری؟

چه شد آن محسن "چریک" سابق و هم پالگی‌های آرمانی او که می‌خواستند ایران را مدینه فاضله کنند اما در نهایت ایران را به خاک سیاه نشاندند و سرنوشت چندین نسل از فرزندان ایران را به تباهی کشیدند و در نهایت خود نیز با وام گرفتن از چاقو کشی‌های دیروز و اندکی دم تکان دادن برای مقام شامخ ولایت پا به فرار گذاشته و غرب نشین گشتند و امروز از دور داد آزادی خواهی سر می‌دهند.

محسن جان گویی راست است که پیری و گذر زمان انسان را تغییر می‌دهد چنان که فرد در جوانی شهامت چاقوی کشی آن هم مقابل مامور شهربانی را دارد اما در پیری بزدلی ترسو می‌گردد که از غرب جهانخوار برای دیگران تز هوا کند و خط و نشان بکشد و البته به مقیاس همان ادعای تو خالی هم جدی گرفته شود.

محسن خان در مقابل نظام سلطنتی "چریک" بودی، بیا و بگو بدانیم در مقابل نظام آخوندی که نهایت همه شرارت‌ها و خباثت‌ها است چه کاره‌ای؟ یک فیلم ساز با کلاس روشنفکرنمای غرب نشین؟!

خسته نباشی "چریک" دیروز و فیلمساز امروز، یقینن مردم در نیات خیر شما هیچ شکی ندارند! و آنان نیز می‌دانند "چریک" بازی خوب بود اما فقط برای سلطنت پهلوی! ولی با زبان فیلم باید در مقابل حکومت ولایی ایستاد!

راستی توی غرب‌نشین تا حال به جز فیلم دیکتاتور که بزدلانه مخاطب خاص داشت و شهامت اشاره مستقیم به دیکتاتور حقیقی و رسمی را نداشت چند فیلم به هدف نقد اساس حکومت اسلامی ساخته‌ای؟

محسن جان حنای امثال تو دیگر در نزد مردم رنگی ندارد و اگر قرار باشد باز فیل شما یاد چریکستان کند و چریک بازی راه بیاندازید، من و امثال من چنان پس گردنی بر پشت گردن شما بنوازیم که تا پایان عمر ناچیزتان تفاوت بین "چریک" از "چرک" را تشخیص ندهید؛ دوران چریک‌بازی تمام شده جاروکش.
      محسن خان که چریک بوده...بهزاد نبوی هم عنوان چریک پیر رو یدک می‌کشه....چند وقت پیش حسام الذین آشنا گفت ساواک چک سنگین یک شرکت آمریکایی رو در کشوی میز کار بهزاد نبوی پیدا کرده بود!!!
      دقت دارید؟ چک با مبلغ بالا در کشوی میز این آقا چیکار می‌کرده!؟
      بخش زیادی از تاریخ انقلاب یا تحریف شده و یا اصلا عنوان نشده...آمریکا و انگلیس بصورت سازماندهی شده انقلابیون رو شارژ و رصد میکردند...از دهه چهل هم شروع کردند...بعد یک بخش زیادی از اپزوسیون الان لنگ میندازند جلو پای فلان سناتور آمریکایی...اینها خودشون شریک دزد هستند و رفیق قافله..چه امیدی دارید به قدرت خارجی!!!؟ بغیر از اینکه بخواهید برای خودتون امتیاز بگیرید.

این هم بخشی از مصاحبه:

بهزاد نبوی در زندان از پرویز ثابتی شکایت کرده بود زیرا...
      بنابر روایت مجله آگاهی نو، آشنا که پرونده این مبارز انقلابی را در جریان ردصلاحیت او در مجلس ششم از سوی شورای نگهبان بررسی کرده بود، گفته است: سال ۱۳۷۸ صلاحیت بهزاد نبوی از سوی هیات نظارت شورای نگهبان رد شده بود. یکی از اتهامات نبوی همکاری با رژیم پهلوی از طریق کمک مالی بود! مسئولیت بررسی پرونده و ارائه گزارش به من سپرده شده ‌بود. در جریان بررسی متوجه شدم پس از بازداشت بهزاد نبوی در حکومت پهلوی او از همان زندان از پرویز ثابتی شکایت کرده بود که ساواک یک چک من را برده و در بانک نقد کرده است. ماجرا از این قرار بود که ماموران ساواک هنگام دستگیری بهزاد نبوی از کشوی میز کارش یک چک برمی‌دارند. در صورت‌جلسه هست که رقم چک چقدر بوده؛ خیلی عدد بزرگی بوده است، چون حساب‌های آن شرکت آمریکایی دست بهزاد نبوی بوده است که در آن شرکت کار می‌کرده است. اما ماموران ساواک رفتند بانک، چک را نقد کردند و پول را گرفتند. آقای نبوی از همان زندان از پرویز ثابتی شکایت کرد که مأموران ساواک چک من را به چه حقی نقد کردند؟! و جالب اینجاست که دادگستری رژیم پهلوی، ثابتی معاون ساواک را محکوم کرده است و دستور داده پول برگردد. پول می‌توانست به نفع دولت ضبط شود، آن بحث دیگری است اما بردن چک و نقد کردنش مجاز نبود.
      آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2024/05/18, 11:40.

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2726

حمایت اعضای اتحادیه عرب، از جمله سوریه از حق حاکمیت امارات بر جزایر سه‌‌گانه؛
        اتحادیه عرب از جمهوری اسلامی خواست تا این موضوع را از طریق مذاکرات مستقیم و یا با ارجاع به دیوان بین‌المللی دادگستری حل و فصل کند
        ۳۵ میلیارد دلار رفتند ریختند به پای اسد!!!

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 825

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
          اتحادیه عرب از جمهوری اسلامی خواست تا این موضوع را از طریق مذاکرات مستقیم و یا با ارجاع به دیوان بین‌المللی دادگستری حل و فصل کند

درود
          اگر خاطرتان باشه اواخر جنگ درست گویا تابستان ۶۶ سوریه در اجلاس اتحادیه اعراب رای به ضرر ایران داد و خواهان پایان دادن جنگ شد.
          اون سالها حافظ اسد ،پدر دکتر بشار اسد بر سوریه حکمرانی میکرد.
          این رای اخیر سوریه من را به سال ۶۶ برد و آستانه تغییر پارادایم.
          سوریه متحد استراتژیک ایران بود و خواهد بود.چیزی شبیه آلمان و اتریش.
          تغییر پارادایم همیشه به معنی تسلیم نیست.
          ارادت

نظر

• afshinamin
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 4495

در اصل توسط vion پست شده است View Post
            درود
            اگر خاطرتان باشه اواخر جنگ درست گویا تابستان ۶۶ سوریه در اجلاس اتحادیه اعراب رای به ضرر ایران داد و خواهان پایان دادن جنگ شد.
            اون سالها حافظ اسد ،پدر دکتر بشار اسد بر سوریه حکمرانی میکرد.
            این رای اخیر سوریه من را به سال ۶۶ برد و آستانه تغییر پارادایم.
            سوریه متحد استراتژیک ایران بود و خواهد بود.چیزی شبیه آلمان و اتریش.
            تغییر پارادایم همیشه به معنی تسلیم نیست.
            ارادت
            درود

با تسلیم و اسلام و مسلم و بقیه کلمات هم ریشه و هم خانواده کاری ندارم !

این وسط جزایر سه گانه ما داره میره /:.negaran.:/

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
              درود

با تسلیم و اسلام و مسلم و بقیه کلمات هم ریشه و هم خانواده کاری ندارم !

این وسط جزایر سه گانه ما داره میره /:.negaran.:/
              درود افشین جان عزیز
              حس میهن دوستی شما و دوستان جوان تر قابل ستایشه.من ان چه از دهه ۶۰ به عینه دیدم بازگو کردم.
              جزایر تا جایی که میدونم سالهاست محل مناقشه است.و گویا یه جور اسم رمز برای مناقشه های دیگر است.
              جزایر از ایران جدا نخواهند شد چرا که در آن صورت تنگه هرمز ارزش استراتژیک خود را برای ایران از دست خواهند داد.
              تعطیلی روز شنبه که چند روز پیش تصوبب شد از سالها قبل تر از دهه ۵۰ شمسی محل بحث بود و ان زمان هرگز به عنوان طرح یا لایحه وارد مجلس نشد.حتی پس از انقلاب در دولت مرحوم هاشمی تلاش هایی برای این کار صورت گرفت اما از شایعه فراتر نرفت.
              اما در این مقطع مصوبه مجلس را گرفت.این که در شورای نگهبان تصویب و به قانون تبدیل خواهد شد..اطلاعی ندارم.
              ان چه گفته ام تنها شرح و تاریخچه ای از این تغییر در کشوری پیچیده و باستانی چون ایران است.
              بهتر است جوان ترها هم زمان با جستجو در رسانه کمی تاریخ بخوانند.
              ارادت

نظر

• abdollah000
                عضو فعال
                • Apr 2022
                • 1481

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                حافظ اسد در زمان جنگ روزی یک میلیون بشکه نفت رایگان دریافت میکرد که از ایران حمایت کنه و تا آنجایی که من یادم میاد در عملیات اچ 3 جنکنده شهید خضرایی اسیب میبینه و مجبور به فرود در سوریه میشه.....این پدر و پسر تخم حروم هایی هستن که دومی ندارن....عزاقی ها و شخص صدام بشدت از حافظ اسد متنفر بودن به خاطر دو رویی و پشت کردن به اعراب

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2726

فلاحت پیشه در واکنش به حمایت سوریه از حق حاکمیت امارات بر جزایر سه‌گانه ایرانی: سال ۹۷ گفتم بشار اسد روزی از پشت به ایران خنجر خواهد زد
                  فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس دهم در واکنش به بیانیه پایانی نشست سران کشور‌های عربی در بحرین و حمایت سوریه از حق حاکمیت امارات بر جزایر سه‌گانه ایرانی نوشت: سال ۹۷، هنگام خروج از اتاق نشست با بشار اسد، نماینده دولت از من پرسید نظرت در مورد او چیست؟ گفتم روزی از پشت به ایران خنجر خواهد زد. به گونه‌ای یکه خورد که چند قدم از من عقب ماند. کم از این عقب ماندگی‌ها در سیاست خارجی نداریم.
                  پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
                  فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون سیاست خارجی مجلس دهم در واکنش به بیانیه پایانی نشست سران کشورهای عربی در بحرین و حمایت سوریه از حق حاکمیت امارات بر جزایر سه‌گانه ایرانی نوشت: سال ۹۷ گفتم بشار اسد روزی از پشت به ایران خنجر خواهد زد.

وی در این باره نوشت: سال ۹۷، هنگام خروج از اتاق نشست با بشار اسد، نماینده دولت از من پرسید نظرت در مورد او چیست؟ گفتم روزی از پشت به ایران خنجر خواهد زد. به گونه ای یکه خورد که چند قدم از من عقب ماند. کم از این عقب ماندگی ها در سیاست خارجی نداریم.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2726

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                    حافظ اسد در زمان جنگ روزی یک میلیون بشکه نفت رایگان دریافت میکرد که از ایران حمایت کنه و تا آنجایی که من یادم میاد در عملیات اچ 3 جنکنده شهید خضرایی اسیب میبینه و مجبور به فرود در سوریه میشه.....این پدر و پسر تخم حروم هایی هستن که دومی ندارن....عزاقی ها و شخص صدام بشدت از حافظ اسد متنفر بودن به خاطر دو رویی و پشت کردن به اعراب
                    درسته آقا عبدالله...ریشه اختلاف حافظ اسد و صدام بر سر ریاست حزب بعث بود...اصلا ربطی به اتحاد استراتژیک با ایران نداشت...یک جورایی دشمن دشمن هم میشه دوست....دشمن صدام هم برای حافظ اسد مقطعی دوست بود....حقیقت امر این هست که بشار اسد از جمهوری اسلامی استفاده کرد برای سرکوب مخالفانش....بعد هم میخواست پاسدارها بساطشون رو جمع کنند...گرای اونها را به اسرائیل میداد که بزنه...الان هم داره به ریش ملت ایران می‌خنده!

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

درود
                      روزی یک میلیون بشکه با میانگین ۲۰ دلار برای بهای نفت میشه سالی حدود ۷،۵میلیارد دلار.جنگ ۸ سال طول کشید .در این ۸ سال ما حدود ۶۰ میلیارد دلار به سوریه پول دادیم؟
                      آیا این اعداد منطقی است.ارزش دلار در ان زمان را با بهای حدود ۵۰۰ دلار بر هر اونس در ان دوره مقایسه کنین..
                      عملیات شمشیر سوزان که سایت هسته ای عراق را ویران کرد که بعدها برای حفظ پرستیژ حکومت صدام به اسراییل نسبت داده شده و هم چنین حمله به اچ ۳ از شاهکار های عملیات هوایی دنیا محسوب میشن..
                      در حمله اچ ۳ سوریه کمک شایانی به ایران کرد
                      عرض کردم سوریه و لبنان بخشی از حوزه تمدنی ایران شهر هستند و روابط استراتژیک ما با انها هرگز با تغییر پارادایم ها گسسته نخواهد شد.

نظر

• abdollah000
                        عضو فعال
                        • Apr 2022
                        • 1481

درود
                        روزی یک میلیون بشکه با میانگین ۲۰ دلار برای بهای نفت میشه سالی حدود ۷،۵میلیارد دلار.جنگ ۸ سال طول کشید .در این ۸ سال ما حدود ۶۰ میلیارد دلار به سوریه پول دادیم؟
                        آیا این اعداد منطقی است.ارزش دلار در ان زمان را با بهای حدود ۵۰۰ دلار بر هر اونس در ان دوره مقایسه کنین..
                        عملیات شمشیر سوزان که سایت هسته ای عراق را ویران کرد که بعدها برای حفظ پرستیژ حکومت صدام به اسراییل نسبت داده شده و هم چنین حمله به اچ ۳ از شاهکار های عملیات هوایی دنیا محسوب میشن..
                        در حمله اچ ۳ سوریه کمک شایانی به ایران کرد
                        عرض کردم سوریه و لبنان بخشی از حوزه تمدنی ایران شهر هستند و روابط استراتژیک ما با انها هرگز با تغییر پارادایم ها گسسته نخواهد شد.
                        درود....کمک شایان سوریه در عملیات اچ 3 روبفرمایید؟چه کمک شایانی کرد؟.....سایت هسته ای عراق رو جه کشوری نابود کرد؟...............برادر من فانتومها برای هر سورتی پرواز قطعاتی تعویض میکنن در زمان جنگ ایران از برزیل قطعات رو 11 برابر میخرید چون مجبور بود........حتی ساده ترش رو بگم همین دیزل سبز های راه آهن از کانادا 8 برابر قیمت خودش میخرید چون نیاز داشت......حالا با محسبات شما در مورد 8 سال 60 میلیادر پولی بود.......فقط روزانه چند نفتکش از خارک بار میزدن برای همین عراق اگر اشتباه نکنم یک بار موفق شد خارک رو بزنه آن هم به خاطر عمل نکردن سیستم پدافند هاوک بود.....خارک در آن برهه ناموس و شاهراره در امد ایران بود
                        آخرین ویرایش توسط abdollah000؛ 2024/05/19, 05:46.

نظر

• vion
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 825

درود....کمک شایان سوریه در عملیات اچ 3 روبفرمایید؟چه کمک شایانی کرد؟.....سایت هسته ای عراق رو جه کشوری نابود کرد؟...............برادر من فانتومها برای هر سورتی پرواز قطعاتی تعویض میکنن در زمان جنگ ایران از برزیل قطعات رو 11 برابر میخرید چون مجبور بود........حتی ساده ترش رو بگم همین دیزل سبز های راه آهن از کانادا 8 برابر قیمت خودش میخرید چون نیاز داشت......حالا با محسبات شما در مورد 8 سال 60 میلیادر پولی بود.......فقط روزانه چند نفتکش از خارک بار میزدن برای همین عراق اگر اشتباه نکنم یک بار موفق شد خارک رو بزنه آن هم به خاطر عمل نکردن سیستم پدافند هاوک بود.....خارک در آن برهه ناموس و شاهراره در امد ایران بود
                          اقا عبدالله جان درود
                          عرض کردم ۶۰ میلیارد دلار.که با کاهش ارزش دلار در این حدود ۴۰ سال میشه حدود ۴۰۰ میلیارد دلار. به بهای امروز
                          توحه فرمایید ۴۰۰ میلیارد دلار.عدد کوچکی نیست.
                          از سوی دیگر سوریه کمک های زیادی در تامین تجهیزات در سال های جنگ به ایران داشته اند که نقل انها به تفکیک در اینجا ممکن نیست.
                          اچ ۳ و سوخت گیری و هم چنین عملیات بزرگ فریب تنها یکی از ان ها بود که ذکر شد.
                          عملیات شمشیر سوزان که منجر به نابودی توان هسته ای عراق شد توسط شیر دلان نیروی هوایی ایران انجام شد..که رسانه های دنیا برای حفظ پرستیژ عراق ان را به اسراییل نسبت دادند.
                          چون نمیخواستن به نیروی هوایی ایران و خلبانانش اعتبار و اهمیت بدن‌.
                          اوسیریک در آستانه تولید بمب اتم بود و قطعا اگر صدام به بمب میرسید جنگ به نفعش تموم میشد .
                          حسین شهرستانی اون زمان رییس سازمان انرژی اتمی عراق بود...که بهتر میدونین چه شد..
                          خلاصه برادران تون را در ..و چینش هایی که پیش از انقلاب تا بعد انقلاب در مبادی تهدید صورت میگیرد... و رصد ها را دست کم نگیرین

نظر

• abdollah000
                            عضو فعال
                            • Apr 2022
                            • 1481

اقا عبدالله جان درود
                            عرض کردم ۶۰ میلیارد دلار.که با کاهش ارزش دلار در این حدود ۴۰ سال میشه حدود ۴۰۰ میلیارد دلار. به بهای امروز
                            توحه فرمایید ۴۰۰ میلیارد دلار.عدد کوچکی نیست.
                            از سوی دیگر سوریه کمک های زیادی در تامین تجهیزات در سال های جنگ به ایران داشته اند که نقل انها به تفکیک در اینجا ممکن نیست.
                            اچ ۳ و سوخت گیری و هم چنین عملیات بزرگ فریب تنها یکی از ان ها بود که ذکر شد.
                            عملیات شمشیر سوزان که منجر به نابودی توان هسته ای عراق شد توسط شیر دلان نیروی هوایی ایران انجام شد..که رسانه های دنیا برای حفظ پرستیژ عراق ان را به اسراییل نسبت دادند.
                            چون نمیخواستن به نیروی هوایی ایران و خلبانانش اعتبار و اهمیت بدن‌.
                            اوسیریک در آستانه تولید بمب اتم بود و قطعا اگر صدام به بمب میرسید جنگ به نفعش تموم میشد .
                            حسین شهرستانی اون زمان رییس سازمان انرژی اتمی عراق بود...که بهتر میدونین چه شد..
                            خلاصه برادران تون را در ..و چینش هایی که پیش از انقلاب تا بعد انقلاب در مبادی تهدید صورت میگیرد... و رصد ها را دست کم نگیرین
                            اولا بویینگ های 747 از قبرس سوخت گیری میکردن و در نوار مرزی ایران و ترکیه به 8 فروند فانتوم سوخت رسانی میکردن و سوریه نقشی نداشت و تمام عملیات طراحی خود خلبانان و فرمانده هان شجاع بود
                            در مورد اوسیرک هم 2 فروند از فانتومهای ایران به دلیل پدافندشدید عراق موفق به ریختن بمبهای خود به هدف نمیشوند و در آن زمان سازمانهای اطلاعاتی ایران با اسراییل در تماس و همکاری بودن و جنگنده های اسراییلی زدن .....خلبانان ما اینقدر شجاع و عملیاتهای سخت امثال اچ 3 و زدن پل نامریی اروند رود در کارنامه دارن که حتی امریکایی ها هم کف کرده بودن پس نیازی به اعتبار و اهمیت دادن دیگران نداشتن

نظر

• vion
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 825

اولا بویینگ های 747 از قبرس سوخت گیری میکردن و در نوار مرزی ایران و ترکیه به 8 فروند فانتوم سوخت رسانی میکردن و سوریه نقشی نداشت و تمام عملیات طراحی خود خلبانان و فرمانده هان شجاع بود
                              در مورد اوسیرک هم 2 فروند از فانتومهای ایران به دلیل پدافندشدید عراق موفق به ریختن بمبهای خود به هدف نمیشوند و در آن زمان سازمانهای اطلاعاتی ایران با اسراییل در تماس و همکاری بودن و جنگنده های اسراییلی زدن .....خلبانان ما اینقدر شجاع و عملیاتهای سخت امثال اچ 3 و زدن پل نامریی اروند رود در کارنامه دارن که حتی امریکایی ها هم کف کرده بودن پس نیازی به اعتبار و اهمیت دادن دیگران نداشتن
                              بخش عمده جنگ ها از دیر باز رسانه ها بودن و امروز این بخش بسیار بسیار برجسته تر شدن.
                              متاسفانه این سالها بخش عمده رسانه را باختیم. و دیگران روایت ساختگی خود را به عنوان واقعیت ها به ما فروخته و میفروشند.
                              در عرایضم گفتم دکتر حسین شهرستانی و چینش ها در مبادی تهدید از پیش از انقلاب تا پس از انقلاب.
                              اسراییل با ایران همیشه حس رقابت یا بخونید حسادت داشته..چرا که فلات گسترده ایران و توانمندی طبیعی این کشور با سرزمین محصور و کوچکی چون اسراییل با اون درجه از حمایت و وابستگی به طرف های خارجی قابل قیاس نیست..اسراییلی ها همیشه ترس دارن که ایران قدرت اول غرب آسیا باشه..و به نظرم عمر مفید مصرفش برای حامیانش تموم شده..گرچه طرف ها چک سفید به هیچ کس نمیدن
                              واضح تر اخه چه جوری بگم برادر.
                              ارادت

نظر

• abdollah000
                                عضو فعال
                                • Apr 2022
                                • 1481

بخش عمده جنگ ها از دیر باز رسانه ها بودن و امروز این بخش بسیار بسیار برجسته تر شدن.
                                متاسفانه این سالها بخش عمده رسانه را باختیم. و دیگران روایت ساختگی خود را به عنوان واقعیت ها به ما فروخته و میفروشند.
                                در عرایضم گفتم دکتر حسین شهرستانی و چینش ها در مبادی تهدید از پیش از انقلاب تا پس از انقلاب.
                                اسراییل با ایران همیشه حس رقابت یا بخونید حسادت داشته..چرا که فلات گسترده ایران و توانمندی طبیعی این کشور با سرزمین محصور و کوچکی چون اسراییل با اون درجه از حمایت و وابستگی به طرف های خارجی قابل قیاس نیست..اسراییلی ها همیشه ترس دارن که ایران قدرت اول غرب آسیا باشه..و به نظرم عمر مفید مصرفش برای حامیانش تموم شده..گرچه طرف ها چک سفید به هیچ کس نمیدن
                                واضح تر اخه چه جوری بگم برادر.
                                ارادت
                                هر چی شما بفرمایید اوکی هست جناب ویون گرامی ....ولی اینکه اسراییل به این حسادت کنه و ایران قدرت اول غرب آسیا بشه یک کم قبولش سخته ....من به شما قول میدم امروز با عربستان سعودی ایران وارد جنگ بشه فاتحه ایران خوندس...همین برادر

نظر

در حال کار...
                                X