اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1770

در اصل توسط گنجشک پست شده است

درود مگنوس جان

یک سری به سایت فارس بزن و کامنت ها را بخون !

اون خیل اقلیته هم خودشان با همین حداقل کثیرن ! جفتشون یک چیز میگن !!!

ولی من با نظرات قدیمی تر علیرضا جان که فرمود از جاهای دیگه تصمیمات گرفته میشه هستم

====
    علیرضا جان شما هم برو کامنت های فارس بخون !

طرف نوشته دزدی و اختلاس یکی دیگه میکنه ، چوب و سنگش را من باید بخورم !!!!
    امیدوارم...این آرزوی قلبی من است...

نظر

• مگنوس کارلسن
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1770

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      اکثریت این گروه اقلیت که شما می فرمایید ۱۰ میلیون نفر هستند که بنظر من کمتر هستند...بنده پول هستند...مواجب قطع بشه مگر احمقند دستمال دست بگیرند
      بهت قول میدم همین درنا در این سن و سال دستمال دستش میگیره می‌ره که برای رضا پهلوی بماله..این جماعت دنبال مالش هستند...کاری ندارند مال کی هست!!!!
      منفعت براشون نداشته باشه دنبال خشونت نمیروند...الان می‌دونند هم دستگاه قضایی ازشون حمایت می‌کنه..هم با ایجاد خشونت در راستای منافع نظام امتیاز میگیرند و منفعت میبرند
      همین رو عرض کردم خدمتتون....شما شعار وا اسلامارو خیلی دست کم میگیرین...من قم رفتم..سمنان رفتم...زنجان رفتم..یزد رفتم...کرمان رفتم...دیدم که میگم...
      اما یه نکته ای هم هست...اگر اختلافات اپوزیسیون حل میشد...شاید راهی پیدا میشد...نمیدونم..الان که معلوم شده..مردم علاقه قلبی به یه رهبر دارند...چرا بعضی...خودشون رو جدامیکنند از بقیه...گمونم...اینا باید رهبری پهلوی رو قبول کنند....اونا هم...صحبت از پادشاهی را رها کنند...اینجوری...شبهه بازگشت به دیکتاتوری هم ازبین میره...بعد میشد سر جزئیات بحث کرد....هیچکدوم کوتاه نمیان...
      نه ...هرچی دودوتا چارتا میکنم...میبینم..با این فرمون نمیشه کاری کرد....این ملت چندپاره...خودشون نمیخوان سروسامون بگیرن

نظر

• dornaa
        Banned
        • Sep 2020
        • 1635

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        درود بر گنجشک عزیز
        پس کجا قراره اتفاقی رخ بده روی پشت بوم ها یا فضای مجازی!
        از همین کف خیابان رسید به فسا و لردگان...
        سرکوچه اقاشجاع قراراتفاق بیفته

تیمسارداورچقدرعجولی سوریه هم ده سال طول کشید تاافتاد

حالا خودت برو حساب کن

نظر

• dornaa
          Banned
          • Sep 2020
          • 1635

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

اصلا موافق نیستم....همیشه مخالف دوقطبی بودن جامعه هستم...متاسفانه...آنچه میبینم...خیل اقلیت احمق جامعه است....اگه منصف باشیم..میبینیم حداقل ودستکم...فقط به اندازه جمعیت کشور اسراییل...درایران...اقلیت طرفدارنظام داریم....این اقلیت متعصب...احمق....وخشن...اغلب نادیده گرفته میشه....انگار یک فرقه داعش...در سراسر کشور پخشند....اگربه فرض انقلابی صورت بگیرد...تکلیف این گروه خشن...چه میشود...بمبگذاری....وحشیگری وناامنی...دامن کشور رافراخواهدگرفت....نکته دوم....ازکف خیابان وبادست خالی...مگر میشود حکومتی تا دندان مسلح را ازبین برد....اینجا دوملت کاملا مجزا درکنار هم زندگی میکنیم....حرف همدیگر را نمیفهمیم...بوسنی وصربستان...یک ملت محسوب میشدند....ولی سرانجام...ازهم جداشدند....داعش تنها با چهار پنج هزار نفر...دوتاکشور را به زانو درآورد....۱۰میلیون داعشی درایران...نه تنها ایران...بلکه دنیارو ناامن میکنند....
          اما کف خیابان که فرمودین......اولین کشته خیابون امروز به طور رسمی درفولاد شهر ثبت شد....مثل بسیار کشتگان خیزشهای قبلی....
          تنها راه نه خیابان...که قیام مسلحانه است....البته باشناختی که ازمردم دارم...باورنمیکنم این مردم....این راه رو انتخاب کنند...نه اینکه از کشته شدن بترسند.....بلکه از کشتن میترسند....
          بقول مرحوم فراری حاج گالیور

ترسومرد

میخواهی اینجارو تگزاس کنی
          😉

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2923

همین رو عرض کردم خدمتتون....شما شعار وا اسلامارو خیلی دست کم میگیرین...من قم رفتم..سمنان رفتم...زنجان رفتم..یزد رفتم...کرمان رفتم...دیدم که میگم...
            اما یه نکته ای هم هست...اگر اختلافات اپوزیسیون حل میشد...شاید راهی پیدا میشد...نمیدونم..الان که معلوم شده..مردم علاقه قلبی به یه رهبر دارند...چرا بعضی...خودشون رو جدامیکنند از بقیه...گمونم...اینا باید رهبری پهلوی رو قبول کنند....اونا هم...صحبت از پادشاهی را رها کنند...اینجوری...شبهه بازگشت به دیکتاتوری هم ازبین میره...بعد میشد سر جزئیات بحث کرد....هیچکدوم کوتاه نمیان...
            نه ...هرچی دودوتا چارتا میکنم...میبینم..با این فرمون نمیشه کاری کرد....این ملت چندپاره...خودشون نمیخوان سروسامون بگیرن
            مگنوس جان
            بنده هنوز بیست سالم نبود که جلسات علی اصغر غروی رو در همین شهری که زندگی میکنیم میرفتم!!!!
            بنده کاملا این جماعت رو میشناسم
            بعداً در مورد پاراگراف میانی فرمایش شما صحبت میکنیم...اینکه چرا نباید صحبت از پادشاهی رو رها کرد!!!

نظر

• dornaa
              Banned
              • Sep 2020
              • 1635

افرین که خوب فهمیدی

پهلوی خودشون یک گروه چهل تیکن میدونی که چهل تیکه چیه ازقدیمی ها اصفهان بپرس

بعد میخواهی رهبر 90میلیون بشه وصله پینه شون کنه

بعد بیاد سرجزییات تازه بشین 50سال بحث کنه

فکرمیکنی ملت میان اختیارشون رومیدن دست پهلوی

خمینی وخامنه ای که 80 میلیون مرید ومعتقد داشتن تهش این شد

حالاکه او اعتقاد هم دیگه نیست که یک ترمز دستی باشه کی میخواد این ملت رو جمع کنه

پهلوی که باباش تانک ها رو توخیابون جلوی مردم بخط کرده بود

خودش بیاد حتما ترتیب همه رو باپهپاد136 میده

زرشک ملت ازچاله دربیان بیفتند توچاه
              آخرین ویرایش توسط dornaa؛ 2026/01/01, 20:42.

نظر

• dornaa
                Banned
                • Sep 2020
                • 1635

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                اکثریت این گروه اقلیت که شما می فرمایید ۱۰ میلیون نفر هستند که بنظر من کمتر هستند...بنده پول هستند...مواجب قطع بشه مگر احمقند دستمال دست بگیرند
                بهت قول میدم همین درنا در این سن و سال دستمال دستش میگیره می‌ره که برای رضا پهلوی بماله..این جماعت دنبال مالش هستند...کاری ندارند مال کی هست!!!!
                منفعت براشون نداشته باشه دنبال خشونت نمیروند...الان می‌دونند هم دستگاه قضایی ازشون حمایت می‌کنه..هم با ایجاد خشونت در راستای منافع نظام امتیاز میگیرند و منفعت میبرند
                فعلا که شما وهمشریهات توصف مالیدن هستید دیگه به ما راه نمیدین

البته حق هم بااینه که تا شما جونا هستید مقدم ترهستید

تازه هم نظام که ازدست رفت امتیاز کجا بود یک ساندیس بود اونهم بتاریخ پیوست
                😂

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2923

شیرین سوهانی و حسین ملایمی، برندگان جایزه اسکار ۲۰۲۵، در پیامی در واکنش به سرکوب اعتراضات مردم ایران در اینستاگرام نوشتند: «بر مردم به‌ جان آمده از فساد و بی‌کفایتی‌هایتان باتون و اسلحه می‌کشید!؟ چگونه و به چه زبانی به شما بگویند که نمی‌خواهندتان و بروید؟»

آنها افزودند: «این حجم از وقاحت و طلبکاری شما، بعد از نزدیک به نیم قرن فرصت حکومت بر این کشور و نتایج فاجعه باری که به‌ بار آورده‌اید، از کجا می‌آید؟»

این دو برنده جایزه اسکار خطاب به مردم ایران گفتند: «به خاطر بسپارید کسانی که شعارشان دموکراسی، آزادی بیان و حقوق بشر بود، وقتی دیدند که نمی‌توانند خیزش شما را مانند دفعات قبل به نام خود مصادره کنند و به جهان بفروشند، سکوت پیشه کرده‌اند. این روزها و این لحظات، زمان شناخت دوستان و دشمنان واقعی شماست.»

احسنت

نظر

• abdollah000
                    عضو فعال
                    • Apr 2022
                    • 1576

دم اصفهانی ها گرم

نظر

• bahramkhaliran
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 872

سلام
                      داستان ملکه صباح راشنیده اید!؟آنجا که فرماندهان لشکرش گفتندماقوی هستیم سلیمان ولشکرش رانابودمی کنیم!
                      گفت چون لشکریانی به جایی واردشوندخسارتهای فراوان به بارآورند!
                      پس بهترآن است به ملک سلیمان درایم وجویای خواست اوشوم!
                      حق همیشه پیروزاست وباطل هرچندجولان دهدنابود!

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2923

اما یه نکته ای هم هست...اگر اختلافات اپوزیسیون حل میشد...شاید راهی پیدا میشد...نمیدونم..الان که معلوم شده..مردم علاقه قلبی به یه رهبر دارند...چرا بعضی...خودشون رو جدامیکنند از بقیه...گمونم...اینا باید رهبری پهلوی رو قبول کنند....اونا هم...صحبت از پادشاهی را رها کنند...اینجوری...شبهه بازگشت به دیکتاتوری هم ازبین میره...بعد میشد سر جزئیات بحث کرد.
                        درود مگنوس عزیز
                        اصلا فرض میکنیم پهلوی وجود نداشته...از سال ۱۳۰۴ تا ۱۳۵۷ رو در طول تاریخ قیچی میکنیم..که اصلا پهلوی وجود خارجی نداشته باشه....حالا خود اینها که طرفدار جمهوری هستند می‌دونند چی میخواند!!!؟
                        اصلا از یک طیف و یک گروه هم نیستند...چند روز پیش دیدم امیر عباس فخراور نوشته :
                        پادشاهی و ولایت فقیه برای دوران تمدن نیست...دموکراسی یعنی حکومت مردم بر مردم
                        همین جناب جمهوری خواه چهار روز دیگه میاد طلبکار من و شما میشه...میگه من شما رو از توحش نجات دادم...تمدنی هم ایران و ایرانی اصلا نداشته!!!

کی گفته دموکراسی یعنی حکومت مردم بر مردم!!!؟
                        مردم حقشون رو میخواند...حداقل حقوق فردی و اجتماعی تحت حاکمیت قانون...نظم فعلا مقدم بر هم توسعه هست و هم دموکراسی...عراق الان بهترین ساختار سیاسی رو داره...اما چون بر مبنای نظم شکل نگرفت الان ده ها چالش حکمرانی داره که داره گندش در میاد...این دموکراسی که غرب میخواد برای ما بیاره هیچ ارزشی ندارد...۲۵۰۰ سال پیش پادشاهی داشتیم که برده داری نمی‌کرد و با سرزمین های فتح شده استعماری برخورد نمی‌کرد..قراره چه تعریفی برای ما داشته باشند؟؟؟
                        این همدلی همه گروه ها برای رسیدن به اصطلاح دموکراسی مگه در سال ۵۷ نبود..همه چی هم که گل و بلبل بود...پس چرا ملت شکست خورد؟ چون اصلا مسیری برای پیروزی نبود!!! چون به ملت توهم فروخته شده بود
                        چرا باید در تقابل با این جریانات از مهمترین پایگاه ایجاد نظم در طول تاریخ کشور که نهاد پادشاهی هست بگذریم...این هم در این شرایط...مسیر درست این هست که مشروطه رو ادامه بدیم و به دموکراسی برسیم...دموکراسی در جامعه می‌روید ...به یکباره ایجاد نمیشه...اول نظم...دوم توسعه...بعد دموکراسی و رفاه
                        بنظر شخصی من باید حداقل ۵ سال دوران گذار رو رهبری کنند و بعد احزاب و صندوق رای داشته باشیم

جمهوری بشه که یا غش کنه بسمت تاج‌زاده و فائزه...یا این چپول های خارج نشین که از چپ فقط تعاریف توده ای در ذهنشون هست!!!؟ واقعا اینها می‌توانند نظم ایجاد کنند؟
                        ظرفیت ایجاد دیکتاتوری در ایران وجود ندارد دیگه...اما متاسفانه ظرفیت تبدیل شدن به یک کشور مثل عراق وجود داره...ظاهر خیلی خوشگلی داره...اما محتوا نداره...زشته برای ملتی که ۱۲۰ سال پیش انقلاب مشروطه داشته...تبدیل بشیم به عراق

نظر

• dornaa
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1635

نظر

• dornaa
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1635

فرقه بین مرد و نامرد!

نظر

• Davar
                              عضو فعال
                              • May 2017
                              • 3239

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                              فرقه بین مرد و نامرد!
                              ای جونم به این سردار کتلت شده دلها.
                              سالگرد کتلت پزون حضرت ترامپ بر شما دوست عزیز مبارک.

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1770

دم پروپاگاندا گرم....یارو رو هیشکی تا قبل از مردنش نمیشناخت....یه دفعه رفت تو بوق وکرنا...شدسردار دلها....درنا جان...از اینا توداعش زیاد دیدیم...یارو جون خودش که هیچ...جون کل خونواده رو میذاشت درطبق اخلاص...تقدیم میکرد ....اگه مردی به کشتن مردم بیگناهه.....خدا نگهدار همه نامردا باشه....
                                میگن مادوروهم خیلی مرده....یه نامرد داره میزنه زیرش.....
                                ونزوئلا هم رفت جای سوریه.....
                                پرسش اینه...کدوم بیشتر مرده....مادورو یا سردار

نظر

در حال کار...
                                X