اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3098

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط شیخ مسعودخان خانان پست شده است View Post

خب سوال بعدی
    توله سگ هاشون کجایند؟؟؟(2 نمره)
    -------------------
    چیبکار کنیم بازار منفی ایه چیکار کنم
    سوال طرح کنیم
    والا
    سوال بعدی

خوشحالترین مردم روی کره زمین در حال حاضر(هم اکنون) از کدوم کشور هستند؟(نیم نمره)

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2730

یکی بگه دقیقا چی شده!!!!
      من گیج شدم...با موشک محل اقامتش رو زدند؟ مگه میشه! این هم در تهران!!!؟

نظر

• آپولون
        ستاره دار (1)
        • Dec 2015
        • 627

غم و غصه ریش خاکستری روحانی و تاثیر منفیش روی بازار امروز کم بود! عزای کشته شدن اسماعیل هنیه هم آمد و بر رویش نشست اخر این چه برزخ و مصبیتی است که 14 ماهه گرفتارش شدیم!

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
        امروز در مراسم تعلیف رئیس جمهور روحانی هم دعوت شده بود! و تلویزیون به کرات نمایشش میداد دوربین به خصوص روی ریش روحانی با دقت زون کرده بود! ریش کاملآ مرتب و یک دست خاکستری رنگ کمی تا فسمتی متمایل به رنگ بنفش! که با رنگ ریشهای دیگر آخوندهای دعوت شده کاملآ متمایز بود و جلوه ای خاص داشت!

کسی از دوستان تحلیلگر نظری و یا تحلیلی از رنگ عجیب ریش روحانی و تاثیر آن بر بازار فردا ندارد ارائه کند!؟ با سپاس

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2730

فقط ادعا دارند برای مردم خودشون....اسرائیل تا تو خشتک اینها اشراف اطلاعاتی داره...ترور هنیه در تهران دست کمی از ترور سلیمانی در بغداد نداره

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3098

عبداله عبدی - عبدی مدیا

۱- متوجه شدن به اینکه ابطال مصوبات مراجع قانونی کشور تنها در اختیار و توان رییس جمهور نیست و مجبور به تکذیب این ادعا شدید.

۲- نزدیکان و یاران صمیمی تان را اجازه نیافتید در مراسم #تنفیذ و #تحلیف با خود همراه کنید.

۳- پس از اینکه گزینه اولتان برای معاون اولی علی عبدالعلی زاده و سپس اسحاق جهانگیری با مخالفت روبرو شد، معاون اول مطلوب آیت‌الله خامنه‌ای را با اشاره_مستقیم منصوب کردید‌ و پیرو همان هشدار روز اولم به مهندس علی عبدالعلی زاده و ارتباط او با بانک قلدر پاسارگاد ، او امروز از سمت های حساس دوری کرد.

۴- رییس دفتر مورد نظر خودتان را نتوانستید به این سمت منصوب کنید.

۵- با عطف توجه به یادداشت روز انتخابات با عنوان « قمار_اصلاحات_و_اعتدال» که تقدیم مخاطبان ارجمند کرده بودم و سایر یادداشت ها؛ اکثر قریب به اتفاق یاران دلسوز و واقعی شما که در روزهایی که کمتر کسی باور داشت شما رییس جمهور خواهید شد، همراهتان بودند، برای همراهی در دولت شما برای تصدی سمت های حساس، همچون سایر روسای جمهور، بخصوص روحانی و رییسی یا با مخالفت نهادهای اطلاعاتی رسمی کشور مواجه شدند یا رهبر جمهوری اسلامی

و شما هیچ کاری، تاکید_میکنم هیچ کاری نمی توانید بکنید.

آقای رییس جمهور
            سیاست_عجیب_بی_رحم_است

اینطور نیست؟

و این ماجرا ادامه دارد

نظر

• بابای یسنا
              عضو فعال
              • Apr 2023
              • 679

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              یکی بگه دقیقا چی شده!!!!
              درود.علیرضا جان درمنطقه فقیر نشین پاسداران بخش مسکونی جانبازن اطاق خوابش باموشک
              هدف قرارگرفته منطقه فقیر نشین جانبازان در پاسداران/:.yead.:/

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2730

حالا اینا بخواند هم واکنش نشان بدهند...دوباره دو جین از این پهپاد پلاستیکی ها میخواند بفرستند ...آخرش هم هیچی...اون دیگه زده و رفته...دیشب هم فواد شکر رو زد...حزب الله اولش تکذیب کرد...الان تایید کرده

نظر

• Davar
                  عضو فعال
                  • May 2017
                  • 3098

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                  یکی بگه دقیقا چی شده!!!!
                  موشکه اومده در زده گفته ببخشید اسماعیل خان تشریف دارن
                  گفتن رفته دست به آب الان میاد! شما کی هستید؟ از دوستدارانش هستم اومدم ازش امضاء بگیرم
                  اسماعیل خان که شرف یاب شدن برای امضاء، موشک هم چادرش رو برداشته و منفجر شده
                  هم توی ترکیه می تونست بزنه و هم توی قطر ولی صبر کرد که توی تهران بزنه اونم روز تحلیف.
                  عجب نامردیه این ازراعیل اظراعیل اضراعیل اذراعیل ازرائیل اظرائیل اضرائیل اذرائیل.

نظر

• بابای یسنا
                    عضو فعال
                    • Apr 2023
                    • 679

درود.ای به توروحتون........... وقتی هم کشته میشن خون کثیفشون میریزه تو بورس
                    ام القرای جهان اسلام

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3098

نیویورک تایمز:

ترور هنیه شوک بزرگی برای مقامات ایرانی بود.

مقامات ایرانی ترور هنیه را ضربه بزرگی به اعتبار امنیتی تهران می‎دانند.

نظر

• بابای یسنا
                        عضو فعال
                        • Apr 2023
                        • 679

درود.ج ا .کشتنن هنیه را بزدلانه خواند دوستان لطفا این جریان بز را تفسیر
                        کنید ببینیم نقش بز این وسط چی بوده چیزی هم زیاده بزه منظور کدام بز بوده
                        خود بز بوده یا دلش گرچه شاهکار بوده
                        آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2024/07/31, 10:22.

نظر

• SARDAR_S
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 505

اسراییل با برنامه و دقیق اهدافش را دنبال میکنه مثل ج ا دنبال هیاهو نیست همون موقع که سایت رادار پایگاه هشتم شکاری را زد پیام واضح و اشکاری داد بخوام بزنم میزنم پایگاه هشتم شکاری مدرنترین سیستمهای شنود ردیابی و رهگیری نظامی ایران در این پایگاه قرار داره مسولیت حفاظت از اسمان ایران و تاسیسات اتمی را داره اینکه هواپیماهاش تا اسمان کوهرنگ بیاند و موشک شلیک کنه و بعد از اصابت موشک تازه سیستمهای پدافندی شروع به واکنش کنن

بامداد امروز هم مهمترین منطقه ایران را زد حریم سعد اباد منطقه پرواز ممنوعه محل اسکان و کار سران ج ا است این یعنی هر وقت اراده کنم هر کسی را بخوام بزنم میزنم و شکست سختی برای ج ا است که نتوانست از مهمترین رهبر حبهه مقاومتشون حفاظت کنه و بیخ گوشش ترورش کردن

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3098

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                            عبداله عبدی - عبدی مدیا

۱- متوجه شدن به اینکه ابطال مصوبات مراجع قانونی کشور تنها در اختیار و توان رییس جمهور نیست و مجبور به تکذیب این ادعا شدید.

۲- نزدیکان و یاران صمیمی تان را اجازه نیافتید در مراسم #تنفیذ و #تحلیف با خود همراه کنید.

۳- پس از اینکه گزینه اولتان برای معاون اولی علی عبدالعلی زاده و سپس اسحاق جهانگیری با مخالفت روبرو شد، معاون اول مطلوب آیت‌الله خامنه‌ای را با اشاره_مستقیم منصوب کردید‌ و پیرو همان هشدار روز اولم به مهندس علی عبدالعلی زاده و ارتباط او با بانک قلدر پاسارگاد ، او امروز از سمت های حساس دوری کرد.

۴- رییس دفتر مورد نظر خودتان را نتوانستید به این سمت منصوب کنید.

۵- با عطف توجه به یادداشت روز انتخابات با عنوان « قمار_اصلاحات_و_اعتدال» که تقدیم مخاطبان ارجمند کرده بودم و سایر یادداشت ها؛ اکثر قریب به اتفاق یاران دلسوز و واقعی شما که در روزهایی که کمتر کسی باور داشت شما رییس جمهور خواهید شد، همراهتان بودند، برای همراهی در دولت شما برای تصدی سمت های حساس، همچون سایر روسای جمهور، بخصوص روحانی و رییسی یا با مخالفت نهادهای اطلاعاتی رسمی کشور مواجه شدند یا رهبر جمهوری اسلامی

و شما هیچ کاری، تاکید_میکنم هیچ کاری نمی توانید بکنید.

آقای رییس جمهور
                            سیاست_عجیب_بی_رحم_است

اینطور نیست؟

و این ماجرا ادامه دارد
                            علی عبدالعلی‌زاده، رییس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان پایان فعالیت‌های خود را اعلام کرد

در بیانیه علی عبدالعلی زاده آمده است:

بنام خدا

«روز تنفیذ و مراسم تنفیذ آخرین برگ از کتاب قطور و پر مضمونی است که ملت عزیز ایران و دست اندرکاران، بوسیله این انتخابات پرانگیزه تدوین کردند و آن را در قفسه افتخارات کشور ایران ماندگار کردند.»
                            رهبر معظم انقلاب

من نیز که به عنوان سربازی کوچک برای نقش آفرینی در انتخابات از سوی برادر ارجمندم جناب دکتر مسعود پزشکیان دعوت شدم از همان روز نخست گفتم که برای برگزاری انتخابات آمده و پس از پایان آن، به زندگی روزانه خود برخواهم گشت.

پس از پایان برنامه تنفیذ ماموریت خود را پایان یافته دیدم و به زندگی روزمره بازگشتم.

خدای یکتا را سپاسگزارم که یاری فرمود تا به کمک‌ برادران و خواهران عزیزم در ستاد مرکزی انتخابات و ستادهای گسترده در پهنه سرزمین و حضور پرشور مردم شریف ایران عزیز به پیروزی بزرگ و شیرینی رسیده و برادر عزیزمان جناب دکتر پزشکیان را در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران ببینیم.

از همه همراهان و یارانم سپاسگزاری نموده و برای «دولت مسعود ایران» بویژه جناب دکتر پزشکیان از خداوند مهربان تندرستی و موفقیت های روزافزون آرزومندم.

کوچکترین سرباز ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان
                            علی عبدالعلی‌زاده
                            سه شنبه ۰۳/۵/۹
                            آخرین ویرایش توسط Davar؛ 2024/07/31, 10:37.

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1630

به نقل از توئیتر:
                              هنیه قبلا باچمدون پول از ایران میرفت...اینبار باتابوت

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

بنظرتون آخر و عاقبت بورس ایران چی میشه؟
                                آیا حساب مردم صفر میشه؟

نظر

در حال کار...
                                X