به نظرم آتش بس دوام زیادی نخواهد آورد! آمریکا به کمتر از تسلیم رضایت نخواهد داد . شروط امریکا دو گزینه دارد یا تسلیم بدون قید و شرط ، یا ادامه جنگ!
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
در اصل توسط zess پست شده است View Postهیتلر:
پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آن ها کمک کردند تا من بر مادرشان مسلط شوم.
غلط کرد امپراطوری رم. (آمدیم. دیدیم. مسلط شدیم). همین روم را یهود کله کرد.
پدر جد هیتلر توش گمه.آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2025/06/27, 10:16.
نظر
-
دریک کلام...هرکس با جمهوری اسلامی...ویا با اسراییل همکاری کرده حرامزاده است....تست واقعی حلال زادگی...این دو حکومت...خون مردم غزه ولبنان وایران...روی دستان کثیفشون خشکیده....
👍 4نظر
-
درووووووود
خطابم به علیرضا 123 است
دوست عزیز به قدرت نجوم اسطرلاب ایمان اوردی
گفتی توافق کردند و فیلم بازی میکنند ترامپ و..
حالا اینجا وقتت تلف نکن
اگر تو اصفهان نجوم اموزش میدهند برو یاد بگیر
شما که علاقه به خود بزرگ بینی داری و تخلیل سیاسی داری
به دردت میخورد
نجوم علم است
ای جووووووونمhttps://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
😂 2نظر
-
🙏 1نظر
-
جانان من! اندوه لبنان کشت ما را
بشکست داغ دیر یاسین پشت ما را
جانان من! برخیز باید بر«جبل» راند
حکم است باید باره بر دشت امل راند
جانان من برخیز و زین بر بارگی نه
زی قدس، زی سینا، قدم یکبارگی نه
باید ز آل سامری کیفر گرفتن
مرحب فکندن، خیبری دیگر گرفتن
باید به مژگان رُفت گَرد از طور سینین
باید به سینه رَفت زینجا تا فلسطین
باید به سر، زی مسجد الاقصی سفر کرد
باید به راه دوست، تَرک جان و سر کرد
جانان من برخیز و بشنو بانگ چاووش
آنک امام ما علم بگرفته بر دوش
تکبیر زن، لبیک گو، بنشین به رهوار
مقصد، دیار قدس همپای جلودار[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
🔥 1نظر
-
در اصل توسط گالیور پست شده است View Postالان نجوم چی میگه؟
امید سلامتی و ارامش
الان ستارگان کانفیوزند
ادامه روند
بورس بالای 20 برابر میشود
شاخص 60/000/000
میدانی اینها ظلم بزرگی به بورس کردند
اقتصاد بلد نبودند
اگر حمایت از بورس میشد
تولید افزایش
مردم راضی
و.....
نکردند و دیدید انچه بایست نمیشد
اما جای جبران دارد
از بورس حمایت کنند
خیلی زود دوباره میسازیم
خیلی خیلی زود...
ارادت
مملکت به نخبگان اهمیت نداد
مثل همین سایت
قدر اساتیدی چون شما گالیور عزیزی که زمانی تنها تحلیگر سایت حامد ثقفی بودید
متاسفانه نمیدهند و همه به این روز افتادند که نباید می افتادندhttps://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
👍 1نظر
-
در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Postدرود استاد گالیور عزیز
امید سلامتی و ارامش
الان ستارگان کانفیوزند
ادامه روند
بورس بالای 20 برابر میشود
شاخص 60/000/000
میدانی اینها ظلم بزرگی به بورس کردند
اقتصاد بلد نبودند
اگر حمایت از بورس میشد
تولید افزایش
مردم راضی
و.....
نکردند و دیدید انچه بایست نمیشد
اما جای جبران دارد
از بورس حمایت کنند
خیلی زود دوباره میسازیم
خیلی خیلی زود...
ارادت
مملکت به نخبگان اهمیت نداد
مثل همین سایت
قدر اساتیدی چون شما گالیور عزیزی که زمانی تنها تحلیگر سایت حامد ثقفی بودید
متاسفانه نمیدهند و همه به این روز افتادند که نباید می افتادند
شماهم که از ستاره ها چیزی بروز نمیدین....یه پیش گویی چیزی....باور کنین...من روزهایی که نحس اعلام میکردین وقمردر عقرب....معامله نمیکردم...نه توبورس...نه حتی بازارهای خارج از بورس....
ارادت
🔥 3نظر
-
در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
فقط فرداروخدا به خیرکنه....اصلا نمیشه حدس زد فردا بازار چه طور باز میشه...باتوجه به آتش بس قاعدتا فردا باید خوب باز بشه...اما تقریبا همه کسانی که باهاشون حرف میزنم وازجمله نظر شخصی اینه که بازارخونینی درپیشه...محدودیت دامنه گمونم بهترین گزینه برای سازمان باشه...پولی هم نیست که بشه فردا باهاش از بازار حمایت کرد....اوضاع کاملا گیجه....شرکتها بی برق وگاز...کاسبیها خراب....اوضاع زندگی فلج....واقعا به صورتهای مالی شرکتها امیدی نیست...فقط امید به صلح وبازشدن تجارت خارجیه...وگرنه کار بالای ممدآباده....
شماهم که از ستاره ها چیزی بروز نمیدین....یه پیش گویی چیزی....باور کنین...من روزهایی که نحس اعلام میکردین وقمردر عقرب....معامله نمیکردم...نه توبورس...نه حتی بازارهای خارج از بورس....
ارادت
حل مشکلات زناشویی با روانشناس متخصص (تعرفه مناسب)
فرم پرکن!
آخرین وضعیت شمخانی در بیمارستان / پزشکان قطع امید کردند؟
خبرهای بسیار ضد و نقیضی در مورد وضعیت جسمانی علی شمخانی پس از حمله تروریستی پخش شد و بسیاری شایعه شهادت ایشان را پخش کردند. در ادامه آخرین خبر از روند درمان شمخانی را که تیم پزشکی ایشان اطلاع دادند، بررسی میکنیم.
تاریخ: ۲۸/خرداد/۰۴ ساعت ۰۹:۵۶ | سیاسی شناسه خبر: ۱۹۰۱۲۵ منبع: اقتصاد آنلاین
خبر را برای من بخوان
به گزارش سایت طلا، خبرهای بسیار ضد و نقیضی در مورد وضعیت جسمانی علی شمخانی پس از حمله تروریستی پخش شد و بسیاری شایعه شهادت ایشان را پخش کردند. در ادامه آخرین خبر از روند درمان شمخانی را که تیم پزشکی ایشان اطلاع دادند، بررسی میکنیم.
حل مشکلات زناشویی با روانشناس متخصص (تعرفه مناسب)
فرم پرکن!
در پی حمله تروریستی اسرائیل به محل اقامت مشاور سیاسی مقام معظم رهبری، دریابان علی شمخانی بهشدت مجروح و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد. از همان ساعات اولیه، خبرهای مختلفی درباره شرایط جسمی او در رسانهها منتشر شد. اکنون، تازهترین اظهارات تیم پزشکی مسئول درمان شمخانی، تصویری دقیقتر از روند درمانی او ارائه کرده است. در ادامه جزئیاتی از آخرین وضعیت شمخانی در بیمارستان را ارائه میدهیم.
آخرین وضعیت شمخانی در بیمارستان
به گفته مسئول تیم پزشکی شمخانی، طی روزهای اخیر و با تلاش مستمر کادر درمانی، بخش قابل توجهی از صدمات وارده به بدن او تحت کنترل درآمده است. بر اساس گزارش رسمی، از روز گذشته وضعیت عمومی وی نسبتاً پایدار ارزیابی میشود.
با وجود کنترل نسبی شرایط، تیم پزشکی تأکید کردهاند که به دلیل عوارض شدید داخلی ناشی از انفجار، هنوز امکان ارائه نظر قطعی درباره وضعیت جسمی شمخانی وجود ندارد. با این حال، در چند روز گذشته روند درمان با پیشرفت اندکی همراه بوده است.
اشتباه در نصب بنر برای شهادت شمخانی و واکنش وزارت میراث فرهنگی
در حاشیه ماجرا، بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز با صدور بیانیهای از مردم و خانواده شمخانی عذرخواهی کرد. در این بیانیه آمده که در یکی از بنرهای نصبشده برای پاسداشت فرماندهان شهید، به اشتباه نام علی شمخانی در فهرست شهدا قرار گرفته بود. این خطا بلافاصله اصلاح شده و پیگیری قانونی نسبت به عاملان این اشتباه نیز در دستور کار قرار گرفته است.
علی شمخانی همچنان در روند درمان
براساس گزارشهای رسمی، علی شمخانی که در جریان حمله رژیم صهیونیستی به شدت آسیب دید، همچنان در بیمارستان بستری بوده و تحت نظر دقیق تیم پزشکی قرار دارد. وضعیت او در مرحلهای است که نمیتوان اظهار نظر نهایی کرد، اما تلاشها برای بهبود ادامه دارد.[COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............
نظر
-
در اصل توسط دفتردار پست شده است View Postجنگ بدون هیچ گونه دستاورد قابل توجهی برای طرفین تمام شد.!
امروز هم رهبر ادعای پیروزی کرد ،درست هم می گوید !!!
برای اینکه هنوز رهبر است و حرف می زند و مجلس و ارکان قدرت حکومت ، دارند کار می کنند !
اگر حفظ نظام و حفظ رهبر را ملاک بدانیم ، جمهوری اسلامی برنده این جنگ است چون نظام و رهبر آن دست نخورده باقی مانده است !
به وضوح هیچ انگیزه ای بین اغلب نیروهای نظامی اصل و نصب دار ایرانی وجود نداشت.
ایران حتی با ده درصد توان هم نجنگید. عملا جنگی بود بین اجنبی های اشغالگر قدرت.
در اصل ، جنگ بین کفتارهای انگلیسی و گرگهای روس در ایران بود.
نظر
نظر