عرض سلام دارم خدمت همکاران عزیز. چند روزی رو بعلت حضور در کنفرانس علمی در فرانسه از ارایه تحلیل معذور بودم... . از امروز ان شالله با قدرت کما فی السابق در خدمت سروران گرامی خواهم بود
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X
-
-
بی بی سی فارسی یک رسانه مستقل نیست ، بخشی از بی بی سی جهانی است اختیار دست خودش نیست . تکلیفش روشن است و یه جورائی همه صدائی است براش هم مهم نیست کی چی بگه بخاطر همین به این افراد تریبون میده و کمی بیشتر هم به نسبت دیگر اندیشه ها میدهدر اصل توسط Davar پست شده است View Post
عددی نیست ولی بهش تریبون میدن
آیت الله بی بی سی.
باید جواب داد.
اگر بخواد حالت براندازانه بگیره مشکل پیدا میکنه ضمن اینکه جهانیش گرایش نسبی به چپ دارد و خب فارسیش هم تو همون مایه هاست
👍 1نظر
-
بعد ازینکه بارها نسبت به فرهنگ تجمل گرایی در جامعه هشدار دادیم و گفته شد جامعه ما بشدت یک throw away society شده، امروز داریم نتایج این مصرف گرایی رو میبینیم.
عرض شد در خیلی از کشورهای پیشرفته مثل کانادا ، چند نفر یک آپارتمان را share میکنند برای کم شدن هزینه ها، اما من در ایران خودمان یک خانواده سه نفرعه میشناسم که یک امارت دوبلکس برایشان کوچک است. همین الگو رو در مصرف سوخت انرژی میوه دارو و باقی موارد میبینیم.
مثال عرض میکنم شما در آلمان در یک خانه فقط اتاقی گرم است که از اون استفاده میشود. اما ما چی؟ باید پارکینگ و انباری هم گرم باشد...
نتیجه میشود این تورم. وقتی هشدار دادیم و به گوش کسی نرفت، هی تساهل کردیم ، هی تسامح ، فکر کردینم خود به خود درست میشود... حالا نتیجه اش میشود این اعتراض ها. آقا این خانه از اساس خراب است. تا فرهنگ مصرف رو اصلاح نکنیم وضع همین است.
نظر
-
چند وقت پیش وقتی اوضاع آرام بود، نسبت به تبعات مصرف گرایی در جامعه هشداد دادیم. گفتیم گرانی چه عواملی دارد و در صورت نادیده گرفتن آن، چه تبعاتی در پیش است.در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Postاون دوست من امروز از کانادا زنگ زده بود انار دونه ای 4 دلار. میگفت نمیتونیم بخریم. گرونه. اما ما توی ایران جعبه ای میخریم نصفش خراب میشه میریزیم دور. کار مدیا هم اینه که مشکلات غرب رو لاپوشانی کند و مشکلات ما رو بزرگ نمایی. همین میشه که میایین میگید استرالیا کانگارو ، توی کتابش ما رو مثال میزنه که چی شده. غلط کرده.
این ها مصرف گرایی هست. عرض کردم گرانی دو عامل اساسی دارد، یکی مصرف گرایی و تجمل گرایی و دومی دلالی گری و سفته بازی.
👍 2نظر
-
-
افشاگری عضو کمیسیون برنامه و بودجه از تراستیها: از سال ۹۶ تا ۱۴۰۴ معادل ۲۰۰ هزار میلیارد تومان طلب از تراستیها داشتیم؛ به دلار ۳۵۰۰ تومان گرفتند، اما [الان] معادل ریالی آن را آوردهاند / دستگاههای نظارتی و حاکمیت کوتاهی کردند و برخورد مهربانانه داشتند/ الان با هیچکس فالوده هم نمیخورند؛ کسانی که به آنها اعتماد شد و با لگد جواب دادند
👍 3نظر
-
حال آدمو بد میکنه این واژه ها
• معیشت
• سبد کالا
• سفرهی مردم
• یارانه
• خانوار
• دهک
• کالابرگ
• وارداتی
• گوشت منجمد
• مرغ منجمد
• تخم مرغ دولتی
توی همشون تحقیر وجود داره!
👍 16نظر
-
-
🔺در تاریخ خواهند نوشت:
که فقیران، فقیران را کتک میزدند
تا غارتگرانِ دزدِ پولدار در خانههای لاکچری خود زندگی کنند
👏 14نظر
-
روز به روز اعتراضات داره دامنه دار تر میشه...شهرهای بیشتری به اعتراضات میپیوندند...و همینطور با یک شیب تند خشونت هم بیشتر شده..متاسفانه این حاکمیت بی خرد و بی منطق کار رو به جایی رسانده که مردم کارد به استخوان رسیده هیچگونه چشم اندازی برای زندگی خودشون متصور نباشند
فکر میکنم روزهای خون باری پیش رو داریم...و ننگ بر کسانی که اینطور قدرت رو پرستش میکنند و اجازه میدهند اینطور با پیر و جوان و زن و مرد این سرزمین برخورد بشه
👍 9🙏 1نظر
-
شاهزاده رضا پهلوی فراخوان داده است و این دیگر یک دعوت معمولی نیست این دعوتی از اعماق تاریخ است . پنجشنبه و جمعه ساعت ۸ شب قرار ما ساعت عشق است عشق به ایران عشق به زندگی عشق به رهایی این قرار برای آنان است که هنوز دلشان برای این سرزمین میتپد، برای آینده ی خودشان برای فرزندانی که نباید سرنوشتشان ترس فقر و تحقیر باشد برای پایان دادن به سیاهی و پلیدی ای که جمهوری اسلامی چهل و اندی سال است بر جان و روان ما تحمیل کرده این قرار برای کودکان کاری است. که کودکی شان غارت شد برای دخترانی که شادی و اختیار از آنها دزدیده شد برای مادرانی که داغ دیدند برای پدرانی که زیر بار شرمندگی نان خم شدند برای زندانیان سیاسی برای معلمان و کارگرانی که فریادشان خفه شد برای محیط زیستی که نابود شد برای آب و خاکی که به تاراج رفت برای هوایی که دیگر نفس نمی دهد و برای ایرانی که سزاوار روشنایی است نه تاریکی.
این فراخوان، فراخوان خشونت نیست فراخوان بیداری و شرافت است فراخوان ایستادن کنار مردم و بازپس گرفتن حق زندگی. پنجشنبه و جمعه ساعت ۸ شب قرار ما با ایران است، با وجدانمان و با آینده ای که یا امروز نجاتش میدهیم یا برای همیشه از دست میدهیم. و بگذار صریح بگویم : اگر نیایی، اگر باز هم تماشاگر بمانی اگر باز هم سکوت را انتخاب کنی، دیگر حق گلایه نداری مستحق همان حقارت و ظلمی هستی که چهل سال بر تو روا داشته اند. تاریخ منتظر کسی نمیماند؛ یا می آیی و سهمت را از آزادی میگیری یا با سکونت زنجیرها را خودت محکمتر میکنی.
پنجشنبه و جمعه ساعت ۸ شب، ساعت عشق، ساعت انتخاب ..
👍 11👎 1نظر
-
بدتان نیاد
ارومیه ای ها همشهری پزشکان چه ادامای بی بخاریند
تکون خود ندادن
چراhttps://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en
نظر

نظر