اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdollah000
    عضو فعال
    • Apr 2022
    • 1525

عارف امروز رفته صداوسیما و گفته :

- مکانیسم ماشه که چیزی نیست

- اینا شیطنت رسانه هاست

- خدارو شکر مردم ما آگاه هستند

- مردم خیلی وقته از تحریم ها عبور کردند

پی نوشت : در لحظه فرمایشات گهربار عارف ، دلار از 106 هزار تومان عبور کرد و اینم که برای مردم چیزی نیست !

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2825

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
      ✔️ چه منتی سر مردم می‌گذاره! تو خونه زیر باد کولر نشستید دارید فوتبال تماشا می‌کنید! هیچ جای دنیا تلویزیون فوتبال مجانی پخش نمی‌کنه!

✔️ ببخشید پس اون ۳۵ هزار میلیارد بودجه صداوسیما که "از جیب همه مردم" پرداخت می‌شه چیه؟ ۳۵ هزار میلیارد معادل بودجه ۱۰ وزارتخونه‌ست!

✔️ اون شبکه‌های خارجی از بودجه عمومی اداره می‌شن؟ اندازه صداوسیما تبلیغ پخش می‌کنند؟

✔️بسم‌الله، ما حاضریم همین فردا — نه، همین امروز تا شب — بساط صداوسیما جمع بشه و رسانه خصوصی بشه! قیم رسانه‌ای هم نمی‌خوایم. / گاراژ
      درود آقا عبدالله

بودجه صداوسیما از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴ که تازه رشد کندی داشته، ۱۲۴۶ درصد رشد داشته است! در سال پیش رو و در صورت تصویب بودجه ۳۵ هزار میلیارد تومانی، صداوسیما روزی ۹۵ میلیارد و ۸۹۰ میلیون تومان برای دولت خرج دارد که البته بخش زیادی از این هزینه‌ها بخاطر بالا بودن تعداد کارکنان این سازمان است. طبق آمار رسمی سازمان صدا و سیما نزدیک به ۴۸هزار نیرو دارد. این در حالی است که شبکه‌ای مانند فاکس نیوز ۱۳۰۰، سی‌ان‌ان ۴۰۰۰، سی‌سی تی‌وی ۱۰هزار، ان اچ کی ژاپن ۱۰هزار، و بی بی سی ۲۰هزار نیرو دارند.

۴۸ هزار نیرو که عمدتا نحوه گزینش و استخدامشون کاملا مشخص هست!!!
      علاوه بر این پیمان ها و برون سپاری پروژه ها کاملا بر اساس رانت و رابطه هست!!!
      عوض اینکه ملت طلبکار باشند..اینها طلبکار ملت شدند

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4211

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

معنی عبارت « اکثریت مطلق » چیه؟!

همانطور که در پست قبلی مستند اوردم
        از 290 نماینده مجلس
        تعداد 146 نماینده ( 50.34 % )
        توسط مردم 2 شهر
        یا حتی بیشتر انتخاب می‌شوند
        میشه ( 50.34 % )
        یعنی بیش از نیمی از نمایندگان !

چون جمعیت بالغ بالای 16 سال که حق رای دارد
        در یکی از این شهرها برای یک نماینده کافی نیست.
        لذا دو یا سه شهر ققط یک نماینده مشترک دارند
        (مهمترین رکن قوانین حوزه‌بندی انتخابات ، جمعیت حوزه است)
        در ادامه متوجه میشی اکثریت مطلق چیه خدایا چه گیری کردیم . جواب ندیم حرف و حدیث است . جواب بدیم یه بدبختی دیگه ... دیروز یه غلطی کردیم در یه جای دیگه جواب یه ادم معلوم الحال که نیک دانم کیست را دادیم و هزار توهین شنیدیم
        حالا باید در ارتباط با مجلسی و نماینده هاش و تعدادش حرف بزنم که حال ادم بهم میخوره از این بحث و موضوع
        بگذریم
        البته کلی گفتم منظورم به شما نیست

جواب هر دو کامنت را در اینجا میارم . بهتر بود وارد اطلاعات غلط و پشت بازو گرفتن و این چیزا نمیشدی و فقط جواب میدادی . نمیشد فقط جواب بدی و اطلاعات منو زیر سو.ال نبری که غلط و گمراه کننده است ؟ !!!!!!!!!!! از کجا به این نتیجه رسیدی ؟ از برداشت نادرست و غلط که در ذهن خود جنابعالی است ؟ منظورم مرا نگرفتی

اصلا نگران نباش من اگر جائی غلط کنم یا غلط بگویم شهامت اقرار دارم . پاش بیفته شهامت عذر خواهی هم دارم . شهامت اقرار به اشتباه بودن و تغئیر در زمینه ای از تفکرلات سیاسی اجتماعی هم دارم کما اینکه ثابت شده است

شما خودت گمراه نکن اصلا نگران گمراهی لایک کننده های من نباش . الان شما لایک کننده های خودت را روشن کردی ؟
        خوبیش اینه که قرمز کردی دو قسمت را و کار راحت شد

به نظر میرسه در مفهوم و برداشت شهرستان هم اشتباه کردی . شهرستان چیه ؟
        من خودم اصالتا بچه شهرستانم . خب معلومه چند شهر مشترک یک نماینده دارند . منم همینو میگم . از اول درست بگو منظورت را که منظورت این بوده که چند شهر در مجموع نماینده مشترک دارند . در ضمن من در اون کامنت کلی حرف زدم ، در مورد بقیه موارد حرفی نداشتید ؟

گفتی 2 یا 3 شهرستان فقط یک نماینده داشتند و من گفتم اکثریت مطلق شهرستان های ایران یک نماینده دارند . منظورم این بود که فقط یکی و نه بیشتر که کاملا و بدون هیچ عیب و ایرادی درست است و ظاهرا شما فکر کردی من میگم هر شهری یک نماینده دارد . خیر منظورم این نبود

شهرستان به مرکز شهرستان و شهرهای اطراف و توابع گفته میشه . به شهرهای توابع شهرستان نمیگویند ولی گویا شما هر شهری را شهرستان میدانید چون گفتی 2 سا 3 شهرستان فقط یک نماینده . پس شما هر شهری را شهرستان میدانید که غلط است
        در مجموع مرکز و شهرهای توابع یک نماینده دارند و منم همینو میگم

مثلا از همون لیست از 4 شهری
        0.4 - 4 - ۱ - فریدن و فریدون‌شهر و چادگان و بوئین میاندشت
        در مجموع این 4 شهر را شهرستان فریدن میگویند . فریدون شهر و چادگان و بوئین میاندشت شهرستان نیست

130 5 ۲ قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ
        به این 5 شهر شهرستان قائم شهر میگویند با مرکزیت قائم شهر و مابقی شهرها شهرستان نیست

حالا اگر در این لیست تک نمایده ای ها را بشمری چون منظورم من این بود که تک نماینده هستند و فقط یکی دارند ، از بین 146 حوزه ، 113 حوزه فقط یک نماینده دارند که میشه اکثریت مطلق

آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2025/09/01, 18:22.

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1525

امشب در صداوسیما طوری از خوبی های FATF و CFT صحبت میکنن انگار عمه من باهاش مخالف بود.
          ۱۰سال گفتید تصویب FATF پا گذاشتن روی خون شهداست.
          ما ملت مبهوت دغلکاری شماییم.... / مجتبی

🟡 احتمالا چین دستور داده!!!! مثه داداشی شدن با آل سعود!!! / همتا

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2208

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            حتی در استان اصفهان شهرستان های نجف اباد و کاشان با جمعیت زیاد ( شهرهای نجف اباد و کاشان به تنهائی بالای 200 هزار جمعیت دارند ) ولی فقط یک نماینده دارند
            نماینده مشترک
            شهرستان نجف آباد و
            شهرستان تیران و کرون
            آقای ابوالفضل ابوترابی

نماینده مشترک
            شهرستان کاشان و
            شهرستان آران و بیدگل
            آقای مصطفی معینی آرانی

در مجموع این 4 شهر را شهرستان فریدن میگویند . فریدون شهر و چادگان و بوئین میاندشت شهرستان نیست

به این 5 شهر شهرستان قائم شهر میگویند با مرکزیت قائم شهر و مابقی شهرها شهرستان نیست
            OK - پس می‌فرمائید سوءتفاهم شده ؟
            باشه ، قبول ، احتمالاً متن من خیلی شفاف نبوده
            من بابت ناراحت کردن شما عذرخواهی میکنم

-‐-------------------------------------

اون تقسیم بندی برا زمان شاه بود !

جهت به روز رسانی اطلاعات کاربران فروم ؛

نقشه شهرستانهای استان اصفهان

Isfahan_fa.svg.png

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2208

اهل سنت ایران در کدام استانها سکونت دارند ؟

منبع : ویکی‌پدیا دانشنامه آزاد

اهل سنت ایران

مناطق با جمعیت چشمگیر :

اکثریت و اقلیت بزرگ در استان‌های ؛
              کردستان، سیستان و بلوچستان، گلستان، بوشهر، فارس، آذربایجان غربی، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، تهران، البرز، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، هرمزگان

همچنین اقلیت کوچک در استان های ؛
              همدان، قزوین، زنجان، مازندران، اصفهان، خوزستان و آذربایجان شرقی

-------------------------

سر یک بسته صد دلاری شرط می‌بندم
              که خبر نداشتی که در اصفهان
              چند هزار نفر اهل سنت داریم

در همین فروم هم کاربران اهل سنت داریم
              که چندتا که من می‌شناسم
              افراد مهربان و باسوادی هستند

-------------------------------

تبلیغات و هزینه زیاد دولت و رهبری
              کاهش تمایل شیعیان به ازدواج و فرزندآوری
              و برعکس افزایش تمایل اهل سنت به فرزندآوری
              باعث انتشار تحلیلهایی با این عنوان شده است :

مذهب اکثریت ایرانیان تا 20 سال دیگر ، سنی است !

سرچ کنید
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2208

منظور اینکه وقتی آدم هنوز
                جغرافیای سیاسی مذهبی فرهنگی
                زادگاه خودش رو نمی‌شناسه !

چطور در مورد ساختار جامعه‌شناسی
                یک شهر مرزی 1500 کیلومتر دورتر اظهارنظر می‌کنه؟!

و میپره وسط بحث میگه این غلطه !

کجاش غلط بود ؟

منبع حرف بنده در اون پست
                دفترچه یادداشت دست‌نویس خودم
                به عنوان شاهد عینی هست
                منبع حرف شما چیه ؟

اوایل دهه 90 گاهی داعش هم تحرکاتی داشت
                تازه من اون موقع مسـ‌لح هم نبودم.
                این گوشیهای اسمارت هم رایج نبود

بهتر نیست آدم از چیزی که خبر نداره الکی اظهارنظر نکنه ؟!

ضرورتی نداره که حتماً به همه پستها جواب بدیم...

کلاً بحث رو منحرف کردید

شاعر می‌فرماید:

« تِلْکَ شِقْشِقَة هَدَرَتْ ثُمَّ قَرَّتْ »

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• اوشنوس
                  ستاره دار(3)
                  • Dec 2015
                  • 899

جناب احسانی عزیز سلام و عرض ادب

یک توصیه برادرانه به شما دارم

با این شخص متوهم نه بحث کنید و نه ازش انتقاد کنید هر موقع هم هر چی به شما گفت بهش بگین حق با شماست و خودتان را خلاص کنید این شخص بیمار عقیده ات را میپرسد اما نظرت را نمیخواهد بلکه میخواهد با عقیده توهمی خودش موافقت کنید بحث کردن با چنین شخص روانپریشی هم بیفایده است و هم اتلاف وقت و انرژی ضمنآ زیر هر پستی که واستون ارسال میکند یه لایک بزارید تا حسابی خرکیف شود و دیگر به شما گیر نداده و پرت و پلا حواله تان نکند (نظر شخصی یک برادر بزرگتر به برادر کوچکتر)

نظر

• اوشنوس
                    ستاره دار(3)
                    • Dec 2015
                    • 899

شما راست میگین و حق با شماست آقای احسانی مطالعاتش و تحقیقاتش خیلی کم است و به اندازه شما دانا و عقل کل و نخبه المپیک نیست شما حرف ندارید با هر بیسواد بی مغزی که نباید بحث و جدل کرد!

من هم به قول شما شوت و معلوم الحال هستم ولی شما عقل کل هستید فقط یه خواهش کوچیک از شما دارم قرصهاتون را سعی کنید سر وقت بخورید و شبها زود بخوابید و تا دم دمای صبح ننشید پای تاپیک و بحث کردن با یک مشت آدم هژیر که اصلآ ارزشش را ندارند حیف نیست از شما که ترواشات نخبگی و استعداد بالای خود را اینجا در حد المپیک خرج میکنید!! سعی کنید بیشتر استراحت کنید و کمتر سلولهای خاکستری مغز متفکرتان را اینجا بسوزانید خودتان را اینجا حیف نکنید شما 20 هستید و همه اهل تاپیک صفر شما کولاک هستید و اهل بی خرد تاپیک همه شل مغز فقط امشب را راحت بخوابید...

در ادامه متوجه میشی اکثریت مطلق چیه خدایا چه گیری کردیم . جواب ندیم حرف و حدیث است . جواب بدیم یه بدبختی دیگه ... دیروز یه غلطی کردیم در یه جای دیگه جواب یه ادم معلوم الحال که نیک دانم کیست را با حسن نیت تمام دادیم و هزار توهین شنیدیم
                    جواب کسی را که در حدی شوت است که میگه صف خریدها را چی میگی ؟ جواب کسی را دادم که مثبت و صف خرید شدن دیروز را به حجم معاملات روزهای قبل ربط میده . دقیقا گ...وز و شقیقه

مثبت که 365 روز سال را میتونه یکی از روزهاش که روز کاری است این کازینو مثبت و صف شود . چه ربطی به توضیحی که من دادم داشت ؟ اینطور افراد اومدند بورس خریدند و زیان میدهند و بعد مینالند
                    بگذریم ...
                    حالا باید در ارتباط با مجلسی و نماینده هاش و تعدادش حرف بزنم که حال ادم بهم میخوره از این بحث و موضوع . من بیشتر از شما دلم نمیخواست جواب بدم
                    بازم بگذریم
                    البته مطالب بالا را کلی گفتم منظورم به شما نیست سوء تفاهم نشه

جواب هر دو کامنت شما را در اینجا میارم . بهتر بود وارد اطلاعات غلط و پشت بازو گرفتن و این چیزا نمیشدی و فقط جواب میدادی . نمیشد فقط جواب بدی و اطلاعات منو زیر سو.ال نبری که غلط و گمراه کننده است ؟ !!!!!!!!!!! از کجا به این نتیجه رسیدی ؟ از برداشت نادرست و غلط که در ذهن خود جنابعالی است ؟ منظور مرا نگرفتی

اصلا نگران نباش من اگر جائی غلط کنم یا غلط بگویم شهامت اقرار دارم . پاش بیفته شهامت عذر خواهی هم دارم . شهامت اقرار به اشتباه بودن و تغئیر در زمینه ای از تفکرات سیاسی اجتماعی هم دارم کما اینکه ثابت شده است

شما خودت گمراه نکن اصلا نگران گمراهی لایک کننده های من نباش . الان شما لایک کننده های خودت را روشن کردی ؟ ( کاری به لایک و لایک کننده ندارم . فقط ایشون اشاره داشت منم اشاره به این موضوع کردم . سوء تفاهم نشه )
                    خوبیش اینه که قرمز کردی دو قسمت را و کار راحت شد

به نظر میرسه در مفهوم و برداشت شهرستان هم اشتباه کردی . شهرستان چیه ؟
                    من خودم اصالتا بچه شهرستانم . خب معلومه چند شهر مشترک یک نماینده دارند . منم همینو میگم . از اول درست بگو منظورت را که منظورت این بوده که چند شهر در مجموع نماینده مشترک دارند . در ضمن من در اون کامنت کلی حرف زدم ، در مورد بقیه موارد حرفی نداشتید ؟

گفتی 2 یا 3 شهرستان فقط یک نماینده داشتند . خب این گمراه کننده نیست ؟ از کجا مشخص میشه که منظورت در مجموع بوده و مشترک ؟
                    ضمن اینکه هر شهری شهرستان نیست

و من گفتم اکثریت مطلق شهرستان های ایران یک نماینده دارند . منظورم این بود که فقط یکی و نه بیشتر که کاملا و بدون هیچ عیب و ایرادی درست است و ظاهرا شما فکر کردی من میگم هر شهری یک نماینده دارد . خیر منظورم این نبود

شهرستان به مرکز شهرستان و شهرهای اطراف و توابع و در مجموع گفته میشه . به شهرهای توابع شهرستان نمیگویند ولی گویا شما هر شهری را شهرستان میدانید چون گفتی 2 سا 3 شهرستان فقط یک نماینده . پس شما هر شهری را شهرستان میدانید که غلط است
                    در مجموع مرکز و شهرهای توابع یک نماینده دارند و منم همینو میگم

حالا اگر در این لیست تک نمایده ای ها را بشمری چون منظورم من این بود که تک نماینده هستند و فقط یکی دارند ، از بین 146 حوزه ، 113 حوزه فقط یک نماینده دارند که میشه اکثریت مطلق

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2825

سخنگوی وزارت خارجه: ایران آماده است سطح غنای اورانیوم را به ۳.۶۷ درصد کاهش دهد، به شرطی که توافقی کلی به دست آید که حق غنی‌سازی داخلی ایران را حفظ کند / مجلس خروج از NPT را تصویب کند، نمی‌توانیم مانع شویم / نمایندگان پیش‌بینی می‌کنند این طرح با حمایت قاطع در پارلمان به سرعت تصویب شود / خروج از NPT به معنای از دست دادن تمام حقوق سازمان ملل برای نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران است

واقعا مسولان ج ا در یک دنیای وارونه زندگی میکنند!!
                      الان مثلا تهدید می‌کنند!!!
                      جماعتی متوهم هستند

نظر

• صفاریان
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 64

عباس اوراقچی و اون معاون خودکاردزدش. دنبال چی هستن
                        ترامپ مرده بالاخره جسدش پیدا شد یا هنوز دارن میگردن
                        خدا بیامرزدش 🤗

نظر

• reza@bourse2024
                          عضو عادی
                          • May 2024
                          • 184

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                          درود آقا عبدالله

بودجه صداوسیما از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴ که تازه رشد کندی داشته، ۱۲۴۶ درصد رشد داشته است! در سال پیش رو و در صورت تصویب بودجه ۳۵ هزار میلیارد تومانی، صداوسیما روزی ۹۵ میلیارد و ۸۹۰ میلیون تومان برای دولت خرج دارد که البته بخش زیادی از این هزینه‌ها بخاطر بالا بودن تعداد کارکنان این سازمان است. طبق آمار رسمی سازمان صدا و سیما نزدیک به ۴۸هزار نیرو دارد. این در حالی است که شبکه‌ای مانند فاکس نیوز ۱۳۰۰، سی‌ان‌ان ۴۰۰۰، سی‌سی تی‌وی ۱۰هزار، ان اچ کی ژاپن ۱۰هزار، و بی بی سی ۲۰هزار نیرو دارند.

۴۸ هزار نیرو که عمدتا نحوه گزینش و استخدامشون کاملا مشخص هست!!!
                          علاوه بر این پیمان ها و برون سپاری پروژه ها کاملا بر اساس رانت و رابطه هست!!!
                          عوض اینکه ملت طلبکار باشند..اینها طلبکار ملت شدند
                          با سلام و احترام. یک مورد بعنوان نمونه از هزاران مورد بخور بخورهای مفت خوران: اخیرا گزارشی در خصوص یکی از شرکت های هواپیمایی در ایران داده شده که واقعا تعجب آوره. شرکت هواپیمایی آسمان با 2500 پرسنل و دارای یک فروند هواپیما که هفته ای 3 بار پرواز دارد!! با میانگین پرداخت حقوق ماهانه 50 میلیون تومان!!
                          تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل مفت خوری

نظر

• reza@bourse2024
                            عضو عادی
                            • May 2024
                            • 184

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                            سخنگوی وزارت خارجه: ایران آماده است سطح غنای اورانیوم را به ۳.۶۷ درصد کاهش دهد، به شرطی که توافقی کلی به دست آید که حق غنی‌سازی داخلی ایران را حفظ کند / مجلس خروج از NPT را تصویب کند، نمی‌توانیم مانع شویم / نمایندگان پیش‌بینی می‌کنند این طرح با حمایت قاطع در پارلمان به سرعت تصویب شود / خروج از NPT به معنای از دست دادن تمام حقوق سازمان ملل برای نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران است

واقعا مسولان ج ا در یک دنیای وارونه زندگی میکنند!!
                            الان مثلا تهدید می‌کنند!!!
                            جماعتی متوهم هستند
                            به نظرم مسولان ج.ا برعکس، در دنیای کاملا واقعی زندگی میکنند صرفا با هدف نابودی کشور ایران. وظیفه و ماموریتی که به مسولان محول شده است!؟

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4211

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

نماینده مشترک
                              شهرستان نجف آباد و
                              شهرستان تیران و کرون
                              آقای ابوالفضل ابوترابی

نماینده مشترک
                              شهرستان کاشان و
                              شهرستان آران و بیدگل
                              آقای مصطفی معینی آرانی

OK - پس می‌فرمائید سوءتفاهم شده ؟
                              باشه ، قبول ، احتمالاً متن من خیلی شفاف نبوده
                              من بابت ناراحت کردن شما عذرخواهی میکنم

-‐-------------------------------------
                              فقط همین یکی را نقل قول میکنم و کلی جواب میدم . من دیگه نه این بحث را ادامه میدم و نه قصد فعالیت در این فضا را بطور کلی دارم . شما پیروز اوکی ؟ دیگه خوبه و خلاص ؟؟؟ حسم میگه منظورت همینه که من دیگه چیزی ننویسم و اتفاقا منم چنین قصدی دارم

این روش شما در این سایت تنها و تنها در مورد من داره اجرا میشه و احتمال بسیار زیاد هدفی پشتش هست و این چندمین بار است

اگر قرار است در این مباحث چیزی گیر من بیاد ، من سهم خودم را به شما واگذار میکنم . فضای مجازی خوبیش اینه که میذاری و میری نه خانی اومده و نه رفته . نه تسویه حسابی نیاز است و نه بدهی و نه هیچی . همش برای خودت

شما میتونید ادامه بدی و بازم متلک و اهانت مثل همیشه و گذشته پیشه کنی که قبلا هم بارها بهت یاداور شدم اینقدر تیکه و متلک ننداز ... همیشه همینطور بودی ، اصل مطلب را رها میکردی و میپسبیدی به فرع و قیل و قال و متلک و ...
                              میتونی الان لایکرهات را زیادتر کنی که مشخصه چه کسانی هستند و منتظر فرصتند تا اهانتها را با اشتیاق فراوان لایک کنند و عقده گشائی شود . جای بسی تاسف است

فقط اون بابای یسنا را نمیدونم چه دلیلی داشت ؟
                              سهامدار 67 هم که بخاطر مچ گیری هاش در تاپیک امروز چه کردید حریفم نشد و حرفی برای گفتن نداشت حالا زیر اهانت لایک کردن پیشه کرده
                              در تاپیک امروز چه کردید این بنده خدا بقیه را در برخی موارد چیز فرض کرده بود و منم بی جوابش نگذاشتم . هیچ جوابی هم نداشت و حالا فکر میکنه با لایک اهانت چیزی گیرش میاد . واقعا به حال این افراد باید دل سوزاند و تاسف خورد . کسی که پاشو در این تاپیک نگذاشته و کلامی حرفی نزده و هیچ اندیشه ای بجز شارلاتان بازی در فروم امروز چه کردید ازش سر نزده حالا تا مدتها میاد این فروم ببینه کی به من توهین میکنه و تائیش کنه . جای تاسف نداره ؟

بقیه هم گفتن نداره از روز روشن تر
                              در اخرین کامنتی که در این سایت از شما برای من نقل قول شد اهانت به خانواده من هم موجود بود و سندش هم موجود است در همین فروم . ولی من هیچ جوابی ندادم
                              خودتم میدونی موضوع چیه و چه زمانی بود ، در حالیکه من هرگز با تو و احدی چنین نکردم که به پدر مادرش هم رحم نکنم اونم پدر مادری که در قید حیات نیستند

فقط برای یاداوری گفتم و من اونو بی جواب گذاشتم و رسید تا این اواخر که بحث های غیر مستقیم بین من و شما بازم ایجاد شد که نباید میشد . من اشتباه کردم . اعتراف میکنم اشتباه کردم و نباید با شما حتی غیر مستقیم بحثی میداشتم . فقط از روی حس دوستی و محبت بود و دیگر هیچ که جواب نداد ، این درس عبرتی ابدی برای من شد که وقتی شناختی از یکی پیدا کردی نباید دیگه پرانتز براش باز نکنی و فرجه ایجاد کنی . این کار اشتباه است

عذر خواهی میکنم پیش کش شما باد . به قول معروف به خیر شما امیدی نیست شر مرسان . شما سابقه و ید طولائی در اهانتهای بیشمار دارید

و اما در مورد بحث و نقل قولهات
                              منظورم از شهرهای نجف اباد و کاشان همون شهرستان بود که شهر نوشته شده . و منظورم به جمعیت بود که بالاست چون شما گفتی شهرای فلان جمعیت کم داشتند

بازم میگم شما درست مطلب را ادا نکردید و گمراه کننده و غلط گفتید . کاری به آمارتون ندارم . شما گنگ و مبهم گفتید . نمیدونم چرا منظورم را باز نگرفتی ؟
                              منظور شما به این بود که چند شهر نماینده مشترک دارند و اینو به شکلی غیر شفاف گفتید . در کامنت قبلی هم مفصل توضیح دادم

چند روز پیش گفتم بیشتر سنی مذهبان در کردستان و بلوچستان و ترکمن یا همون استان گلستان هستند . عمده را گفتم . نه اینکه جاهای دیگر ایران نباشند . درک این واژه بیشتر اینقدر سخت است که حالا برا من امار از دیگر نقاط ایران میاری ؟؟؟

بسته صد دلاری ارزانی خودت . من زادگاه خودم را نمیشناسم ؟؟؟؟
                              خودشیفتگی و خود بزرگ پنداری هم حدی داره واقعا شورش را دراوردی دیگه ،خجالت هم .... اگر بنا بر چند هزار سنی مذهب باشد که کل شهرهای بزرگ ایران چنین هستند . چند هزار که هیچ ، چند ده هزار و حتی صد هزار هم هست ، در کوچه ما سنی زندگی میکنه . محل کار قبلیم سنی از خراسان داشتیم ، پدرم ذوب اهن اصفهان چند همکار سنی داشت که یکی از انها کار بنائی هم میکرد و در ساخت منزل جدید برای ما ، سالها پیش و به مدت چند ماه رفت و امد داشتیم . اقای عزیز اینارو نمیخواد برا من بگی

بهائیان که گفته میشه جمعیتی حدود 300 هزار نفری دارند کل ایران هستند دیگه چه برسد به سنی مذهبان که فکر میکنم 20 میلیون نفر باشند . یعنی من نمیدونم 20 میلیون جمعیت در کل ایران میتونند حضور داشته باشند ؟ واقعا که . همچین با گارد و سند و مدرک و شاخ و شونه میاد به من هالی کنه که کل ایران هستند انگار با توریستی از همه جا بیخبر طرفه

بسه تا همینجا
                              موفق باشی بای

نظر

در حال کار...
                              X