اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

نقل است که (بایزید) یک‌روز می‌رفت. سگی با او همراه او افتاد. شیخ دامن از او در ،فراهم گرفت. سگ گفت: اگر خشکم هیچ خللی نیست، و اگر ترم (هفت آب و خاک میان من و تو صلحی اندازد)*. اما اگر دامن به خود باز زنی، اگر به هفت دریا غسل کنی پاک نشوی.

بایزید گفت: تو پلید ظاهر و من پلید باطن. بیا تا هر دو بر هم کنیم تا به سبب جمعیت بود که از میان ما پاکی سربرکند.

سگ گفت: تو همراهی و انبازی مرا نشایی که من رد خلقم‌، و تو مقبول خلق‌. هرکه به من رسد سنگی بر پهلوی من زند، و هرکه به تو رسد گوید: سلام علیک یا سلطان العارفین! و من هرگز استخوانی فردا را ننهاده‌ام، تو خُمی گندم داری - فردا را.

بایزید گفت: همراهی سگی را نمی‌شایم، همراهی لم یزل و لا یزال را چون کنم. سبحان آن خدایی را که بهترین خلق را به کمترین خلق پرورش دهد.
    ...
    * ( کنایه از این که جسم نجس شده با هفت بار خاکمال کردن و شستن پاک می شود)

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1931

با صحبتهای اخیر جناب دادکان احتمالا ایشون هم همانند تاجر ورشکسته باغ پسته در استخر غرق خواهند شد
      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• چلاغعلی خان خانان
        ستاره‌دار(2)
        • Oct 2020
        • 708

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
        با صحبتهای اخیر جناب دادکان احتمالا ایشون هم همانند تاجر ورشکسته باغ پسته در استخر غرق خواهند شد
        برادر بسیجی
        مفهوم نیست
        واضح صحبت کن

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1491

افشای ۲ سلطان مسکن ایران

?یک نفر در کشور بیش از ۵۰۰ خانه و یک نفر دیگر بیش از ۱۰۰۰ خانه دارد

نظر

• ریسعلی دلواری
            عضو فعال
            • Dec 2022
            • 1931

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
            برادر بسیجی
            مفهوم نیست
            واضح صحبت کن
            بسجی فقط باکری بود باکریها وآضح دو هفته پس از اینکه هاشمی گفته کی گفته تحربمها نعمت است در استخر فرح غرق شد الان هم یک کلیپی از دادکان اومده بیرون می گه اگر نمی توانید واگذار کنید حکومت رو خواستم بگم دادکان هم احتمالا غرق بشه مفهوم بود لایک کن نبود رد شو تا بعد
            یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• چلاغعلی خان خانان
              ستاره‌دار(2)
              • Oct 2020
              • 708

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
              افشای ۲ سلطان مسکن ایران

?یک نفر در کشور بیش از ۵۰۰ خانه و یک نفر دیگر بیش از ۱۰۰۰ خانه دارد
              500تایی رو نمیدونم کی هست
              ولی 1000 خانه شک نکنید همین. درنا خان است /:.yead.:/:Ddornaa

نظر

• دفتردار
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 859

دو مشکل بزرگ پیش روی حماس در روزهای آتی !
                ۱— تعیین کادر رهبری.
                ۲—دوری و نزدیکی با جمهوری اسلامی .
                بدون حل این دو مشکل بازسازی غزه غیرممکن است .
                و لذا این دو موضوع احتمالا حماس را دچار تفرقه و جنگ داخلی خواهد نمود.!

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11252

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
                  دو مشکل بزرگ پیش روی حماس در روزهای آتی !
                  ۱— تعیین کادر رهبری.
                  ۲—دوری و نزدیکی با جمهوری اسلامی .
                  بدون حل این دو مشکل بازسازی غزه غیرممکن است .
                  و لذا این دو موضوع احتمالا حماس را دچار تفرقه و جنگ داخلی خواهد نمود.!
                  دیگه تموم شد رقت ... نظم نوین بزودی اغاز میشه

حماس وحزب الله وسوریه وحشدالشعبی و .... همه الفاتجه .. تمام شد ...

درگیر این مسایل نباشید ... فقط مونده تصمیم سیستم ونظام برای بقا یا ؟؟؟......

نظر

• zess
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3107

لیندسی گراهام سناتور جمهوری خواه:

یک در تریلیون این احتمال وجود دارد که برنامه هسته‌ای ایران را بتوان از طریق دیپلماسی تنزل داد. از سوی دیگر به احتمال ۹۰ درصد از طریق اقدام نظامی اسرائیل، با حمایت آمریکا، میتوان آن را تنزل داد.
                    بنابراین مبحث بعدی گفتگوی من با ترامپ این است که از این فرصت برای نابود کردن برنامه هسته ای ایران استفاده کند، زیرا آنها بسیار بی پناه شده و از نظر دفاعی در موقعیت مناسبی نیستند.

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

جلوی قانون طبیعت رو نمیتونن بگیرن
                      همچنان که کسی نتونست جلوی انقلاب 57 رو بگیره
                      امروز هم با اتفاقاتی که در ایران داره رخ میده هرچه در توان داشته باشند باز زورش شون به طبیعت نمیرسه
                      گردش روزگار مثل ساعت شنی که مدام پر و خالی میشه ناتوان رو تبدیل به توانا و توانا رو تبدیل به ناتوان میکنه
                      و این قانون طبیعته

نظر

• zess
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3107

مجری: به نظرشما راهکار دو دولتی برای آینده نزاع اسرائیل و فلسطین وجود دارد؟

مایک هاکابی سفیر جدید ترامپ در اسرائیل: خیر. باید بپذیریم که یک دولت فلسطینی در غره قبل از این وجود داشت. ببینید اوضاع چطوری شده است. شما نمیتوانی یک دولت فلسطینی در کنار دولت اسرائیلی داشته باشید، تا وقتی که فلسطینی‌ها اعتقاد داشته باشند که اسرائیل نباید وجود داشته باشد.

نظر

• saft
                          عضو عادی
                          • Apr 2014
                          • 227

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                          دیگه تموم شد رقت ... نظم نوین بزودی اغاز میشه

حماس وحزب الله وسوریه وحشدالشعبی و .... همه الفاتجه .. تمام شد ...

درگیر این مسایل نباشید ... فقط مونده تصمیم سیستم ونظام برای بقا یا ؟؟؟......
                          دو راه پیش روی این نظام متصور است یکی اینکه مثل آدم کنار بروند و همه چیز را بطور مطلق واگذار کنند درقبال خرید جان و ناموسشان و نه حتی اندک مالی از ثروت ایران که مدتهاست از ملت چپاول کرده اند و تبعیدشان به مثلا عتبات عالیات تحت الحفظ که احتمالش از نظر من صفر است چون اینها اساسا آدم نیستند بنابراین مثل آدم کنار رفتن را بعنوان یک فعل انسانی اساسا بلد نیستند اما راه دوم پذیرش شروط 12 گانه ترامپ البته با بندهای احتمالی اضافی حَسب مقتضیات کنونی یعنی تغییر ماهیت از صفر و بیخ و بن بدهند ممکنست از سر دغل بازی به این روی آورند و تن در دهند چون آخوند ذاتش دغل بازیست و تا نفس در بدن دارد از آن دست نمیکشد با این ترفند که چون آتشی زیر خاکستر خود را حفط کنند تا دوران ترامپ طی شود با پوست اندازی و اتحاد با جناحان پهلوی ستیر و بزک دوزک کردن همین نظام وکسب مشروعیت مجدد و ایجاد پایگاهی اجتماعی از عوام ومردم ساده لوح یا عافیت طلب با شعاراتی جفنگ گونه چون وفاق ملی ارزشهای ملی میهنی و...بنظر من نتانیاهو با پدیرش صلح در نوار غزه در قبال تامین منافع اسرائیل در قبال ایران و هماهگ بودن و همراهی آمریکا و ترامپ با برنامه او این راه را بر آنان بسته است

نظر

• Davar
                            عضو فعال
                            • May 2017
                            • 3124

در اصل توسط saft پست شده است View Post
                            دو راه پیش روی این نظام متصور است یکی اینکه مثل آدم کنار بروند و همه چیز را بطور مطلق واگذار کنند درقبال خرید جان و ناموسشان و نه حتی اندک مالی از ثروت ایران که مدتهاست از ملت چپاول کرده اند و تبعیدشان به مثلا عتبات عالیات تحت الحفظ که احتمالش از نظر من صفر است چون اینها اساسا آدم نیستند بنابراین مثل آدم کنار رفتن را بعنوان یک فعل انسانی اساسا بلد نیستند اما راه دوم پذیرش شروط 12 گانه ترامپ البته با بندهای احتمالی اضافی حَسب مقتضیات کنونی یعنی تغییر ماهیت از صفر و بیخ و بن بدهند ممکنست از سر دغل بازی به این روی آورند و تن در دهند چون آخوند ذاتش دغل بازیست و تا نفس در بدن دارد از آن دست نمیکشد با این ترفند که چون آتشی زیر خاکستر خود را حفط کنند تا دوران ترامپ طی شود با پوست اندازی و اتحاد با جناحان پهلوی ستیر و بزک دوزک کردن همین نظام وکسب مشروعیت مجدد و ایجاد پایگاهی اجتماعی از عوام ومردم ساده لوح یا عافیت طلب با شعاراتی جفنگ گونه چون وفاق ملی ارزشهای ملی میهنی و...بنظر من نتانیاهو با پدیرش صلح در نوار غزه در قبال تامین منافع اسرائیل در قبال ایران و هماهگ بودن و همراهی آمریکا و ترامپ با برنامه او این راه را بر آنان بسته است
                            درود
                            با پذیرش اف ای تی اف مشخص میشه که راه دوم رو انتخاب کردند
                            زمزمه آزادی زندانیان سیاسی امثال تاجزاده و دوستان هم شنیده میشه.

نظر

• saft
                              عضو عادی
                              • Apr 2014
                              • 227

دقت کردید آسمانی شدن این دو چهره امنیتی محبوب نظام قاضی رازینی و قاضی مقیسه درست در سالروز تیرباران نواب صفوی معاند حکومت پهلوی اتفاق افتاد .... و البته در این رازها و نشانه هاست برای انانکه می اندیشند/:.yead.:/
                              آخرین ویرایش توسط saft؛ 2025/01/20, 09:59.

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

ترامپ یک روز قبل از مراسم تحلیف:

من به جنگ در اوکراین پایان خواهم داد. من از هرج و مرج در خاورمیانه جلوگیری خواهم کرد. من از وقوع جنگ جهانی سوم جلوگیری خواهم کرد که نمی‌دانید ما چقدر به آن نزدیک هستیم.

اولین گروه از گروگان‌ها آزاد شدند. چه کسی می‌داند چه اتفاقی می‌افتد. اگر من رئیس‌جمهور بودم، هرگز این اتفاق نمی‌افتاد. ایران پولی نداشت که به حزب‌الله و حماس بدهد و آنها ورشکسته می‌شدند و اصلا کاری نمی‌کردند.

ما قصد داریم تهاجم به مرزهای خود را متوقف کنیم.ما می‌خواهیم قفل طلای مایعی را که درست زیر پایمان است را باز کنیم.

نظر

در حال کار...
                                X