کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
سلام شنوایی کم شده؟
من شرکت پخش دارم الان تو کار طبابت نیستم از سال ۹۲
سلام شنوایی کم شده؟
دستتان درد نکند دکتر اقا
بله شنوایی این گوشم که صدا میپیچد خیلی کم شده
اصلا هیچی نمیفهمم
یک دکتر رفتم گفت گوشی بگذار
گفت 50 میلیون تومان
منم نداشتم ولش کردم
ضرببه هم نخورده یهو اینطور شد
حالا خلاصه دست منو دامان شما
قرصی دوا یی بگو بخورم
ممنونم
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است
View Post
سلام شنوایی کم شده؟
دستتان درد نکند دکتر اقا
بله شنوایی این گوشم که صدا میپیچد خیلی کم شده
اصلا هیچی نمیفهمم
یک دکتر رفتم گفت گوشی بگذار
گفت 50 میلیون تومان
منم نداشتم ولش کردم
ضرببه هم نخورده یهو اینطور شد
حالا خلاصه دست منو دامان شما
قرصی دوا یی بگو بخورم
ممنونم
همسنای تو تو گورن برو خداتو شکر کن /.:biggrinsmiley.:/
همسنای تو تو گورن برو خداتو شکر کن /.:biggrinsmiley.:/
حالا من زنده موندم
چکار کنم
گوجه9 هزار
سیب زمینی 80 هزار تومن
دلار85 هزار
دارو گیر نمیاد
اینقدر گرون
بعد اخوی اگه جای شما سامان اقا تنگ کردم بگو
برم خودمو از پل گیشا پرت کنم پاین
میگه که
زندگی کردن من
مردن تدریجی بود
خدا لعنتشون کنه
ایشاالله هلی کوپترشون بخوره به کوه
بیافتند پاین
شغالا و گرگا بخورنشون
والا
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
View Post
حالا من زنده موندم
چکار کنم
گوجه9 هزار
سیب زمینی 80 هزار تومن
دلار85 هزار
دارو گیر نمیاد
اینقدر گرون
میگه که
زندگی کردن من
مردن تدریجی بود
خدا لعنتشون کنه
بیافتند پاین
شغالا و گرگا بخورنشون
والا
این لینک را باز کن کانال سوپر ارزشی هاست === دقیقه 20 میگه ما تو این کسی که روزی یه وعده گوشت یا مرغ نداره بخوره نداریم
پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
بخش از نامه تبریک وزیر دفاع اسرائیل به وزیر دفاع جدید آمریکا:
ایران و شرکای آن همچنان به تهدید بر ضد ثبات منطقه ای و جهانی ادامه می دهند.
ماههای آینده چالشهایی را برای ما به ارمغان میآورد که نیازمند آمادگی نظامی و استفاده از فرصتهایی است که به ما امکان میدهد اهداف استراتژیک خود را جلو ببریم.
من مطمئن هستم که اسرائیل و آمریکا با کمک یکدیگر می توانند موفق شده و ثبات بلندمدت و آینده ای بهتر برای منطقه ایجاد کنند.
تعهد و حمایت دیرینه آمریکا از امنیت اسرائیل و برتری نظامی کیفی آن، از ارزش بالایی برخوردار است.
View Post
حالا من زنده موندم
چکار کنم
گوجه9 هزار
سیب زمینی 80 هزار تومن
دلار85 هزار
دارو گیر نمیاد
اینقدر گرون
میگه که
زندگی کردن من
مردن تدریجی بود
خدا لعنتشون کنه
بیافتند پاین
شغالا و گرگا بخورنشون
والا
قصدم جسارتا مزاح بود
انشالله هر جا هستی هر چه سریعتر سلامت و تندرست باشی و سایه ت کم نشه @};-
بخش از نامه تبریک وزیر دفاع اسرائیل به وزیر دفاع جدید آمریکا:
ایران و شرکای آن همچنان به تهدید بر ضد ثبات منطقه ای و جهانی ادامه می دهند.
ماههای آینده چالشهایی را برای ما به ارمغان میآورد که نیازمند آمادگی نظامی و استفاده از فرصتهایی است که به ما امکان میدهد اهداف استراتژیک خود را جلو ببریم.
من مطمئن هستم که اسرائیل و آمریکا با کمک یکدیگر می توانند موفق شده و ثبات بلندمدت و آینده ای بهتر برای منطقه ایجاد کنند.
تعهد و حمایت دیرینه آمریکا از امنیت اسرائیل و برتری نظامی کیفی آن، از ارزش بالایی برخوردار است.
خاک عالم رو بریزم تو سر خودت و مسئولینی که ازشون حمایت میکنی که فقط با بدی و شر و جنایت تو دنیا میشناسنتون
تروریستای اهریمنی
خاک عالم رو بریزم تو سر خودت و مسئولینی که ازشون حمایت میکنی که فقط با بدی و شر و جنایت تو دنیا میشناسنتون
تروریستای اهریمنی
البته از افراد دوزاری خاک بر سر که دهان بی بی را لیس میزنند ، انتظار اظهاراتی غیر از این نیست.
----------
اولمرت نخستوزیر اسبق اسرائیل: در حال حاضر همه مسولان اسرائیل در دنیا به عنوان جنایتکار جنگی شناخته شده که در دادگاههای بینالمللی محاکمه خواهند شد.
نتانیاهو باید از صحنه زندگی ما ناپدید شود و من هشدار میدهم که نه تنها این حکومتِ فعلی، بلکه کل اسرائیل در معرض محاکمه در دادگاه کیفری بینالمللی قرار خواهد گرفت.
ما اسرائیل را به سمت صحنه جنایات جنگی و جنایات غیرقابل تحمل برای دنیا سوق دادیم.
البته از افراد دوزاری خاک بر سر که دهان بی بی را لیس میزنند ، انتظار اظهاراتی غیر از این نیست.
----------
اولمرت نخستوزیر اسبق اسرائیل: در حال حاضر همه مسولان اسرائیل در دنیا به عنوان جنایتکار جنگی شناخته شده که در دادگاههای بینالمللی محاکمه خواهند شد.
نتانیاهو باید از صحنه زندگی ما ناپدید شود و من هشدار میدهم که نه تنها این حکومتِ فعلی، بلکه کل اسرائیل در معرض محاکمه در دادگاه کیفری بینالمللی قرار خواهد گرفت.
ما اسرائیل را به سمت صحنه جنایات جنگی و جنایات غیرقابل تحمل برای دنیا سوق دادیم.
خوبه بهم میاین ...تو بدی و شرارت و جنایت دارین رقابت میکنین باهم ....نمیتونم تشخیص بدم کدومتون کثیفتر و پست ترین
همین که خودتونو کنار چندتا جنایتکار دیگه میبینین و مقایسه میکنین واسم کافیه...
نظر