اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pournikdast
    ستاره‌دار(2)
    • Oct 2020
    • 525

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
    مقایسه ایران با سوریه در دهه 50

سلام و عرض ادب جناب مصطفوی عزیز...
    قبلا هم چند بار سعی کردم باهاتون همکلام بشم اما قابل ندونستید، لیکن باز هم خدمتتان عرض میکنم که...
    اول دوستانه و صمیمانه، پیشنهاد میکنم تاریخ رو از منابع معتبر و متنوع مطالعه بفرمایید، مثلا همین مطلبی که نقل فرمودید رو بنده چند سال پیش در چند تا از سایتهای طرفدار نظام دیدم و با کمی کنجکاوی و جستجوی ساده به عدم صحت مطلب نقل شده پی بردم :

-اول اینکه مولف کتاب جناب آبراهامیان که از چپی های قدیم و مخالفان حکومت پهلوی است...
    -دوم اینکه نویسنده ای که کتاب از آن نقل قول کرده یعنی اقای فرانسیس فیتز جرالد که نقل است این مطلب رو در سال 1353 در یک مجله ی آمریکایی چاپ کرده است در سال 1318 یعنی 35 سال قبل از نقل مطلب فوق فوت کرده است! /.:biggrinsmiley.:/
    -اما سوم کدام رابطه علی معلولی را در علم میتوان از استدلال قیاسی به دست آورد اونهم نه استدلال قیاسی بر پایه شواهد آماری بلکه صرفا بر پایه ی تجربیات شخصی؟
    -چهارم اینکه؛ وقتی برای مقایسه حکومت قبلی و فعلی دهها و صدها آمار کلان اقتصادی در سطح ملی و بین المللی وجود دارد (از ارزش پول ملی، ارزش پاسپورت، تورم و رشد اقتصادی تا بیکاری و سن شروع اعتیاد و نرخ طلاق و غیره) واقعا چرا باید بحث از بدیهیات و مصادیق شخصی بی ارزش کرد؟
    -پنجم؛ وقتی جایگاه ایران در کشورهای هم رده در زمینه های مختلف یا یک کلیک ساده قابل جستجوست، آیا واقعا با آمار سطحی و مصداقی و طبیعتا روزافزون مثل تعداد مدرسه و درمانگاه و لوله کشی میتوان وضعیت یک کشور را بعد 50 سال پیش بینی کرد؟ یعنی قرار بود بعد نیم قرن تعداد این مصادیق در کشور هیچ تغییری نکند؟
    اما نکته ی آخر امثال بنده که مذهبی و اخلاقی نیستیم و طبیعتا ادعایی هم نداریم اما شما که شکر خدا مذهبی و اخلاقی هستید، آیا مراقب هستید دفاع از چیزی که فکر میکنید به حق است وسیله ای برای دروغ و بی انصافی نشود!

نظر

• خسرو چوگان
      ستاره‌دار(1)
      • Jan 2022
      • 263

داور جان تو که هر روز اینجا داری از سلطنت پهلوی دفاع می کنی ، بحث بودن یا رفتن جمهوری اسلامی نیست ، بیشتر بحث سر این که شما داری تاریخ رو تحریف می کنی.گیرم جمهوری اسلامی رفتنی باشه و همین فردا سرنگون بشه ،آیا این موضوع ، باعث تطهیر پهلوی میشه؟
      علم در خاطرات سال 53 می نویسه فقط 4% روستاهای ایران برق دارند و فقط 1% روستاهای ایران آب آشامیدنی سالم دارند ، به نظر شما که سلطنت طلب هستید این وضعیت با علم به این که 70% جمعیت ایران در سال 53 روستایی بودن و در همین سال ها روزی 6 میلیون نفت فروخته می شد، نشانه قوت و قدرت پهلوی ها است؟
      یادداشت‌های علم، شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۵۳
      عرض دیگر این بود که «در جلسه خانه‌های فرهنگ روستایی معلوم شد که روستاهای ایران فقط ۴ درصد برق و ۱ درصد آب آشامیدنی مطمئن دارند و این به کلی مغایر نظر شاهنشاه است. ما دو هزار خانه فرهنگ روستایی داریم و فقط در ۱۳۶ خانه برق هست.» فرمودند: «می‌دانم.» عرض کردم: «پس چرا اقدامی نمی‌فرمایید؟» فرمودند: «آخر باید شبکه برق به تمام ایران برسد.» عرض کردم: «در بعضی جاها هم که رسیده برای انشعلاب هر ده، وزارت آب و برق سی هزار تومان حق انشعاب مطالبه می‌کند. این کار که مضحک است، آن هم با این همه پول و مقدورات. به علاوه ۳ ریال کیلووات مطالبه می‌کنند.» فرمودند: «کار آسانی است و انجام می‌شود نگرانی ندارد.» دیگر عرضی نکردم

از اینها که بگذریم ، فکر می کنی کی جمهوری اسلامی نابود میشه؟ دوست دارم تارگت زمانی شما رو هم بدونم
      الان بعد از 47 سال جمهوری اسلامی چه غلطی کرده؟
      تو سیستان و بلوچستان دانش اموز تو کپر درس میخونه.
      یارو از فقر داره تن فروشی میکنه.
      غیرت هم خوب چیزیه. که حاکمان فعلی ندارند.

نظر

• pahlevan
        ستاره دار (1)
        • Sep 2020
        • 439

حسین صلاح ورزی فعال اقتصادی و رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران :

حالا که نماینده فرقه پایداری کوچک زاده در مجلس رسماً کارزاری راه انداخته و اعلام کرده راضی نیست یک قران از مالیات من قبل از آنکه خرج غزه شود خرج جایی دیگر شود،
        اگر به جایی بر نمیخورد ما رعایا هم اجازه داریم نظرمان را اعلام کنیم؟

من حسين سلاح ورزی راضی نیستم یک قران از مالیات پرداختی من بجز برای رفاه مردمان کشورم، خرج غزه و هیچ جایی دیگر خارج از ایران شود

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2719

من جواب دادن به تو رو در شان خودم نمی دونم ، قبلا هم بهت گفتم ، دیگه هم پست های منو ریپلای نکن
          بنده هم هم کلام شدن با شما رو در شأن خودم نمی‌بینم...اما وقتی میبینم با اطلاعات غلط به هدف گمراه کردن دیگران پست های رو نشر میدهید قطعا موضع گیری میکنم...چون در این مملکت زندگی میکنم و متاسفانه بی تفاوتی هموطنان در موضع گیری اصولی در برابر اقلیتی که تفکر شما از آن نشات میگیره باعث وضع موجود شده...پس احتراما عرض میکنم زین پس پست های شما توسط بنده بیشتر ریپلای خواهد شد ...در صورتی که اعتراضی دارید میتونید بنده رو بلاک کنید

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2719

ظاهراً در توافق حماس و اسرائیل ...در آینده خبری از حماس در نواره غزه نیست..حزب الله هم بشدت تضعیف شده و در آینده حداقل دیگه بعد نظامی نداره...تکلیف سوریه هم مشخص شده...عراق هم باید حشدالشعبی رو منحل کنه و این. یکی از درخواست های نماینده ترامپ در سفر هفته قبل خودش به عراق بود

این مقاومتی که چند دهه برای اون هزینه شد..همه از دست رفت!!!چند دهه سومدیریت هزاران میلیارد ضرر زد به اقتصاد این مملکت....آیا پاسخ به این ضرر و زیان لگد به گور پهلوی زدن هست!!!؟
            اصلا پهلوی بد!!! شما که انقلاب کردید که درستش کنید...الان چه توضیحی دارید؟ هیچ توضیح مستدل و منطقی وجود ندارد...کاملا بر ضد منافع ملی کار کردید...یک اقلیت ۶ درصدی هم بیشتر نیستید...اما یک ملت رو به گروگان گرفتید

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8529

حالا اون به کنار.

چرا صنعت خودرو دارد درجا میزند؟
              چرا خودروی چینی بازار را در دست گرفته؟

چرا موتور وارداتی جای موتور داخلی را گرفته؟

اتوبوس که خدا رحمتش کند.

پشت همیه اینها ایران خودرو و سایپا سپاه است.

کویر و مویر موتورسیکلت و شهاب اتوبوس و کامیونت هم سردار رضایی.

یعنی ما از خودی داریم میخوریم.

روی چه حسابی ما با دشمن که آمریکا باشد سازش نکنیم؟

اسرایل صهیونیستی هرگز. با انها هرگز سازشی نخواهد شد.

ولی با آمریکا که مثلاً دشمن اصلی است چرا نباید سازش کرد در جایی که همه جوره از خودیهامون خوردیم.

روی چه حسابی کلی رانت برود تو جیب رضایی ها و شمعخانی و غیره ؟

هیچی پیشرفت نداشته طی 45 سال گذشته.

همه چی آویزان

چه کردند سردارها!!؟؟

چه داخل و چه در خارج مرز !؟

مواد دارویی همه و همه وارداتی.

مسخره است.

ترامپ از در دوستی درآمد باید دستش را بگیرید و سازش کنید.

هیچی دیگه مهم نیست.

دشمن ما در اصل دوست ماست.
              و دوستان ما دشمنان.
              در راسشان سرداران که فقط جیب خودشان و نزدیکانشان را پر کردند.

تمام

اگر حتی یک کم پیشرفت داشتیم در صنایع و تولید مواد اولیه میگفتیم باشه سردارها کاری کردند.

معنی ندارد واردات.
              معنی ندارد پارتی بازی و گاوبندی و بخور بخور و فامیلبازی.

با توجه به تمامی داده های موجود آینده صنعتی و علمی برای کشور متصور نیست.

به نام مستضعف قیام شد و به لندکروز و ویلاهای لواسان و برج وشرکتهای خارجی فوق لوکس منتهی شد .

سوبسیدها برداشته شد و 45 تومان یارانه اختصاص داده شد.
              اون را هم پیچوندند.
              الان یارانه چنده ؟
              همون 45 تومان !؟
              به والله آبروی اسلام را بردید.

خیلی ها مجبورند کارهایی که بکنند که در شان و شخصیتشان نیست.

در صورتی که 80% زیر خط فقر قرار دارند.

حتی خود خدا هم این را قبول ندارد و توصیه و فرمایش نمیکند.

از بعد سیاسی: دست دادن به آمریکا یعنی تو دهنی سنگین به اسرائیل.

دری را که فشار میدهید باز نمیشود را باید بکشید.

اگر تولیدی ملی وجود ندارد باید واردات برای عموم آزاد شود حتی برای زنهای خانه دار.
              چه معنی دارد سردارها فقط اولویت خاص داشته باشند.

روز نامردها مبارک.

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2025/01/14, 23:00.

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1626

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                شل مغزی هم حدی داره
                اگر ایران همین قدرت نظامی فعلی را نداشت، همین عرب های اطراف شاخ می‌شدند،
                همین الهام علی‌اف مافنگی هم شاخ میشد، همین حالا هم اینها چون میداند از لحاظ عملی کاری از دستشون بر نمیاد و اگر ایران اراده کنه ۲۴ ساعته میشورته شون ، خفه شده.

همین هفته پیش دبیر شورای امنیت ملی ایران رفته باکو، گوشی داده دستشون که عملی بر خلاف تمایل ایران انجام ندهند و به همین خاطر هم شروع کردن به فحاشی.

چسبیدن به یک ابر قدرت، بحثش از نداشتن قدرت نظامی کاملا جداست.ژاپن در حال حاضر یکی از قدرتمندترین ارتش های دنیا را داره،از سمت دیگه به یک ابر قدرت هم تکیه کرده
                بریم درباره شل مغزی کمی مطالعه کنیم....ظرف تنها ۳ساعت اسراییل کل پدافند قدرت نظامیتان را به باد داد...ظرف یک سال...تمام مردان قدرتمند نظامیتان رابه کودکان ابلهی تشبیه کرد که باشمشیرهای چوبیشان جلوی گلوله های واقعی...رجز میخواندند...قدرت نظامی ژاپن هم کاملاتحت کنترل آمریکاست...واگر قدرتی داردازصدقه سر همان آمریکاست که اجازه داشتن ارتش را بهش داده...اگه دنیا ندیده بود که امپراتور ۱۵۰سانتیمتری ژاپن چه طور تاکمر جلوی ژنرال۲متری آمریکایی ....خم شده...حق باشما بود...اون ارتش ژاپن که میفرمایین...قسمتی از ارتش آمریکاست که دراقیانوس آرام برای محافظت از منافع آمریکا درخاوردوردربرابر چین واحیانا روسیه...پایه گذاری شده...وهمان نقش نقش اسراییل را درخاور میانه بازی میکند....دنیا به چشم خود دید که باهمه کبکه ودبدبه چین...جرات وقدرت نگاه چپ به تایوان(یک جزیره کوچک وبدون قدرت نظامی!)را ندارد...شل مغزی انجاست که امارات از ترس قدرت نظامی !ایران...ادعای مالکیت برجزایر سه گانه رابکند....
                شل مغز کسیست که ۲۰۰ کلاهک اتمی اسراییل وهزاران کلاهک اتمی آمریکا را ندیده...اما هنوز به بمب اتمی دست پیدا نکرده....برای هردوی این کشورها خط ونشان میکشد....
                وسرانجام...شل مغز کسیست که...نزدیک نیم قرن...مردم را از لولوی آمریکا میترساند...اما به ناگهان....ازسوی همه عرزشیها...مذاکره با آمریکا...آرزوشده است...اونم نه باهرکسی....باهمان قاتل سلیمانی...باهمان ترامپ قمار باز.....
                ما شل مغزی را ترجمه کردیم...تفسیرش باشما

نظر

• ashkan zandi
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1128

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                  ظاهراً در توافق حماس و اسرائیل ...در آینده خبری از حماس در نواره غزه نیست..حزب الله هم بشدت تضعیف شده و در آینده حداقل دیگه بعد نظامی نداره...تکلیف سوریه هم مشخص شده...عراق هم باید حشدالشعبی رو منحل کنه و این. یکی از درخواست های نماینده ترامپ در سفر هفته قبل خودش به عراق بود

این مقاومتی که چند دهه برای اون هزینه شد..همه از دست رفت!!!چند دهه سومدیریت هزاران میلیارد ضرر زد به اقتصاد این مملکت....آیا پاسخ به این ضرر و زیان لگد به گور پهلوی زدن هست!!!؟
                  اصلا پهلوی بد!!! شما که انقلاب کردید که درستش کنید...الان چه توضیحی دارید؟ هیچ توضیح مستدل و منطقی وجود ندارد...کاملا بر ضد منافع ملی کار کردید...یک اقلیت ۶ درصدی هم بیشتر نیستید...اما یک ملت رو به گروگان گرفتید
                  واقعیت کشور و کسایی که سرکار هستن خیلی خیلی عریان شده که از کجا هستند و برای کی کار میکنن
                  نماینده مجلس اجمهوری اسلامی که حقوقش از بیت المال مردمی پرداخت میشه که همه جوره عقب مونده هستیم کمترین امکانات حتی هوای تنفسی سالمی نداریم
                  اونطوری داشت خودشو جر میداد که مالیات مردم خرج لس آنجلس نکنید انگار آمریکا لنگ ایناس تو زلزله بم بنظرم اولین کمک آمریکا بود حالا اینا جای اونا باشن راضی به مرگ همه هستن(زمان کرونا میگفتن در قابلمه به اونا نمیدیم)
                  بعد با افتخار میگه خرج غزه کنید که خب از اول کردید بعد چرا اینقدر وقیح که از مردم خجالت نمی‌کشه که چرا باید پول ما مالیات ما خرج اون مفتخورها بشه
                  بخدا آدم میشناسم نمیدونه سفر چیه از شهر و دهات خارج نشده ماهی یکبار گوشت نداره برنج نداره
                  بخدا قسم گاهی این چیزارو‌ میبینم از فرط فشار می‌خوام خودکشی کنم چون کار زیادی ازم برنمیاد وسعم نمی‌رسه تعداد زیاده
                  می‌خوام بپرسم یعنی نداریم یا ما آدم نیستیم یا مردم بدبخت کرامت ندارن
                  یارو پیرمرد پیرزن دستش پیش بقیه دراز می‌کنه اصلا خیلی از میوه هارو نمی‌شناسه
                  مگه نمیکنید مسلمونید بولاه باید بمیرن از این درد
                  بعد طرف با شکم دو متری میگه مالیات و بیت المال خرج غزه کنید
                  اگه اون دنیایی باشه نمیدونم میخوان چیکار کنن
                  یعنی میتونن سر خدا کلاه بذارن بگن بخاطر تو بود یا....
                  ببخشید دلم پر بود امروز دیدم بچه ای که پول هدیه روز پدر نداشت و پدری که پول یه شیرینی و چند کیلو میوه ارزون نداشت
                  جواب این شرمندگی هارو نمی‌دونم چطوری میشه داد واقعا چرا

نظر

• علیرضا۱۲۳
                    عضو فعال
                    • Sep 2022
                    • 2719

رحیم چمران، پسر شهید چمران، در لباس آتش‌نشانی در کالیفرنیا (عکس)

توله همان شخصی هست که شعار ضد امپریالیستی میداد و اسلحه دست گرفته بود که قدس شریف رو آزاد کنه!!!!الان چرا پسرش در سپاه قدس خدمت نمیکنه؟

نظر

• vion
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 825

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      رحیم چمران، پسر شهید چمران، در لباس آتش‌نشانی در کالیفرنیا (عکس)

توله همان شخصی هست که شعار ضد امپریالیستی میداد و اسلحه دست گرفته بود که قدس شریف رو آزاد کنه!!!!الان چرا پسرش در سپاه قدس خدمت نمیکنه؟
                      درود
                      فکر میکنم پسر شهید چمران از همسر آمریکایی شون هستن.چمران شخصیت بزرگی بود.اون دوره آرمان خواهی رایج بود و دکتر چمران نیر درگیر این آرمان خواهی شد.این که در ایران عده ای مقاومت را ابزاری برای چپاول منابع ملی و ...قرار دادن،نافی رفتارهای نامناسب اسراییل با فلسطینی ها و هم چنین پیگیری منافع منطقه ای و تاریخی ما نیست.

نظر

• pahlevan
                        ستاره دار (1)
                        • Sep 2020
                        • 439

زنگ خطر برای اقتصاد ما ..
                        خروج شرکت عربستانی (روغن) خروج شرکت اماراتی (هایپر استار) خروج شرکت اروپایی (دیجیکالا) ‌خیلی اوضاع کشور خوب بوده سرمایه گذاری و پروژه و توریست، پرواز مستقیم و...داشتیم!
                        که همین داشته های کوچیک رو داریم از دست می‌دیم! تو سوریه با جولانی دارن سرمایه گذار‌ خارجی جذب می‌کنند همه جوره..طرح پروژه رفاه آبادانی بعدشم همه نوع توریست جذب خواهند کرد از کازینو تا حرم بی بی زینب، برای تمام سلیقه ها، بعدش فقط کشور ما مثل یک کشور دور افتاده از تمام ۵قاره و بدون کوچکترین ارتباط اقتصادی یا سیاسی با دنیا، فقط با گروه های تندرو ایدئولوژیکی رابطه داریم(اکثر این گروه ها حتی تو کشور خودشون منفور هستند) ما ولی هم مادر خرج شون هستیم هم پدر خوانده شون!
                        هیچوقت منافع ملی وجود نداشته، همیشه امت مقاومتی ارجحیت داشته، دخالت ما تو کشورهای دیگه و توهم صدور انقلاب و نامه به ملت و ارتش عراق و نامه به جوانان آمریکا و اروپا و... مثل یک کارخانه دشمن تراشی عمل کرده اکثر کشورها بر ضد خودمون کردیم که حتی مسلمون ها و همسایه هامون چشم دیدن مارو ندارند.
                        متاسفانه هیچ جایگاهی تو هیچ زمینه ای نداریم و همیشه دشمن شاد کن عمل کردیم.

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3073

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post

سلام و عرض ادب جناب مصطفوی عزیز...
                          قبلا هم چند بار سعی کردم باهاتون همکلام بشم اما قابل ندونستید، لیکن باز هم خدمتتان عرض میکنم که...
                          اول دوستانه و صمیمانه، پیشنهاد میکنم تاریخ رو از منابع معتبر و متنوع مطالعه بفرمایید، مثلا همین مطلبی که نقل فرمودید رو بنده چند سال پیش در چند تا از سایتهای طرفدار نظام دیدم و با کمی کنجکاوی و جستجوی ساده به عدم صحت مطلب نقل شده پی بردم :

-اول اینکه مولف کتاب جناب آبراهامیان که از چپی های قدیم و مخالفان حکومت پهلوی است...
                          -دوم اینکه نویسنده ای که کتاب از آن نقل قول کرده یعنی اقای فرانسیس فیتز جرالد که نقل است این مطلب رو در سال 1353 در یک مجله ی آمریکایی چاپ کرده است در سال 1318 یعنی 35 سال قبل از نقل مطلب فوق فوت کرده است! /.:biggrinsmiley.:/
                          -اما سوم کدام رابطه علی معلولی را در علم میتوان از استدلال قیاسی به دست آورد اونهم نه استدلال قیاسی بر پایه شواهد آماری بلکه صرفا بر پایه ی تجربیات شخصی؟
                          -چهارم اینکه؛ وقتی برای مقایسه حکومت قبلی و فعلی دهها و صدها آمار کلان اقتصادی در سطح ملی و بین المللی وجود دارد (از ارزش پول ملی، ارزش پاسپورت، تورم و رشد اقتصادی تا بیکاری و سن شروع اعتیاد و نرخ طلاق و غیره) واقعا چرا باید بحث از بدیهیات و مصادیق شخصی بی ارزش کرد؟
                          -پنجم؛ وقتی جایگاه ایران در کشورهای هم رده در زمینه های مختلف یا یک کلیک ساده قابل جستجوست، آیا واقعا با آمار سطحی و مصداقی و طبیعتا روزافزون مثل تعداد مدرسه و درمانگاه و لوله کشی میتوان وضعیت یک کشور را بعد 50 سال پیش بینی کرد؟ یعنی قرار بود بعد نیم قرن تعداد این مصادیق در کشور هیچ تغییری نکند؟
                          اما نکته ی آخر امثال بنده که مذهبی و اخلاقی نیستیم و طبیعتا ادعایی هم نداریم اما شما که شکر خدا مذهبی و اخلاقی هستید، آیا مراقب هستید دفاع از چیزی که فکر میکنید به حق است وسیله ای برای دروغ و بی انصافی نشود!
                          درود بر دکتر عزیز
                          حیفم اومد این پست رو تکرار نکنم
                          در جواب دوستمون جناب مصطفوی فقط یه موردی که برای خانواده خودم رخ داده نقل میکنم
                          سال 53 پدر من با 20 هزار تومن یه منزل ویلایی 220 متری واقع در کیانشهر فعلی خرید، از دم قسط.
                          حالا چطور در روستایی، یک انشعاب، 30 هزار تومن هزینه داشته است!!! نمیدانم.
                          در جواب دیگر سوالشون هم فقط خبری که دیروز منتشر شد رو ببینند

پیام مهم پزشکیان از شبکه آمریکایی NBC: آماده مذاکره شرافتمندانه هستیم

سيد مهدي طباطبایی،معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس‌جمهور نوشت:

«پیام مهم ‎رئیس جمهور ‎پزشکیان در گفت‌و‌گو با Lester Holt مجری معروف امریکایی فردا از شبکه تلویزیونی NBC پخش خواهد شد.
                          جمهوری اسلامی ایران خواهان صلح و تنش زدایی در منطقه و جهان است،
                          جنگ افروزی، تجاوز و نسل کشی رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کند و آماده مذاکره شرافتمندانه و برابر است.»

گفته بودند که حفظ نظام اوجب واجبات هست

حتی ژاژخایی برای شیطان، به جهت حفظ نظام واجب است چه برسد به مذاکره .

زیاد طول نمیکشه سال 2025 سال پایانها و شروع های جدید است.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2719

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                            درود
                            فکر میکنم پسر شهید چمران از همسر آمریکایی شون هستن.چمران شخصیت بزرگی بود.اون دوره آرمان خواهی رایج بود و دکتر چمران نیر درگیر این آرمان خواهی شد.این که در ایران عده ای مقاومت را ابزاری برای چپاول منابع ملی و ...قرار دادن،نافی رفتارهای نامناسب اسراییل با فلسطینی ها و هم چنین پیگیری منافع منطقه ای و تاریخی ما نیست.
                            درود
                            بنده منافع منطقه ای را نمی‌فهمم...چه منافع منطقه ای!!!؟ این منفعت کجاست که جز ضرر ندیدیم!؟
                            یک کشوری مثل آمریکا منافع منطقه ای و خارج از منطقه ای داره...دلیلش اقتصادش هست...بالغ بر ۲۰ درصد کل اقتصاد دنیا دستش هست...یک ارتش ۹۰۰ میلیارد دلاری از این اقتصاد دفاع می‌کنه...هر دولت یا ملتی به امنیت این اقتصاد ضربه بزنه با اون تهدید برخورد می‌کنه
                            این منافع منطقه ای اصلا برای ایران درست تعریف نشده...منافع منطقه ای باید با منافع ملی هم پوشانی داشته باشه...نه اینکه میلیارد دلاری خرج کنیم تا خاک فلسطین آزاد بشه...حالا ۴۵ ساله اصلا یک اینچ مربع آزاد کردیم!؟
                            بعد اصلا کی گفته روش درست طرفداری از مظلومیت فلسطین اسلحه دست گرفتن و جنگیدن هست...اتفاقا کاملا این روش به نفع اسرائیل تمام شده
                            و اما در مورد مصطفی چمران...این تخم لق رو همین چمران و امام موسی صدر گذاشتند...چهار تا جقله مثل احمد متوسلیان و غیره هم جوگیر شدند و آرام آرام در دهه شصت بنیان این تعریف کج از منافع منطقه ای گذاشته شد...ملت هم درگیر جنگ و تشنه و نیازمند امنیت بودند مجبور بودند سکوت کنند
                            ارادت

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3073

مادر میهن‌پرست پادشاهی‌خواه جاویدنام ‎#یلدا_آقافضلی با انتشار تصویری از ‎#رضاشاه_بزرگ در استوری اینستاگرام خود نوشت:

ما ایرانی هستیم پس روز مرد برای ما ۲۴ اسفند هست، زادروز رضاشاه نام‌گذاری شده.

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1626

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                                درود
                                ازچه نظر بزرگ بود؟..از نظر جثه؟یا از این نظر که بزرگترین ضربه هارو به ملت ایران زد؟...یا از این نظر که بزرگترین دیکتاتور تاریخ (خامنه ای)...رو...ریشه سازی کرد؟...یا اینکه ازموسسان بزرگترین گروه تروریستی دنیا(حزب الله) بود؟...بله...مردبزرگی!بود....

نظر

در حال کار...
                                X