اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    بدون شرح

خب این هاله هم بچه همون عزت اله هست دیگه .. نوه یداله .. و از قماش بازرگان .. اگه به دست اعضای این تاپیک بود که فکر کنم تیکه تیکه‌اش می‌کردند .. حالا باز این‌ها یه ضربه زدند تو سینه‌اش و فاتحه!!

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1626

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
      خب این هاله هم بچه همون عزت اله هست دیگه .. نوه یداله .. و از قماش بازرگان .. اگه به دست اعضای این تاپیک بود که فکر کنم تیکه تیکه‌اش می‌کردند .. حالا باز این‌ها یه ضربه زدند تو سینه‌اش و فاتحه!!
      پیشبرد مقاصد سیاسی بااستفاده از کودک فلسطینی،هاله سحابی،دانشجویان آمریکایی،جرج فلوید فقید....

نظر

• Davar
        عضو فعال
        • May 2017
        • 3073

اعضای تاپیک کی رو تیکه تیکه کردند؟
        طرف اومده ریده توی مملکت، گردن نمی گیرن هیچ، تازه مدعی هستند که کارمون درست بوده! فقط منحرفش کردن و ازما دزدیده شده!!!
        همچین آدمی لیاقت احترام داره؟ کسانی که باعث وبانی وضعیت فعلی هستند و هنوز هم مدعی!!!

در ضمن
        می فرمایید گناه پدر رو به پای فرزند بنویسیم؟
        هاله هم یکی مثل ما بود، اون زمانی که فکر میکردیم با اصلاحات میشه وضعیت رو درست کرد میشه با آزادی رسید.

در ضمن
        هیچ فرقی نمیکنه که شما معتقد به چه سیستمی باشی، جمهوری خواه یا مشروطه خواه
        مهم اینه که در زمین دشمن بازی نکنی
        تمام مشکل ما با چپی های دوزاری! اینه که عامل ج.ا هستند و در راه آزادی سنگ اندازی میکنن
        دادن اطلاعات غلط قبل از 57 بگیر(در همین تاپیک) تا سنگ اندازی در خصوص تشکیل اپوزیسیون واقعی در خارج از کشور
        امثال مسی و اسی و مهتدی تجزیه طلب و منحرف کردن جنبش مردم با شعارهای فمینیستی و شعار زن زندگی آزادی.....

__________________________________________________ ____________

دکتر پورنیک دست عزیز عرض کردم چپی دوزاری!! شما گل سرسبد تاپیک هستید
        باز ناراحت نشید سربسته نوازش کنید.

نظر

• Davar
          عضو فعال
          • May 2017
          • 3073

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          پیشبرد مقاصد سیاسی بااستفاده از کودک فلسطینی،هاله سحابی،دانشجویان آمریکایی،جرج فلوید فقید....
          اینکه همه رو با هم توی یه کاسه کردید رو چگونه تفسیر کنم؟
          در جریان هستید که مقاصد با هم فرق میکنه
          دانشجوی امریکایی اصلا نمیدونه خاور میانه کجاست ولی بهش گفتن که برو فحش بده شهر رو بهم بریز و در نهایت پولت رو بگیر
          کشور اون دانشجو اشغال شده نیست! ولی وطن من تحت اشغاله، چگونه من رو با اون برابر می دونید؟
          الویت ایرانه نه فلسطین.
          جناب مگنوس الویت من ایرانه شما چطور؟

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3746

به به ..خوب بلدید وسط دعوا نرخ تعیین کنید ها !!
            ایشون هرکسی بود یا هست ..قربانی همون ایده و عملکردی شد که پدر و پدربزرگش یکی از مبدعان و بانیانش بودن ..مردم و جامعه رو فریب دادن ..و خودشونم بازی خوردن ...من نمیدونم این خانم اون دوره اصلا بوده نبوده..چه کاره بوده ..قبلا هم گفتم ...ومتصف به برخی صفات هم شدم !!ولی اونایی که تو اون جریان نقش مستقیم و موثر داشتن ..وقربانی شدن از نظر من شایسته تاسف و تاثر نیستن ..چه بسا قسر هم در رفته باشن ..

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3746

دانشجوی امریکایی اصلا نمیدونه خاور میانه کجاست ولی بهش گفتن که برو فحش بده شهر رو بهم بریز و در نهایت پولت رو بگیر
              کشور اون دانشجو اشغال شده نیست! ولی وطن من تحت اشغاله، چگونه من رو با اون برابر می دونید؟
              الویت ایرانه نه فلسطین.
              ...واقعیت اینه اون چیزی که تو فلسطین جریان داره چیزی خیلی بیشتر از جنایت هست با هر متر و معیاری که حساب کنید اصلا قابل توجیه و دفاع نیست ..
              ولی به ما چه مربوطه ؟؟ما مردم معمولی تو ایران ...ما نه مسوولش هستیم نه مسببش ...نه از ما در این مورد کاری برمیاد که اساسا دلیلی وجود نداره که بریم پستان به تنور بچسبونیم برا اینا ...خیلی از فجایعی که اونجا دیده میشه در اشل های کوچیکترش رو ما تو این چند دهه در ایران تجربه کردیم و دیدیم‌...ولی ندیدیم جایی ..دانشجویی ..دولتی ..ملتی ...رسانه ای چیزی بیاد برا ما اعتراض کنه...اگه بیل داریم!! و بیل زن هستیم !!یه فکری برا باغچه خودمون بکنیم !!

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3073

علی افشاری، یکی از همون اپوزیسیونهای صادراتی دوم خردادی که توی تمام برنامه های سیاسی که دعوت میشه بر علیه نظام حرف می زنه!!!!!

اینها صادر شدن که جلوی اجماع مخالفین نظام رو بگیرن سالهاست که این رویه ادامه داره و به مصی و حامد خان ختم نمیشه
                حالا ببینید واسه علی کریمی چی میگه!!!!!!

اظهارات جنجالی علی افشاری، فعال سیاسی اپوزیسیون ساکن آمریکا علیه علی کریمی:

علی کریمی دچار یک سقوط بزرگ اخلاقی شده؛
                او اوباش و لمپنی است که تبدیل به یک فاشیست شده
                همدست با لابی صهیونیستی به دنبال نابودی و تجزیه جامعه و خاک ایران هستند.
                .

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1626

الویت ایرانه نه فلسطین.
                  هم شاه...هم مصدق...اولویتشون ایران بود...هردوباهم ایران را دادن دودستی تحویل شعبون بی مخ....
                  اگه اولویتتون ایرانه...چه طور نرگس محمدی رو عمله جاعش میدونین.....نفس به نفسش...تو زندان برای ایرانه....فقط چون سلیقه ش بامن یکی نبوده ....خائن بوده؟....نه داداش من....تفرقه راهش نیست....باید تاریخ رو تجربه کرد...نه اینکه تکرارش کرد...

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1475

نرگس محمدی تو زندان نیست
                    تو هتل 3 ستاره هست
                    چطور به ستار بهشتی که یک وبلاگ نویس بود و جرم خاصی هم نکرده بود بگیم زندانی سیاسی به نرگس محمدی هم همین رو بگیم
                    اون بنده خدا شهید شد ولی این یکی پیام میده جایزه میگیره مو از سرش هم کم نمیشه
                    منصف باشیم

نظر

• afshinamin
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 4495

مموتی آفتابه به دست قدیمی هم آمد

ضمنا تعداد کاندیداها داره از تعداد رای دهنده‌ها بیشتر میشه
                      :D

نظر

• afshinamin
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 4495

سهام جزئی دولت در شرکت‌ها امسال واگذار می‌شود
                        ⁉️
                        ایرنا- سرپرست سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه از ظرفیت مولدسازی و املاک مازاد برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام استفاده می‌شود، گفت: سهام جزئی دولت در شرکت‌ها امسال واگذار می‌شود

ابراهیم بازیان معاون وزیر اقتصاد اضافه کرد: ازجمله آنها سهام ایران خودرو و سایپا است که دولت در بخشی از این دو خودروساز بزرگ کشور سهامی را دارد که سهام مدیریتی و یا به معنای بلوک مدیریتی نیستند و سهام جزئی هستند و ما مصمم به واگذاری این سهام هستیم و در عین حال مدیریت این دو خودروساز بزرگ هم به لحاظ سهام غیردولتی بر اساس همین مصوبات و همین تاکیدات رئیس‌جمهور شهید و فرمایشات رهبری بر استفاده و بهره از اراده و مدیریت مردم در بخش واقعی اقتصاد، این موضوع سرلوحه کار ما خواهد بود و امیدوار هستیم که در تصمیماتی که در این خصوص در شرف انجام است، خبرهای خوبی را داشته باشیم.

-----------

خدا رحمت کنه گل آقا رو

یه ستون داشت

چهل سال بعد در همین روز

این خبر جون میده درج بشه داخل اون ستون

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3073

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                          هم شاه...هم مصدق...اولویتشون ایران بود...هردوباهم ایران را دادن دودستی تحویل شعبون بی مخ....
                          اگه اولویتتون ایرانه...چه طور نرگس محمدی رو عمله جاعش میدونین.....نفس به نفسش...تو زندان برای ایرانه....فقط چون سلیقه ش بامن یکی نبوده ....خائن بوده؟....نه داداش من....تفرقه راهش نیست....باید تاریخ رو تجربه کرد...نه اینکه تکرارش کرد...
                          در کنار نرگس خاتون شخص دیگری هم هست به اسم فاطمه سپهری
                          در کنار سپیده قلیان شخص دیگری هم هست به اسم منوچهر بختیاری

چطور میشه که یکیشون با آنجلیاجولی تماس میگیره و توی کنفرانسهای بین المللی شرکت میکنه و جایزه می گیره!!!
                          دیگری کلاس آشپزی از زندان اوین راه می اندازه!!!!

ولی دوتای دیگه از ابتدایی ترین حقوق یک زندانی محروم هستند
                          به نظرتون کدومشون در حال مبارزه هستند و کدومشون در حال خون بازی با خون هم وطنانشون؟

اگر این تفاوتها رو نمی بینید مشکل در بینایی شما نیست مشکل جای دیگه ای هست.
                          آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/06/02, 12:32.

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1189

...
                            به نظرتون کدومشون در حال مبارزه هستند و کدومشون در حال خون بازی با خون هم وطنانشون؟
                            ...
                            من حقیقتش اخبار رو دنبال نمی‌کنم .. و اینکه میگند نرگس محمدی تو هتل ۳ ستاره هست! .. نمی‌دونم بر چه اساسیه .. نمیگم هست یا نیست .. شاید باشه .. من واقعا اطلاعی ندارم .. ولی حداقل با ذهنیت من در تعارضه

حالا شما هم این جمله‌تون رو بیشتر بازش کنید ... بر چه اساسی فکر می‌کنید در حال خون بازی با خون هم وطنانش هست!؟

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                              ...واقعیت اینه اون چیزی که تو فلسطین جریان داره چیزی خیلی بیشتر از جنایت هست با هر متر و معیاری که حساب کنید اصلا قابل توجیه و دفاع نیست ..
                              ولی به ما چه مربوطه ؟؟ما مردم معمولی تو ایران ...ما نه مسوولش هستیم نه مسببش ...نه از ما در این مورد کاری برمیاد که اساسا دلیلی وجود نداره که بریم پستان به تنور بچسبونیم برا اینا ...خیلی از فجایعی که اونجا دیده میشه در اشل های کوچیکترش رو ما تو این چند دهه در ایران تجربه کردیم و دیدیم‌...ولی ندیدیم جایی ..دانشجویی ..دولتی ..ملتی ...رسانه ای چیزی بیاد برا ما اعتراض کنه...اگه بیل داریم!! و بیل زن هستیم !!یه فکری برا باغچه خودمون بکنیم !!

البته اتفاقات اونجا با اینجا ماهیتا از زمین تا آسمان فرق داره

تو غزه یه مرد گردن کلفت 100 کیلویی تا دندان مسلحه موشک میندازه منطقه مسکونی اسراییل ولی میره پشت زن وبچه خودش و دیگران قایم میشه !!

اینجا دختر 16 ساله با دستان خالی و بالا رفته (چیزی که آرزوی نیروهای امنیتی و پلیس جهان موقع خلع سلاح کردن متهم هست !!) چشم در چشم لباس شخصی شعار میده ولی جوابش ساچمه و گلوله جنگی است

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3746

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
                                مموتی آفتابه به دست قدیمی هم آمد

ضمنا تعداد کاندیداها داره از تعداد رای دهنده‌ها بیشتر میشه
                                :D
                                دارن سیرک پهلوان خلیل عقاب را میندازن !!

نظر

در حال کار...
                                X