اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای یسنا
    عضو فعال
    • Apr 2023
    • 717

آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2025/12/15, 04:54.

نظر

• بابای یسنا
      عضو فعال
      • Apr 2023
      • 717

آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2025/12/15, 05:07.

نظر

• بابای یسنا
        عضو فعال
        • Apr 2023
        • 717

آخرین ویرایش توسط بابای یسنا؛ 2025/12/15, 05:19.

نظر

• بابای یسنا
          عضو فعال
          • Apr 2023
          • 717

درود. باعرض پوزش این استیکرها تکراری شد نتونستم خذف کنم

نظر

• استاد متفکر بزرگ
            عضو عادی
            • Nov 2025
            • 31

در اصل توسط بابای یسنا پست شده است View Post

درود.سلامت وتندرست باشی میدونم حرفهاتون برای رنج دادن دیگرانه اما درعین حال مودب وقابل احترام هستین بله طبیعه که طلا ودلار میخوریم میپوشیم وتمام احتیاجاتمون به اونها بستگی دار بخدا شخص خودم با اینکه حقوق ناچیزی دارم ولی همچنان درسن پیری با وجود بیماری هایی که دارم تلاشمو میکنم که دستم به دهنم برسه از دستم بر بیاد به دیگران هم کمک میکنم. میخ اهنی نرود در سنگ میدونم گفتنش فایده نداره ولی خدا را چه دیدیی شاید... مگه ما اینحا حرفهامون به کجا بر میخوره چه چیزی را میتونیم عوض کنیم دنیا ارزش نداره نمک روی زخم دیگران نپاشیم بیایید رو راست باشیم
            سلام علیکم..خوبید قربان... .
            اولا کسی منکر سختی معیشت و فشار روی قشر ضعیف نیست؛

سوال: آیا این وضعیت مختص ایران است؟
            خیر. اقتصاد جهانی بعد از کرونا، جنگ اوکراین، بحران انرژی و تورم شدید، عملاً همه دنیا رو درگیر کرده؛ از اروپا تا آمریکا طبقه متوسط در حال کوچک شدن است.
            این حرف رو متفکر بورسی میزنه که از نزدیک زندگی در غرب رو تجربه کرده...
            در همین شرایط، واقعیت این است که مسئولین ما تمام تلاش خودشان را کرده‌اند تا کمترین فشار مستقیم به قشر ضعیف وارد شود.
            نمونه روشنش موضوع بنزین است؛ با وجود همه فشارهای اقتصادی، قیمت بنزین سهمیه‌ای عملاً برای قشر ضعیف ثابت مانده و همان ۱۵۰۰ تومانی است.

دوستانی که تحلیل بلند، اقتصاد میدانند نظر بدهند، آیا اینکه در چنین شرایطی چند سال قیمت بنزین ثابت نگه داشته شده، کار ساده‌ای است؟

دوستی دیدم دستمزد ایران را با کشورهای همسایه مقایسه می‌کرد؛ حرف بدی نیست، اما با معرفت باید قیمت‌ها را هم مقایسه کرد.
            قیمت بنزین را ببینیم؛ کجای دنیا بنزین با این قیمت پیدا می‌شود؟
            قیمت نان و اقلام یارانه‌ای را هم کنار دستمزد بگذاریم، بعد قضاوت کنیم.

عزیزان من ، مخلص کلام این است که یک‌طرفه به قاضی نرویم.
            نقد منصفانه لازم است، مطالبه‌گری حق مردم است، اما سیاه‌نمایی و ندیدن همه واقعیت‌ها فقط به ناامیدی دامن می‌زند.
            مشکلات هست، اما انصاف و نگاه جامع هم لازم است.

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1728

در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post

خیر. اقتصاد جهانی بعد از کرونا، جنگ اوکراین، بحران انرژی و تورم شدید، عملاً همه دنیا رو درگیر کرده؛ از اروپا تا آمریکا طبقه متوسط در حال کوچک شدن است.
              در همین شرایط، واقعیت این است که مسئولین ما تمام تلاش خودشان را کرده‌اند تا کمترین فشار مستقیم به قشر ضعیف وارد شود.
              نمونه روشنش موضوع بنزین است؛ با وجود همه فشارهای اقتصادی، قیمت بنزین سهمیه‌ای عملاً برای قشر ضعیف ثابت مانده و همان ۱۵۰۰ تومانی است.

دوستانی که تحلیل بلند، اقتصاد میدانند نظر بدهند، آیا اینکه در چنین شرایطی چند سال قیمت بنزین ثابت نگه داشته شده، کار ساده‌ای است؟

دوستی دیدم دستمزد ایران را با کشورهای همسایه مقایسه می‌کرد؛ حرف بدی نیست، اما با معرفت باید قیمت‌ها را هم مقایسه کرد.

نقد منصفانه لازم است، مطالبه‌گری حق مردم است، اما سیاه‌نمایی و ندیدن همه واقعیت‌ها فقط به ناامیدی دامن می‌زند.
              یادش بخیر...اون قدیمامیگفتی توآلمان زندگی میکنم...یه گالیور داشتیم ...بنده خدا آلمانی بلد بود....اومد چندتا سوال بازبان آلمانی ازت پرسید...دلم برات میسوخت که پشت سیستم توگوگل...زور میزدی بتونی یه جواب کوتاه براش ترجمه کنی...که خوب نمیشد....دقیقا شده بودی "اسم کوچیک نخست وزیر کنونی انگلیس"....اونم بعداز "عملیات دستی."...
              یه یادی شد از جناب گالیور....مدتیه دیگه به فروم سر نمیزنه...گمونم زده توکار طلا....

نظر

• استاد متفکر بزرگ
                عضو عادی
                • Nov 2025
                • 31

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

یادش بخیر...اون قدیمامیگفتی توآلمان زندگی میکنم...یه گالیور داشتیم ...بنده خدا آلمانی بلد بود....اومد چندتا سوال بازبان آلمانی ازت پرسید...دلم برات میسوخت که پشت سیستم توگوگل...زور میزدی بتونی یه جواب کوتاه براش ترجمه کنی...که خوب نمیشد....دقیقا شده بودی "اسم کوچیک نخست وزیر کنونی انگلیس"....اونم بعداز "عملیات دستی."...
                یه یادی شد از جناب گالیور....مدتیه دیگه به فروم سر نمیزنه...گمونم زده توکار طلا....
                سلام علیکم...خوبید قربان...بله جناب گالیله از دوستان خوب من بودند...
                any way-دوست خوب شما چه تصوری از زندگی در خارج دارید... خانم لیلا فروهر 40 سال در آمریکا زندگی کرده... برید یه سرچ بکنید توی گوگل انگلیسی حرف زدن لیلا فروهر ، ببینید...... هرچند که بنده مثل ایشون نیستم و آلمانی رو فول هستم..

نظر

• bahramkhaliran
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 826

در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post

سلام آدمهایی برای دلخوشی خودپرنده ها یاحیوانات(ملت )رامسخرخود می کنندو به آنها آب غذا ومکان(البته نه درحد حیوان) می دهند!
                  آیا می دانید چرا می گویند یک دیوانه درکارخودهشیاراست!؟

نظر

• شاخص بورس جعلی است
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 437

سکه روزی چند میلیون و دلار هم روز چند هزار قیمتشان بالا میرود رسما ونزوئلا شدیم رفت.

نظر

• استاد متفکر بزرگ
                      عضو عادی
                      • Nov 2025
                      • 31

در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است View Post
                      سکه روزی چند میلیون و دلار هم روز چند هزار قیمتشان بالا میرود رسما ونزوئلا شدیم رفت.
                      چند سالی هست که منتظرند ایران «ونزوئلا» شود ، اما هر بار هر تحریمی که کردند، ما قوی‌تر شدیم.
                      تحریم کردند که زمین بخوریم، یاد گرفتیم روی پای خودمان بایستیم.

ایران ونزویلا نمیشود چون:
                      1. حمایت مردمی.
                      2. اقتصاد پویا متکی بر دانش بومی...
                      3. تجربه چند دهه سخت ترین تحریم ها ...
                      باقی دلایل رو میسپارم به عهده کاربران سایت... شما بگید...

نظر

در حال کار...
                      X